Sötaste!

7 nya familjemedlemmar blev det idag. :) 2 stycken leopardgeckos och 5 stycken möss. Vi köpte dem av Rättviks Naturbruksgymnasium. Man lär ju stödja skolan man gått på liksom. Träffade två av mina instruktörer, och en gammal klasskompis :) Mössen är såå söta. De kommer inte att bli mat så länge jag bor här :) 

Mässan i övrigt var en besvikelse. Fanns inte så mycket där. Var pyttelitet. Vi var där en timme, och då tog det väl 20 minuter att ta ut pengar också :) MEN, nästa gång Micke "släpar" iväg mig på reptilmässa vet ju jag vad jag ska ha i alla fall: skäggagamer! Det fanns massor av dem där. Tyvärr hade vi ju inget terrarium åt dem nu. Yttepytte! 5 cm kanske. Sweet! Steppvaranerna var inte mycket större de heller, men bra mycket bredare. Också supersöta såklart. Men Micke ville inte köpa eftersom de inte går att könsbestämma när de är så små :) Dumt om man skulle få två hanar. 2 stycken gigantiska terrarium i denna lilla lägenhet. Nej, tack :)

Nu är i alla fall köket proppfullt. Stackars köksbordet riskerar att åka ut. Var ska hamstrarna få plats? Och alla andra djur jag vill ha? :) Men om man slänger ut bordet finns det iofs massvis med plats.

Någon som vill köpa bord? ^^

Den bästa egokicken en dag som denna.

image25


Eftersom underbara Hans släppte oss tidigare från föreläsningen kom jag rätt tidigt till Friskis. När jag som bäst satt och klunkade youghurt kom instruktör Anna in och småpratade lite om ditten och datten, samt diverse pass. Sen säger hon bara: "Men du! Du är ju jätteduktig. Borde inte DU bli instruktör?"

Det tog ett tag att fiska upp hakan från golvet och inse att hon hade sagt det. Mitt ego sög åt sig som mina törstiga kruväxter gör de få gånger de får vatten. Tjoho. Bekräftelse!

Det gick sjukt bra att träna. Inte för att jag var arg, utan för att jag var galet glad. Det här jag kan leva på ett tag, tror jag. Underbara människa. Instruktörs-audition nästa? :)

Nu ska jag gå och övertyga mig själv om att köttfärssås och spagetti smakar precis lika bra som pizza från Norrstrand. Sen blir det yatzy helaste kvällen.


*bankar huvudet i tangentbordet*




image24


Jag kan se in i framtiden.
Det visste ni minsann inte. Med andra ord kom brevet från Sunne idag. "Du är tyvärr inte antagen..." Guuud vilken överraskning. Nej... Men jag fick en "hedervärd" 8:e reservplats. Det betyder ju att "bara" 8 av 30 behöver tacka nej för att jag ska slippa lärarutbildningen. Åhh! Typiskt. Just my luck. Och min kära mor som säger att "men chansen finns ju fortfarande..." Ja... Klart den finns. Men varför i hela friden skulle 8 stycken tacka nej till en utbildning, när man har slagits med typ 270 andra för att komma så långt? Folk är tyvärr inte tillräckligt korkade för det. Otur för mig, men då är det. Skulle inte ens bli förvånad om 7 stycken tackar nej och att det i sista brevet står: "HAHA, nu är du 1:a reserv. Men nu är det förseeent. *Mahahahahaha*"

Bara för det blev jag åter igen väldigt super-osugen på att gå klart lärarutbildningen, igen. Ännu mindre sugen blev jag på gruppseminarium om 30 minuter. Så det skiter jag i. Japp, det gör jag. Går på föreläsningen i eftermiddag istället.

Nu har jag något att vara grinig över idag. Därför kanske träningen går lite bättre. Det brukar gå bättre när jag har något/någon att vara förbannad på. Snacka om überdålig start på dagen. :/

Ge mig ett jobb så jag slipper plugga något jag inte vill i höst. Bra, tack. Då säger vi så.
Göra något jag vill vs. Göra något jag inte vill... Ja, det lär ju blir "Göra något jag inte vill", för som student för jag i alla fall 7000. Som arbetslös 0:-.  

Fan fan fan fan

Lite duktig.

Har i alla fall gjort något idag. Läst 100 sidor i dryg-boken, städat åt krypen, gjort mat, diskat och handlat :) Borde ha städat, men det blir i helgen.

Ska snart upp och gå till skolan känns det som. Börjar 10. Rena plågeriet. 10.00 - 15.00. *Brrr* Sen blir det träning i alla fall. Har ont ont ont efter igår och i måndags. Men det gööör inget. Roligt att träna när man har kommit igång igen. Konditionen och styrkan lyser fortfarande med sin frånvaro, men de lär inte komma tillbaka så länge jag sitter här och samlar damm :) 

På lördag blir det reptilmässa i Filipstad. Spännade att se vad som följer med. Om något nu följer med hem. Men jag skulle bli förvånad om det inte gjorde det :)

Sova som sagt.

Hej då!

Lådbils-dvärgar.



Har inte sovit allt för bra inatt. Är supertrött trots att jag sov ganska länge. Har precis gett upp att läsa Puzzle of God-boken eftersom mina ögonlock inte ville hålla sig öppna. Trots att jag drack en gigantiskt stor kopp kaffe :) Jag har jagat dvärgar som åkte lådbil hela natten. Klart att man blir trött då. Jobbigt att springa efter dem :)

Nu borde jag diska innan det är dags att laga mat. Tråkigt. Men blir nog lite Yatzy först. Jag har blivit beroende igen. Attans :) Så det kan gå.




Smärta.

Det sägs att smärta bara är en högre form av njutning? Kanske. Jag har i alla fall ont överallt efter dagens pass. Blir ju ännu bättre av att instruktörerns namn låter som ett koncentrationsläger. :) Men jag har i alla fall haft användning av sommarkursen idag. Det ni. När jag låg där på golvet och crawlade (eller gjorde armhävningar?) tänkte jag på Hans fina berättelse; "Orkar jag den här, så orkar jag en till". Det fungerade faktiskt.

Men som sagt... Lär bli kämpigt att ta sig upp imorgon :) Men det är rätt skönt att känna att man gjort något också. Av någon anledning har min kropp börjat återgå till förra sommarens utseende (Before Friskis= *scary*) :) Och det är skrämmande att gamla tanter och farbröder har såå mycket mer kondis och styrka än mig. Förändring på den punkten tack :)

Har precis slappat framför tvn i 3 timmar (till). Såg ju förra veckans avsnitt av Men in Trees, Project Runway och Pussycat Dolls imorse. Susanne som varit så snäll och spelat in :) Så blivit mycket tv idag. Melissa S är en stor äcklig bitch, Jack borde inse att hans slampiga gravida fru är ful, och att Marin är snyggare, och killen borde åkt hem i Project Runway. Dessutom borde Keith ha fått stanna. :) Intressant va :) I know!

Nu är klockan massor. Trött som en klubbad säl. Night night.


image23




Trött på mig själv.

Har såå mycket som borde göras. Vad har jag gjort idag? Läst 1 kapitel av 6 i boken som ska vara klar på fredag. 250 sidor på engelska. Inget jag gör på en pisskvart direkt. Borde städa också, tydligen. Konstaterade att det skulle vara onödigt eftersom det är 1000 saker överallt. Varför städa när det ändå inte ser stadat ut sen? Borde handla. Har jag gjort det? Nej. Får bli efter träningen. Den ska jag i alla fall pallra mig iväg på nu. Den är välbehövlig. Skäms på mig som har tränat så jäkla dåligt sen praktiken började.


Bläh! Orka orka orka!

De enkla knepen är de bästa.

Ja, idag sa till och med föreläsaren att vi var asketer som satt i en föreläsningssal en sån här underbar dag. I told you :) Han sa också att vissa såg gud som simultan... Vad säger vi om killar och simultanförmåga? I rest my case ^^

Efter föreläsningen åkte jag och Susanne och införskaffade en våg i alla fall. Haha ja. Ni skulle sett mig i köket vilket sjå jag hade att väga alltså. Efter djuptallrikar, grytunderlägg och chinchillahus kom jag på att det enklaste nog var att sitta på golvet med vågen mellan knäna. Det tog ungefär 5 minuter innan båda var vägda då. Det var 1½ timme efter att jag hade börjat. Jag började dock inte med Märta. :) Hon väger i alla fall hela 685 gram. Stackars Kerstin vägde bara 440 :/ Börjar ju undra om någon stjäl all maten? Eller om hon helt enkelt har bullar i ugnen. Har ju faktiskt sett Kerstin äta. Har i alla fall frågat ett gäng uppfödare och väntar på svar. Vill ju inte att någon kolar vippen av övervikt medan den andra svälter ihjäl :)

Tvigade Susanne att se Allsång på Skansen med mig också :) Sedan blev det Morden i Midsomer. Det är de två programmen som verkligen ger sommarfeeling :)

Ja... Det var dagens "bra-att-veta-om-Maries-liv"-inlägg  :)

Today is the day.

Tisdag är det i alla fall, och en lååång föreläsning står för dörren. Blir att köpa något riktigt onyttigt i pausen. Helst massor med onyttigt. Så fort föreläsningen är över ska jag och Susanne åka till Biltema. Jippie! Jag ska köpa en digitalvåg så jag kan väga Märta och Kerstin. Hur jag ska få dem att sitta kvar på vågen vet jag inte. I värsta fall får jag väl väga huset utan dem, och sen med dem i, en åt gången alltså. Det borde fungera va. :)

Träningsvärk är bara förnamnet
på vad jag har idag förresten. Herre. Ont precis överallt. Stel som ett kylskåp :) Jag som mest låg på golvet och flämtade och önskade mig därifrån. :)

Tv ikväll :) Allsång på skansen och Morden i Midsomer. Roligt roligt :)

Nu har jag drömt tre gånger att jag inte kommer in på utbildningen. Jag tolkar det som ett tecken tror jag. Usch. Om det bara kunde komma nu så jag slipper fundera på eländet :)



Nu blir det i alla fall frukost.


När faen ska jag hinna städa? Ser ut som Hej-kom-och-hjälp-mig här.


Asket?

Ja, jag kanske ska passa på att bli asket när jag ändå håller på. Ett riskorn om dagen och så där. (Är det konstigt att de får "uppenbarelser" när de inte äter något? Jag skulle nog också kunna se Gud om jag levde på ett riskorn om dagen.) Dagens tortyr var alltså religionsföreläsning och sedan ett intensivpass i värmeböljan. Ni skulle sett mitt breda leende när jag trodde instruktören sa "Dags för duschen!". Egentligen sade hon "Dags för ruschen!" och det betydde alltså dags för intervaller. (Leendet försvann illa kvickt.) Inte vad jag önskade efter en veckas totalt stillasittande. Bra att mjukstarta med drygaste passet på hela Friskis då. :)

Annars har det inte blivit så mycket mera tror jag. Försökt motionera tjockischinchillorna lite. Mats och Ludde är det inga problem med. De springer gladerligen ut, och stannar där lääänge. Märta och Kerstin däremot vägrade idag. Kerstin ska nog döpas om till Lisa. Hon är en riktig pip-Lisa. Så fort man öppnar dörren sätter hon igång och skriker. Och det är inga "Hej-vad-kul-att-se-dig-"skrik, mer "Hjälp-nu-ska-hon-döda-mig!"-skrik. Det blir en hård nöt att knäcka om de där ska bli tama. *puh* Speciellt när de inte ens äter russin? Vad ska jag då använda för vapen? Får testa med cornflakes kanske. Något måste ju funka.

Nu ska jag göra något annat. Spela Yatzy kanske.

Game Over.

Okey, då var tiden för tentarättandet ute då. Midsommar har passerat och jag har minsann inte sett någon rättad tenta. Otippat? Inte det minsta. Störande? Otroligt. Det har stått "Rättning pågår" på den stackars tentan i 1½ vecka nu. Väldigt svårrättad verkar det som.

Annars blir det en otroligt spännande föreläsning idag igen. *Zzz* Känner mig otroligt sugen på det. Sen måste jag läsa en engelsk bok på miljader sidor till på torsdag. Good luck, säger jag bara.

Träning sen i alla fall. Intensiv? Kommer dö.

120 mil.

Åh jisses. Äntligen var dessa 120 mil avklarade, och vi är tillbaka i Karlstad. Skönt. Även om det är mysigt och trevligt att vara hemma med familjen och vovvarna också.

Lägenheten blev helt plötsligt gigantiskt stor. Allt som behövdes var bara att skicka hem en soffa och en säng. Värsta palatset nu ju :) Jag har som följd av detta konstaterat att vi bara ska köpa EN soffa på IKEA. Det räcker minsann. En där soffkuddarna inte kryper ner på golvet. Drygt.

Skaffa sig lite mat kanske. Svältgränsen kommer allt närmare.

Märta



Kerstin

Åka åka åka + Märta & Kerstin

Igår 19.20 åkte vi hem mot Dalarna. Var framme strax innan 23.00, vi kom hem precis när strömmen kom tillbaka efter tre timmar. Så är det att bo i ödemarken. 07.45 imorse åkte vi tillbaka till Karlstad med fullastad bil. Mycket åka. Jag är trött som en klubbad säl, och jag kör ändå inte. Stackars älsk som får skjutsa mig :) Men han kör såå gärna diesel-truck ^^

Hämtade chinchillahonorna idag också. Bild kommer så fort de har lärt sig hoppa upp och ner i buren så man ser dem. Just nu är de stuck on the bottom, och har ingen aning om hur de ska ta sig upp :) Stackars krakar. Men de kan ju hoppa högt om de bara vill så det är en fråga om tid bara :) Märta och Kerstin fick de heta förresten. Vackert va? :) Var ett helvete att baxa in buren i köket. Pust! Pax att inte flytta på ett tag nu. Så vida jag inte får flytta stora starka flyttpojkar som bär alla tunga grejor.

Nu blir det en kaffe, så vi vaknar, och sedan Biltema.

Trevlig midsommar på er!
 I'll be back on sunday!

Slappo.

Sov till 10.10 och är trött som en gnu. Galet. Sovit för mycket kanske? Antagligen. Men det är ju såå skönt att ligga kvar och dra sig :)

Idag är det tvätt som står på schemat. Mycket roligt. Jag har redan lyckats tvätta sönder en kjol tror jag. Den såg inte sig lik ut i alla fall. Oops. Så kan det gå. Tur att den inte var så exklusiv. 50:- på La Boom kanske :) Tvättar de lika exklusiva IKEA-mattorna nu också. De gör det inget om de blir söndertvättade, för de var till och med billigare än kjolen :) Sen måste jag palla mig iväg och handla också. Dessutom funderar jag på att städa, eller inte städa? Svårt val. Mycket svårt.

Ikväll bär det av hemåt också. Och imorgon bär det av till Karlstad igen och hämta chinchillorna. Sött. Undrar om den enda är dräktig, eller bara smällfet? Det lär visa sig inom en snart framtid i så fall.

Tvätta var det ja.

R.i.P Benny

Idag fick stackars sötot Benny somna in  :(
Kommer bli tomt.





R.i.P

Sommar och minnen.

Nu var regnet borta, och solen tillbaka igen. Trevligt. Det tackar jag för. Tråkigt när det regnar på midsommar. Kan regna alla dagar utom då. En dag som det alltid regnar på är i alla fall min födelsedag. Mindre roligt. Men... Man kan äta tårta även om det regnar :)

Imorgon blir det att åka hemhem en sväng, tillbaka till Karlstad på torsdag, tillbaka till hemhem på fredag, tillbaka till Karlstad på söndag. :) Blir lite åkande fram och tillbaka. Ska köra lite grejer. Behöver ju en bur. Kan ju inte ha två vilding-chinchillor helt lösa. Då är det nog inte många lister kvar till slut.

Hungrig är jag också. Men inte ett dugg sugen på något som finns i kylen? Vad göra? Äta ändå? Måste nog det. Annars kommer alla i föreläsningssalen få höra hur en hungrig Marie-mage låter. Låter som världens största T-Rex när den sätter igång. :)


Mahaha. Hittade gamla Campus-bilder. Roligt. Jag ser ut som en tolvåring :)
    
1.Oscar, Veronica, Christiane, Miriam, Jag, ? , Lizel
2. Mästerkocken Marie fixar svenskt julbord :)



Mat alltså.

Då var det över då.

Jag var så nervös så de hörde troligen hjärtslagen ända till Sunne. Det var ju många väldigt ledande frågor, och en del väldigt stora och svävande frågor. Vissa var lätta, och andra var lite klurigare. I juli kommer domen. Så här i efterhand kommer jag på massa smarta saker jag kunde ha sagt. Men inte lätt i stundens hetta. De kanske tror att jag är helt störd i huvudet eftersom jag inte direkt hade några frågor till dem... Men jag har ju läst 60 poäng svenska på KaU faktiskt... Och i jämförelse med den institutionen är ju allting annat glasklart.

Har vattnat Bellas blommor idag i alla fall. Än så länge är de gröna och lever :) Jag sköter mig. Passade på att plocka ut den nya kurslitteraturen också. Blir nog spännande. Hoppas jag. Egentligen vill jag inte på föreläsning idag. Jag vill sitta nedanför brevinkastet och vänta i 3-4 veckor. Campa där med spritkök, typ.

Snart kan vi hämta hem krypen också. Papput ska snickra åt dem så de har någonstans att bo. Sweet sweet :) Jag längtar. Nu är det bara hunden, katten, marsvinen och hamstrarna som fattas då. Och diverse reptiler och typ 100 andra djur. Marie hon hade en bonna'gård... iiia iiia oooo.

Aldrig är man nöjd.

Förra veckan gnällde jag oavbrutet om hur varmt och eländigt det var. Idag är det istället iskallt, och regnet vräker ner. Inte just nu kanske, men tidigare idag. Trist värre. Det bra är väl att det är mysväder och man behöver inte känna sig tvingad att göra något vettigt :)

Hoppas att Adlibris har skickat böckerna så att de kommer imorgon. Annars blir det mycket att läsa ikapp. Och såå roligt är det faktiskt inte :) Håller på med "Gud och Darwin - länner de varandra?" just nu. Det är en väldigt ospännande bok om teologi + vetenskap = sant, ungefär. Dags för föreläsning igen imorgon också. Pust! Men morgondagens första ansträngning blir att överleva ett telefonsamtal. *Iiihhk* Dags att släppa telefonskräcken Marie, annars kommer det gå illa. Jupp jupp...




Tillökning.

Måndagen efter midsommar blir det tillökning i vår gigantiska pyttelägenhet. Tingat 2 chinchillahonor idag. Åtminstone hoppas jag att det är två honor. "Mja, det ska det nog vara" svarade de när jag frågade. Låter ju inte helt 100%, men det får de allt ta reda på innan jag köper dem. Vill inte ha fler hanar. Då kommer jag ha världens farm snart :)



Sötdjur!


Annars har det inte blivit mycket idag känns det som. Ringt pappa och bett honom snickra lite åt mig :) Jag ärvde inga snickar-gener kan man ju konstatera. Helt handikappad med hammare och spik. :)

Annars så vill jag flytta ifrån gettot här, tror jag. Bilinbrott inne i garaget? Inte vår bil, men illa nog ändå. Varför inte ta bilarna längs gatan för att göra det enkelt för sig? Nej, nej... Bilinbrott, misshandel, yxslagsmål, mord... Ja... Det är att ett underbart område att bo i det här... Lovely! Ibland saknar jag lugna öde hemmahemma där det enda som finns är skitsnack :)

Kanske ska sätta mig i soffan med godispåsen? Mja, varför inte?


Charmtroll.

Charmtrollet längst fram i bild heter Norton , och det är han som har flyttat hem till mig. Får väl se på onsdag om han är lika charmig som han ser ut att vara :)
Annars brukar de ju vara ganska söta när de sover åtminstone :)




Dessutom finns det ju ännu ett nytillskott hemma i form av denna långbenta och långhåriga sötnöt, Finess, till höger i bild.
Till vänster har vi extrapappan Soten, som även är Finess hyresvärd :)







Underlig dröm.

Jag har inte sovit bra alls inatt. Tog evigheter innan jag kunde somna. Så går det när man sover 2½ timme på dagen. Ingen bra idé. Min dröm innehöll en hård fest, marijuana och Susanne. Ja... Jag vaknade strax innan poliserna skulle jaga ifatt mig för det där med marijuanan. Det var Susanne som skvallrade för dem. Fyy! :) Där emellan hände också en hel del sjuka grejer. Jag undrar var man får allt ifrån? Nästan så jag blir rädd för mig själv ibland :)

Var i alla fall ute på en promenad runt Knarkparken imorse. Modigt gjort va. Kanske inte eftersom det var fredag morgon/förmiddag. :) Men ändå. Med mitt lokalsinne behvös inga våldsmän. Det kan bli farligt ändå :) Och när promenadsällskapet Anna har åkt hem så får jag ju försöka hitta bäst jag kan på egen hand. Insåg att ju mindre jag tänkte, desto bättre hittade jag. Lokalsinnet kanske inte sitter i hjärnan? :)

Nu ska jag slappa lite innan föreläsningen. Sen blir det Friskis en sväng tror jag. Roliga-Anna som har passet ju. Finns inget pass som ger så mycket glad energi som hennes :)

Marie the svullo

Idag har jag nog ätit så det räcker för ett år framöver tills imorgon :) Mc Donalds. Jupp jupp. Ingen chicken gourmet dock, utan en traditionell Mc Feast. Gott var det i alla fall. Rätt gjorde de också, för en gångs skull. Inte dåligt. :)

Gruppseminariet gick bra det med. Det var faktiskt lika många pojkar som flickor. Det kändes som det bara var pojkar när hon rabblade upp min grupp. Pojkar? Killar? Män? Ajja, de var av manligt kön, i varierande ålder. En var norrman och jag fattade typ inte hälften. Inte så bra eftersom jag skrev protokollet kanske. Men jag hittade på lite eget. Det blir nog bra det med :)

Just nu snurrar möjliga intervjufrågor i mitt huvud. Jag vill ha ett facit? Kanske inte ska vara allt för klyschig heller :) Finns inget värre. Men men... Det går som det går. :)

Jag är tröttast i världen!


Lycka!

Jag tänkte precis skriva ett inlägg med titeln "*gulp*" för att jag sitter och är nervös över ett gruppseminarium. Men precis när jag hade skrivit titeln ringer de från Yrkeshögskolan Wermland! Från utbildningen i Sunne. Jag har kommit till intervjudelen! Ja ja ja ja!!! Det är längre än vad jag ens hade kunnat drömma om att komma! Jag är fortfarande inställd på att det blir lärare till hösten, men om jag nu kommer in i Sunne, då blir det Sunne. Lärare kan man alltid plugga på distans.

Nu är jag ännu nervösare. Men för intervjun, och inte för gruppseminariet. Hjälp!


Fyllkaja.

Igår kväll preciiis när jag skulle börja plugga så ringde Susanne och undrade om jag ville spela spel... Och dricka vin. Jaa då. Så klart jag vill. Kristendomen finns ju uppenbarligen kvar ett tag till. Vinet och spelen däremot vet man ju inte när de försvinner :) Spelandet gick inte så bra. Stryk 4 gånger; först i Skip-bo 3 gånger, och sen i TP (Igen!). Vindrickandet verkade gå desto bättre. Det var andra gången på mindre än en vecka som jag ragglade hem från Susanne, något som min älskade sambo inte missade att påpeka. Han påminde mig även om att det faktiskt var TISDAG också. :) Mådde ändå bra imorse när jag vaknade. Nu däremot börjar jag skifta i grönt, och mår inte alls jättebra. Men det kan vara hunger också, eller hur? :) Ja-a. Det kör vi på. En Billys och lite godis så är jag snart återställd. :)




Följde i alla fall med Susanne, hennes mor och Sara till Bergvik. Susanne blev min personal shopper eftersom Anna och Janet inte var med. Hon lyckades hitta en rosa t-shirt till mig, som fick följa med hem. Jag provade en svart top också, men jag hade ingen aning om hur den skulle sitta, eller ens om jag hade sat den åt räött håll, så den fick stanna. :) Sen lyckades jag faktiskt köpa Adidas-streetskor på Intersport. De är ju inte så intresserade av att sälja saker där men... Jag lyckades fånga en människa till slut. Tog väl bara 15 minuter eller något. Det måste vara snabbast hittills.




Nu blir det lite religionsplugg igen då. Blööh. Jag vill egentligen bara sova. Träna vore opckså rätt skönt. Men det brukar inte vara någon hit att träna bakfull hungrig. Ikväll är det dessutom bästa tv-kvällen på hela veckan. WUNDERBAR!

Plugga - äta - sova? - tv

Nybadad.

Då var jag nybadad ännu en gång då. Var superskönt i vattnet idag. Kanske berodde det på att det inte var så varmt i luften. Varmare i Kroppkärrsjön än Gapern i alla fall. :) Hade sällskap av Anna, Janet, Anders och Angelica.

Jag är superhungrig, och dessutom borde jag fortsätta plugga. Älsk verkar ha försvunnit från jordens yta. Han är inte hemma ännu i alla fall. Boring.

Imorgon får jag pengar från CSN. Jag känner mig lite sugen på att kanske öppna en klädkatalog och kika efter kjolar, shorts och linnen. Men då vet jag, att när paketet kommer så är jag redan fattig igen :)

Ajja... Gud och jag, vi är verkligen sååå tajta nu. I can feel it.

Plugga, plugga plugga...

Men schluuuta!

Jag tror att det är alla Sveriges telefonförsäljare mot mig idag. Världens telefonorgie! Sluta ring mig! Jag vill inte köpa något!!! Ni är sååå jävla dryga. Usch på er. Speciellt ni som ringer typ 100 gånger i veckan. Om ingen vill prata med er första gången, ja, då är det knappast troligt att någon vill prata med er de andra 99 gångerna heller. Svår matematik? Verkar så.

Annars så fick jag höra igår att jag är oambitiös. Varför? För att jag inte var på min helt fantastiska praktikskola när de hade Vårshow. "Eller så är det så att vissa är mer ambitiösa än andra...". Ja, det skulle man kunna tänka sig. Eller så är det helt enkelt bara så att vissa har bättre handledare än andra? Nej, så dum jag är. Självklart är jag den mest oambitiösa lärarstudenten ever. Jag bara suddar tavlor och bänkar, kopierar andras papper, hämtar pennor och sudd för att vissa är för lata för att göra det själva och möblerar klassrum eftersom vissa är för lata för det med. Skäms på mig. Ung är jag också. Usch! Skämmes ta mig faen, Marie!

På tal om det ska jag till VFU-handläggaren på torsdag, eftersom jag glömde det i måndags. Jag hoppas att de inte har tagit sommarlov ännu. För då får de det jävligt stressigt i höst med att flytta mig. Vid tillfällen som dessa önskar jag att jag hade pluggat på DU istället. Japp japp. Men då hade jag ju aldrig träffat älsk. Så allt har sina för- och nackdelar.

Nu åter till den fantastiska boken "Vad tror du på?".

image9
Arg som Duffy Duck

Kär!

Jag blev just blixtförälskad i en lägenhet. Så om någon har 800 000 eller mer, som bara ligger och skräpar, så kan den personen ge dem till mig istället :) Bra va. Då säger vi så då! Jaja... Man kan ju få drömma i alla fall. Sjukt snygg är den i alla fall. Om någon har lite mer pengar över så köper jag gärna ett hus istället. Det låg visserligen ute på vischan men... Jag föddes ju i urskogen så, mig kvittar det :)




Skönt att det inte är stekhett idag, på tal om något helt annat. För mig hade det gärna fått åska lite nu också. Mysigt värre.

Måste handla också. Orkar verkligen inte. Visste att jag borde ha handlat på Jouren igår. Dumma Marie. :)

Nu ska jag plugga. >_< Och sedan diska. Very nice, fågelbajs.



Segare än knäck!

Älsk gick upp i gryningen för att han skulle jobba. Jag orkade verkligen inte gå upp ur sängen. Såå himla trött. Ändå gick jag och la mig tidigt. :) Halv elva lyckades jag släpa mig upp i alla fall. Nu väntar jag på att orka gå till kylskåpet och rota fram lite frukost. Äta bör man har jag hört.

Sedan kommer en 4-timmarsföreläsning. Försöka hålla mig vaken :) Men det går nog bra... Hoppas jag.


image7
Tröttaste




Härligt!

Det kom en uppfriskande regnskur till slut i alla fall. Det var så himla härligt att gå ut efter den. Mys. Följde med Susanne och Kalle till Kroppkärr för ett kvällsdopp. Var supervarmt i vattnet. Varmast hittills kanske. Dessutom blev jag bjuden på pasta och smarrig pastasås. *Mums* Trevlig kväll med andra ord :)

Jag har lite ångest för tentan som jag lämnade in, men samtidigt vet jag att det inte hade blivit bättre, även om jag hade suttit längre. Det blir som det blir. Jag är nöjd med ett G. Skönt att ha den ur världen nu i alla fall. Imorgon blir det spännande. Tur att jag har Susanne ^^

Avlider.

Allvarligt. Jag blev lycklig imorse när det var lite mulet. Inbillade mig att det skulle komma en uppfriskande liten skur. Men tji fick jag. Varmare än någonsin är det nu! Och i detta varma väder ska man försöka få ihop en tenta. Nu har jag skickat den till systeryster för att höra vad som ska ändras. Sen är eländet i alla fall klart. Och imorgon börjar, som sagt, nästa kurs. Har beställt böcker för 700. Likey likey... Eller inte. Uscha.

Jag är såå hungrig. Men varm mat äcklar mig väldigt mycket just nu. Svårt det där... Hmm... Fil kanske. Eller potatissallad?

*Värmeslag*


Heldag.

Dagen började med lite pluggande hos Susanne. Jag skrev en mening på 30 minuter. :) Bra va! Det är ju bättre än inget, faktiskt. Sedan kom vi på att det var för jävligt varmt ute, och att det nog var dags för ett dopp. Så det var bara att ringa och väcka Anna och plocka upp henne. Bad i Kroppkärrsjön med alla barnfamiljer. Ungefär 14.35 kom vi på att vi nog skulle ha vinkväll. Och så blev det. Alla köpte samma vin, på grund av mig; Wild strawberry sparkling. Så nu Lisette hoppas jag att det är gott :)

Jag och Anna hann med en schnitzel på Mamma Rosa också. Gottigotti!

Jag har btw världens hottaste bondbränna. Mina axlar och min rygg är såå fint brända efter linnet. Det är till och med ett märke där hästsvansen har varit. Såå sexigt alltså :)

Nu blir det upp till bevis för vinet! :) C U!


Hur var det nu med att blanda rött och rosa? *Hmm*

Jag är ju tillbaka...

...och då är mina listor det också! Även om jag råkar ha gjort dem förut ^^


Namn: Marie
Smeknamn: Mary, Marre, Maja, LillaMarielite beroende på vem jag träffar. Men oftast bara Marie ändå... :)
Ålder: 21 (snaaart)
Längd: 158
Vikt: 60
Favoritväska: Min "Älvdalen; En bra bit av dalarna"-väskan kanske? :)
Favoritkändis: Alltså... Christian Olsson är ju snygg... Och Linus Thörnblad.
Skostorlek: 36-37
Hårfärg: Brun
Ögonfärg: Brun
Favoritfilm: Usch, många. John Q, Smala Sussie, Yrrol m. fl.
Favoritskor: Mina Fishbone-streetskor som inte lever längre.
Drömjobb: Något med djur eller träning.
Favoritbutik / Sverige: Godisaffärer oavsett var de ligger.
Favoritbutik / utomlands: Supermarket i Grekland (Agistri) hade väldigt billigt godis faktiskt.
Favoritkaffe: Gevalia, Daimcappuccino och Marabou mjölkchoklad-cappuccino
Sofi eller Ebba: Pest eller kolera?
Favoritstövlar: Mina bruna
Hur mycket pengar lägger du i månaden på kläder: Ehh... Det här året kanske jag har lagt 500:- på kläder. Så i genomsnitt 100:- kanske. Men ja... genomsnitt som sagt. Jag HATAR kläder. :)
Hur många skor har du: 8 par tydligen. Konstigt. Jag som aldrig har några?
Louis Vuitton eller Gucci: Umm... Fattig student?
Kilklack eller stilett: Stilett
TV-program: CSI, CSI Ny, Criminal Minds, Close to home, Top Model, Du är vad du äter, Design: Simon och Tomas, Från Koja till Slott, Men in Trees, Project: Runway... och så vidare. Om jag har något liv? Nej :)
Fulaste plagg i din garderob: Hm.... Allt är ju typ lika så... Allt eller inget i så fall.
Snyggaste plagg i din garderob: Ja... samma svar som ovanför då
Favorittidning: Aftonbladet eller Mora Tidning :)
Länder du varit i: Norge, Danmark, Grekland. Jag har nästan varit i Tallinn på kryssning, om det räknas? :)
Länder du vill till: Skottland, Irland, Island
Favoritplats i hela världen: Hemma eller Karlstad.
Favorithändelse i hela ditt liv: När jag började prata med Micke på internet! :)
Husdjur: 2 Leopardgeckos, 1 stäppvaran, 2 chinchillor (Runt midsommar blir det två till! :) )
Drömbil: En som man inte behöver köra?

Vill ha mest just nu..
Skor
: Adidas streetskor.
Klänning: Nej, tack.
Väska: Använder inte om jag inte behöver. Jag kan inte med sånt.
Jeans: Ja... Massor. Vilka som helst som sitter bra.
Sjal: Ingen.

Ett eller annat..
Chloé / Celine: Ehh... Say what?
Fendi B-bag / Fendi spy: Ser jag ut som ett frågetecken, eller känner jag mig bara som ett?
Manolo Blahnik / Jimmy Choo / Christian Louboutin: Tra la la...
Latte / Cappucino: Äntligen något jag fattar!!! Cappuccino
Coca Cola / Pepsi: Cola
Paris / Nicole: Ehh... Ingen
OC / Beverly Hills 90210: OC
Puss / Kram: Kram
Pastasallad / Kycklingsallad: Kycklingsallad (om kycklingen är bra rensad)
Fläkt / solfjäder: Fläkt
Puccisjal / Alexander McQueen scull scarf: Men döööh... Fattig. Allt som inte finns på H&M är off limit :)

Har du någonsin..
Önskat att du var någon annan?
Ja, har inte alla det
Gjort bort dig för den du höll kär? Ja det har jag säkert.
Snubblat runt i dina klackar? Nej... Absolut inte. ^^
Varit avundsjuk på någon? Hela tiden
Hatat någon? Ja, hela tiden. Jag älskar att hata. That's just me :)
Velat rymma och skaffa nytt liv? Nej... :)



100

  1. Namn: Marie
  2. Pepp just nu: Är pepp något bra? I så fall längtar jag efter att sova.
  3. Happening på gång: Religonskurs inriktad för präster?
  4. Jag älskar: Micke, mina vänner och annat självklart :)
  5. Jag hatar: Kryp!
  6. Snyggast just nu:  Micke
  7. Snygging denna veckan som inte är din pojk/flickvän: Killen i Coyote Ugly
  8. Om jag kunde skulle jag: Köpa huset i Bergvik kontant :)
  9. Het person jag vill känna bättre: Mja du... Ingen. Den personen kanske har en ful personlighet :)
  10. Katter är: söööta och goa
  11. Snällast denna vecka: Alla runt omkring mig 
  12. Person som gör mig engagerad: Ja-a... Bra fråga.
  13. Nån jag stör mig på: Mycket.
  14. Jag får ont i magen av/när: Mens, och när jag varit hungrig för länge
  15. Jag är rädd för: spöken, läskiga gubbar, att svara när skyddat nummer ringer
  16. Främling jag vill lära känna bättre: Hur ska jag kunna vets det om det är en främling?
  17. Bekant jag vill pussa på: Räknas Micke?
  18. Jag pratade senast med: Micke och Anna
  19. Jag läser jämt folks internetdagböcker: Ja,om jag känner personerna. Annars brukar jag inte läsa
  20. Just nu är jag: Trött!
  21. Just nu är jag inte: Hungrig
  22. Dömer folk efter utseendet: Hehe... Nääää... (Jo!!!) 
  23. Är dödligt kär? Absolut
  24. Blir lätt du för stunden förälskad i okända på ex tåg: ex-tåg. Ett f.d. tåg? *haha* Öhh... Pass.
  25. Diggar mest: Chokladglass! (Eller ska det va musik? :) )
  26. Om jag var döende skulle jag: Dö till slut 
  27. Har hemlig passion för: Snygga händer! Och blåbyxor
  28. Jag blir kåt när: Höhö... Any time....
  29. Hälsning till nån babe: Den lilla grisen.... 
  30. Är du snäll: När jag sover. 
  31. Är du fåfäng: Otroligt.... Eller inte
  32. Är du blyg: Ja, innan jag lär känna folk. Sen brakar helvetet lös. :)
  33. Är du piercad: Nålskräck...
  34. Är du bestämd: Nej. Oerhört lättövertalad.
  35. Intressen: Sovrumsaktiviteter, träna, umgås, slappa, äta,
  36. Favoritdricka: Vatten
  37. Vad gör du just nu: Sitter här och svarar på massor med listor.
  38. Senaste person du kramade: Micke. Gud va otippat.
  39. Senaste person du ringde: Mamma och bad om pengar.
  40. Senaste person som ringde dig: Telefonförsäljare?
  41. Hur många speglar finns i det rum du är i: Ingen
  42. Saknar du någon nu: Klasskompisarna från Rättvik, och de som åkt hem från Karlstad för sommaren
  43. Vad köpte du senast: Busskort
  44. När var du i en affär senast: Med Anna på ICA igår. 
  45. Vad har du för framtidsplaner: Ta lärarexamen, få ett jobb, köpa hus, skaffa hund, bli på smällen? :) 
  46. Vad drack du senast: Lättdryck hallon/blåbär
  47. Har du stadigt sällskap: Superduperstadigt
  48. Vill du ha barn: Jajamen 
  49. Längtar du till din nästa födelsedag: Min nästa eller den som kommer snart? Eller ja... Jag längtar alltid.
  50. Har rakat dina ben någon gång: Nej? :) Haha, vad är det för fråga
  51. Är du sugen på något nu: Något kallt att dricka! 
  52. Hur många hål har du i öronen: Ett i varje öra
  53. Född: 10/7 1986 
  54. Var bor du? Karlstad.
  55. Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag? Kanske en
  56. Hur vill du ha ditt kaffe? Med mjölk 
  57. Använder du hudkräm? När jag börjar likna en dinosaurie så, ja
  58. Byter du kanal under reklampauser, går du därifrån eller sitter du kvar vid tv:n? Det beror på 
  59. Vad jobbar du med? Studerande
  60. Vad läste du för språk i skolan? Engelska och tyska
  61. Har du någon gång gjort något olagligt som resulterade i att brandkåren fick rycka ut? Inte än 
  62. Äger du en diskmaskin eller diskar du för hand? Diskar för hand
  63. Är du miljövänlig? Kanske? Jag kör inte bil i alla fall :) 
  64. Källsorterar du? Allt brinner vid rätt temperatur. Jag lovar!
  65. Attraheras du av män med skägg? Det beror på... Oftast inte 
  66. Brukar du torka håret med hårtork, handduk eller inte alls efter en dusch? Självtork eller hårtork :)
  67. Var brukar du handla dina kläder? Där det är billigt
  68. Tycker du att du är snygg? Duger i krig
  69. Micro-pop eller poppa själv? Poppa själv!
  70. Fredrik Lindström, Henrik Schyffert eller Kristian Luuk? Fredrik Lindström is the shit 
  71. Vad ska man göra i en dusch? Duscha tror jag
  72. Är du bra på att laga mat? Om jag inte gör något avancerat :)
  73. Har du några fobier? Många
  74. Har du några tvångstankar? Hmm... Inte superallvarlig 
  75. Tycker du att du har fin dialekt? Inte det minsta
  76. Hångel: Ja tack
  77. Hur märks det på dig att du är öppensinnad? Try me :)
  78. Hur märker man av din charm? Den är obefintlig
  79. Var du med i barnens trafikklubb när du var liten? Ja. Och Musses Trafikskola också
  80. Vilken har varit den bästa julkalendern genom tiderna? Många var bra när man var mindre. Nu är det illa!
  81. Brukar du baka? Ja
  82. Röstade du i det senaste valet? Japp
  83. Är du nöjd med ditt liv som det är nu? Ja. Om vi bara hade liiiite större lägenhet. :)
  84. Är du mytoman? Nej. (Sen är det väl fri tolkning på det antar jag. Vad skulle en mytoman säga?)
  85. När hånglade du senast: Imorse kanske 
  86. När åt du senast: Precis innan jag började på den här lååånga listan. 
  87. Vilken låt lyssnade du senast på: Billy Talent - Red flag
  88. Har du sovit i din egen säng inatt: Ja, varje natt
  89. Har någon annan sovit i din säng inatt: Micke och jag har sovit i våran säng, tror jag.
  90. Vad tycker du är fint? Sommaren!
  91. Vad tycker du är äckligt? Alla djur med fler än fyra ben, och de insekter som sticks eller flyger :) 
  92. Vem fick du senast sms från:  Micke som undrade om jag och Anna hade simmat vilse :)
  93. Har du pengar på mobilen: För en gångs skull, ja.
  94. Dödshjälp? Absolut
  95. Har du hög moral? Hehe... Det varierar
  96. Favoritblomma?:  Stora röda bröllopsrosor. Originellt.... 
  97. Om du fick vara en kändis för en dag, vem skulle du vilja vara? Vet inte
  98. Favoritfärg? Svart och blått
  99. Vad är det mest galna du har gjort i ditt liv this far? Flyttat till Karlstad? :)
  100. Slutord? Lång listjävel!


Årets första dopp!

Idag var det varmare än varmast. Jag, mitt dumma nöt, börjar med att städa lägenheten. Svettigt värre, men det blev ganska fint ändå. Omöjligt att få det dammfritt verkar det som. Typiskt. :) Sen fick jag för mig att jag skulle till Friskis och träna, eftersom det säkert inte är så många som tränar där på sommaren? FEL! ca. 60 pers i salen. Pust. Det var vaaarmt. Dessutom blev det enorma svettpölar att sicksacka mellan, så att man inte skulle halka. :) Dagens bästa var kvällsdoppet i Kroppkärrsjön med Anna. Var lite plågsamt att ta sig i, men ändå inte farligt kallt sen. :) Skönt,skönt, skönt. Första doppet på 2 år :)

Dagens roligaste var förresten när vi hörde "Jag vill vara apan i mitten!!!" från barnen som badade i sjön. Båda två tänkte samma sak. Elaka blivande lärare. *Haha*

image5

Nu, åter till tvn och chipspåsen. Hjärtan!!! Mums!



Läsloggen.

Äntligen kom den! Med samma betyg som förra inlämningsuppgiften. I princip samma kommentar också. "Du MÅSTE lära dig kommatering. Jag tror inte du har koll. Fråga mig!" Förlåt mig då så himla mycket för att jag inte är tankeläsare, och visste att du skulle kommentera det i första uppgiften. Det är nämligen skitsvårt att ändra på något man inte veta att man ska ändra på, eftersom uppgift två skulle vara inne innan vi fick tillbaka den första. Det blir jäkligt kämpigt då :) Jag KAN, men jag har fått skäll för att jag har använt kommatecken, och eftersom ingen har anmärkt nu på fem år så har jag väl inbillar mig att det var okey :) Men men men... Så fel. Men min tenta... Den är full av kommatering. Bra va! :)

Börjar bli dags att beställa böcker också, tror jag. Blir mellan 700-800 kronor fattigare där. Lurigt eftersom jag inte ens äger så mycket pengar just nu. Tihi. Ja ja... Tentan ska ju inte skrivas förrän i slutet av kursen, och jag brukar ju inte direkt lida av någon mundiarré på föreläsningarna. Det sköter andra jättebra :) Jag kommer bara kunna sitta där i den svinkalla föreläsningssalen och filosofera.

Nu ryktas det att Maries mage vill ha frukost. Och klockan 16.00 vill Maries kropp träna. Maries lärare vill nog ha en tenta på måndag också. Ja-a... Marie själv vill bara sola och bada och göra minsta möjliga.

Coyote Ugly.

Älskar den filmen. Inte sett den på hur länge som helst. Alla i den filmen är så sjukt snygga också. Både flickor och pojkar. :) Perfekt film att slappa till. Kräver inte så mycket tankeverksamhet :) Efter X antal säsonger av Top Model tyckte jag nog att det vara Tyra Banks också... Och ja... Det var det faktiskt. Så här "några" år senare kommer jag på det. Grattis Marie :)

 
image4



Blev ingen tacos idag. Vi var inte så hungriga. Orkar mest bara dricka. Jag ska nog flytta in i en jordkällare tror jag. Svalt och skönt. Gruvar mig verkligen för att lägga mig i sängen med duntäcke. :)


Back to movie.

Jävla spammare...

Så fort jag kommenterar någons blogg så tror blogg.se att jag är en elak liten spammare. Drygt :)

Jag har konstaterat att jag i är akut behov av kjolar och shorts. *Pust* Nu är jeans helt uteslutet känner jag. Nu ska jag i alla fall ut i värmen och promenera/handla med Anna. Skönt att komma ut ur lägenhetsbastun en stund.


Aufwienerschnitzel.

I'm feelin' hot hot hot!

Eller mer svettig svettig svettig kanske :) Lägenheten blir verkligen som en bastu på sommaren. Att öppna till balkongen gör inget bättre direkt. Snarare värre :) Ska nog strunta i att inreda där. Det är ändå för varmt för att vistas där. Om man inte är naken då kanske. Men det skulle nog inte uppskattas av grannarna ^^ Men vem vet... Det kanske kommer lagom varma dagar också så att man kan sitta där ute? :)

Jag har råkat skjuta undan tentan till en glömskans plats i min hjärna. Imorse när jag vaknade tänkte jag "Wee, några dagars sommarlov!". Men sen kom jag på den där lilla tenta-detaljen :) Det är mest finslip + trycka in lite litteratur kvar så jag känner mig inte direkt stressad heller. Jajja... Det löööser sig.

Min läslogg verkar vara den enda som inte vill komma fram. Hon har säkert glömt bort den. Buhuu. Så har jag säkert komplettering så får jag U. Nää... Jag tar inte ut något i förskott :)

"Det värsta som finns, förutom en ung pessimist, är en gammal optimist." - Citat från någon gammal vis man somjag inte minns namnet på :)



image3
. : Sola och bada : .

Elakt värre!

Här har man gått och sett fram emot tv-kvällen eftersom älsk jobbar och det inte finns något annat att göra. Top Model - Men in Trees - Project Runway - Pussycat Dolls är perfekt hjärndöd underhållning. Men nej nej... När äntligen Hockey VM är slut så drar vi igång EM-kval i fotboll istället. För det är såå himla viktigt. *suck* Jag blir så deprimerad.

Och det blev ingen träning heller. Jag fastnade i tentapluggandet, och vips hade det gått en timme och bussen hade gått :( Jag måste skaffa mig en cykel så det inte tar 1 timme att ta sig till Friskis på helger och helgdagar.

Imorgon är i alla fall älsk ledig och då ska äntligen kylskåpet fyllas på igen. Det har aldrig varit så tomt som det är nu. Ett smörpaket och en mjölkliter ungefär. Det mättar minsann ingen Marie-mage. Tur att jag inte vågar chansa på om Konsum är öppet för då hade det nog blivit godis.



image2

Usch! Tv-kvällsförstörare! Ramlar gör de för minsta lilla också. Suckers!

Värmeslag!

Lägenheten är som en bastu. Jag öppnade balkongdörren och ett fönster där ute. Men jag vet inte om det blev bättre av det direkt? :) Nu har jag i alla fall tvättat och pluggat lite. Tentan börjar ta form, även om det fortfarande är lite ostrukturerat. Lite senare blir det antingen promenad eller träningspass. Får se hur det blir. Kanske inte blir något annat än tentaplugg? Hmm.

Hittills har typ en människa fått användarnamnet och lösenordet till bloggen. Haha. Spännande. Får väl se till att lite fler folk får det antar jag :) De som jag vet brukade läsa i alla fall :)

Nu är i alla fall sommaren här, på riktigt!



Heeere comes Mary!

Jordens största (eller minsta?) pessimist är tillbaka. Sverige jublar. Nej förresten... Det gör de ju inte. För nu är jag lösenordsskyddad :) Ja... Jag fick lite ångest över att inte veta vilka filurer som läste. Men nu kan jag ju ha lite koll i alla fall. Inte för att mitt liv är så intressant, och jag sprider inte direkt hemligstämplad information... Men ändå :)
 
Mmm... Varför kommer bloggen igång just NU då? För att just nu har jag kört fast i min tenta, och jag orkar verkligen inte fortsätta. Dessutom börjar jag en ny sommarkurs på måndag. Den råkar vara inriktad mot präster. Så jag tänkte att jag som inte är det minsta religiös kommer nog behvöa skriva av mig en del :) Och så är det ju sommar och ni måste ju kunna läsa om Karlstad, så klart :)

Jag ber om ursäkt till alla kursare för att jag inte sa hejdå till typ en enda. Det beror inte på att jag inte bryr mig, utan på att jag har sjuk separationsångest och skulle bryta ihop och gråta :)


Följ instruktionerna

Välj månaden (numret) du är född i:
1 - I ate
2 - I needed
3 - I ran naked with
4 - I shot
5 - I cuddled with
6 - I smoked with
7 - I banged
8 - I ran shirtless with
9 - I stabbed
10 - I killed
11 - I slept with
12 - I killed

Välj datumet du är född på:
01 - the trojan man
02 - a dog
03 - a jew
04 - Paris Hilton
05 - a toothbrush
06 - a homo
07 - Barny the dinosaur
08 - a prostitute
09 - a pornstar
10 - a bag of weed
11 - the kool-aid-man
12 - Santa Claus
13 - a condom
14 - a whorè
15 - an orange
16 - a stripper
17 - a bisexual
18 - a horse
19 - my boyfriend
20 - a crackhead
21 - a homeless guy
22 - my lover
23 - my crush
24 - a easter egg
25 - a jar of honey
26 - a hottie
27 - a bowl of cereal
28 - a french fry
29 - your dealer
30 - a glass of milk
31 - Your grandma

Välj färgen på tröjan/plagget du har på dig:

White - Because thats how i roll
Black - because im sexy as hell
Pink - Because the lil people told me to
Red - because I have AMAZING boobs
Blue - because I'm a pimp and your jealous
Polka Dots - because I hate my life
Purple - because I'm gày
Gray - because I love marijuana
Other - because I have double D's
Green - because I'm good in bed
Orange - because I smoke crack
Turqoise - because I have a noodle in my nose
Brown - because i had to
Shirtless - because I've got abs


RSS 2.0