The grudge kom på besök?

Flämt! Var ner på stan en endaste liten pyttesväng, och nu är jag helt däckad. Sjukt. Imorse tänkte jag att jag nog till och med kanske skulle kunna träna lite eftersom jag kände mig rätt pigg. Pyttsan. Kallsvettig AB. Får nog bli en liten tupplur och en ipren tror jag. Piller är bra ibland, minsann.

Läste ut läskiga boken inatt; Nattfåk. Usch usch usch. Vågade knappt duscha imorse för jag var rädd att det skulle stå ett spöke i duschen med mig när jag öppnade ögonen. Mahahaha. Jag vet att jag är 23, och inte 3... Och inatt vaknade jag av att det lät helt konstigt i sovrummet. Vet inte om det egentligen var utanför, ovanför eller på balkongen... Men det lät ungefär som en blandning av The grudge och kattslagsmål. Älsket hörde som vanligt ingenting. Så jag vet inte om jag drömde. Läskigt var det i alla fall. Kanske är dags för någon bok med mindre spöken i nu... :)



Skräp! Någon har bjudit över mig på Tradera. Skit skit skit. Varför kan ingen bjuda över på det som man egentligen inte vill ha istället? :) Folk fattar ju ingenting. *suck*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0