Ouff!

Känns som något väldigt stort har kört över mitt huvudet, och sen min mage. Trött som ett as är jag också. Känner mig mycket laddad för partaj ikväll *gäääsp* Tur att Älsket är hemma och kan hämta mig om jag tröttnar. Jag har inte ens kommit ihåg att pallra mig iväg till systemet. Minnet är kort, men intensivt.

Hur kan förresten Rabih vara kvar i Idol? Hur är det möjligt. Finns det så många småtöser som dyrkar honom? Usch, fy bläh. Det lät ju riktigt illa igår. Men nej. Erika åker istället. Hon var visserligen lite tråkig, men hon sjöng ju bra i alla fall. Men, Jag röstade ju inte på någon, så jag ska väl egentligen bara vara tyst. Jag sparar mina pengar till viktigare saker... KÖRSLAGET! :) De har gjort om "Carina" till en hejarramsa. 

Vi måste ringa Team Stefan, får inte glömma det!
Ge oss ett par röster, sen så får vi se.
Och vi hoppas det går bra, tack ska ni ha!
Vi måste ringa Team Stefan...
Får inte glömma det!!!


Förresten... De hade provsmak på nya Marabou-smakerna i Mitticity idag. Lycka för en döhungrig Marie :) Egentligen skulle man tävla också, men jag erkänner... Jag gick bara dit och åt. Mihihihi :) Gott var det. Den där youghurthistorien är riktigt god när den är iskall upptäckte jag.

Dags för ett redigt träningspass.

Känner att jag bara vill gå ut i skogen och skrika.
Bli av med lite frustration och... Ja... Vad? :)
Undra om jag hinner till gymmet en sväng efter jobbet imorgon.
Hoppas!

Trött!

Awww mah gadd! Vad gör jag uppe nu? Är så trött så ögonen hålls knappt uppe. Jag och Älsket kollade på Änglar och Demoner, och var sååå nära att somna flera gånger. Ändå gillar jag dem filmen, så det berodde inte på att den var dålig :) Och att lyckas somna i vår soffa... Det är en bedrift det. Obekväm AB. Men... På något sätt lyckas jag ändå med det. Trött trött trött.

Varit en märklig dag i dag. Aaah. Fylld av konstigheter. Och så har jag varit helt uppe i det blå hela dagen. Till exempel sa jag till Suss "ses snart!". 3 timmar senare dök jag upp hos henne. Snällt va. Nej :) Förlåååt Suss! Dåligt samvete som bara den. Inte kom jag iväg på träning heller. Hade till och med träningskläder med mig till jobbet, OCH det var tre superroliga pass på raken. Kunde ju ha tränat hela kvällen egentligen. Men nej. här har jag suttit med en cola och en 200-grams chokladkaka. Om nom nom!

Nej... Nu får det bli sova! Bestämt att jag börjar 10 imorgon. Liiite sovmorgon i alla fall :)

Gäsp!

Varit på SP-kurs. Hårvårdsprodukter. Pretty much in genom det ena örat, och ut genom det andra. Vara ledig i tre dagar och sen försöka trycka in all den där infon på kvällningen. Nej nej nej. Det går inte. Lite kanske fastnar. Sånt som lär märkas. Kanske. Möjligtvis. Eventuellt.

Man kanske skulle umgås med den där stackars bättrehälften lite. Farmville kanske klarar sig utan mig en liten stund? :) Sen har jag totalt fastnat i zebrah mahjong på Facebook. Mycket beroendeframkallande. Inte alls bra :) Till skillnad från King.com så är det ju ingen kö heller. Hur bra som helst. Me like! Och det upptäcker jag först nu! KATASTROF :)


Jag har ätit kebabtallrik. Mihihihihihihi :)

*crash! boom! bang!*

I'm gonna drop the bomb, no matter what!





Saftkalas!

Nu ska jag till Haga på... 24-årskalas!
Saft och kakor.
Eller något :)
Tänka sig att komma på Anna-kalas och inte behöva krypa hem.
Inte ofta det händer för min del :)

Off we go!

15 gastar och någons kista....

Var på Hälsomässan idag med Ann-Sofie. Var nära att jag försov mig. Eller rättare sagt så försov jag mig, och vaknade 11. Men då var ju klockan bara 10 :P En sån himlans tur för mig! Var massa roliga flummigheter på den där mässan. Hypnotisörer, healingfolk, auragrapher och en massa mer. Ett par häxor, och någon astrolog också. Säga vad man vill, men det är inga dåliga timpriser direkt.

Vi gick i alla fall på en seans, och himmel vilken rolig människa. Och jag kan ju erkänna att jag är ganska skeptisk till allt sånt här. Samtidigt är det så himla spännande. Ingen ville prata med mig dock. Och det är ju bra på ett sätt. Känner inte så fasligt många som gått bort som tur är.

Nästa gång får jag nog ta mod till mig och prova något  på den där mässan:) Skulle vara roligt att prova att hypnotisera bort min getingfobi. Funkar det på den så funkar det på allt. Vore ju mycket trevligt att kunna vistas ute på sommaren. Eller kunna sitta på uteserveringar och äta i lugn och ro :) Aaah, just det.

Hann träffa Älsk i ungefär 20 minuter innan han åkte till jobbet också. Det är ju inte så att vi träffas så mycket så vi tröttnar när han jobbar natt direkt. 10 minuter på morgonen, 10 minuter på kvällen. Whoppiii. Tur att han är ledig hela veckan som kommer :)

Nähä... Ska man orka vara vaken tills Criminal Minds börjar eller? Klockan är ju egentligen bara 21. Då får man typ inte sova. Förbjudet.

He's yummy!

I'm going thru change-e-e-s...


Bääääää!

Var hos Susanne och kollade på Idol igår. Förstår verkligen inte hur Rabih kan lyckas bräka sig vidare från vecka till vecka. Han . är . kass ! Så ser han ut som ett penntroll också. Det enda som fattas är pennan.... Nej. USch och fy. Till och med Eddie var ju hyfsad igår.

Nu blir det snart mässa hela dagen. Satt uppe inatt och skrev visitkort. Till slut undrade jag om massage verkligen var ett ord, eller om jag hade kommit på det själv i stundens hetta. Blir ju lätt så när man upprepar ett ord flera gånger. Eller så är jag ensam om det fenomenet. Tvingade med Suss ut på sista-minutenshopping igår också. Jag fixar ju inte sånt själv. Omöjligt. Måste ha en personal shopper + påkläderska :) Och det gick ju hyfsat. En svart klänning och ett turkost linne. Aquafierad!

Nu ska jag ringa till Loka och säga att jag inte kan jobba imorgon för att min bil är död, och Älsket jobbar natt. Så tar mig inte dit. I'm a dead person. Jag kan redan höra hur de laddar kanonerna där borta...

Vinter!

Marabou har gjort ännu en my choklad.
Vinter.
Smakar jul.
Verkligen god, men ganska mäktig.
Resten av folket på jobbet gjorde dock tummen ner.
Men jag älskar ju all choklad, så...
:)


Bild


Har varit på Toyota på Tjejkväll idag. Tänkte ju inte massera något, utan bara ha med bänken för att visa att Aqua har massage. Sen satte sig ändå en människa på bänken. *pang booom* Kört! Hade inte 1 ledig sekund på hela kvällen. Roligt var det i alla fall. Men nu är jag ganska trött :) Hoppas bara att några av dem kommer tillaka! Sen är det ju alltid några som bara tycker att gratis är gott. Shame on you ;)

Trodde att det skulle bli buss med massagebänk hem till Knarkparken. Men Ida och Robert tog mina grejer, och Kristina tog mig :) Hur snällt som helst. Hade nog dött på fläck annars.
Kanske inte. Men tyckt massa synd om mig själv i alla fall :P
Nu blir det att putsa gaddarna,läsa lite, sen sooova!

Inte ens elefant får man va.

Vill du vara elefant för en dag?
Krav: Minst 165 cm. Damn!

Jag känner mig diskriminerad :)

Smärta.

För varje gång jag har rest mig från en stol idag har det gjort betydligt ondare. Så jag tror helt enkelt att jag tänker sitta på den här stolen resten av den här veckan. Rumpan och låren vill inte alls vara med och samarbeta. Det här med träning, är det verkligen hälsosamt det? Jag undrar jag :)

I eftermiddags fick jag jordens kaffedarr. Händerna skakade som bara den, såg ju hypernervös ut :) Tror att det var sockerabstinens. Det håller jag på att jobba på nu. Det måste vara lagom mycket blod i sockeromloppet. Ikeas AKO-kolor och kolasnören (5:- för en påse kolor och 14:- för snören. Det är ju som att stjäla godiset från dem. Men jag klagar inte:) )

Nu blir'e SOS Gute och Mammas pojkar. Sen blir'e Lyxfällan. Sen fick jag ju tydligen lite sovmorgon imorgon också. Trevligt tycker jag :)

I'm a survivor...

Vi överlevde skivstång/spin. Det ni. Det hade ni inte förväntat er antar jag. I så fall hade ni högre förväntningar än vad jag hade :) Var roligt och högt tempo. Men det var väldigt skönt att Linda skjutsade mig till bussen sen. En stjärna i himlen till henne för det :) Perfekt tajming också. Behvöde inte ens vänta en sekund innan den kom :) Övervägde att ta hissen upp till lägenheten när jag kom hem. Så stumma var benen. Förresten. Det är de fortfarande.

Det är såå underbart att inte behöva träna själv. Allting går mycket lättare när man är två. Delad pina är hälften så jobbigt :) Det jobbigaste av allt är ju att faktiskt pallra sig iväg. Och har man lovat så har man. Då kan man ju inte banga ur hur som helst :) Superbra.

Kanske snart får plats i mina svarta jeans igen också.  Med lite tur :) De andra två paren har nämligen spruckit. Så annars måste jag köpa nya. Varken råd eller ork :) Träna mera alltså :)

Nu har jag i alla fall nattat farmen, så nu blir det lite macka och o'boy medan jag kikar på slutspurten av Efterlyst :)

List-period?

Hittade denna på en blogg.

Regler:
- Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
- Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!
- Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!

1. Vad heter du?: Marie

2. Ett ord på fyra bokstäver: Mopp

3. Flicknamn: Maja

4. Pojknamn: Micke

5. Yrke: Murare

6. Färg: Mossgrön

7. Klädesplagg: Mysbyxor

8. Mat: Moussaka

9. Sak i badrummet: Mascara

10. Plats/stad: Motala

11. En orsak att vara sen: Motorhaveri

12. Något man skriker: Men fan!

13. Film: Mina jag & Irene

14. Något man dricker: Morotsjuice

15. Band: Motorhomes

16. Djur: Myrslok

17. Gatunamn: Mor Märtas väg (Bergvik eller Krp. Dålig koll :))

18. Bil: Mazda

19. Sång: Meningslösa måndag (Skumdum)

20. Känd person: Mona Sahlin

 


Imorgon ska jag och Linda på skivstång/spin. Hujedamig. Jag tror att vi är helt från vettet. Min rumpa har precis återhämtat sig från fredagens spinning. Man kanske skulle ta blöjbyxorna... Men de är ju sååå fula :) Ser ju ut som man har bajsat på sig. Å andra sidan går man som om man hade bajsat på sig annars. Hmm... Spännande blir det i alla fall. Ska man klara av att bemästra både en skivstång och en spinningcykel. Spännande värre :) Just nu slog det mig att det här spinningpasset dessutom lär ligga på medel/intensiv. Och jag som knappt orkade med basen. Uj uj uj :) Wish me luck!

Nu blir det lite läsa, och sen lite sova. Morgonmöte. Zzzz :) Inget för tröttisar :)


Vi i ett nötskal.

Ja, men vi träffasväl 20.00 på Coffeehouse by George på måndag då. Ja ja ja. Superbra. Vi i ett nötskal. Ingen hade koll på nya öppettider :) Men det blev ju trevligt ändå :) Vi pallrade oss in på Hagahallen. Somliga köpte mat. Somliga köpte godis. Sen får ni göra matematiken själva.Vi fortsatte till Herrhagen och Ann-Sofies place. Hollywoodfruar blev det. Men var det något i programmet som var nytt? Tyckte bara att det var sånt de redan hade visat. Tråkigt ju.

Roligt att träffa lite folk igen :) Efter examen spreds ju alla vind för våg, så man har ju inte sett eller hört något :) Behövs lite update och fika emellanåt. Aaa just det.

Nu ska jag gå och gräva ner mig i min nya superspännande deckare. Som egentligen är Annas eftersom hon betalade, och inte har fått tillbaka än. Call me, så gör vi upp. Haha :)

Jobb imorgon igen. Jag uppskattar inte långhelger längre. Får ingenting gjort. Tvättade idag i alla fall. Observera att Ikeas badrumdmattor inte ska torktumlas... Tydligen? Jag lärde mig den hårda vägen ^^

Mardrömmar.

Hela natten.
Dessa mardrömmar.
Om och om igen.
Drygt.
Låt mig bara få sova.
Mycket som snurrar i huvudet.
Beror förmodligen på det.
Och detta är väl bara början.

Det var ett tag sen sist.

Snodde en lista från fina Janet.

HAR DU?
Folköl i kylen: Nej... Men en tokgammal Wild africa.
Någon favoriträtt: Tacos. Och älgskav.
Någon flick/pojkvän: Ja, lilla Älsket.
Några framtidsplaner: Jo, men ing avancerade. Villa, vovve, volvo. 5 ungar. Nej. Men 1 kanske.
Någon sjukdom: Nej.
Opererats: Ja, men det var så litet så det knappt räknas.
Gymkort: Yes. Friskis
Några kärleksproblem: Att förlova sig, eller inte? *piiik*
Duschat idag: Ja, faktiskt.
Någon kompis som snarkar: Haha ja. Ryktet säger att även jag snarkar. Men det tror jag inte på.
Någon vän som spelar i ett band: Öhhh... I think not.
Någon som förstår dig: Ja. Jag inbillar mig det i alla fall.
Någonsin älskat någon: Ja.
Tuff kompis som kan försvara dig: Har bara tuffa kompisar.
Något beroende: Fett, socker... Äh... Allt som är extra onyttigt.
Fikat idag:
Ja. Rejält.
Nagellack: En gång vartannat år. Genomskinligt då.

VEM?

Delar du mest minnen med: Lisette och Älsket tror jag.
Längtar du mest efter: Älsk.
Stör du dig på: That's a long long long list.
Gosar du med: Allt och alla.
Kysste du senast: Älsk.

VILKEN?
Tidning läser du: Aftonbladet, Moratidningen, HäntExtra sen jag började på Aqua. Haha.
Buss åker du oftast: 1an
Frisyr har du: Platt
Dag fyller du år: 10 juli
Årstid föredrar du: Hösten. Alla gånger. I alla fall alla gånger det inte är 1 meter snö, -5 grader och sol. För då föredrar jag det :)
Stad är du uppväxt i: Älvdalen.

VAD?
Gör du nu: Väntar på Farmville. Jag är inte beroende.
Vill du arbeta med: Människor.
Är roligast just nu: Att jag har godis i köket.
Har du på dig nu: Hello Kitty-pyjamas.
Har du för smink idag: Det som mammsen och pappsen gav mig.
Har du för storlek i skor:
36
Väger du: Bra fråga. För mycket antar jag :) Mer att älska. Jag är glad ändå.
Läser du för bok: När mörkret faller - Ian Rankin




Tröttast i stan.

Aww är såå trött. Sitter och väntar på... Farmville :) Sorgligt, men sant. Måste ju så lite nytt. Kan ju inte låta någonting vissna heller. Nej nej nej. *gäääsp* Ena kattskrället har en dålig ovana. Han knackar nämligen på sovrumsdörren när han tycker att det är dags för oss att gå upp. Inte alltid så himla uppskattat faktiskt :)

Idag tog vi förresten en sväng om det där tjusiga huset några inlägg nedanför. OCh jag säger då det... ALLA hus runt omkring så ut som hej kom och hjälp mig. Jag frågar mig själv... Var kommer där här förkärleken för att blanda trä och tegel ifrån? Det är det absolut fulaste jag vet. Och här nere ser man sånt elände överallt. Ska det vara tegel kan man väl i alla fall ha vitt tegel då? Men nej... Det absolut schnyggaste var ju rött tegel med grisrosa trä. Ohh lala. Det var ju såå snyggt. Funderar på att flytta in hos dem som äger det huset. Schyggve. Uäck!

Sitter och letar lite extraknäck. Finns inget. Bara telefonförsäljarjobb. Och jag har ju lite telefonfobi :) Så det kanske inte riktigt är mitt kall här i livet. Kanske helt enkelt ska ta och ringa Selma istället :) Ja, det tror jag nog på. Aa, det gör jag.

Lugna puckar.

Söndagkväll. Te. Vita fluffiga mackor.
Ensamma gumsjuka mammor.
Kanske lite film på det.

Lugnt och skönt.
Och mysigt.

Så l3tt!

Team Stefan kommer ju glida på en glad och packad räkmacka in på första plats i Körslaget. Tyvärr... Vi är för lokalpatriotiska. Nästa helg ska jag dock hålla mig undan från Älsket när jag kollar. Efter 5 röster sa han att jag inte fick rösta mer. 5! Om de hade åkt ut hade jag... Inte varit så glad på honom :) Får kompensera för det nästa helg... Typ... 205 röster :)

Aaa... Imorgon blir det en tur till Ikea. Måste köpa ljus. I stora lass. Annars blir det nog ganska så lugnt. 2½ män-maraton kanske. Det är lagom söndags-göra tycker jag. Borde ju städa också... Men det kan man göra på måndag. Uppenbarligen går varken disken eller dammråttorna någonstans. Eller... Ibland kan det förflytta sig runt i lägenheten. Men det försvinner ju tyvärr inte :)

CSI och 2½ män nu. Ajök!

Today.

Dagens frukost bestod av en gigantisk kopp kaffe, en krämbulle, en blåbärsbulle och ett wienerbröd. Det är vad jag kallar hälsokost. För själen kanske... :) Till kvällen blir det itne mycket bättre. Kebabtallrik och godis. Inte ihop. Från Norrstrands pizzeria såklart. Kebaben alltså. Den bästaste. Yum yum yum yum.

Vi skulle till Stodene och kolla på ett hus. Fast vi kom fram till att det inte låg i Stodene. Utan i Skåre. Hade ingen aning om vad gatan hette heller. Men vi hittade Skåre centrum. Jag visste inte ens att Skåre hade ett centrum. Huset hittade vi dock inte. Fast just precis nu konstaterade Älsk att vi vände typ alldeles preciiis vid huset. Surt. Snyggt är det i alla fall. Kärlek. För 2 350 000:- Som hittat. Häftigt är det :)


Halsont!

Vaknade imorse med halsont :( Det är ju sååå himla segt. Hatar det. Fadt jag vet inte jag.Har bara ont på ett visst ställe i ena sidan av halsen. Knasig halsmandel kanske? :) Varit så senaste gångerna. Drygtärdet i alla fall, men jag vill ju träna imorgon. Så vik hädan, halsont!

På väg ut i kylan för lite shopping. Syrsor, pinkis, motorolja... Ja ni hör ju. Roligare blir det väl knappast? :) På tal om shopping letade jag efter en skjorta igår. Hittade en sviiinsnygg på H&M. Det var bara det att preciiis när jag skulle ta den så såg jag lappen... H&M MAMA. Ehh... Nehej. Inte det nej :) Får fortsätta letandet. VeroModa hade också lite längre skjortor. Men det var mer sjukhusmodellen. Den man ska vara trådsmal och kurvfri för att ha. Suck. Inte lätt alla gånger.

Nehe. Shopping var det.


Duktiga vi!

05.30 ringde klockan imorse. Funderade ju allvarligt på om jag var dum i huvudet, eller bara allmänt knäpp. Spinning klockan 7 på morgonen. My god! Kände mig som en zombie när jag ragglade in på Friskis och mötte Linda. Men vi överlevde passet. Kände mig lätt illamående efteråt... Men såå skönt det var att vara färdigtränad sen. Underbart. Och så var det en bra ledare också. Så spinning kan det nog faktiskt bli fler gånger :)

Lugnt idag. HAr liksom redan gjort mitt för idag. Ska väl sitta här lite i alla fall. Ingen jobbar ju på fredagar i den här stan, så det kan ju droppa in någon stelis :) Det vet man aldrig. Och går jag hem så kommer det droppa in massvis med folk ;)

Idol ikväll hörrni. Go Erik*! Go Erik! Och Tove! :) Och imorgon är det körslaget! Heja Älvdalen! Heja Rosa kören! Ni röstar väl? Annars blir det inte nådigt för er. Då kommer det rosa Körslagsspöket och trakasserar er på natten. Det kan vara jag...


Nej men se där! En drop-in kund! :)

Litte smygkär i den där arga snickaren....

Åhhh äntliiigen premiär för ett bra program. Arga snickaren. Hård men rättvis är han. Och människorna i programmet är alltid lika patetiska. Aldrig är det deras fel. Husen har nog demolerat sig själva. Väggarna har tapetserat sig själva. Och sen har det trillat sönder. Ja, det tror jag. Det är så det funkar i den här lägenheten också. Rätt vad det är möter man en tapetbit i hallen. Det brukar dock följa med en tillhörande katt.

Blev ingen träning idag. Smärta i mitt hjärta. Får ta det på... En annan dag. Morgonspinning på fredag kanske? :) Mjaa... Något måste det bli i alla fall. Enligt facebook är jag "extremt fet", och som ni vet hade facebook alltid rätt :) Facebooks vilja är min lag.

Och Älskets vilja är också min lag. Därför blir det 2½ män nu. 3½ med honom.

Night night!

Aww... Jag vill å ha snö!

En söt och go vän slängde upp en bild hemifrån. Med snö! Det snöar verkligen hemma. Riktig snö som ligger kvar. Och här... Här regnar det som vanligt. Jäkla tråkhåla det här. De hade snö i helgen hemma också. Vad hade Karlstad? Regn. Så klart.

Jag trodde i alla fall att jag skulle kunna åka hem i helgen. Men nu får vi se. Nissen mår ju inte alldeles bra. Och bussen går 11.35 på fredag. Liiite tidigt. Vill ju hinna jobba också. Och dopet är på lördag. It sucks. Just nu går allting fel känns det som. Sugigt värre.



Time for chocolate tror jag bestämt. Man blir alltid glad av socker. Alltid. Which reminds me... Det är chokladmässa i Hufvudstaden i helgen. Synd att man inte gillar Stockholm nå vidare. Kanske hade varit något annars. Någon hade gjort en brudklänning i choklad. Ingen dum idé. Så kan man käka upp den sen. Yumyumyum. Kan man får en schweizernöt-klänning tro? Vinterbröllop med schweizernöt-klänning. You are all invited.

Dit bitch, die!

Äckligt kronoparksslödder har kissat på min bil.
Fick jag tag på vederbörande skulle denne genast kastreras
med en slö, och givetvis mycket rostig, kökskniv.

Jävla äckelmänniska.

Nej, men Kronoparken är ju ett trevligt område.
Jajjamen.
Alla gånger.
I like it here...

Ha!
Nackskott.

Aj aj aj. Det bultar å det bankar.

Oj oj oj. Det core-passet visste var det tog. My god. Vet inte när jag hade sån här träningsvärk sist. Har sjukt mycket träningsvärk mellan revbenen (Rävbenen. Fick en flashback från anatomin :) ) Tänkte mig en tur till Stationspasset idag, men tror jag skippar det och pallrar mig iväg imorgon istället. På onsdag siktar jag som vanligt på Charlottes pass. Aaaa. Just dâ.

En fråga. Får man inte växla på banken, eller? Idag när jag var där så blängde hon på mig "Det är för privat bruk va?" "Ehh.... Aaa..." Usel lögnare, men jag fick ju växla i alla fall :) Eller så kanske hon hade en bra dag... Eller så såg jag sååå trevlig ut. Mja.

Undra om jag kan lura iväg Älsket och handla? Jag har inget godis. Å det går ju rakt inte. Och så kanske man skulle äta någon mat idag också. Tur att Suss bjöd mig på Falafellunch i alla fall :) Smarrigt.

Nähä. Uppdrag: Godis!

En trött liten dalkulla.

04.00 ringde klockan. Blööh. Alldeles för tidigt tyckte jag minsann. Var mycket underhållande att sitta på Telenor och vänta i två timmar också. Vet ni hur mycket skit de visar på tv den tiden på dygnet :) Formet 1 liksom. Hallå... Nej tack :) Var ju i alla fall tur att Älsket kunde komma ifrån och skjutsa. Annars hade det inte blivit något jobb. Och inga pengar.  Tjoho. 1000:- i lön. I november. Whoppiii!

Haft 10 massager idag. Lite mör. Jo tack. På slutet hade jag två avslappningsmassager. Hög somningsrisk där vill jag lova. Kom inte ens ihåg vad jag hade gjort, och vad jag skulle göra i massagen. Så borta var jag. Illa :) Men det gick ju bra ändå. alla nöjda och glada.

Älvis fick flest röster i Körslaget. Sååå ägda. Det var väl ingen som trodde något annat heller? Eller? Nej, tänkte väl. Och jag hoppas verkligen att ni röstade. Annars ska jag giva er på moppo! Och preciiis nu slog det mig... Hur i hela världen ska jag kunna se på Körslaget när vi är på Selma? En paus i umgänget kanske. Jag tvivlar ju på att jag kan övertala resterande om att Körslaget är dödsviktigt :) Och det är det faktiskt!

Obra, som Findus skulle ha sagt.

Det kan bli en oväntat dyr telefonräkning om man köper bussbiljett med mobilen.
BAra så ni vet.
Skippa det.
Köp di där fula Turkronorna istället :)


Men va fan!

Hur bra tajming får man ha? Göttans att Nissanpissan strejkar nu då. Jag ska ju jobba imorgon :( Dryga riskokarjävel. Äkta japansk jävlaskitfandödödödödödödö. Istället får jag åka med Älsket till Karlskoga när han börjar jobba klockan 6.oo. Kul me' jul. Verkligen. Sen får han skjutsa mig till Loka. Åhh va bra... Smidigt och enkelt och alldeles alldeles underbart. Kan va så att jag är lite jävla bitter. För nästa helg skulle jag visst på dop också. Men nej. Nu fick vi väl se hur det blev med det. Jävlaskitfan!

Nu tänker jag släpa med mig Älsk ut till Maxi och köpa världens största godispåse. Det får man när allting går emot en på det här sättet. Jajjamen. Det får man. Så är'e. Slut diskuterat. Nu skiter jag i det är.

Fan fan fan.

Varje dag lär man sig något nytt.

Ska strax pallra mig iväg till revisorn och försöka lära mig något om bokföring. Höhö. Det kan ju bli spännande. Tycker att allt det där är helt ologiskt. Dessutom pratar ju människan norska. Toksnabbt. Så jag brukar bara nicka och le och humma lite instämmande. Och han ser så lycklig ut över att jag fattar. Ehh... :) Eller så genomskådar han mig... :)

Idag börjar Rättviks marknad och jag är inte hemma. Det suger skunk faktiskt. Jag vill ha lakritsremmar och strumpor. Och naturgodis. Och norrländskt tunnbröd som man köper av snygg-norrlänningen. Och köpa dåliga filmer. Och mer strumpor. Och naturgodis. Och munkar för sjutton! Äppelmunkar! Ja ni.. Men va tusan... Det är ju snart maj igen... Då tänker jag banne mig vara hemma! Punkt. Slut. Ska skriva in det i kalendern nu.

Frukost. Sen lite nytta. Herrå!

Kladdkakor och traktortrubbel.

Roligt att det börjar hända lite på jobbet nu, och droppa in lite bokningar. Hur skojigt som helst. Ska kolla upp lite mer om massageterapeututbildning dock. Vill mer mer mer mer. Fast det blir väl inte prick nu kanske :) Men i en inte allt för avlägsen framtid kanske :) Eller idrottsmassör vore ju också något.

Drog med AnnaPanna på en sväng på stan. Jag hade ju tusen planer på vad jag skulle shoppa. Men det räckte ju med att sticka ut näsan på stan så var man trött på't. Människor är ju helt galna. Och inte hade de något gott gratisgodis heller. En torr kaka, en VF-kola och en ljummen cola light blev det bara. Jag dricker inte ens light-cola. Men den var gratis. Och äcklig. Vi funderade varför det stod typ en miljard halvfulla colaflaskor överallt. Now we know. Bläääh!

Vi rymde i alla fall in på Akademibokhandeln. Där var det folktomt. Underbart! :) Köpte en bok som hette "Kladdkakor och annat gott". Hittade också massa fascinerande böcker med pruttljud, traktorljud och djungelljud som förmodligen skulle skrämt slag på alla barn :) Fanns det sånt på min tid? Jag minns bara Plupp och Petter och hans fyra getter...



Smällde nyss i mig en kebabrulle och choklad framför Idol. Smarrigt! :) Hoppas på att Karolina och Tove går vidare. Heja heja. Jag har ju dock inte råd att rösta eftersom det är Körslaget på lördag. Hela oktoberlönen kommer gå åt till den telefonräkningen... Är man lokalpatriot så är man. Hinner jag inte hem till 20.oo så förväntar jag mig att någon upplyser mig om vilket nummer som gäller så att jag kan rösta medan jag kör bil :) Go Älvdalen :)

Regnigt värre.

Jisses va det regnar ute.
Kommer ju drunkna när jag går ut till bussen :S
Men det är i alla fall ganska så mysigt tycker jag.
Mysigare hade det varit om man hade fått rulla ihop sig i soffan framför en film resten av dagen :)
Men det blir inget av med det.
Slänga i sig lite frukost, och sen åka och göra lite nytta.
Så blir'e :)



RSS 2.0