Vi är så duktiga!

Blev lite spontanträning idag. Tänkte först åka och träna, men sen tänkte jag... Nej. Ändrade mig igen när Linda skulle iväg och träna. Lika bra att passa på när man får träningssällskap! :) Det är mycket lättare att ta sig iväg, och defintivt roligare. Nu finns det inte många muskler som inte gör ont när jag rör på mig. Tydligen fanns det en muskel i kärlekshandtagstrakten också. Who knew?

Har ju dessutom varit duktig och kört bil till Friskis både igår och idag. Haha. En del tycker att de är duktiga när de lämnar bilen hemma. Men jag är överlycklig när jag våga ut och köra... Köra bil-fobikern. Ajja... Ingen dog idag heller. Inte vad jag vet i alla fall. Men jag ser ju inte så bra som vi alla vet...

Nu bli're sängen. Har jag ju en sjukt spännande bok att läsa. Och så möte i gryningen.

Night night!

Fääärdiiig!

Äntligen färdigstädad! Ska bara slänga i nya sängkläder så är det klappat och klart. Redo för att stökas ner igen. Så tar vi om 'et igen nästa vecka... Jupp jupp. Och all denna kattsand! Blir tokig. För att inte tala om katthåret. Men de är ju så söööta. Så det får det vara värt :)

Det står inget om budgivning på mitt blivande hus... Får hoppas på en till visning då. Gärna inte på en lördag den här gången. Eftersom nästa gång jag är ledig på en lördag är... I november :) Fram tills dess är varendaste liten lördag planerad. Lite jobb. Bra det. Kanske jag kan få någon krona i alla fall. Det är ju rätt så trevligt.

Mmm.. Nu ska jag leta reda på ett recept, så kanske det kan bli någon mat idag å. Italiensk paj siktar jag på. Får se hur det blir :) Ikväll: Stationspasset. Roligt!

Vill boxas!

Är såå himla sugen att gå på box.
Undra om man borde ta tag i det snart kanske.  :)
Imorgon får det hur som helst bli lite träning.
Kanske rent av stationspasset?
Hmm...Städa städa varje fredag...

...Och så varje jul. Det tycker jag är kuuul. Eller hur det nu var. Imogon får jag nog ta tag i det här råttboet i alla fall. Ser förjävligt ut faktiskt. Tvätta också. Ännu roligare. Har övervägt att sno Älskets bricka till tävtthallen och boka upp två tider, fast bara använda en... Bara för att ingen annan dryg människa ska komma och trakassera mig efter halva tvättiden. Men jag är inte bitter!

Vi är sugna på detta. Lite gräsmatta i alla fall. Inte tvärnära till grannen. Man kanske i alla fall måste ta två steg innan man kliver in i deras vardagsrum. Aaa... Det vore något det. Ge mig! Synd att det var visning i lördags bara. Men om ingen skulle vilja ha det, och det blir en till visning... Då tänker i alla fall jag hänga på låset :) Så äre!

Men nu blir det till Uppdrag: Tömma godispåsen. Och så Ensamma mammor. Jag tycker de ska införa att man får rösta ut en mamma. För den där Karlskoga-människan är ju så gumsjuk. Usch!


Helt slut.

Efter en dag på Loka är man rätt så mör vill jag lova. Men hade en ganska slapp dag ändå... Min första kund kom inte, sen hade jag body scrub och en massagekur med bad. Hur slappt som helst. Nästan. Känns i benen att jag har stått i sneda jympadojjor hela dagen också. Ett par tofflor är på Sofimar, och se andra är på Aqua. Tänkte ju inte på att ta med dem hem. Dumt dumt.

Nyss hemkommen från grannen. Kortspel. Gick ju sådär. Tur man inte spelar om pengar i alla fall. Trevligt var det. Mot slutet var alla hysteriskt övertrötta och skrattade åt de absolut sämsta skämten :) Men det är väl precis så det ska vara. Och jag tycker att jag är duktig som inte redan ligger nerbäddad. Jag funderade ett tag på att bädda ner mig så fort jag kom hem från jobbet, men nej. Jag är inte pensionär ännu... Även om man ibland kan tro det :)

Nu ska jag så mina morätter, och sen blir det... Läsa? Sova?

Löning!

Äntliiigen. Mitt konto har varit övertrasserat sedan 1 september tror jag :P Äntliiigen är jag på plus igen. Höhö. Det är ju alltid trevligt. Men det återgår väl snart till ordningen när räkningarna är betalda :) Som tur är ska jag ju jobba imorgon då. På Loka. 9-19. Det blir alltså... 8-9 massager. Om det är fullbokat. Vilket det typ alltid är :) Men det är skönt att det inte är någon dötid i alla fall. Då svischar dagen förbi. Hoppas på många spa-massager :)

Blev ju medbjuden att hänga med alla sköningar på jobbet ut idag, men det är inte så uppskattat att komma bakfull till jobbet. Än mindre köra bil då. Om jag är en trafikfara i vanliga fall så... :)

Nej, men om man skulle ta och sova då. Jag hade ju längtat efter att få sova tills jag vaknade, och sen shoppa loss i Ikea-kaoset. Får väl se om det blir på söndag istället då. Vi ska flytta om lite här hemma. Chinchillorna ska ut ur köket. Frågan är bara var de ska hamna istället. Det visar sig.

Herrå!

Som det (inte) ska va!

Var duktig och pallrade mig iväg till Friskis idag efter att jag hade slutat. Gick dit endast för att det var Charlottes pass. Och vad ser jag när jag kommer dit? Ny instruktör. Åhhh, sånt är så segt. Jag blir så less. Men blev lite gladare när jag insåg att det var instruktören från i måndags. Hon var ändå bra. Bra musik. Och nu var armrörelserna inte lika okontrollerade :P Det vill jag åtminstone inte låtsas som.

Älsket var snäll och hämtade mig. "Du.... Kan vi köpa godis?" Trillade in på 7/11 svettig och äcklig. Köpte jordens dyraste choklad. 22:- för en 100grammare! Skandal! Och jag har inte ens öppnat den... Ännu mer skandal. Men den ska avnjutas. Herregud. Kunde ju fått två för samma pris. Galenskap. Nåja... Choklad är gott. Det får vara värt det :)

Jaha. Nähä. Om man skulle ta och trilla i säng snart kanske.

Idol!

Hela dagen har jag väntat. Fast det var ju ett rätt tråkigt program idag. Ingen som gör bort sig eller något längre. Nu är det bara transportsträcka fram till finalerna. Men... Det är ju roligt ändå. Lite. Andreas. Mmm. Nils däremot... HUR kan han gå vidare? Hur är det möjligt? Han är dryg och kan inte sjunga för 5 öre. Nej nej nej. Det finns de som sjunger betydligt bättre. Nästa år borde nog jag sitta i juryn tror jag. Så det blir någon ordning.

Vi är förresten såå himla romantiska här.
Nu sitter vi vid varsin dator med ryggen mot varann. Och förut satt vi i varsitt rum vid varsin tv. Love is in the air ;)


Adlibris-vill ha!

Älskade deckare, som jag har längtat och väntat!

Tror dock att kontot inte bara säger, utan skriker, NEJ!

Eller tror och tror... Jag vet.


Now we're talking.

Nu börjar vi närma oss något som vi faktiskt kanske eventuellt kan ha råd med :) Det behövs lite kärlek, men hey! Snickare, rörmockare, målare, mattläggare, ALLT, finns i släkten. Piece of cake! Mahahaha. Jag kan bidra  med lite fika emellanåt... Och massage. Dock låg ju huset i Deje. Blir lite åt fel håll för stackars Micke :) Men han påstår ju att han gillar att köra bil. Till skillnad från vissa andra...

 

Det här huset röstade Älsket för annars. 4 750 000:- Vansinne!

Inte ens en liten gräsplätt.

Jag kräver en gräsmatta! Var ska annars alla våra 300 barn leka? :)


Annars då? Det var superskönt att komma iväg och träna idag. Fast det är så skönt, är det alltid så svårt att komma iväg :) Väldigt dumt. Var ju ett bra pass också. Har aldrig sett den instruktören förut, men tummen upp för henne. Kanske borde komma iväg lite mer än en gång i veckan :P Det är illa när man vevar med armarna och gäddhänget startar vibrationer som går ändra ner i tårna :) För att inte tala om kärlekshandtagen. Fast det hindrade mig inte från att äta choklad direkt efter. Och Pringles. Lite mer att älska <3 :)

Nu blir det sängen. Imorgon ska jag forsta lite om Bolagsverket und so weiter. Tydligen så finns jag inte fast jag finns. Öhh. Ja. Morgondagens problem som sagt... :)


Vad är felet?

DET

Det är inte så stort.

Det är inte så fult.
Det är många rum.
Det är lite att fixa.
Det är stor tomt.
Det är sjukt jävla billigt.
De måste ha glömt en siffra någonstans?
Eller så är det så mycket radon i teglet så man blir självlysande...

Felet var att det låg mitt i ingenstans.

Och när jag har fått det här badrummet kan jag dö lycklig....Och det där kallas ironi...

Att surfa runt ger mest ångest :)

Jisses vad alla tränar!
Jag får ju megaångest.
Var ju hyfsat duktig i början av sommaren, men det går ju inte att leva på gamla meriter :P
Tyvärr!
Dags att ta tag i träningen, igen!
Hur länge håller det den här gången?
:P
Tur att Linda släpar med mig ikväll i alla fall.
Det känns alltid mindre jobbigt att vara två :)Oj oj oj (Ännu ett inlägg om hus...)

Här snackar vi furufrossa!HÄR skulle vi nog få plats i alla fall! :)
Och jag skulle vara sjuuukt mörkrädd.
Spökena slåss säkert om vem som ska skrämma livet ur vem där :S
Perfekt!

Preciiis så här vill jag bo!

Sunday, bloody sunday.

Jaha ja. Vad gör man en dag som denna? Jag antar att jag skulle kunna pallra mig ner till Friskis och gymma lite. Men det känner jag inte riktigt för... :) Är ju Idol-repriser hela dagen, så det kunde ju varit ett alternativ. Dock har vi ju bara tv i sovrummet, och Älsk har jobbat natt. Han såg sådääär nöjd ut när jag satte igång Idol kan jag säga. Vadå, tycker han inte att de sjunger fint eller? :) Förstår inte.

Nåja... Får väl fördriva några timmar på king.com eller så. Eller läsa ut den där skittråkiga boken, som tydligen skulle vara skiiitrolig. Men icke. "Vi som hade alla rätt" suger. Läs inte den. Spara pengarna. Och tiden :) Själv kan jag inte lägga ifrån mig böcker. Jag måste läsa ut dem. Hur dåliga de än är. Dålig egenskap.

Nehe. Göra något.

Åh, vad jag är dålig!

Jag behöver köpa kläder. Jag VILL inte. Men jag BEHÖVER. Jag tror inte det finns något jag inte behöver. Tydligen funkar det inte att slänga hundra sopsäckar med kläder, och sen inte fylla på med nytt. Då tar det schlutt. Konstigt. Orkade inte prova mer än 2 par jeans på HM. De satt som skräp. Ett par gjorde röven obefintlig, och det andra gav mig blodstopp i vaderna. Nja.... Inte bra.

Nu höll jag på att skriva att jag borde ha en  personal shopper, men det funkar ju inte heller eftersom jag inte gillar... Det mesta. Jag vill inte gå klädd som en tant, och... Ja det var väl ungefär det modet som var nu ja. Tant-modet. Not my cup of tea. Jeans och en tröja. Bra. Jympadojjor. Jupp. Men tydligen är inte ens det möjligt att hitta just nu.

Men jag är lika glad ändå. Fick ju en skön promenad ner till stan i alla fall. Frisk luft, sol, höst, inga kryp. Underbart!

 


Lite skillnad?

Ja.. Det får man väl säga :)
Tra la la.

Jag är liiite uttråkad. Älsket trillade in i sovrummet runt 7 imorse och väckte katterna som väckte mig. En körde klorna i fötterna på mig, och den andra började gnaga mig i hårbotten. Nice... Sen började min kära sambo att prata med mig om allt och inget, och då går det inte att få tyst på honom. Omöjligt att somna om sen. Så här har jag suttit sedan 8, och nu finns det inte så mycket mer att göra :) Väntar bara på att mina morötter ska bli färdiga för skörd...

Tror att jag snart ska ta mitt pick och pack och traska ner till Aqua. Måste packa ihop min bänk. Två massörer som delar på ett rum, och båda vill ha sin egen bänk. Då får man skifta lite :) Måste fixa lite musik i helgen också. Helst kanske köpa något som spelar mp3... Men det får nog vänta ett tag :) Jag hade helt missat att det fanns cd-spelare som spelade mp3-format. Pinsamt. "Men hallå! Det är 2009!" utbrast min bättre hälft förfärat. Jaja...

Älskets enda kommentar om håret var förresten "Och vad heter den där färgen då? Marabou chokladbrun, eller?" Snarare Premium Dark i så fall... Fast nu har jag ju tvättat det en gång, så det kanske börjar gå så sakterliga mot mjölkchoklad... :) Jaja... Jag tror att han tycker om mig ändå :)

Off we go!


Lite klippa.

Lite färga.

Tjopp!

Tack Linda!
Det går bra nu!

Älsk får behålla jobbet!
Hur lyckliga är vi inte idag?
Äntligen kan vi andas ut.
Vi behöver inte bo i tält i vinter ;)

Annars en lugn dag idag.
Imorgon blir det lite att göra i alla fall.
Håller på med en lapp att sätta i receptionen, men vad fan skriver man?
:)
Marknadsföring hade jag nog VG i.
Ehhh... Va? :)Första dagen avklarad.

Oj oj oj vad jag vände och vred igår innan jag kunde somna. När Älsket trillade in genom dörren imorse kändes det som jag hade sovit i 3 sekunder :) Men men... Har försökt lära mig kassa och bokningssystem. Mamma Mia. Jag är inge kompis med teknik överhuvudtaget. Det blir nog bra till slut det med :) Hade ett par kunder idag i alla falll. Superskoj! Mina alldeles egna :)

Studsade... Nej, släpade, mig iväg till Friskis efter jobbet i alla fall. Duktigt minsann. Charlottes pass är grymma. Dubbel bemärkelse. Bra, men svettiga. Känns som att rumpan håller på att trilla av. Får väl se om jag tar mig upp ur sängen imorgon :)

Aaah... Fick min dagliga dos Jury-Andreas också. Och min dagliga dos Suss och Hollywood :) Toppendag helt enkelt. Så toppen att jag frågar mig själv vad det är för elände som kommer hända för att väga upp allt? :)

På riktigt?

Är Kändisdjungeln verkligen i djungeln?
Det ser ut som att de är i en studio med plastväxter...
Väldigt billiga plastväxter av väldigt dålig kvalité.
Google föredrar till och med att man särskriver eländet.
Illa!

Störda äckliga människor!

Hur jävla sjuk i huvudet får man vara?

Nackskott...

Det är tv-kärlek!

Äntliiigen har Top Model cycle 13 börjat droppa ut på Youtube.
Än så länge bara avsnitt 1 och 2.
Men det är spännande!
Lite nytt koncept.
Me like!

Aha! Pling!

Jag trodde också att de hade gjort ett jävligt dåligt jobb med ljudet igår på 'Kommissarien och havet' som gick på 4:an. Så var det tyska skådisar som skulle prata svenska :S Vart är världen på väg? Jag såg 10 minuter. Jag klarar inte av när ljudet inte "hänger med". Blir för irriterad. Men nu har det ju fått sin förklaring. Haha. Jisses. Snacka om att förstöra världens bästa deckare :/ Mari Jungstedt är ju grym. Det borde inte kunna bli annat än bra... Men jo. Det är ju en svensk filmproduktion. Klart det suger. Eller svensk/tysk... Ja.. Dåligt helt enkelt.


Bild från expressen.se


3 days and counting.

Om 3 ynka dagar startar jag eget.
Herregud.
Är jag knäpp, eller bara från vettet?

Jag är sååå nervös!
Men roligt ska det såklart bli.
Och spännande.

3 dagar...
Resten av mitt liv.
Iiiiihhhhk!

Yesterday...

Igår var en fullspäckad dag minsann. Roligt när det händer lite :) Började med en liten tripp till Karlskoga tillsammans med Kristina för att hälsa på Madde i nya fina huset. Åhhh, blir jag avundsjuk eller? Ja det blir jag. Desperat? Jag? Vem? Va? Helt plötsligt förstår jag alla som går på krogen och tar sig ett kvart i 2 ragg. Eller kvart i 3 om det krisar ordentligt... :) Så känner jag med hus just nu... Det ligger ett liiitet fult hus ute på hemnet. Typ en skrubb med kök för 350 000. Alla inventarier ingår. Jag är så desperat att jag skulle kunna köpa det lilla fula bara för att få ett hus :) Nåväl. Är man i Karlskoga så måste man äta på "Som hemma". De har jordens godaste Club Toast. Värd varenda krona. Börjar dreggla när jag tänker på den. Mmm mmm mmm MMM!

Back in Karlstad var det en drinkkväll planerad. Jag planerade dock att inte gå, eftersom jag inte hade något annat än 2 år gammal Wild Africa i kylen, och hade varken tid eller pengar för Systemet. Men Suss övertalade mig att komma i alla fall. Det var väl tur det. Roligt var det. Mycket skvaller och en drös med drinkar. Den sista hällde jag över mig själv och Nina. Dags att gå hem då med andra ord :)

Idag... En inte fullt så aktiv dag. Suttit vid datorn och sovit om vartannat. Jag sov alltså inte vid datorn... Riktigt så slö har jag inte varit :) Och så klart... Pizza. Mmmhm. Africano skulle jag ha. Kom dit, och de hade gjort en capricciosa. Suck. Där får man för att man försöker prova något nytt. Men han slängde på lite banan och curry och bjöd på en sallad. Gott var det i alla fall.

Nu sova igen tror jag nog.

Historien upprepar sig...?

Så här såg det ut i bloggen för ungefär ett år sen *klickeliklick*
Guess What!
They are back.
Stronger than ever.
Bäst att sova med ögonen öppna, Älsk nära och en flaskar Radar i handen.

Har jag nämt att jag hatar den här lägenheten?
Med eller utan kryp.
I
HATE
IT
!

Flygekorre in pain!

Mahahahha. Igår var jag på gymmet som sagt... Kände mig som en flygekorre där jag satt och tränade armarna. Gäddhänget fladdrade. Flapp flapp flapp flapp flapp. Mmmm, yummie att se för stackars som satt mitt emot. Varför sätter man ens två maskiner precis mitt emot varandra. Det blir liksom liiite obekvämt att sitta och stöna och stånka och glo på någon annan. Ännu värre skulle det nog se ut om man blundade samtidigt. Jag kanske bara inbillar mig... Vad vet jag.

Hur som helst... Flygekorrar är ju rätt söta, men jag vill inte vara en. Så trotsade träningsvärken och pallrade mig iväg på ett styrkepass idag. Mama Mia. Ont. Överallt. Ont ont ont. Hur kommer det kännas imorgon? Vill inte veta. Men förhoppningsvis blir det lite mindre flappande armar. Någon gång. I en bättre värld. Beach år 2567, Here I come!

Förresten! Det ryktas att det börjar en sjuuukt bra massör på Aqua om prick en vecka... Den 16e alltså... Piik piiik piiik.

Undrens tid är icke förbi.

Idag pallrade jag mig iväg till gymmet. Jag skulle ha pallrat mig iväg till ett medel/styrka-pass, men var typ en timme för tidig. Orkade inte riktigt vänta så länge... Så kastade mig in i gymkaoset. Tänka sig... Jag som trodde att jag inte hade gymmat på 2 månader. Men fick en positiv överraskning. Det var nämligen bara 1 månad och 2 veckor sen ;)

Jag börjar förresten känna av den här sömnlösheten som en del egna företagare pratar om. Det finns för myckt att klura på, planera och bla bla bla för att jag ska kunna sova. Och varje gång jag tror att jag har allt under kontroll, så kommer jag på något nytt. Idag kom jag på att jag kanske borde ha växel. Det är bra har jag hört. Bäst jag skriver ner det :) Jysks handdukar var ju också bara skit. Jag och Jysk har inte samma syn på badlakan. Badlakan når runt kroppen. Inte Jysks 'badlakan'. Men jag fick i alla fall min F-skattsedel idag. Så imorgon blir det banken och fixa kreditkort, och sen blir det shopping. Typ.. Handdukar. Whoppidooo! :)

Nå väl.. En balja med te, Lindts Blueberry Intense-choklad och Idol. Kanske blir det Sweet Home Alabama sen också :) Mysigt!

Facebook-annons.


Haha!

Vems årsförbrukning?

Det har väääldigt stor betydelse tror jag nog...

;)


Never gonna happen!Ha! Jag vet inte vilken planet den här datorn kommer ifrån...

Men jag skulle aldrig säga nej till en kaka!

;)


Jag är sannerligen dålig på shopping.

Jag får köpa kläder, för jag äger inga kläder. Därför är det ingen som klagar om jag skulle råka komma hem med ett par impulsköpta jeans, trots att jag bara har 35 kronor på kontot. Så idag försökte jag få till lite shopping när jag följde med Suss. Gick in på Gina eftersom de enligt reklamen ska ha mysiga stickade tröjor. Inte ett skit fanns det. Gick in på H&M, för de har ju haft massa fina skjortklänningar som till och med passar! Nä... Nada! VeroModa... De har alltid något fint. Men näpp. En halv baguette på Subway blev det i alla fall... Och den var ju god. Men mat räknas inte som shopping!


Nu blire kaffe! Annars kommer jag att somna här illa kvickt.

Dooodiiiis!

Äntligen är det höst, och alla bra program drar igång igen.
Snart blir det en stoooor godispåse och Lyxfällan.
Mmmm!
Jag har längtat hela dagen.På torsdag äts det ärtsoppa, på lördag är det fest...

Men på fredag blir det i alla fall Tacos med mina underbara kycklingar. Allihopa! Äntligen är alla lediga på samma dag. Okey... Jag och Kristina har ju varit lediga sen vi tog examen, men de andra två är sannerligen upptaga kvinnor :) Men nu, 4 månader senare är det äntligen dags :) Ska bli så skoj. Mycket uppdateringar och skvaller blir det nog. Mmm, precis som det ska va :)Fab 4.... Vad annat kan man säga? :)


RSS 2.0