Mello!

Blev en spontan Mello-kväll hos Suss! Och som av en händelse hade jag en vinbox i kylen. Jag som inte är en så erfaren boxmänniska trodde ju att den var i det närmaste tom, men det visade sig att den var halvfull. Det är vad jag kallar Hallelujah-moment. Sen får Kishti säga vad hon vill! :)

Nu är jag social som attsingen, men cyberspace ekar tomt tomt tomt. Hur tråkigt är inte det då? Var är alla när jag har lust att socialisera, liksom. Nej nej... Sov då. För bövelen. Själv känner jag för att umgås. Men utbudet av personer att umgås med är mycket begränsat här på KRP. Närmare bestämt begränsat till Suss. Och henne vill jag ju inte trakassera hela natten. Stackarn :) Andra människor har ju ett liv. Min andra hälft jobbar ju, så jag är utan liv just idag :)

Jag hade en hemskt ögonblick i Mello förresten. För en sekund insåg jag att Ola av alla människor hade chans att vinna. OLA! Kom igen... Jag hade sagt upp mig som svensk. Som tur var ordnade det ju upp sig :) Anna har en grym röst i alla fall. Trôklåt. Men underbar röst.

Nehe nej. Kanske ska dejta Dr Reid innan John B kommer förbi.

Kommentarer
Postat av: Anna H

MAHAHAHAH vinbox i kylen som av en händelse, SÅ brutalt vuxenpoäng!

2010-03-15 @ 08:56:14
URL: http://viftasvans.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0