Proppmätt.

Idag har jag verkligen inte gjort annat än ätit sen jag vaknade.
Rullar fram här i lägenheten nu känns det som :)
Godis till frukost, muffins och latte till lunch, hemgjord pizza till middag och morotskaka till Körslaget.
Blöööh.
Mätt är bara förnamnet egentligen :)


 

 
Mmm... Typ en triljard points, eller? :)
Gott var det i alla fall :)




En parentes...
När jag går till praktiken går jag förbi det här



Jag tror att de längtar lite mer efter våren och solen än vad jag gör.
De måste ju frysa något alldeles fruktansvärt.
Och de tokarna dyker ju också.
8)

Nu äre klippt.

Tröttnade ur på håret igår och tog fram saxen.
Nu ser jag ut så här:



Visserligen 7 år äldre
(Gulp! Jag börjar bli gammal jag med...)
Men ja... Som ni ser.
Same shit :)


Åh just ja. Det är lite ojämnare också.
Men annars på pricken samma lika.




A new time has come...



Mr Rabbit... Släng dig i väggen.
Marie och Suss är här för att stanna.
Och så får man två för priset av en...
Vi kan dansa också.
Och sjunga.




Long time...

Ja...Jag verkar hamna i någon form av koma varje dag när jag kommer hem från praktiken. Oftast kommer jag inte längre än till soffan. Typ varannan dag orkar jag laga mat. Resterande dagar blir det nudlar eller Billy´s Panpizza. Men det är totalt underskattad mat :)

Veckan har gått snabbt och långamt på samma gång. Underligt det där. Men nu är det i alla fall långhelg! Inte förrän tisdag klockan 12.00 börjar jag. Skönt skönt skönt. Dags att ta tag i livet alltså. Det ryktas att man, oftast, inte dör i samband med examen. Livet sägs fortsätta. Och tydligen kommer det räkningar även under sommaren. Så... Jobb it is. I Karlstad helst. Det finns btw massörjobb i Ludvika nu. Men inte fan blir jag gladare för det. Men men... Hoppas att det dyker upp något inom pendlingsavstånd snart. 20 nya jobb ute denna månaden, så ser ju lovande ut. Överallt förutom i Karlstad alltså...

Igår hade jag en mysig kväll med Suss och AnnaPanna i alla fall. Anna bjöd på mat i sitt lilla slott :) God mat. Kortspel blev det också. Vissa är ju lite bättre än andra *harkel* :)

Maxi har extrapris på lösgodis vill jag bara påpeka. Alltså köpte jag ett kilo godis. Fast innan tänkte jag att jag nog inte var så godissugen. Men ack... Godistarmen ville annat när extrapriset kom till min kännedom. Det var förresten Annas fel. För det var hon som läste i Maxi-tidningen! :) Så det var typ helt mot min vilja.

I denna månadens NEWZ har mitt namn 2 secs of fame.

Ja... Det var väl detta om detta. En icke välskriven och defintivt inte sammanhängande sammanfattning om mitt liv just nu :)

NU: Godis och Let's Dance! Fika på stan imorgon sägs det. Jag är på! Sedan Körslaget hos Suss.

Jag ska bli bildad.

Lite i alla fall. Hur som helst så ska jag i alla fall få mig en liten roadtrip :) Till Dermanord. Typ Göteborg alltså. Fast 50 minuter utanför... Frillesås eller vad det hette :) Dermanordkurs alltså. Känns som det kan vara samma sak som sades på föreläsningen på skolan. Eventuellt kanske man får ett diplom 8) Och diplom samlar ju jag på. 

11 februari, Dermanordkurs. Götet, here I come!




Under 15, fast typ 23.

Jaha. Ännu en dag avklarad. 15 kvar. You can do it! Hang in there! Och så vidare :) Hade en långlång behandling inbokad idag. Tyvärr behagade inte kunden att dyka upp. Två presentkort åt helvete med andra ord. Sucker! :) Fick plåga ett stycke arbetskamrat istället. Igen. Eftersom jag började så tidigt idag (10.00) så får jag börja lite senare imorgon (14.30). Nej jag har inte korta dagar. Slitsamt. Usch ja.

På bussen hem. Slängde fram en hundring. Fick massa lappar och mynt tillbaka. Mynt. Konstigt. Kollar kvittor. 12:- Nej men tack. Ni inbillar er fortfarande att jag är under 15. Ja... Jag fyller ju snart 23. Men vad tusan. Det blir ju billigt. Tills någon biffig aggro-securitas kommer och ger mig böter. Nåja... Vad kan vi konstatera? Mina och Mickes eventuella barn kommer bli riktiga babyfaces. Han får visa leg. på ica och jag åker på halv biljett. Mycket bra gener.

Ska man ta lån och plugga till Hudterapeut istället? Hmm... Samma sak som att bygga på CSN? Hmm.. Värt att kolla upp.

What's happening?

Jag borde åtminstone ha gått ut en sväng idag. Men nej. Tydligen inte. Orkar inte. Vill inte. Fast jag vet att det vore skönt. Jag vill inte gå. Jag vill träna. På riktigt. Inte promenera. Träna träna träna! Riktig träning som ger något. Inte varit utanför dörren på hela helgen. Har bara glidit runt här hemma i pyjamas. Sexy mama. Eller inte.

Tänkte pallra mig iväg till n'Joy idag på öppet hus. Men nej. Roligt att gå själv? Ehh... Nej. Inte ett dugg roligt. Nåja. Det kunde varit värre. Det är jag helt säker på. Idag är bara en dålig dag. Så är det. Man får ha dåliga dagar. Mmm... Det får man faktiskt. Nu hade Kay Pollak sagt "Jag väljer att vara glad..." Well Pollak. Eat my shorts.

Ja jag vet. Gör något istället för att gnälla. Jag ska. Jag ska äta glass.



Teknik + Marie = Ka-ta-strof

Jag tänkte anmäla mig till några sommarkurser för att kunna leva på CSN under sommaren.
Jaha.
Det gick ju för jävla bra alltså.
Blev visst anmäld till en vårterminskurs istället för en sommarkurs.
Ja, men bra Marie.
Starkt jobbat.
Får nog ta tag i mitt liv och ringa en studievägledare så det blir riktigt gjort.



Jag förstod nog inte vad de sa till mig
när jag satt i de bänkar där man bildar sig


Ha ha ha ha.
En människa tycker att jag är läskig.
158 cm tönt.
Roooaaaaarrrr!
Ja jag säger då det.
Det finns folk till allt.
Ursäkta.
Jag ska gå och dö av skratt.
Ha ha ha ha.

Pyjamasparty.

Jag har gått i pyjamas hela lördagen. Bara så att ni vet. För typ en timme sen pallrade jag mig i alla fall in i duschen. Då är jag åtminstone ren ifall det skulle dyka upp något roligt. I doubt it. Men en nytvättad pyjamas jag i alla fall :) Inte dåligt det. Nåja. Vad är väl en bal på slottet. Jag har glas si frysen, och Körslaget på tvn (snart). Så jag ska nog överleva. Micke jobbar som vanligt.

På tal om Micke så fick han visa leg. på Ica igår när han köpte snus. Moa ha ha. Kassörskan var så generad så hon inte riktigt visste vad hon skulle göra. Så hon gjorde en Kitty och rabblade tusen miljoner ursäkter. För er som inte vet så fyller Micke 31 inom en snar framtid :)

Körslaget nu då :)
Heja... Öhh... Någon.



Helg!

Fredagkväll. Ljuvliga fredagkväll!
Kan inte påstå att den här dagen har varit så krävande. Men ändå.
Det är alltid trevligt med helg.
Blir nog att städa, men det är skönt det med ibland.
Ibland...

Sitter här och laddar för Let's Dance nu :)
Vet ni vad det laddades med på Maxi?
Ben & Jerry!
OCh Kinder Maxi.
Och Palle Kuling-choklad :)
Mmmm!






Motivation...

Skulle gå upp 9.30. Snoozade 30 minuter. Var ju tvungen att pallra mig upp i tid för att hinna gå ner på stan till 12. Vinklar upp persiennen och möts av... TADAAA! Snö! Massor med snö! Tidigare dagars isgata + snö = Inte bra kombo. Tur att Älsk är ledig. Han får skjutsa. Det vore lite gött med ett benbrott iofs. Men nej... Det är nog inte värt det :)

Löning idag hörrni.
Det är ju lite tråkigt att ha pengar på kontot... Så ska nog åtgärda det genom att betala lite räkningar. Så man har det ur världen sen. 4 timmar på praktiken idag. Ännu en gång känner jag för att kyssa snillet som lade in patiens på mobiltelefonen. Han borde få Nobelpris. Jag gissar att det var en han i alla fall.Hade det varit en tjej hade det bergis blivit inbyggd sminkspegel, eller något annat fullkomligt onödigt.

Frukost nu. Tror jag.

Ingen vattenskalle.

Jaha. Jag trodde jag hade hittat lösningen på mitt problem a´la Svamp Bob-frisyr. Diadem. Tydligen är diadem väldigt väldigt väldigt förra året. Typiskt mig. Alltid tre säsonger efter. Men till slut hittade jag i alla fall ett. Synd nog designat för människor med vattenskalle. Eller ja... Alla diadem verkar vara designade för vattenskallar. Synd om mig. Jag har ingen vattenskalle. Alltså sitter diademet som skit, men hårbandet sitter ännu mer som skit. Eftersom det inte sitter alls. Såå... Undra hur man ökar omkretsen på huvudet. Några tips?

Imorgon är det fredag! Hur skönt är inte det? Praktik mellan 12-16. Lagom tycker jag. Sen blir det storhandling. Jag känner hur lång tid det kommer ta. Storhandling på Maxi på löningsfredageftermiddag. Jepp jepp jepp. Vässa armbågarna!

Nu ska jag pallra mig till soffan och SATC. Och äta godis. Inte för att jag är ett dugg sugen, utan bara för att det finns. Och så skulle jag vilja ha te. Men jag har ingen mjölk. Tji fick jag. Te utan mjölk är bland det vidrigaste som finns. Odrickbart.

Idag är det tisdag.

Vad ska man säga? Ingenting spännande har hänt, så vitt jag vet. Missade Shear Genius. Med andra ord hann Micke först på fjärrisen. Blev bygglov istället. Och jag hittar inte rätt avsnitt på YouTube. Får väl se reprisen i helgen istället. Mmm... Dagens I-landsproblem var därmed avklarat.

3 dagar kvar av veckan innan helg. Mmm. Underbara älskade helg. Planerar att bara sova och äta. Göra så lite som möjligt. På tal om det längtar jag så så sååå mycket efter att träna. Kan ingen komma och ge mig ett gratis träningskort? Please! Ska det vara så svårt? Suck. Nej. Jag får väl ragga jobb istället. Götene nästa, typ. Där finns det ett spa-jobb. Timanställning. Men wtf. Det kanske ger mer pengar än alfa i alla fall..? Ja, jag är bitter. Eller nej. Panikslagen är jag. För dem som inte redan har förstått det. Sommarjobb också. Eländes elände. Någon?

Nej. Jag lägger ner, och går och sover istället.

3 dagar. 3 dagar. 3 dagar...

24 days. And counting.

Ja... 24 dagar. Detta om detta. Nog ältat.

Var på Maxi idag och kände ett litet Ben & Jerry-sug i glasstarmen. Älsks reaktion var "VA! 45:- för den lilla burken! Jag... Jag... Jag förbjuder dig att köpa den." Eftersom suget inte var såå sugigt så lät jag faktiskt bli att köpa. Men jag frågade lite försiktigt vad en snusdosa kostar... Egentligen. Lite oskyldigt bara. Svaret "Men den räcker ju en heeel vecka!" :) Älsk gillar dyra bilar. Och snus... Jag gillar dyr glass.



Nej... Det var ju det där a4:at jag skulle ha fixat för två veckor sen. Jag brukar anstränga mig lite mer än så här. Jag blir banne mig mörkrädd för mig själv.

Dammsugarens död och återuppståndelse.

Idag blev det äntligen städat i lägenheten. Städade tydligen så frenetiskt att jag lyckades ta död på dammsugaren. Aj aj aj. Precis vad jag var sugen på att lägga pengar på nu. Eller inte. Som tur var kom min kära sambo hem och fixade biffen. Så nu kanske den funkar ett tag till. Hoppas hoppas hoppas.

Annars är helgen över. Redan. Det har gått alldeles för fort. Det är måndag igen, och ångesten är här. Tjiho! Jag skulle ha gjort ett a4 tills imorgon. Har jag gjort det? Nej. Varför? Ingen motivation. Ingen lust. Bara Bläh! Orkar inte. Vill inte. Kanske får kladda ihop något nu. Ja... Så får det väl bli.

Tror att jag får ta och ta tag i det här. Innan jag blir deprimerad på riktigt.

Helg! Sova! Ledig!

Ahh underbara helg! Älsk hade någon plan på att gå upp i hyfsad tid. Men icke. Jag låg kvar till 11, och han näsan lika länge. Så underbart skönt. Synd att det snart är måndag igen. Har redan måndags-ångest. Riktigt illa. Gott tecken? I think not.

Igår blev det 16742 steg. En positiv sak med praktiken i alla fall.... Börjar dock bli lite tråkigt att gå den där vägen nu. Fram och tillbaka. Men det är ju motion. Typ motion i alla fall. Det är ju inte direkt träning. Jaja. Det kommer det med. Någon gång. I en rik månad. Då ska jag köpa träningskort. Lovar. 

Eftersom sötgrannen äntligen fick komma hem från Sjukan igår, så tillbringades kvällen hos henne framför Let's Dance. Åhhh vad jag tycker att Kitty kan åka ut. Det är såå pinsamt när hon bara ska ge timslånga försvarstal så fort hon får kritik för något. Hon och Carl-Jan. Bye bye.

Tacos idag. Och Körslaget
gissar jag. Stackars Älsket har minsann inget att säga till om. Han zappar i reklampauserna så man blir åksjuk. Det får räcka. Mmm... En ny soffa... Keep on dreaming...

Idag slog det mig igen. Jag tar snart examen. Hujeda mig!

Snart helg igen.

Fortfarande helt dagvill efter julen och alla helgdagar. På det så har jag bara gjort två halvveckor. Ganska skönt, men förvirrande. Höll på att inträffa en tragedi på grund av min vilsenhet. Trodde ju det var onsdag, så höll helt på att missa Criminal Minds! Sånt går inte för sig. Himla tur att jag kom på det i sista sekunden. Tack och lov för texttv :) Jag har en liiiten crush på nörden. Söt som socker.

15306 steg idag. Duktigt va :) Igår blev det.... Tadaaaa... Inga :) Ooopsy. Buss ner till stan, och bil hem. Jaja... 10 veckor kvar. Jag hinner allt gå ändå.

Igår masserade jag en snäll människa med kontakter. Hon skulle forska runt lite sa hon :) Sen vet man ju aldrig om det blir något av det... Men... Kanske :) Människor kan ju vara snälla och överraska. Man kan ju hoppas i alla fall. Utbölingar är det synd om. Jobb hemma. Easy. Jobb här. Svårare. Så vida det inte gäller kundtjänst i Karlskoga. Men helst inte :)

Imorgon går Let's Dance, På spåret och Lipstick Jungle samtidigt. Hur gör djur? Kanske är Lipstick Jungle bara en repris från måndagen. Då blir det i alla fall bara två program att zappa mellan. Det är banne mig svårt nog.


8353.

Steg: 8353.
Hälften mot vad jag gick igår.
Och jag som trodde det skulle vara tokmånga steg runt Äckelparken.
Med tanke på att det nästan var 4000 bara till affären.
Wierd.
Jag tror den räknar lite som den vill, den där stegräknaren.


Baciller hitåt!

Jag vill vara lite sjuk. Bara så där lite lagom så det inte är bra att gå runt och smitta andra. En redig förkylning och lite halsont. Eller kanske en liten skvätt feber. Så där lagom sjuk så man ändå kan vara uppe ur sängen. Eller så man tar sig till soffan. Men nej. Frisk som en nötkärna. Hela helgen har jag känt efter. Liiite ont i halsen har jag väl? Liiite snorig? Nej. Nej. Nej.

Det jag menar är att jag har ångest över att jag inte är ledig längre nu. Så har jag inte känt sen lärarutbildningen. My god. Not a good feeling. Ångest, ångest, ångest. Vill inte. Vill inte. Vill inte. Hoppas det är övergående. Det är nog jullovsslappheten som talar. Mmm... Så är det nog. Eller?

Blogg.se verkar i alla fall inte riktigt friskt, eftersom kommentarerna inte syns förrän man loggar in. Skumt. Nu skulle man kunna tro att jag låtsas att jag har skiiitmånga kommentarer. Passar på när Blogg.se krånglar liksom. Men nej. Det är sant. De syns inte. Det var två stycken btw. Från Anna. Så. :)

Nu ska jag återgå till min ångest.

Mixa & matcha.

Inte riktigt min grej det där. Aldrig. Speciellt inte i kläder. Och kanske inte i mat heller. Idag till exempel; pannbiff, potatis, haricot verts, brysselkål, saltgurka, stekt lök. Och.... Beasås :) Herregud. När man radar upp det så där ser det ju ut som jag äter som världens häst :) Nåja... En märklig blandning. Men det var gott. Definitivt inget för människor med fettskräck :) Tur man inte har sånna problem :)

På tal om mat... Kan någon berätta för mig om den - härkillen är dum i huvudet, eller om han bara spelar dum i huvudet? Något allvarligt fel måste det vara någonstans i alla fall. My god. "Hej! Jag är anorektiker och jag är stolt över det. Mitt mission i livet är att göra hela världen anorektisk. Och woooorld peace!" Eller vad? Man blir ju fan mörkrädd.

Nej... Jag ska förlora mig in i tvns underbara värld. I min inte lika underbara soffa. Snart är det varken tyg eller skumgummi kvar. Överväger att göra om den oanvända 90-sängen till soffa... Hmmm. Mja... Orka :)


Torktumlardöden.

Jag tror att torktumlaren i det här huset snart kommer att dö. Jag känner mig ganska skyldig, med tanke på mängden katthår som alltid hamnar i den stackars torktumlaren. Filtret skulle behöva vara mycket större :) Jaja. Rent blev det i alla fall. Torrt blir det väl till slut också. Även om det just nu är lite Pippi Långstrump-feeling över lägenheten. Med andra ord hänger det kläder typ överallt.

Jag har uppriktig ångest över pratiken, och funderar på om jag ska leta upp ett annat ställe. Det är ju så lätt i den här stan menar jag... Så tänkte att jag kanske kunde roa mig med det. Det är säkert ett bra ställe för andra, men än känner jag inte att det är riktigt rätt för mig. Faktiskt. Och så blir det ju ibland, utan att det behöver bero på något speciellt. Mmm... Just det. Sja fundera lite till. Och kanske prata med någon på skolan också. Hmm hmm hmm.

Nej. Nu blir det en promenad. Troligen blir det inga 16000 steg idag :) Men 10000 tycker jag väl att det borde gå att få till i alla fall. Sen måste jag handla också. Och laga mat innan Shear Genius börjar. De är ju så roliga :)

Me & my friend.

Jag har en ny kompis. Eller, egentligen är han Mickes. Men då fick han bara ligga instängd i garderoben. Så jag tänkte att jag kanske skulle ta och adoptera honom :) Han är en stegräknare. Om jag nu ska gå, gå och gå de kommande 11 veckorna, så behövs det nog lite motivation. Speciellt i detta vackra vinterväder. Spöregn och storm, med andra ord :)

Idag: 16076 steg. Och det är bara promenadsteg. Inga "Sängen-soffan-datorn-kylskåpet"-steg. Jag hade den iofs på mig inne på sjukhuset. Men det är ju typ en mil att gå där inne. Så det räknas :)

Dock är det ju piiinsamt dåligt med kalorier som förbränns. Om den nu stämmer. Jag vet inte. Kanske. Kanske inte. I så fall kanske jag inte borde ha ätit den där chokladen. Men goood var den.

Nu blir det dusch, pyjamas och sen Sex and the City. Första avsnittet. Och mitt första avsnitt också. Nej. Jag har inte följt serien. Men alla i min omgivning har följt den slaviskt. Så snart kanske jag också kan hänga med i SATC-pratet. Fast det är väl sååååååå 2008... I guess :) Men jag har alltid varit lite efter. Varför ändra ett vinnande koncept?

Oh my...

Jag har sett fram emot den här långlånga praktiken. Få slippa Sunne. Slippa pendla till Sunne. Slippa vara den enda klassen på skolan när ALLA andra är lediga. Men nu... Mitt uppe i praktiken... Totalt omotiverad. Wonder why. Nåja. Det kanske hinner komma lite motivation. Den kanske kommer i takt med att folk får pengar igen och börjar ta behandlingar. Sen ska de iofs boka in sig hos mig också. Det var ju den lilla detaljen också :)

Nej. Vet inte riktigt vad man ska hitta på en ledig dag som denna. Men golvet verkar vara i behov av att en avtorkning. Inte så roligt, men man kan ju inte alltid ha roligt heller. Tyvärr :) Kanske plöja igenom Ams och se om det har trillat in några jobb. Troligen inte då. Defintivt inte i den här delen av Sverige. Men om jag hoppas riktigt riktigt mycket så...

Bitter? Jag?

Ikväll blir det i alla fall Lipstick Jungle och chokladpudding. Det har jag bestämt.


Barn, nu!

Försökte förklara för Älsket här om dagen att vi måste ha barn. Nu! På en gång.
Vet ni varför?

För att de här barnmattorna är så sjukt söta!
Och jag tror att det skulle kännas konstigt att köpa dem till vårat sovrum :P

Aww... Sweet sweet sweet.
Jag kommer ju liksom snart vara arbetslös i vilket fall...
:D
Han köpte det inte.
Konstigt.

EM vs. Mio.

Varit och kollat på soffa idag. Fönstershopping, fast på insidan. Spanade på en soffa på EM som faktiskt verkade vara ganska bra. Innan alltså. Väl där så... Nej. Verkligen inte bra. Så blev ett litet kärt återbesök till Mio. Visste ju att älsklingssoffan där var bra. Men jag hade verkligen glömt att den var perfekt. Synd att ingen rik människa tänker donera en förmögenhet till mig. Det hade verkligen varit snällt.

Siracusa från EM vs. Sit Down från Mio

0-1 till Mio.

Annars har det varit en lugn dag. Det är grått och äckligt äkta Karlstadväder. Sånt väder som gör att man verkligen inte vill bo här. Brrr. Det ska inte regna i januari! :( Deprimerande värre. Så deprimerande att jag nog måste äta en chokladkaka. Schweizernöt såklart. Vad annars? :)


Ett gott skratt förlänger livet.

Gårdagen kan har varit det roligaste dagen i mitt liv. Jag har i alla fall inte skrattat så mycket på väldigt väldigt länge :) Efter att ha dammtorkat hyllor hela eftermiddagen bar det av till Karlskoga. Metropolen. Världens trångaste ICa-butik typ. Eller så är jag bara alldeles för tjock för den :)

Taco + vin + godis och en hel del urspårade samtal. Stackars Peter var tvungen att ge sig på whiskeyn för att kunna umgås med oss. Så dryga var vi :) Men vi skrattade och hade roligt i alla fall. Löste många världsproblem också, tror jag :) Nästa gång siktar vi på kryddparty. Synd att jag inte har någon soffa. Det hade gjort lägenheten något mer umgängesvänlig.  Men life's a bitch :)

Idag vet jag inte. Jag vill ha pizza. Eller typ vad som helst med redigt mycket beasås. Mmmm!

Rädda Joppe!

Eller så skiter ni i honom, och räddar mig istället. Puh vilken seg dag. Längsta 4 timmarna i mitt liv. Men imorgon är det fredag. Blev tydligen tacokväll i Karlskoga. Osäkert in i det sista var det. Som alltid när vi ska göra något. Först kan alla, sen kan ingen, sen blir det något av det till slut ändå :)

Äter kladdkaka och dricker te nu. Mhm... Gott är det. Även om teet mest är kallt och smakar honung nu. Man får inte vara för kräsen. Och det är ju inte jag. Oftast. Såå.. Det är väl tur att jag går fram och tillbaka till stan nu då. Så kanske jag, en vacker dag, kommer i mina jeans igen. Tur att det är LIA nu så man kan glida runt i träningsbyxor på dagarna, och pyjamas på kvällarna :)

Jaha. Nähä. Om man skulle sova kanske. Jag ber om ursäkt för de ovanligt tråkiga blogginläggen. Lite extra tråkiga mot vad de brukar vara. Men i ärlighetens namn så händer det inte så mycket just nu. Jag står på ett golv hela dagarna och försöker se så o-dum ut som möjligt. Vilket är ganska så omöjligt. När man bara står och står.

Nu får det vara nog!

2009. 8 dagar. 3 händelser. 2 döda och 1 sjukhusbesök.

Det här året verkar onekligen börja riktigt riktigt dåligt :(


7 weeks... And counting.

Jahapp. Det var en väldigt kort och seg dag igår. Inte mycket action. Och ja... Det känns väl som det är ungefär så det kommer bli. Mamma Mia... Jag räknar redan ner tills det är över. Fick göra en massage i alla fall. Det är väl typ det enda jag får denna veckan. Wiihuu.

Gick i alla fall både ner och hem. Ganska duktigt. Men skorna är helt muppiga, så idag är min ena fot rätt död. Men ska åtminstone gå ner idag. Får ta ett par tokgamla skor. Helt utan stötdämpning :) Adios benhinnor. Lyckades dessutom glömma termosarna igår. Kallt som attans om benen alltså. Har knappt tinat upp ännu. Brrr!

Senare idag blir det ett sjukhusbesök. Hoppas jag får sluta tidigare. Nog för att jag börjar 13. Men ändå. Korta dagar som känns veckolånga. Ganska drygt. Men så är'e. Man kan inte ha roligt jämt. Även om det vore... Roligt. Nu ska jag sluta gnälla för er, och gnälla i LIA-dagboken istället.

Herrå!

Jag lovade ju!

Jag lovade ju typ mig själv att sluta skjuta upp saker till morgondagen.
Därför bestämde jag mig för att baka kladdkaka idag :)
Hade tänkt göra det imorgon... Men nej.
Imorgon kommer den ju liksom vara som godast om jag bakar den idag.
Mihihihihihi :)

Och så är det ju Top Model.
Som jag redan har sett.
Men det är defintivt en godkänd ursäkt för kladdkaka!



Bättre upp!
Det är två avsnitt av Shear Genius på 5:an!
:)

Sista dagen på jullovet.

Och vad har jag gjort? Exakt ingenting. Glider bara runt här i pyjamas. Jag gick till och med och handlade i pyjamas. Fast jag hade jacka och termosarna på mig så klart. Annars hade jag frusit ihjäl. Ingen skulle väl iofs ha brytt sig om jag gick till affären i pyjamas heller. Det bor ju så mycket annat konstigt folk här, så det skulle ju faktiskt vara ganska normalt. Om jag vill flytta från Äckelparken? Neeej. Hur kan ni tro det?!

Är lite nervös för första dagen på praktiken. Så är det alltid. Bra nervositet. Lite pirrigt får det allt vara. Men jag ser absolut fram emot det. Suttit och läst lite om produkterna nu. Lite snurrigt blir det allt, men jaja. Rom byggdes ju inte på en dag, och allt det där... :)

Mmm. Jag är lite, nej mycket, sugen på kladdkaka... Hmmm :) Hur var det med det här nyårslöftet nu då... Att komma i kläderna var det ja. En bra sak är ju då att jag inte har råd med busskort. Det blir typ 11 km per dag. Herregud. Jag kommer ju vara skinn och ben. Eller inte :) Det blir nog bara nyttigt. Men får nog kidnappa Älsks dator och fixa lite vettig musik. Kan ju inte släpa mig här fram och tillbaka med bara ballader i öronen. Kommer ju ta två timmar, istället för 45 minuter, ner på stan :)

Ska fundera lite på den där kladdkakan... :)



Gjort ingenting, fast ändå mycket.

Skulle ju gå upp tidigt idag. Nåja... Tidigare i alla fall. Vaknade klockan 11 av att Mr Bodywax ringde. Han gjorde dessutom en fuling, och ringde från mobilen. Var ju tvungen att svara då ifall det var från Älsks jobb. Pffft.... Gjorde liite nytta sen i alla fall. Städade badrummet. Men bara för att det var roligare att städa än att plugga. Det gäller att prioritera i livet... :)

Fick tag på Annapanna runt lunch. Blev en promenad ner till stan, och sen vidare till sjukhuset. Vägen till sjukhuset var lite spännande. Ska vi hit? Eller dit? Upp dit kanske? Oj, nu hamnade vi på Förlossningen... Men fram kom vi i alla fall till slut. Efter en timmes besökande kom Anna på att IKEA nog var en bra idé. Så så blev det :) Spatserade runt där och kikade, provsatt, provlåg, fikade. Mmm.. Sen fördrev vi tiden på OBS och Maxi tills Älsket kom och hämtade. Jag har aldrig varit inne på Maxi så länge tror jag. Snigelfartade oss runt i alla hyllor.

Imorgon är det sista jullovsdagen. Ångest ångest ångest. Fast det ska bli roligt med LIA. Hade ju varit ännu roligare om jag hade tjänat pengar på det. Men man kan ju inte få allt här i världen.

Kanske man skulle försöka baka bullar imorgon?

Ack, fattiga studentliv.

Om jag inte hade haft en telefonräkning på 800+ nästa månad hade jag lätt beställt en massa kläder från H&M. Men nu har jag ju en dyr telefonräkning, och därför blir det alltså inga kläder. Dumt det :) Hittade ju massa finfina grejer i katalogen. Nästan så det är "ringa och smöra för mamma"-tajm. Men det känns så där när det inte ens är kris :) Jag går ju inte direkt naken. Än.

Annars då? Kikade på "Snillen snackar" på 4an. Det var ganska roligt. Men bara ganska. Tyckte att det var lite väl mycket hjälp. Jag kunde i alla fall ordet "Kurka". Det är jag otroligt stolt över ska ni veta :) Imorgon blir det sjukhuset och hälsa på grannen. Stackars. Det här året skulle ju bli ett toppenår. Då kan det inte börja med sjukhusvistelser. Inte inte. Shape up 2009!

Nej. Fortsätta drömma om hus. Hus hus hus till Marie! Jobb jobb jobb till Marie! Nu nu nu nuuu!

I made it :)

Både promenaden och frallorna :) Så fick jag lite gjort idag också. Dock inget städat badrum. Än i alla fall. Ska jag orka? Hmm, tveksamt. Mitt nyårslöfte borde ha varit att sluta skjuta upp saker. Det blir ju inte roligare att städa badrummet imorgon... :) Lite mer katthår möjligtvis. Men det är väl också enda skillnaden.



Fina va? Runda och så... Det var bara högerhanden som kunde göra runda frallor. Vänsterhanden hade inte riktigt motoriken som krävdes. Det blev mest äggformade frallor där :) Men det viktigaste är ju att de blev goda. Och det blev de, banne mig. Mmmm! Blir god frukost med sånna med smör och ost på :) Gigantiska blev de också. Jäste lite dåligt i början. Det är typ minusgrader i lägenheten. Så fick sätta på ugnen, och då... Jisses. Ser ut som de ska ta över världen.

Så här ser det ut i Karlstad...


Förstår ni nu att jag är deprimerad? Vinter utan snö? Ska det vara så?! Svar: Nej! :) Men kommer det en millimeter till så blir det väl snökaos här... Så för allas bästa är det väl bäst så här. För det vore ju dumt om folk lärde sig köra bil. Vad skulle världen tjäna på det?

Jag är så träningssugen :/

Men åh.

Får väl ta och masa mig iväg på promenad på en gång så inte solen hinner försvinna. Sen tänkte jag att jag skulle baka lite bröd. Så sent som igår spekade jag Madde, och idag bakar jag själv. Hello, Miss Dubbelmoral :) Jaja... Det är roligare att baka än att städa badrum. Så då blir det bakning.

Nähä. På med långisarna och termosarna. Sen ut i kylan. Brrrr! :) Om någon har sett mina tumvantar skulle jag bli glad. Svarta och trasiga. Men ack så älskade. Kom heeeeeem. Vi börjar oooom igeeeeen!

Jag tänker aldrig åka utomlands...

Hade en ganska svettig dröm inatt. Inte direkt en mardröm, utan mer en ganska stressande dröm bara :) Skulle åka utomlands med Marlene och Linda. Först höll jag på att missa bussen till flyget, sen höll vi på att missa flyget för att jag var så seg. Kom på att jag inte hade kameran med mig, och inte heller några pengar. De enda kläderna jag hade med mig var jeans. Tydligen hade jag inte så mycket hopp om solsken... Och precis innan vi skulle gå på flyget kom jag på att jag hade tagit med mig katterna. Och de kunde ju inte bara följa utomlands så där... Och vem kände jag i närheten som kunde ta hand om dem tills vi kom hem? Sen vaknade jag. Helt genomsvettig. Oj oj oj. Jag håller mig till Sverige.

Fint väder idag med. Undra vart man ska gå. Ner till sjön kanske. Lite tråkigt att gå fram och tillbaka, och inte runt. Men ganska tråkigt att gå samma runda hela tiden också :) Mmm så är'e. Luft behöver jag hur som helst. Är ju helt förslappad. Sovit till 11 typ varje dag hela jullovet. Katastrof :) Då är ju hela dagen borta. Men jaja... Snart börjar livet igen. Slutspurten.

Boka förresten elevbehandlingar här.

Project: Runway nästa.

Ja, jag kanske ska köra Top Model och Project Runway parallellt rent av...
Jag verkar ju ha anlag för båda delarna menar jag.

Skulle göra den stackars tröjan v-ringad istället, för att känna mig mindre strypt.
Råkade frihanda lite väl mycket med saxen.
Rakt blev det iiinte. Men jag gillar den bättre nu.





Jag försöker inte äta upp telefon
en... Även om man lätt kan tro det... :)

Har flirtat med Söta Anna så hon får klippa mig snart. Jag ser ut som Svamp-Bob Fyrkant.
Fast utan Fyrkanten. Mer cirkelformad kanske...
Men rund är också en form.
Icke att förglömma!



2008.

Ja bättre sent än aldrig. Eller kanske hade aldrig bättre :) Snodde hur som helst en lista från Karin Olofssons kommentarer. Kanske elakt... Men jaja :)

Året...
Hur har året 08 varit för dig?
För mig har det varit ett okey år. Varken speciellt bra eller dåligt.
Bättre än förra året? Njae... Lika?
Har du träffat några nya vänner? Uhhm... Träffat nya människor, men inga som jag direkt umgås med, nej.
Isåfall vilka? -
Någonting du aldrig kommer glömma från 08?
Ja en del saker. Mest dåliga... Typ OS... :)
Har du flyttat under år 08? Flyttade till den här lägenheten i början av -08
Har du hittat en ny låt som du älskar? Ja
Isåfall vilken? Volbeat - I only wanna be with you

Kärlek...
Hur har din kärlek varit 08?
Upp och ner. För tillfället kunde det inte vara bättre.
Har du sagt jag älskar dig till någon? Haha ja.
Har någon sagt jag älskar dig till dig? Ja.
Har du haft ett hemligt förhållande? Om jag hade skrivit det här hade det ju inte varit hemligt, men nej.

Sorg och hämnd...
Har någon i din närhet tagit självmord?
Nej.
Har någon i din släkt avlidit? Ja
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? Nej. Men har haft god lust :)
Har du varit i slagsmål? Nej

Personligt...
Har du gjort någonting du ångrar?
Nej
Isåfall vad? -
Har du skämt ut dig? Antagligen
Har du ljugit för en vän? Inte vad jag kommer ihåg
Har du gjort något dumt mot en vän? Eftersom jag inte kommer på något så tror jag inte det
Har en vän gjort något dumt mot dig? Då hade den personen inte klassats som vän?

Vänskap...
Har du träffat nya vänner?
Nej. (Och det där lät ju rätt så tragiskt...)
Har du förlorat en vän? Ja, det tror jag nog man kan säga.
Har du fått tillbaka kontaktet med en gammal vän? Mnja...

Har du gått bakom ryggen på en vän? Nej
Har du ljugit för en bästa vän? Fortfarande inte
Har du haft en relation med en vän? Nix
Har du många killkompisar? Inte direkt

Jobb och fritiden...
Vilket jobb jobbar du på?
Pluggar i 4 månader till innan jag blir fritidsforskare...
Har någon varit elak mot dig på jobbet? I skolan... Nej. Inte vad jag vet i alla fall.
Hatar du någon på ditt jobb? Yes I do.
Har du gjort något framsteg? Ehh... Jag har lärt mig att vaxa? Ett litet steg för människan..? :)



En till. Snodd från samma :)

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Nej inget spännande...
2. Höll du några av dina nyårslöften? Haha. Verkligen inte.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Jajjamen
4. Dog någon som stod dig nära? Nej
5. Vilka länder besökte du? Har hållit mig i Sverige
6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009? Snö! Och kanske en lagom varm sommar utan getingar.
7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas? 5 december
8. Vad var din största framgång 2008? Ehhhm... Blev ju certifierad massör för tusan! :)
9. Största misstaget? Har inte gjort så stora misstag tror jag?
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Nix. Bara papercuts
11. Bästa köpet? Adidas-tröjan
12. Vad spenderade du mest pengar på? Förmodligen godis
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Godis? Att L & T ska ha bebis! :)
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008? I'm yours - Jason Mraz
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Lika.
16. Vad önskar du att du gjort mer? Kommunicerat. Och tränat :)
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Hmm... Ätit?
18. Hur tillbringade du julen? Hemma i skogen med familjen och älsk
19. Blev du kär i år?
Kärare.
20. Favoritprogram på TV? Top Model och Dansbandskampen!
21. Vad fick dig att må bra? Larz Kristerz seger i DBK? :)
22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året? Nej, jag hatar samma som jag hatade i början.
23. Bästa boken du läste i år? Stieg Larsson-böckerna
24. Största musikaliska upptäckten? Uhhmm... Ingen?
25. Något du önskade dig och fick? Mixer, böcker, strykjärn, gjutjärnsgryta, bakbok, pyjamas *Hmm*
26. Något du önskade dig men inte fick? Harry Potter-boxen och gymball.
27. Årets bästa film?
Mjadu... Jag har ju inte sett en enda film så... :) Har varit dåligt med biosällskap.
28. Vad gjorde du på din födelsedag 2008? Inte den blekaste aning. Troligen var jag hemma i Dalarna.
29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ja.
30. Hur skulle du beskriva din stil år 2008? Min stil som i klädstil? Jag saknar ord...




Kvällsplaner!

Som vanligt räddar mina underbara söta grannvänner mig från tristessen. Körslaget blir det, men det blir inte ensam. Och delad glädje är ju dubbel glädje, och så vidare. Då kan jag dessutom vara lite lokalpatriotisk å Suss vägnar och heja på Erik. Iofs har jag ju halva släkten där nere. Så jag kanske hade kunnat vara lokalpatriotisk själv. Men sist jag var där var jag bara 3 år. Och minnet är ju liiite luddigt. Jag minns krabbor, gratiskaruseller på Liseberg och jag min moster klippte mig i örat. Fina minnen...

För Suss och Kalles skull kanske jag skulle pallra mig in i duschen, och sen sätta på mig något annat än långkalsonger. Det är ju ett väldigt underskattat plagg, men ändå. Kanske kan sträcka mig till mysbyxor i alla fall. Eller så kanske de vinröda långkalsongerna. Fast då kanske jag skär mig mot Suss inredning, så hon slänger ut mig? ;)

Jag har gjort Flygande Jacob med kycklingfilé idag, istället för grillad kyckling. Big mistake. Att jag aldrig lär mig. Kyckling är bara god när den är grillad. Kycklingfilé är bläääh. Men nej. Min hjärna är ju ovanligt trögfattad. För lite kolhydrater tror jag... *harkel*



Finfint väder!

Solen skiner, det är kallt och det ligger en halvmeter snö på backen...
Nåja... Typ en millimeter frost i alla fall.
Hur som helst så är det liiiite vitt.
Tror att det lutar åt en promenix faktiskt.
Det var ju det här med att komma i kläderna igen :)



Dryg-blogg.se verkar leva sitt eget liv. Eller så är det något personligt. Mina inlägg publiceras inte av någon anledning. Och era kommentarer syns inte heller. Insåg när jag loggade in idag att det var en massa kommentarer som inte syntes. Skumt skumt. Men det är väl blogg.se i ett litet hasselnötsskal.

Tog mig ut på en promnad runt äckelparken i alla fall. Gick inte så bra att fixa promenadsällskap, men masade mig runt i alla fall. Nu har jag sjukt ont i benhinnorna. Av att på asfalt. Kära värld. Jag tror min kropp håller på att trilla isär. Ryggraden knastrar som ett krossat knäckebröd, och benhinnorna kan inte ens gå på asfalt. Illa illa illa :) Hur som helst så var det nog fler än jag som hade lovat att komma i kläderna igen, för det var massa folk ute och gick. Alla log så där lite generat i samförstånd "Aah... Du med..?" "Mmm..."

Undra vad man ska göra ikväll då. Lär väl bli Körslaget. Det är ju inte så värst roligt när man inte tycker att någon är så där superrolig. Det är ju inte direkt så att jag lägger flera hundra på röstningen i det programmet i alla fall :) Hittills inte en enda krona, om jag ska vara ärlig. Det tackar mitt skrikande konto för :)

På tal om köttbullar så ringde jag ett företag, som säljer vax, för ett tag sen. Fick hem en prislista. Men eftersom jag känner att jag inte har råd att lägga pengar på det just nu, så beställde bara mina vänner. Idag har gubben ringt hem hit 3 gånger, plus att han ringde till Mickes mobil. Ungefär som om att Micke har någonting med saken att göra? Jag tvivlar på att han är så värst intresserad av att köpa vaxvärmare och vax faktiskt... Men jag vet inte. Helt plötsligt blev jag totalt jävla osugen att köpa något från det företaget överhuvudtaget. Leave me alone! >_<

Folklivsfanatiker Job Andersson.

Hoppa fram till 4.10 och lyssna :)
Mihihihihi.
Kan vara så att min humor suger, men jag vet inte...
;)



Säga vad man vill...

Men jag tycker att duschdraperiet från IKEA tar sig lite väl stora friheter...



Kanske var det därför det var så himla billigt.

Stööörigt.

Maxi har under hela december haft en väldans dålig ovana att dra pengar från kontot typ en vecka senare. Lite störande kan jag tycka. Rätt var det är tycker man att man är tokrik, och tio minuter senare så är man inte alls rik längre. Mycket spännande. Ica brukar ju ändå vara duktiga på att dra på direkten. Men nej. Shame on you! Och jag vet att det har varit julshopping. Det är inte mindre störande för det. Skäms skäms skäms på er.

Annars? En otroligt slapp dag. Sova halva dagen, åka bil resten av dagen. Sen läsa lite. Snart äta. Har åkt runt i varenda stadsdel i Karlstad och kollat vilka familjer jag ska testa att vräka för att jag vill ha deras hus. Vi fick tillfällig sinnesförvirring när vi letade efter Gräddhyllan, hittade den, och konstaterade att det inte var ett dugg Gräddigt. Snarare ganska fula små hus. Åhh ge mig ett jobb. Jag vill ha ett hus. Ett palats i skogen utan grannar. Ge mig!

Hoppas alla hade en bra nyårsafton :)

RSS 2.0