...

Känner mig som the crazy cat lady när jag äter tonfisk till frukost, och de små monstren sitter bredvid och skriker :)

...


Efter den här månaden ska jag aldrig mer äta minikeso.
Kan vara det absolut äckligaste jag har ätit.


27 kvar.

3 dagar har snart gått. Än så länge går det hyfsat. Trodde att godissuget skulle vara mycket värre, men det är ju hellugnt. Lite huvudvärk, men inga humörsvängningar utöver de vanliga :)

Tydligen har vi maskat på konditionsdelen också... Har lufsat på i 8,5/h när det skulle vara minst 12,5 :) No more löpband för min del. Kommer flyga av det där jädra bandet i den hastigheten. Får bli crosstrainern hädan efter :) Banne mig!

Kanske kanske behöver jag inte gömma mig in vassen i sommar :)

Brr!

Blev så vansinnigt trött och frusen. Avgiftning påbörjad? Fick bli en kaffekopp till melliset, eftersom tanken är att jag ska orka pallra mig till SATS. Helst skulle jag vilja krypa ner under täcket, och sova en timme eller tre.

Måste fixa batterier till matvågen. Glömde helt bort det i ICA-kaoset. Antingen äter jag för lite, eller så kommer det här bli en jädrigt lång månad :) Men... Mitt kylskåp har inte varit så välfyllt på länge i alla fall. Det är ju bra :) Mc D och Karamellkungen kommer gå aningens sämre den här månaden tror jag :)


1 maj. Då jädrar..!


Murphys lag.

Jag föddes verkligen under Murphys stjärna. Om något kan gå fel, så gör det det. Alla gånger :) Idag har jag redan hunnit totalbränna en äggviteomelett (Kan ju vara mina kokkonster, och inte Murphy som det beror på iofs), pajjat en proppfylld papperskasse med mat på ICA, och sen... När jag skulle åka hem från ICA med storhandlingen, så gick det ingen buss :) Bara att börja vandra!

Mina armar är ungefär 3 km längre än vanligt, och darrar som asplöv, men hem kom jag. Efter en bra stund.

Känner att den här fighten fick bästa möjliga start faktiskt. Mellis blir kesella. Det ska väl inte gå att misslyckas med i alla fall :)


Frukost :/

Inser att minikeso smakar skit.
Får bli smoothies framöver tror jag bestämt.
Usch och fy :)


RSS 2.0