Jag lever fortfarande.

Bara så att ni vet. Jag har bara inte så där himla mycket att skriva om :)

Helgen spenderades mesta dels bland slipdamm och annat elände. Älsket fick i uppdrag att fixa ett massagerum åt mig. Det första han säger när han ser min fina spackling är "Oj...Här blir det mycket slipa... " Vet ni vad han säger om slutresultatet? "Det ser för fan ut som en trappuppgång på Kronoparken!" Om man släcker lampan och tänder ljus tror jag det blir bra ändå. Men hörrni... Köp aldrig sandfärg! Alltså... Färg med sand i. Inte färgen sandfärg. Hopplöst att måla med tydligen... Så hopplöst att jag inte ens var betrodd att försöka.

Jag konstaterade att om jag och Älsk någongång köper ett hus så kommer eventuell renovering att bli hyfsat smärtfri för mig. Jag får liksom bara titta på och koka kaffe och sånt. Men det gör inget :) Städa också kanske. Mhmmm... Typ det här huset skulle jag kunna tänka mig just nu.
Addicted!

Just nu sitter jag och facebookar med tre fönster. Zebra mahjong, Farmville och Treasure Madness. Så sjukt beroendeframkallande så de borde ha nummer till hjälp mot spelberoende blinkandes på skärmen var 5:e sekund :) Börjar få ont i både ryggen, och scrollfingret. Inte bra med för mycket ledig tid ;)

Tog mig i alla fall iväg att träna idag tillsammans med Linda. Spin Bas skulle det vara. Tror att hon lurade oss lite. Jävlar i hatten va jobbigt det var! Har fortfarande huvudvärk. Tydligen så svettas man lite av det där. Jag gillar i alla fall spinning. Det trodde jag aldrig att jag skulle säga. Men jo. Det är banne mig ganska roligt. Tog en liten sväng om i gymmet innan. Kände att min stackars överkropp behövde det :)

Nej... Åter till Facebook. Eller om man skulle sova?

Förslappad.

Idag har jag varit ledig. Som vanligt. Men! Jag har varit utanför dörren. Ända bort till centrum har jag varit. Det ni. Till Kristina för kaffe, kaka och massage :) Tur att man får lite anledningar att pallra sig utanför dörren. Jag skulle ju faktiskt kunna träna också... Ehh...

Nåja. Annars har jag Farmvillat. Som vanligt. Tror jag har en begynnande musarm. Not so good. Men det är väl inget man dör av. Gjorde även ett försök att läsa lite, men vaknade 2 timmar senare av att en telefonförsäljare ringde EN signal. Tacksomfan.

Hmm.. Nej. Inget vettigt att skriva egentligen. Bara dötid medan min bonde sår sina hallon, och min skattletare laddar batterierna.

Dags att vakna, eller?

Jag bara sover.
Hela tiden.
Sover sover sover.
Och när jag vaknar har jag huvudvärk.
Och så sover jag lite till.

Får nog införskaffa lite blodpudding.
Järn är väl typ lösningen på allt.

Blutsaft också kanske...

Låt det komma 1 meter snö nu, så det blir ljust och fint.

Ohhh, vad svårt det blev att se skillnad...

Angels: Only men Aloud vs. Team Ola

When you say nothing at all: Only men Aloud vs.Team Ola (5.05)

All by myself: Only men Aloud vs. Team OlaDet är ju inte klokt va duktiga de är i England!

Skänkes: Skåne.

Jaha ja.
Ola gjorde en bra låt, men det räckte tydligen.
Illa nog.
Jag är bitter, om någon inte förstod det alltså.

Men... Om Danmark vill ha Skåna så är det bara å ta skiten.
Jag betalar er gärna för att ta det.
Varsågod.

:(  :(  :(  :(  :(

Logik när det är som bäst.

Man måste ju älska logiken i att ALLA helst måste vaccinera sig mot svinpesten...
Men när man ringer och vill vaccinera sig så finns det, så klart, inget vaccin.

Man kan till och med skaffa sig "NEJ till svininfluensan"-dekaler.
Hahahahahahaha.
Kanske ska skaffa mig en sån.
Den kanske är läskunnig...

De kan fan inte ens vara trevliga när man ringer.
"Hörde du inte informationen på telefonsvaraten!!!?"
Ehh... Jo. Men om du kan lyssna på vad jag vill fråga istället för att skälla.
Men nej. Det är ingen idé.
Det är väl bara att isolera sig.

På återseende om ett halvår eller så.

Och ja, jag är bitter.

*plingelingeling*

Linda ringde mig och frågade om jag ville med på spinning.
Javisst vill jag det!
Imorgon klockan 7 kör vi!

Jag måste ta bussen klockan 6.
*Zzzzzz*

Åhhh, kära bil. Kan du inte börja fungera!

Jag har muskler!

Vi överlevde minsann KiBox-passet. Det är nästan så att jag är lite besviken. Trodde att vi skulle krypa ut därifrån. Men icke. Jag tror allt att vi hade pallat Aerobicen också ;) Sen så kan jag ju villigt erkänna att jag har grym träningsvärk. Rumpa och triceps bara skriker rakt ut när jag rör mig. Men det är gött! :)

Dagens middag... Kan ni gissa? Det är INTE Mc Donalds. Gurka, paprika, tomat, tzatziki, ballerina kakor, toblerone och julmust. Låter bra va? Älsket åt strips, pyttipanna och bacon. Ihop. Så är'e...

Nä...Back to Charlie Harper's place!

Wah-wah-wah.

Vet ni vad jag gjorde imorse? Jag gick upp klockan 7, tvättade håret, klädde på mig,åt frukost, satte på mig ytterkläderna... Funderade lite... Sen messade jag Anna: Jag skiter i det här och går och lägger mig igen. Typ... Och det gjorde jag. Sen sov jag till 10.30 istället. Så gick det med den träningen :)

Men imorgon har jag bokat pass, så då måste man i alla fall pallra sig dit. Och med man menar jag mig själv. KiBox 2. Just det. 2. Inte ens 1 har vi vett att gå på. Kan ju bara sluta på ett sätt. Grym träningsvärk. Hoppas jag i alla fall :) Passet är ju dessutom 90 minuter, så blir det ingen träningsvärk så blir jag besviken :)

Annars har jag i alla fall tvättat idag. Alltid något. Och allting hann torka också. Helt otroligt. Det händer typ en gång på tusen. Mellan tvättarna har jag arbetat hårt på att äta upp den där Tobleronen. Den kan ju faktiskt bli gammal... Och jag gör sannerligen ett bra jobb. Upptäckte idag att jeansen satt grymt tajt också. Men hey... De är ju nytvättade. Beror nog bara på det.

Vet ni vad jag mer lyckades med? Betala momsen. Man behöver ju typ vara hjärnkirurg för det. Okey... Kanske inte. Om man läser felmeddelanden lite noggrannare och skriker lite mindre så går det rätt så lätt... Ooopsy.

Let's do some work.

Jag ska vara ärlig... Jag har inte varit utanför dörren på de här två dagarna. Förutom nyss när jag gick till Suss och hämtade min älskade toblerone. Det var extrapris också. Just for me! :) Hur som helst... Imorgon ska jag gymma med AnnaPanna. Klockan 9. Och jag har inget busskort. Promenad till Friskis alltså. Jag gör det igen. Från noll aktivitet till att göra allting på en gång. Men det tjatas ju om att allt ska kickstartas :)

Vad har annars hänt i helgen? Not much. Rabih lyckades inte bräka sig vidare i Idol. Lycka! Älvdalen är i Körslaget-final. Lycka! Lägenheten är städad. Lycka! Dock slut på Ajax. Olycka! Det blir inte riktigt samma känsla med Grumme...

Nu tror jag att det blir 2½ män och Toblerone :) Nästan ett kilo Toblerone... Yum yum yum!

Marie hjärta snö!

Aww vad fint det är här ute nu när snön ligger kvar. Det är nästan så att jag blir lite förälskad i Kronoparken. Observera nästan och lite. Allt känns lite ljusare och bättre helt enkelt. Och snart får man slänga upp alla ljusstakar och adventsstjärnor också. Jag äger inte ens några ljusstakar, och adventsstjärnorna ligger kvar i förpackningen. Fortfarande i Åhlénspåsen också faktiskt... Men tanken är sannerligen god ;) Jag har i alla fall en tomte som Suss köpte till mig för två år sen... Ganska ojulig. Och otrevlig. Men söt och julpynt i allra högsta grad! :)

Idag har jag förresten sån sjuk träningsvärk så varje steg känns som tortyr. Dessutom gick jag ner till stan imorse. Duktigt va... Men let's face it... Ner är en sak. Hem är en annan. Därför ringde jag Älsk för skjuts :) Motion är bäst i lagom mängd. Man kan säkert träna ihjäl sig...

Om man skulle installera Spotify igen och ragga rätt på lite julmusik. Det börjar bli hög tid! Snart får man göra julgodis också. Längtar sjukt mycket efter lakritsfudge med mörkchoklad och flingsalt. Yum yum yum!

Träna!

Äntligen ska jag masa min breda röv till Friskis för lite träning. Linda har liksom renoverat sitt kök, och helt plötsligt blev jag totalt oförmögen att träna själv... Men nu är Lindas kök klart, så nu kan hon släpa iväg mig igen :P Känner att det var ett tag sen jag tränade. Ryggen börjar göra ont. Inte bra alls. Ändå är jag en riktigt slacker. Jag försöker skärpa mig... Det är ju dags att börja svälta sig inför julfrossan. Och nyårsfrossan. Och påskfrossan. Semlefrossan. Våffelfrossan. Är det något jag har glömt? Beach 2010? Pfft. Överskattat. Jag badade en gång i sommar. Ska man deffa för EN dag? Neee :)

Hur som helst... Jag hade något döviktigt att berätta. Men det bara... Poff! Borta! Så... Min gissning är att det inte var helt döviktigt ändå.


RSS 2.0