Babyhands.

Mina händer är mjuka som bara den idag. Eller ja... De har typ inget skinn kvar. Mina fingeravtryck är typ borta. Så är det någon gång jag ska råna en bank så är det nu :) Scrubbade människor på löpande band igår. Med saltscrub. Det rev gött vill jag lova. Handskar? Nej, det glömde vi... Men roligt var det. Vi fick sola och bada i pausen också. Aaah, va gött! Och så roligt att träffa glada och trevliga människor.

Ohhh, ska jag eller inte? Ingen idé att fråga mamma för jag vet redan svaret. Vill jag? Ska jag? Vågar jag? Är jag helt dum i huvudet? Det kanske bara är bra att vara liiite dum i huvudet? Hälsosamt liksom... Hmmm...

Nu skiter vi i alla livsfrågor, och så går vi och gymmar istället. Dagens frukost: Choklad och lättsaltade chips. Jag kör på socker- och fettdieten idag. Också... ;)

Ut i solen med er. Tokar! :)

Soligt och varmt!

Igår avslutades Dermanordmaran. Mara som i marathon, och inte mardröm :) Fick present. Jag har fotat den i bästa modebloggsanda. Tyvärr har jag ju ingen modebloggsdator i tändsticksaskformat. Så... Jag får inte in dem på datorn. Min tycker det är alldeles för jobbigt. Fick solkräm, hårinpackning och shampoo. Hur bra som helst :) Glad glad glad!

Soliga dagen till ära blev det träning. Nypremiär i gymmet. Människorna har inte förändrats. Däremot möbleringen. Men jag lyckades hitta alla maskiner till slut :) En del har fortfarande inte förstått att det finns en cafédel och massor med sittplatser på F&S. Man behvöer inte ha kafferep runt maskinerna. Men dt är väl sånt jag får leva med. Och fortsätta störa mig på. Efter en lång studn onda ögatstirrande fick jag dock göra klart. Mahahaha. Sen kom AnnaPanna och tränade ett pass med mig :) Det var så roligt med sällskap! :) Jag tänker aldrig släppa iväg henne därifrån! Efter detta gick jag hem i finvädret. Skönt och mysigt. Fick nog liiiite solbränna. Den försvann inte i duschen, så det var inte smuts i alla fall...

Mycket träning och för lite vatten har lett till galen huvudvärk. Vet inte vad jag ska ta mig till. Inte ens choklad hjälper. Då är det riktigt illa. Marabou brukar bota allt. Det mesta i alla fall. Så... Åter till tv och vatten antar jag :)

Mos mos mos.

Mycket info idag. Den här krämen bla bla bla bla. Om man blandar de här två bla bla bla. Namn och saker snurrar runt som bara den i huvudet. Men antagligen fastnar mer än jag tror. Roligt är det i alla fall. Känner för att göra allt när jag sitter där. Man får såå mycket tips och ideér. Inget är omöjligt. När man sitter där... :) Åhh vad jag vill vidareutbilda mig. Mitt första mission är att få lite (myyycket) vana på frans och bryn. Pill pill pill. Offer? Man dör inte. Jag lovar.

Var ett riktigt fint ställe. Lanna Lodge hette det och var typ nyöppnat. Mycket kakor. När de var slut fyllde de på. Med nya sorter dessutom. Moa ha ha. Alla kakmonsters dröm. Buuuurp!

Åhh trött!

Det är så värdelöst att alltid vara så hääär trött. Vem sa att man blev pigg av att träna? Va? Va? VA?! I och för sig kanske det hade varit ännu värre om jag inte hade pallrat mig iväg och tränat. Gick hem också. Redig träningsvärk i raavaaa (Det heter så på värmländska). Det beror med största sannolikhet inte på promenaden. Mina ben var som spaghetti då, så jag släpade mig uppför. Skivstångspasset tog liksom död på dem. Uppgraderade kortet idag så jag får gymma också. Whoppidooo. Muskler!

Jag tror att mina tangenter har något talfel. Alla G vill bli D. Eller så siktar jag väldigt dåligt. Jag skulle ju ha varit till optikern. Lovade Älsk. Nyss satt jag och kollade på 2½ men. Kisade som bara den. Tänkte att fan... Jag borde nog hämta glasögonen. Det var bara det att jag redan hade glasögonen på mig. Good. Senil och blind redan.

Nu blir det King.com.
Mycket beroendeframkallande. Roligt. Och jag spelar bara gratisspel. annars hade det nog varit Lyxfällan nästa. Tur i kärlek,  otur i spel och allt det där :)

Tillbaka till brottsplatsen :)

2-7 juni blir det Tällberg igen.
Roligt!
Vad bossen råkade utelämna var att jag skulle vara ensam där.
Med en praktikant.
Sååå...
Vi får väl se hur det går :P
Säkert alldeles lysande!
:)

    



Och nu då?

Nytränad och nyäten.
Någonstans där emellan dammsög jag också.
Duktigt värre.
Nu då?
Det är ju en hel dag kvar!
Jisses, vad jag längtar efter ett jobb!



Yiiihaaa! :)

Vi klarade oss alldeles oskadda, jag och Nissen.
Är vi inte bra så säg?
Snart kanske Älsk släpper iväg oss utan tät telefonkontakt ;)

Är sååå trött i huvudet efter 8 massager.
Till slut visste jag inte vad jag hade gjort på vem.
Men men...
Så länge ingen klagar är det ju frid och fröjd.

Till veckan blir det Dermanordkurs i Örebro.
Hoppas de har med sig Dermanord-godisar.
Och fina Dermanord-pennor.
Och så hoppas jag ju att kursen är bra också ;)




Jobbelijobba!

Jag får jobba på lördag.
Finally!
Klirr i kassan.
20 mil i bil dock.
Boooring!
Inget gott som inte har något ont med sig ;P



Work work work.

Nu håller vi tummarna för att det blir jobb till hösten.
Sommaren överlever jag nog med hjälp av csn.
Och kanske kanske kanske blir jag cafébiträde till hösten.
Cookies all day long!
Heaven!
:)





Svett.

Gick till Friskis, tränade, gick hem igen.
Duktigt!
11 km + 1 timmes medelpass.
Tänk om benen alltid var så här stenhårda.
Men nej...
De börjar nog dallra snart igen :)

Nu har jag siktet inställt på rulltårtan i kylen.
Den har legat där i två dagar.
Så här kan vi ju inte ha det!





Sol!

Solsken och smoothie.
Det enda som fattas är att det skulle ätas på balkongen :)
Borde verkligen införskaffa möbler dit snart...


12.oo blir det träning!

Whoppidoo!

Lucky girl!

Lycka är att hitta gamla djungelvrål!
Stenhårda.
Men de räcker länge
;)


Städa städa.

Nu har jag hjälpt Älsket att städa bilen.
I ärlighetens namn kan jag väl säga att jag mest tittade på.
Fast lite gjorde jag också...
Men när vaxet kom fram kände jag att det blev lite överkurs.
Så här sitter jag nu.


Som grädde på moset verkar det eventuellt
trilla in lite jobb också.
I like!


Röra på sig lite.

Jaha ja. Hyfsat fint väder ute och allt. Här inne sitter jag och samlar damm. Illa. Men var ju ute och aprang en tur i morse i alla fall. Blev en nära döden-upplevelse. Okey. Kanske inte riktigt. Men jag sprang innan jag åt frukost. Inte så bra, frukostmänniska som jag är. Höll på att svälta ihjäl innan jag hade kommit hem :)

Nu har jag hunnit med både frukost, lunch och städa lägenheten. Känns bra när det är städat och fint. Lite roligare att vara hemma då, även om lägenheten suger skunk. Uppenbarligen håller katten med eftersom han har börjat massakera tapeterna  :) Moa ha ha.

Nu blir det träning. Måste banne mig börja styrketräna igen inom en snar framtid. Det här går ju inte. Syster gav mig en bikini nu när jag var hem. Om jag ska våga visa mig offentligt i den så lär det börja hända något snart :) Fast det är klart... Man kan ju ha bikini i badkaret också om man vill :)


Helgen.

En snabbis om helgen. Hände ju kanske inte supermycket. Att vara hemma innebär mest att bara vara. Oftast :) Började ju bra med att ingen kunde hämta mig i Mora. Lite bristande kommunikation i vår familj :) Såå fick bli upplockad i Rättvik av kära syster. Åkte och kollade på hästar. Man vill ju helst ha med sig allihopa hem. Sockersöta nordisar. Awww :) Fredagskvällen fortsatte med mat mat mat och mat. Äter vet vi hur man gör i alla fall :)

Lördag och besök hos farmor. Fika fika fika. Sen hem och försöka klä sig och gå på kalas. Kalaset höll minsann sann Älvdalsanda. Glaset hann inte bli tomt innan det var påfyllt. Ett gäng stiliga ungdomar som dansade ballongdansen. Nåja... De var väl typ 50. Men de dansade ballongdansen i alla fall :) Och åter igen god mat så klart. Och gott fika.  Och så lite allsång. Och Larz Kristerz-hyllningar. Jag svek dock strax efter 22 och pallrade mig hemåt mot ESC. En del saker kan man inte missa :)

Igår blev det mest... Mat. Rostade mackor i överflöd och en mumsig pizza.

Ja just det. som det brukar alltså. Mat mat mat. Där emellan fika fika fika fika :) Nu är jag hur som helst tillbaka i Karlstad och verkligheten. Jakten på jobb fortsätter. Whoppidoo!

Stön. Stånk. Pust. Flämt.

Jag . har . aldrig . varit . så . här . mätt ! ! !
Jag säger bara Score
+ fläskfilétoast.
Oh my god.
Och så godis och schlager på det.



Goodie!

Bion igår var suverän! Spännande från början till slut. Mycket mer spännade än Da Vincikoden. Hade knappt tid att äta godiset. Det är ett bra betyg. 4+ av 5 möjliga. Minus för allt stolsjuckande som folk håller på med. Bänkraden gungade  så man blev åksjuk. Störande. Varför kan folk inte sitta still? Måste köpa filmen så jag kan se den om och om igen. Slapp förresten gå från Lorensberg. Det gick en Campusbuss! Lycka! Så kom hem välbehållen.

AF idag då. Basinformationen. Var ju lite lätt deprimerande. "Det är svårt att få jobb nu" "Det är svåra tider om man är arbetslös". Jo tack.. Jag vet. Men men... När jag kom hem låg ett brev från Uni på hallmattan. Sommaren kommer ägnas åt Vänerns natur och miljö. Money money money.

Eftersom en del lyckliga själar har fått bekräftelse från jobb, så kom jag på att min hotmail kanske fastnar i skräpfiltret när jag söker jobb. Men nu har jag ringt och jagat alla möjliga folk. De som svarade hade fått i alla fall. Så nej... Mailen funkar. Till en del i alla fall :) Så får fortsätta jaga alla som jag inte fick tag på nu. Moa ha ha.

Jag är från landet, men jag gillar det ändå.

Uj uj uj. Älsk fick sitt livs åktur idag. Innan jag lämnade över nycklarna igen var jag alldeles gråtfärdig och osams med både mig själv, bilen och Älsket. Och det är därför jag kör all by my self. För då slipper man sånt :) Så... Om ni behöver chaufför kan ni skippa mitt nummer. Capishe? :) Jag körde i alla fall idag. Inte hoppade. Whoppidoo!

Nu blir det att dra en borste genom håret och sen pallra sig ner på stan. Med buss. Älsk skrämde mig och sa att poliserna skulle jaga mig om jag tog bilen. Buss it is. Sen får jag traska på Krp i natten. Jag går av vid berget. Bara så ni vet ungefär var ni kan hitta mina kvarlevor. Ja det blir spännande det... :)

Bio med Karin nu! Wee!


Iiiihhhhk!

Jag insåg precis att bussarna inte går efter 23.oo på vardagarna. Det betyder att jag måste ta Pärlan ner på stan imorgon kväll. Hujedamig :) Ur vägen folk! Om livet är er kärt. Det är inte så att jag är en dålig chaufför. Det är bara så att vi inte kommer överrens alla gånger ännu. Men vi ska på parterapi imorgon på någon enskild skogsväg. Blir toppenbra! Blir drygt att gå hem från stan mitt i natta annars :) Och taxi är inte att tänka på. Säkrare att gå i så fall känns det som.

Jag längtar såå efter bion! Hoppas att alla fjortisar håller sig borta bara. Orka med popcornkastande småglin. Var man så där dryg för 10 år sen? 10 år. Usch. Det är många år. Jag kanske fortfarande är ett popcornkastande småglin själv... Borde nästan läst boken en gång innan filmen. Men det hinns inte nu :)


My love :)

Bio!

Jag tänkte skriva movienight. Movie night? Movie-night? Men som ni ser så vet jag inte om det ska ihopskrivas eller särskrivas när det är engelska. Kanske någon i granngården kan upplysa mig? Vi kör det på svenska så länge. Biokväll helt enkelt :) Imorgon. Änglar & Demoner. En stjärna i himlen till söta Karin som följer med. Alla andra i min närhet har ju ratat den filmen. Hur kan man? Da Vinci-koden var bra. Alla Dan Brown-böckerna är nagelbitarbra. Nej. En måste ses-film.

Annars var jag ute och sprang förut. My god. Hur kan en sån liten runda kännas som ett maraton? Det stavars k o n d i t i o n. Eller ja. Brist på den varan. Men skönt var det. Om några timmar blir det massage, och sen träning med AnnaPannan :) Roligt! Och ikväll blir det ju såklart schlager! Inte missa. Och vad ska man äta då? Inte godis. Och inte frukt. För frukt fick man ju inte heller äta. Nähäpp. Morot? Uäck!

Inte en enda siffra rätt!

Nej men det blev inget informationsmöte.
Det var inte bara datumet som inte stämde.
Tiden stämde såklart inte heller.
Jag tror att de vill att folk ska bli avanmälda.

Nu ska jag söka fler städjobb.

Panic-button.

Måste ju förresten upplysa er om dagens adrenalinpåslag.
Jävlar i hatten.
Efter att vi hade varit och kollat på bilen kände jag något som kittade innanför linnet.
"Jäkla hårstrån" är en naturlig tanke för en långhårig människa.
Men nej.
EN SPINDEL!
Blev totalt hysterisk.
Älsk fick vackert stanna bilen så jag fick gå ur och klä av mig.
Utanför ett dagis...



Om ni tycker att jag är rädd för getingar...
Då har ni inte sett mig med en spindel.
Jag känner fortfarande hur den kryper på mig.
Ihhhhhhsk!
Den var stor också.
Jag lovar.
Såååå hääääääär stoooooor!


Me and my baby.

Då hade vi äntligen hittat en bil som dög till både mig och älsk. Vem hade anat att det bara skulle ta två veckor? Jag tippade väl ett år eller två i alla fall... :) Var lite nervös över hur det skulle gå, men uppenbarligen kom jag ju hem i alla fall. Hoppandes. Men hemma. Pärlans koppling är i en klass för sig. Diskvalificerad tror jag den skulle kallas, den klassen.

- Klarar du att köra med den här kopplingen då?
- Jahaaa då!


Jag lovar att de som körde bakom mig var minst lika skraja som jag var :) Men det ordnade upp sig mot slutet. Kan stoltsera med endast två kärringstopp. Dock läckte den visst lite växellådsolja nu. Kanske beror på att den blev lite misshandlad? :) Nåja. Hemma och hel. Nu ska älsket bara tvätta och dona. Fixa bilpoppa. Och en backspegel. Kan vara rätt trevligt att ha upptäckte jag nu när jag inte hade någon.

Yaaay!
Imorgon ska älsket och jag ut och koppla. Så man slipper köra crossväxlingar. Då blir det nog oljeläckage som heter duga :)


Pärlan!


Men nu då?

Imorgon ska vi titta på bil igen.
Håll tummarna.
Vore så skönt att slippa åka buss hem i helgen
:)

Åhh suck.

Kan vi inte bara kalla det sunt förnuft?
Äta bra och träna.
Ja jisses...



www.aftonbladet.se

Ingen lycka.

Blev ingen bil igår. Den ena var värre än den andra. Det var inte den vackra rosa skapelsen vi kollade på dock. Den hade jag tagit utan att tveka. Det var en vit Volvo 855 och en Audi 80. Men icke. Får fortsätta leta. Jag röstar i alla fall för en golf, även om jag ibland hade önskat en bil med drag. I flyttider och så där. Och det hoppas jag ju att det blir inom en snar framtid. Innan januari ska vi vara ute ur det här råtthålet i alla fall :) Och det är ju snart.

Verkar omöjligt att bli med katt också.
Älsket är stenhård. Inte alls lika blödig som mig. Han menar att man inte kan rädda alla. Kan man inte? Jag har 2 chillor och 2 katter som är sånna objekt :) Vad skulle en enda till göra? Varken till eller från egentligen. En sån liiiten märks ju knappt. Inte förrän den klättrar upp för benen med sylvassa klor i alla fall. Men det är sånt man får ta :)

Nåja. Om man kanske skulle försöka hitta på något en dag som denna?


Wrooom wrooom!

Nu ska vi kolla på en bil.
Dock är jag mycket skeptisk till folk som inte ens skriver ut sitt eget namn.
Men den som lever får se
:)




#¤%¤&#¤&%%

Min tvättstund fick ett upprörande slut. Men jag tiger ju som muren. Alldeles för uppfostrad för mitt eget bästa. Med 15 långa minuter kvar stövlar Herr M in i tvättstugan och börjar möla in sin tvätt i tvä'ttmaskinerna. Detta trots att jag vänligt förklarat att jag snart var klar. Nej då. Skit i mig bara. För helvete. Fick slänga mig på utloggningen för att hans jävla tvätt inte skulle hamna på min räkning. GAH! Om tvättiden börjar 11.00 så börjar man tvätta 11.00. Inte 10.45. Speciellt inte om det redan är upptaget. Jag blir så jävla less! TA MIG HÄR IFRÅN!

Men med en latte och Devil´s cake i magen känns allting mycket bättre.

Har jag förresten sagt att jag vill ha hus? Jag är så desperat att jag nog kommer söka ett säljjobb... Såå desperat är jag. Och hur hatad blir man inte som telefonförsäljare då? Milda makter. Kommer vara den mest hatade på hela jorden helt plötsligt.

Ge . mig . ett . hus !

Håller på att tvätta. Tvätta tvätta tvätta. Tänk om man hade haft ett hus med en alldeles egen tvättstuga. Så man kunde ha tvättat när man kände för det. Och torkat tvätten tills den var torr. Ahhh. Jag längtar. Jag hatar det här jävla råttboet. Som min kära klasskompis sa "Men Kronoparken. DET kan väl ändå inte vara ett trevligt område." Icke. Fult. Äckligt. Skabbigt. Äckliga grannar. Hus! Hus! Hus!

En bra sak är i alla fall att jag, Karin och Kristina ska fika idag. Mmm! Lovely! Som jag har längtat. Ändå glömde jag i ett sinnesförvirrat ögonblick bort det igår. Jag glömde bort en fika. Hallå. Någon bör nog ringa ambulansen. Jag bokade in mig på ett skivstångspass mitt i fika-tiden. Som om att jag någon gång skulle prioritera träning före fika om jag var vid mina sinnens fulla bruk. Icke. Skulle inte tro så.


Veckoslut. Inga jobb trillar in. Hujedamig. Hur ska jag kunna söka jobb om ingen lägger ut några. Får väl ta en sista-sekunden-sommarkurs tror jag. Det här duger inte. Fattig som en kôrkråtta.

Scchhh! Berätta inte för någon...

Jag är äggrasist.
Jag köper bara vita ägg.
Men i förrgår när jag var på Hagahallen så hade de bara bruna ägg.
Katastrof i min värld.
Det fanns bara ett vitt ägg här, och ett där.
Tänkte att det kanske kunde se lite illa ut om jag stod där och möblerade om i äggkartongerna...
Såå...
Nu sitter jag här.
Och äter bruna ägg.
Lite skeptisk är jag.
Men ännu smakar det bra i alla fall... :)



Och idag då?

Funderar på om jag skulle ta och leta upp alla mina skolpapper och sortera dem. Det känns som det skulle behövas. Just nu ligger allt överst. Lite jobbigt om man någon gång skulle behöva någonting :) Lite ligger på micron. Lite vid datorn. En del under sängen. Hmm... :) Alternativet är att damma och storstäda köket. Kanske till och med båda? Kan ju inte bli hur förslappad som helst. Man kanske rent av skulle putsa fönstrena snart! Vore roligt att se något.

Frukost!


Roligt är det :)

Kan ju dedikera inlägget till grannen, eftersom han är den enda jag känner här som spelar golf :)
Kan vara så att man behöver lyssna två gånger, om man är döv som jag i alla fall :)



A life in sin.

Förlåt mig jultomten, ty jag har syndat. Jag har ätit både Mc Donalds glass med deras jävligt gudomliga chokladsås, choklad OCH chips. Glöm karaktären. Den åt nog Älsket upp med ostkrokarna igår. Ha. Det känns sååå skönt att skylla på någon annan. Jag bestämmer ju liksom inte själv över vad jag stoppar i mig. Och Anna tvingade i mig glassen. Och när jag och Susanne hyrde film var jag tvungen att ha något? Det var i alla fall mörkchoklad... Och jag köpte ingen pizza. Mest för att jag fortfarande var mätt efter sushin... Men ändå :) Lill-lördag? Nya tag imorgon :)

Nä. Dags att ta tag i livet igen. Det vill säga... Söka jobb. Min nya hobby ni vet. Uppenbarligen är jag inte så jävla bra på det :) Men skam den som ger sig. Någon gång måste det väl bli min tur :)

Rund är också en form.

Ha!
Älsk åt ostkrokar!
Ingen ska komma och klaga på min karaktär :)
"Men man måste ju få äta upp det man har påbörjat".
Pffffft!
8)

Avgiftning.

Bara så ni vet så håller jag på med en socker- och skräpmatsavgiftning. Det går bra. Dag 2 är jag iofs på. Men ännu har jag låtit bli :) Duktigt för att vara mig. Jag brukar klara 5 minuter på sin höjd. Jag tänker på godis hela tiden, men jag är inte ett dugg sugen egentligen. Bevis på okynnesätning om ni frågar mig :) Men jag ser fram emot marängswischen på lördag. För lördagsgodis måste man få! Det borde lagföras tycker jag.

Träningen gick bra. Jag är död. Musklerna känns som krullade presentsnören. Jag hoppas det är positivt. Kanske skulle pallra sig till lunchpasset imorgon? Beror på AnnaPanna det. Vi tänkte göra IKEA, Rusta och Willys. Riktigt seriös shopping alltså :)

Nu blir det mat! Food food food!

Examensfrukosten

     
Mina fina flickor

Ett kärt återseende.

Så var det dags att pallra sig ner till ams då. Usch. Gubbtrasan måste ha varit alldeles ny på jobbet. Han kunde ingenting. Seg som sirap. Och döv. Eller så sluddrar jag väldigt mycket.

- Är du helt arbetslös?
- Jag jobbar lite extra på ett spa och ett dag-spa.
- Jaha... Vad gör du på dagiset då?
- Ehh?
- Ja.. Dagiset.
- Dag-spa?
- Jaha... Dagis-spa.
- D A G - S P A ! ! ! !


Kommer nog gå fint det här ska ni se.... Vi fick fin kontakt tycker jag...

RSS 2.0