Hmm..

Vart var det jag bodde nu igen?
Just ja...
Tattargården.


Lämna . mig . ifred

Separationsångest.

Börjar komma krypande nu. Separationsångesten. Usch. Värsta är att Micke ska skjutsa mig till Kristinehamn också. Kommer ju grina som en treåring i bilen med syster och hennes polare. Hej hej... Drygt. En hel månad. Det är väldans lång tid det. Ångest ångest är min arvedel... Nästa gång tänker jag skaffa en praktikplats i Karlstad. Banne mig. Jag klarar inte sånt här.

Nämde jag att jag har lite ångest?

En pygmé bland jättar.

4-1. Så himla bra de är alltså. Vinner de bara 2 borta nu så är saken biff.
I LLA ges det inte bort några fler vinster i alla fall.
Uppfattat?


Jäkligt mycket folk var det i alla fall. Trångt som tusan.
Den där skapligt irriterande jävla rödtotten stod bakom mig i första perioden.
Jag fattar inte vad det är.
Var jag än står så kommer hon dit och ställer sig.
Det måste vara Murphys lag om allts jävlighet som spökar.
Jag tycker att hon borde elimineras från jordens yta.
Hon står bara och skriker och piper och strir hela tiden.
Inte om något vettigt heller, utan om lite vad som helst.
Spar lite syre till mig också, tack. Och min hörsel.
Och idag hade hon en jävligt lång kompis också.
Han stod bredvid på mig.
Hans armbågar var i huvudhöjd på mig, och varenda gång han klappade dunkade han armbågen i mitt huvud.
Han klappade heeela tiden.
Undra om det kan ha något att göra med att jag inte minns 2-1 målet :)

Publikvärden hatade oss också.
Jävla apa.
"Där får ni inte stå"
"Inte där heller"
"Ni får inte stå där"
 "Här får ni inte stå".
Ooooh I'm shaking in my spaceboots.
Spela roll då.
Det blir ju fullt överallt till slut.
Drygo.

Nu ska jag sova!
Lyckliga drömmar blir det.
Om sm-guldsfirande på torget.Livin' on the edge

Tydligen klassas kvällens match som "en högrisk match". Alltså kommer det stå trevliga människor där med plasthandskar och visitera varje millimeter. Kanske inte. Men de kanske kommer kolla någon i alla fall ^^ Så... Det är väl bäst att jag lämnar basebollträet hemma. Jag får ta till mina ju-jutsukunskaper istället. Jag gick faktiskt tre gånger. Det enda jag minns är "tv-spelsgreppet". Sen minns jag inte vad man skulle göra mer... Men det är en bra kunskap att besitta när man spelar NES i alla fall. Tänkte i alla fall vara där i tid, visiteringen till ära. Men eftersom jag har båda biljetterna och sällskapet skulle komma dit vid 19.00 så känns det ju helt onödigt :) Upp till bevis: Kommer matchen att vara värd de 400:- som jag har lagt ut på den? Jag förväntar mig 7-3 till Färjestad. Då kanske...

Blev en kortispromenad med Anna idag också. Trevligt trevligt. Får bli bättre på att träffa folk utanför skolan. Jag är ju helt hopplös. På helgerna är jag glad om jag orkar pallra mig till Ica :) Dags att bli mer social. Det löftet startar jag med att åka hem till Älvdalen en månad. Helt isolerad från trevligt folk. Nåja... Så illa är det väl inte. En och annan trevlig finns det väl kvar. Jag kan bara inte komma på så många just nu. Borde ringa praktiken och fråga om det är några speciella kläder som gäller också.

Äääsch.

Intervju igår. Den gick nog inte så bra. Men så är det ibland. Jag var väl inte på topp heller efter att ha börjat dagen med ett bad med detox-grejer i. Hade grym huvudvärk hela eftermiddagen. Yäyä... Ska söka ett till jobb nu i alla fall.  Ska bara ragga lite referenser. Folk vill tydligen ha dem fast de är tre år gamla. Jag trodde att de blev preskiberade då. Eller så är jag bara för lat för att ringa till dem :P Kan va så.

Hockey ikväll då. Jag fick verkligen skänka bort biljetten för att få med mig sällskap. Så kan det gå. Men jag slipper gå ensam i alla fall. Och nu gör de bäst i att vinna idag. jävla muppar. 3-7 och 5-1 är ju fan skandal. Inte så konstigt att ingen ville gå kanske.

Jag, KO och KA hade i alla fall en liten spontanmyskväll igår. Tacos, vin, godis och popcorn. Det skulle tydligen vara klassfest ute i Hynboholm. Men tjena att vi tog oss dit då. Icke. Såå... Vi hade egen klassfest på tre pers. Satt och snokade rund bland allas pojkvänner, exkex och andra smaskiga historier. Facebook is the shit ^^ Nej egentligen inte. Men sånna gånger är det lite bra :P Och nu ses vi inte på en hel månad. Tråkigt värre :( Jag börjar få lite separationsångest också. Tur att Micke åker upp om två veckor. Annars hade jag nog kunnat gråta ihjäl mig. Jag fattar inte att jag blev så blödig. Genetisk defekt kanske.

Mc Donald's frityrolja är inte bra för håret.

Idag hade vi föreläsning med människan som startade Dermanord. Hon gör sina produkter helt själv, vilket jag tycker är grymt coolt. Nästan så jag får lust att läsa kemi. Nästan. Hon avskräckte mig från det mesta jag har i min dusch i alla fall. Jag lusläste innehållsförteckningen på alla flaskor, och de flesta innehåller paraffin eller mineralolja. Ingen speciellt stor överraskning, men ändå :) Att "Vegetable oil" lika gärna kan vara Mc Donald's eller Sibyllas gamla frityrolja var dock en nyhet. En äcklig sådan. Helt plötsligt känner jag att jag nog ska beställa en hel massa saker från Dermanord. Och nej. Jag är inte såå himla naiv att jag inte fattar att de förmodligen finns nackdelar med deras produkter också. Men vad kan vara värre än gammal frityrolja för kroppen och knoppen? Blääh!
 
image267


Annars har det inte hänt mycket. Fick äntligen tag på praktikplatsen, och var välkommen dit på tisdag. Känns ju skönt. Var lite rädd att de hade förträngt mig :P Nu känns det bra i alla fall. Som pricken över i fick jag VG på Beteendevetenskapstentan. Jag skrev klart den typ mitt i natten och tyckte att jag var helt ute och cyklade. Men men... Det verkar vara en metod som funkar ^^ Ju tröttare, desto mer filosofisk kanske.

Min tv-kväll är ju helt förstörd också. Det ska tydligen vara fotbollsmatch. Om man kan kalla det fotboll när 20 pers ligger på backen och åmar sig såfort någon tittar snett på någon annan. Jävligt manligt om jag får säga det själv. Mer fjollor åt folket! Nej... Jag är iiinte ironisk. Och om Zlatan ändå inte ska vara med kan de väl lämna WO. Det inbillar ju sig att han är halva laget, och att de inte klarar sig utan honom. Alltså: Ingen Zlatan = WO = Jag får mina tv-program. Och så lever alla lyckliga i alla sina dar.

Börjar bli lite panik.

Får fortfarande inte tag på någon människa på den där praktikplatsen. Känns för jävla tryggt alltså. Klockan 12 idag lämnade jag meddelande att de skulle ringa. Tror ni de har gjort det? Njäää. Skräll! Får väl dyka upp där på tisdag morgon som en jäkligt glad överraskning. "Hej. Jag ska vara här i två veckor. Roooligt va!" Drygt värre.

Annars har vi kört en 2-stegs Body scrub idag. Inte så skönt om ni frågar mig. Me don't like peelingvantar. Sen avslutade vi med fotmassage. Det gick ju liak bra som alltid. Lärare bad min massagekompis att avbryta för att hon tyckte synd om mig. Jag låg och skrattade och vände och vred så att jag knappt fick luft. Väldigt avslappnande för resten av klassen :P

Jag behvöer hockeysällskap till på Fredag. Ståplats 200:- Kom igeeen!!! ;)

Dagens middag blir Bragokex. Näringsrikt och bra. Eventuellt lite broccoli till :)

Anti-depp hitåt!

Jag gick precis in i en mycket svår depression.
Den stavas 3-7.
Inget kan får mig ur det här djupa svarta hopplösa hålet.
Utom möjligen 2 bortavinster. Fast gärna 4 raka vart som helst.
Och snygg-Heino.

Iiiiiihhhhhk!


Nytränad.
Och efter träning ska man ju äta snabba kolhydrater för att inte musklerna ska brytas ner. Så därför åt jag Bragokex med choklad. Det är jääävligt snabba kolhydrater :P Kommer se ut som Arnold imorgon. Promise. :) Nu väntar jag på att någon ska säga vad vi ska äta. Det finns typ inget hemma. Så antingen blir det en påse lättsaltade skruvar och resten av bragokexen, eller så blir det Mc Donalds. Den som lever får se... Jag gick förresten hem från träningen, så jag förtjänade den där kakan :P

Hockeysällskapet börjar bli tveksam till att gå på hockey. Får se hur det blir. Jag hoppas hon vill med. Jag ska hålla tummarna. Kanske lite lätt övertalning också *moa ha ha* Biljetterna köper jag i alla fall. Får väl ringa alla en efter en i telefonboken annars. Synd att jag bara har typ 10 som i Karlstad där ^^

0-0 i hockeyn. Tydligen är LHC rätt bra ikväll, säger de som får in Kanal 9. Men Färjestad i slutspel är ju liiiivsfarligt :)Jävlar. Precis när jag postade inlägget blev det 0-1! Crap!!!


Who's your daddy?!

Jag har fått tag på hockeybiljetter till fredagsmatchen! Mihihihihihihihihi! Ståplatsbiljetter för hutlösa 200:- men det är det banne mig värt! Jag har iofs inte biljetterna i handen ännu. Men imorgon har jag förhoppningsvis det. Väntar bara på att K ska messa tillbaka att hon vill med. Annars tar jag biljetterna ändå och raggar upp någon annan. För dit ska jag :) Ooooh va roligt! Jääätteroligt! Och så får man äta kokt korv. Det får man bara äta när man är på hockey. Det är nämligen hockeymat. Man kan få äta det på stan också när Kommunal står och bjuder ^^

Hockey hockey hockey! Mitt största problem nu är att jag inte får in Kanal 9 på min tv i sovrummet. Och Mickes tv som står i vardagsrummet har jag inte en enda aning om hur man söker kanaler på. Och med min tur så försvinner väl alla kanaler istället. Men jag har typ en timme på mig att hitta den. Sen måste jag äta innan träningen.

Pakt efterlyses.

Jag tänkte att vi skulle rösta tillbaka Robinson-Robban till den där öde ön!
Nej... Det tänkte jag inte. Jag tycker faktiskt att han är rätt snygg. Tyckte då i alla fall.
Men... Till saken.
Min klasskompis har en pakt med sina polare. De får inte äta godis på ett halvår i taget typ. Sist var i julas.
Då fick de äta mellan jul och nyår. Och om de bryter det får de ge 200:- till var och en i den pakten.
Just nu skulle jag behöva en sån pakt känner jag. Även om jag för bara någon vecka sen tyckte att hon var helt galen som gav sig in på en sån sak. Men min huvudföda sen i julas har banne mig varit godis :)
Riktigt illa är det. Jag köper godis utan att jag ens är sugen. Bara för att jag brukar köpa godis :) Sen måste jag ju äta det när jag har köpt det såklart.
Fattar ni vad mycket pengar ni kan tjäna på mig? :-)
En dålig dag skulle jag nämligen kunna betala mycket mer än 200:- för att få moffa en 200-grams marabou-chokladkaka på rekordtid.

Det funkar nämligen inte med att bara tänka "Från och med imorgon ska jag inte äta så mycket godis".
Och jag säger inte att jag aldrig mer ska äta godis. För det kommer jag att göra. Trust me :)
Jag vill bara bryta min extremt dåliga ovana ^^

Träning i Älvdalen.

Jag undrar var man tränar om man bor i Älvdalen? Jag var ju inte helt träningssugen när jag bodde där :P Är det det underbara "gymmet" i Sporthallen som gäller, tro? Jag har ingen aning om ifall någon enda älvdaling läser min blogg, men något säger mig att det borde finnas åtminstone någon ^^ Jag vet att simhallen hade ett gym en gång i tiden. Men om det är något att hänga i granen vet jag inte. Eller om det ens finns kvar? Lär ju knappast kunna bli värre än det i Sporthallen i alla fall. Annars får jag väl gå med hundarna som bara den. Men det är ju inte riktigt samma :)

Nu kom det fan fler påskkärringar och ringde på! Tror de att de ska få godis varenda jävla dag eller?

Upp som en sol, ner som en pannkaka.

Träningspasset gick bra. Dock kan jag upplysa er om att godis, cola, två rostade mackor med ost och en kopp te inte är den bästa grunden för ett lyckat pass. De sista tre övningarna kunde jag typ inte göra ordentligt för att jag skakade så mycket. Så blir det ju rätt ofta iofs. Spelar ingen roll vad jag äter tycker jag. Så cola och godis kanske är alldeles utmärkt! :)

När jag kom hem insåg jag, till min stora glädje, att det fanns platser kvar till semifinalmatchen på fredag. Fick tag på K som lovade att följa om hon inte jobbade. Bokade ståplats. Trodde jag. "Tyvärr finns det inga sånna platser kvar. Men ni kan få sitta i varsin ände av arenan om ni vill. För endast 640:-" + serviceavgift såklart! Nein, danke! Blir ingen hockey för min del. En match på hela säsongen. Det är fan så sorgligt alltså. Helt totalt jävla värdelöst. Jag som ville på hockey.

Jag ska nog tröstäta resten av godiset.

Motivation efterlyses?

Det har ju varit si och så med träningsmotivationen i vinter. Så... För att den kanske ska ha lättare att infinna sig igen registrerade jag mig på en Träningsdagbok. Får hoppas att det kan hjälpa. Det är ju faktiskt roligt att träna. Det är bara drygt att ta sig dit. Väl där funkar det ju oftast :) Jag överväger till och med att skaffa en våg. Måttband i all ära, men jag kan inte lova att jag inte drar in magen bara liiite :) Nu ska jag försöka klura på något mål att träna emot. Annars är det, uppenbarligen, värdelöst att träna. Jag hade ju målet "att må bra" i början. Och ja. Nu mår jag ju bra. Och då slutar jag träna. Maries logik när den är som bäst. Skärpning nu.

image113


Btw så är Färjestad vidare till semi! <3

Allvarligt..?

Det här är ju lite för fjolligt för att vara sant. Säg att det inte är sant? Jag kollade två sekunder på Så ska det låta. När jag insåg att Skråla var där bytte jag illa kvickt till Tv4's reklampaus igen. Men varför ska de klippa in extramaterial med henne? Och sen sjöng Sahlene "låtar som Carola borde ha sjungit". Hon får väl faktiskt skylla sig själv om hon är kass och inte får sin älskade tv-tid. Men hon är väl The Queen och ska särbehandlas så klart. Varför blir jag ens förvånad? Varför bryr jag mig ens?

I alla fall såleder Färjestad i LLA. Bäst för dem att de inte tappar den här ledningen nu. Ingen torsdags-repris, tack!

Party party!

Jag är banne mig partysugen. Jag minns inte sist jag var ut. Eller jo... Det går jag. Det var typ den 6 december på K6/Ankan. Full som ett ägg, men roligt var det. Mycket avslöjanden också, även om just jag inte minns så mycket. Om hockeyn skulle råka gå åt helvete ikväll, vilket den så klart inte gör, överväger jag att halsa den där vinflaskan som ligger i kylen. Eller så får jag helt enkelt hoppas på en Hejdå-klassfest till helgen. Sen ses vi ju inte på evigheter. 4 långa veckor. Det är en långt tid att vara ifrån så många sköningar.

image235
Jag röstar för klassfest!


Omröstning.

Det råder delade meningar om ifall påskkärringarna flyger på skärtorsdan eller påskafton.
Någon som vet?Skaffa en GPS till kvasten?

Det har kutat runt en Påskkärring i trappuppgången hela jävla dagen. Fattar inte de värmländska häxorna att det är på Skärtorsdagen de ska till Blåkulla? Inte på Påskaftonen. Jävla nöööt. Dessvärre håller jag på att tvätta, så hon springer efter mig varje gång jag gå in i lägenheten. Drygjävel. Gå hem till föräldrarna och tigg godis istället. Jag vill ha mitt själv, tack. Skyll dig själv när du kommer på fel dag. Och sluta skräm ihjäl mina katter med ringklockan. Dryg dryg dryg dryyyg! Det är sånt här som gör att jag överväger att flytta till skogen och bo med 50 katter istället för att skaffa barn.


Städat idag i alla fall. Lite duktigt. Väldigt välbehövligt. Jag hittade något under soffan som jag inte ens kunde artbestämma. Det var inget djur alltså, utan något som en gång var ätbart. Nu såg det ut som en missbildad valnöt. Och i skrivande stund kom jag på att det kanske inte alls var ätbart... Utan att det var avokadokärnan som en gång tillhörde avokadoträdet som katterna rev ner imorse. Då var det problemet löst.

Nu blir det tv en stund om häxhelvetet kan låta bli ringklockan.

Hurraaa!

Tony och Annika gick vidare till finalen i Let's dance! Bäst att ladda telefonen igen tills nästa fredag då :) Han måste ju vinna hela tävlingen så klart. Ingen minns en 2:a :) Jag har ätit pinsamt lite godis btw. Hoppas det håller sig tills imorgon ^^ Tyvärr är det ju inget på tv man kan äta till. Såvida man inte har Canal +. Och det har ju inte jag. Too bad! Synd att man inte kan express-skaffa det. *suck*

image266
Bild: www.gp.se

En sak som gjorde mig glad innan Tony gick vidare var ett mail från söta J.
Har saknat henne som tusan. Något sms då och då, men inte träffat henne :/ Hoppas att vi kan träffas någon gång nu när jag är hem på praktik. Det vore hur roligt som helst. Håller tummarna stenhårt för det :)

Fredagsgodis.

Ska tvinga Micke ut till Maxi idag igen. Jag hoppas att folk kan hålla sig lite lugnare idag. Igår var det kaos vid godiset. De var som gamar. Jag orkade inte ens ge mig in i godisfighten. Om jag inte slåss för godis kan ni ju tänka er. Fick nöja mig med en Marabou-chokladkaka. Hoppas på ett nytt försök idag i alla fall. Måste ju ha något till Let's dance.

Verkar som att Frölunda-supportrarna skulle behvöa joina Jesus på korset lite, långfredagen till ära. De kan uppenbarligen inte bete sig i alla fall. Kastade de in saker på isen medan de ledde, eller medan de låg under? Jävligt dåligt i vilket fall som helst. Gå och dra något gammalt över er. Jag hoppas ni åker på däng på lördag, er jävlar.

Annars blev det en tidig kväll igår. Mitt i Criminal Minds snurrade det till i huvudet och jag blev yr som bara den. Riktigt läskigt. La mig strax efter 22, och sen drömde jag helt sjuka mardrömmar. Ajja... Jag mår bra just nu i alla fall. Det är ju alltid något :) Även om jag är lite hypokondrisk och tror att jag ska då för minsta blåmärke. Nästan i alla fall.

Nu ska jag jaga upp min bättre hälft ur sängen, och sen äta frukost.
Tjipp!

Same same, but different.

Chinchillorna får flytta in i köket igen. Lite skrattretande. Det var liksom därför vi flyttade... Får att jag inte ville ha chinchillasand överallt i köket. Suck. Men just nu är de halvt deprimerande och det kommer väl bli ett mass-självmord snart. Så nästa månads csn blir nya chinchillaburar och sedan får de flytta. För jag vägrar omplacera dem. Gud vet vilken mupp de hamnar hos i så fall. Så... Nu får jag ett dammigt kök igen. Men vad som helst bara de blir lyckliga igen. Nu sitter de bara i sina hus och kollar olyckligt på mig. Dåligt samvete? Japp. Jag är lättflirtad.

Hade jag haft sällskap hade jag gått till Teacher's och kollat på hockey-matchen.
Kan tänka mig att de visar den där. Men jag har ju inget sällskap. Så jag får sitta och kolla på Swehockey istället. Det är ju bättre än inget?

Trevlig kväll!

Marie och planer.

Jag tränade inte i söndags eftersom jag hade träningsvärk sen lördagen.
Jag tränade inte i måndags eftersom jag skulle färga håret. Men jag ställde in.
Jag tränade inte i tisdags eftersom jag var trött och det var inga roliga pass.
Jag tränade inte igår eftersom jag hade hela dagen på mig idag. Och onsdag är ju tv-kväll of the week.
Jag tränade inte idag eftersom..? Jag är lat? ^^ Och extremta bra på undanflykter.
Fredag och lördag är gymmet stängt dessutom. Blir att springa i så fall. Skulle behövas iofs.

Nu ska jag slänga ihop lite mat. Helstekt fläskfilé och hasselbackspotatis. Hoppas det blir gott :)

Wierdo.

Micke har tydligen vaknat två nätter irad av att jag stirrat på honom och typ klappat honom på huvudet. Att jag gjorde det inatt kommer jag ihåg. Jag hade typ panik och tänkte "Jag måste flytta på kudden! Jag måste flytta på kudden!" Jag tycker att det är rätt läskigt. Blir nästan rädd för mig själv :) Alla dessa kroppsbehandlingar verkar ha mystiska bieffekter. Kanske blir som filmen Sleepwalker... Om ni minns :) Uscha. Jag som är så himla mörkrädd också. ^^

Ledig imorgon. Men det blir nog sängen nu i alla fall. Träning och städning imorgon tror jag.

Night night!

Tillfälligt slut.

Nu blir det inget mer plågeri förrän i maj. Det kommer bli två underbara månader utan någon som helst smärta :) Det känns som om att jag har kört världens gympass och sedan blivit manglad. Helt sjukt. Dessutom är jag ju lite halvt mobbad på de där lektionerna.
1. Jag har en låg smärttröskel
2. Jag är grymt kittlig

"Hon får domningar i huvudet. Ska det vara så?"
"Ja, på Marie ska det det. Tryck hårdare."

"Aaaaaj!"
"Men Marie. Du har skrikit sen första dagen..."

Äsch då :) Blir i alla fall trevligt med hot stone-massage och aromamassage nästa vecka. Kurbadet och alginpackningen skulle jag nog kunna klara mig utan :) Men men...

Glöm inte bort att det är Men in Trees och Top Model ikväll :)

Ajök!

Seger!

3-2... Vad säger man? :D Det kändes jobbigt där ett tag när inte Färjestad hade turen helt på sin sida. Tur att Lille Andersson dömde många utvisningar mot Frölunda. Miihihihih. De förtjänade dem faktiskt. De flesta i alla fall. Ballerinasnurren kan ju diskuteras. Vinn på torsdag nu är ni snälla :)

Imorgon blir det mera armbågsmangel. På benen tror jag. Aj aj aj. Det kan aldrig bli en trevlig upplevelse. Vad är det för människor som betalar för att man ska göra illa dem? Finns det förresten inte speciella klubbar för sånt? Kanske massage bara är ett finare ord ^^

Godnatt!

Snabbis.

Triggerpunkter idag. OUCH, I say... Helt ofärdig i (?) rumpan nu.

Ny intervjutid nästa torsdag. Missar Spa istället. Men WTF. Kurbad är ändå varmt och äckligt. Jag gillar inte värme.

Mat nu. Strips och korv. Som jag har längtat!

Hockey hos Susanne snart!

NU skyndaaa!

Det är inte meningen.

Det är tydligen inte meningen att jag ska få något jobb, någonsin. Skulle ju på intervju imorgon. Jo, tjena. Vi ska gå igenom triggerpunkter på massagen och det är en helt egen del i certifieringen. Känns inte som att jag kan läsa mig till allt sånt. Så får ringa och säga att jag inte kommer. De andra jobben jag har sökt känns ju rätt hopplösa. Blir säkert ännu en sommar med pluggande. Jag kan ju registrera mig, ta pengarna och skita i resten. Men det är ju ännu mer slöseri. Ajja... Life'a a bitch. And then you die.

Och min jakt på referenser gick ungefär så här :
"Hej, jag söker - - -".
"Ehh... Jaha. Hon har inte jobbat här på 1½ år?"

Så... jag börjar tvivla på att jag har några bra referenser att ge :) Var ju ett par år sen jag jobbade där. 2½ i alla fall. Ajja.. Kommer ändå inte få något jobb. Lika bra att öka på studielånet, leva fattigt studentliv en sommar till och sen betala studieskulden tills man är 200 år gammal. Det verkar ju ingen ha dött av hittills. Vem vill jobba och tjäna pengar när man kan plugga hela sommaren 24/7 liksom?

Lite duktig.

Lite nytta har jag gjort idag i alla fall. Sökt tre jobb (Inom samma företag, men skit samma.) och tre sommarkurser. Mhm. Där ser man. Var väl fan om jag inte ska kunna försörja mig i sommar :) Sommarkurserna jag har sökt är Interkultur, Interkultur och mångfald och Himlen var som en simbassäng (kreativt skrivande med barn och unga). Får väl se. Tycker att alla tre kurserna verkar intressanta och skulle gärna läsa dem. Men får ju se om jag får ett jobb, och sedan hur jag jobbar. Jobb ger ju lite mer pengar. Eller mja... Faktiskt inte. Skillnaden är väl att pengarna blir mina, och jag behöver inte betala tillbaka dem :)

Men men... Imorgon ska jag ragga referenser till intervjun på tisdag. Vet inte om de vill ha sånt, men lika bäst att skaffa. Nu ska jag sova. Stretch och triggerpunkter imorgon. Thank god att det inte är massage. Har sjuk träningsvärk :)

Lite dåligt kan jag tycka.

Jag har halva Lärarutbildningen kvar, och även om jag kanske inte kommer jobba som det så vill jag ändå gärna ha min examen. Så jag tänkte att man kanske kunde läsa någon sommarkurs eller kvällskurs. Jo, men tjena! På sommaren går det typ 700 Svenska A-kurser och minst lika många Religion A- och C-kurser. Det jag har kvar i svenskan är D-kursen, och nästa i Religionen är B. Jag försökte söka C kursen förra året, men det gick ju sådär :P Så förmodligen kommer mina 150 000 vara totalt bortkastade, för jag tänker jobba när jag är klar med HT-utbildningen. No more school. Inte på heltid i alla fall. Någon måtta får det vara. *u*-Universitet! På kvällskurser går det btw bara 800 A-kurser också. I svenska. Inte en endaste i Religion. Men i alla andra jävla onödiga ämnen kan man läsa allt från A-D på kvällarna. Men nej. Skit i mig bara. Gör det.

Tråååk!

Alla är bara sjukt jävla tråkiga. Så jag får väl sova då.
Tråååk!


Jag vet vad jag sa.

Jag sa "Antingen BWO eller Charlotte Perrelli". Men det betydde ju faktiskt INTE att jag ville att Perrelli skulle vinna. Inte alls. Det känns helt värdelöst. Låten är så jävla tråkig och låter som alla andra bidrag som vi skickar dit. Kunde folk inte ha röstat på BWO? Jag ska inte säga något egentligen. Jag är ju tokfattig och har inte råd att ladda telen. Och det känns inte helt okey att smyglåna någons telefon och rösta med :P Även om det var frestande. Nä... Jag tror inte att Plastik-Perrelli håller måttet i Eurovision. Kval nästa år igen? I think so. Och Björn Gustafsson. Jag säger då det. Var det komiker han var? Eller bara pinsamt dålig?

Bara för att kvällen ska suga ännu mer skunk så blev det uppenbarligen storstryk i hockeyn också.
Fy fan. Skärpning nu! Vill ni ha guldet, eller inte? Hmpf.

Tack och lov att jag har choklad.


Utpumpad.

Var duktig och tränade idag ju. Först gick jag till Friskis. Bara det är ju värt en guldmedalj (Eller ännu hellre en godispåse). Det är ju trots allt 5½ km :) Sen blev det Yoga en timme, och efter det gymmade jag en timme. Känns lite i musklerna nu. För att inte tala om hur det ska kännas imorgon. Skönt att det börjar kännas roligt att träna nu igen. Har varit lite segt under hösten och vintern. Men nu är jag snart back on track igen :) Fick dock lite ångest när jag hasade mig runt i urtvättade Adidas-mjukisar bland maskinerna när världens fittaste (Säger man så? Usch.) människa glider förbi i minimala hotpants och sport bh. Det lär dröja innan jag visar mig offentligt i den outfiten :)

Här nedan har vi mitt nuvarande örongodis, Blue october - Hate me. Jag har snart spelat sönder den låten tror jag. Vet inte varför jag gillar den. Jag bara gillar den :) Älska repeat-knappen på mp3n :)


Nu blir det Maxi. Sen ska jag hugga tänderna i godispåsen igen. Det har jag banne mig förtjänat :)


Big mistake :)

Eftersom jag bokade in en massage på eftermiddagen hann jag inte med det vanliga klockan 16-passet på Friskis. Istället stod valet mellan gymmet eller danspasset? Hmm hmm... Min tanke blev då följande: Jag hade ätit två mackor och en kopp te på hela dagen. Därför borde jag gå på danspasset eftersom det troligvis inte är hälften så jobbigt som att gymma. Pyttsan! Det var banne mig något av det jobbigaste och roligare jag har gjort på länge. Ont i höfterna nu av all bootyshake. Och boobshake för den delen :) Men det blir absolut flera besök på det passet. Alldeles för fort gick tiden också. Roligast var att det gick rätt bra att hänga med trots brist på taktkänsla och att det var första gången :)

Fick höra idag att jag och en gammal vän tydligen har missförstått varandra, och ingen ringer den andre för att den hörde av sig sist. Det ska jag ta tag i inom en snar framtid. Så kan vi ju inte ha det :) Reunion it is.

Och just ja... Innan jag gick och tränade stängde jag dörren till sovrummet. Och när jag kom hem hittade jag bara Amelia. Vaaar tror ni Amadeus var? Just det. Instängd i sovrummet. I hela 2½ timme. Stackars tissen. Har grymt dåligt samvete :) Men han verkar ha gjort det vanliga... Sovit. Han är soffpotatisen nummer 1.

Nu blir det att äta lite. Mat är väl överdrivet att kalla det Men lite mackor i alla fall. Och sen blir det godis och Let's dance. Heja Tony! :)


Dagens onödigaste fråga...

Men det stör mig.
Jag måste få veta.
Är det Kahlen från ANTM 4
som är med i Max Factor-reklamen?

image265

Slutet gott. Allting gott.

Fick ju reda på att det skulle visas hockey på Kanal 9 ikväll. Färjestad - Frölunda dessutom. Försökte få in kanaljäveln i en timme innan jag gav upp. Beklagade mig för stackars K som var snäll och bjöd hem mig till sig. Såå... jag fick min älskade hockey. Dessutom vann de ju :) Duktiga pojkar. Sm-guld nu då? Så klart. Det är väl ingen som tror något annat? Jönsson var lite bitchig idag må jag säga. Överallt var han och bråkade :)

Jajja. Vinst blev det ju i alla fall och slagsmål är ju alltid roligt. Trodde att det skulle vara slagsmål på Krp när jag gick hem. Men det var stendött. Tack och lov. Varken mördare eller våldtäktsmän. Inte ens fulla studenter. Nu ska jag svälja det sista ab godiset innan jag kryper ner i sängen. Kroniskt trötthetssyndrom? Tror det ja :)

Ändrade planer.

Jag tänkt gå på Aerobics 2 ikväll. Men direkt jag kom hem från skolan somnade jag och har sovit fram till nu. Känner att Aerobics nog är det sista jag vill ha ikväll. Kör ett pass imorgon istället. Skulle antagligen somna stående och bli översprungen av resten av folket annars. Får däcka i soffan igen tror jag. Verkar behöva sova ikapp lite.

Ajöken på er. Jag ska gå i ide en stund.

Listig som en Mary.

Bella utmanade mig. Och jag säger ju alltid nej till sånt här annars... Eller nej. Det gör jag ju inte :)

Vilka är ditt favoritpar skor?
Mina Adidas streetskor (även kallat Hockeyskor av mig)
Vad gör du? Försöker bli en sån däringa terapeut. Wow. alla är ju det i dagens samhälle. Så originellt. Men jag blir av den masserade- och spaaktiga typen :)
När drack du sprit senast? Jadu... Det lär ha varit på senaste klassfesten för någon månad sen.
Har du lugg? Ja faktiskt.
Gillar du sport? Yes box. I love!
Vill du ha barn? Någongång. Jag har inte bråttom. Man kan ju bli gravid när man är 60+ idag.
Vilka språk kan du? Svenska och engelska. Så kan jag säga typ [kuscheltier] Jag vet inte hur det stavas men det är tyska och betyder gosedjur. Typ. Kan vara bra att kunna. Och Dein Pech betyder inte Dumskalle. Det betyder "Synd för dig". ^^
Borde man röka på pubar? Borde och borde. Borde man röka alls? Man luktar konstant rött illa och folk hatar en?
Är du stolt över ditt liv? Ja jag är stolt över att jag har gått i skolan hela mitt liv. Jag har åstadkommit så förbannat mycket. Exempelvis en skuld på 150 000 :)
Vilken låt lyssnade du på senast? Blue october - Hate me
Vilken stad vill du åka till i skrivande stund? Dominikanska republiken eller något annat ooriginellt. Spela boll. Bara det är varmt :)
Vad ångrar du att du inte gjorde? Mja... Bad Radiotjänst i Kiruna (Vilken annars?) att dra åt helvete när de ringde för hundrade gången.
Har du något djur? Nää? 2 Katter, 4 chillor, 5 möss, 4 leopardgeckos, 2 dvärgvaraner. More to come.
Har du några trummor? Min mage. Bongotrumma :)
Tittar du mkt på tv? Mitt liv planeras efter tv-programmen
Har du varit med i lokaltidningen? Ja det har jag faktiskt
Vad kostar det du har på dig? Strumporna var 12 för 100. Och jag har bara ett par på mig. You do the math. Gratis jeans, gratis Tee, klasströjan från 9:an typ 200?
Vilken färg har dina väggar? I datarummet är det grönt.
Vad gör du när du inte kan sova? Blundar och röknar baklänges från hundra, "eller fokuserar på mina andetag". Gud va hälsoterapeutiskt.
Har du duschat idag? Nej, men blivit tävttad av M efter chokladmassagen. M är inte Micke i detta fall utan min klasskompis.
Vad gör du om ett år? Pluggar och har 1 månad och 2 veckor kvar till examen. I slutskedet av sista praktiken.
Brukar du läsa horoskop, isf brukar de stämma? Ja jag läser. Nej de stämmer inte. Ståpr alltid att jagh ska vinna pengar eller få bra ekonomi. Och just nu har jag 700 på kontot. Så det stämmer inte på långa vägar.,
Brukar du svära mkt? Konstant
Bästa fikat? Kaffe Latte och kladdkaka på T. Stans bästa fik!
Vad är det dyraste du äger? Min massagebänk. (Borde jag säga Micke? Han var rätt billig iofs :P)
Favoritpålägg? Ägg!
Vad är det för färg på byxorna du har på dig? Det var en gång mörkblå jeans. Nu är det vitblå jeans.
Vad lyssnar du på just nu? Vertical Horizon - Everything you want
Vad åt du senast? Beranisesås med potatis och kotlett. Eller nej... Choklaaaaad!
Hårfärg? Grisrosa
Favoritmånad? Alla sommarmånader som är tillräckligt kalla för att inga kryp ska vilja vara framme.
Favoritdag? Fredag
Choklad eller vanilj? Guess? Choklad så klart.
Vad har du för färg på tandborsten? Rosa/vit/blå

_______________________________________________________

Fyra arbeten jag har haft i mitt liv
- Jordgubbsförsäljare m 14:-/h
- Hemtjänsten
- Renhållningsarbetare inom kommun
- Vickat på skola? Masserat?

Fyra filmer jag kan se om och om igen
- Van the Man
- Dodgeball
- Braveheart
- Patrioten

Fyra städer/orter jag har bott i
- Åsen
- Rättvik
- Mora
- Karlstad

Fyra tv-serier jag gärna ser
- Gossip Girl
- CSI /NY
- Men in Trees
- Criminal minds

Fyra ställen jag vill åka till
- Irland
- Island
- Skottland
- USA

Fyra webbsidor jag besöker dagligen
-  Hotmail
-  Aftonbladet
-  Blogg.se
-  Porrigt

Fyra favoriträtter
- Älgpizza
- Tacos
- Hamburgare och strips
- Potatis i alla former förresten

Fyra ställen där jag trivs
- I sängen
- I soffan
- På gymmet
- Vart som helst med nära och kära

Sätt igång Lys. Jag vet att du vill ha underhållning på kvällskvisten :)


Överdriven konsumtion kan ha laxerande verkan.

Den här artikeln gör ju mig lite mörkrädd faktiskt.
Hade hon inte tråkigt?
Och vad är det för jävla pojkvän?
Hade hon ätit tokmycket Läkerol tro?
Eller tuggummi?
Frågorna är många :)


Härligt härligt, men jobbigt jobbigt.

Gårdagens: Skoldagen innehöll en mindre mysig lerinpackning. Själva lerdelen var ju ganska mysig, om än något kletig :) Men sen skulle man ju lindas in i några meter plast, ligga på en värmedyna och dessutom ha täcke på sig. I 20 minuter. Gick ju sådär för min del :P

Packa upp mig!
Men det har ju inte gått 20 minuter. Bara 10 typ...
PACKA UPP MIG!

Det är förmodligen ingen behandling jag skulle betala 700:- för. Skulle nog inte få valuta för pengarna. Mahahha. Otacksamma jävel. Men blir ju lite lätt klaustrofobiskt. Jag som inte en kan ha tunga täcken. Så ska man ligga där som en inplastad mumie :)

På kvällen masserade jag och det ena K:et på Bilan.
K, om jag får någon med hårig rygg så spyr jag nog.
Men det är nog lugnt. Jag har aldrig fått någon med hårig rygg hittills.

Jo tjena. 4 av 4 män hade fan de hårigaste ryggarna jag någon gång har sett. Funderade nästan på att döpa dem och ha de, som husdjur eller något. Men hey... Jag är botad! Och jag spydde inte en enda gång. Kan bero på att det hela matintaget den dagen bestod av choklad. Och det är ju slöseri att kräkas upp!

Dagens: Kan ni gissa? 3 chanser. Den som vinner får en blöt puss. Chokladmassage!!! Helt underbart. Luktar som en hel chokladfabrik nu och är alldeles fet och go. I huden alltså. Men tyvärr var det inpackning i den här behandlingen också. Men idag var jag tvungen att ligga 20 minuter för min terapeut tog så satans lång tid på sig med disken. Höll ju på att smälta där inne. Puh! Men mmm... Gosigt värre. Definitivt något som är värt pengarna. Om man bara tar massagen i alla fall ^^ Krämen är förresten ätbar för alla dem som har frågat mig. Men... Jag kan tyvärr meddela att den smakar apa. Men som sagt, den luktar gudomligt! Och jag kommer lätt köpa en burk även om den kostar en förmögenhet :)

Nu är jag helt slutkörd.
Skulle nog kunna sova en vecka i streck :) Nästa vecka är det massage igen, sen en vecka till med Spa. Och sen då? *skräckfilmsmusik* LIA! Spännande, men skrämmande, som en klok klasskompis ofta uttrycker sig.

Nä... Mat, tv-kväll, och en hel massa choklad!Jag ska aldrig mer duscha!

Idag började vi med Spa-kursen. Fick världens underbarade body scrub som luktade såå gott. Så nu överväger jag att aldrig mer duscha. Jag vill alltid lukta så här. Mumma! Roligt var det att scrubba också. Ska köpa hem grejer så att man kan göra det här också. Superbra blev det ju. Inga fiskfjäll eller maskgångar på benen längre. Bara babymjukt :) Imorgon blir det spännande. Lerinpackning med grön lera. Det mest komiska är ju att vi måste springa en bit för att komma till duscharna. 27 träsktroll på rymmen. Kommer säkert bli skönt. Om än lite klaustrofobiskt. Inpackad i plast, täckte och handdukar. Huuu :)

image264

Denna goding från Dermanord var det vi använde.
Kostar 225:- i butik för den intresserade. För den ointresserade också, så klart.

När jag väl hade pallrat mig hem var det bara att pallra sig iväg ner på stan igen. Ska massera på Bilan imorgon så var tvungen att få ner bänken. Jag pustade, och jag frustade. Till slut kom jag faktiskt fram. Men nu är jag nog den som är i mest behov av massage. 13 kilo, my ass! Välsigt otymplia 13 kilo. Känns mer som 113. Blev helt genomsvett. Så vid närmare eftertanke kanske jag inte luktar citronscrub längre? ;) Busschauffören måste tro att jag har lite för många tomtar på loftet i alla fall. Jag åkte med honom upp till Krp, ner igen och tillbaka upp igen. Hans känns nästan som min bästis nu faktiskt :)

Men lägg av.

image24


Jag skulle ha tvättat mellan 15-18. Tyvärr var det en lobotomerad busschaufför som inte kunde klockan som körde 14.28 istället för 14.30 från stan, så jag missade bussen och halva den tvättiden. Som tur var hade ju ingen bokat tiden efter mig. Så tänkte tvätta mellan 18-21 istället. Men tji fick jag. Det går nämligen inte att tvätta efter 18 på söndagar. Hur löjligt är inte det? Finns det någon som lägger sig innan 21 på kvällarna? Min tanke är att de få som gör det är pensionärer, så de kan ändå sova bort hela dagarna. Får tvätta mellan 18-21 imorgon istället. Blir spännande att hinna hem - till Bilan - tillbaka innan 18. Myyycket spännande... Oh yes... Jag är bitter. Alltid!


"%¤#¤%&/&%(%&#/

Idag hatar jag allt och alla.
Mest av allt hatar jag Karlstad.
Jag kan knappt bärga mig innan jag slipper den här apstaden i 4 hela veckor!

Mobbat :)

Jag hejjade faktiskt på Nordman. Klart bäst. Thank god att inte Suzzie Tapper gick vidare. Trots att det var 5 mot mig där i soffan. Power to Marie. Det ryktas att jag var lite bitter över att Sibel gick vidare, och att E-type och company fick stryk av henne. Hon ser kissnödig ut och hon skriker.

Efter Melodifestivalen skulle vi även spela det fantastiska spelet "Melodifestivalen".
Jag suger på allt sånt. Jag verkar ha haft annat för mig i mitt liv. Till skillnad från vissa andra. Inga namn nämnda :P Men så är lät det "Men Sofie... Om du och Marie byter plats så tar väl jag henne i mitt lag då". Ni hör ju... Schyssta kompisar :P De lottar inte bort mig i alla fall. Det är så pass snälla att de kan offra sig. Mahahahaha.

Ajja... Jag blir ju fortfarande inbjuden hos en del av de gamla vännerna i alla fall ^^ Inte dåligt det. Så lite måste de ju gilla mig :) Det måste vara min charm. Och min utstrålning. Den går inte av för hackor alltså. Det finns bara en av mig. Vad jag vet. Tänk så härligt bitter världen skulle vara om det fanns fler ;) Någon som lär vara bittrare än mig är Carola. Moa ha ha ha! In your face.Meetic censurerar mitt grova språk?

På min presentation på Meetic skrev jag "Det är trevligt att ni mailar... Men jag kan ändå inte läsa dem ;)"
Man måste betala minst 275:- för att få läsa sina egna mail.
Sjukt!

Uppenbarligen gillade inte Mettic mitt ovårdade språk.
I det automistiska mailet om att min presentation ändrats står det:
"Din presentation har ändrats så att den passar vår policy."


Nu står det
"Det är trevligt att ni mailar."
Är det bara jag som tycker att det blir en helt annan innebörd?
:)


Vem går vidare?

Mja... Ikväll blir det spännande minsann. Vilka går vidare till Finalen i Melodifestivalen? Jag tror tyvärr att det blir Ola och Carola&Anderas (För det är väl 2 som går vidare???). Jag gillar Nordman ^^ Men han har nog inte skuggan av en chans. Attans. Förskona mig bara från Suzzie Tapper så är jag ganska nöjd. Snacka om glädjedödarlåt. Lika bra vi skickar BWO. De skulle säkert bli omtyckta där borta i landet långt långt bort. Typ. Så är'e. Lyssna på mig. Jag har alltid rätt :) I övrigt tycker jag att hela Andra chansen-systemet suger skunk. Men det är ju en helt annan sak.

Såå... Vem går vidare?


Det gäller att prioritera.

Var som sagt på Yoga och sen gymmade jag lite efter det. Det var grymt skönt med Yoga. Kanske blir jag liite rörligare? :) Den lurige människan som gör mina gymprogram, Boo, var i gymmet och instruerade. Jag gjorde mitt bästa för att undvika honom. Jag fick mitt program i Oktober och skulle ha bytt det senast vecka 2. Vad är det för vecka nu? 10? Ojdå :) Och sammanlangt kanske jag har gymmat 20 gånger sedan oktober. Riktigt illa :) Dålig motivation så det skriker om det. Jag fick ett litet anklagande ögonkast, eller såinbillade jag mig bara. Men jag kände andå att jag var tvungen att lassa på lite extra. Vilket i sin tur ledde till att jag skakade som en Parkinsons-patient när jag gick därifrån. Precis exakt nu kom jag dessutom på att jag glömde stretcha.

Blev bråttom bråttom till Ica för att hinna med bussen. Skulle ju köpa frimärke så jag kunde posta en sommarjobbsansökan. Men vet ni... De blev såå stressigt i mitt huvud att jag kom ut med en godispåse och inget frimärke. Dumt va! :) Så kan det gå i Maries värld. Felprioritering = God prioriterng? Hittade ett nytt godis också. Eller ja, men tanke på vad hårt det var så kanske det inte var så jäkla nytt. Men jag har aldrig ätit det förut. Salta bananer. Hur gott som helst!

I alla fall så konstaterar jag alltid att det känns så¨himla skönt efter träningen. Mer endorfiner åt folket. Men varför är det då så hiiimla segt att ta sig iväg? Urk. Men som sagt. Nu känner jag mig pigg och glad. Redo för kvällens Andra Chansen då jag ska inleda en hatkampanj mot en viss tant tror jag.

För vi ska ut och röva

Yäää... Snodde en lista, igen. Sånna här listor är roligast, därför kunde jag inte motstå. Listan kommer från Sagas blogg.

TA FRAM MOBILEN & VAR ÄRLIG

HAR DU PUSSAT NUMMER 2?
Angelica hem. Nej, det har jag inte :)

VAD HAR DU FÖR RELATION MED NUMMER 20?
Vägverket. Vi har ingen relation. Jag förnekar allt!

NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 30?
Julia, exets svägerska. Jag vet inte. Jag saknar henne extremt mycket i alla fall!

ÄR NUMMER 18 SÖT?
Hemtjänsten Älvdalen. Mja... Det var väl tveksamt?

VAD VAR DITT FÖRSTA INTRYCK PÅ NUMMER 33?
Karin. Världens goaste och gladaste.

HUR TRÄFFADE DU NUMMER 9?
Dennis. Genom Lys

NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 14 NÄSTA GÅNG?
Janet. Ingen aning faktiskt *Hmm* :)

ÄR DU NÄRA VÄN MED NUMMER 13?
Idun. Det är en hårsalong som jag inte har vågat klippa mig på ännu. Så nej. Jag har mycket skräpnummer i min telefon tror jag bestämt? :)

HAR DU GÅTT PÅ BIO MED NUMMER 4 NÅGON GÅNG?
Anna H. I ärlighetens namn så vet jag inte :)

SKULLE DU KUNNA GÅ UT MED NUMMER 5?
Anna I. Absolut. Hennes fester är alltid de roligaste. Av någon anledning är jag alltid fullast på dem också ^^

PRATAR DU MED NR 35 OFTA?
Kristina. Ja vi pratar ofta. Klasskompis och kompis ju :)

KÄNNER DU NUMMER 1?
Aline. Klasskompis från Lärarutbildningen

SKULLE DU KUNNA GE NUMMER 6 EN KRAM?
Anna L. Alla gånger. Min sambo (En av tre) under sista året på gymnasiet.

VAD HAR DU OCH NUMMER 7 FÖR RELATION?
Bella. En helt galen vän :) Hittade även henne på Lärarutbildningen. Alla sköningar finns där nämligen :)

[skriv en rubrik]

Trodde jag skulle få finbesök imorgon, men eftersom jag inte har hört något så antar jag att det blir ändrade planer. Morgondagen kommer istället för äppelpaj bestå av Yoga och gym. Ni kanske tror att jag hade fått nog av yoga sen förra helgen. Men imorgon är det nämligen riktig yoga. Inte andningsgrejs :) Mycket roligare alltså.

Glömde ringa och jaga sommarjobb idag :( Det var dumt det. MÅSTE komma ihåg det på måndag. Snart lär det ju vara fullt överallt. Inte bra. Orka läsa fler sommarkurser. Kanske ska kolla upp vad som går i fall att... Går det något idrottsligt så funkar det ju. Även om det inte ger så vårst bra med pengar :) Lånade pengar dessutom.

Crap att inte Danny åkte ur Let's dance. Han kan väl försvinna ut och jaga fjortonåringar eller något. Matte och Karin var väl ändå bättre *suck* Men ska inte gnälla. Jag röstade ju faktiskt inte idag. Tur var att Tony blev kvar åtminstone :)Avslöjande?

Varit och kört ett Medelpass på Friskis. Tyvärr var det inte ordinarie instruktör, utan C. Jag brukar inte gilla hans pass speciellt mycket. Men idag blev jag glatt överraskad. Var helt okey faktiskt. Hurray! Men det brukar vara roligare på fredagspassen. Ajja... Kom på den briljanta idén att börja skriva i träningsdagboken på internet igen... Problemet är bara att jag inte kan komma på vad tusan den hette. Då fattar nu hur ofta den har blivit uppdaterad på sista tiden. Hmm... Inte såå ofta :) Får försöka leta rätt på den igen tror jag. Google är ju alltid bra ^^

Nu blir det kaffe och Princesstårta.
Det är ju över hälften kvar! Och de hade skrivit rätt också. Duktiga. Lite oroväckande var det dock när kvinnan i kassan frågade "Är det din födelsedag?". Till saken hör att det stod "Micke 30 år" på tårtan? Ser jag ut som en Micke? Ser jag ut som 30? Det är mina frågor :) Men god var den. Och fin.

Fluxx - För en fräschare andedräkt?

- Har du druckit aluminiumrengöring?
- Ehh... Nej. Det är nog munsköljen...

Man får väl hoppas att det är bra för tänderna i alla fall.
Verkar inte som en bra idé innan man ska ut och ragga i alla fall ^^

image263
Aluminiumrengöring?

Grattis.

Idag fyller Micke 30 år. Grattis älsk! :)

Av mig + familjen fick han en fotoskrivare.
Det hade han inte väntat sig... Tydligen :)
Jag som kämpade med att gömma paketet för att han inte skulle hitta det och lista ut vad det var.

image262

Var en meningsfull dag i skolan idag. Ähhum... Redovisade våran broschyr om könssjukdomar på typ 5 minuter, sedan fikade vi en timme. Skippade klassföreståndartiden på eftermiddagen eftersom amatomilektionen slutade så grymt tidigt (Eller ja... Vi tyckte helt enkelt att vi slutade när läraren åkte hem :P). Såå fick skjuts till Karlstad av Bilen. Sen gick jag och K till T (världens mysigaste café med världens godaste latte!) och fikade *höhö* Och vet ni? Snart ska jag fika igen! Princesstårta. Inte såå gott. Men jag köpte chokladkakor också ^^


Ready! Or not?

Hade liksom bestämt mig för att jag var klar med Beteendevetenskapen. Men nu undrar jag om jag inte ska ta och lägga ner mig lite till? Hmm... Svårt val. Kan ju leta lite spännande grejer medan jag kollar på tv? Det brukar ju gå finfint :) Eller så brukar det inte det... Men idag kanske det gör det? :) Man vet inte om man inte provar.

image261

Garfield for presidentGlöm klimathotet. Monsterpigan är här!!!

Vår kära jord står tydligen inför en ny katastrof: Harlekinnyckelpigan. Om man ser en ska den dödas på fläck. Hur ser man skillnaden undrar jag? Det kanske vore bra att veta. Trots att de skriver att det är bättre att utrota en "snäll" art, än att en Harlekinpiga överlever. Är det antalet prickar? Toppen att jag får ännu ett kryp att vara rädd för *suck*


image259
image260Snäll piga
Dum piga


Kan inte bestämma mig.

Provade den nya Magnum-glassen. En av dem i alla fall. Nämligen Magnum Mayan Mystica. Den var lite skum. Bara choklad rakt igenom, which I looove! Men sen skulle den ju vara "spicy" också. Och ja... Curry eller glögg är eftersmaken. Jag kan inte riktigt bestämma mig faktiskt... Men den gick ju ner i alla fall :) Sen tänkte jag köpa Marabou Non Stop också. Den fanns ju bara i 200 gram. Så vad gör man? Köper 200 gram så klart. Jag har dock inte öppnat den. Så mycket godis. Så lite träning!

Tro om jag ska gymma innan tv-kvällen imorgon :) Känns så. Börjar få ont i ryggen nu igen så det är nog lika bäst att träna :) Tur att jag inte har barn just nu känner jag. Jag skulle ha varit en extremt dålig förebild :P

I Aftonbladet kan man idag läsa att 19-åringen som mördade flickan i Mora troligen var psykiskt sjuk vid tillfället. Skräll? Det hade ju jag personligen aldrig kommit på. Jag förstår inte vad det är för smartisar som sitter och klurar ut sånt. Undra vad man behöver för utbildning för att konstatera sånt. Avslutad grundskoleutbildning?

Här är det tvära kast minsann... Tror jag ska gå och kasta mig själv i sängen nu. Anatomi med Lillemor imorgon. Då är det inte lönt att sova igen något på lektionen :) Förresten så skrattar man för mycket. Så det är ju i princip omöjligt i alla fall :) Coolare människa får man leta länge efter!

Saknad.

Jag saknar Universitetet lite. Skulle önska att det åtminstone gick att läsa på distans samtidigt som jag pluggar i Sunne. Men det är ju fy fy. Får väl läsa resten av det sen efteråt istället. Eller något. Om jag orkar. Sjukt skoltrött nu. Ska bli helt underbart med praktik. Om än lite nervöst :) Hoppas på ett sommarjobb också. Annars lär det väl bli en till sommarkurs. Usch :)

Om jag fortsätter på lärarutbildningen vill jag nog få in lite Idrott också. Därför vore det ju väldigt skönt att kunna läsa typ religionen nu på distans. Men behvöer ju bara göra praktik i ett ämne för att få ut examen. Så då borde det ju gå. Eller hur? Toppen. Det är pedagogiken då som man kanske måste göra praktiken i. Men det är ju bara 10 ynka dagar. Inte helt omöjligt. Den som lever får se.

Underbart.

Finns det något mer underbart än när man får ett otroligt välskrivet mail som bara säger ALLT?

Icecool skriver: tjaa

Inte ens ett stort T var det värt... Men åtminstone 2 aa.

Fråga:

Jag har en fråga. Det blev en väldigt hetsig diskussion i köket förut. Om makaroner! Ja jag vet... Vi har inget bättre att diskutera :P Makaroner som man kokar i mjölk är ju stuvade makaroner. Eller hur? Då är ju makaroner som man kokar i vatten vattenmakaroner! Glasklart. Men Micke ville inte alls hålla med. Så när jag diskade ur en kastrull med kökssvampen sa han att den numera var en svampgryta *suck* :) Who's with me? :)


image258

Jag erkänner att jag är periodare.

Emellanåt blir det ganska mycket listor. Inte en jävel, förutom jag, läser dem. Men jag tycker att det är meningslöst och roligt. Så därför snodde jag ett par från Jessicas blogg.

ALLMÄNT.
1. Vad heter du?
Marie. Inte helt otippat kanske.
2. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Marie funkar för mig. Det kunde ju varit värre.
3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Selma och Linda. Mormor satte stopp för det :) Siv och Sture ville min syster döpa mig till. Hon tyckte tydligen att jag skulle bli tvillingar.
4. Vilken årgång är du? 1986
5. Vart bor du? Knarkparken i Karlstad
6. Bott utomlands? Nej, och det är väl väldigt tveksamt om jag kommer göra det också
7. Flyttat antal gånger? 8 gånger. Wow! :)
8. Vart skulle du vilja bo? I ett hus på landet. Min bättre hälft vill dock fortsätta vara stadsbo.
9. Yrke? Studerande

UTSEENDE.
1. Hur lång är du?
158
2. Hårfärg och frisyr? Brunt rakt platt
3. Ögonfärg? Bruna.
4. Mest nöjd med? Ehh... Ja... Helheten kanske.
5. Minst nöjd med? Vaderna. De förstör mitt liv. Kära tomten, ge mig en vadfettsugning :P
6. Skostorlek? Det beror på vilken typ av skor det är. Jag har allt från 36-40 faktiskt.

FAVORITER.
1. Mat/dryck? Tacos och JO apelsinjuice eller mjölk
2. Djur? Allt som inte har fler än 4 ben. Djur utan ben går dock bra.
3. Färg? Svart eller blå.
4. Parfym? Jag vet inte när jag ägde en parfym sist. Det är sjukt dyrt och känns onödigt. Jag har en deo i alla fall :P

KLÄDER.
1. Vad använder du just nu för jacka?
En brun jacka av något märke. Hmm
2. Vad använder du just nu för skor? Jympadojjor. Alltid!
3. Favoritfärg på kläder? Svart
4. Favoritaffärer? Vero Moda och H&M
5. Vad har du för byxstorlek? M
6. Vad har du för tröjstorlek? S-M oftast. Förutom sånna avsydda eländen för då skulle jag behvöa tältstorlek. Varför får man inte ha bröst?

BLANDAT.
1. Var har du i din jackficka just nu? Mobil och mp3 i vänsterfickan och busskort och nycklar i högerfickan
2. Vad är du beroende av? Godis
3. Vilket land kommer du i från? Sverige så vitt jag vet. Men folk hävdar att jag måste vara adopterad.
4. Vad tror du på? Aino! :)
5. Vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? Jag jag är ju döpt och konfirmerad så jag lär väl va kristen om man ser det så. Men annars kanske jag klassas som agnostiker. Hur fan det nu stavas.
6. Vad köpte du senast? Stycksaker (3 för 10:-) och en skitäcklig juice från Brämhults. Äpple/Mango. Smakade dålig fylla.
7. Vad bor du i? En lägenhet som jag hatar mer än allt annat på jorden

PRYLAR.
Plånbok:
En svart
Tandborste: Colgate 360
Smycken: Ett halsband som jag fick i studentpresent. Btw så borde jag lada det.
Solglasögon: JAg ska försöka inhandla ett par med styrka i. Kanske. Också heeeelt onödig utgift i min värld.Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Rätt glad.
Är det nåt du absolut inte äter: Levergryta. Och så är jag rätt skeptisk mot sushi. Men har lovat att testa.
Musik just nu: Mja.. Allt som Lys skickar
Vad sa du senast: "Vi kanske skulle sätta den lampan i hallen istället då."
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: Medeltiden
Sommarplaner: Jobba hoppas jag. Annars lär jag väl få prostituera mig.
Fisk eller badkruka: Fisk!
Hur många kuddar sover du med: Två
Favoritväder: Soligt! Sen kvittar det om det snöar eller är sommar
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: Chokladpudding, massor med böcker, dator
Spelar du något instrument: Nej. Det är nog alla mina medmänniskor glada för
Vem är viktigast för dig: Alla nära och kära. Jag är galet sentimental.
Tror på liv på andra planeter: Mja... Kanske
Tror du på mirakel: Japps
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Ja det tror jag
Ser du dig själv som tolerant mot andra: Ja faktiskt. Även om man inte kan tro det.
Ser du på kärleken som ett misstag: Är det kärlek om man ser det som ett misstag? I think not. Vi har något att lära av alla! Så det så :)
Hur många barn vill du ha när du blir stor: Ett räcker.
Är du kittlig: Ta på mina fötter så ska du få se...
Snarkar du? Enligt mig så gör jag inte det. Men enligt Micke så gör jag det. :)
Stjärntecken? Kräfta
Det här är jag bra på: Driva Micke till vansinne :P
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Får man säga trolla?
Vad vill du jobba som? Gyminstruktör/massör typ
Chips, morötter eller godis? Godis. Skräll?
Pizza eller hamburgare? Hamburgare i så fall
Skriver du dagbok? Blogg?
Har du nån flickvän/pojkvän? Näää... Har jag? :)
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? Jag skulle vilja ha en liiiten tatuering på typ skuldran. Men det får vi väl se. Piercing är också snyggt... Men jag är så jääävla feg :P
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) Jag blir deprimerad när det är stökigt. Men det blir det jämt ändå :P
Gungar du på stolen? Nej. Jag skakar på benen istället
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Nej... Jag gillar mitt liv faktiskt :)
Vilken hand håller du gaffeln i? Höger om jag bara har en gaffel. Annars vänster.
Hur är din drömtjej/kille? Jag har honom redan
Hur många syskon har du? 5 år äldre systeryster
Vad är du mest rädd för? Mörkrädd, djur med fler än 4 ben osv.
Är du rädd för blod? Rädd och rädd. Det är äckligt
Saltar du på maten? Oftast inte
Gillar du att sjunga? Hellre än bra
Vilket gymnasieprogram går/gick du och varför? Djurvård. För att jag gillar djur?
Brukar du sola? På sommaren om någon släpar ut mig med våld. Har en förmåga att fastna vid datorn :P
Vad gör du om du får hicka? Hickar?
Röker du? Nej.
Snusar du? Nix
Kaffe, te eller inget? Båda, men helst te.

Sötisar.Tissarna har varit ute på balkongen och härjat på eftermiddagen.
Det var sååå roligt att kolla på fåglar och jaga flugor.
Btw så är inte Amadeus så fet som han ser ut.
Kameran lägger på några kilo.
Och Lys tycker att Amelia ser elak ut.
Men hon är sååå gosig nu
:)

Lite kär.

image253Jag är lite kär i de här stövlarna. Synd bara att mina vader aldrig skulle få plats i dem. Men för vinnaren i vadloteriet finns de på Tradera. Bara för att  mammsen lovade att betala ett par stövlar om jag hittade några kan vi ju gissa hur bra det kommer gå. Ungefär som när man äntligen har råd att shoppa. Man hittar nada! I alla fall är det alltid så för mig. Lite drygt. Men så äre!

Dammsugning nu. Katterna har en förkärlek för att leka med kattbajs tydligen. Inte så fräscht tycker jag. Men de verkar inte ha något emot det :) Städa städa alltså.

Ajöken!

Spy spy spy.

Jag mår illa.
Jag vill spy.
Jag är aldrig hungrig.
Jag är inte sugen på något.
Jag äter bara för att det sägs att det är livsnödvändigt.


Men men. Det är väl en del i processen... Allt har ju varit det senaste dagarna
"Kom hit även om ni har feber eller magsjuka. Det är en del i kursens process. Det hör till när man renar kroppen".
Jag hoppas nästan att jag åker på en redig magsjuka tills imorgon.
"Hej alles. Jag är supermagsjuk. Men det är ju en del av processen, så wtf... Vem vill jobba med mig?"

Tristess!

Fy fan vad tråkigt det är på Yoga-weekend alltså. Jag hade hoppats på massa övningar och typ varför man gör de övningarna och sånt. Men nej... Vi bara andas och andas och andas. Så otroligt tråkigt. Ja, jag vet att det också är yoga, egentligen. Men det var itne det jag ville ha. Gjort precis samma övningar 3 dagar i rad. Jävligt motiverande. Tänk om det alltid gick samma tv-program varenda dag? Det är så det känns. Iofs går det väl typ samma program också. Vad är summan av kardemumman? Life´s a bitch. Tills imorgon ska vi dessutom ha gjort en god gärning för någon vi inte känner bara för att förbättra våran karma. Dessutom ska vi ta kontakt med någon som det har skurit sig med. Typ en gammal vän eller något. Men jag känner att jag inte har några sånna problem att lösa längre. De som inte finns i mitt liv nu vill jag heller inte ha där. Kontakten tog helt enkelt slut av en anledning. Så det så. Funderade på några gamla kex först. Men vill jag ha dem i mitt liv nu? Njet. :) Kanske slänger iväg ett sms till en vän jag itne hört av på länge istället. Trots att vi inte har något otalt. Det får vara det. Den goda gärningen vete tusan. Jag får väl få dålig karma då :P Stackars mig. Det är jag och Earl...

image252

Imorgon ska jag nog träna i alla fall. Eller så ska jag leta present till Micke. Svårt val :P Kanske hinner båda :) Och eftersom vissa är oroliga att jag inte ska komma i jeansen eller hinna bli fit till beach 2008 så kan jag ju meddela att jag har börjat springa igen. Så bara för att jag inte hänger på Friskis hela tiden så äter jag inte bara :P Nog för att jag just nu har en godispåse brevid mig. Men det var för att jag inte kom ihåg att äta något igår när jag hade köpt :) Får inte låta det bli gammalt!

Btw så känns det inte som söndag. Det känns som torsdag. Känns så surt att ha missat en långledighet för den här skiten. Åhhhh suck! Nu ligger nog min karma på attans mycket minus!

Andas iiiiin. Andas uuut.

Ja... Andats har jag gjort dessa två dagar i alla fall. Mitt huvud vill bara sprängas. Gjorde en andningsövning/avslappning på 1½ timme idag. Jäkligt drygt. Jag somnade iofs på en gång på avslappningsdelen. Efter att golvet hade slutat gunga. Drygt värre. Tur att det bara är två dagar kvar. Min kropp klarar inte mer andning :P Inte så seriös andning i alla fall. Gjorde någon läskig titta-i-ögonen-övning också. My gash. Jag som hatar ögon!

image251

Imorse hittade jag förresten stekpannan på köksgolvet. Men våra katter är iiinte galna. Oj nej :) Helt normala :P

Melodifestivalen ikväll då. Vem hejar du på? Personligen gillar jag nog Calaisa bäst av alla som är med ikväll. Får hoppas att de har en bra låt och går vidare. Annars är faktiskt Sanna Nielsen bäst hittills :) Så det så. Våga inte säga emot. :)

Nu måste jag springa ner till Pressbyrån och köpa godis. Handlade ju på Supermarket förut. Och deras godis är inte mycket att hänga i granen direkt. KaramellKungen ska det vara. Annars får det va :)


RSS 2.0