Att vara i Rosengård och bli skjuten i ryggraden.

Hemma igen en liten sväng. Blev kvar i Tällberg en natt i mitt unerbara lilla helvete. Nej... Härbre. Kallt var det. Så kallt att sängkläderna kändes blöta. Burr! Stenhård säng. Som rubriken antyder drömde jag att jag var i Rosengård och blev skjuten rätt i ryggraden. När jag vaknade imorse var jag så sjukt stel och hade galet ont i ryggen, så jag trodde faktiskt att det var en sanndröm för en sekund eller tre. Blir kvar imorgon natt också, men då ska jag få ett hotellrum. Lucky me! Skön säng. Och tv. Och dusch. Och toalett. Och vatten i kranen. Vardagslyx som allt så jävla fint heter i bloggvärlden. Jag rapade en helt vanligt tisdag! Vardagslyx!

På söndag blir det hem till Karlstad igen. Jobb måndag-onsdag på Loka Brunn, så då blir det ännu mer hotell. Ingen frukost dock. Alla ställen kan ju inte vara lika generösa. Hur skulle det se ut... :) Man kan ju faktiskt inte få riktigt allt här i världen.

Jag längtar hem till Karlstad nu. Hem till träning. Hem till Älsk. Och hem till Anna så klart :) Och djuren. Eventuellt utökas vårt lilla zoo med en till katt. Den som lever får se. Vore ju lite sött :)


Han är ju sååå söt lilla Kenny. Han måste ju bara flytta till oss!

Att slinka in på en mack under Classic car week...

Hemma igen då. I skogen alltså. Blev kvar i Tällberg en natt.  I mitt lilla härbre med tusen spindlar, ingen toalett och inget vatten. Lyhört så man hörde de i härbret bredvid som pratade i normal samtalston. Var tvungen att kolla i garderoben så de inte satt där och pratade. Läskigt var det. Men inga spindlar åt upp mig i alla fall. Inga raggare heller. Puh!

Fick för mig att slinka in på OKQ8 och köpa lite pålägg till min tragiska mackmiddag. HAHA! Skojarruelle? Betryggande avstånd från Rättvik tyckte jag... Det tyckte inte CCW-besökarna. Fullsmockat! Jag och Nissen är ju rätt så små, men innan jag hade meckat in oss på parkeringen. Oj oj oj... Parkerade typ i biltvätten. Sen kö ääända ut. För lite räkost! Herregud.

På tal om gud så är det St. Olovs dag idag. Vem fan han va vet jag inte, men jag tror att en av mina kunder försökte frälsa mig idag eller något. Och så försökte hon ge mig 400 Sri Lankiska fadderbarn. Nej tack. Men om någon vill ha mig som fadderbarn så är det bara att höra av sig så får ni mitt kontonummer... Aaah... Var det något jag missade? Joo... Att ha classic car week på St. Olovs dag är ju typ hädelse. Aaah. Det finns mååånga hedningar att frälsa. Jag kände mig träffad. Jag lär väl vara en hedning gå. Ugh ugh!

Nu ska jag sova. 7 massager imorgon. Hipp hipp! Och två fotbehandlingar. Jag gillar andras fötter. Jag kanske ska läsa fötter någon gång i ett rikare liv. Det är spännande. Och lite äckligt på samma gång.  

Adios amigos.

Äntliiigen hemma!

Min rygg är dödare än dödast efter 5½ timme på en Swebus. Inte blev det bättre av att jag satt som en ostkrok och läste Harry Potter. Och de böckerna är ju inte kända för att vara små och lätta. Kommer säkert ha träningsvärk i armarna. Förresten. Vet ni, i Filipstad gick det på en äcklig arg gammal tant. Jag var helt övertygad om att hon släppte världens äckligaste fis när hon passerade mig. Dessutom satte hon sig bakom mig. När jag bytte buss i Borlänge kom samma äckliga lukt tillbaka inte mindre än 4 gånger. Måste ha varit busstoaletten. Eller så har halva Sverige ätit något väldigt obra. Luktade bläääh gjorde det i alla fall.

I Rättvik var det ju som sagt Classic Car week.... 30 minuter tog det igenom. Var helt jävla totalstopp i båda riktningarna. GAH! Jag kommer få åka klockan 5 på tisdag morgon för att komma i tid till Tällberg. Men jag hoppas faktiskt att de små rääääggerfolken ligger hemma och mår dåligt då. Hemåt däremot... Oj oj oj... Undra om man kan snabbmontera vingar på Nissen. Man skulle haft Familjen Weasleys bil... 

Förresten ska jag på Harry Potter imorgon. med syster. Äntligen! När jag bokade biljetter fanns det 236 lediga platser. Gött! Ju mindre folk desto bättre :)

Men nu ska jag ägna mig åt min favoritsysselsättning här hemma... Äta. Food food foood :)


Jobbdags igen.

Om 2 timmar går bussen mot Dalarna igen. Jag önskar att jag hade jobb och Älsk på samma ställe. Kräftor är ju hem- och familjekära människor. Typisk kräfta i det fallet tror jag nog :) Med på bussen får Harry Potter följa i alla fall. Så kanske de 5 timmarna bara susar förbi :) Annars kan man ju alltid sova. Det är jag jättebra på. Ett under att jag har lyckats byta buss varje gång, och inte vaknat i Gävle eller något.

Nu ska jag börja packa, och sen blir det lite frukost.

Ajöken!

M & M smyger i natten.

Den dagen vi gifter oss, om vi gifter oss, ska jag nog dekorera med M&M. Kom på det just i detta nu. Och sen ska ju Larz Kristerz spela också. De vet inte om det ännu bara. Och Älsket är inte riktigt med på noterna. Men det är ju som sagt inte direkt aktuellt inom de närmsta 200 åren heller :) L-K måste bli lite bortglömda först så jag har råd med dem. Höhö.

Hur som helst... Det oerhört viktiga jag skulle berätta för er var att vi var och nattspanade på ett hus som jag hade hittat på Hemnet. I Edsvalla. It a looong way... 3 mil rätt ut i ingenstans. På hitta.se såg tomten ut som en hyfsat stor hörntomt. Inte så mycket grannar. I verkligheten låg huset preciiis vid ett förfallet lägenhetshus, och grannar överallt. Skitliten tomt. Jag tror att hitta.se glömde fotografera lite... Eller så har de photoshopat hårt. Inte ett alternativ alltså. Jag vill inte flytta från Kronoparkens getto tills Edsvallas getto :) Lite sött var det ju. Och billigt med Karlstadmått mätt. Dyrt med Edsvallamått mätt dock...


Bild från hemnet.se


Glasögonshopping.

Två par glasögon fick det bli. Ett par vanliga, och ett par solglasögon. Med rätt styrka.
Wow, va världen blev mycket klarare där ett tag! :) Jag är imponerad.
Kan ju konstatera att synen hade försämrats något...
Typ dubbelt sämre. Lite mer ändå faktiskt.
Konstigt att man ser dåligt.
Njet :)

Hade jag inte varit klantigast i stan så kunde jag ju visat bilder på glajjorna.
Men jag är rätt klantig, så därför råkade jag radera dem.
El stupido!

De är båda av märket "Ugly Flamingo", så det låter ju lovande.
Eller hur?
:)

Yahooo!

Snart optikern.
Snart får jag se igen!
:)

Något inte lika spännande är att jag har fått NADA lön...
Blir spännande att betala både synundersökning och bussbiljett med...
Ingenting?

Får man diska på SmartEyes tror ni?
Träningsvärk i... Massagemuskeln?

Vet ni... Jag tror att receptionisterna riktigt njuter av att boka in riktigt stora håriga män sist på dagen. För det är nämligen vad man är som mest sugen på efter att ha masserat i 7 timmar redan. Då vill man ha en riktig utmaning, så att man äntligen får anstränga sig lite... Trött som ett troll när jag åkte hem. Ont överallt :) Men det är ju roligt, så det är det värt. Nu är jag ledig tills på måndag. Då jobbar jag i Tällberg igen. Här är det ett evigt rännande fram och tillbaka. Och det bli r mycket spännande att åka genom Rättvik två gånger per dag i Classic car week-trafiken. Yeah! :)

Imorgon ska jag äntligen till optikern! Åhh det ska bli helt underbart att se något igen. När man får kisa fast man har göasögon så är det nog dags att pallra sig iväg. Fast jag är lite nervös. Det känns lite som att gå till tandläkaren :) Ska tvinga med mig Anna och välja bågar. För sånt förstår jag mig inte på. Men jag ska nog göra mig av med mina gamla i alla fall ;)

Inte sånna....      ..och inte sånna...
.
 Sånna tycker Anna... Men jag tycker de är underliga... :)

Nä hörrni... Frukost nu. Och sen ska jag nog pallra mig iväg för lite riktig träningsvärk. Pass eller gym. Pass eller gym. Hmm.

Ida: Jag kan fortfarande köpa produkter! Säg bara till :)

Ibland gör även en arbetslös myra lite nytta...

Äntligen blev lilla lägenheten städad. Det fins med att den är städad är att den ser större ut. De första fem minutrarna ser den nästan lite hemtrevlig ut. Sen kommer man på att det fortfarande är samma schletna 3a på Knarkparken, och så vill man härifrån igen. Japp japp. Men ren är den i alla fall, som sagt. Dammsugaren fick kämpa. Man vet att det är mycket katthår nä'r man får tömma behållaren 3 gånger på en städning. Tycker snart att katterna borde vara nakna så som de hårar...

Imorgon hade jag tänkt tvätta. Men si det fick jag inte. Loka Brunn ringde och hade kris. Hade fått rycka in redan idag... Men mja... Min lilla Nisse är i Dalarna, och Älskets bil är på service. Och liite långt att gå kände jag... Men imorgon får jag köra Audi. Superkär i den bilen nu <3 Lite skillnad i komfort kan man ju säga :) Man kände knappt guppen, som i Nissen känns som jättegropar och ryggraden riktigt trycks ihop i landningen. Det är därför jag är så kort...Jag och Anna har varit duktiga och plågat oss i gymmet idag också :) Duktiga vi!

Nu mina vänner blir det film resten av kvällen; Batman - The dark knight.

Mys mys mys.

En sån där härlig söndag igen.
Vi hade tänkt städa.
Men skiter nog i det och bara myser istället.
Trevligare.
Dessutom kan jag städa imorgon när Älsket jobbar istället.
Finns så mycket bättre saker att göra när han är ledig
:)

Hemma igen.

Det var mitt livs kortaste fest.
Gav upp efter mindre än tre timmar.
Från tighta jeans och vin, till pyjamas och chips.
Och en grillad kôrv på Statoil.

Livet leker.
Nu ska jag sova.
Night night.


Gääääsp!

Så galet trött. Sovit för få timmar, tränat, gått på stan och nu... Fest.
Jag är sååå trött.
Kommer somna så fort jag känt lukten av vinet.
Men men...
Dags att duscha och tagga till.
Sen ska jag se om jag kan hantera den där oversizetröjan jag köpte.
I doubt it...
Risk för naket alltså.

Doh!

Man vet att man har tråkigt när man loggar in på lunarstorm...Om man inte visste det innan alltså... ;)


Bah!

Hur understår folk sig att skippa L-K när de visas på tv? :) Skämmes! Och skämmes på Pauline-äcklet som inte kunde texen till Purple rain ens. Vad hade hon på scen att göra? Hon sjöng då inte vackört heller. Långt ifrån. Sätt munkavle på, stoppa i en låda och skicka till Nordpolen. Tack. Bra!


Jag är i alla fall i Karlstad igen. Skönt att vara hemma lite. Även om det bara blir lite mer än en vecka. Sen är det tillbaka till Älvdalen och Tällberg igen. Jag ska alltså ta mig genom Rättvik två gånger om dagen när Classic Car Week är i full gång. Wish me luck! Det kommer jag sannerligen att behöva. Vasaloppet är en barnlek i jämförelse. Tänk att det finns så mycket biltokar. Tänk att det kan finnas så mycket folk i lilla Rättvik. Tänk att jag är dum nog att pendla 24 mil om dagen. Det går jämt upp; lönen och bensinpengarna. En sån tur att det ibland finns tankkort att kidnappa. Moa ha ha ha.

Imorgon ska jag ta tag i mitt liv. Boka tid hos optikern och köpa nya träningsskor. Mina har nada dämpning kvar. Och att jag är blind är ju ingen hemlighet. Äntliiiigen!

Ni glömmer väl inte?

20.00 ikväll är Larz Kristerz på Allsång på skansen.
Jag hoppas väl att preciiis varenda kotte tittar på dem :)
De små charmtrollen.
Årets dansband och Årets låt minsann.
Men jag hoppas nog mer på Purple rain än Carina ikväll faktiskt... :)

Och eftersom det är dö(o)viktigt att Vickan fyller år idag så är det inget Midsomer Murders.
Hur dåligt är inte det?
Typ världens sämsta!
Vad är egentligen viktigast?!

Kaos :)

Historier har ju en förmåga att upprepa sig. Så även denna solhistoria... Preciiis när jag satte mig i bilen imorse; sol. Preciiis när jag låste dörren till spa för att åka hem; hällregn. Hmpf! Nu är jag ledig i två dagar... Så jag gissar på regn... :) Fast smhi har lovat lite sol. Den som lever får se antar jag :)

Anars var det en något kaosartad dag på jobbet. Vimlade av badgäster, vilket ledde till att jag, under en enda 30-minutersbehandling, fick gå ut 4 gånger. FYRA! Stackars stackars kund. Som tur var en trevlig prick som bara skrattade och var glad ändå. Och det var ju jag med. Om än något stressad :) Det är svårt att vara överallt när man bara är en enda liten Marie.

Imorgon kommer Älsket upp! Äntligen! OCh Linda, Tomas och lilla Agnes kommer också upp. Det bara kryllar av bebisar överallt :) Mysigt! I alla fall lär jag pallra mig upp i tid och köpa lite fika. För baka orkar jag nog inte :) Säkrast att köpa. Då vet man att det går att äta i alla fall :)


Sol!

Jag såg den! Preciiis när jag satte mig i bilen och skulle åka till Tällberg så kom den fram. Solen! Jag har faktiskt hunnit sakna den lite. Det var skönt med regn... Men allting är bäst i lagom dos. Och jag kallar inte det här för lagom dos... Får ju snart bygga om Pärlan till båt :) I alla fall... Solen försvann preciiis när jag hade gjort klart kassan och skulle åka hem igen. Störande. Sen hällregnade det hela vägen hem, och har väl gjort det sen dess :/

Hur som helst så ska jag ju jobba imorgon också (Får snart skaffa en övernattningsplats i Rättvik tror jag), så det gör väl inget om det regnar då också. Men sen är jag ledig (läs: arbetslös) i två veckor... Så då kan det ju vara lite sol. Och max 25 grader. Så man slipper dö av värmeslag :) Aaah det tycker jag. Hör du det, vädergubben? Gubben Höst eller vad du nu heter.

Nej, men vem ska följa mig på Harry Potter då? Det är väl lönlöst att ens tänka tanken att ta sig in på en premiärvisning nu. Men jag ska se den, om jag så ska gå själv. Med en chokladkaka är man aldrig ensam!

Sveriges tröttaste.

Jag utnämner mig själv till det. Och så skyller jag på den friska luften här uppe i skogen :) Inte för att jag kan påstå att jag har varit ute i den speciellt mycket. Jag gick i och för sig ut till bilen efter jobbet. Och så gick jag till tvättstugan två gånger. Och det är ju i alla fall typ 30 meter... Uppenbarligen gick jag ju in från bilen också...

På jobbet idag så kom det en människa från mitt förra liv. Han kände igen mig. Och jag kände igen honom. Roligt tyckte jag. Och förvånande. Vi gick på samma gymnasium samtidigt. Fast vi hörde liksom till de olika skolorna. Jag Naturbruk och han Stiernhöök. För er som inte vet är det typ som olja och vatten... Man umgås helt enkelt inte över gränserna... :) Det hörs ju på namnen också. Vadå klasskillnad? :) Håhå jaja.. Så äre.

Gud vilken givande blogg det här är. Verkligen. Jag känner det. Jorden skulle liksom aldrig mer bli sig själv igen om den försvann. Så jag lovar att inte ta bort den. Jag ska fortsätta fylla cyberspace med mitt spännande liv...

Imorgon jobbar jag nog sista dagen för den här gången. Nästa gång blir Classic car week. Vecka 31 alltså. Då kan det bli jobb dygnet runt. Roligt. Men drygt. För hotellet lär ju vara mer än överfullt, så jag lär ju pendla varje dag :) Ska man vara hemma på M&M-festivalen? Händer det något spännande då? Nä... Tror vi skiter i det. Japp.

Jobbelijobba.

Mja det har typ åskat konstant sen jag kom hem, så så mycket dator har det inte blivit. Jag har å andra sidan inte varit hemma så mycket heller. Befinner mig för jämnan i Tällberg, på väg till Tällberg, eller på väg hem från Tällberg. Imorgon sa jag sova kvar också. Hotellfrukost till Marie! Igen! :) Hotellfrukost på min födelsedag. Blir mummelimumma det.

Konstant trött är jag också. Inte van med att göra något vettigt tror jag. Och mer jobb finns det om jag vill. Eventuellt blir det jobb vecka 31, Classic car week. Ja, men varför inte. Det är ju bättre att jobba än att sitta hemma och rulla tummarna :) Slitigt, men roligt. Och vecka 32 borde man ju vara här hemma, för då är det Musik- och motorfestivalen. Ja, vem har tid att vara i Karlstad? :)

Och Anna... Den där likören var värre än någonting jag någonsin smakat förut. Värre än sliskvinet :) Aldrig mer! :)

Nu måste jag sova. Klockan är inte ens 20.00. Vad är jag... 80 år eller? Pffft!

Sköna sega söndag.

Idag har jag och Älsket haft världens segaste slappste söndag. Tror vi avverkade två filmer innan vi orkade pallra oss upp ur sängen... Strax efter 14-tiden. Riktigt illa :) Men mysigt. Skönt med sånna dagar ibland. Extra skönt eftersom jag skulle åkt hem idag, men blev kvar en dag extra. Lika bra att passa på att njuta då :) Harry Potter-maraton har det blivit. Samt Kung Fu Panda och Night at the Museum. Lite godis också... Schhhh! :)

Imorgon blir det i alla fall att åka hem till mamma och pappa. Jobb väntar på tisdag. Trevligt det med. Jobbigt bara att Älsket är kvar en vecka till här nere. Jag är den okrönta drottningen av separationsångest. Hemkär till tusen. Till båda hemmen dock. Så när jag är i Karlstad vill jag inte åka härifrån, och när jag är i dalarna så vill jag inte åka därifrån. Jobbigt är det att vara en LillaMarie.

Nu är jag rätt så packad i alla fall. Bara att sova och sen åka iväg med Nissen. Om vi nu tar oss ända hem. Han har varit lite kinkig i regnrusket. Dumming. Jag som har längtat som en galning efter regn. Skönare att åka bil i regn också när man inte har AC-lyx. En del får köra med KD istället. Och då är ju risken att man får in kryp väldigt stor. Inte ett alternativ alltså.

Night night!
Shopping!

På förmiddagen tog jag och Älsk en tur till Örebro och NetonNet Lagershop.

En ny underbar dammsugare som jag nu är helt kär i.
Inte så vacker dock, men bra!


Den städar. Det blir sååå rent. Älskade älskade dammsugare!Och en ny mus till mig. Den förra blev utbränd av allt king.com-spelande tror jag.
Den dubbelklickade hela tiden. Lite smådrygt.
Den här är rosa på riktigt, fast han kameleontar sig och låtsas vara vit.

Trääning.

Var duktig och pallrade mig iväg på träning idag. Intensivpass. Och ja... Intensivt var det. Hujedamig. Så illa när man blir så svettig att varje armhävning är förenat med livsfara. Man vet inte riktigt när händerna ska gilda iväg all världens väg. De där vältränade och rutinerade rävarna har med sig handdukar och ålar omkring på. Jag känner att jag inte riktigt är i deras liga ännu. Så jag simmar runt i min lilla svettpöl ett tag till.

Sååå himla skönt att det kom rejält med regn. Och så lite åska också. Nu är ju luften faktiskt hyfsat skön igen. Det är nästan så att jag till och med kan ha kläder på mig inomhus. Det var ett tag sen. Fast åska är ju lite läskigt... När jag gick in från bilen förut tänkte jag minsann vara modig och gå lugnt och sansat... Sen kom det jordens jättesmäll och vips... Marie sprang som en skållad råtta sista biten till lägenheten. Vågade sitta en stund på balkongen och äta också, men fick gå in när det börja åska för mycket. Fegis. Ja :)

Ska man spela yatzy kanske?

Food!

Min paj blev god!
Vem hade trott det?
Inte jag i alla fall. Jag är en bedrövlig kock.

Mycket ost. Och en rejäl klick riktig creme fraishe. Och så röd mjölk.
Fett är nödvändigt... ;)
Och jag är bakfull.... Om någon inte listat ut det.


Italiensk paj med oliver och soltorkade tomater

Du behöver:
125 gram smör
3 dl vetemjöl
3 msk vatten

5 st tomat(er)
1 st gul lök, finahackad
2 st vitlöksklyfta(or), finhackat
50 gram soltorkade tomater i olja, strimlade
75 gram svarta oliver med kärna
75 gram oliver gröna
0,5 dl vispgrädde
1 tsk salt
4 st ägg

0,5 dl parmesanost, riven
1 dl ost, riven

Tillagning:
 1. Värm ugnen till 200 grader.
2. Arbeta ihop smör och mjöl. Tillsätt vatten och arbeta hastigt ihop till en smidig deg.
Tryck ut degen tunnt i form med löstagbar botten.
Förgrädda botten i ugnen i ca 10 minuter (200 grader)

3. Blanda tomater, vitlök, lök, soltorkade tomater, oliver, vispgrädde, ägg, salt och peppar.
Häll fyllningen i pajbottnen. Strö över osten och grädda i ca 40 minuter (200 grader). Servera med en grönsallad.Yesterday.

Igår var det alltså kalas. Lite i alla fall. Jag fick ett mycket svårt val... 75 minuter Intensivpass eller Rix FM-festival...
Öhh... Ja som sagt... Janet hade övertalat mig på ungefär 30 sekunder. Eller om det var 3.         

Detta var det trevliga förfestsällskapet. Janet, Marcus, Olle, Emelie (?), Erika och Jonas (?)Den mindre trevliga drycken... Artic Strawberry.
Inget jag ens önskar min värsta fiende.
Smakar sött, beskt och konstgjort.


        

Så här stygg blir man av att dricka den. Om Systembolaget vill använda någon bild i avskräckande syfte så går det bra.
Bild 1, 2 och 4 är dock kidnappad från Janets blogg :)
Åt gjorde vi igår. Flera gånger, som synes.
Sibylla-strips och Mc D-glass
Glass... Med mycket chokladsås. Avnjuts bäst i smält tillstånd.
Både jag och glassen befann oss i det tillståndet tror jag...


Picknick utanför Tingvallagymnasiet. Ännu en bild som jag snott från Jaanet :)

Men var är regnet!?

Jag vill ha regn! Eller moln. Eller typ max 25 grader så man slipper dö och vara konstant svettig. Det är äckligt. Jag duschar typ 10 gånger om dagen. Blä blä bläää! Såå. Dagens väderklag.

Jag också älsk har jagat dammsugare i hela Karlstad idag. Ingen hade den vi ville ha. INGEN! Och när man kollar på internet så ska tydligen alla affärer ha den. Bah! Stämmer inte allt som står på internet eller? Det har jag hört. Fyy. Får väl tvinga någon att ta hem den antar jag. Är väl bara ett halvårs väntetid. Vem vem behvöer dammsuga?Jag menar... Katter och chinchillor dammar ju inte såå värst mycket.

Nej. Om man skulle leta upp ett smarrigt pajrecept och gå och handla kanske? Jag är grymt sugen på cola. Bakissug? Troligt. Fett vore gott också, men det fick jag nog tillräckligt av igår :) Åhh chokladsååås!

Rix FM-festival

Nyss hemkommen från denna något överskattade Rix FM-festival. Tror att vi hörde en halv låt av Jääänet innan vi gick till Sibylla och tog en strips istället :) Med beasås såklart! Sen hörde vi några låtar av Lili & Sussie medan vi anvjöt våra strips utanför Tingvalla. Därefter drog vi vidare till Mc D för efterrätt. Glass med myyycket chokladsås :) Många 10:- i Anna-burken ikväll.

För att ta det hela i fel ordning kan jag berätta att vi försocialiserade lite på Duvkulla först med ölspelet. Där avnjöts en inte fullt lika god likör i hetstempo. Det gäller att hänga med i alla vattenfall och utdelade klunkar. Alltså... Arctitc Strawberry... Köp inte den! Bläääh! Luktar kiss och smakar bajs.

En tidig men väldigt trevlig kväll blev det. Jag tror det är ett tecken på att man börjar bli gammal när man är redo att åka hem vid 22 :) Men men... Det kändes som att Rix FM hade visat upp allt de hade, och vi var mätta och nöjda :) Nästa gång blir det Annas place. Jag, Anna och Jaanet. Kan ju bara bli lyckat!


Arbetsförnedringen.

- Jag tänkte höra lite om starta eget-bidrag...
- Det får bara prioriterade grupper. Är du över 26?
- Nej.
- Långtidsarbetslös?
- Nej.
- Då är det tyvärr omöjligt. Hej då.

Okey. Tack. Bra. Då vet jag. Tack för visat intresse....

Skriv en rubrikjävel.

Station/medel idag. Detta helvetespass. Varmt så in i norden. Norden just nu, alltså. Sverige i alla fall. Den däringa vätskebalansen lär ju vara obefintlig just nu... Men jag hinkar Ramlösa Skogshallon och hoppas att det har någon effekt. 455 kcal menar Piggelino på att ett sånt pass förbränner. Gött. Kanske snart kommer i ett par jeans i alla fall.

Jag överväger att anmäla mig som ledare till hösten... Men jag vet inte jag... Inte i det här tillståndet i alla fall. Om jag skulle råka bli Superwoman tills i augusti så ska jag fundera på det en gång till. Seriöst. Ett baspass borde man ju orka i alla fall. Och man får ju en barnvakt, så det borde ju inte gå helt åt helvete. Men det finns det ju inga garantier för, såklart.


Annars har jag blivit ytterst beroende av King och har knappt tid att äta. Så det är ungefär det jag gör på dagarna. Sitter i datarummet. Japp japp. Mycket givande. Men jag får mycket poäng i alla fall. Och jag har diskat och dammsugit. Duktigt. Jag sköter mitt Hemmafru-liv lite i alla fall.

Nej... Jag tyckte jag hörde att Harry Potter ropade. Lär ju plöja igenom böckerna nu så man inte är heölt vilse i pannkakan när man ser filmen :) 15:e smäller det. Någon som ska med? :)RSS 2.0