Little Miss Naughty.Jag blev nog lite kär i de här trosorna.
Inte riktigt det jag var ute efter... Så jag måste fundera lite *Hmm*
:)

Finns på Halens


Shoppa shoppa shoppa.

Gick en vända på stan idag. Apoteket en snabbis och sen in i underklädesjungeln. Behövde två svarta bhar. Hittade ju bara vita förra gången. Dumt, eftersom jag mest har mörka kläder. Eller? Hmm... Ajja :) Jag har aldriug det jag behvöer hur som helst. Hittade två stycken bra och blev 400 fattigare. Bläh. Trosor däremot verkar ju fasiken inte existera. Inte några snygga i alla fall. Får väl leta runt på internet antar jag. Tips på snyggtrosor mottages tacksamt :)

Annars kan jag meddela att Toblerone Frukt & Mandel är väldigt god :)

Chokladtävling!

Klart som fan att jag är med och tävlar! :) Chocolate is my life!
Det är Junitjej som tävlar ut :)I like :)
Tävla du med!

Utan dig...

Utan dig går jag sönder <3
Från noll till hundra?

Från att inte ha tränat någonting på hela sommaren till tre pass på två dagar. Det är inte illa det :) Skönt känns det också. Ge mig Seretonin. Mmm just det. Nu lärde ni er något va? Glad-hormon som frigörs vid träning. Så är det. Idag blev det Yoga och Gym. Gymmandet gick väl si så där. Börjat om från början nu. Från grundträningsprogrammet. "För att vänja alla fästen och ursprung" tydligen :) Se vad jag lär mig. Helt otroligt.

Har precis gjort Flygande Jacob. Det gick till och med att äta. Kletet skulle tydligen vispas, men min visp blev så galen så jag hällde bara på det. Blev gott ändå :) Katterna gillade det i alla fall. Och de är oftast väldigt kräsna. Hur kräsen man nu kan vara när man springer runt och bär sitt eget bajs i munnen..? Ajja...

Skulle gå till Suss och umgås också trodde jag. Trodde jag ja. Jag blev barnvakt istället. 2½ timme var alldeles tillräckligt. Inga barn för mig än på ett tag. Peeew! Räcker med katterna. Det är typ samma sak.

Nu ska jag ut och gå med AnnaPanna.
Ha det!

Voi voi voi...

Rörigt blev det. Tusen olika vikter hade jag till slut. Tokigt upplägg om jag får säga det själv. "En stång till biceps och axlar". Ehmm... Mina biceps råkar vara typ dubbelt så starka som mina axlar. Mina axlar skulle ta sitt pick och pack och flytta om jag plågade dem så. Blev ett jävla mickel. Men till slut kanske det funkar med samma vikter :) Lär ju börja träna seriöst nu innan jag förvandlas till en ostkrok. Jag är på god väg. Än så länge är jag bara ost. Jävligt skumt upplägg också på hela passet. Allt ska man behvöa göra själv. Jag återkommer om en si så där 3 år när jag har blivit tillräckligt stark för att bli instruktör. We'll meet again :)

Nu ska jag duscha. Sen ska jag äta något. Inte godis. Tänka sig. Jag är totalt osugen. Tobleronen ligger helt orör i kylen. Herrejävlar. Jag måste nog snart gå till doktorn och kolla vad det är för fel på mig! Jag är ju inte godissugen. Jag är iofs inte sugen på någonting. Det är ovanligt.

Ni har väl vant er vid det här laget..?

- Grattis till lägenheten!
- Grattis till ditt boende menar du?
- Haha ja. Grattis till oss.
- Nu är det bara Mr Rabbit och Wii som fattas. Har en månad på oss att hitta.
- Jaha då. Lätt!
- Jag gillar idén! :)

Vi har ganska lätt för att spåra ur. Men det gör inget.
Man ska inte ta sig själv på för stort allvar.
Jisses va livet vore tråkigt då :)Praktikplatsen svarar inte mig. Dumt.

Wii are not ment to bii :(

Skulle kolla på Wii idag. Köpa Mariokart till. Då hade hela helgen varit räddad.
Hade de några Wii inne tror ni? Nej.
Hur värdelöst är inte det? Jag som ville ha.
Hjärtesorg.


Nu ska jag åka på skivstångspass.
Wish me luck.
Jag kommer dö. Mosad av en skivstång.
Ny dag. Nya (o)möjligheter.

Igår hade jag bestämt mig för att gå på ett skivstångspass. Men dagen blev ju inte riktigt som jag hade tänkt mig. Därför kände jag mig heller inte så sugen på att flasha mitt rödgråtna ansikte för halva Karlstad. Får väl pallra mig dit idag istället. Inga 10 kilo i axelpress i alla fall. Okey om man gör 12... Men när det blir upp mot en 50 reps så blir det lite kämpigt. Och jag vet fan inte när jag tränade sist. Jo det vet jag. 17 juni i Mariebergsskogen. Anteckna. Viktig info :)

Annars då? Ska sälja en bok på universitetet. Tror jag råkade säga ett sjukt underpris på den, men va tusan. Hon har köpt böcker av mig förut. Vi kan kalla det mängdrabatt :) Dessutom är det "svenska meningar" och den boken har varit jävligt svårsåld. Fattar inte varför. Den som är så bra..?

Mår forfarande illa så fort jag äter något. Konstigt det här. Jag som gillar att äta. Skumt skumt. Kan knappt känna matlukt utan att må illa. Hjärnbrist. Måste vara så.

Nu ska jag ringa Agria och försäkra chinchillorna. Sen ska jag tinga och ragga praktikplats.
Ajöken.Det här var inte igår... Jag och Anna i Naturbruks cafeteria :)
Bilden snodde jag från Sofia. Please, don't kill me :P

Skönheten ligger i betraktarens öga?

Eller hur var det nu?

                   
Fotogenique (stava?).... Det är det enda jag har att säga.Tredje varvet gillt.

Efter två varv, ett pw:at och ett sprunget, känner det lite bättre i huvudet. Tankarna tappade jag någonstans i spåret. De lär ju hitta hem igen antar jag, men inte just nu. Ska gå ett tredje varv med Anna och Susanne snart också. Bättre att göra något än att sitta här och sucka, stirra, tänka, älta. Gråta.

Nåja... Det var en dyster bloggdag idag :/ Hade massa planerade roligheter att skriva. Jag tar dem en annan dag. Kanske imorgon. Just nu känns roligheter inte så roliga längre.

Goodbye...

Goodbye my friend

Top 5

Jag blev utsedd bland Idas Top 5-bloggar.
Det värmer i hjärtat att fler än de närmaste, som antagligen känner sig tvingade att läsa, läser den här smörjan :)

Vafalls!

Okey... Kostkursen var ju fan inte mycket att hänga i julgranen i alla fall. Herregud vilken totalt opedagogisk lärare. Innan man ens har hunnit uppfatta vad som står på det jävla OH-bladet lägger hon på en annan. Trots vilda protester.

 "Vi återkommer till den..."
20 minuter senare...
"Men vad stod det på det andra pappret då?"
"Vilket papper?"

Jaa just det...


I övrigt så är det jag och Madde mot världen nu. Vi har gått in i en djup depression. Allting vi äter är fel. Allt! Höftbenen kommer att peka rakt ut efter den här kursen! Kommer se ut som ett biaffra(stava?)barn. Träning ökar halterna av hormonet seretonin (stava igen?) som gör att man mår bra... Så vi skulle ju kunna träna oss glada, jag och Madde. Men... Sen kom jag ju på att choklad OCKSÅ gör att man blir lycklig. Så jag äter mig glad istället. Choklad har jag ju hemma tack vare Lisette. Men för att träna måste jag åka ända till Friskis. Hallååå :)

Vi ska skriva kostdagbok för två dagar också... Idag och lördag. Jag har ju lördag hela veckan så för mig blir det ju ingen skillnad. Sen skulle vi ta "någon extrem" från vår omgivning också. Reptilsnabbt vände alla mina närmsta sörjande blicken mot mig och gapskrattade... Alla visste vad alla tänkte. Finns det något extremare än mig? Njet. Hur som helst så tvingar jag Suss att skriva kostdagbok med mig. Och jag är värst. Färdigmat till lunch, ingen planerad middag ännu och i skrivande stund äter jag?

Just det. Choklad. För jag fick ett godisbrev på posten idag. Av Lisette. Jag tror att hon göder mig så att hon ska kunna äta upp mig :) Som häxan i Hans & Greta, fast utan pepparkakshus :)
Uäck.

Kostkursen kanske kommer väldigt lämpligt för min del. Jag vill aldrig mer se fett och socker just nu. Jag vet att det är övergående... Men just nu. Bläää. Ge mig en gurka att gnaga på så blir jag glad :) Åt precis en pizza, och nu mår jag illa igen. Alltså beror nog det här Marie-syndromet på lite för dålig kost under... Ja... Si så där hela sommaren. Godis godis godis. McD McD McD.

Väntar på att Susanne ska höra av sig på msn så jag får spela lite kort :) Ibland umgås jag med människor, vet ni. Jag sitter inte bara här och lägger patiens. Jag har dessutom nästan skrivit klart om GP. Eller jag har nog gjort det. Frågan är bara om överheten godkänner det? Lär väl inte göra det förstår jag.

Anna var sjukt snygg i helgen btw. Och mig försökte hon få på en sjukt ful sekreterarutstyrsel. My god. Jag anar en viss taktik här. Snyggingen med den tokfula kompisen :) Så är'e. Jag har kommit på det... Lite sent. Och förresten i onödan. För jag var ju hemma och grät på bion istället :)

Äsch. Jag bara svammlar. Som alltid. Jag är lite nervös. Varför? För att jag ska läsa kost imorgon? :) Jag kanske borde lämna en kostdagbok för senaste veckan till henne. Choklad choklad choklad choklad. Lakrits lakrits lakrits.

Nollningen är igång...

Hela natten har jag fått lyssna på Nollors och Faddrars primitiva läten.
Gud så härligt...
Jag är inte bitter.
Jag är hungrig.
Det ska jag fixa nu.
Inga kommentarer!

Defintivt dags att sova...
Ja... Och vi som tycker andra människor ska skaffa sig ett liv? :P

Dags att sova?

Nu har jag lagt Spindelharpan i tre timmar i brist på annat att göra.
Kanske är det dags att sova?
:)

Hmm...

Jag har nada vettigt att skriva. Men Lisette övergav mig tydligen, så jag roar mig här.

Jag var inte mer magsjuk än att jag klarade av att gå till Susanne och spela kort en sväng. Hon mutade mig med glittriga muffins som blev kvar från hennes 25-årsfest som jag missade. Hon lovade att de skulle vara så glittriga att man skiter glitter efteråt. Det återstår väl att se. Det är nog info som jag inte kommer att dela med mig av dock :) Merci fick också plats. Och kaffe. Det kanske utesluter magsjuka? Men faktum kvarstår... Jag mår illa. Inte just nu. Men ibland.

Kostläraren var tydligen halvdryg och halvdöv. Ska bli spännande att uppleva. Men det får vänta tills på onsdag. Får ta en karensdag imorgon. Just in case...

Mmmm just det... Alla tvärdog på msn. Hur tråkigt som helst. Kanske ska trycka på återupplivningspunkten på samtliga. Det gör jag.

Hejdå!

Magsjuka.

Mycket trevligt. Imorse när jag duschade var pulsen typ uppe bland molnen. Så hög var den. Hann mata Märta, duscha och klä på mig innan jag insåg att jag nog inte skulle till skolan. Började kvälja som tusan :/ Klarade mig från att kräkas, men ändå. Ingen lust att sitta instängd på ett tåg och dels riskera att smitta andra, dels tvingas spy på en tågtoalett. Iiiiisch. Så det blev sängen igen. Hatar att må illa. Det värsta som finns. Blir väl hemma imorgon också för säkerhets skull antar jag. Jag som hade sett fram emot kosten. Så missar jag två första dagarna. Typiskt! :(

Idag får jag leva på Proviva :/

Tävling!

Nu är jag med och tävlar igen. Det ni.
Hos Wysteriia kan man tävla om smycken från EricssontradingNu ni, jävlar!

Nu har jag kommit in i det. Shopping-flowet (?). På tre dagar har jag bränt liiite för mycket pengar. Jag har i och för sig bara köpt sånt som jag verkligen behvöer. Men ändå. Jag har nog shoppat för ungefär 3500. Oopsy. Tur att CSN kommer imorgon. Kanske är bra om man har råd att betala veterinären på torsdag :) Vore dumt om de tog Märta i pant.

Vad har jag shoppat då? Två huvtröjor från Northbrook, en huvtröja från Adidas, en höstjacka från Everest, ett par jeans på Vero Moda, tre toppar från Gina, underkläder. Hmm... Ja det var nog det. Så ganska bra ändå. Faktiskt. Nu lär det dröja innan jag shoppar i alla fall. Möjligtvis behöver jag ett par skor. Mina läcker ganska mycket såg jag sist det regnade och jag hade gråa strumpor. Snyggt värre.

Igår var jag på bio med Jessica. Vi kikade på Arn. Hur bra som helst. Men jag grinade typ hela tiden. Marie-vänliga versioner, tack. Sen tände de lamporna i salongen innan jag hade grinat färdigt. Så får man inte göra. Människan bredvid kollade lite försräckt på mig när jag satt och snörvlade. Han som var på romantisk dejt med sin tösabit. Så sitter jag och snorar. Sorry.
Jag lever och andas.

Jag hyperventilerar inte ens längre. Pulsen har återgått till det normala igen efter veckans hårdkörning. En del muskler protesterar fortfarande högljutt när jag rör mig, men jag ser inte stelopererad ut längre i alla fall. Jag klarade instruktörsdelen utan anmärkningar. Jag är stolt må jag säga. Jag var så nervös att jag höll på att gå sönder. Eftersom han inte har ringt in mig för omprov så antar jag att jag klarade den skriftliga delen också. Han fick en whiskey av oss innan vi gjorde det praktiska provet... Så han blev säkert blödig och godkände alla bara för det :P

Annars blir det klassfest ikväll. Jag ska i alla fall med till Libanon och äta... Sen får vi se om jag hänger med ut. Måste ju mata mitt lilla kryp. Den som lever får se. Ska i alla fall duscha nu och sen pallra mig ner till jobbet och lämna ett papper. Man måste tydligen lämna in ett sjukfrånvaropapper och sen friskanmäla sig. Det hade jag helt förträngt. Dessutom var det min sista dag så jag trodde inte att de skulle bry sig. Men jo... Det skickade typ 100 papper på posten. Så kan det gå.

Jag har ett paket att hämta ut också. Undra vad det kan vara? Mitt älskade spel? Eller ännu bättre... 800 gram toblerone? Just det! Igår var sannerligen en dag i chokladens tecken. Först så gick mina kära vänner och handlade godis medan jag, som var i sista gruppen, gjorde praktiska provet. Jag var halvt deprimerad över att jag inte hann följa med innan tåget skulle gå. Men sen när alla godismänniskor kommer tillbaka så har söta Jessica köpt en Geisha till mig! Chokladkaka alltså.. Inte en "glädjeflicka" :) 10 minuter senare får jag ett sms från Lisette som säger att hon har skickat mina Toblerone på posten. Och det slutar inte där. Väl hemma hittar jag 10 röda rosor och en 200 grams chokladkaka på sängen :) Folk vet uppenbarligen hur man ställer sig in hos mig :P

Nähä... Duscha kanske?

Iiiihhhhkk!

Vet ni hur det känns att först bli överkörd av ett tåg, och sen bli lite extra tillplattad av en ångvält? Nej, inte jag heller. Men jag tror att jag börjar komma rätt så nära nu. Jag har ont överallt. Precis öööverallt. Värre träningsvärk får man leta efter. Och galningen säger "Ta precis så tunga vikter som ni känner att ni klarar av för att hålla tekniken... Men minst 5 kilo på varje sida". Okey... 10 kilo är ju inte superdupermycket. Men när man tränar en si så där 3-5 timmar per dag så är man inte så jävla kaxig >_<  För killarna är det ju dock jävligt simpelt. Jag önskar att vi inte skulle vara exakt såå jämställda då.

Bara att bryta ihop och komma igen... 2 dagar kvar i bästa fall. I värsta fall 3.  På torsdag ska vi ha praktiskt prov... Vi ska tydligen ha klockren teknik. Då blir det banne mig inga 10 kilo på stången. Max 6. Uff. Kommer inte att bli återställd inom den närmsta tiden. Jag och Suss gick 2½ km idag. It took forever... Mååånga och lååånga uppförsbackar. Jag svär på att de var längre idag än vanligt.Fortsatte ringa djurkliniker i stan idag.
- Har ni någon som är bra på chinchillor?
-Bra och bra kanske jag inte skulle säga att vi är...

Ehh... Nej men dåså...

-Har ni någon som är bra på chinchillor?
-Nja... Alltså... Vi får väl in någon då och då. Du kan ju komma in så kan vi kolla lite.
-Tack, men nej tack.

Ringer djusjukhuset imorgon och hör. Först kamera, sedan blodprov tänkte jag mig. Måste ju göra något. Stackars kryp. Hon hatar mig nu och gömmer sig så fort jag kommer in i köket. Illa. Snuttisen.


Jag avlider!

Okey... Vi tränade inget på förmiddagen idag. Det var rätt skönt. På eftermiddagen däremot... Då blev det värre. Skivstång, cirkelträning och kondition på det. OCh så ännu mer kondition. Och så ännu mer kondition. Och så ännu mera stryrka. Få se nu... Hur var det med träning och förkylningar? Jaaa... Träna ihjäl dig när du har förkylning och förkorta livet lite... Eller nej. Så kanske det inte alls var. Hmmm... Hur som helst så gör det ont överallt, och speciellt i huvudet. Vätskebrist? Typ... Ja.

Veterinären ringde idag också. Eller nej... Men en djurvårdare. Hur mycket fattade hon? Noll. "Vad har du för mat?" Okey att ett djur kanske vägrar äta för att maten är äcklig, men då slutar den väl inte äta hö och inte dricka heller. Daah. "Kan det vara något i halsen?" "Ja det kan det ju vara. Men det har vi ju inte kollat.." Ehh nej. Därför jag frågade? Det känns skrämmande att jag kommer med fler diagnoser än vad de gör. De hänvisade i alla fall till Stockholm eller Göteborg, så just nu försöker jag ta reda på var den bästa av de bästa veterinärerna finns. Thank god att jag har fått lön och att dubbla CSN är på väg in. I will need it! Hon får minst till på lördag på sig. Då är antibiotikakuren klar. Innan dess ska hon banne mig inte dö. Hon har inte min tillåtelse.

Nu ska jag duscha. Nej, jag har inte gjort det ännu. Jag luktar inte smurf. Eller så är det just det jag gör. Illa i alla fall.

Ajök.

Älskade vän.

Nu har Lisette varit ute och kryssat igen.
Hon har shoppat till mig.
Toblerone :)
Hon är allt bra snäll hon! :D

Hela högstadiet blev vi ihopblandade.
Folk kunde helt enkelt inte lära sig...
Ser någon likheten?
Vi gör det inte :)


Bilden snodde jag från hennes blogg.
Hoppas hon inte dödar mig.
Då får jag ingen Toblerone! : /


[skriv en rubrik]

Idag är en helt och hållet slapp dag. Har inget att göra. Tror jag. Förutom skriva något om Göran Persson och hur han är som ledare.... Ehhm... En slapp dag alltså. För jag orkar inte bry mig om Herr Persson idag. Det enda jag har att göra är att mata Märta. Hon har gått upp lite i vikt. Thank god. Men hon ser ömsom pigg, ömsom väldigt vissen ut :( Får se hur det blir. Funderar på att ringa något annat djursjukhus och fråga lite imorgon.

Imorgon drar Fys-veckan igång. Jag är inte så sugen på att gymma mellan 8.20-15.20 en hel vecka faktiskt.  Men kanske kan vara en bra kickstart. Behöver komma igång igen. Kanske blir lite gladare då också. Brukar bli så. Ändå hamnar jag alltid i en träningssvacka till slut. Stört. 

Nej... Nu blir det OS och godispåse. Jag lovade Jessica glass igår när hon var här, och så glömde jag bort den!
Marie glömde glass! Somebody... Call 112!!! We have an emergency!

Folk måste ju undra...

Vad det är för jävla idiot som går ut med famnen full av soppåsar, går till containerna, kastar ifrån sig påsarna, springer runt och skriker, smyger fram, tar upp soppåsarna igen och går hem med dem. Utan att slänga något. Det är bara lilla jag. LillaMarie med den stora getingfobin. Fy fan va vidrigt. Om jag blir stadsminister ska jag duscha hela jävla världen med DDT.

ELLE, när ska det bli inne att vara som jag?

Fy fan vad jag är fel. Fel fel fel. Fet fet fet. Blääh.
Jag släpade med Anna ner på stan, som egentlien borde ha fått ligga kvar i sängen eftersom hon jobbar natt.
Istället fick hon dras med mig på stan i två timmar.
En helt jävla meningslös shoppingrunda som var katastrof från början till det jävla slutet.
För kort, för tjock, tuttar överallt på ett dåligt sätt.
Som vanligt. Vad annars?
Hur ser alla jävla designers ut egentligen?
Är alla långa, pinnsmala och helt jävla konkava över bysten eller?
Screw you.
Jag ska ha jeans och en top.
Jag skiter i allt.

Nu ska jag är Cart'dor Rocky Road och bli ännu fetare, ännu mer fel och ännu mer självkritisk.
Sen ska jag sitta här, ensam, tjock och uttråkad, och lyssna på jävligt tragisk musik.


För att citera Säkert: ELLE, när ska det bli inne att vara som jag?


Btw så passade inte tröjan från Carlings heller. Told you so. Jag ska fan bli nästa Saida.SJÄLVKLART var det ingen jävla repris på Hell's Kitchen heller.
Jag ger upp.
Jag skiter i det här.
Godnatt

Stackars liten.

Prognosen ser ju inte så bra ut... Nähää... Gud. Jag trodde det var helt lysande att ett litet kryp tappade 260 gram i kroppsvikt :/ Nu blir det tvångsmatning 6 ggr om dagen + antibiotika med vanilj och banansmak. Får se hur detta slutar. Det ser som sagt mörkt ut. Telefontid på måndag för att kolla läget. Ohh mitt lilla söta kryp kan ju inte gå och dö :( Hon är ju bara två år! Har minst 13 år till att leva. Inte dö nu :( Var en snäll veterinär i alla fall. Tog inget extra fast vi kom in på akuttid. Duktig också, som verkligen klämde och kände överallt.

Kommer få mata typ varannan timme mitt i natten nästa vecka. Jag måste ju vara i skolan. Kan ju inte gärna ta med Märta på Selma Spa. Hur skulle det se ut. Alla snobbiga äckliga människor där skulle ju avlida.

Ajja... Gud vad party jag känner mig nu då. Huvudvärk från helvetet, och ska ut och shoppa 50-talsoutfit till nästa helg. Som jag helt plötsligt inte jag lova att jag åker på om Märta inte blir bättre. Djuren går först. Faktiskt. Alltid.

Nu ska jag gå och handla Hälsofil till Märta. Kanske ska köpa en egen bur till henne också. Så hon inte blir stressad av Kerstin. Mmm. Jag förstår att ni bryr er massor... Troligen inte. Men det är därför man har krysset uppe i höger hörn.

*gäsp*

Sova sova säng säng. Sitter och väntar på att Djursjukhuset ska öppna. Jag tycker om att hänga där förstår ni. Mamma hävdade att det är väl trevligt att de känner igen oss när vi kommer. Jag tvivlar dock på att veterinären är en bra plats att vara igenkänd på. "Titta, där är de med alla sjuka djur". Ehh... Nej.

Annars har jag ont i halsen igen. Drygt. Hostar massor också. Värdelöst. Men jag ska i alla fall ut på shopping idag. Hoppas jag inte ser någon från jobbet eftersom jag är sjukanmäld. Jag hade faktiskt inte pallat att jobba. Hjärnan reagerar ännu segare än vanligt tack vare all snor.

Blir en lugn helg tror jag. Micke jobbar, Anna jobbar. Suss har fullt upp. Lisette är på kryssning och köper godis till mig :D Så det blir väl jag och katterna :)

På bättringsvägen?

Igår kväll mådde jag inte alls bra. Höll på att drunkna i snor, samtidigt som hjärnan försökte ploppa ut genom ögonen. Inte så härligt. Fick ringa räddaren i nöden, Susanne. Som vanligt får hon rädda mig i alla situationer. Typ inget ägg till kladdkakan, eller som nu, piller. Och det är inga glada gubbar på. Pigg blev jag i alla fall. När jag gick och la mig igår var det bara andningen som var problemet. Mår fortfarande hyfsat, men har lite ont i halsen igen. Har i alla fall ringt och sjukanmält mig. Missar hellre jobbet (men inte pengarna. Buhu), än den enda veckan med galna Andreas i gymmet. Risken finns väl att eftersom vi kommer träna röven av oss nästa vecka och inte har tid att duscha innan tåget går, så kommer det att ta om då. Torkat svett är kallt. Väldigt kallt.

Just det Suss.... Jag kommer inte hinna duscha innan vi åker på fredag. Have a nice trip with me :D
Okey... För eran skull ska jag försöka hinna :)

Jag om någon ska vara tyst.

Jag har ätit Mc D minst fem dagar i veckan hela sommaren, och min röv liknar mer en geléklump än något annat. Så jag borde verkligen inte yttra mig... Men borde man inte kunna fixa en lite bättre bild på ett par trosor än vad LaRedoute har gjort här?Det är inte rumpan som skrivit bloggen som är med på bilden.

En sån tur.

Himla tur att typ allt det jag ville beställa från H&M var slut.
Då slipper jag det bekymret i alla fall.
:)


Telefonförsäljare är inte mina polare.

På antingen GratisBio eller GratisGodis har jag gjort en massa undersökningar för att få poäng. My god! För jämnan ringer det någon som ska sälja något för endast 69:- just till mig. Igår var det i alla fall en drygjävel som sålde National Geographic som ringde. Hujeda mig. Stackars hans flickvän.

- Marie
- Heeej, det är Ludde.
- Ehh... Jaha?
- Du har gjort en undersökning och sagt att du gillar djur och natur. Så nu vill jag skicka två gratisnummer av National Geographic och ett knivset till dig för bara 69:- Det låter väl bra?
- Nej tack. Det är bra ändå.
- Va! Nappar du inte på det?
- Nej tack. Det är bra ändå.
- Men du, Marie. Vet du... Brukar du duscha?
- Öhh.... Ja?
- Haha. Då kan du få en duschkräm istället. Den luktar jättegott och killarna kommer jaga dig.
- Nej tack. Jag har redan en. Det räcker.
- Jag har också redan en flickvän, men jag skulle inte direkt gråta om andra tjejer jagade mig.
- Nej tack. Jag vill inte ha.
- Nähä... Men vad gör du och din pojkvän på söndagarna då? Plockar ni svamp kanske? I så fall kan du få en fin svampkorg istället.
- Ehh... Nej, det gör vi verkligen inte.
- Nähä. Vad gör ni då?
- Olika. Typ... Jobbar.
- Va. Jobbar ni bara hela tiden. Vilket tråkigt förhållande ni verkar ha.
- Ja, kanske det...
- Ha en bra dag.


Åhhh drygjävel. Lämna mig ifred. Det var nog det mest envetna jag har varit med om. Leave me alone! Nästa gång ska jag lämna någon annans nummer i de där jävla undersökningarna.

När en LillaMarie är riktigt förkyld.

Uj uj.. Glöm allt om förkylda ömkliga män. Jag är här. Och jag är förkyld. Så in i helvete. Hjärnan är alldeles förliten för allt snor, och halsen för trång för allt slem. Ljud och ljus ska vi inte prata om. Bara tangenttryckningarna låter som bombnedslag i mna stackars öron. De skrynklar ihop sig som murklor. Jag tror att jag har feber, och det enda som är gott är godis. Jag skulle kunna döda för en Ipren och lite glass med chokladsås. Men jag äger tyvärr inget av det. Skit också.

Tur att det är dubbelavsnitt av Project Runway idag. Jag får väl leta upp ett par solglasögon så att jag klarar av att titta. Sedan jag kom hem imorse har jag sovit 6 timmar. Som en klubbad säl. Bara gått upp, ätit en chokladboll, tvångsmatat Märta och lagt mig igen. Jag och Märta börjar få in snitsen nu. Men det är ju inte hållbart att tvinga i en sån liten mat 5 gånger om dagen :/

Åter till ryggläge.

Tick tack.

Fyy sjutton. Näsan rinner och kliar. Ögonen kliar och gör ont. Halsen kliar och gör ont. Syrebrist till tusen. Tur att jag har en Geisha att tröstäta sen säger jag bara. Vad vore livet utan Geisha. Geisha och Never been kissed. Blir en bra kväll. Relativt bra kväll i alla fall. En timme kvar i frihet. Sen jobba i 13 timmar. Eller ja... Typ försöka sova och jobba 5 timmar kanske.. Egentligen är det så det ska vara i alla fall. Men eftersom jag inte kan andas som folk just nu, så kommer jag antagligen kunna sova liite sämre än vanligt. Tur att jag har en tjock bok att läsa.

En bra sak är i alla fall att roliga spelet finns ute på Tradera nu, och jag har budat. Hoppas att ingen annan vill ha det. It's mine! Bara 5 dagar kvar.

3 dagar kvar till löning. Bara så ni vet.


Att tvångsmata en chinchilla...

Tips mottages jävligt tacksamt. Ska tvångsmata Märta 4-6 gånger per dag. Det blir ju fan ett heltidsjobb. Både hon och jag har critical care överallt. Enda stället där hon inte har något är väl typ i magen. Åhhh fan vad trött jag blir. Akuttid nästa. Är väl bara att avliva i annat fall då. Orka orka orka orka orka orka!!!!

Ja men ledigt på fredag och ännu mindre pengar kanske. Ja... Jo... Lutar väl mot det

Har jag krossat en spegeljävel eller?

Jag håller på att bli sjuk. Halsont, förkyld och ont i ögonen. Great. Vi har gym nästa vecka i skolan. Ännu bättre. Märta äter fortfarande inte och har gått ner från 790 till 530 gram. Bara skinn och ben snart. Jag sitter ännu en gång i den fantastiska telefonkön hos veterinären.

Åhh jag orkar inte. Bläääh!

Halvsjuk + tråkjobb = Bästa kombon om Marie själv får välja..
.

Åhh snart är det slut!

Fan va segt. Först skola och sen jobba natt. Så jävla roligt så jag tror att jag dör av lycka.
Men men... 3 pass kvar. 3 jävligt långa pass. 13 + 13 + 12. Liiite drygt då.
Skönt att det bara är skola sen så man blir lite ledig...

Jävligt onödig skoldag kan jag tycka.
Lite kul att träffa alla igen dock.
Mmm just det.

Packa sova borta-väskan kanske.
Tråååkigt!

Wiihoo :)

Jag vann! Jag vann! Jag fick snyggtrosorna :)
Annars var det en sjukt trevlig kväll på parken i Älvdalen igår.
Ja just det... Trevligt. I Älvdalen. Knappt så jag tror det själv.
Jag och syster värmde upp med Sven-Ingvars innan öltältet.
Sen släpade jag med mig folk ut för att kolla på Mimikey istället :) Inte så populärt.
Slutade med att jag stod där ensam, med en orsing som ville ha fem-i-två-ragg.
Han tyckte vi skulle gå till dansbanan istället.
URSÄKTA?!
Vad är väl dansband mot Snygg-Hjalle? Nähää du.


Suss, medialärare som hon är har fått mig att börja köpa skivor.
Jag köpote en av Mimikry, trots att jag redan har den på datorn.
Ädelt, jävligt ädelt.
Nu äger jag 20:- tills på fredag :)
Vad gör man inte?


Vänta vänta.

Märta fick vara kvar på djursjukhuset. De kunde inte se några fel på tänderna, men tydligen hade hon ett sår i gommen. I alla fall skulle de söva henna så de skulle kunna kika lite mera. "Hon kanske inte överlever narkosen". Nej men är det bättre att stackars krypet svälter ihjäl då? Icke. Gör något om det går, annars försökte jag i alla fall. Ska hämta henne vid 17-tiden om allt går som det ska. Blev inte direkt någon tidig hemresa. Men så är'e. Pälsklingarna först. Märta får följa med hem till Älvis. Vill ha henne under ständig uppsikt. Stackars burkompisen Kerstin kommer väl bli deppig.

Just nu är det många som ringer...

"Just nu är det många som ringer till oss. Du är placerad i kö. Din plats i kön är..... 1"
"Just nu är det många som ringer till oss . Du är placerad i kö. Din plats i kön är..... 1"
"Just nu är det många som ringer till oss. Du är placerad i kö. Din plats i kön är..... 1"
"Just nu är det många som ringer till oss. Du är placerad i kö. Din plats i kön är..... 1"
"Just nu är det många som ringer till oss. Du är placerad i kö. Din plats i kön är..... 1"
"Just nu är det många som ringer till oss. Du är placerad i kö. Din plats i kön är..... 1"
"Just nu är det många som ringer till oss. Du är placerad i kö. Din plats i kön är..... 1"
osv...
osv...
osv...
osv...

Hur jävla länge kan man va 1:a i en kö? My god!Åhhh... Akutmottagning.
Heja.
Blir bara bättre och bättre det här.

Man kan btw vara nummer ett i kön i 10 minuter.
Precis vad jag behövde.

En veterinärräkning är precis vad jag behöver med 400 kvar på kontot. Yes. Den här gången är det tjocka Märta, som numera inte alls är tjock, som ska till farbror veterinären. Antagligen har hon problem med tänderna. Hon har typ gått ner 200 gram i vikt. Rätt mycket på en sån liten pryl :/ Sitter och väntar på att smådjurssjukhuset ska öppna nu. Hoppas att de har en tid idag, så att hon slipper vänta.Hade lite ångest först för att jag inte har någon försäkring på chillorna, men... Den skulle ändå inte ha täckt tandproblem :/ De är inte så dumma, försäkringsbolagen. "Jag vet... Vi räknar bort tandproblem från försäkringen. För det är ju rätt vanligt, och då sparar vi skiiitmycket pengar." Mmm... Hoppas det itne blir några 10 000-kronorsförslag detta veterinärbesök.

Åhh... Jag kommer inte hinna få in lönen på kontot innan den är slut. Hej då, Wii.

Bytes: D/DD mot A/B?

Jaha. Det var som jag trodde. Jag skulle ha beundrat den på avstånd. Älskade tröjjackan. Den satt ungefär lika bra som en påse skit. Mina bröst som ut ungefär som om att de hade käkat anabola och var på väg att ta över världen. Inte så jävla snyggt. Inte ens lite. Bakifrån såg det bra ut, men framifrån såg det fan groteskt ut. Det var ju rätt skönt iofs. Det sparade jag hela 999:- på.  Meeen... Om någon känner sig dugen på att byta en D-kupa mot en B-kupa så är jag villig. Supervillig. Varför skulle just farmor-genen slå igenom?

Tröjan på Carlings hittade jag inte ens. Var väl lika bra det. Typ samma modell. Inga anabolatuttar tack.

Jag är inte skapt för kläder. Det har vi redan konstaterat. Nu skiter jag i det här och går ut och går istället.

AdjöFinns inte allt på internet?

Jag trodde att allting fanns på internet. Men ack vad jag bedrog mig. Letat överallt för att hitta Bondelid-kläder, men tydligen så är jag blind och jävligt usel på att leta. För jag hittar inte. Och jag vill inte ha Tradera-auktioner. Jag vill ha det som finns ute nu. Har förälskat mig i en tröja. Tänkte sitta och dreggla lite, men nej. Det verkar vara för mycket begärt. Why God, oh why!!!!

Om jag faktiskt skulle köpa den skulle det typ vara mitt dyraste plagg ever, så jag kommer med största sannolikhet att inte köpa den. Men dreggla går ju. Det kostar inget. Och jag orkar inte åka ner på stan. Då kanske jag råkar prova, och den kanske råkar sitta perfekt (Även om sannolikheten för det är minimal). Men när något väl sitter perfekt på en dvärg med helt fel kropp för idealet... Ja då måste man köpa. Oavsett pris.

Tur att den inte verkar existera i cyberspace då. Bara att bryta ihop och komma igen. Och förälska sig i något från H&M istället. Men det verkar onekligen svårt.

Min första!

Nu har jag beställt en skiva. Min första skiva. Jag äger iofs redan tre hela skivor innan... Men dem har jag ju fått. Så det räknas typ inte :) Så alltså... Köpt mitt livs första skiva. Hoppas den är bra. Bara hört lite av den på jobbet. Beställde Säkerts skiva "Säkert!" Jag visste inte vem det var, men tydligen hon som gjorde Petter-låten "Logiskt". Sen lånade han den lite och gjorde den sämre. Den var mycket bättre på hennes skiva. Så är'e. Jag längtar! :)Plötsligt händer det?

Jag fortsätter att tävla.. Någon gång borde det väl hända något tycker man? :)

Den här gången är det Lisso som tävlar ut ett par schnygga hotpants från korsetten.se.Ohh please!
Gimmie!


Skinande rent.

Om man inte tittar så himla noga så är lägenheten snart sknande ren. Jag har insett att en svart duk med impregnerat tyg är precis liksa dumt att ha som ett svart bord. Jag ska inreda allting i damm- katthårsfärger. Typ grå-brun. Ska bara torka golvet, men jag orkar inte. Orkar ingenting. Jag vill bara sova och äta godis.

På torsdag åker jag hem i alla fall. Ska på Musik- och motorfestivalen. Klippning blir det också. Hos duktigaste Sanna. Hon är en pärla hon. Som tar sig tid att klippa mig fast jag har glömt att ringa :) Snällt snällt. Slipper jag se ut som en golvmopp i alla fall. Ska bli skönt att klippa bort luggen. Den är måttligt störande nu.

Mmm just det. Suss ska på Liseberg imorgon. Fuskigt tycker jag. Jag vill också. Inte varit där på alldeles för många år. 9 närmare bestämt. Men jag får väl ta och pallra mig dit någon gång. Innan allting hinner braka ihop där. Fast jag köper ju mest Vinst varje gång-lotter i alla fall. Det är det enda jag vinner på :)

Ehh ja... Mc Donalds var det ja.


Herrejisses.

Det här måste vara en bitter människa. Hon bara antar att alla människor har äckliga kroppar och dessutom luktar illa :) Fascinerande. Inte ens jag är så himla bitter. Och jag är bitter. Vad är det som är så jävla fel med att man gillar att bli ompysslad? Alla gillar väl det? Alla behöver ju inte gå på spa för det, men låt dem som gör det få göra det då. My god. Försöker hon göra mig arbetslös eller? Jävla människa. Om jag inte får ett jobb efter utbildningen ska jag skylla det på att alla läste hennes bitterkrönika och aldrig mer vågade gå på spa.Spring i benen.

Jag blev akut sugen på att springa en sväng.
Det kan ju aldrig vara normalt.
Bäst att hämta godispåsen istället.
Och kanske ta en Alvedon ifall jag håller på att bli sjuk.


Hittade en alldeles bortglömd låt.

Imperiet - Flickan med guldbruna ögon

Jag gör om alla söndagar till lördag ikväll
och klär mig för att gå på kalas
I en bok som jag sparat enkom för denna natt
ska jag skriva dom vackraste ord
Sen målar jag om december till augusti för att
klä mig i handskar och hög hatt
Jag klippper ut alla stjärnor från himlens pappersvalv
och lägger dom i liten blå ask
Och ingen vet om att jag ska ge den till
en flicka med guldbruna ögon
Nej, ingen vet om att jag ska ge den till
en flicka med guldbruna ögon

Jag vrålar till vinden för att få den att förstå
det är lugnet som jagat dig tills nu
Men jag kommer med minnen från ett tivoli till dig
när jag vet att ljuset aldrig tar slut
Och ljuset ska vattna den ros som jag bär
i mitt knapphål så den aldrig kan dö
Varje gång som jag viskar dit namn för mig själv
skiftar en färg från blå till röd
Och ingen vet om att jag ska ge den till
en flicka med guldbruna ögon
Nej, ingen vet om att jag ska ge den till
en flicka med guldbruna ögon

Sen syr jag täcke av alla trasiga moln
för att stoppa om dig inatt
När du somnat så byter jag täcket mot mig själv
och vilar på min hemlighet
Och ingen vet om att jag ska ge mig till
en flicka med guldbruna ögon
Nej, ingen vet om att jag ska ge mig till
en flicka med guldbruna ögon

En flicka med guldbruna ögon


Tänkte lägga in ett tjusigt You Tube-klipp. Men det enda som fanns var en mobilfilmad version där man mest hör den falsksjungande publiken. Så ni får väl helt enkelt göra som vanligt folk och ladda ner... Ehh... Köpa skivan. Bra är den i alla fall.

Jag är så jävla ledig!

Efter sju dagar slit och släp (Okey... Så slitigt kanske jag inte har. Men jävligt tråkigt i alla fall) så är jag äntligen ledig i två hela dagar. Rena rama lyxen. Och imorgon ska jag banne mig lyxa till det med att städa lägenheten. Det ni. Det ligger kattsand precis överallt. Blandat med slaktade kattleksaker. Och i ärlighetens namn lite välgömd kattbajs. Varför ska just mina katter tycka att kattbajs är roligare än leksaker?

Skulle dra med Anna ut och äta idag. Vem orkar laga mat liksom. Jag har nog knappt lagat mat på hela sommaren. Dyrt? Ja. Absolut. Å andra sidan har jag ätit nudlar och varma koppen hela den här veckan. Så det kanske snart jämnar ut sig :P I alla fall så trodde ju jag att det var fredag, lite snedvriden veckouppfattning efter att jobbande. Men nej... Det är söndag. Och söndag i ap-Karlstad innebär att alla mysiga caféer stänger klockan 16. 18 i allra bästa fall. Eftersom då förväntas folk vara hemma och inte på stan. Och Mc D var överbefolkat. Och Anna gillar inte Kebab House. Alltså... BK. Som ingen av oss gillar. Men mätta blev vi i alla fall. Så mätta att vi tänkte hoppa över att köpa godis. Men lagom till Fagott-street så tog vi vårt förnuft till fånga och hoppade av vid Konsum. Tur! Man vet ju aldrig när suget sätter in.

Åskar för fullt gör det också. Aldrig bra. Det ger nästan lika mycket dödsångest som getingar. Uff uff.

Nu ska jag läsa sista Stieg Larsson-boken. Så sjukt bra. Läs den trilogin om in inte redan har gjort det. Läs läs läs!

Åh nej!

Titta! Katastrofen är nära. Åsens republikflagga är stulen och presidenten är upprörd.
"Frågan är om det handlar om åtrå till flaggorna
eller ont blod över de frisinnade åsenbornas tilltag att utropa sin egen republik."
Det är ju seriöst så himla skrattretande så jag tror att jag avlider.Bad day.

Igår var jag hos Susanne till sena natten. Bara i ren protest. För att jag hade blivit av med min lediga dag. Inte så mycket sömn innan jag skulle upp imorse alltså. Har varit en riktigt seg dag, med massa huvudvärk. Min huvudvärk tajmas alltid med andras dåliga dagar verkar det som. Störigt. Jävligt störigt. Men nu har jag i alla fall sovit nästan 2 timmar. Vet inte hur smart det var, men det var skönt. Synd bara att jag känner mig som en klubbad säl nu. Orkar inget. Bara helt seg.

Bara två dagar kvar... Sen är jag ledig i 2 heeela dagar. Helt jävla underbart. Jag ska sova sova sova sova. Och förhoppningsvis så ösregnar det så jag kan vara inne med gott samvete, och dessutom städa. Nu är jag inne och gömmer mig för äckeldjuren, men städar gör jag då rakt inte. Ni skulle se hur det ser ut. Fan så man blir äcklad. Blääh.

Nähä... Om man skulle äta lite middag, Ehhh.. Godis.

RSS 2.0