Visste vi inte redan det?

www.aftonbladet.se

Godiiis!

Har städat precis hela dagen idag. Om någon förtjänar minst tre kilo godis idag, så är det jag. Banne mig! Nu är det skinande rent här hemma. Nåja. Det kanske är något som skiner i alla fall. Inte är det solen. Förresten skulle det väl ändå inte synas genom de här otvättade fönstren. Städat är det, hur som helst!

Såg att ett något försenat våffeldags-inlägg hade lyckats bli publicerat också? Bra att ni får veta i efterhand var jag gjorde i torsdags. Jag försöker alltså uppdatera, men det fastnade nog i boring-filtret :) Kan berätta att jag faktiskt fick våfflor också. Av Suss. Hos Suss :) Det är en klippa det!

Så måste jag berätta att jag köpte Ben & Jerry nya glass. Glasspinnen alltså. Fy fan.. Det kan vara mina sämst spenderade 26 kronor hittills i livet. Äcklig var ordet. Tacka vet jag chocolate fudge brownie. Gör den som pinnglass isället :)


Hurra!

 

Jag älskade verkligen Fångarna på Fortet!

Kommer att sitta slickad mot tvn. That's a promise!

 


Våffeldagen!

Idag är det Marie bebådelsedag a k a Våffeldagen! Jag jobbar tyvärr supersent, och det är knappast troligt att jag orkar grädda våfflor när jag kommer hem. Mer troligt med pyttipanna. Eller ännu värre; Mc Donalds :) Får spara våfflorna till imorgon. Våfflor, glass och Så ska det låta. Hur bra som helst blir det ju. Det hör ni väl :)

bild:receIdag blir det lunch med AnnaPanna. Skönt det. Har behandlingarna lite utspritt idag, med en liten vid lunch. Rätt skönt när det är lång dag :) Hinner man andas lite emellanåt också. Detär ju trevligt om massören inte är helt slutkörd liksom :P

Och om två veckor är det kursdags! Spännande! Klipp-å-klistra :)

Var är solen?

Solen försvann igen. Och jag blev dödstrött. Igen.
Kom tillbaka!

Nu: Jobba.

Det tar sig!

Det tar sig, sa pyromanen!

http://twitter.com/Schweizernoet

Får man?

Kom på att man kanske inte får tvätta? Man kanske ska förvärma kläderna, och förkoka tvättvattnet. Och sen fylla maskinen med det förkokta vattnet. Och försjuda tvättmedlet. Och ångkoka sköljmedlet. Hela Karlstad kanske torkar ut om jag tvättar. Äsch. Det kan de fan ha. Tvätt it is!

Körslaget igår. Vad säger man? Jag tyckte nog att Picasso och Gyllenhammar var bäst. Men dalkulla som jag är, så röstade jag på Moraeus. Man måste hålla ihop! :) Blir bra dethär ska ni se. Rongedal och Strömstedt. De var ju bara bedrövliga! Sömnpiller! Ett annat sömnpiller var alla dessa reklamer. Giv mig styrka. Får man ha så mååånga låååånga reklamer? Tror inte det. Inte på min tv i alla fall!

Utlånad.

Jag och Suss kom osökt att tänka på det här med hemorter, och vad man ser sig själv som.
Jag ser mig varken som värmlänning eller karlstadbo.
Är helt enkelt bara en dalkulla som värmland fått till låns ett tag.
Älvdaling ut i fingerspetsarna.
Tvivlar ju inte en sekund på att jag kommer flytta hem en vacker dag
:)

Så är'e!

Panic button!

Karlstad har lite taskigt med vatten.
Andra ställen runtomkring har vatten.
Men vad gör folk?
Tömmer affärerna på allt som man överhuvudtaget kan förvara vatten i.
Jag går väl troligtvis en säker död till mötes.
Jag har inte sparat någonting.
Helt enkelt för att jag hellre skulle dö ändå, än dricka det vattnet som är i ledningen just nu.
:)
Kanske vi borde göra en katastroffilm till minne av Karlstad.
Det här överlever vi nog aldrig!


Bild: VF

Twittran flyger igen!

Ja Anna.
Jag hade råkat låsa twittern.
Jag trodde väl att "Protect my tweets" betydde typ: Rädda twittran! Död eller levande!
:)
Nu är den unprotected i alla fall :)

Twittra måste vara en fågel?

Skaffade precis Twitter.
Big mistake.
Hur fan funkar det?
Fattar precis noll och ingenting
:)


Mardröm!

Måste bara berätta att jag drömde att jag var på BodaBorg inatt.
Naken.
De sände det på tv, för att det var så korkat.
Och det förstår jag.
BodaBorg är illa nog med kläder :)

Ibland undrar jag var hjärnan får allt ifrån.

Mycket tvätt blir'e!

Himmel och pannkaka. Jag drunknar i handdukar. Tvätta tvätta tvätta. Det är i och för sig ett bra tecken. Många handdukar att tvätta = många kunder. Den ekvationen gillar jag :) Så jag borde inte klaga antar jag. Men tvätta är ju i ärlighetens namn inte min favvosysselsättning.

Idag är det freeedag! Kvantum har lösgodis för 3.95/hg. Gissa var jag kommer hamna efter jobbet? :) Det förtjänar jag minsann. Kolhydratskontot ligger på minus efter gårdagen. Så kan vi inte ha det :) För lite snabba kolhydrater kan leda till allvarliga humörsvängningar. Och det vill vi helst slippa tror jag.


Love my carbs!

Idag, som så många andra dagar, blev det BK. Cheeseburgermeny såklart. Men de missade en yttepytteliten detalj. Mina förbannade strips! Men... Jag fick två dippsåser. Vad skulle jag doppa i dem? Cheeseburgaren? Don't think so! Och Älsket ville inte ens åka ett ärevarv och kräva mina betalda bortglömda strips! Men jag är inte bitter. Kul att en av oss blev mätt, och fick vad den beställde i alla fall. Pik pik pik pik.

Jag vill bara påpeka att jag har pikat för detta hela kvällen. Inga strips = bitter flickvän. Och långsint är jag... Jajamen. Här kommer man inte undan så värst enkelt. Nej nej. Blev så klart erbjuden halva Älskets strips. Men NEJ! Jag ville ha mina egna strips! Många strips. Dränkta i beasås! Men nej... En cheeseburgare och avslagen cola. Nam-nam.

Nu ska jag sluta vara en sån klimakteriekossa och gå och lägga mig. Tvätta imorgon i ottan. Sovmorgnar är för amatörer. Jaha'rå :) Planen var att gymma innan jobbet imorgon, men kan bli stressigt attgymma och tvätta samtidigt. Fårbli på lördag efter jobbet. Hoppas att muskelbergen är hemma och är bakfulla då. Av för mycket Gainomax eller nåt.

Skivstång/spin

Man kan tro att jag på allvar försöker komma i bikinin i år. Till vilken nytta, egentligen :) Badade en gång förra sommaren. Men så var det väl inte mycket till sommar heller :) I alla fall inte där jag var ^^

Blev hur som helst skivstång/spin. 90 minuter tortyr. Och instruktören var sådääär. Tråkigt när det är så. Hade liksom förträngt vad jag tyckte. Men kom på det när jag såg människan. Överlevde ju i alla fall :) Och det lär kännas imorgon. Framförallt är ju sittknölarna ömma som fasen. Attans spinningcyklar. Och så blir det ju alltid fritt fall ner till toaletten efter skivstång. Benmusklerna orkar liksom inte hålla emot. Känner mig som en 100-åring :) Too much information...

Imorgon blir det iiingen träning i alla fall. Torsdag är en stressig tv-kväll. Simon & Tomas, Criminal Minds och Gordon Ramsay. 3 stycken måste se-program i min värld :)


Nyhetstorka?

Tror ni det är nyhetstorka hemma i Älvdalen, eller? :)


Gymmeligymma.

Dagen D. Gyminstruktion. *brrrr* Hade nästan lite ångest för det hela. Och bättre blev det ju inte när människan säger:
"Men inte ska väl du ha ett grundprogram?"
"Jo... Har inte gymmat på 'ett tag' (Läs: Juli).

Men nu har jag i alla fall ett sproilans nytt program. Mycket roligare än det andra :) Nu ska jag ju bara komma iväg också. Den där lilla irriterande detaljen.... Så nu kommer jag att hänga i fria vikter-rummet med de stora pojkarna. Jag hatar det där rummet. Det känns alltid som om jag har hamnat helt fel. Vilket jag förmodligen har också. Sitter där med mina minihantlar, medan de svingar runt prylar som är ungerfär lika stora som mig. *hmpf*

Imorgon lutar det åt skivstång/spin. 90 minuter. Träningsvärk i 2 veckor efter det vill jag lova... :) Men... Då hänger det på att massa folk avbokar sig. Attans reservplatser :/  Annars kanske Skivstång/step. Dubbelt så mycket att trassla in sig i... :)

Över & ut!

Step.

Idag har jag vidgat mina Friskis-vyer. Under de 4 åren jag har varit där, så har jag aldrig varit på step. Jag har ju inte så liiite problem med koordinationen. Illa nog med aerobics, och här ska man dessutom sikta rätt på brädan. Trodde minst att det skulle bli tre benbrott. Men här är jag. Hyfsat hel, och välbehållen. Vägen till Friskis var dock iiinte problemfri :)

Jag var sen hem. Bussen ner till stan igen var sen. Jag fick simma genom Haga. Med 4 minuter kvar är jag vid järnvägsövergången. Då kommer världens längsta jävla tåg. Får springa som en skållad råtta resen av vägen till Friskis. Blankis + skållad råtta-löpning = Inte bra! Som en fura föll jag. Mitt framför en bil som fick tvärnita. Men fram kom jag. Med nöd och näppe. Så blir det när man ska spontanträna :) Mitt under nedvarvningen lyckades jag trassla in mig i ett gäng rockringar. Det är bara jag som kan lyckas med det. Diskret som alltid...

Imorgon ska jag få gyminstruktion. Nybörjarprogram. Av samma instruktör som har gett mig två fortsättningsprogram tidigare. Pinsamt? Oh yes! Nja, jo... Jag gjorde väl inte det senaste programmet såå värst många gånger. Men nu så. Måndag. Nytt liv. (Hahahahah) Nåja... :)


Kärlek!

Sofia hade "99 helt meninslösa" på sin blogg. Kan ju bara inte motstå!

1. Vad är klockan: 01:09
2. Vilket namn står på ditt födelsebevis: Lena Marie Rytter
3. Smeknamn: LillaMarie, otippat va?
4. Vad heter dina föräldrar: Bo & Lena
5. Antal ljus på din senaste tårta: 23
6. Husdjur: 2 katten, 1 varan, 4 geckos, 3 chinchillor, 1 sambo
7. Hårfärg: Lite urtvättad brun H&M-tröja
8. Favoritfärg: Blå & svart
9. Piericing: Nej. Skulle ju svimma direkt!
10. Tatuering(ar): Nej. Vill ha, men vågar inte:)
11. Födelseort: Mora , I guess
12. Bostadsort nu: Karlstad
13. Nuvarande bostad: Knarkarkvart på Krp
14. Har du varit kär: Ja
15. Har du varit i några andra världsdelar: Njäää...
16. Har du varit med om en bilkrasch: Jag var med på en buss som körde i diket när jag var typ... liten?
17. 2 eller 4dörrar (på bilen): 4
18. Kaffe eller glass: Glass,om jag måste välja.
19Snuttefilt eller kramdjur: Kramdjur
20. Antal syskon: Storasyster. Världens bästa
21. Färg på strumporna: Svarta strumpbyxor
22. Lyckotal: 5
23. Favoritfilm: Walk the line
24. Favoritcitat ur en film:
"I didn't kill him. The bullet did."
25. Bästa semestern: Semester?
26. Favoritmat: Roffes pannbiff. Min nya craving!
27. Bästa veckodagen: Fredag
28. Senaste låt du lyssnat på: *viskar* Kalle Moraeus & Orsa Spelmän - Underbar. SCHHHH!
29. Tandkräm: Colgate!
30. Favorit TV-program:
2½ men
31. Favoritrestaurang: Subway? :)
32. Favoritblommor: Allt!
33. Tycker inte om: Att inte ha choklad hemma
34. Sport att titta på: Hockey eller skidor
35. Ögonfärg: Bruna
35. Senaste sjukhusvistelse: Fick nog åka till akuten när jag var yttepytteliten. och hade provat att göra en bakåtvolt från barnstolen vid matbordet.
38. Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: Gröna var de nog en gång i tiden
39. Hur många gånger kuggade du på körkortet: Lagom många gånger
40. Vem/var är du om 10 år: Det är jag och Gates som tävlar om tätast i världen...
41. Vem fick du senast e-mail från: Kroppsteraputerna. Spännade AB
42. Har du någonsin blivit dömd för något brott: Nej,
43. Om du fick ett enda kreditkort, vilken affär skulle du välja: Kardemumma! No limit-kort!
44. Vad gör du när du är uttråkad:. Sover
45. Fras/ord du använder (för) ofta: Herregud eller Gud vad bra. Hädar så ofta jag kommer åt.
46. Födelsedag: 10 juli
47. Vad retar du dig på: Egoister
48. Det bästa du vet: Choklad!
49. Läggdags: 22 i vanliga fall. Så härlänge har jag inte varit vaken på evigheter!
50. Stjärntecken: Kräfta
51. Värdefullaste ägodel: I pengar? Massagebänken :)
52. Vad är klockan: 01:21
53. Vad har du för kläder på dig just nu: Strumpbyxor &linne
54. Favoritland:
Sverige
55. Favoritfilmmusik: Får jag räkna True blood?
56. Skostorlek: 36
57. Fobi: Mörker, speglar, insekter
58. Favoritpålägg: Ost
59. Om du var tvungen att skänka bort 25 000 till välgörenhet, vem skulle få dina pengar: Fonden för fattiga Marie Rytters :)
60. Vilket är det vackraste ordet/orden du vet: Choklad
61. Bästa bok du läst: Senaste überbra voken vad 'Den förlorade symbolen' av Brown.
62. Vad är du beroende av: Choklad
63. Favoritdjur: Allt med max 4 ben
64
Gillar du snö: Ja, under vintern. Vår får gärna vara vår... På riktigt
65. Favoritglass: choklad
66. Vad la du dina sista pengar på: present till älsk
67. Är du långsint: Icke
68. Favoritgrupp/artist: Allt där man hör vad de sjunger
69. Vilken är din bästa egenskap: Glad
70. Vilket är ditt nästa mål i ditt liv: Få en redig lön
71. Skulle du döda en kattunge om du fick 20 000 kr: Aldrig! SKulle du döda ditt barn för 20 000?
72. Vad gör du i sommar: Jobbar röven av mig
73. Mest intressanta stad du varit i: Kalmar
74. Vilket djur skulle du identifiera dig själv med: Hund
75. Vad fascinerar dig mest hos andra människor: Brist på empati
76. Senaste pojkvännen/flickvännen: Älsk? Annars Johan
77. Favoritgodis: Choklad
78. Spelar du nåt instrument: Nej
79. Snyggaste kändisen: Dr Reid!
80: Vilken person i hela världen skulle du helst vilja träffa, och varför: Farmor,för det var väldigt länge sen!
81. Vilken film såg du på bio senast: Harry Potter :S Måste på bio! Nu!
82. Senaste köpta skiva: Säkert!
83. Roligaste konserten: GT25
84. Bästa känslan: Kärlek
85. Samlar du på något: Nix
86. I sånt fall, vad: -
87. Är du feminist: Njae...
88. Favoritminne: Många det...
89. Favoritskiva: Mimikry - Automatiskt
90. Bästa kompis/ar: Har massor av underbaramänniskor runt mig!
91. Hur tror du att folk som ser dig på stan uppfattar dig: Jag är för mellanmjölk. De ser mig inte ens :)
92. Vem stör du dig mest på i detta ögonblick: Att ingen är vaken och socialiserar med mig
93. Favoritlåt: Kalle Moraeus - Underbart. Just idag alltså
95. Har du en mobiltelefon: Ja, vet inte vad den heter men... Den är lila.
96. Vad är det vackraste som finns: Hemmahemma
97. Om du fick en resa helt gratis, vart skulle du åka då: Irland
98. Är du homo- eller bisexuell: nej
99. Vad är klockan nu när du är klar: 01:31


Mello!

Blev en spontan Mello-kväll hos Suss! Och som av en händelse hade jag en vinbox i kylen. Jag som inte är en så erfaren boxmänniska trodde ju att den var i det närmaste tom, men det visade sig att den var halvfull. Det är vad jag kallar Hallelujah-moment. Sen får Kishti säga vad hon vill! :)

Nu är jag social som attsingen, men cyberspace ekar tomt tomt tomt. Hur tråkigt är inte det då? Var är alla när jag har lust att socialisera, liksom. Nej nej... Sov då. För bövelen. Själv känner jag för att umgås. Men utbudet av personer att umgås med är mycket begränsat här på KRP. Närmare bestämt begränsat till Suss. Och henne vill jag ju inte trakassera hela natten. Stackarn :) Andra människor har ju ett liv. Min andra hälft jobbar ju, så jag är utan liv just idag :)

Jag hade en hemskt ögonblick i Mello förresten. För en sekund insåg jag att Ola av alla människor hade chans att vinna. OLA! Kom igen... Jag hade sagt upp mig som svensk. Som tur var ordnade det ju upp sig :) Anna har en grym röst i alla fall. Trôklåt. Men underbar röst.

Nehe nej. Kanske ska dejta Dr Reid innan John B kommer förbi.

Make a wish!

Just nu vore det gött om Nissan var besiktigad och inte hade körförbud. Då hade jag nämligen kunnat åka till fräsch-Ica, isället för att gå till äckel-Konsum. Men man kan ju inte få allt här i världen. Och det är ju inte direkt så att en promenad i det här vädret skadar :) Men bära kattsand och kattmat... Bläh. En cykel då! Kan ingen sälja en cykel till mig? :)


Vår!

Jag kan se asfalt!
Och jag vaknade av solen i ögonen.
Hur underbart som helst.
Det är nästan så att jag känner mig pigg.
Det var ju... Ett tag sen :)

Har dessutom en ledg helg.
Mumma!
Ska nog inte göra någonting vettigt på hela helgen.
Nepp nepp.

Annars är det bara jobb hela dagarna.
Men vad gör det när man har världens bästa jobb?
Tråkigt dock att aldrig orka sitta här.
Fastnade liksom i soffan efter OS :)

Jag vet vad jag ska bli när jag blir stor!

HÄXA!


Bästa!


Min syster är den absolut världsbästa systern.


Hon tar minsann alltid hand om sin lilla trasselsyster.
*Brrrrr*

Idag har varit en riktig skitdag. Började med att bussen krockade. Inte den jag satt på, men den jag skulle åka med. Bara det borde ju fått mig att fatta vilken bra dag det skulle bli... Sen har det sannerligen bara blivit värre. Försökte träna bort lite dåliga energier, (Åh vad massör-flummigt det där lät.) men det blev helt fel pass, core. Skulle varit ki-boxen istället tror jag. Nåja... Bättre än inget.

Nåja... Nu ska jag försöka reda ut allt dåligt trassel. En dusch och en macka först kanske? Kan bli så. Och en kaka. Eller tre. Marie vill ha kaka.

RSS 2.0