¤%&%¤/&%/%&/%¤/

Det var en gång ett långt inlägg som försvann för att blogg.se apade sig som vanligt. Sen orkade inte Marie skriva om. Dryg-sida. Hata!

Skänkes: Avsytt elände som är provat men aldrig använt eftersom jag inte får plats i det. Leopardpåslakandet ingår inte. Det får ni köpa själva.

image128


Heino-Lindberg snyggast i hallen!

Ja, ta mig sjutton... Det stämmer ju. Tätt följd av hejarklacks-Niclaz. Men trots allt var jag ju ändå där för att se matchen. Det var roligt. Inte riktigt lika mycket drag som det har varit på vissa matcher, men jag är glad ändå :) Hockey makes me happy. När de vinner i alla fall. Än så länge har de bara vunnit när jag har varit där :) Jag kanske fegar och väljer de självklara matcherna. Jag vill ju inte slösa pengar i onödan. *Mihihihihi* Självklart köpte jag en kokt korv med bröd. Det måste man. Annars kan man lika gärna stanna hemma från hockeyn. Det blir liksom inte riktigt fullbordat annars.

Dagens bästa ramsa: Heino-Lindberg snyggast i hallen.
Dagens roligaste: De spelar ju fan som i "En annan del av Köping!"
Dagens drygaste: Människan framför som hade sin egen lilla klack och hade skitdryg röst.
Dagens löjligaste: Moras klack bestående av 9 tappra personer.
Dagens hack i skivan: "Öj domar'n! Är'u köpt av Mora, eller?". Typ 100ggr/minuten. *snark* Variation, tack.

image126

Hejarklacks-Niclaz

image127

Heino-Lindberg

Jag säger bara 7-3. Uj uj uj...
Vilken match tar vi nästa gång tro?

Iiiihk!

Det är typ.... 28:e idag va? Jag har 1600:- kvar på kontot. Då har jag 440:- kvar att betala för ett kompendium (Det verkar vara exklusivt papper på den skolan)+ gymkortet. Så... 1000:- kvar då. Wee... Tänk... Igår trodde jag nästan att jag skulle vara tät den här månaden. Men det är man visst aldrig när man är student. Så jag kanske borde kamma mig och skaffa mig ett jobb. Även om jag jämt är i Sunne nu för tiden. Eller helt enkelt bara sluta utbilda mig och leva på socialbidrag. Life sucks. Jag vill nog inte ha en större lägenhet trots allt. Kanske på Horsensgatan eller där folk dör... Är det Basungatan de är lite mordbenägna på? Eller?

Jag kom på att jag har typ ätit ett kilo godis den här veckan. Då stoppade jag undan godispåsen. Men det är nog läge att ta fram den igen. Tröstäta is the shit. Jag har faktiskt mens också. Det är berättigat. Så det så. Så shut up.

'Amen, jisses vilket pucko jag är!

Så klaaaart hade de skickat med huvudstödet. Hur kunde jag tro något annat. Bara för att armstöden kom i ett paket för sig behvöer ju itne huvudstödet göra det så klart. Dumt tänkt av mig. Huvudstödet satt under bänken under benen. Att jag inte tänkte på att kolla där! Jag måste vara född igår :) Ja... Nu är det bara oljor som fattas i alla fall. Skönt.

Tränade idag. Ah mah gadd vad ont jag har överallt sen igår. Och det är inte bättre efter en timmes medel/styrka. Galet ont. Och jag ska på hockey imorgon. Ståplats. Det blir ju en upplevelse :) Tur att man kan sitta i pauserna. Alternativt köpa godis *mihihihihih*

Min papps ska ge mig en telefon bara sådär ryktas det. Snällt tycker jag :) Om det stämmer alltså. Vilket jag hoppas att det gör. Min K500i har tilloch med slutat sjunga på sista refrängen :) Den vill till teknikkyrkogården.

Man måste förresten älska Nöjesbutiken nere på stan. De har Pingivn i lösvikt! Hur bra är inte det? Typ bäst. Nu behvöer jag inte åka Ålandsbåt bara för att få Pingviner :) Smaskismask!

Nu: Idol och goooodis!

Äntligen!

Wee! Nu har min massagebänk kommit! Var lite roligt... DHL kör bara ut gratis till företag så Vitaform skrev att jag var massör på pappren. Sen så höll han som körde ut på att utbilda sig massör, och verkade ha alldeles för bra koll på saker och ting. "Jahaa... Var utbildade du dig då?" Äsch vad då... Om 2 år kanske jag faktiskt har ett företag. Det vet vi inte. *mihihihihih* :) Jag vill massera! NU! Måste ut till Maxi oxh köpa oljor. Det lär ju knappast finnas på Krp.

Var och tränade på förmiddagen också. Gick svinbra. Jag har kommit på mig själv nu. Jag är en mes. En viktmes. Jag trodde inte att jag var det. Men efter veckans föreläsningar så... Jo... Det ser inte bättre ut. Idag kändes det som om att jag kunde höja hur mycket som helst i alla övningar. Konstigt att det inte händer något med kroppen när jag fjantar runt så där. Bah. Skärpning, Marie!

Ikväll börjar hockeyn. Ska lyssna på matchen på datorn. Det är ju inte det bästa... Men men... Det får väl duga antar jag.Edit: Det fanns inget huvudstöd med. Grattis. Gud va bra gjort av dem. Kommer väl dröja 700 år innan jag får ett huvudstöd. Suck suck suck. Hur skönt är det att ligga på en massagebänk utan huvudstöd? Mja... Inte så avslappnande i alla fall. Åhh! Jag som ville börja massera. >_< Ska aldrig mer beställa något  därifrån. Aldrig.


Kan ni göra ett snabel-a?

Vi hade datakurs idag.... First Class. Läraren var sämst av alla på datorer tror jag. "Oj, nu gick det inte att skriva ut. Skrivaren fattar nog inte..." Nej...Så var det nog. Hon gjorde nog precis rätt. Jag är övertygad... Not. "Kan ni göra ett snabel-a?" Neeej... Klart vi inte kan. Vi har väl aldrig skickat mail förut? :) Ja jisses... Ibland undrar jag...

Nu fattar jag vad jag gör när jag tränar. Äntligen. Bitar faller på plats. Vissa saker blir rörigare, men det löser sig nog senare. Så himla spännande med muskler och fibrer och allt. Mera mera meeeera! Imorgon ska jag åka och gymma och experimentera. Och boka tid för nytt gymprogram också tror jag. Sist var typ februari. 6-8 veckor ska det vara annars. Dåligt, Marie. Dåligt.

Laga mat innan Idol börjar kanske?


Intresseanmält mer lägenhet idag. Miihihhihi. Synd bara att vi har så futtigt med poäng >_<

Lycka!

Vi har gått vidare ett steg i lägenhetsjakten. Ett steg närmare ett chinchillasandfritt kök. Jag kommer att gå sönder om vi inte får lägenheten. Jag hatar det här stället. Sovrummet är ju nästan beboeligt nu... 1½ år senare. Men det är också det enda. Not good enough. Ge mig!

Idag har jag hört det sägas för andra gången... "Styrketräna, och du kan äta vad du vill." Ja ja ja, det är sånt jag vill höra :) Mera mera sånt. Och om och om igen bekräftas dietflopparna. "Bah... Skit i dieterna!" Men det var ju å andra sidan ingen nyhet. Eller ja... Det finns ju en ny diet på framsidan av Aftonbladet varje dag, men... :) Jag står fast... Motionera istället för kaffemetoden, melonmetoden och whatever-metoden. Självklart är det upp till var och en. Bara jag slipper :)

Nu mat. Sen kliva in i den latinska dimman ett tag igen innan Idol.


Var är den där godispåsen?
image125

Ut me' Knut! Ut me' Knut!

Jaha. Kvällens Idol-favoriter är Christoffer och Daniel (Om han inte hade åmat sig så jävligt på scen.). Knut och Pär kan ju gå och gömma sig. Knut ser ut som the bad guy i Speed 2. Han ser ut som en riktigt falsk människa. Usch. Men han är säkert en snäll och trevlig människa... Men varken snygg eller bra. Hur Pär gick vidare är fortfarande ett mysterium. Hoppas att de åker ut superilla kvickt :)

Ut me' Knut!!!

Nu känner jag mig hemma!

Idag blev det lite mera tempo på lektionerna. Massagen är över för den här gången. Nu har vi börjat med teoridelen för kroppsmassagen. Ben, leder och muskler svischar förbi i en latinsk dimma. Hur i hela friden ska allt detta få plats i min trånga lilla skalle? Det enda som sitter är horisontaladduktion (när man gör en sån med armarna så kramar man :) ) Annars är det väldans rörigt :) Men lite sitter ju kvar sen djursjukvården. Tack och lov att man råpluggade djurskelett i 3 år :)

Jag tänkte ju sova tiiidigt idag. Men icke. Idol ikväll också. Uj uj uj. Men tvn styr inte mitt liv... Om någon undrade. Jag kan sluta titta preciiis när jag vill. Lika lätt som jag kan sluta äta godis när jag vill :) Men jag viiiill iiiinteeee :)

Nästa torsdag åker jag hem. Rättviks marknad och strumpshopping är det som lockar :) Men eftersom jag ska till bm på måndag måste jag åka ner igen på söndagen. Blöh. Passa på att träffa lite gamla klasskompisar kanske. Linda kommer jag i alla fall träffa <3 Hata att åka buss. Undra om man vågar ta med massagebänken på bussen? Måste ju passa på att kladda lite på nära och kära (Va incestuöst det där lät då.)om jag hinner få den.


GOOODIIIIIS!

Vidrigt är bara förnamnet.

Idag när jag skulle mata mössen hittade jag en skalbagge i deras matskål. Sedan hittade jag många många fler i själva matburken. Sååå vidrigt! Har inte sett något på mössen så jag hoppas att de äcklen inte äter djur. Men ska kolla chinchillorna ikväll. Hoppas bara inte de får nåt sånt där elände nu. Jag hatar ALLA djur med fler än fyra ben, och är defintivit för utrotning av dem. *Bläääh* Djur utan ben, fine. Men 6 och uppåt... Dö dö dö döööö! Nu känns det som att det kryper över hela kroppen, och jag inbillar mig att jag ser dem överallt i lägenheten. Jag ska aldrig mer köpa en enda pinal av den där jävla djuraffären. Aldrig. Superbjokott!

Städa städa städa.

Jag hade tänkt träna idag också. Men eftersom jag tränade styrkepass i fredags och en timmes gym + en timmes medel igår så är min kropp väääldigt stel idag :) Så ingen träning idag. På sin höjd en promenad, eller en liten joggingtur. :)

Något jag däremot måste göra är att diska och städa till pälsbollarna. Så det blir väl dagens nyttiga. Kanske  börja ta sig an kurslitteraturen också. Det vore ju skönt att inte ha hemtentan kvar till sista sekunden. Den lär ju inte ta lång stund att göra.

"På smällen" då... Jag ger den kanske 2 av 5. Defintivt inte mer än så. Den var verkligen upp och ner. Men oftast var den inte alls bra. Nej nej... En komedi på över 2 timmar blir dessutom dryyygt. 1½ timme är alldeles lagom för en komedi.

Nehe. Städa.

Åh, typiskt!

Bara för att jag hade längtat efter ett riktigt roligt Anna-pass idag såär det naturligtvis inte hon som har passet :( Typiskt! Istället är de en av de inte riktigt lika roliga ledarna. Men men... Antingen blir det bara gym, eller så får jag helt enkelt låtsas att det är ett roligt pass och gå dit ändå. Det återstår att se. Mmm... Just det. *suck*

image93

Nu lär jag äta frukost i alla fall. Inge roligt att träna på tom mage. Nej nej nej.

Glädje och besvikelse.

Alla bra verkar ju åka ut ur Idol. Trist värre. Vad ska jag då ha för fredagsnöje? *suck* Aldrig blir det bra i sånna tävlingar. Hoppas att Anderas klår Robert i alla fall. Annars vet jag inte vad jag gör.

Tränade idag för första gången på länge. Eller ja.. sprang väl i måndags tror jag. *hmm* Nu är jag i alla fall näst intill död i hela kroppen :) Men roligt var det. Therese är grym. Imorgon blir det Anna-pass hoppas jag. Och så ska jag klämma in lite gym. Söndag tänkte jag testa ki-balans tror jag. Jag har ju noll balans så det kan vara nyttigt för mig :)

"På smällen" blir det imorgon med Susanne :) Hur bra som helst. Har ICA-checkar kvar som måste användas innan söndag så :) Passar ju bra. Nästa lördag blir det hockey!!! Mora är det som ska komma till värmland och få pisk. Tack Bella för att du är så snäll och följer mig :)

Annat bra är att vi har lagt intresseanmälan på en lägenhet. Inflyttning i december. Drömma och hoppas får man väl? Ja, det får man. Det tycker jag allt. Vore såå skönt att få undan dammråttorna från köket. Den här lägenheten är ett råtthål. Bokstavligt talat. Det kryllar av dem.

P.s. För mycket massage leder till en jävla massa finnar. Effektiv reningskur verkar det som.

Marie-logik.

På måndag skickas förhoppningsvis min massagebänk. Så i slutet av nästa vecka kan jag börja med dokumentationerna. :) Det var inte det lättaste att få tag på en bänk av de där människorna säger jag bara. Jisses va omständigt. Men till slut fick jag en svindyr lyxig sak för samma pris som den lärarna rekommenderade. 2300:-  rabatt bara för att ena armstödet kommer vara i en annan färg. Like I care? :) Man har ju ändå lakan över. Dessutom blev den himmelsblå och inte beige. Men det kommer som sagt inte synas med lakan och överdrag på. Så... Klipp kan man väl kalla det. Tur att man inte bor hemma så päronen bara blir glada när man ringer och vill ha 7000 :- *Tihi*

Gjorde första helkroppmassagen idag. Gick rätt smärtfritt. Glömde några småsaker, men det får jag snart kläm på. Största problemet är vändningarna. Det är sååå svårt med handdukar, kuddar, täcken och Fan och hans moster. :) Men men... Det får gå det med. Uppmassering i december. Då blir jag diplomerad om jag klarar det. :) Certet kommer väl när utbildningen slutar antar jag.

Hemtentan blir en piece of cake i alla fall. Frågor i stil med "Vem har forskat om hjärnan i 20 år?" Lätt som en pannkaksplätt :)

Nu maaat!

Skratt i fötterna.

Ja... Jag blev visningsobjekt när det kom till fotmassage. Eftersom det var ju såå bra att visa på någon som halvdog vid blotta tanken på fotmassage :) Sagt och gjort. Blev inte bara massage heller. Vips så blev det reflexologi och knäcka tår och öppna luftkanaler och annat som inte kittlades, men kändes allmänt skumt :) Massagen kittlades apmycket i alla fall och jag låg och fnissade så jag studsade runt på den där stackars bänken. När det kom till trampdynorna, tårna och hålfoten var det verkligen inte nådigt. Jisses... Men jag sparkade inte ur tänderna på varken läraren eller min massagekompis. :) Lärare nummer 2 trodde att jag hade skrattet i fötterna och att det var därför jag skrattade. För att det satt fast skratt som lagrats där under flera år. Låter rätt skumt va? Tydligen hade hennes skratt suttit fast i hennes knäveck. :) Skumt skumt.

Idag har vi även kramat träd för att få deras energi. På riktigt alltså. Jag undrar ju lite vad övriga elever på skolan trodde om oss? :)

Imorgon gör vi helkroppsmassage för första gången. Mycket att ha i huvudet. Som tur är är inte provet förrän i november-december någon gång. Så imorgon är det fritt fram för hjärnsläpp :) Men jag är nervös ändå. Och jag hoppas verkligen att jag får ge massage först. Hjärnan blir helt söndermosad annars.

Nu mat. Sen Idol. Sen plugga fjärilar och hjärtan och cirklar och allt va det nu heter.

Horisontaladduktion!
//Marie

Djungel och dumhuvud.

Det här med massagebänkar är verkligen en djungel. Speciellt när lärarna säger att si och så ska bänken se ut, poch så hittar man ingen si-och-så-bänk för mindre än 7000:- Puh! Snart ska man börja massera så börjar bli lite akut. Vill ju inte ha så smal bänk heller så folk ramlar av. Det vore ju tråkigt.

Jag gjorde förresten bort mig idag. Jag hatar när någon pillar på mina fötter. Jag blir kallsvettig och får typ febervärk i benen och jag vill inget hellre än att sparka vilt omrking mig. Samma sak om ett alldeles för tungt täcke ligger över fötterna. PANIK! Imorgon är det dags... Fotmassagen! Så i eftermiddags frågade de "Är det någon som tycker det är jättejobbigt när man tar på fötterna?" Dum som jag är råkade jag nicka lite försiktigt. Jag sa inte ens något. Men ta mig tusan. De såg mig. Och därför "Jaha... Då visar vi på dig imorgon då, hehe." Smart Marie... Smart!

Nu ska jag titta klart på Idol. Sen ska jag klippa tånaglarna. Usch. Ryser när jag tänker på det.

Lägg dig här på dubbelsängen, så sätter jag mig på din rumpa?

Vet ni hur fett håret blir av rapsolja? Bläh, säger jag bara :) Ansiktsmassage var skönt, men ack så kletigt. :) Tack och lov att det är imorgon vi ska ta klassfoto och inte idag :) Då hade vårt foto varit 31 människor med mjukisbyxor och flottigt hår :) Imorgon blir vi bara 31 personer i mjukisbyxor. Förhoppningsvis med oflottigt hår. :)

Kommit på att det blir nog en massagebänk inom en snar framtid. Får köra på en budgetvariant så länge. Behvöer väl inte slå på stort förrän man vet vad man vill jobba med. Jag kanske inte alls blir massör till slut. Vi konstaterade på tåget att det blir lite knepigt att nå om man placerar någon på dubbelsängen. K berättade att hon brukade sitta på sin mamma och massera. Mamman alltså. "Lägg dig här på dubbelsängen, så sätter jag mig på din rumpa och masserar dig." Ja... Det inger ju förtroende. Undra om det fungerar med nya kunder? :)

Idag har jag till och med varit ute och sprungit. Jävlar i hatten va drygt det var. Snacka om att konditionen var som bortblåst efter 1½ veckas stillasittande. Jiiiises. Nu ska jag bara slappa slappa slappa. Härligt.

Ni kommer väl till Sunne 27-28 september på Hälsodagarna? :)


Hemlängtan!

Det snöar hemma! Hur fuskigt är inte det? Jag vill också ha snö. Mys mys mys. Det är vid sådana tillfällen man längtar hemhem. :)

Sitter och äter fukost nu... Bra dygnsrytm. Om 7½ timme måste jag lägga mig för att orka upp. Imorgon blir det nämligen nya busslinjer och bara varannan buss går från Frödingshöjd. Självklart inte den bussen jag ska åka med. Elakt värre.

Jaha... Fortsätta med de där kvarblivna wienerbröden?

*hmpf*

Gud va tråkigt ingen orkar offra 3 timmar på lite hockey. Får väl helt enkelt ta och boka en biljett och gå dit själv :)Japp japp. Svårare än så är det inte. Alltid stöter man väl på någon människa. Det brukar ju trots allt vara en och annan i Arenan. Jag har hittills aldrig varit själv där inne i alla fall.

Just nu kollar jag på Top Model-maraton och har en riktigt äcklig lördag. Började dagen med riktigt fluffigt vitt bröd med mjukost och te, fortsatte med chokladmuffing. Kvar finns 4 wienerbröd, 1 påse ostkrokar, 1 påse chips och 1 godispåse och läsk. Man blir inte mycket mer hälsosam av den där utbildningen. Det enda som händer är att man får dåligt samvete när man stoppar något med färgämnen i munnen. Ikväll tänkte vi toppa med Mc Donalds också. Bättre (Eller sämre, beroende på hur man ser det.) blir det inte.

Shopping.

Vi köpte ingen soffa på IKEA. I snart ett år har vi vetat preciiis vilken soffa vi skulle köpa när IKEA öppnade här. Men idag när det äntligen var dags... Ja... Då kom vi fram till att den soffan inte var ett dugg skön. Därför ligger soffplanerna på is tills vi har fått lite fler presentkort så vi har råd att köpa en Sälen eller en Vreta. Mysiga soffor det. Och lite dyrare. Lite bättre då också förhoppningsvis. Vi fyllde i alla fall bilen med saker, och tömde kontot på pengar. En sovrumslampa (Vi tyckte det var dags nu när vi har bott här i 1½ år.), en hallmatta, en vardagsrumslampa, 5 ljusstakar, 2 byråar, 5 IKEA-väskor, 10 förvaringslådor. Hmm... Ja... Det var nog allt. Sen åkte vi till Jysk och köpte en ny tvättkorg och ett sängöverdrag. Överflödiga möbler som blir donerar vi till Susannes möbellösa granne. :)

1.  2.

1. "Vreta"
2. "Sälen"

3.

3. Ratad. Usch. "Fixhult"


Försökskaniner.

En del av hemtentan består av 15 massagedokumentationer. 10 av dem ska handla om hur det är att ge massage. Så jag hoppas att ni frivilligt ställer upp, annars får ni sova med ett öga öppet. För då kommer jag minsann och jagar er med oljor och grejer. :) Man skulle ju haft en massagebänk så klart... Men jag kollade pracis i Spargrisen. Och nej... Det låg faktiskt inte 7000:- där och samlade damm. Attans bananer. Mammapappa-fonden? :) Den brukar vara ett säkert kort.

Nu ska jag äta te och mackor och slötitta på Idol. Sen undrar jag om jag ska åka hem i helgen eller inte? Det vore ju dumt att missa reprisen av Top Model. Även om pappa bara fyller 50 en gång. *Hmm* Nä... Sorry pappsen. Men Top Model vinner nog. :)


*iiihhk*

Top Model: Stockholm är verkligen jobbigt. Alla verkar helt efter :) Eller ja... Många i alla fall. Men men... Man kanske hittar någon favorit. Tror dock inte att jag kommer följa det slaviskt :)

Nu är det väl dags att sova igen då. Långa dagar, fast korta. Hinner inte mycket åtminstone. När ska jag hinna träna? Uj uj uj.


Herrå!

Vad är fritid? :)

Hinner knappt sitta vid datorn de dagar jag är i skolan känns det som. När man kommer hem ska man äta och fixa och sen sova så man orkar upp i ottan :) Men men... Jag försöker hinna med lilla datorn också :)

Igår började vi med taktil beröringsmassage i alla fall. Det var så himla roligt. Känns hur rätt som helst. Äntligen! Handmassage blev det igår. Skööönt :) Idag har vi lärt oss massera baksida ben och rygg. Härligt. Om man inte är kittlig under fötterna *Brrr* :) Men det gick bra det med till slut. Annars kändes det väl lite skumt att strippa framför människor man har känt i en vecka, som dessutom ska massera en. Men det går väl över det med. :) Garanterat mjuka händer får man av att kladda med olja hela dagarna i alla fall. :)

Efter skolan igår var det föreläsning på Universitetet. Frivilligt. Det verkade intressant så en hög av oss gick dit. Men ja... Jag säger bara detta: Om någon presenterar sig som Tankefältspedagog... Spring! Det kändes nästan som att bli hjärntvättad av någon sektledare. Han slutade aldrig prata heller. När han hade gått 30 minuter över tiden så gick vi. Nej... Jag tror jag håller mig till mina värktabletter faktiskt. Ingen ska sitta och knacka på mig och hålla på. :)

Missade Top Model igår bara för Hjärntvättaren*suck* Så det blir Top Model hela lördagen för min del :) Undra om man ska orka se det svenska idag. De verkar bara vara så himla korkade allihopa. Jag hatar sånna program på svenska. Så det får visa sig senare :)

Vilse.

Jag är helt vilse på Facebook fortfarande. Om jag ska hitta tillbaka måste jag logga ut och in igen. En bra sak är i alla fall att jag hittade världens underbaraste Lizel där :) Är det någon jag saknar så är det hon! Och Christiane. Det var roliga tider det. Roliga Campus-tider. :)Idag blev resten av lägenheten städad. Tjoho. Det är rent nu i alla fall, även om det fortfarande ser ut som "hej-kom-och-hjälp-mig".

Nu ska jag hoppa ner i sängen. Snart dags att gå upp. Hujeda mig. Jobbigt värre. Sen föreläsning på Uni efter skolan mellan 18.00-20.00. Tankefältsterapi är det som står på schemat. Kostar pengar gör det också. Not good. Men säkert intressant. CSN lyser med sin frånvaro btw. Segskola. 1-0 till Uni vad gäller det alltså. 2-0 till Uni om vi lägger till skolmaten/matsalen. Men annars är jag nöjd. :)

Godnatt!

I don't get it.

Facebook var verkligen för avancerat för mig. :) Men jag föll för grupptrycket och skaffade det i alla fall :) Sen var det någon som hade addat mig, och jag kan verkligen inte komma på vem det är. Men jag kände igen mailadressen. Men han var inte på "Tillåt"-listan eller "Blockerad"-listan. Skumt. Och jag fattade inre hur man pratade med folk. Så det får bli ett mysterium. :)

Nu ska jag slänga i mig teet och sen fortsätta städa. Sen ska jag skriva en önskelista om vad jag vill ha i den här lägenheten. Punkt 1: Flytta? :) Finfin 4:a på Norrstrand ledig. Nästan gratis... Bara 6600... :) Precis i min prisklass.


.

Städa var det ja

Rörigt.

De nya bussturerna är helt ologiska. Eller så är jag ovanligt korkad. Hela busstidtabellen gör att det blir kaos i min stackars lilla hjärna :) Men det löser väl sig. Det blir väl Taxi Susanne eller Micke som får lida för mina missuppfattningar. Eventuell får man väl införskaffa bil för att frakta sig ner till stan.

Blev ett litet avbrott i städningen. Pizza-paus med Anna, som sedan blev pizza och film här :) Och efter filmen diskade jag och sedan var det ju Bridget Jones. Så... golven får vänta tills imorgon helt enkelt :) Bridget Jones är på gränsen till vad jag klarar. Så pinsamt att jag sitter i soffan och våndas :)

Nu ska jag skriva beteendevetenskapsdagbok, och fortsätta slappa.

Ajöken.

Muckar du med mig?

Tvättmaskinerna är emot mig idag. Eller i alla fall så är de lite vrånga. 3 ggr slog strömmen ifrån under första tvätten. Det tog alltså 1½ timme att tvätta två maskiner iställer för 30 minuter. Lite drygt kan tyckas. Får se om det går bättre med den här omgången. I hope so. Jag vill inte ringa KBAB igen i alla fall, de lär ju ha blockerat mitt nummer snart :)

Nu blir det tvätta och kolla Idol-repris. Sen städa lägenheten. Sen äta gooodis. Mums!

It's alive!

Telefonen lever igen! Den blev nog lite avundsjuk på T68:an som fick tjänstgöra som min telefon inatt. Den var om möjligt ännu kassare än lilla K500:an. Men den får lite dampanfall forfarande. Får väl springa runt med två mobiler hädanefter. Ifall att. Skönt. Då kanske jag slipper köpa ny mobil riktigt än. Även om jag borde gjort det för lääänge sen.


Lördagslistigt.

 

Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?

Mina pärmar och en lärartidning (som jag borde säga upp).


Utan att se efter, gissa vad klockan är:

11.51 (11.53)


Morgon- eller kvällsmänniska?

Kvällsmänniska, helt klart


Hur många kuddar sover du med?

3


Godaste glassmaken?

Choklad!


Vilka parfymer äger du?

Ingen, faktiskt.


Äger du ett busskort?

Ja, ett svindyrt ett


Vilka hårfärger har du haft?

Svart, mörkbrun, ljusbrun, knallröd, plommon


Vem var det senast som gjorde något extra speciellt för dig?

Micke som köpte rosor bara så där :) Söto.


Dansar du i bilen?

Haha, nej. Går det?


Har du fått böter av något slag?

Nej, jag är en hederlig människa ;)


Är dina föräldrar gifta eller skilda?

Gifta


Vilken radiostation lysnade du på senast?

Rix FM


Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?

"7/9-07. Kurs: Din framtid. Krister"


När var du i kyrkan senast?

På farfars begravning


Hur länge har du campat i ett tält som längst?

Aldrig campat på riktigt. Bara på gräsmattan bakom huset :)


Vad har du närmast dig som är rött?

Min datamus har lite rött på sig.


Känner du någon med samma födelsedag som dig?

Ja, massor faktiskt. Eller ja... 4 i alla fall


Kan du spela poker?

Ja, det kan jag. Men av princip så gör jag det inte.


Hur många gånger har du flyttat?

5 gånger


Vilken är din favoritplats?

Det tar emot... Men Åsen :)
Tio första:
Första bästa kompis:
Erika
Första bil: Återstår att se. Gärna en sån snygg bubbla som står utanför Lecab. Silver.
Första kärlek: Jocke i 4:an
Första husdjur: 2 Angorakaniner, Snobben och Mysen
Första semester: Till Uddevalla med familjen när jag var 3 tror jag,
Första jobb: Jordgubbsförsäljare. 14 kronor i timmen. Det ni.
Första köpta skiva: Aqua
Första riktiga kärlek: Skulle väl vara Johan då
Första piercing: Öronen. Fler lär det inte bli.
Första konsert: Per Gessle

Nio sista:
Sista alkoholdrycken:
Rödvin som avslutning på Susannes kalas.¨
Sista bilfärd: Åkte hem och handlade med Micke igår.
Sista filmen du såg: Hitch
Sista bubbelbadet: Under en av litteraturkurserna. 7:an var det nog. Läste Madame Bovary i badet då.
Sista spelade cd: En av Mickes brända bland-cds i bilen
Sista gången du grät: I tisdags. Frustrerad över att bussen inte kom och ledsen för att jag inte hade sett Micke på länge.
Sista måltiden: 2 mackor och te.

Åtta har du nånsin:
Dejtat en av dina bästa kompisar?
Nej
Blivit arresterad? Nej :)
Blivit kär vid första ögonkastet? Både ja och nej...
Varit på tv? Japp
Fått ditt hjärta krossat? Ja
Sagt att du älskar någon utan att mena det? Ja, det har jag nog.
Haft ett one night stand? Nej... men ett 3-night-stand, om det räknas :)
Busringt till nån? Ja, när jag var mindre.

Sju saker du har på dig:
1. Strumpa på höger fot
2. Strumpa på vänster fot
3. Trosor
4. Bh
5. T-shirt
6. Mysbyxor
7. Hårsnodd

Sex platser du vill åka till:
1. Irland
2. Island
3. Skottland
4. USA
5. Sverigesemester
6. Hem

Fem kroppsprodukter du använder varje dag:
1. Olive ansiktsrengöring
2. Olive dagcreme
3. Duschcreme
4. Shampo
5. Tandkräm

Fyra personer du kan berätta allt för:
1. Micke
2. Lisette
3. Susanne
4. ???

Tre val:
Svart eller vitt? Svart
Sommar eller vinter? Vinter
Choklad eller chips? Choklad

Två saker att göra innan du dör:
1. Bo i ett jävligt fint hus.
2. Skaffa ett jobb som jag trivs med, och som ger tillräckligt bra betalt.

En sak du ångrar:
1. Ångrar delvis att jag sökte lärarutbildningen. Men tänk så många underbara människor jag hade missat då :)


V.i.f

Vila i frid, Sony Ericssom K500i.
Min mobiltelefon avled idag 3½ år gammal av ett 10cm-fall.
Kanske går den att rädda med lite simkortsmassage... Men det ser onekligen mörkt ut.
Tur att jag är så himla tät så att jag har råd att köpa en ny...
Eller jaha... Det var ett minus framför sifforna på kontot. Damn.
Undra vad man ska satsa på härnäst? Defintivt en joystickfri telefon i alla fall.
Åhh, suck!

CSN känns mycket välkommet nu? Snälla snälla snälla.
My guess... Mitten av nästa vecka, i bästa fall.Zzz.

Så var det äntligen helg! Knappt sett Micke sen i söndags eftersom han har jobbat kväll och jag har somnat låångt innan han har kommit hem, och sen har han sovit närjag har åkt. Drygt som attans har det varit. Typiskt att han jobbar i helgen också. *suck* Men förhoppningsvis hinner vi umgås lite.

Annars är jag så sjukt trött av all pendling så jag vet knappt vad jag heter. Jag har varit totalt osocial mot alla känns det som :) Men snart kommer jag nog in i det hoppas jag. Då kanske jag kan börja leva lite igen :) Typ träna och så. Planen var att träna i helgen, men istället blev det en superförkylning Andningsproblem AB. Nya planerna lyder istället sova sova sova, tvätta, städa, sova sova sova. :)

Nu: MAT!
Osvensk.

Snacka om att vi har varit osvenska idag på föreläsningen. Eller försökt i alla fall. Jantelagen gnager ju hela tiden i bakhuvudet. En superbra föreläsare har vi nu i två dagar. Han får allting att låta enkelt och möjligt att genomföra. Man blir fylld av inspiration, men som sagt... Det gäller att behålla inspirationen också. DET är det svåra. Vi skulle ringa minst ett samtal idag som ledde oss till vår dröm. Men jag har ju så många drömmar. Vet inte riktigt vad jag vill ännu, så jag sparar mitt samtal ett tag till. I alla fall har vi diskuterat vad framgång är för oss och vilka talanger vi har. Svårt svårt. För vi svenskar har ju absolut inga talanger... Vi är bara lagom.

Igår efter att jag hade sprungit blev jag superförkyld i ena näsborren. Såå drygt. Halsen är också lite muppig. Jag som hade sett fram emot Anna-pass på lördag *suck* Lär ju få vänta till nästa lördag då. Attans bananer.

Varit hos Susanne och ätit marängsviss nu. Det blev också dagens middag... Inte så bra. Nu är jag superhungrig men äter jag nu kommer jag vakna illamående. :/ Så jag får sova och äta massa frukost istället. Även om det är jobbigt att äta tidigt på morgonen.

God natt ppl.

Slappt.

Ja, igår fick jag ju hålla tillgodo med Lunarbloggen, men idag verkar ju det här fungera också. Nice! Idag har varit en, om möligt, slappare dag än igår. Vi började med en gruppövning där vi skulle sitta i grupper om 6 och lösa ett pussel som skulle bli 6 lika stora kvadrater. Kruxet var att vi inte fick kommunicera på något sätt. Det höll vi på med i typ en timme. Sen skulle vi diskutera vad viville förändra med oss själva i typ 1½ timme. 1½ timmes lunch. Sen skulle vi träna samarbete igen och därför gjorde vi den där knutgrejen när man ska ta tag i varandras händer och sen knyta upp. 2 timmar. Slut på dagen. Jag skrev tre meningar. Wow. Lite skillnad i tempo vill jag bara påpeka. Ibland blir jag frustrerad för att jag inte får någon konkret fakta, utan att allt grundar sig påvåra egna upplevelser. Men men... Det är väl sånt man lär sig :) Man lär sig i alla fall otroligt mycket om sig själv. Det är jäkligt läskigt. Men trivs så himla bra nu. Känns rätt. Äntligen!

Idag hann jag i alla fall ut och springa en tur. Hinner inte till Friskis efter skolan om jag vill hinna äta också innan jag ska sova. Och det vill jag ju alltid. Älska mat!

Nu ska jag till Susanne och se på tv. Top Model, Idol, Project: Runway x 2. Sen sova. Upp 5 imorgon igen. Snark!!!


Kortis.

Idag var skitbra.
Roliga människor. Väldigt blandat. 4 killar och 26 tjejer (tror jag?).
Två människor som jag kände igen sedan tidigare; en gammal kursarefrån Uni och en gammal brevvän från mellanstadiet *haha*.
 Det är en liten värld vi lever i.

Godnatt!

Sovmorgon?

Jag upptäckte precis att tidiga tåget går 06.37. Det betyder att jag kan ta 06.01-bussen härifrån. Alltså behöver jag inte gå upp 04.30 utan kan sova ända till 05.00 :) Sovmorgon it is!  Ska kolla imorgon hur lång tid det tar att gå till Skolan, i så fall kan jag till och med ta det senare tåget som går 07.08. Då kanske jag kan sova ända till 05.30 :) En hel timme längre än vad jag trodde först. Halleluja! :)

Annars är jag fortfarande nervös. Eller bakfull? Svårtolkad känsla det här :) *Iiiiih* Tänk om det blir fel igen? Vad göra då? Snart slut på csn :) Näää då... Det blir toppen det här.


Godnatt!

Det har varit värre.

Kalas hos Susanne igår då. Trevligt som alltid. Blev en hel del vin, vilket känns idag. Mår inte jättedåligt, men det blir inte mycket fysisk aktivitet idag känns det som :) Ska åka och handla sen, det får nog räcka :)

Jag är så sjukt nervös inför morgondagen. Har inga futtiga fjärilar i magen inte. Det är nog snarare JAS Gripen som är där inne och flyger runt. Blir att sova tidigt. Ska ju upp senast klockan 5. Usch :) Tiiiidigt. Vågar inte sova på tåget heller. Då vet man aldrig var jag hamnar :)
 Skraj!

Mmm... Just det. :)

Hälgångare.

Grannen är det värsta hälgångaren genom tiderna tror jag. Snart ramlar hon väl igenom golvet, eller något. Så jävla störande. Allting i, och runtomkring, den här lägenheten är ett stort störningsmoment just nu.
Hata.

Annars var vi precis ute och gick. Nu ska jag äta, sen duscha och sen kalasa.

image31
Den här outfiten tänkte jag köra på ikväll... Fint tycker jag.

Gah!

10 dagar gick det i alla fall innan avloppet fuckade sig igen... Idag är det dessutom lördag. Nice. Jag hoppas att det håller sig snällt nu tills på måndag. Orka betala för något jävla katastrofnummer. Icke.

Annars har jag städat hela lägenheten, och snart ska jag till Susanne på kalas. Funderar på att gå en sväng runt Krp innan. Lovade ju mig själv minst 30 minuter per dag... Så då får jag ju hålla det också :) Seriöstträning på Friskis honner jag tyvärr inte med. Får bli en annan dag. Typ måndag.

Till min stora lycka visar de Top Model-repriser på lördagar vilket innebär att jag inte behöver spela in under veckorna. Wunderbar! Det enda jag behvöer nekymra mig över är att itne prata med andra människor som har sett det... Det kan ju bli ett problem... Men jaja... :)

RSS 2.0