Bedrövligt.

Men ja... Jag finner verkligen inga ord. Vad händer med Melodifestivalen? Smärta i mitt hjärta. Inte för att jag följer det slaviskt, eller så. Uppenbarligen. Jag sitter ju här nu... Men det var verkligen inga bra bidrag ikväll. Varför är Star Pilots 4 när bara en sjunger? De andra bara mumlar och hoppar omkring. De spelar inte ens något. Jag tycker att tre av dem borde bort. Och den vita sångaren borde få sparken. Så illa det lät! Och den där deprimerade saken som sjöng om människobarn då... Man kan aldrig vara för övertydlig. Ja jisses. Jag gillade Anna & Maria bäst. Och vi se ju hur det gick. Näst sist. Tur att jag inte är Christer Björkman.

Snart är det btw bara jag i klassen som inte har jobb. Fan vad bra det känns. Inte. Så jävla värdelöst. Blir man inte deprimerad av det här så blir man inte det av något.

Jobbat och tränat.

Duktiga Mary :) Har både jobbat och tränat idag. Blev ett megakort jobbpass dock. 2½ timme ungefär. Så blir man ju så glad när man får höra "Ja, jag får väl va lite sniken med lönen i början." Jaha... Thanks a lot. Nåja... Allt är ju mer pengar än 0:- så... Får väl vara glad för det lilla :)

Efteråt blev det i alla fall äntligen ett träningskort införskaffat. Hur skönt som helst. Ett ganska lagom medelpass blev det. Alldeles tillräckligt drygt när man inte har rört på fläsket sen november typ. Snart snart snart kommer jag att komma i mina kläder igen för hoppningsvis. Jag siktar på 8 veckor. Det gick ju sist :)

Nu blir det duscha och storhandla. Maxi en lördag... Oh yes.

Glöm inte Melodifestivalen ikväll :)

Dam tam dam tam.

Det där var hajen-musiken för dem som inte hörde det...
Bäst att vara tydlig.
Förstår att ni har väntat med spänning på frågan i föregående inlägg.
Med all rätt kära vänner.

Det blev i alla fall Så ska det låta.
Men när Sibel sjöng så fick det bli Let's Dance.
Hon är liite för mycket.
Om jag fick välja tre saker som jag inte skulle ta med till en öde ö,
så skulle det bli Sibel, Caroline Af Ugglas och getingar.

Men godiset var gott.
Tackar som frågar.

Rajraj.

Blir'e inte.
Så ska det låta eller Let's Dance?
Åhh va livet vore lätt utan tv.
Vad mycket tid jag skulle ha över till vettiga saker :)
Problem problem problem...

vs.

Hon sliter sitt hår.
Vet inte vad hon ska göra.
Följ den spännande upplösningen.
Vilket tv-program blir det?!
Iiiiihhh!

Snart är det helg... Eller?

Jävlar i hatten vad den här veckan har gått snabbt! Det är skillnad på praktik och praktik må jag säga. Fast jag blir fortfarande knäpp de sekunder jag inte har något att göra. Men som sagt... Mer folk i rörelse på Aqua, så det är alltid någon som har lite praktikantgöra :)

Jobba imorgon. Typ 1½ timme kanske... Vad kan det bli... 150 innan skatt? Tjohooo! Jävlar vad rik vad blir. Nåja... Bara lite bitter. Det går över. Det kommer gå över skitsnabbt och någon har typ 100.000 att donera? Ska skaffa mig en sugardaddy eller något tror jag. En jäkligt rik en.

Nähä... Dags att ta fram klisterrullen och försöka göra sig presentabel. Det är banne mig inte det lättaste.

Ehmm... Ja.

Tittade ut genom fönstret imorse.... Shiiiit var det snöar! Eller? Går lite närmare. Nähä... Bara dags att putsa fönstren. Ojsan hoppsan så det kan gå. Men det är ju för jävla tråkigt att putsa fönstren. Tur att jag är helt värdelös på det, så det är Älskets problem :P

Nä.. Frukost.

Puh!

Dagen gick bra. Alla var så goa och söta och snälla och alldeles... Alldeles underbara. Skönt att vara på ett ställe med mycket liv och rörelse. Blir bara mer och mer sugen på att läsa till Hudterapeut. Ska tydligen finnas några bra distansutbildningar. Och det underlättar ju. Kanske jag inte behöver säga hejdå till hela livet. Bara halva.

Ska vara med på mamma, pappa, barn-mässan sista helgen i mars. Och Öppet Hus på torsdag. Skojigt! :)

blogg.se har allvarliga problem verkar det som... Jag måste uppdatera sidan tre gånger innan någonting funkar. Bra där... Lite drygt. Men det gör ingenting nu när min dator är så snabb efter formateringen. Nåja... Orka med det här. Nu blir det The Mentalist.

Nervööös!

Alltså... Jag brukar verkligen inte vara så hääär nervös inför praktiken. Det är nog bara för att hon är CIDESCO-certifierad hudterapeut. Och jag är... Snart Hälsoterapeut. Ni hör ju skillnaden. Vad fan är en Hälsoterpaeut liksom? Öhhh..? Hade jag bara 80000 och inget liv hade jag lätt utbildat mig. Men nu har jag ju ingar pengar, men däremot ett liv. Så heltidsstudier på annan ort i två år... Mja... :)

Fick ett jobberbjudande idag. I Sunne. Fick tacka nej. Jag har ju ingen bil. Nej nej nej. Jag skickade jobberbjudandet vidare. Jag hoppas att de får tag på någon. Bil bil bil till Marie!

Nähä. Jag ska väl försöka få till någon slags sminkning antar jag. Annars kommer jag inte våga vistas bland alla übersnygga människor på praktiken. Den fula ankungen.

Vet ni? Idag är det fet-tisdagen. Och imorgon är det jävlar i mig smal-onsdagen för då ska jag pallra mitt dallrande arsle till Friskis igen. Yaaay! Operation: Komma i jeansen igen. Kom ihåg-lapp: Sug in magen så länge...

El Stupido.

Jaha ja. Här har man drömt mardrömmar, och varit skitnervös för första dagen på nya praktikplatsen. Kommer dit lagom mycket för tidigt. Men det hade jag ju inte myckte för. Någonstans på vägen har det blivit ett litet missförstånd och hon var ledig idag. Det var imorgon klockan 11 jag skulle vara där. Nu är jag ännu mer nervös för imorgon, eftersom hon och alla andra på Aqua måste vara övertygade om att jag är hjärndöd. Kan varken veckodagarna eller klockan liksom. Illa illa.

Var in på H&M en sväng. Måste införskaffa några jobbtröjor. Tyvärr finns det massor med andra fina saker också. Men men... En annan gång. I ett rikare liv. Nya träningskläder kanske vore något... Mmmm...

Nej... ams.se. The place to be... Herrå!

Hellre fattig än fet.

Jag kommer inte i ett enda par byxor längre. Om man inte räknar pyjamasbyxorna. De kan man ju tyvärr inte glida runt i vart som helst. Därför har jag idag konstaterat att jag hellre är fattig än fet. Så fort CSN trillar in blir det träningskort. Jag får väl frysa kortet de månader jag inte har råd att betala då. Jag kommer snart att rulla omkring här i lägenheten. Bli som de där i 500-kilosprogrammet som inte ens går ut genom dörren. Bara ligga inne i sängen och blir matad med praliner. Nej. Så här kan det inte fortsätta :)



Skickat iväg en jobbansökan. Please! Give it to me! Inget spa-jobb dock. Men som sagt... Jag gör vad som helst för pengar :) 

Jaha ja.

Var ett tag sen jag gick till stan nu, men idag får jag väl ta och göra det. Hade tänkt göra mig själv lycklig och köpa ett busskort, men mina pengar från kursen svävar fortfarande i cyberspace, eller snarare mellan två konton. Och ingen vill ge dem till mig. Snällt. Jävligt snällt. Om ni ursäktar så är jag fattig student. Just nu extra fattig faktiskt. Men nej... Jag går så gärna. Det gör jag. Mmm. Tänk inte på mig. Hoppas ni blir lyckliga med mina pengar. Suckers!

Nu Skin-visning ikväll. Ska bli spännande att se om vi hittar rätt hus. För alla oinsatta är det en maskin som man gnuggar runt i ansiktet så slätar den ut rynkor i ett nafs. Nåja... Typ 15 minuter. Så tar den bort celluliter. Minskar ärr. Ger en tjockare hår (På huvudet, alltså). Ja, ta mig tusan om man inte skulle ta och gifta sig med en sån. Undra om den lagar mat och städar och försöjer en också? Frukost på sängen kanske inte är helt omöjligt?

Okey. Jag ska sluta gnälla. Det finns faktiskt folk som har det värre. Just nu kan jag inte komma på en enda. Men det finns säkert någon...

Ajöken.

Borta!

Jag har tappat bort mina stackars glasögon. De finns ingenstans i hela lägenheten. Om någon hittar ett par glasögon så är de troligen mina. Bara så ni vet. När ska jag ha råd att gå till optikern? Öhhh... Typ... Aldrig? När soc förbarmar sig över mig kanske :)

Har i alla fall typ fått klart ett cv idag. Bra Marie. Ett cv på en vecka. Så blir det inga jobb. Skärpning. Ut och slicka så mycket röv man bara orkar. Mmm så är det. Jag har lite ångest över framtiden om det är någon som har missat det. Och så har jag ångest över att jag har -55 på kontot och Dermanord inte ger mig mina pengar. Jävla strul hela jävla tiden.

Blir bjuden på mat på fredag i alla fall. Mycket trevligt. Och imorgon ska jag färga ögonfransar för första gången sen jag gick kursen. Hujeda mig. Det blir spännande det :) Undrar om hon kommer se ut som en panda efteråt? Stackars K blev ju ingen panda i alla fall, och det var ju ändå första gången. Så det ska säkert gå bra :)



Hemma igen.

Bara så att ni vet så är jag hemma igen. Jag har inte frusit ihjäl. Inte ens lite frostskadad är jag. Eller det kanske heter förfrusen, vid närmare eftertanke. -15 20 grader, en halvmeter snö och strålande sol. Hemma är alltid bäst. Vare sig det är sommar eller vinter. Karlstad har tyvärr inte mycket att sätta emot :)

Mhm... Man kanske skulle slänga ihop några CV innan man piper iväg till praktiken. Idag får jag pipa iväg mig med buss, eftersom jag har lyckats göra illa foten. Hur fan det gick till är det ingen som vet. Igår var mitt livs mest inaktiva dag. Jag satt i bilen och jag låg i sängen. Och då gör jag illa foten. Intressant. Det går väl över som allt annat. Linement är bra skit.

Tv-kväll ikväll. Det höll jag på att förtränga. Heliga måndag :)

I'm going home.

Lugn dag idag. Två behandlingar totalt, den ena avbokades. Skräll? Alla är sjuka. De som inte är sjuka är fattiga. I alla fall fick jag roa mig med en ganska lång massage. Det är roligt med problemlösning. Mer sånt till mig :) Imorgon blir en något mer hektisk dag. 4 behandlingar på lika många timmar. Äta? Vad är det? :)

Efter stängningsdags blir det i alla fall att dra sig hemåt till kära Älvdalen. -26 ryktas det. Burr. Får se till att packa ner många par långkalsonger. Det lär behövas :) Ska bli kul att vara hemma en sväng. En helg är lagom länge :) Det lämnar inga men :)

Nähä. Det börjar dra ihop sig till Criminal Minds. Jag är så kär i professor Reid. Söto. Måste vara för att han är så sjukt smart :)
 
 

2 av 46

Aldrig har det väl varit mer dött på MSN.
Det som är inne är dessutom "Inte vid datorn".
Snacka om att det ekat i cyberspace :)

Sitter i alla fall och äter kladdkaka till frukost.
Mmm!
Och mjölk till.
Den röda såklart.

Trött som en gnu.

Klockans alarm stod på 04.00 imorse, men min hjärna fick för sig att jag hade försovit mig. Alltså vaknade jag klockan 3.00 och kunde inte somna om. Goodie! Klockan 5 bar det av mot Göteborg och Dermanord-kurs. Oj oj oj vilket ställe. Så himla fin byggnad. Där skulle jag kunna bo. Om det inte vore i ett industriområde :) Har lärt mig massor idag, men korvstoppning är alltid jobbigt. Får ta och renskriva anteckningarna inom en snar framtid om det inte ska glömmas bort. Gratis produkter fick vi också. Det är alltid trevligt :) Gratis är gott!

Vad säger man annars? Hmm... Min hjärna funkar inte som den ska idag heller. Idag beror det nog på att den bara har matats med kaffe och socker hela dagen. Nu är jag så trött att jag mår illa. Det är alltid en jobbig känsla. Så fort  jag lägger mig blir jag säkert tokpigg. Hoppas det blir en lugn dag imorgon (Vad annars?) för jag kommer troligen vara dödstrött.

Om 6½ vecka ska ni se... Då är jag socia

Ångest!

Ja jag vet vad ni tänker. "Nu igen?" Ja. Nu igen. Jag behöver ett jobb. Illa kvickt. Eller ja... 30 april vore trevligt..? Ligger bara säljjobb ute. Det vill ju verkligen jag göra. Mmm... Känner att det är mitt kall här i livet att ringa och trakassera folk i tid och otid. Aldrig i livet. Skolan hävdar såklart fortfarande att vi är sååå eftertraktade överallt. Sedan skickar de ett jobberbjudande i Göteborg. Göteborg... Nej, tack. Ringer man någon här så undrar de typ vad fan en hälsoterapeut är för något. Mmm. Känner mig faktiskt otroligt eftertraktad.

Idag är i alla fall en kort dag. Det betyder att det blir jobbigt att gå. Börjar 15.30 och slutar... 18.00 som senast. Troligen tidigare. Snöigt och halkigt är det också, dagen till ära. En bra sak är i alla fall att solen skiner. Det var inte igår. Idag är som vanligt det bra tv-dagen. Sex % the city, Simon & Tomas, Lipstick Jungle.

Nähä. Dags att göra något vettigt

Uttråkad.

Jag har ganska så tråkigt. Min bättre hälft håller på att röjer upp i datarummet, så det är kaos här. Så jag är lämnad åt mitt öde. På tv är det bara Top Model, och det har jag ju redan fuskat och sett. Så inget roligt där heller. Undra om man ska börja fundera på mat. IDag har jag ätit chokladboll och cola till frukost när jag fikade med Kristina och Madde. Mycket bra. Sen fortsatte jag med choklad och resterna av godisskålen när jag kom hem... Way to go... Eller inte :) Men någonstans där fick jag faktiskt i mig en macka också. Tjoho. Lite näring. Med betoning på lite.

Fick rymma till grannen och se Melodifestivalen igår. Älsket gav upp efter introt.
- Är det någon transa med i år också eller?
- Nej, det tror jag inte...
- Men det där var ju Alcazar! Det är väl lika illa!


Sen såg jag inte honom mer. Bara att inse att tv-dagen var över för hans del och pallra sig över vägen till grannen. Reunion med gamla lärarklassisar blev det. Två i alla fall :) Mätt var bara förnamnet på vad jag var vi kvällens slut. Och hela kylskåpet är fortfarande fullt med grönsaker och dipp. Hmmm.....

Laddat och klart.

Godisskålen är laddad. Kylen är laddad med diverse (o)nyttigheter. Med största sannolikhet kommer någon form av icke hemlagad föda intas framåt kvällen. Aaah! Perfekt! Och det bästa av allt; jag masade mig upp i gryningen (9.30) och städade hela lägenheten. Nu kan jag göra ingenting med gott samvete hela helgen :) Tv är dessutom inplockad i sovrummet, så jag behöver inte ens masa mig till soffan. Tack och lov. För soffan liknar mest ett skumgummilik nu mera.

Mmm... Imorgon kommer Mäds till Karlstad också, så det blir en tur ner på stan. Tyvärr verkar det vara svårt att samla hela den fantastiska fyran. Bara jag och Kristina som är ihärdiga med fikandet. De andra två delarna turas om :) Men det gäller att hålla fikatarmen i trim, så den inte blir förstoppad menar jag :)


Nej... Lite bloggkikande innan Lipstick Jungle börjar.



Börjar med knappnål, och slutar med silversked. Eller var det skål?

Snodde mig en utmaning från Ida.

Öppna msn, fuska inte!

Tycker du att nummer 12 är snygg?
Susanne. Japps, hon är absolut snygg.

Skulle du kunna krama nummer 7?
Camilla. Ja det skulle jag. Har inte sett henne sen vi tog studenten. Men en gång var vi kombos :)

Hatar du nummer 3?

Kristina. Haha nej. Det gör jag verkligen inte. Störtskön norrlänning och vän :)
Dessutom bangar hon aldrig en fika, och det är en alldeles underbar egenskap hos mina vänner.
Haha :)

Känner du nummer 13?
Tjus. Hmm... Nej. Inte IRL. Vi har väl susat förbi varandra i Löfbergs Lila Arena någon gång. Men mer än så är det icke.

Skulle du kunna pussa nummer 10?
Karin. Absolut. Vapendragare och vän från högstadiet :)

Har du träffat nummer 23?
Janet :) Absolut. Samtliga fester ihop med henne har slutat i katastrof. Åtminstone med en redig bakfylla...
Vi har en gång varit bildade ihop (Försökt i alla fall) på Lärarprogrammet också.

Hur är nummer 31?
Linda. Min bästaste bästa vän i hela världen. Ingen är som hon. Fullkomligt galen och underbar.
Tyvärr bor hon alldeles för långt bort.

Har du varit kär i nummer 18?
Ashes a k a Snygg-Daniel. Haha, nej jag har inte varit kär i honom.
Men det finns väl en anledning till att han blev Snygg-Daniel i klassen antar jag :)

Vem är konstigast av alla msn-kontakter?
Jag tror det är dött lopp mellan Lys och Älsk faktiskt :)
Men de är så klart bara konstiga på ett bra sätt :)

Vem är snyggast av alla dina msn-kontakter?
Älsket.

Slappt.

Fick sluta tidigare idag eftersom en kund inte behagade att dyka upp. Ganska skönt, eftersom jag är konstant trött nu för tiden :) Masade mig hemåt, i buss. Orka gå i snöyran :) Hann bara innanför dörren så somnade jag. Älsket väckte mig klockan 19. Oops. Jag som max skulle sova en timme. Blev snarare 2½. Tokigt.

Kvällen har bestått av foccaccia, te och Let's Dance. Och helgen lär fortsätta i tvns tecken. Imorgon blir det Bygglov, Lipstick Jungle, Arga snickaren, Lyxfällan, och såklart Melodifestivalen. Får väl heja på Scotts antar jag. Anledningen att detär i den första, och alltså den sämsta, delfinalen är väl för att de ska gå vidare. Kanske till och med orkar rösta. Jag har ju fått dille på det tydligen :) En stor godispåse är given till i morgon. Riktigt stor.

Ehh ja. Just det. Någon har snott alla mina snoddar. Köpte sex stycken, och har en kvar. Jag har en misstänkt faktiskt...



Sladder is... Mmmm!

- Jag gillar dem sladdriga!
- Hmm... Det där lät... Konstigt.


Äsch då. Mumsigt värre.

Snart är helgen här igen.

Jag har isolerat mig lite den här veckan tror jag :) Jag är bara trött, och orkar inte riktigt vara social. Jag blir nog mer social när solen orkar visa sig lite igen. Fast det är mysigt att bara sitta ihopknycklad i mongosoffan med Älsket också. Inte bekvämt, men mysigt. Jag har till och med övertalat honom till Melodifestivalen på lördag. Inte illa. Han offrar sig allt, den där pojken :)

Idag har jag sprungit runt på stan och delat ut bindor och reklamlappar.
Japp japp. Så roligt kan man ha det ser ni :) Våldgästade mig ner i varenda barnvagn jag kunde se med en lapp. En del är rent av riktigt otrevliga. Så från och med i dag ska jag alltid le och se glad ut när någon trycker en trôkig lapp om Israel i handen på mig. Le och säga "tack tack" eller "åhhh..!" Men livet är ju liksom inte alltid en chokladmassage.

Bad Älsk att ringa mig idag när han närmade sig Krp. För att jag skulle slippa gå hela långa uppförsbacken. Det lutar verkligen enda från Kroppkärr. My god. Jävla uppförsbacke :) Bättre skor och mindre stela leder hade inte skadat. Jag tror banne mig att jag stretchas. I alla fall så ringde han till slut. När jag var vid Basungatan typ. Dvs... 500 meter hemifrån.  Men upplockad blev jag i alla fall, och dessutom fick jag ett Whopper Meal. Glad glad glad :)

Nähä... Sova sova sängsäng. Det är 12 kilometer att gå imorgon också. Jag ska inte gå en enda meter i helgen. Såvida det inte är längs Maxis godishylla. Då kan jag gärna gå två varv.

Gäsp.

Trött som ett troll. Dagen har gått snabbt. 3 behandlingar gjorde att dagen bara svischade förbi.
Nästan i alla fall.
Sista var en chokladmassage.

Mmmm underbart! :)
Var duktig och gick fram och tillbaka också.
Det har jag dock kompenserat med godis nu :)
Öhhm...
Ja just det.

Kanske kommer ett intressantare inlägg en annan dag.
Jag lovar inget :)

Nu blir det sova!



Dansa dansa och sjunga falskt :)

Lisette har skickat massa Larz-Kristerz till mig.
Nu kommer älsket inte att få en lugn stund.
Fick lite Timo Räisäänen också.
Så jag lär mig tycka om honom nu.
Men efter "Free Kleerup"-tönttröjan blir det nog svårt.
Larz-Kristerz it is, alltså! :)



Yääääh!

Extrajobb für alles!

Please. Ge mig massor!
Jag jobbar gärna röven av mig.
Ohh btw...
Jag kommer eventuellt behöva en bil...
Ääälsk... *blink blink*


Tvätta tvätta tvätta.

Så tråkigt att tvätta.

Skulle ta tag i mitt liv och ringa efter ett jobb idag också. Men jag gillar inte att ringa. Jag föredrar och träffa folk. Drygt drygt drygt. Så nu funderar jag på hur många gånger man måste ringa till "upptaget" innan det är okey att maila... Okey. Jag vet. Så får man inga jobb. Kontakter is the shit. Och har jag ju redan konstaterat att jag har nada av i den här stan. Screw it. Btw finns det ett hudterapeutjobb i Örebro. Så någon som har certifikat på att de kan klämma pormaskar kan ju söka det.

Ja, jag är ganska så bitter.

Poopface.

Choklad är varje LillaMaries huvudföda



Man luktar gott i alla fall :)


Bild: Dermanord

Tra la la.

Har inte gjort många knop idag. Gick upp vid 10.30, satt vid datorn till 11.30. Pizza och pepsi-frukost. Lite tv. Sen sova till typ... 14.30. Handla. Äta. Tv. Dator. Japp. Händelserikt så det förslår :) Men det kunde varit värre. Absolut. Alla andra har det sååå mycket värre. Hela tiden. Så jag har minsann inte en chans i självömknings-SM :) Toksist skulle jag komma. Och jag är ändå ganska bra på sånt. Men det finns de som klår mig. Till och med :)

Kollade på hus idag. Igen. Fönstershoppade alltså. Inte husvisning. Älsk har lärt sig varenda hus som är till salu i Karlstad-Karlskogaområdet tror jag. Jag säger då det... Hellre ett skabbigt hus med jättetomt, än ett tokfint hus med 1 kvm gräsmatta. Var ska hunden vara? Var ska barnen leka? Var ska katterna bajsa? Nej nej nej. Uteslutet.

Tro om man ska spela lite Yatzy tills Criminal Minds börjar. Måste ju se reprisen eftersom jag missade det i torsdags. Livsviktigt. Och imorgon är det måndag. Den ultimata tv-dagen. 2½ män, Sex & the city, Simon & Tomas och Lipstick Jungle.

Aaa just det.

RSS 2.0