Oh no!

Jag hatar tänder.
Livet vore så mycket bättre utan tänder.
Jag skulle kunna leva påchokladpudding, beasås och tzatsiki.
Kanske guacamole också.
Inte tillsammans.
Men nu verkar det som ännu en visdomstand känner för att titta ut.
Mina tänder är helt jävla störda.
Jag har fortfarande mjölktänder kvar.
Men alla jävla vidsomständer finns minsann.
Dålig prioriteting.
Dålig.

Ont gör det också.
Förbannat ont.
Om någon trodde något annat.



Ohh... Intresseklubben antecknar.
:)

Kvinnor kan!

Eller ja... Jag i alla fall. Och jag är ju mer en Det. Resursen ringde och fjäskade "Vill inte duuu jobba på måndaaaag?" Ehh nej. Och jag sa faktiskt nej! Kan ni tänka er? Det är typ bättre än botemedel mot godissug! Så jävla stort är det. Rejält satte jag ner foten. Ohh yes.. Eller så sa jag "Men jag jobbar 7 dagar den här veckan, jag vill gärna vara ledig på måndag...." Men skitsamma vad ni väljer att tro på. Jag är fortfarande ledig på måndag. HA! Marie kan! Om hon vill.

Dagen gick i alla fall snabbt. Tur det, för jag var så trött så jag fattade ingenting. Lämnade in timrapporten. Den var full med tippex innan det var klart. Mer tippex än bläck tror jag. Får väl se om jag får några pengar :P Hopefully. Massa massa massa! Marie vill ha Wii!!! (Då ska jag och Kalle byta spel. Det har han lovat. Marie glömmer aldrig ett tv-spel :) )

Bakfull?

Nu har jag sån där brist på sömn-baksmälla igen. Mår skitilla. Känner att någonting åker upp och ner i halsen på mig och vill ut. Men jag hatar att spy. Så den får fortsätta åka omkring där. Jag ska fika på T med två sötingar klockan 13, så då får jag väl skölja ner det med en latte och vaniljsås med blåbärspaj. I love sååååås!

Det regnade imorse och var 20 grader. Helt otroligt jävla underbart. Och nu då? Soljäveln är framme igen. Gå och göm dig. Jag vill inte ha dig. Jag vill ha regn. Regn regn regn! Krypfritt då. Skönast.

Jag vill fortfarande gå och se Batman. Men nu har jag inga pengar kvar så nu var det problemet ut världen. Tur att jag är så bra på att lösa problem. Om alla människor var som mig skulle det inte finnas några krig. Skulle inte finnas några problem någonstans. Lovar. Såå bra är jag.

Nej... Om man skulle lägga lite patiens kanske. Jag vill inte vara ute i det här vädret.

Var är alla?



Folk bloggar så himla dåligt.
Jag börjar misstänka att alla människor har ett liv.
Utom jag då.
Jag bloggar som aldrig förr.
Men så föredrar jag ju vintern, som jag så flitigt påpekat dessa getingdagar.
Lisette är på Rusta.
Suss är på semester.

Anna jobbar.
Jag jobbar också snart.
Behöver umgås.
Jag dör av tristess!
Eller djungelvrålförgiftning.



Skvallerkärringar?



Just det...
Vi utbyter fakta.
Det är en himla skillnad.
Skvaller hittar man på :)
Typ Se & Hör.
Vi är mer... Moratidningen.
:D

I'm a survivor...

Dagen började ju minst sagt... Inte så bra. Det kunde helt klart ha varit bättre. Började med mitt livs värsta bajsupplevelse på morgonkvisten. Hujedamig. Ibland undrar jag hur en sån vek människa som jag ens kunde få för sig att jobba inom omsorgen. Tack och lov hade jag inte ätit någon frukost. Så det blev åtminstone inte mitt livs värsta bajs- och spyupplevelse.

Det blev inget sluta tidigt idag i alla fall. Det blev till och med övertid. Hela 10 minuter. Med våra vanliga mått mätt 40 minuter. Men jaja... Så kan det gå. Svettade mig bort till torget och den efterlängtade bussen hem. Folk måste ha trott att jag var helt galen. Mer än normalt alltså. Satte mig för på höger sida. Usch. Hamnade i solen. Bytte till vänster. AAAH!!! G E T I N G!!! Tillbaka till högersidan fast några snäpp bakåt. Såg hur det lilla vidret kröp på en av mina medresenärer. Tyckte den kunde kräla omkring där. Till min stora förskräckelse började människan vifta efter äckeldjuret. Oh no... Arg geting + Marie instängd  på buss = Bad bad baaad kombo. Adrenalinpåslag.

Satt med stirrig blick hela bussresan och vad beredd att hoppa av vid första bästa busshållplats.
Skit samma om det nu skulle bli Norrstrand eller Elkroken eller vad fan som helst. Jag skulle lätt springa hela Stockholm maraton om någon sa att det skulle göra att alla äckliga djur/kryp/vider med fler än 4 ben utrotades totalt. Jag skulle springa tills jag dog. Utan att tveka. Som tur var överlevde jag bussresan. Men det var på håret. Jag svettas till och med bara av att skriva om det. Men det kan ju bero på att det är typ 30+ i lägenheten? :)

Jag hatar att åka kollektivt på sommaren. Det är alltid getingar där. Över-jävla-allt. HATAR! JAG HATAR ATT VARA UTOMHUS PÅ SOMMAREN! Jag ska fan flytta till Nordpolen. Vinter jämt. Riktig vinter! Men Nordpolen har väl snart smält. Så det blir väl getingar där med. Muterade jävlar som inte går att döda. Utrota dem. Usch :(

Förresten så skulle jag ha varit ledig på torsdag.
Som jag har längtat. Men nej. Se den gubben gick inte. Marie... Kaaaaan inte du jobba 8-13 på torsdag? Ja... Det är ju tur att jag har ordet "Nej" i mitt ordförråd i alla fall. 176,5 jobbtimmar i juli. Check.

Väldigt peppad.

Jajjamen. Snart var det dags för jobbet igen då. Hoppas att det blir ännu en bra natt. Har ju bara varit sånna hittills. Peppar peppar. Sen att jag inte kan sova, det är ju en annan sak. Men det kunde ju vara värre.

Räknade ut att jag har kommer jobba 171,5 timmar den här månaden. Helt okey faktiskt. Var ju ledig en vecka där också. Tyvärr måste jag ju betala tillbaka typ hälften av allt det till Micke. Tråk tråååk. Men så äre. Det är ju tyvärr inte gratis att leva :) I augusti blir det futtiga 85 timmar. Men det ger ju lite det med. Typ ett extra csn. Ja tack.

Nähä... Mata the kryps kanske. Stackas pälsbollar. De tycker inte att det är alls skönt nu. Gör iofs inte jag heller. Jag längtar efter riktig midvinter. Ingen jävla Karlstadvinter alltså. En meter snö och -20. Nu! Så läste jag på Aftonbladet att SMHI varnade för åska. Jaha... Dalarna, Örebro och Ösergötland... JAG VILL HA REGN! :) I'm melting!

Dåligt Marie. Dåligt.

Jag hade ju ingen länk till Lisette.
Hur dåligt är inte det.
Människan som skickar godis på posten och handlar godis på taxfreen till mig.

LillaMarie proudly presents: Lisette, räddaren i godisnöden.

Vi är typ lika bittra.
Typ lika godissugna.
Fast hon har en ångkokare.
Det kommer jag aldrig att skaffa.


Why?

Ingen jävel vill gå på bio och se Batman.
Varför känner jag ingen mer som gillar Batman här nere?
Helt plötsligt får jag hemlängtan.
Gymnasielängtan.
Killkompislängtan.

Well well well...
Life´s a bitch, and then you die.




"Nu kan man ju inte stanna tiden... Men skaffa Telias digital-tv..."

Det kallas självinsikt.





Sightseeing.

Det blev inge speciellt hittepåigt idag. Vi åkte en sväng med sköna ac'n bara. En dröm att sitta i bilen. Om det är 31 ute så lär det vara 41 inne i lägenheten. Bläh. Alla djur självdör väl snart. Stackars. I alla fall så åkte vi förbi fina huset. Eller ja... Förbi och förbi. Vi åkte dit och glodde helt enkelt. Det ligger ute på Hemnet och skrattar åt mig. Så sjukt fint. Bara badrummet är typ som vår lägenhet ju.


Snygginghuset med uteplats. Utsikt över vänern.


Snyggt kök, snyggt vardagsrum och ett sovrum som inte är helt fel...


Två badrum som är heeelt okey...

Summan av kardemumman: 3 700 000:-
Ge mig?

Bilder: Hemnet



Dagens färg: Grisrosa

Jag har nu antagit en mer grisrosa nyans. Inte den bleka grisrosa färgen, utan verkligen rosa. Fläckvis brun också. Precis som ett riktigt Linderödssvin. Fast jag har lite mindre öron. Kan inte bestämma mig för om det är skönast att ha skavande kläder, eller om det är skönast att gå naken och klibba fast på saker som sen drar av skinnet. Helst vill jag ligga i en isvak eller något. Jag varvar After sun med hudlotion och hoppas på det bästa. Just nu känns huden en storlek för liten. Smärta är ordet jag söker.



Jag och Micke hade planer på att göra något idag. Men det var för långt till Borås och i Värmland fanns inte mycket att kolla på. Så här sitter vi. I den stekheta lägenheten och pimplar saft och cola. Kanske ska pallra oss till Maxi. Det blir en fin dagsutflykt. Svalt är det där också.

Nä... Om man skulle ta och göra något vettigt då. Dammsuga kanske.

För att vi är så bra på att bara sällskapsdricka...

Mellan torsdagen och fredag jobbade jag 19 timmar. I sträck. Det var rätt så segt vill jag lova. Runt 16-snåret började jag fantisera om ett svalkande dopp i första bästa pöl. Tyvärr var badsällskapet mycket svårövertalat, och istället blev jag ivägjagad till Systemet för att köpa dricka (Jag var inte lika svårövertalad.).

Hem och äta, duscha och springa bort till söta Janet. Planen var att Jag, söta Anna och söta Janet skulle sällskaprsdricka. "Chilla" hette det visst. Sen kom en hel hög med folk som skulle ner på Hamnfestivalen. Ett tag hävdade vi bestämt att vi fortfarande bara skulle sitta på balkongen och sällskapa, men till slut blev jag hemskickad för att hämta leg och pengar istället. Lika svårövertalad som alltid :)

Ner till stan blev det karaoke-taxi. Guds bästa uppfinning :) Jag har några filmer på telefonen som jag inte har vågat kolla på än. Hit me baby och I'm så excited bjöd den skönsjungande lilla skaran på :) Började på Hamnfestivalen då... Jag bara undrar en sak. Massa människor på en stor uteservering och en sugig trubadur. Är det festival det? Då är fan festivalen hemma bättre till och med. Brädad av Älvdalen. Hur känns det? :) Har för mig att vi tröttnade rätt snabbt, så vi ragglade vidare till Koriander. Jag fick komma in. Snällt snällt :) Världens godaste drink fick jag också. Backstabber hette den visst. Smarrig!

Runt 00.oo tröttnade vi på drickandet och hade siktet inställt på maaat! Kröp vidare till BK för att äta fett fett fett. Jag beställde bland annat två cheese med extra saltgurka... Insåg att extra saltgurka på BK innebär 4 lövtunna skivor. Snål. Jag ville typ ha en hel burk. Värt att nämna är att jag och Janet vistades ute samtidigt, och för första gången stod båda på benen hela kvällen. Tredje gången gillt.

Idag botades baksmällan med en tur till Bomstad. Jag måste ha somnat i solen för min rygg har en nyans som bäst kan liknas vid Falu rödfärg. Inte skönt vill jag lova. Kläder skaver, och naken kan jag inte heller gå för då skaver allt jag sitter på/i. Eländes elände. Förhoppningsvis blir det så småning om brunt. Jag alltså, inte det jag sitter på/i.

Det var en snabbuppdatering det. Nu blir det snygglon i Las Vegas.
Ajöken!


Inga kommentarer?



Ehh... Borde vissa människor förbjudas?
Korta? Långa? Tjocka? Smala? Blonda? Rödhåriga?
Vänta... Det fanns väl en trevlig man som försökte införa det på människor...
Hitler tror jag han hette.
Trevlig typ...

Tävlar för fullt...

Man måste ju tävla för att vinna... Eller något.
Jag är ju slöasre än slöast och orkar inte sätta mig in i bloggdesignens värld.
Så jag tävlar om en istället.





Jag är med och tävlar om en ny bloggdesign hos EvlajnDesign - kika in den!

Ledig!

11 timmars ledighet! Skönt! Solen skiner och jag är sugen på spontanfika. Någon som vill med? Det är ju som sagt jävligt sorgligt att fika själv. Jag tycker alltid synd om alla som sitter själva och äter/fikar. Tråkigt är det ju också  :) Kan ju gissa att Annapannan kommer att sova fram till 16-tiden eller så. Övriga vet jag inte. KA och KO kanske är sugna. Värt ett försök. Jag behöver lite benbrottsuppdateringar och kompishäng i alla fall. Så tråkigt att bara sova när man är ledig. Och städeriet tar jag imorgon. Då kan jag slöa hela helgen sen. Aaaah!

Jag är dessutom uteserveringssugen. Alla hade så himla trevligt i tisdags när jag slutade, och igår när jag började jobba. Då tyckte jag synd om mig själv. Igen. Mer än vanligt :)

Jag har inte sovit så himla bra inatt. Löste korsord till klockan 2. Sen när jag äntligen lyckades somna så skickar Lisette mess och väcker mig. Skäms! :) Hoppas det blir en bra natt inatt ialla fall. Nu är vi nämligen framme vid det überroliga passer 21-16. Lite sliten jag kommer vara eller. Njae... :)

Nu ska jag duscha och sen krypa upp i soffan med Tobleronen. Den är ruggigt god.

Btw så vill jag ha ett Wii!

Längtar...

Om en timme ska jag åka till jobbet.
Jag längtar så sjukt mycket efter helgen.
Jag vill bara ha en helt ledig dag.
Jag vill göra ingenting.
Bara sova sova sova.
Orkar inte.
Skönt att det bara är tre veckor kvar.
Sen aldrig aldrig aldrig mer.
Bläh.


Ogillar KBAB väääldigt mycket.

Hade tvättid idag. Det gick ju sååå dääär. Gick en promenad med Anna och Susanne och bestämde att vi skulle äta lunch ute. Bokade om tvättiden så att jag hade enda till 18. Men det gick ju inte så klart... Så nu har jag übermycket tvätt som ska hängas upp i lägenheten. Pippi Långstrump-varning. Åhh va bra att jag får tvätta så mycket jag vill för de 6000 jag betalar  i hyra varje månad. Puss på er för fan. Förutom mina 6000 betalar jag för varje tvättmaskin. Men nej. Jag får ändå inte ha två tvättider efter varandra. Jävla ***system!

Mumsfillibabba!

Nu har jag fått mitt godis.
Underbart!
Synd bara att mitt godissug har lyst med sin frånvaro senaste dagarna.
Men det kommer nog tillbaka :P

Börjar jobba om 11 Timmar.
Känns så där faktiskt.
Men men...
Bryt ihop och kom igen,
14 pass kvar.


Kväll, natt, natt, morgon *Zzzz*



Förresten blev det rätt så bra i vardagsrummet om jag får säga det själv.
Synd att jag inte har en kamera så jag kan dokumentera.
Det kanske bor en liten inredningsdesigner långt inne
*Knappast troligt*

Oh my god.

Jag skäms som en hund. Min stackars by har fått storhetsvansinne. Den har precis blivit en republik... Ja jag skrev rätt. Republik. Snart blir det väl inbördeskrig. Det ska tydligen göras uppror mot överheten i Älvdalen... Ja jag säger då det... Pinsamt. Piiinsamt. Läs mer om pinsamheten i fråga här http://www.dt.se/nyheter/alvdalen/article333046.ece Notera efternamnet på mannen i fråga också...  Mycket ska man vara med om...

Var på Ikea idag. Köpte en matta. Igen. Har snart en hel mattaffär här... Så köpte jag en kattunnel. Det dumma var bara att det roligaste med hela tunneln var snöret som man kan knyta ihop flera tunnlar med. Jag kunde lika bara köpt en rulle med snöre... Otacksamma jävlar :P

Ikväll kommer Lisette med min gigantiska toblerone! Och en stooor påse djungelvrål. Mmm. Paradiset!

Våfflor it is.

Idag har jag köpt ett våffeljärn. Äntligen. Var så klart tvungna att äta våfflor till brunch :) Nu är jag äckelmätt. Inte direkt mätt, men det känns som jag ska spy. Så har det iofs känts ända sen igår. Är nog sömnbristen som ger bakiskänslan. Eller så mår jag helt enkelt bara illa i allmänhet. 10 ton grädde och jordgubbssylt som ett fettäcke ovanpå gjorde inte saken bättre :P

Inatt lyckades jag sova 5 timmar. 3 i sträck. Höll på att försova mig dessutom. Tur att jag redan var på plats *puh*  Imorgon är jag "ledig" i alla fall. Dvs. Jag slutar 10.00 och är ledig ääända till tisdag 10.00.  Lyckost va. Fattar att ni är otroligt avundsjuka :)

Lisette är ute och åker båt. Så hon sklulle shoppa i taxfree till mig. Vet ni vad jag har beställt? En stoooor Toblerone såklart! Mums! Godaste som finns. Nu ska jag surfa vidare och se om jag kanske ska beställa något... vettigare? :) Hon kommer i alla fall hit imorgon kväll, så efter jobbet blir det att städa som en liten gasell! Ser förjävligt ut här. Kattsand och katthår i drivor. Usch. Finns det något ställe som har en smutsfärgad soffa? Med jävligt tät väv som inga kattklor kan pajja? Gärna under 20 000:- :)



Blööh.

Sov tre timmar inatt.
Känner mig bakfull.
Darrig och illamående.
Börjar om två timmar igen.
Nice.

Måste åka och köpa mat.
Misslyckades med ugnspannkaka.
Illa illa illaaa.

Pär Lagerkvist sätter ord på min jobbångest...

Ångest, ångest är min arvedel
   
 

Ångest, ångest är min arvedel,
min strupes sår,
mitt hjärtas skri i världen.
Nu styvnar löddrig sky
i nattens grova hand,
nu stiga skogarna
och stela höjder
så kargt mot himmelens
förkrympta valv.
Hur hårt är allt,
hur stelnat, svart och stilla!

 

Jag famlar kring i detta dunkla rum,
jag känner klippans vassa kant mot mina fingrar
jag river mina uppåtsträckta händer
till blods mot molnens frusna trasor.

 

Ack, mina naglar sliter jag från fingrarna,
mina händer river jag såriga,ömma
mot berg och mörknad skog,
mot himlens svarta järn
och mot den kalla jorden!

 

Ångest, ångest är min arvedel,
min strupes sår,
mitt hjärtas skri i världen.




Åhhh jag vill inte!!!!
16 pass kvar...


Suck.

Om 2½ timme börjar jag jobba.
Inte sugen helt enkelt.
Men men... Det är väl bara att bita ihop.
Något som gör mig ännu mer sugen är ju att man bara får 70% av lönen på nätterna.
Wee!
Natt-ob lär ju inte vara högt i alla fall, eftersom det är hela 16.50 i vanliga fall...

Gnäll gnäll gnäll...


Dagen efter midsommar.

Jag, Anna, Suss och Janet firade midsommar igår. Det var hur trevligt som helst. Jag fick present också. En "Jag har aldrig"-kortlek. Nu måste jag ju ha "Sanning och konsekvens" också. Både snälla och elaka versionen. Vi spelade Wii, "Jag har aldrig" och Personality. Blev en sen men skrattig kväll. Jag hoppas att det blir repris snart :) Älska spelkvällar!

Bara för att Personality var så roligt skulle jag vilja ha ett. Finns tyvärr inte att köpa längre. Så om någon har ett som ligger och skräpar hemma... Call me ;) Inte ens på Tradera hittar jag något :( Fanns ett med slutttid 26 maj. Tråk. Sålt för 5 kronor. *suck* GE MIG! :)

Inatt ska jag jobba också. Jag är nervös. Trots att det värsta är att brukaren inte sover. Och sen att de menar att de spökar. Jag är ju sjukt mörkrädd. Jag intalar mig att jag inte är mottaglig.

*kräkas*

Nu har jag ätit godis konstant sen jag vaknade.
Jag mår såå sjukt jävla illa.
Och nu...
Nu ska jag ner på stan och fika.
*blöööhrk*

Sen...
Midsommarfirande.
Hujedamig!
Springa imorgon...
Minst 5 km.


En logik som bara finns på Facebook?

Enligt Facebook borde jag känna Bingo Rimér.
Han poppade upp på min "People you may know".
Vi har tre Mutual Friends.
Well... Tyvärr Facebook.
Jag och Bingo är väl inte dödspolers direkt ^^
I ärlighetens namn känner jag typ 1 av 50 som ploppar upp där i kanten :)


Vad skulle Freud säga?

Jag vaknade 8.19, pigg som en mört. Men jag är fan i mig ledig. Sooova sova sooova alltså. Efter typ en timme lyckades jag somna om. Drömde världens sjukaste och snuskigaste dröm. Vet inte var jag får alltifrån. Det är ju nästan så att jag blir mörkrädd :)

Annars har jag massor att se fram emot idag. 16.00 ska jag och några av mina klasskompisar träffas och fika. Ska bli roligt med lite uppdateringar. Det är exakt en månad sen vi sågs sist. Vi bor ändå i Karlstad allihopa, men vi har inte träffats. Dåligt av oss :) KO har iofs varit i Turkiet i 3 veckor. Avis? Jag? Pax inte sitta bredvid den pepparkakan. Jag lär ju se död ut. Jag är så blek så jag skiftar i blått.

Klockan 19 blir det byte av klasskompisar. Pallrar mig upp till Knarkparken igen för Midsommar- och Mariefirande med klassisarna från Lärarutbildningen. Bara roligt idag alltså. Får se om jag orkar med att gå en sväng också kanske. Töligt att gå själv bara.

Nu ska jag forsätta med frukosten... En godispåse. Jag är verkligen sjukt hälsosam :)

Dagens.

Dagens lunch: Chokladpudding

Hell yeah...

Jag vägrar att sitta ensam och äta ute.
Det skriker sorglighet och "jag har inga vänner".
Alltså...
Chokladpudding.

Det är bättre att vara tjock än äta ensam.

Lisette. Flytta hit. Nu. Det är en order.

The one and only...

Antagligen är jag den enda som lyssnar på Oh Holy Night i mitten av juli..?

Äta, springa och... Tävla.

Passar på att tävla lite hos Wysteriia. Planen var att äta och sen springa... Men jag kan ju äta upp chokladkakan här bredvid som aptitretare innan frukosten... Då blir det ju typ rätt :) Det är alldeles för lätt att fastna vid datorn *Hmm*



Det som tävlas ut är i alla fall en hel massa grejer :) Laptopväska från PikMee, Halsband från Puss.se, Gucciinspirerade solbrillor, Butter Face & Body Cream från Nea Of Sweden, Dockor från Voodolls, Spel från Kitsch, Sminkprodukter från smink.nu, Halsband från Jammla, Armband från Lash och Guess-örhängen från Butiken Tid & lust.

Grattis grattis!

Jorå... Då var man certifierad massör då. På riktigt. Äntligen.

Blev väckt av ett sms från en av lärarna som berättade att alla som skrev i juni klarade sig.
Vi är så sjukt duktiga :) Så är'e.
Nudå... Fattas bara en examen, ett jobb och en tiomiljonersvilla. Sen är jag nog nöjd. En hund också förresten :P




Jag vill
Luncha på stan?
Someone?


What to do?

Jag börjar inte jobba förrän klockan 16 imorgon. Herre Jesus! Vad tusan ska jag göra med all fritid? Kanske pallra mig till gymmet. Jag börjar bli riktigt sugen på det. Var 1½ månad sen sist >_< Jag har i alla fall bestämt mig för att inte förnya gymkortet. Onödigt när jag kommer ha 21 veckor praktik och inte har en jävla aning om vart jag ska vara.

Mmm så äre. Gud vad mycket vettigt jag skriver alltså. Kanske borde införskaffa en kamera. En lite bättre än den jag har någonstans. Fast jag orkar ju aldrig fota. Så jag kan lika gärna köpa ett X-box. Det kommer göra mer nytta. Måste bara kolla om det finns några söta spel. Annars köper jag Gamecube istället. Nintendo har fattat det här med söta rosa gubbar. Hatar strategispel, eller spel som tar flera veckor att klara. Uäck! :) Så glömmer man spara (vissa idioter är faktiskt sååå korkade och gör det. Synd om dem.... *host*) så får man göra om allt.



Nintendo kan som sagt söta gubbar... Kan X-box?

Jag är inte ensam!



Skönt att fler än jag suger på att köra bil :P
Jag har dock inte kört på någon ännu.
Kanske för att jag aldrig kör? J
ag är snäll och tänker på medmänniskorna istället.
Ju mindre Marie kör, dest färre skadade människor :)



Artikel: www.dt.se

Jag är beroende.

Det finns fler saker som skapar beroende i mitt liv.
Inte bara choklad.
För något år sen spelade jag ett helt meningslöst, men ändå roligt spel.
Igår kväll hittade jag det igen.
Goldminer!

http://www.kaninkul.com/games/1381/goldminer.html


Ooopsy.

Jag insåg att jag inte hade bytt till mig fredag v 32. Jag var visst schemalagd då :P Det börjar bli rörigt och kladdigt i schemat nu. Samtidigt känns det som om att när det bara är 4 veckor kvar att jobba är det onödigt att köpa en ny kalender :) Så.. Vi får väl se om de ringer och efterlyser mig någon dag för att jag har glömt att skriva upp det någonstans. Kanske blir jag av med min fredag i alla fall. S skulle fundera på saken. Oh please! Jag vill heeem!

Idag kom de på en briljant idé. Marie jobbar onsdag mellan 10-13 och sen mellan 16-22. Guuud så bra. Ångest ångest hade jag ett tag. Vad ska jag göra tre timmar mitt på dagen liksom? Nada? Jag är inte shoppingtypen direkt. Jag avverkar stan på en halvtimme om jag segar mig i alla affärer. Men som tur var ringde the Boss och sa "skit i dagen, jobba bara kvällen. F kan jobba själv". Oookey. Mig behvöer ni inte be två gånger. Jag är mer ledighetskåt än pengakåt.

Mjaha... Annars är det inget spännande som har hänt. Jag får lön imorgon. Det är spännande. Massor med pengar fast jag bara jobbade några futtiga dagar. Härligt.

Hälsocentrum eller Gyllene hornet? Häääummm...

Jag ska köpa en ordbok.

Sen ska jag slå upp ordet "nej".
Sen ska jag memorera betydelsen.
Den verkar inte ha gått in ännu.
Därför ska jag jobba även onsdag kväll.

Zzzzz

Var fan sitter den?

Jag har definitivt en idiotmagnet iopererad någonstans. JAg tror att jag ska testa att gå igenom en sån där flygplansscanner... Den kanske syns då. Det vore jävligt trevligt att bli av med den.

Idag när jag skulle åka till jobbet så kom ett prima exemplar av en idiot på bussen. Jag såg redan innan han klev på att... Den där människan är förjävligt dryg. När han betalade insåg jag att han kommer definitivt sätta sig i närheten av mig och tjöta. Jag visste inte om jag skulle slänga mig av bussen när han satte sig på sätet framför. Han var inte bara dryg. Rätt så påverkad av diverse prylar skulle jag tippa på. Första kommentaren var klockren.

 "Öööj, fattar du svenska eller?"
"Mm"
"Du skulle bara veta hur många rasistskämt jag har på lager som jag aldrig får berätta."
"..."

Han upplyste mig också att han inte kom ihåg sist han pundade. Det var sååå himla länge sen. Okey... Han kanske har gjort det konstant sedan han föddes? Min gissning bara. Han senaste flickvän hade dumpat honom på ungefär 50 olika sätt innan vi hade tagit oss till torget. allting var "typiskt fruntimmer".

"Du ser lite... Österländsk ut. Eller nej. Jag menar liksom... Andra sidan Östersjön."

Hur fan ser man ut då? Kort? Tjock? Brunt hår? Bruna ögon? Små fötter? Krokiga fingrar?

"Skulle gör vaaad som helst för att bli ihop med dig."

Okey. never gonna happen.
 
Alla drygjävla idioter som läser. Lämna mig ifred. Alla ni som inte kan läsa.. Be någon annan drygjävel läsa för er. Tyvärr.. Jag tycker inte ett skit synd om dem. Alla har ett val.

Sen sist...

Varit tyst ett par dagar nu. Inte orkat sitta vid den sega datorn hemma. Känns fan som att sitta på 56K-modem. Och ja... Vi har bredband. Men det tycks inte hjälpa :) Snabbuppdatering i mitt händelserika liv då...

Måndag.
Systeryster kom med bussen och vi sprang runt på stan fram och tillbaka för att hitta brölloppsfest-klänning, skor och allt som hör till. Det blev många vändor vill jag lova. Folk måste ha trott att vi var galna. Bråttom var det också, för vi skulle på bio med Anna klockan 18. Annars skulle komma 17, men kom 17.20. Stress :) Tidsoptimisten och tidspessimisten :P Var tvungna att hämta biljetter senast 17.50. Bion hade inte öppnat, så vi gick till Hemköp och köpte godis. Sen hade tydligen bion öppnat och det var en milslång kö. Anna hämtade biljetterna och jag och syster sprang till Mitticity för att äta. 30 minuter kvar... Efter 10 minuter gick jag och frågade vart fan maten var. "Vilken mat?" Ehh... Einstein hade två beställningar att hålla reda på, och lyckades glömma våran. Blev take away istället. Sprang till bion och hämtade Anna på Mc D. Blev take away för henne också :) Vi fick äta middag på bion. Mys. Såg Narnia förrsten. Väldans bra och sorglig... Jag kräver Marie-vänliga versioner där inga snälla dör.

Tisdag.
En snabbis på stan för att hitta brölloppspresent, namnsdagaspresent och födelsedagspresent. Sedan världens godaste fika på Rådhuscafét. Springa till bussen som skulle ta oss hem till Älvis. Slapp kväll med Morden i Midsomer. Mycket händelserik dag :P

Onsdag.
Ehh..? Livet är inte de dagar som gått, utan de dagar man minns? :S

Torsdag.
Födelsedag! 22 år ung. Inga gråa hår ännu.
Fikade mest hela dagen eftersom gästerna avlöste varandra. Fick träffa Lisette och Tomas. Och Malwa. De var svårmutade. Ville typ inte äta någonting. Och jag hade två tårtor och en kladdkaka. Tur att alla inte var lika trögbjudna :P Fick pengar och en monsterhårfön. Det är knappt så man kan stå kvar på golvet utan att blåsa bort när man startar den. Annat mot den jag har nu som knappt fläktar :)

Var ute och red också för fösta gången på 1½ år. Behvöer jag nämna hur mina rumpa och mina ljumskar mår? Världens rundaste lilla nordis och en ovan Marie-ryttare (Haha?)

Fredag.
Åka buss buss buss.

Knappt träffat min familj känns det som. Alla har ju jobbat, och jag ska ju jobba helgen så... Värdelöst. Förhoppningsvis sista sommarjobbet. Nästa sommar ska jag banne mig ha fast jobb. Så äre! Jobba med något roligt. Trodde jag skulle kunna gå på Musik- och motorfestivalen vecka 32. Men smart ass-Marie har ju tagit på sig mera jobb. Hur var det nu med att säga nej... Hmmm..?

Ajök!

Sötaste Anna.

När Anna äger sönder mig i Betapet så är hon inte en dålig vinnare.
Tvärtom så försöker hon trösta mig.

"Men du lägger ju så fina ord."

Ett söto är vad hon är

:)

Mäh!

Skulle bildgoogla mitt namn tänkte jag.
Det lät ju roligt.
Snopet bara att jag fick upp en bild på mig själv som första träff.
Ingen vidare snygglobild heller :)
Jag har visat den förut här...
Men jag antar att den är så rolig att den är värd att visas igen...


Here it comes... Färg- och hårkatastrofen...



Jag ser liksom... Död ut :)

Helt likblek.
Mamma, varför lät du mig färga håret svart? :)
Och vem släppte iväg mig till skolan med hårband.
Jag hade ett gult med rosa Tweetys på också...
Var ju skönt att jag inte hade det åtminstone.


Bilden hittar ni på http://www.ur.se/ramp/sapaskolan/

Med lite otur så tror jag att man kan lyssna på någon intervju eller något också...
Jag vågade inte prova ;P

Eva borde ha ätit fler äpplen...

Ibland får människor faktiskt skylla sig själva.
Hur jävla korkad får man bli?



Tillökning på gång.

Jaha... Tydligen så är det snart dags för tillökning hemma.
Hundvalpar närmare bestämt.
Om jag inte redan har sagt det så har vi redan sex stycken hundar i varierande former och färger.
Och nu dimper det snart ner en hög till.
Otroligt sött, så klart.
Men vem vet hur många mamma får för sig att behålla.
Kommer snart vara 30 hundar hemma istället :)



Papillonvalpar förresten...




Bild: Vovve.net

Bilder!

Som vanligt när vi åker iväg blir det mest bilder på djur. Höhö. Ajja... Så får det bli även denna gång :)


Havets Hus

Hungrig, eller bara linslus?
Hungrig, eller bara linslus?


Vissa är snyggare än andra...


Övervägde att fiska upp den och sälja den till högst bjudande... :D


Kan inte vara lätt att se ut som en pung med åtta armar :S


Nordens Ark


Vissa är tröttare än andra...


... och sötare.


Rudolf slappade med brudarna...


...medan kidsen flirtade med besökarna.


Hällristning


Folk skröt visst inte ett dugg mindre förut :)

Hemma igen då.

Då var man hemma i Solstaden (?) igen då. Åkte från en 29,5 grader varm västkust, och kommer hem till åska och regn. Snacka om att byta ner sig. Jisses :) Vi har haft sjukt mycket tur med vädret. Klarblå himmel och olidligt varmt. Hotellfrukosten var helt okey, med vissa undantag... Inga wienerbröd, men däremot mögliga vindruvor. Yummy. Tur att det är frivilligt vad man väljer att äta.

På fredagen åkte vi in till Lysekil och gick på Havets hus. De hade massa fulingar i akvarier där. Jag är inge sugen på att bada i havet igen i alla fall :P Bläh. Ska slänga upp ett par bilder på några av snyggingarna så fort jag har fått in dem på datorn.

Vi hade planerat lite dåligt eftersom vi trodde att Havets hus skulle ta liiite mer än en timme att gå igenom. Så vi valde helt enkelt ett namn på en skylt och körde ditåt. Först kom vi till någon oljegrej. Typ övervakat område, och inte såå spännande. Ett riktigt bottennapp :P Inte gick det bättre därefter heller. Där fanns visserligen en glasskiosk, men inte mycket mera. Fick ringa Susanne typ hundra gånger för att få tips på roliga ställen :P Vi hittade i alla fall lite hällristningar och en slottsruin. Slottsruin låter ju väldigt spännande faktiskt... Tyvärr visade det sig vara två pyttesmå gräskullar som var "slottsruinen". My god vilken slöseri med tid.

Idag åkte vi först till Smögenbryggan och gick fram och tillbaka, bokstavligen. Kollade på båtar och människor. Spännande spännande. Sen var det äntligen dags för Nordens Ark :) Lyckades få syn på de flesta djuren tror jag, men en del hade gömt sig väldans väl. Typ tigrarna. Långt var det att gå i alla fall, men roligt. Nästa gång blir det kanske Järvzoo eller något :P Djurparkerna avverkas en efter en :)


Är det inte fredag morgon snart?

Nu är det onsdag kväll. Det enda jag behvöer göra är packa, sova jobba aslänge och sen åka bil till västkusten. Och sen... Sen ska jag sova igen och vakna skittidigt. Hänga på låset till frukostbuffén och sitta där till de stänger. De ska banne mig få sparka ut mig :P Inget går upp emot en god hotellfrukost. Vi hittade dessutom ett rätt okey hotell. Hoppas jag... För 2800 ska det vara jääävligt god frukost :) Perfekta ägg och riktigt sliskiga wienerbröd! :D Sen skulle vi visst titta på några saker också. Men det är ju bara petitesser. Hotellfrukost for alles :)

Packa och jobba var det först ja. Blääh

Nej. Nej. Neeej! N E J ! NEJ NEJ NEJ NEJ NEEEJ!!!

Jag bara övar. Jag har inte blivit mer störd än vanligt. Jag hade sett fram emot att vara ledig imorgon. Mmm så skönt det skulle bli... My ass... "Vill du jobba..." Jag kan inte säga nej. Kan inte. Omöjligt. Det finns inte i mitt ordförråd. Existerar verkligen inte. Alltså...Jag och Micke hade 5 lediga dagar tillsammans den här sommaren. Down to three... Nää... Vaddå tråkig jävla apsommar. Jobbhelvete.

Nu ska jag gå och sova. Förhoppningsvis kanske jag försover mig till klockan 17.30. Vore så jävla skönt. Not gonna happen. Jag får fortsätta vara bitter helt enkelt. Min ledighetsvecka blev btw 4 dagars ledigt. Nä men va trevligt. Uj va trevligt. Två dagar går åt till bussresa hem tur och retur. Så säg två dagar då. Yippie! Jag är den lyckligaste flickan i väääärlden. Jag hoppas verkligen att lönen kommer att bli jävligt fet (Med högsta sannolikhet inte....)


Så jääävla bitter!


Jag rymmer i alla fall till Kusten torsdag-lördaf. Nordens Ark och Havets hus. Dessutom två nätter på hotell. Vet ni vad det betyder? TVÅ hotellfrukostar!!! Äntligen lite ljus i livet. Det var fan på tiden.

RSS 2.0