Ja, men det har gått bra i dag!



Idag är en dag som gärna får ta slut när som helst. Det glädjer mig faktiskt att se på FB-uppdateringar och MSN att många andra också har haft en skitdag idag. Skadeglädje och det där... Kanske är universum som är pissed. I alla fall... Promenixade till Friskis och tränade på tom mage. Hann inte med frukost innan jag var tvungen att gå. Sånt är aldrig bra, och blodsockret var på minus innan jag ens hade hunnit till Kroppkärr. Men det är ju bara att bita sig i röven och köra, eller hur?

Passet var skoj, och det var S J P som höll i passet. Fast den värmländska versionen. De är verkligen tvärlika. Fast hon är typ från Ekshärad, och inte N Y... Sen efteråt... Äntliiigen frukost! Keso! Kokt ägg med Kalles randiga kaviar! Gott fluffigt bröd. Mjölk! HA HA! Trodde jag ja... Tills jag stod i kassan och insåg att jag visst inte hade mitt kort där. Ingen människa har kontanter på sig nu för tiden. Så alltså... NEj. Men jag får nog skita i det här. Hej då, frukost.

In till Torget för att ta bussen hem. Nu får man inte betala med pengar på bussen längre förstår ni. Eller... Man får. Men man får betala 30 istället för 20. Jag hade bara 20. På automaten står det "Betala med kort eller mynt". Kortet var ju uteslutet... Men jag hade ju faktiskt 10:- i mynt. Så det hade ju varit skitbra... Ifall det hade varit så att det faktiskt gick att stoppa i mynt i den jävla automaten. Vilket så klart inte gick. Så det var bara att bita sig i röven igen och knalla upp till Kronoparken. Hade någon människa ens tittat på mig hade jag slagit ner den jävlen, och den börjat storgråta. Så frustrerad var jag.

Men det finns väl säkert någon som har det värre. Hittade kortet under passagerarsätet i Nissen. Där gjorde det fan ingen nytta i alla fall.


Kommer alltid något ivägen...

Så fort jag ska städa kommer jag på något mycket bättre att göra. Igår tränade jag, och sen blev det inte mycket mer städat den dagen. Idag kom jag på att jag skulle sortera papper innan jag började städa... Så tog jag visst livet av hålslagaren också... Så nu var det färdigsorterat. Nu återstår faktiskt bara damma, dammsuga och torka golv. Så jag får väl ta tag i det illa kvickt... Efter lunchen! Mat måste man i alla fall ha :)



Det är höst!

Tvättar och städar idag. Det var alldeles för länge sen verkar det som. Dammråttorna har börjat nafsa efter hälsenorna,och då vet man att det inte går längre. Dags att ta tag i saker och ting :) Det är ju såå skönt efteråt, och luktar såå gott av alla tjugo flaskor Ajax. Jag intalar mig det i alla fall. För annars vore det ju ingen mening. Och bara rena sängkläder gör ju livet värt att leva :)

Annars så är det en riktigt mysig höstdag idag. Ret ösregnar, och jag är gladare än någon annan solig sommardag. Det är så himla mysigt med höst! Nu kan man dricka hinkvis med te, utan att svettas ihjäl. Man får sitta inne och kolla på filmer hela dagarna utan dåligt samvete för att man borde vara ute och schteka. Och så får man ju snart krypa in i tjocka mysiga tröjor. Mmm! :) Och varm choklad med vispgrädde. Som jag alltid längtar efter, men typ aldrig dricker.

Vad ville jag säga egentligen? Vet inte så noga. Men hösten är här, och jag är glad för det. För att fira blir det ett lunchpass på Friskis efter städning och tvättning. Skönt!



Myshelg i norrland.

Kom hem igår efter en supermysig helg i norrland.
Alltid lika trevligt att träffa Linda och Tomas. Ocn nu Agnes också :)
Spelar ingen roll att vi hörs jättesällan, för när jag och Linda väl träffas är det precis som vanligt;
Lika mycket skratt och galenskap :)
Det är vänskap det <3

Hittade förresten en dikt till Agnes dopkort till slut.
Efter mycket snokande, och minst lika mycket hårslitande.
Denna blev det:

Jag önskar dig inte guld,
ej heller pengar och makt.
Jag önskar dig modet att vara dig själv,
och stå för det du sagt.
Jag önskar dig inte en stenfri väg,
men kraften att vägen gå.
Jag önskar dig kärlek i rikliga mått,
och vänner att lita på.


Dags att bli lokalpatriot igen.

Nu har jag i alla fall inte kontantkort längre... Vilket underlättar en del vid sånna här tillfällen :)


Från www.dt.se


*gäsp*

Eat my shorts.

Godnatt!

Världens duktigaste Marit.

Eftersom det lätt blir så att flera köper samma lika dopkort beställde jag ett istället.
Världens duktigaste pyssligaste Marit var det som var snäll och gjorde ett åt mig :)

Spana in hennes pyssel i bloggen! Tips tips tips! :)

Är det inte galet fint?

Bilden har jag snott från Marits blogg.

Ett frieri av det mer romantiska slaget...

- Älsk... Ska vi gifta oss? Så att vi får en massa bröllopspresenter. Jag vill verkligen ha en soffa.
- Vi kan ju inte gifta oss bara för presenterna heller.
- Mäh! Jag friar ju! Och du tror att jag skämtar!





Mmm... Nu ligger inte bollen hos mig i alla fall. Så mycket för jämställdhet. Pyttsan! :)

En eftermiddag med fina vänner.

Oj oj oj. Jag, Karin och Kristina hade så mycket att prata om idag, så vi stod i kassan på cafét och tjattrade lääänge. Sen kom vi på att vi kanske borde beställa något och sätta oss ner i stället. Vi kanske kunde sparat några kalorier och bara stått utanför istället? :) Men inte lika roligt då. Och inte lika gott. Café Royal har vääärldens godaste kladdkaka. Mums mums mums! Skvaller och fika gör livet värt att leva.

Var preciiis på väg att åka hem från stan när söta AnnaPanna ringde. Såå blev Haga istället för Kronoparken. Och lika glad för det är jag. Anna utklassade mig i 500 gång på gång på gång. Jag fick i alla fall Mc D som plåster på såren. Beställde beasås till mina strips. Vet ni vad kassanissen kommer med? ÄPPELCURRY! Hur kan man ens komma på något som låter så äckligt? Och jag vore tacksam om människor var så pass språkkunniga att de kan skilja på beasås och äppelcurry. Uäck :) Fick vitlök till slut. Det var ju inte beasås... Men duger i krig.


Dä ä gôtt mä strips!

Fika!

Dags att klä på sig lite och pallra sig ner mot stan.
Ska träffa två, av tre, vapendragare som jag gick med i Sunne.
Vi bor sååå nära varandra, men har typ inte träffats alls sen examen.
Det är banne mig illa.
Så nu slår vi två flugor i en smäll!
Träffas och ägnar oss åt vår favoritsysselsättning; äta!

:)




Crap!

Vi åkte och tjuvkikade på huset i Ölme. Åh herregud, vilket råttbo! Jag fattar inte vad mäklarna gör med bilderna? Har de värsta fejk-objektivet på kameran som gör att allt ser så bra ut? Eller pillar de i Photoshop i tusen timmar innan de lägger ut husen? Låt oss säga att jag inte skulle bo där för alla pengar i världen. Aldrig. Aldrig. Aldrig. Jag kommer aldrig hitta ett hus. JAg kommer få bo på äckliga vidriga Kronoparken resten av mitt liv. I den här fula äckliga sunkiga überdyra lägenheten. Aaah, så blire.

Tummen ner för Ölme!


Shopping minsann.

Tänka sig att jag hittade en lite finare outfit än den i inlägget nedanför. En skjortklänning och leggings får det nog bli på dopet. Inte ens något endaste svart :) Och inga leoprints. Och inga Tretornstövlar. Whoppidoo! Hade två klänningskandidater, så om jag får en hyfsad lön kanske jag slår till på den andra också. Det var så himla svårt att välja :) Kan hända att det kommer en bild lite senare idag.

Jag som hade spanat in så billiga tågresor som möjligt hade förträngt alla dyra administrationsavgifter som blir när det inte fungerar att boka på internet *pik pik piiik*. Så mina biljetter blev apdyra. Så nu har jag messat underbaringen till chef och bett henne sätta in min lön a s a p. Och det skulle hon fixa på en gång. Älskade människa :) Jag funderar på om det blir billigare att avboka biljetterna, och sen boka om dem på internet ifall det skulle råka fungera..... Tål att räknas på :)

Nu ska jag ringa lite.Usch. Jag hatar att ringa!

Dessa oändliga klädproblem.

Jag kan ju aldrig klä mig när jag ska göra något.
Det brukar sluta med att min syster får ge mig några left overs.
Eller att jag helt enkelt stannar hemma.
Nu är det ju så att jag inte kan stanna hemma, för jag vill verkligen iväg.
Så nu har jag hittat en superfiiiin outfit.

    

Asså ba så jävla fiiiient alltså.
Wow.
Värsta
lööördagslyxen kommer det bli med en liten fransig fiiiiin tröja och leoprint.
I'm I löööv.
Must have!
Åsså ett par rediga Tretorn till.
Asså ba så jävla rätt.


I det närmaste perfekt.

Ja jag vet att jag lägger in typ ett hus om dagen som "är perfekt".
Men det här är billigt, har ganska många rum, och ett tillräckligt stort garage för att Älsk ska vara nöjd ett tag.
:)

http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/392259

Jag kan leva med ett lite halvfult radhus i några år.
Det går ju att göra fint inuti i alla fall...
:)


Sötaste vännen.

Sötaste goaste Tess betalade mig igår...



...med choklaaaad!
Hur söt får man bli? :)


Nattinatti.

Dags att packa kappsäcken, och sen gå och sova.
Frågan är om det är Bones och CSI eller Jo Nesbo och Harry Hole som får följa med.
Böcker är inte bra, dem fastnar man bara i...
Så tv får det nog bli.


Sitter mest bara och väntar.

Imorgon runt 6-snåret styr jag och Nissen kosan mot Tällberg.
Och nu sitter jag mest och väntar på att gå och lägga mig igen känns det som :)
Sorgligt men sant.
Jag har min vanliga separationsångest, fast jag vet att jag bara ska vara hemma över helgen.
Attans att man blev en hemkär kräfta alltså.

Något som hjälper mot ångest:




Unidentified uneatable object

Fick något läskigt i min macka.
Såg ut som ett fiskben...
Ett stort fiskben.
Om någon på Aftonbladet läser detta kan ni väl skriva en artikel?
Det är sabotage!
Någon är ute efter Pågen!

I den bästa av världar...

Om inte mitt svensklärarminne sviker mig vad det Candide? Jag kan ha fel... Så lita inte för mycket på mig :) Han det inte så lätt i alla fall. Å inte jag heller :) Har ägnat dagen åt att massera ett glatt lärargäng, och lite annat löst folk. Trött i benen nu, som bara den. Speciellt i högerfoten. Beror nog på att jag och Spruttibangbang körde som dårar hem. De få metrarna det inte var vägarbeten.... :)

Har en lång to do-list som jag borde ta tag i imorgon. Måste måste måste. Mitt framtida liv hänger på det. Så ja... Slutslöat minsann :) Jag ska ta över världen ifall ni undrar. Inget värre än så alltså... Klippa mig. Och skaffa ett jobb. Klippning behvös definitivt. Något att ta tag i när lönen dimper in. Write that down!





Ett inlägg om glasögon...

Strike a pose.
*bam*
*bam*
*bam*


   

       

Är det bara jag som hör Tyra Banks i huvudet?
No! You have to smile with your eyes.

Glasögonbiverkning? Man blir en Ugly Flamingo.

Jag tycker om socker. Nej... Jag älskar socker!

- Ska vi handla något idag...? 
- Mja... Hurså? Behöver du något?
- ...
- ...
- ... Jag vill ha godis....
- Men vi har ju ätit godis i tre dagar!
- ...
- ...
- Det är gott med godis.



Hur dum i huvudet får man vara?

För ungefär ett år sen ringde jag och kollade lite vaxgrejer. Köpte inget eftersom jag inte hade råd. Men människan som ägde företaget ringde och ringde och ringde. Ända tills jag lessnade och svarade. Nu har han börjat ringa igen. Är det något fel i huvuet eller? Tror han att jag är oförmögen att ringa själv om jag är intresserad? Jisses. Dessutom ringer han inte bara på hemtelefonen. För när jag inte svarade där så ringde han på Älskets telefon istället. För han är nog supersugen på att köpa vax tror jag... Aaaah det tror jag absolut. Åhh jag blir så trött!




Jag tror att jag måste pallra mig iväg och träna imorgon och bli av med lite aggressioner....

Desperat!

Åhh! Vem som helst kan se desperationen i mina ögon. Hus hus hus! Nu! Ge mig! Låt Älsket få vara kvar i Karlskoga så är vi nääära. Sååå nääära. Varför är jag extra desperat just nu? Jag har haft tvättid. Och dessa stunder framkallar lite extra desperation hos mig eftersom La Familia som består av ungefär 200 personer alltid har tvättid efter mig. Sist hade jag ju lämnat dörren öppen eftersom man dör av värmeslag om man har den stängd. Tjipptjopp så hade någon knölat in två fulla maskiner och siktade på att tvätta på mitt konto! Jag bjuder inte på andras tvättar. Nä!

Och idag visste jag inte ens att det var La Familia som tvättade efter mig, men jag stängde dörren. För att få torka mina kläder ifred. Men jahaaa.... Trodde jag det själv eller? Nej... med 7 minuter kvar av tvättiden kommer ett par människor och rycker i dörren. Muttrar. Rycker i dörren. Muttrar lite högre. Rycker. Rycker Rycker. Okey... JAg är inte trögare än så. Min tvättid är inte 4 timmar. den är 3 och 53. I see... Ers nåd. Tvättstugan. Varsågod. Jag hoppas att jag hann trycka in urloggningen tillräckligt länge innan jag blev mer eller mindre tacklad ut ur tvättstugan. Annars har jag väl bjudit på två tvättar till då. Var så jävla god.

GAAAAH!!!! &/((/)&¤/&%¤&%//(/)&/()&#%&%/%/)&/()%&/%/&%(¤&(%&(¤&(&(/(¤&%#&&%#&¤%"%

HUS! BITTE!

Idag: Värmskog

Älsket gav mig ett uppdrag; att hitta på något att göra idag. Jag gillar ju, som alla nära och kära vet, att äta. Därför fick Älsket två förslag att välja på. Glasserian i Mariebergsskogen. Svindyra glassar, men ack så fina. Och säkert smarriga också. Jag vet inte, för ingen i min umgängeskrets är tillräckligt sugen på glass för att följa med dit. Suckers! Ja, det är en pik. Nummer 2 var Värmskog och prisbelönta räkmackor. Värmskog blev det.

Trodde för det första aldrig att vi skulle hitta dit. Vi tog en liten omväg kan man säga. Passade på att husdrömma lite, så det gjorde ju inte så mycket. Men ändå :) Till slut kom vi fram. Och oj. Jag som inte ens gillar räkor kunde nog ha ätit 15 sånna mackor. Helt underbara. Mmmm! Jag skulle ha tagit ett foto på underverket, men det kom jag på när det var schlutt. Tyvärr. Kanske skulle köpa räkor imorgon och göra egna. Men räkor är ju typ inbrottssäkra. Och Icas frysta är då sannerligen inget att hänga i granen. Så... Njäää.



Åhhh! Det här huset ropar på mig! 10 rum! Förstå vad mycket djur man får plats med! :) Typ gratis också. Om man är två med jobb... Well... I'm working on it.




The grudge kom på besök?

Flämt! Var ner på stan en endaste liten pyttesväng, och nu är jag helt däckad. Sjukt. Imorse tänkte jag att jag nog till och med kanske skulle kunna träna lite eftersom jag kände mig rätt pigg. Pyttsan. Kallsvettig AB. Får nog bli en liten tupplur och en ipren tror jag. Piller är bra ibland, minsann.

Läste ut läskiga boken inatt; Nattfåk. Usch usch usch. Vågade knappt duscha imorse för jag var rädd att det skulle stå ett spöke i duschen med mig när jag öppnade ögonen. Mahahaha. Jag vet att jag är 23, och inte 3... Och inatt vaknade jag av att det lät helt konstigt i sovrummet. Vet inte om det egentligen var utanför, ovanför eller på balkongen... Men det lät ungefär som en blandning av The grudge och kattslagsmål. Älsket hörde som vanligt ingenting. Så jag vet inte om jag drömde. Läskigt var det i alla fall. Kanske är dags för någon bok med mindre spöken i nu... :)



Skräp! Någon har bjudit över mig på Tradera. Skit skit skit. Varför kan ingen bjuda över på det som man egentligen inte vill ha istället? :) Folk fattar ju ingenting. *suck*

Shopping.

Varit på stan idag och shoppat en doppresent till lilla söta Agnes. Inte lätt det där, men jag tror det blev ganska så bra till slut. Ni ska få se att hela tjocka släkten har köpt preciiis exakt samma som mig ;) Näää'rå. Blir nog bra ska ni se. Man kanske borde kolla tåg också. Buss dit upp lär ju vara omöjligt i alla fall. Dumma Swebus.

Var tvungen att böja om mina glasögon också. Klämde som fasen. Nu sitter de lite bättre, men klämmer fortfarande sjukt mycket. Dumt dumt dumt. Snacka om att kasta pengar i sjön. Kan ju inte gärna gå i solglajjorna jämt heller :) Även om de råkar vara betydligt skönare. Tur att jag har drulleförsäkring. Man kanske skulle råka köra över dem...

Nej hörrni... Om man skulle tröstshoppa lite mer på Tradera kanske. Bra skit det där... Tills man råkar vinna något och måste betala ;)

Jag nöjer mig med en stor fet suck...



Läs eländet här


Back in Charlestown.

Äntliiigen hemma. Uuuuh vad det är drygt att köra bil. Speciellt med halsont, och snor fulla skallen. Bläsch. Trött som ett ägg var jag hela vägen också, men jag lyckades uppenbarligen hålla mig vaken i alla fall :) Nu vill jag bara ha mat! Mat mat mat! :) Gärna med mycket fett och kolhydrater. Superdupersnabba kolhydrater.

Nej, men om man skulle ta och avanmäla sig från Arbetsförnedringen då kanske. De har ju ändå inte varit till någon nytta. Trots att de gör sååå himla mycket för ungdomsarbetslösheten *host*BULLSHIT*host* Då är ju frågan vad jag ska göra med mitt liv. Just nu är allting lite kaosartat, och någonstans där i röran ska man välja något. Ehm... Hmm... Åhhh.. Gärna snabbt ska det gå också. Imorgon. Mitt nya liv. Mitt vuxna liv. Det börjar imorgon. En måndag såklart. Så måste det vara.

Nej... Jag lär väl efterlysa min bättre hälft så jag inte dööör av svält.

RSS 2.0