Borde kanske göra något?

Vaknade halv 10. Sedan dess har jag sprungit en vända och suttit vid datorn. Hmm. Kanske borde duscha, äta frukost, ragga lite sommarjobb och ladda för en alldeles underbar yogaweekend. Det här med sommarjobben borde jag verkligen ta tag i... Men jag har ju som sagt liite fobi för telefoner. Det är läskigt. Pratar hellre med folk face2face. Sånt har jag tyvärr inte tid med idag. Inbillar jag mig i alla fall. Så det blir väl att leta fram telefonkatalogen och arbeta sig igenom de Gula sidorna :)


Ryktas att det finns lite kladdkaka kvar!

Kleptoman-Marie

Snodde förresten en lista från en viss klasskompis. Jag hoppas hon förlåter mig :P Men hon kallade mig faktiskt ägg. Så vi säger att det är kvitt nu :DMOTSATTA KÖNET
Gillar du någon just nu från det motsatta könet:
Förhoppningsvis eftersom jag faktiskt har en sambo? :)
Vet den om det: Jag tror han misstänker något?
Gillar någon annan dig just nu: Förutom han? Mycket tveksamt.
Vad tittar du på hos en kvinna/man: Händerna ffs! Fula händer = kört!

INOM DE SENASTE 48 TIMMARNA
Har du haft ett seriöst samtal:
Mja... Definiera seriöst?
Kramat någon: Klänger väl på Micke så mycket jag hinner
Kommit sams med dina föräldrar: Kommit sams? Vad faan är det för jävla svenska?
Bråkat med en kompis: Inte vad jag vet.

GILLAR DU ATT
Ge kramar:
Absolut. Men jag är rätt dålig på det. Mer kramar åt folket!
Ge massage: Nej... Det är därför jag utbildar mig till Hälsoterapeut? :)
Gå promenader i regnet: Ja. Och springa i regnet. Skönt!

ÖVRIGT
Svär du för mycket:
Enligt vissa :)
När duschade du senast: Minns inte... Kanske igår?
Vilken färg är det på dina byxor just nu: Svarta med nån fiffig reflexrand
Vilken låt lyssnar du på just nu: Mickes dator som försöker överrösta min dator.
Vad var det sista du sa: Mhm... Okey. (Vi har givande konversationer i den här lägenheten)
Vad är brevid dig just nu: Kay Pollak, Personalgruppens psykologi och Ditt kompetenta barn. De börjar bli dammiga...
Hur ser ditt skrivbord ut (till datorn): Ett sånt trekantigt från Jysk. Skitjobbigt när man ska flytta. Köp inget sånt!
Vad var det sista du åt: Mc Fest, strips, cola
Hur är vädret just nu: Klart till halvklart i svealand.
Vem pratade du sist med på telefon: Mammsen
Vad gör dig glad: Choklad? :)

Vart skulle du vilja åka: Irland, Island eller Skottland
För att shoppa: Helst slipper jag den biten. Om det inte är godisshopping i Taxfree
För att festa: Ner på stan? :)
För att ha sommar: Det är sommar i Sverige också. Ibland.
Vill du ha barn: Ja faktiskt. När den vändningen kom vet jag inte. :P
Vad ska dom heta: Ingen aning. Jag gillar namn från nordisk mytologi. Micke kämpar för att få igenom Slobodan... I don't think so... :)


Frossa frossa!

Idag har varit en riktig ätardag tror jag. Höhö. Jag skyller på att mattanterna hade fräckheten att inte ge oss någon frukost imorse. Hur kan man? Vi var ju såå himla nära svältgränsen! :) Såå efter skolan dråg jag K och K till Kebabhouse och åt kalasmat. Enchilada för min del. Kanske var ett förhastat beslut. Människan i kassan kollade argt på mig för att jag velade. Men det dög, helt klart. Man kan ju tro att det slutade där. Icke! Vad tror ni om oss? Vi tre som alltid hänger och dregglar vid fikat i matsalen. Vi gick så klart till Chocolat och tog en glass. Mihihihi. Inte ens där slutade det för min del... Igår bakade jag nämligen kladdkaka. Den blev ju inte så supergod, men en kladdkaka är alltid en kladdkaka. Och som pricken över i kom Micke hem med Mc Feast. Men i ärlighetens namn var jag faktiskt rätt mätt då... Slöseri med mat. Och pengar :)

image250

Mjaa... Det var väl typ min dag det. En herrans massa mat. Och just det! Redovisning hela förmiddagen. Urk. Snacka om hjärnmos efter det. Och mina nya skor suger att gå i. Aj vad ont mina fötter gör. Hade jag inte hatat fotmassage så hade jag nog inte tackat nej till det :P

Bara en sak till. Sen ska jag lämna er i fred. Hade det inte varit för att jag var så fruktansvärt IQ-befirad och anmälde mig till Yogaweekend hade jag varit ledig i hela 5 dagar nu. FEM! Vet ni vad jag får istället? EN! Jag är fan inte riktig någonstans jag. Kommer säkert bara bli en massa andas in och ut genom näsan. Har jag inte ens liiiite feber? Liiite ont i halsen?Beslutsångest.

Jag ska skriva ett arbete i Anatomi. Frågan är bara om vad? Jag har begränsat mig till två ämnen nu, men det är ju fortfarande ett för mycket :) Ska det handla om hur man kan förebygga barnfetma, eller hur man kan förebygga Ortorexi? Hmm hmm. Båda är ju väldigt intressanta. Trodde att jag skulle kunna välja lättare genom att ta det som det fanns mest information om. Tyvärr fanns det tillräckligt med information om båda. Crap.

image249
Vore rätt skönt... Men å andra sidan får jag ju faktiskt inte betalt i vilket fall :)

Annat som måste fixas är att ringa Spa och kolla upp lite viktiga saker, samt skicka ett avtal till dem. Skolan är ju lika velig som alltid. Eller ja... Lärarna där åtminstone. Alla säger helt olika hela tiden. Lite frustrerande. Vet varken ut eller in till slut. Life´s a bitch, and then you die :)

Fick höra av M idag att sista gruppen vi hade igår,med andra ord när vi var som mest oseriösa, tyckte att vi var bäst. Mahahha. Vi som trodde att vi var dötrista. Vem kan motstå fem övertrötta charmtroll med noll koll? :P Imorgon blir det redovidning igen. Bläsch. "Hur uppfattar 80-talister som läser till lärare stress?" Typ... Blir säkert bra. Vi kör den spontana stilen. Antingen blir det görbra, eller så går det åt helvete. Men vad gör det om hundra år? :)

Jag borde kanske färga om håret innan anställningsintervjun? Är det någon som anställer någon med fläckigt hår? Chansen är rätt liten va?

Så äre!

Dags för klassen att beställa från Dermanord. Men även denna gång beställde jag bara till alla andra. Höhö. Livet som überfattig student. Hade tänkt köpa massa roliga massageoljor och grejer. Men nej. Blev inte så. Jag måste försöka bli en elak och sniken person och ta betalt. Bläääh. Lättare att ta betalt av folk man inte känner. En anledning att längta hem. Förhoppningsvis kommer någon man inte är så tight med (Nemas problemas eftersom älvdalskompisar är obefintliga? :) ) vilja ha massage. Det är ju inte såå himla roligt att lägga pengar på massa massageprylar annars. Men men... Så är det att vara en tönt-Marie :)

Jag vill höra något från Sommarjobbsansökan nr 2! Me want it! Borde söka fler... Men var?

I-landsproblem.

Hur kan hotmail inte fungera? Jag trodde inte det var möjligt. Det är ju den sidan som funkar i alla väder. Oftast.
Men nej... Till och med den bästa av sidor verkar kunna kollapsa.
Usch.

image248


Cykeltrauma.

Idag hade vi ju då "föreläsning" för FD. Våran klass tänkte ge de arma stackrarna en liten stressreaktion. Därför började vi typ med "Hej, vi heter bla bla bla. Gå upp en och en och skriv ett ord som förklarar vad stress är för er". En kille var så rolig. Han skrev cykelpunka. Det var ju verkligen originellt i alla fall :) Och han sa att han ända sen den cykelpunkan är livrädd för att det ska hända igen. Trauma? :) Vad gäller stressreaktionen så var det inte många som fick den. Jag hade dött. Jag hatar sånt. Ju fler grupper som kom in desto mer oseriösa blev vi, men desto mer fokuserade blev lyssnarna. Av någon anledning? :) Undra vad vår lärare tyckte när vi stod och halvt höll på att bryta ihop av skratt. Ajja... Så länge man skrattar tillsammans så :)

image246

Annars är det Yogaweekend till helgen (weekend = helg = logiskt?). Urdumma tider. 17.30-21.00 på fredag. Liksom... Vem ska rösta på Tony om inte jag kollar på Let's Dance? Får verkligen hoppas att det går att få in 4:an på tvn i klassrummet. Då kan man kika i pauserna i alla fall :) Och Sunne en fredagkväll... Bara det är ju så hemskt som det kan bli. Men det är tydligen hårt att ligga på topp.

image247Nä... Krypa upp i soffan med te och fluffigt vitt bröd? Jag är Fröken halvfabrikat den här veckan. Eller Fröken Färdigrätt kanske... Igår blev det paj. Idag pirog. Imorgon Karins lasagne och på torsdag paj. Dags för den där kostkursen snart kanske? :)
Hur man suger ut så mycket pengar som möjligt.

På GratisBio fick man 22 poäng om man registrerade sig på Meetic. Nu har en människa, visserligen helt obetydlig, mailat mig. Och jag får inte läsa mailet om jag inte betalar typ 279:-/månad. Smart av dem. Tänk om jag vore supersingel. Då hade jag säkert betalat det. Det kunde ju vara mannen i mina drömmar! Men nu... Jag har ju redan mitt på det torra. Nu vill jag ju bara läsa för att få mig ett gott skratt. Men nej... Det får jag ju inte. Elakingar.

Förresten så tycker jag att ni också ska samla poäng. http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=29203 Så det så.

Nää... Klockan ringer snart och dessutom ska man vara aktiv och vara "ledare" imorgon. Uj uj... Låter riktigt stort när de lägger fram det så... Prata om stress i en halvtimme. Samma sak 4 gånger. För 4 grupper med 4-5 pers. En halvtimme... Då hinner man ju knappt få tyst i klassen. Men det kanske är lite lättare med folk som kommit ur tonårstrotset :P

Gonatt!
 

Ge mig energi.

Idag har det sannerligen varit en energikrävande dag för min del. Jisses. Men... Jag överlevde ju det med. Vi fick dessutom sluta tidigare. Det blev ju lite plåster på såren :) Underbart vårväder. Och snart är det sommarlov! Enligt mig. Mina klasskompisar idiotförklarade mig ganska bra :P

Tog premiärturen i spåret idag också. Skönt. Men jobbigt. Joggade med knappt styrfart :) Men runt kom jag. Utan några försök till Stålmannen-flygningar. Ganska imponerande om man frågar mig. Tyvärr konstaterade jag att en mil är antingen till Friskis och tillbaka, eller typ till stan och tillbaka. Det är med andra ord jävligt långt. Vad fan tänkte vi med, Lys? Hur ska vi ta oss runt? Ambulansen kommer fan få hämta oss :)

Uhhmm... Ja just det. Katterna är totaltokiga.

Home sweet home!

Äntligen tillbaka i Karlstad igen. Jag undrar faktiskt hur jag ska överleva fyra veckor hemma. Jag kommer att vara i upplösningstillstånd efter det. Uscha :) Får tälta i Mora emellanåt. Eller ta in på Hotellet kanske. Mahahaha :) HAde i alla fall hoppats på att folk skulle hålla sig i Mora under veckan och inte dryga sig iväg neråt landet. Men redan innan vi lämnat Mora var de tvungna att sätta in en extrabuss. Jävla skidåkare. Hade någon bredvid mig precis hela vägen. Och de kan ju inte sitta still heller. De ska sitta och gnida sig på det stackars sätet oavbrutet. My god. Vad har ni för problem. Sitt still för helvete.

Mmm... Kom på att jag borde ha läst en bok tills imorgon. "Bränn inte ut dig". Och det vore ju dumt att bränna ut sig... Så kanske skippar det :P Så ska vi tydligen ha en föreläsning för Förpackningsdesignarna på tisdag. För vi måste ju öva på att vara ledare... Eller något sånt. 6-7 stycken ska ha en grupp på 4 pers... Det är ledarskap det... Banne mig. En sån utmaning.

Lantluften som gör det?

Har precis sovit i två timmar. My god. Det var den dagen det. Kan ha något att göra med att jag och pappa var ute och gick i skogen med tre av hundarna i nästan två timmar. Superskönt var det. Lite drygt i slutet när skaren inte bar lika bra :) Vovvarna blev trötta i alla fall, och tydligen jag med. För mycket frisk luft troligen :)

Hunnit upp till farmor och fika också. Hon hade sparat en påse med lussebullar till mig! Underbart. Det finns inget i hela världen som är bättre än farmors lussebullar. Dessutom fick jag ett par tofflor och lovikkavantar. Mycket välbehövligt eftersom jag ständigt fryser :)

Nu ska jag ladda för kvällens melodifestival.


Nyshoppad.

Tur att man inte är hemma så ofta. Föräldrarna blir helt plötsligt så givmilda :) Igår fick jag nya träningskläder av mamma och idag fick jag en ny sport-bh och nya skor :) Helt perfekt eftersom det är sånt jag har behövt köpa i en evighet. Tyvärr prioriterar jag oftast annat. Förra månaden liksom.... Katt eller skor? KATT! Den finns ju i 15 år... Skorna i ett år. Hallååå :)

Praktikplatsen verkar i alla fall hur bra som helst. Och jag vill starta eget. Helst imorgon. Haha! Kanske ska utbilda mig lite först :P Men inspirationen flödar. Får nog köpa en idébok och skriva ner. Kanske kan göra mig till mångmiljonär så att jag har råd att köpa mitt drömhus. Som jag faktiskt hittade i Karlstad. Tro det eller ej. ETT fint hus :)

Annars då? Inte mycket. Dålig dag att åka till Mora. Kaos. Jävla skidåkare. :) Som tröst köpte vi praliner på Chokladhuset. Mmmm!

Mamma-pappa-fonden

Jag ska beställa en till massagebänk :) På order av de nära och kära här hemma. De tycker inte att de haft så stor nytta av min utbildning, eftersom jag aldrig orkar släpa hem bänken för bara en helg. Så nu köper det en till åt mig :) Snällt va! Snäll som jag är tar jag dessutom en billigare modell. Inte lika skön att ligga på :) Men den ska nog duga. Flera klasskompisar har denna och är nöjda så... Då kan det inte vara alltför illa :)
image245

NU ska jag sova :)

En annan planet?

Efter 7 timmars bussresa är jag då äntligen hemma. Jag har ont i ryggen och rumpan efter de alldels för bekväma sätena. Skönt att det bara var 10 pers från Karlstad till Borlänge. Men därifrån var det ju överbefolkat med Stockholmsresenärer. Som vanligt!

Hemmahemma är det minsann ingen vår i alla fall. Inte på långa vägar. Det är ju massvis med snö :) Helt plötsligt fattar jag inte klimathotstjatet. Jag drunknar ju i snö om jag går ut på lindan och ställer mig :) Trodde att jag skulle vara tvungen att köra bil till Mora imorgon också. Men som tur var skulle mammsen till optikerna, så hon skjutsar mig. Mahahahaha. Då kanske jag klarar mig från bilkörning ett år till :P Nä... Allvarligt. Om jag får ett hyfsat jobb i sommar så köper jag nog en bil. Men det vore ju bra om man hade råd att köra den sen också :)

Skönhetssömn nu så man inte ser ut som en zombie när man ska flrta in sig hos handledaren :)
Ajöken!

Inget mysterium.

Det är väl inte så himla konstigt att det inte är någon färg kvar på skallen, när allt sitter på örngottet. Underligt... Jag har inte sovit med nyduschat hår, och så mycket svettas jag faktiskt inte. Färgen verkar helt enkelt trilla av bara så där. :) Toppen.

Nu ska jag sluta självömka och packa istället.

Listar lite

I brist på annat. En ganska lång lista...

1. När gick du upp idag?
05.00

2. Diamanter eller pärlor?
Vad som helst bara inte guld! Hatar guld!!!

3. Senaste filmen du såg på bio?
Arn... Tror jag

4. Favorit-TV- program?
Men in trees, CSI, CSI NY, Criminal Minds, Gossip Girl.... Nej, jag har inget liv.

5. Vad åt du till frukost?
Fil med müsli och o'boy. Inte i filen alltså

6. Vad är ditt andra namn?
Lena

7. Din favoritmat?
Tacos!

8. Vilken mat gillar du inte?
Levergryta. Blörk

9. Favoritchips?
Sour cream-hjärtan

10. Vilken är din favorit-CD för tillfället?
Hmm... Jag vet inte när jag lyssnade på en cd senast...

11. Vilken bil kör du?
Jag har inte kört bil på 2 år och en månad...

12. Favoritmacka?
Dubbel *tihi* Nää.. Rostad med rökt kalkon just nu

13. Vilka mänskliga karaktärsdrag kan du bara inte med ?
Besserwisser-folk. Utrota eländet. Mer ödmjukhet åt folket!!!

14. Vilka är dina favoritkläder?
Mickes mysbyxor som jag köpte till honom och sen tog själv *mahahaha*

15. Om du fick åka vart du ville på semester?
Skottland, Irland eller Island

16. Favoritklädmärke?
Ehh... Vad som helst som passar och inte kostar apa.

17. Var vill du dra dig tillbaka?
I skogen

18. Favorittid på dagen?
15.20

19. Var är du född?
Mora BB

20. Vilken är din favoritsport att se på?
Hockey

21. Vem tror du inte sänder detta tillbaks?
Jag skickar det inte till någon... Så...

22. Vem tror du skickar tillbaks först?
...

23.Coca Cola eller Pepsi?
Coca cola

24. Fotboll eller hockey?
Hockey

25. Är du en morronmänniska eller nattuggla?
Nattuggla

26. Pedikyr eller manikyr?
Manikyr i så fall... Jag kan ju inte med att folk tar på mina fötter. Så det vore ju dumt att sparka ur någon tänder.

27. Några spännande nyheter att berätta för oss?
Jag fick VG+ på "Kalle Köttbulles guidade tur från munhåla till bajskorv"! Ganska bra eftersom betygsskalan bara går till VG :)

28. Vad ville du bli när du var liten?
Bagare. Tack gode gud för allmänheten att det inte blev så!

29. Bästa barndomsminnet?
Hmm... Liseberg när jag var tre år

30. Varit i Afrika ?
Nej... Och jag vill inte heller. Bakteriefloran är väldigt avkskräckande.

31. Nånsin rullat in någon i toapapper?
Nej... Det tror jag inte

32. Varit med om en bilolycka någon gång?
Nixpix.

33. Favoritdag i veckan?
Torsdag.

34. Favoritrestaurant?
Hmm... Norrstrands pizzeria? :P

35. Favoritblommor?
Jag må vara tråkig... Men rosor. Gärna blåfärgade.

36. Favorit-snabbmatsrestaurant?
Max-hamburgare och Mc D-strips

38. Äger du en cykel?
Ja, men den har pappa snott

39. Vem fick du senaste mailet från?
Någon som ville köpa böcker, som sen inte ville köpa böcker. *hmpf*

40. Vilken affär skulle du välja att utöka ditt kreditkort på?
Mitt kreditkort som jag inte har, eller?

41. Läggdags?
I vanliga fall... Men imorgon ska jag ju åka hem. Så inget Sunne för mig inte. Vaken länge till alltså.

42. Vems svar är du mest nyfiken på av dom du skickar brevet till?
Är det någon här som är trögfattad, eller?

43. Senaste personen du åt middag med?
Micke. Skräll va`?

44. Vad lyssnar du till just nu?
2 datorer som surrar ikapp.

45. Favoritfärg?
Ja inte är det grisrosa i alla fall

46. Hur många tatueringar har du?
Ingen. Jag sparar det till någon ålderskris.

Vad göra?

Toning är på förslag.
Nej, säger jag bestämt.
Jag behöver bara titta på vatten så rinner det ur.
Jag måste helt enkelt acceptera faktum.
Mitt hår vill vara råttfärgat, rakt och platt.


Får köra uppsatt hår tills resten är urtvättat.
Då kanske det inte syns.
Eller... Vänta nu...
Mitt hår går ju inte att sätta upp.
Damn!

Gris gris griiis!

Mitt hår är inte ett dugg rött längre. Det är grisrosa och skitfult och äckligt. Jag visste det. Varför lär jag mig aldrig!
JAG SKA I N T E FÄRGA MITT HÅÅÅÅR!
Kul att komma till praktiken och se ut som Miss Piggy.
Då vill de nog jättegärna ha mig där.
Jag är helt övertygad om att grisrosa hår är ett vinnande koncept!

FUUULT!!!
ÅNGEST!!!

Ms Stupid.

Det här anatomiprovet är det sista individuella vi gör. Därför hade jag tänkt glänsa med full pott, eller något liknande. Undra om det är därför jag har haft en vecka på mig att plugga, men jag öppnade inte böckerna förrän typ 17.30 idag. Dessutom hann jag somna två gånger på de två timmarna jag pluggade. Jag vet fortfarande inte hur filtreringen av urin går till, och jag fattar inte blåstömningen. Men Gossip Girl var lika bra som vanligt i alla fall...

Det var i alla fall trevligt att träffa Anna och Suss idag. Inte ofta jag ser någon utanför utbilsningen längre. Ser Sofie emellanåt på Friskis. Men annars är det dåligt. Mitt liv är satt på Hold så länge jag går den här utbildningen verkar det som. Återkommer 29 april 2009... Typ :)

Nu ska jag läsa lite till. Sen sova. Får väl se hur mycket av kisseriet som fastnar i hjärnan.

Redhead.


Idag blev jag rödhårig. Färgen stämde inte överrens med bilden på förpackningen.
Men det blev ju bra ändå.
Som tack fick Anna en helkroppsmassage.
Som tack för massagen fick jag en pizza :)


image244
Bilden är förbannat snygg.
Och seriös!
Ni skulle bara veta hur många bilder det krävdes för att få den perfekta bilden!
My god.
Top Model Sverige nästa.

Döden döden

Idag höll jag verkligen på att dö på träningen. Jag har aldrig känt mig så slapp någon gång :) Riktigt illa var det. Inte ens ett jobbigt pass egentligen. Känns just nu väldigt skrämmande med Blodomloppet. Höhö. Tur att det är ett tag kvar så man hinner få uppflåset igen. Men jag blev lovad att vi kunde äta en glass på vägen. Då kändes det genast mycket bättre!

Hade en skön dag i skolan. Seminarium och klassföreståndarträff. Jag måste bara få säga att vi ska få träna med Bruce Lees kampsportstränare i september. Det kommer att bli spännande :) Jag ser fram emot det. Måste ringa Spa också och prata med dem. Usch. Jag vet inte jag... Ibland vet jag inte mycket :) Oftast inget.

Nu Simon & Tomas!

Blodomloppet

Jag har precis lovat Lys att vi ska springa Blodomloppet i Juni. Inte bara det... Hela 10 km också. Jag är överlycklig om jag lyckas flåsa mig framåt i 5 km. Löpning är inte riktigt min grej om vi säger såå... Men det får väl bli det nu.

Här om dagen lät en diskussion bland klassens tågåkare så här:
T: Är ni med på att springa tjejmilen?
L: Ja... Kanske det.
T: Marie, vill du spri....
Jag: NEJ!

Så mycket för det bestämda nej:et. Men det går ju lättare att träna om man har ett mål. :) Mitt andra mål är att Dieseljeansen ska på igen. Just nu är de i tightaste laget :P Huuur gick det till? Igår åt jag ju bara wienerlängd, chokladmuffin, cola och skruvar. Hmmm... Och rostade mackor. Hälsoutbildning gör mig inte hälsosam minsann :P

Tur man har Lys som sagt :) Träna träna liten muskel!


Plötsligt var den bara där!

Min stuga i bushen. Jag blev förälskad på en gång! Ge mig den nu!

image243
Bild: Hemnet.se

Kanske var jag lite ironisk. Men det var stor tomt i alla fall :P
Till min stora förskräckelse har jag insett att det inte finns några fina hus till salu här.
Och de så som inte är röda, gula eller fula kostar ju ungefär vad jag har ätit godis för hittills i mitt liv.
Jäääävligt mycket alltså.

LillaMarie proudly presents...

Amadeus och Amelia


Lys sa att de såg vettskrämda ut :) Lite kanske. Men Amelia är en bitch at night. Ligger i fotändan på sängen och jagar fötter hela nätterna :)

Och Amadeus... Ja... Ni ser ju själva ;)
 
Mmm... Käk?
 

Jag vill flytta.

Jag vill flytta. Japp. Det vill jag. Vet inte vad i helvete elefanterna ovanpå höll på med igår. Men det utstöttes diverse primitiva läten, och det lät som de höll på att riva hela huset. Och jag som tyckte de förra granna var dryga. Jag tar verkligen tillbaka det. De var ju fromma och tysta som små lamm. Usch. Jag hoppas på ett jobb direkt efter examen. Skitsamma i vilken ände av Sverige det blir. Bara det ger pengar till ett hus. Ge mig ett hus låååångt ute i bushen!

Seg söndag.

Söndagar är oftast såå himla sega. Även denna. Blir inte bättre av att jag håller på att tvätta. :) Tyvärr var det nödvändigt. Skjutit på det alldeles för länge. Klockan 11 blir det i alla fall massage. Både ge och få. Skönt... Eller ja... Kanske inte så skönt med tanke på träningsvärken.

Annars så är jag glad över att Sanna Nielsen gick vidare igår.
Woohoo! Rödingarna kunde vi ju dock ha skippat. Lät ju som en dålig Mika-kopia. Hellre Ola direkt till final faktiskt (Chicago + Scorpions = Olas låt?). Men huvudsaken är att Kebabpizze-gubbarna åkte ur. Hur kunde de ens komma med? Kom de med för att de var så jävla dåliga, eller kom det med för att alla andra bidrag var ännu sämre så att det blev lite pest eller kolera? Var illa nog att de kom till andra röstningsomgången. Sval-killen såg ut som en plastikopererad Mason Verger med peruk (Se Hannibal om ni inte fattar). Och Carola. Usch.Men allvarligt!

Nu har två personer mailat om böcker.
Sen sagt nej tack, eftersom svaret har dröjt för länge.
Men ring då för helvete om det är såå bråttom??? Är det så förbannat jävla svårt, eller?
Tydligen så är det det.
Jisses.

Hovmästar'n... Det är en katt i min filmjölk!

Tydligen är fil en favorit hos Amelia. Imorse när jag var ute i köket och fipplade passade hon på att hoppa upp på vardagsrumsbordet och äta rester. Den lilla fräckisen. Tagen på bar gärning dessutom :) Ouppfostrad liten dam. Amadeus sitter mest och dregglar över mössen.

Var på gymmet idag i alla fall. Efter yogan. Nu kan jag typ inte röra mig längre. Träningsvärk över allt. Yogan blir bara jobbigare och jobbigare. Vill byta gymprogram också, men får väl köra några gånger till med detta. Det har ju inte hunnit hända direkt mycket... Många kändisar på Friskis idag. Nästan så att jag blev en kafferepare. Det vill man ju inte riskera.

Nu blir det att åka till Ica och brottas. Måste ju ha något att äta till Melodifestivalen. Gud nåde den jäveln som röstar på Carola ikväll, säger jag bara. Alla som gör det borde bli landsförvisade :) Så är'e.
Who's out?

Jag hoppas faktiskt att Herrey åker ut idag. Jag har fått nog av hans nuna nu. Vad gör han egentligen för miner när han dansar? Ska det vara roligt? Sexigt? Häftigt? Han misslyckas hur som helst. Annars så vill jag gärna ha Lindas klänning. Eller Jeanettes. Älska korsettrygg.

Höll på att dö på träningen idag. Satan i gatan så drygt det var. Puh! Gick till Friskis för första gången i år också. Det är ett tydligt vårtecken. Kallt var det, men väldigt skönt. Så får man gå längs sjön och drömma om alla fina husen. Ge mig :) Måste hur som helst börja komma igång med träningen nu. Jag kom liksom aldrig igång igen efter höstens dryga förkylning. Och nu har mina Dieseljeans krympt i tvätten eller något :P Sitter jäkligt tight. Jag hatar när sånt händer :)

Imorgon:
Yoga och gym.

Lätt som en plätt.

Det är så himla lätt att anmäla sig till anställningsintervju när en inte svarar, en annan är sjuk och en tredje inte är där. Jisses. Får hoppas att jag får tag på dem idag. Annars får jag nor stryka det jobbet från listan. Hoppas att K kan flirta lite med dem på Bilan :) Vore skojigt. Hade ju faktiskt Hotell i tankarna förra sommaren. Istället blev det Religion. Inte i år. I år ska jag vara duktig. Och tjäna lite pengar. Inte låna. Får jag inget jobb så är det no more gratis massage i alla fall. Kruxet är väl att då kommer folk vara för snåla för att ta det också. Det blir ju samma i alla fall.

Nej. Leta kuvert och skicka Cv och bren till nästa ställe. Seg som jag är så har de nog förträngt mig. Men får väl vara så då. Nu ska jag ägna mig åt något roligare. Typ kolla på utemöbler till balkongen. Det är ju banne mig äkta vår här nu. Underbart!

ZzzZzzz.

Snacka om att jag var liiite trött imorse. Klockan ringde säkert i två evigheter innan jag hörde den. Var som en zombie hela dagen, och jag är ganska säker på att jag snarkade på tåget. Men Who gives a damn? Lillemor lät oss i alla fall ta tidiga tåget hem. Underbart att komma hem en timme tidigare. Kröp upp i sängen på en gång, och vaknade två timmar senare av att katterna hade tagit sig in till chinchillorna och gett Märta stöllryck. :) Dags att köpa den där herrården snart?

Eftersom en del människor, bekantas bekantingar men även vänner, verkar ha det lite upp och ner i livet just nu tänker jag faktiskt tipsa om en bok. Ni trodde aldrig att ni skulle få det tipset av mig. Men hur dålig, flummig och värdelös den än låter så är den faktiskt bra. Den heter i alla fall "Att välja glädje" av Kay Pollak. Som sagt, den låter lite flummig. Men jag kan ju ovilligt erkänna att till och med jag har börjat bli lite mer optimistisk. Det är ju rätt så fantastiskt :-) Den kostar 39:- eller något på Adlibris. Fraktfritt. Vad har ni att förlora? :)

image238

Ja just det... Lite patiensduell med Lys kanske?

00.47

I skrivande stund är klockan jävligt mycket för mycket. Vid 22-tiden vad jag riktigt trött. Nu är jag pigg som en lärkvinge. Kalle Köttbulle har färdats med min båt Birka Mag-Tarm och landade precis i toaletten. Gött det! Jag ska börja skriva barnböcker tror jag. Såå himla bra hemtenta. Ehh... Eller? :) Tur vi har en anatomilärare med humor alltså. Annars hade jag fått göra om. Höhö. Om 4 timmar ska jag upp igen. Känns jävligt bra det. Tur att vi är lediga på fredag säger jag bara.

Btw så var gårdagens ångest totalt bortkastad. Jag klarade anatomi-tentan. Wohoo! En sak mindre att oroa sig för. En ny sak att oroa sig för är att certifieringen inte är i vinter. Utan i juni. JUNI! Jag ska göra 70 massager innan juni. Ja... Det blir i princip en per dag snart :)

Nej. Nu får jag fan lägga mig. Ögonen går i kors och jag stavar sämre än vanligt.

Godnatt!

Hemtentor i överflöd.

Nu håller jag på med en hemtenta. Ska anlysera mina känslor utifrån en positiv, en negativ och en intressant upplevelse från kursen Beteendevetenskap. Det är nästan så att jag vill lägga in mig själv på psyk när jag läser vad jag har skrivit, för det låter verkligen som jag står vid stupet och är på väg att hoppa. Good news: Det är inte så. Får nog upplysa A om det som ska feed-backa min tenta.

Imorgon ska jag skriva ännu en hemtenta. Den här gången i Anatomi och den ska handla om Kalle Köttbulles väg från munhålan till bajskorv. Det blir lättare än det här känslotjafset. Dessutom ska vi veta vad vi ska skriva om på en större hemtenta i Anatomi och en större i Stressfysiologi. Så ja... Sysslolös behöver man ju inte vara. Blääääh.

Idag fick vi veta att det ska göra om Företagande kursen och ta bort sådant de tyckte var onödigt. "Typ bokföring och sånt". Ja... För det är ju inte så viktigt att kunna när man startar eget? Enligt min mening så är det rätt viktigt. Så inte det kommer gubbar i kostym och knackar på dörren. Jag personligen föredrar killar i arbetarkläder.

Nu ska jag göra något vettigt. Sen ska jag bryta ihop över mitt förmodade underkända betyg. Och imorgon kväll ska jag bryta ihop igen när jag har de exakta sifforna på hur dåligt det verkligen gick. Hetsätandet av chokladkakan gick typ lika dåligt som tentan, eftersom jag råkade zappa över till 3:an där de visade "500-kiloskliniken". Det var det godissuget.

Idiot. IQ: fiskmås. Pucko. Nolla.

Hur många synonymer finns det egentligen till hjärndöd? Var tur att blogg.se inte fungerade igår. Jag hade tänkt skriva att det kändes som att anatomiprovet gick bra. Var ju en jävla tur att jag inte gjorde det. Det är ju förbannat fult att ljuga. Har jag hört. Smart ass Marie missade en fråga som gav si så där 30 poäng. Känns jävligt bra att göra det på ett prov där man ska ha 50% rätt. 50% är dessutom en jävligt snäll gräns. Inte ens det fixade jag. Ha. Så förbannat jävla skrattretande.

Okey... Varför missade jag den? Jag ska visa. Ni kanske fattar. Frågan bestod av 3 frågor.
I vilken led utförs rörelsen?
I vilken riktning utförs rörelsen?
Skriv vilka andra rörelser leden kan utföra, samt vilka muskler som utför rörelsen?

Fattar ni? Nähä.

I vilken led utförs rörelsen?
I vilken riktning utförs rörelsen?
Skriv vilka andra rörelser leden kan utföra, samt vilka muskler som utför rörelsen?

Smart Ass jag trodde alltså att rörelsen i fråga tre syftade tillbaka på rörelsen i fråga ett och två. Men icke. Om Läraren är lite snäll kanske jag får 5 poäng i alla fall. Och då ska han va jävligt snäll. Jag tror att det är en dålig idé att skylla 30 missade poäng på ett syftningsfel i frågan... Så jag tänker inte ens försöka. Jag får helt enkelt inse att jag är mer pantad än den mest pantade pantburken.

Nu ska jag hetsäta en 200-grams chokladkaka. Om det inte skulle räcka så köpte jag 1½ liter mjölk så att jag kan fortsätta med O´boy. annars tänker jag helt enkelt lägga mig på rälsen imorgon.

Marie har en bil. Hon har köpt två katter. Den är svart.

Adjö.


Larmet går.

Tissetassarna börjar bli modiga nu. Amadeus har varit i både vardagsrummet och köket idag. Tyvärr har jag kommit in just då, så han har gått till sitt älskade badkar igen. Men framsteg. De kom till och med fram och blev kliade förut. Och lekte med den fina leopardmönstrade bollen. Amelia tog sig en tripp in till chinchillorna så Märta var i upplösningstillstånd i ungefär 2 timmar. Inga katter där inne alltså. Då återstår bara en kattlåda tills vi köpt en med tak. De ska inte behöva bajsa publikt faktiskt. På tal om det:

-Ja, de ska inte behöva äta billig mat när inte jag gör det.
- Nej, precis. Nu köpte jag iofs billig kattsand. Men själv använder jag ju Euroshopper så...
- Jag använder Lambi. Både toalettpapper och hushållspapper. Nu känner jag mig mycket bättre än dig.


Nu ska jag sova och vakna upp till ett fantastiskt antomiprov. Jag kan ju så pass mycket latinska ord att jag kan pussla ihop ett latinskt svar i alla fall. Om det är rätt eller inte är en annan sak. Det värsta vore om man ska skriva delarna på svenska. För just nu har jag inte en jävla aning om vad Teres Major och Scalenii är för något? Hmm...

Precis när jag trodde att jag kunde något.

Idag tog jag fram anatomipappren igen efter att ha låtit bli dem större delen av gårdagen. Det kändes jäkligt bra. Som om att provet skulle kunna gå hur lätt som helst. Sen öppnade jag pärmen med alla bilder. Ehhh. What? Vad är detta? Har jag ocksåen sån? Nää... Det tror jag inte. Vad är det för benbit? Typ. Alltså. Det kommer inte gå så jävla bra. Men alla andra verkar ju lugna som filbunkar, så varför ska jag stressa upp mig? För att jag har, och alltid kommer ha lite prestationsångest vad gäller skolan. Dock inte värre än att jag nöjer mig med ett G. Men ett IG är helt uteslutet. Första och enda gången jag fick det grät jag i två dagar. Seriöst. Men sist rättade han inte ens proven för att det var för vår egen skull. Så ja.. Jag vet inte hur seriöst det är. Ingen aning.

Lys tycker jag ska köpa en ny t-shirt ---> http://www.d7.se/catalog/images/880202.jpg Hon är liiite elak tycker jag :)

Jag hade hoppats...

...Att katterna skulle vara framme idag. De vågade sig faktiskt ut i hallen igår kväll.Satt och kollade på chinchillorna. Mmm, smaskens? :) Inatt har de varit helt galna. Inte en enda matta låg på sin plats imorse. Och locket på tvättkorgen hade de också lyckats få av. Ja, jag säger då det. Kanske får fixa bättre låsanordningar till chillorna, så de inte blir uppätna :) I alla fall. De sitter tyvärr fortfarande under badkaret. Knasbollar. Med lite tur fastnar de på bild senare idag i alla fall. Måste ju visa sötnötterna.

Jag är sugen på att springa. Vet inte vad det är för fel på mig. Men lär ju vara lervälling överallt. Och jag är inge sugen på att springa på asfalt med mina 10 år gamla jympadojjor. Det är noll stötdämpning och jag har redan knutor stora som pingisbollar på benhinnorna :) Inge skönt. Men skönare att ha dem där än ta bort dem, vill jag lova :)Melodifestivalen.

Ja... Jag är mållös. Jag trodde att förra året var det sämsta. Att det inte fanns en mäjlighet att det kunde bli sämre. Men jo... Det var fan i mig sämre i år. Jag hoppas Amy Diamond går vidare. Faktiskt. Och The Poodles kan gå vidare och lämna E-type hemma nästa gång. Jag hatar E-type. Vissa menar att jag bedriver aktiva kampanjer mot alla människor jag inte gillar. Det är inte sant :P Inte helt. Skulle jag göra det mot alla skulle jag inte göra annat ^^ Christer Sjögran var nästan lika dålig som jag trodde. Till och med mycket sämre.

Kan man rösta på Kristan Luuk?
image237


Hmm.

Jag vet inte vad jag ska säga om maten. Jätteäckligt var det ju inte. Men knappast jättegott heller :) Kanske liiite mindre lök. Ajja. Skit samma. Tur att jag köpte godis förut. Och grape också. Lys har gjort mig grapesugen :)

Har registrerat mig på GratisBio Samla poäng tills man får biocheckar eller presentkort på H&M och liknande. Kan ju vara trevligt. Tyvärr är jag rätt dålig på att samla poäng. Men till slut kanske jag får i alla fall en bio :) Kanske ska satsa på ett presentkort direkt? De är ju peppande i alla fall. "Du har 76 poäng. Kämpa på så är du snart uppe i 400/1000" Eller vad man nu satsar på. Haha. Ja... Vi får väl se :) Kan ju skaffa lite prenumerationer på tidningar då. Så jag får en balansboll och en yogamatta ^^ Gymnastiskt värre.

Nää... Melodifestivalen då.
Tjipp!


Laga mat mat mat.

Jag håller på med antingen den godaste eller äckligaste ugnsstekta falukorven genom tiderna. Det kommer att visa sig snart. I ärlighetens namn är det mycket sällan jag exprimenterar i köket och det blir ätbart. Det är till och med sällan det blir ätbart trots att jag följer receptet. Ibland beror det på att jag ändå glömmer ingredienser. Man kan ju inte vara bäst på allt. Men jag tänker göra något det. Såfort det börjar nya matlagningskurser tänker jag faktiskt lägga 1500:- på det. :) 1500 för 6 gånger. Fatta va bra man måste bli då! :)

Btw så lägger jag nog ner pluggandet och hoppas att det blir ett kryssprov igen. Jag orkar inte. Inget fastnar. Jag bara tröstäter för att det går åt helvete :) På tal om det förresten. Var tvungen att köpa nytt godis idag eftersom det andra helt plötsligt var spårlöst borta. Och på Ica Hagahallen är de banne mig elaka. Alla goda godisar, typ Geisha och Fazermint, står uppe på godishyllan. Förstå hur svåra de är att få tag på för någon som är 158 cm över havet. Diskriminering :)
image236

Kattstatus: Vi gillar badkaret och tänker nog stanna här för alltid.

Jag borde så mycket.

Jaja. Man ska inte säga "måste" och "borde" och allt sånt där. Men just nu känns det så. :) Därför kommer det miljontals onödiga blogginlägg istället. Mahaha. Tur att det finns ett kryss i alla fönster så man inte är tvungen att läsa.

Radiotjänst är ute efter mig. I somras ringde de, för några veckor sen var de här och knackade på och nu har de ringt igen. Ska det vara så förbannat svårt att fatta att jag betalar den jävla tv-licensen? JAG BETALAR! Uppfattat? Ring inte, Kom inte hit. Då biter jag er. Drygjävlar. "Men vi har inget samboregister..." Men Och? Skriv det på en post-it-lapp då!

Jag hade totalt missat att det är Melodifestivalen ikväll. Hmm.. Med tanke på startfältet hejar jag nog på Amy Diamond. Eller kanske Christer Sjögren bara för att Vikingarna var mina största idoler när jag var väldigt liten och väldigt oförstående. Liten är jag fortfarande, men lite mer vett i skallen har jag :) Tror jag. Jag lovar inget.

Nu väljer jag att gå och plugga.

Träna träna.

Var på yoga idag. Det var riktigt jobbigt. Men jävligt tråkigt. Ingen bra instruktör. Solhälsningen i fan en halvtimme. Sen de jobbiga och roliga övningarna i typ 2 sekunder. Snark. Struntade i gymmet idag. Ville hem till tissetassarna. De var väl dock gladast när jag var borta :) Sitter längst in under badkaret och kikar. Ska försöka muta dem med lite Whiskas nu. Jag vill ju gärna duscha, men inte när de sitter under där. Stackars. Hoppas de blir bättre snart. Synd om dem när de är så rädda.

Mat nu. Både till mig och katterna.


Ajök!

Sötisar.

Nu har vi hämtat katterna. Amadeus sitter på en köksstol och tittar misstänksamt på oss så fort vi andas, eller gud förbjude, rör på oss :) Amelia sitter under elementet bakom klätterställningen och kikar misstänksamt. Hon har ju dessutom ett sår som måste kollas varje dag sen steriliseringen. Det blir ju lätt :) Får hoppas att de börjar vänja sig snart och kolla runt lite :) Det kommer bilder så småningom. Men just nu verkar de inte vara så modell-villiga :) Vill ju inte skrämma stackrarna heller. Blir bra till slut hoppas jag :)


Jag borde väl plugga antar jag. Det är såå tråkigt. Väldigt bra sömnpiller. Om någon har svårt att somna är det bara att låna mitt anatomikompendie. Jag lovar att man somnar gott inom 15 minuter. :)

Let's dance
ikväll också. Nu vet jag inte riktigt vem jag vill ha ut. Rickard Herrey helst, men jag gillar ju Cecilia. Så då blir det ju svårt :) Hmm...


Uppe med grannarna.

Jag trodde i ärlighetens namn att någon av chinchillorna hade gått och blivit självmordbenägen. Något skrek grymt högt. Var upp på två sekunder. Men nej då. De har gått i terapi nu, mina djur. De balanserar inte huset på kanten av högsta hyllan och ingen har brutit flera ben. Så det var grannarna. Vem hade kunnat gissa det? Not me. De som är så himla tysta. Jag . vill . ha . ett . hus . nu . I Sunne finns ett jättefint hus. Om man kunde ta det och flytta det i skogen i Karlstad så vore det ju perfekt! Det huset är iofs inte till salu, men nu ska vi inte haka upp oss på petitesser. Och man får allt om man inte frågar. Gäller även hus :)

Igår kväll mådde jag bra igen. Nu mår jag illa igen. Min egen dignos: Morgonillamående. För att förtydliga så är jag inte gravid. Jag är ju mitt i karriären. Har inte tid med sånt *harkel* Nu ska jag dock gå och ringa Katthemmet och höra om jag får några bebisar i alla fall :) Utan storkens hjälp.

Anti-rynkövning?

Denna fantastiske yoga-guru menade om man gör så här varje dag

image235

Då kommer man aldrig att få rynkor :)
Jag tror det fungerar. Jag har nämligen inte fått en enda ännu.

Fotot är snott från Linda.

Karlstad blev det.

Jag åkte inte hem. Dels för att jag inte riktigt kände för att spy ner en buss. Var en unge som gjorde det en gång när jag åkte med. Så jag vet att man inte blir så populär då :) Dessutom ringde jag mamma som sa "Stanna i Karlstad. Jag vill då inte ha hem dig". Okey. Jag vet att hon tycker om mig. Egentligen :P Måt lite bättre nu i alla fall. Dricker Provivas nyponsoppa och inbillar mig att det hjälper :P

Det positiva i det hela är att vi kanske kanske kanske hämtar kissemissarna imorgon
istället för nästa fredag. Ska ringa imorgon och höra med dem. Amelia blev steriliserad igår så får se vad de säger. Hoppas i alla fall på att de får flytta hit imorgon. Det är ju jättelänge kvar till nästa fredag :)

Nu ska jag försöka leta fram något som jag vågar äta. Hmm... Rostad macka?image234


Blörk.

Mår sjukt jävla illa. Magsjuka på G?
Vet inte om jag vågar sätta mig och åka buss i 7 timmar.
Har en timme på mig att fundera.
Åhh va jobbigt! :/


Ordbajs.

Åhh jag sitter med en satans hemtenta och bara ordbajsar och ordbajsar och ordbajsar... Vi ska skriva om hur vi har upplevt en massa saker i kursen. "Jag mådde såååååå himla dååååligt då. Det berodde på det och det och det...." typ. Och sen överdriver man det ännu mera. Sånt gillar hon. Så det är ju bara att bre på :) Drygt bara. Orkar inte engagera mig. Vill bara sitta framför tvn med godispåsen istället. :) Men blir ännu jobbigare att skjuta upp det. Ska byta arbeten på måndag för att ge feedback. Och då kanske det vore bra att ha lite mer än ett halvt A4. :)

image233

Storleken har betydelse.

Eftersom jag har tjajat öronen av Micke för att vi ska skaffa katt så fick han helt fri bestämmande rätt över klätterställningen till missarna. Nu står den största och vräkigaste klätterställningen i vår hall och väntar på att få bli ihopsatt :) Well... Den är ju inte 240 hög som alternativ 1 :) Blir säkert bra. Hoppas katterna inte hatar oss bara. Får muta dem. Jupp jupp. Vi var hos en ganska nyöppnad grosdsist och handlade. Hon var trevlig. Och rolig.
"Eftersom ni köpte den fräcka grejen av mig så skickar jag med en påse kattmat. Eller nej... Två! Och en kalender!" Haha.

Nu blir det smörgåstårta. För att, som Micke snällt uttryckte det, FIRA att jag åker hem imorgon. Han är ju för go.. Igår sa han "Du har verkligen en stor mun". Han kan det här med att charma mig i alla fall :)

Istid.

Det är en istid på gång i lägenheten tror jag. Fan va det blåser in genom fönstren. Tätninglister kanske vore en idé? Eller nej förresten... Varför det. Det är ju sååå skönt. Ett under att det inte snöar in också. *Brrr* Jag gillade dagarna med vårväder bättre. Hoho, var tog ni vägen?

Nu ska vi ut och shoppa.

Tjipp!

Varför idag inte är den bästa dagen :)

Jag glömde mössan i skolan.
Jag glömde köpa skinka till skinsåsen.
Jag glömde plånboken på Katthemmet.
Jag var på väg in i datarummet med maten.
Jag var på väg in i badrummet med jackan.Men nästa fredag kommer i alla fall våra kissemissar.
Amadeus och Amelia.
Det ni.
Kurrigaste katterna.
Som någon hade tänkt skjuta.
Jag ska skjuta honom tror jag minsann.
Usch, på sånna idioter!


Eventuellt så är jag lite tankspridd?

Jag vet inte riktigt var mina tankar är idag :) Först glömde jag köpa skinka till skinsåsen. Väldigt smart? Och som några kanske minns så hände samma sak med köttfärspajen... Och nu verkar jag ha noll koll på tummar och tår också. Bådar gott inför anatomiprovet :)

Tårnas ben ? digitorum pedis. Fjorton ben i varje fot. Alla tår har tre ben, utom tummen som bara har två. Det är den mellersta falangen som saknas i stortån.

I rest my case...

Det måste vara nåt fel på mig.

Så sjöng han. Lille Hellström... Eller vad han nu heter. Hmm... Något liknande var det. Det började på H i alla fall. Och just nu känner jag mig som om att det är något fel på mig. Jag tycker att de här grannarna låter ännu mer än de förra. Och jag är ännu räddare för att de ska trilla genom taket och ner i huvudet på mig. Det låter som att det bor elefanter där uppe. Och inga små elefanter heller. Snarare ryska muterade mördarelefanter. Får väl införskaffa öronproppar eller något. Hittills är nog det tystaste stället Campus. Campus! Av alla ställen. Ja jisses.

Nu är det spikat. Katthemmet imorgon. Jag undrar ju jag hur gammal den ena missen är eftersom de inte skriver ut åldern? Jag vill inte gärna ha någon som står med ena tassen i graven. Hur elakt det än kan låta. Men får väl se vad som händer. Blir nog inga missar imorgon i alla fall. Om Älsk får bestämma ;)

Jaha... Nu spikar vi lite också. Spika spika spika. Elefantjävlar!


image232

50.

Nu är det ungefär 50 sidor kvar. Ska stryka under det viktiga, men skrivandet får vänta tills imorgon. Har ju suttit med eländet sen 8 imorse. Nu blir det laga mat och se på tv. Någon måtta får det vara. Hur jag ska hinna allt vet jag inte. Det slog mig precis att allting ska vara klart på måndag. Trevligt värre. Och jag har klivit in i min lilla förnekelsebubbla. "Jag har iiiinte mycket att göra. Nääää då." Och så äter jag. Konstant. :) Åt ett kakpaket till lunch typ... Undra om de var goda? Jag vet inte. Jag bara åt. Så äré :)

Imorgon blir det processhandledning igen. Fy fan va roligt. Not. Ska diskutera om vi vill ha kvar det eller inte. Nixpix. Vill jag gå i terapi kan jag fixa det själv. Varför ska jag läsa kurser som jag inte får betyg i? Nej tack. Jag har vänner som duger alldeles utmärkt att prata med. Behöver inte alls ha något gråt-sm i skolan. Kan vara hemma och göra vettigare saker. mhm. Så det så.

Älvdalen på torsdag då.
Drygt, men kan ju plugga mååånga timmar i alla fall. Om man nu ska se det som något positivt.

Inbillning?

Jag undrar om jag bara inbillar mig att jag lär mig av att sammanfatta anatomin? Jag hoppas inte det för nu har jag kämpat mig igenom hälften. Och det är fan så drygt att skriva. Och rita. Just det. Jag ritar också så att jag ska kunna märka ut alla benknotor och ligament och fan och hans moster. Mhm... Min högsta önskan vore att jag satt och läste för min dator och den skrev själv. Fast då skulle jag inte lära mig lika bra iofs. Kanske? Min hjärna verkar sitta i handen. Nä... 100 sidor kvar. Going inte så himla strongt.

Inte är Lys hemma och spelar patiensduell med mig heller. Och ingen bloggar. Vad gör ni egentligen? Rooooa miiig!

En månad senare.

För en månad sen ringde jag och pratade med en personlig assistent-människa för att kolla om sommarjobb. Idag skickade jag inte ansökan. Snabbt jobbat, Marie. Orkade inte ens ringa och kolla med Hemtjänsten hemma om referens. Vill de ha det så får de fråga om det, helt enkelt. Nu ska jag bara fixa klart den andra ansökan också, så kan jag släppa det. Men först fortsätta med anatomin. Tjohoo... Kommer inte ha något liv fram till 11 februari tror jag. 2 hemtentor + det här bautaprovet. Do not disturb m a o. :)

Avundjuka?

Jag sitter och skriver en sammafattning på mitt anatomikompendium. jag har nu kommit till Rörelseorganens specifika antomi. Ni är avundsjuka va? Det vet jag att ni är. Ni önskar att ni också fick ha så roligt på eran söndagsförmiddag :) Det bästa är att jag bara har ungefär 190 sidor kvar att sammanfatta. Kommer ju gå på ett kick... Ehhm...
 
image231

Jaha...

Smartass?

Pojke: Alltså, jag har jobbat med typ allt. Allt från att packa godis till att vara legosoldat.
Flicka: Aha. Fan va coolt. Jobbade du på typ Legoland då?
Pojke: Ehh... Nej. Jag var i Afghanistan...Elaka klubben?

L säger att jag är en elak människa. Och att jag smittar av mig på henne. Vi sitter på MSN och är elaka mot allt och alla. Men det är vi inte egentligen. Vi säger bara sanningen. Så om folk är dumma i huvudet så är det ju så. Det är ju knappast mitt fel? :)
 
image230

Nära ögat!

Det var minsann på håret att jag missade yogan en gång till. Hade ställt klockan på 8, men lyckades så klart stänga av den. Vaknade 8.50 och hade 10 minuter på mig att vakna, äta, klä mig och packa träningsväskan. My god vad jag kutade runt som en yr höna. Men jag hann i alla fall. Och det enda jag glömde var rena strumpor. Ingen katastorf alltså :P

Yogan var hur skön som helst, trots att den var Den Lönnfete. Har var ju faktiskt till och med duktig. Glatt överraskad. Detta är nog mer hans grej än medelpassen. De går ju nästan också i yogatempo... :) Usch vilken elak människa jag är. Enligt oygagurun som vi fick ett yogapass med i torsdags så ska man stå på huvudet en stund om dagen, för då blir man aldrig arg. Så jag får väl börja med det en timme om dagen typ. Det är väl iofs klart att man inte kan bli arg med en bruten nacke. Snarare död. :)

Blev gymmet efter yogan sen. Tydligen så var yogan ganska jobbig ändå, för jag orkade typ ingenting. Eller så berodde det på min sprinande icke näringsrika frukost. Men jag klarade mig igenom passet i alla fall. Imorgon kommer jag nog inte kunna röra mig, Men det är ju då det.

Nu blir det kaffe och wienerbröd!
Tjipp!


HA!

Bönhörd!
Plötsligt händer det ^^
Bye bye, Susan!

Gårdagen.

image229

Det är kärlek det :P Hon ser ut att uppskatta det va? :)


image228
Hälften av klassfestens tappra deltagare.
Jag vet inte varför jag ser så efterbliven ut.
Jag sitter likadant på alla kort från de senaste festerna.
Min signaturpose? :)


Är det bara jag?

Är det bara jag som tycker att Susan Lanefelt ser väldigt läskig ut?
Ut med henne.
Please!

Kallt som i helvetet.

Brr va kyligt det är i lägenheten nu när det blåser ute. Det finns inga tätningslister i fönstren på det här området av någon anledning? Så när det blåser så flyger persiennerna seriöst runt inne i fönstren och det drar in i rummen. Väldigt skönt. Och det betalar man nästan 6000 för i månaden. Det är att få valuta för pengarna det. Banne mig. Bättre kan man inte ha det. Nää... Börjar bli sugen på det där bostadsrättshuset för 165 000. Give me! Mamma-pappafonden?

Jag köpte i alla fall en kjol på VeroModas rea idag. Jag kunde inte bestämma mig för om den var okey eller skitful. Så jag tänkte att det kvittade eftersom den bara kostade 60:- i alla fall. Men nu får jag skärpa mig. När räkningarna är betalda kommer jag ha typ 2000:- kvar. Och mat är ju inte gratis så >_< Fyy. Får se till att skriva klar de personliga breven snart så jag får ett jobb i sommar.

Nykterist nästa?

Igår drack jag verkligen bara två glas vin och en halv öl, och ändå känner jag mig mer bakis än vad jag brukar vara när jag har varit betydligt fullare. Varför är det så? Det är ju jättejobbigt :) Usch usch för att må illa. Inte jätteilla, men ändå. Irriterande.

K åkte precis här ifrån efter 4 timmars anatomiplugg.
Det kändes som att det gick fort. 70 anatomifrågor har vi kämpas oss igenom. Väääldigt bra gjort, om jag får säga det själv. Nu ska man bara trycka in allt och lite till i sin trånga lilla skalle. Hur det går får vi veta 11 februari. Då är det nämligen dags för provet. Iiiiihhhhhhk!

Katthemmet har inte helgöppet alltså. Fyy vad elakt. Jag som ville dit och kika. Men men. Blir väl eventuellt tisdag då istället, eftersom de hade kvällsöppet då. Hm. Så får det bli. Nu blir det i alla fall Bargvik. Fattig som jag är så passar jag på att äta ute. Marie-logik. Eftersom jag ändå är fattig så spelar det ju ingen roll om jag blir fattigare.... :)

Klassfest

Precis hemkommen från klassfesten. Vi var 8 tappra självar. Av 28 totalt. Men vi hade roligt ändå. 3 av de tappraste själarna skulle vandra vidare ut på krogen. Men jag är både pank och trött. Alltså blev det att ringa Älsket istället. Men skönt att komma hem i tid en gång också. I ett någorlunda tillstånd också. Det enda jag kan klaga på är att Mc D var stängt. Jag är sååå hungrig. Ska hugga in på godispåsen tror jag. Sen krama ihjäl Micke som jag knappt sett på hela veckan.

Imorgon blir det Anatomi för hela slanten.

Gonatt!

RSS 2.0