WTF!

Usch då.

image161

Mja...

Jag hejade ju på Marie och Andreas innan jag hörde låtarna. Men frågan är om inte Marie var sämst ikväll. Men jag gillar fortfarande henne mer än Amanda. Svårt. Jag vill att Christoffer ska vinna. Kan man få heja på honom? Jag hoppas att Andreas tar sig vidare. Faktiskt. Även om han inte kan dansa så jävla bra så kan han i alla fall sjunga. Amanda sjuger falskt. Varje gång. Lagom falskt är bra, men Amanda gör det inte bra falskt. Icke. Marie sjunger bra. För det mesta i alla fall. Idag var ett undantag.

Nu ska jag gräva ner mig i godispåsen. Kanske borde fundera lite över hur man ska göra med styrkan. Men hela passredovisningen har ju blivit pajjad så... Varför anstränga sig? Vår klass verkar ha blivit värsta särbehandlade obs-klassen. Känns bra. Not.

Mör mörare...

...Mörast, Jävligt mörbultad. Så känns det i lilla ryggen idag. Imorse när jag vaknade kändes det somom jag hade kört ett stenhårt ryggpass. Men nej... Bara lite massage. Får väl se hur det känns imorgon. Just nu gör det ont överallt. Men det blir nog bra det med. Jag längtar tills vi får lära oss krossa med armbågen. Det kommer att bli såå bra för mina puckelpistar till muskler. Massageläraren bara skakade på huvudet och undrade vad jag håller på med egentligen. Jag undrar samma sak. Jag trodde mina muskler skulle må hur bra som helst. Men nej. Inte någonstans :) Är som en 80-åring.

Vi fick "hemtentan" för massagekursen också. 70 massager att ge och 30 att ta emot. Jag tyckte taktilen var mycket, och det var 10/5. Jisses. Tur att vi har fram till sommaren på oss. Annars hade det varit jobbigt :) Roligt är det i alla fall. Men trött blir man. Svettas som en galning när man masserar, och när man masseras.

Ikväll blir det Idol (UT MED AMANDA!!!). Sen shoppade jag loss massa onyttigheter på Hemköp som blir att äta med älsket ikväll. Mmm... Men först mat kanske? Eller kanske sova en skvätt först.


Hemlängtan.

Jag vill verkligen hem nu. Det är supermycket snö. Mysigt! Vad är det här? Pissigt jävla reng och blåst. Mmm... Love it. Inte. Borde fan vara dödsstraff på regn i november. Vem vill ha det? Ingen vettig människa. Usch.

Annars så känns det ju trevligt att det är december och jag har 900:- på mitt konto. Få se... Pengarna kom den 21 december va? Trevligt. ^^ Counting down...

Provet idag gick helt åt helvete? Jag kunde det egentligen, men tydligen tolkade jag de flesta frågorna fel. För jag har inte skrivit lika som någon annan. Så... Vi får väl se hur det här slutar. Godkänd lär jag väl va i alla fall förhoppningsvis. Huvudsaken det. Orka ha en massa rester släpandes över jul. Big NO NO.

Ja... Kondtionsdel, it is!


Sis: Jag hittade just en 1 cm lång mask i min cashewnöt. Jag ska aldrig mer äta cashewnötter!
Jag: Åhh, va äckligt! Undra varför man aldrig hittar sånna i choklad, så man kan sluta äta det istället?


Äntligen!

Äntligen en liten springa ljus i mitt skolmörker. Klassisk Massage is the shit! Har iofs inte lärt mig så mycket mer ännu. Vi hann bara byta 1½ gång. Jag har med andra ord bara lärt mig uppvärmningen till ryggmusklerna. Däremot hann K massera mig "på riktigt". Jääävlar. Smärta är nyckelordet. Det var inga få muskelknutor runt min ryggrad. Och nackmassagen ska vi inte tala om. Det strålade verkligen upp i huvudet. Aj aj. Men skönt aj, liksom. Imorgon är det min tur att klämma. Ska bli roligt.

2:orna har certifiering denna veckan. Jag är nästan nervös för deras del. OCH för min egen.
Dag 1: Skriftligt teoriprov på hela kroppens muskler, leder, ligament och you name it
Dag 2: Uppmassering Klassisk massage
Dag 3: Triggerpunkter och strech

Förhoppningsvis får inte vi gå igenom det där förrän om ett år. Hemska tanke. :) Jag är nervös för diplomeringen i taktilen.
image159

Fick reda på idag att vi ha världens kortaste sommarlov. Från midsommarhelgen till ungefär första veckan i augusti. Fyy :)


Dagens

E: Alltså... K. Hur var det man gjorde?
K: Ehh... Jag vet inte riktigt, men det ska liksom bli en sån här... (Visar på mig)
Jag: Hon menar fettvalk, tror jag.

Inget är som väntans tider.

Nu har jag lämnat in intresseanmälan om sommarjobb.

"Behöver ni några sommarjobbare?"
"Ehh... Jag vet inte. Såå långt har vi nog inte kommit ännu..."

Nu återstår bara att se om de hör av sig någon gång i framtiden. De kan väl få en månad på sig innan jag ger upp :) Vore såå skönt att få. Och sååå roligt. Hoppas hoppas hoppas!

Nää... Kaffe och glass låter som en bra idé tycker jag. Jag måste verkligen börja träna snart. Detta går inte ^^

And then? And then? And then?

Som den känner jag mig. Beställningsstolpen i "Dude, where's my car?". Men det är ju som tur var valfritt för Er att läsa, och detta är ju min blogg. Där jag tjatar hur mycket jag vill :) Ni som bara vill ta en beställningsstolpe och trycka den i halsen på mig kan återkomma kvällen den 5 december. Då är nämligen allt det här över. Då hägrar uppmasseringen istället (Anna, jag kommer att ringa dig. Be sure:) ) Men den känns som en fis i världsrymden just nu. Så den går som den går. Äwa är lite mer ödmjuk än Herr Galen :) Herr Galen ser btw ut som Paolo Roberto. Typ enäggstvilling-lik. Bara det säger en hel del.

Jag fick i alla fall panik förut. Kollade på Friskis hemsida om det fortfarande fanns platser kvar på aerobicen, och kastade mig på bussen. Nu sitter jag här med ett näst intill plagierat block. Men hallå... Det finns ju tydligen inte så många rörelser att välja på. Samma rörelser i alla pass i olika kombinationer. Jag gjorde min egen grej av det. (Det kan de ju får tro i alla fall). Nu har jag i alla fall mina block. Nu är jag mer nervös ölver styrkan faktiskt. Det visade sig idag att alla mina muskler också har tagit julledigt. Jag orkade ingenting. Så här klen har jag inte varit sen jag köpte gymkortet. Känns gött att stå framför 30 pers och visa övningar då :P Men men... Får väl käka gröt och köra någon form av hemma-boot camp tills dess :) Jag funderar på att stryka plankan i alla fall. Eller köra lightvarianten. Konditionen löser sig alltid. Det som känns värst är om man får sista passet på sista dagen. Då hjälper det nog inte hur vältränad man är. Vilket påminner mig om att mammsen måste skicka sina blöjspinningbyxor. Man får så jääävla ont i röven av de cyklarna. Och det blir i värsta fall 6 spinningpass. Kommer inte att ha några sittben kvar.

Nu har jag ömkat klart. Nu ska jag motionera dammråttorna och baka scones. Imorgon ska vi köpa en mushane förresten, och börja producera lite pinkis igen. Min klasskompis frågade till och med helt seriöst om vi brukade äta dem själva också? Hon måste verkligen tro det värsta om mig ^^

"Vad ska vi äta idag älskling? Pinkis med makaroner och ketchup?"

Katastrof.

Säg det med Kishti-tonfall. Katta-stooooof. Inga hallelujamoment här inte. Jäklar vilken panik jag börjar få.

[x] Uppvärmning
[x] Dynamisk stretch
[ ] Konditionsdel
[ ] Styrkedel
[ ] Stretch

Ja... Men då har jag i alla fall bara 25 minuter kvar att oroa mig för... Det var väl skönt? Eller inte... *Dunkar huvudet i tangentbordet* Vad ska jag göra med mig själv?

Noskapin is the shit.

Just i detta nu överkonsumerar jag Noskapin för att ta mig igenom min egen uppvärmning. Känns bra detta. Jag har inte ens börjat på konditionsdelen ännu. Hur ska nu detta sluta? Dessutom är det väldigt halkigt på mattan med allt studsande hit och dit. Men men... Det får gå det med. Inte nog med att det är svårt att hålla reda på alla armar och ben. Man behvöer dessutom en magisterexamen i musikanalys för att kunna göra styrkedelen. Hittills har jag bytt låtar ungefär hundra gånger. Bara idag alltså. Men det får väl snart bli som det blir. Jag orkar knappt ha ångest längre. Min hjärna är inofficiellt på jullov, och återkommer pigg och utvilad den 14 januari *Slut på meddelandet*

Jag ska nog gå och köpa mjölk sen så jag kan baka scones till älsk kommer hem. Jag har längtat efter scones hur länge som helst. Jag hoppas att dinkelvarianten är lika god som den "vanliga".

Egentligen har jag inte tid med något annat än skola. Just därför gör jag allt annat än skola. Varför gör jag så? Är det något allvarligt fel i huvudet på mig eller? Det vore väl ingen nyhet iofs :)

Jag suger!

Jag suger verkligen på att skriva personliga brev. Dessutom känns det så jävla muppigt att söka jobb på ett företag som inte annonserar efter folk. Åhhh ångest! Men men... På min "Visionskarta 2008" ska det minsann finnas med som sommarjobb. Och vår lärare har dyrt och heligt lova att det där funkar (Jag är fortfarande skeptiskt, men hoppas kan man ju.) Ska ringa Rättvik imorgon för att ragga referensmänniskor och lite VFU-papper som jag lyckats tappa bort. Kanske kan vara bra att ha lite positiva omdömen att vifta med. Me need sommarjobb! Kanske är lite i tidigaste laget? Men snart börjar ju alla andra och då är jag körd. Att jag har tömt utedass i 5 veckor är väl ingen supermerit direkt... Den är åtminstone inte så svår att bräda. (Alla andra kanske har varit i farten förresten, det vet jag ju inte.) Jag får åka hem och städa i Sälen över jul. Typ 7 dagars erfarenhet av spytorkning kan man lägga till då. DET blir nog jävligt svårt att klå tror jag.

Nä... Nu ska jag gå och suga på något annat. Choklad exempelvis. Eller tandborsten och den kudden.

Tjipp!

Frusen ända in i benmärgen!

Jäklar vad genomfrusen jag är fortfarande. Julmarknad + julskyltning = Burr! Men mysigt. Även om jag är beredd att säga att julskyltningen hemma är bättre? Mhm... Det säger inte så lite det... :) Köpte en torr lussebulle som smakade vetemjöl, en älgkorv och en renkorv. Det var dagens fynd det. Försökte leja Kalle att vinna massor med choklad, men Murphy gick inte på den lätta. Så jag fick ingen choklad den här gången heller. Attans.

Snart blir det fika. Bra fikatid? Kaffe och Tofulines Chokladglass. Smask! Kommer väl vara speedad som en duracellkanin när man ska sova sen. Tur att jag är ledig tills på onsdag. :)

Susanne... Är du säker på att filmen är fiktiv? Jag tror att det är så där det går till i alla religiösa grupper ^^ Jag är heeelt övertygad om det. :)

Idag har jag varit lite kreativ och fixat min låtlista, samt börjat på nervsystemet. Har bara 20 frågor kvar där. Woohoo! Det är ju inte så jobbigt att hitta svaren, eftersom de står på rad efter varandra i boken (Tack för det. Sånt gillar jag.) Men det är jobbigt att skriva :)

Nää... Chokladglassen vinner över datorn nu! Sen ska jag ge mina kräk lite kärlek.


1 2 3 4
1. Märta 2. Kerstin 3. Mats 4. Ludde


Ajöken!

Tha Blobb!

Jag vill bli frisk! Jag vill träna! Jag känner mig som en dallrande blobb som dallrar fram på gatan. Inte för att jag kände mig speciellt fit innan, eller så. Men då kunde jag åtminstone träna och känna att jag gjorde något åt det. Men nej... Bara att gå upp för trappan till lägenheten får mig att låta som Darth Vader, för tusan! Jävla aphosta. Jag är nu inne i fasen "Hosta slem tills du typ spyr", efter det brukar "Hosta, utan att det kommer något slem, tills du nästan spyr" och sen är friskheten nära förestående. Låt det gå fort. Snälla!

Idag ska jag sätta ihop alla låtarna till mitt mycket avacnerade pass. Ujuj.. Det är både korssteg och jumping jacks *haha* Hrmm... Okey. Det är inte avancerat. Men tillräckligt för att ta kål på mig just nu i alla fall.

Snart bär det av till Alster för julmarknad. Myselipys. Men den där snön var ju inte mycke att hänga i granen i alla fall. Blir så trött på den här stan som aldrig kan vara riktigt kall. Jag tror jag ska ta mitt pick och pack och flytta till Jokkmokk eller nåt. Där lär det finnas snö i alla fall. 

Jag kan villigt erkänna att gårdagens biogodis blir dagens frukost. Wonder why I fell lika a blobb. Sjukdom = Tröstätning. Det blir en ond illamående depressionscirkel. Filmen var bra i alla fall. Därför det finns så mycket godis kvar. Det är ett "bra film"-tecken. Se den! Jag kände hur alla fördomar fick lite vatten på kvarnen ^^ Spännande värre, i alla fall.

Nej... Om man skulle ta en macka också?

Bad girl?

Ha. Facebook är roliga. På "Vilken drink är du?" blev jag vatten, men på "Are you a naughty girl?" så blev jag till och med en "Bad bad girl". :)

image153"You're a bad girl alright. No matter who you are around, you make their senses tingle.
You have the ability to make any do whatever you want."








Hmmmpf :) I'm a nice girl... För att citera Jessica Simpson. Någon annan hade dessutom vågar definiera mig som lat :) Elakt. Jag ärväl inge lat? Höhö. Joo det är jag.

Nu ska jag sova en stund och se om huvudvärken försvinner. Inge skööönt!

Bli-frisk-dans?

Om det finns en "Bli-frisk-dans" kan väl någon lära mig den? Jag skulle väldigt gärna vilja träna igen. Gymma framför allt. Det var över en månad sen! Och träningen får nog vänta ett tag till tror jag. Skulle försöka gå runt Krp idag... Men istället för att fortsätta runt fick jag svänga tillbaka vid dagiset och gå hem istället. Andnöd. Den promenaden kändes som ett självmordsförsök. Så... Ingen träning. Hostar och kraxar som aldrig förr.

Bio ikväll i alla fall. Solstorm blir det. Enligt säkra källor är i alla fall boken bra. Så man får väl hoppas att filmen är bra också då. Trots att den fått skitkassa recensioner. Men det är ju bara djupa och helt mysko filmer som får bra betyg.. Så jag är inte det minsta rädd. Jag ser ändå mest fram emot godiset. Vet inte var den här äta-perioden kom ifrån. Och nu har älsket fått för sig att efter nyår ska han sluta snusa, och jag sluta med godis. Jisses. Jag skulle aldrig ha sagt att jag skulle sluta äta godis när han slutade snusa :) Där trampade jag i klaveret minsann. Men jag kan ju bli stenrik då, helt plötsligt :) You never know. Jag har aldrig vågat räkna på hur mycket jag köper godis för varje månad. Så mycket pengar är det :)

Annars går julklappshandlingen framåt i alla fall. Mamma, pappa, farmor och mormor är dock fortfarande ett problem. Det betyder alltså att jag vet vad Älsk och syster ska få i julklapp. Så egentligen gick det inte så mycket framåt med klapparna i alla fall *Hmm* Attans.

Jag har fortfarande inte fått någon jävla lussebulle! Ska jag behvöa baka själv, eller? *suck* Det får väl bli så då. Om två helger kanske. Då börjar skolan lugna sig, och man får livet tillbaka. Ska bli såå skönt.

Nä... Om man skulle diska kanske... Eller sova?

Hmm...

Varför kommenterar man ett 5 månader gammal blogginlägg? Hjärndöd är jag tydligen också... För jag fattade inte ens kommentaren. Hjärnan är väl full med djungelvrål. Får inte plats med så mycket tankar då. Stressätning kallas det, tror jag. :)

Drack kaffe på tom mage förut. Det gav mig världens kaffedarr. Kunde knappt bre mackan sen när jag väl kom på att jag kanske borde äta. Funderade på om det var någon akut Parkinsons jag råkat ut för :)

Ooh vad nödvändigt blogginlägg. Ska man göra något vettigt då kanske? Mja...

Jag hade tänkt ragga sommarjobb idag. Men jag är för feeeg! Jag vet att det värsta som kan hända är att jag får ett nej. Och det är inte hela världen. Inte ens för mig. Men jag drar mig ändå för det. Mes mes mes meees!

Mmmhm... Jag vill flytta nu. Hade varit så mysigt med lite julstämning i lägenheten. Men allting kommer vara packat i kartonger då. Så vi får väl juldansa runt dem istället :)

Om jag blundar så finns det inte?

Precis hemkommen från stan och grupparbete. Blir nog bra. Jag går på sparlåga just nu, och orkar egentligen inte bry mig. Bara det blir godkänt i allt så jag slipper göra om det om ett år så är jag nöjd. I don't give a shit. Ingen bryr sig om betygen i alla fall när man söker jobb. Jag har fortfarande 1001 saker att göra. Därför köpte jag en Cosmo och en påse med Djungelvrål på Konsum som jag ska krypa upp i soffan med. För om jag blundar och tänker att jag inte har 1001 saker att göra... Då försvinner de nog. Är det inte så det fungerar? Eventuellt ska jag göra 40 töliga instuderingsfrågor om Nervsystemet. Jävligt spännande. Eller inte.

Igår skrämde Micke livet ur mig genom att berätta att någon hade kanckat på våran dörr två nätter irad. Tack. Det är verkligen sånt jag vill veta. Runt 4 tiden en natt och vid halv 3 en annan natt. Usch. Stay away. Jag önskar mig en stor människoätande hund i julklapp. Men den ska ha en "dum-människa-radar" och bara äta dumma människor. Logiskt.  Efter att han hade berättat det drömde jag sjuka drömmar. Vi hade sett Insider innan om läskiga indrivare. Så jag drömde att vi var skyldiga folk en massa pengar som kom och jagade oss och hade allmänt hemska saker för sig. Sen vips så blev hela lägenheten fylld med getingar och i nästa sekund så drömde jag att jag hade tandställning igen och att den ramlade ur och tog alla tänder med sig. I nästa stund drömde jag att jag vaknade hemma hos typ Per Nuder. Vilket är väldigt skumt. Jag är totalt ointresserad av politik, och det är inget jag brukar fundera över. Kanske har hört hans namn på bussen i förbifarten? Min hjärna har inte varit så logisk inatt helt enkelt.

Nu blir det Cosmo och godis. Djungelvrål är nog jättebra mot slemhosta. Det är jag övertygad om. Förresten så snöar det. Och om det hade legat kvar på backen så hade jag nästan varit glad. Men nu är det bara typiskt äckligt Karlstadsslask.

Herrå!


Julafton för mig!

Var till Susanne och Johanna och provade kläder som skulle slängas. Fick med mig en hel kasse med tröjor hem. Och två par fina skor. Som en lill-jul för en shoppinghatare som mig.
Massor med fina kläder utan att gå i en enda affär och våndas :)
En stjärna i himlen till dig, Johanna!

image151

Imorgon blir det tidiga tåget 06.30 från stan. Till Torby innan lunch, och sen stressfysiologi efter det. Jag har varken gjort några yogaandningar eller någon avslappning >_< Men jag glömmer verkligen hela tiden. Får väl ställa andnings-och avslappningsalarm eller något :) Fredagen blir i alla fall ledig. Då ska jag sätta igång på allvar med passet. Nästa vecka ska vi ju massera och då har vi fått mail om att vi ska planera egen-tid på kvällarna. Som det kändes efter taktilen kommer jag nog vara rätt mosig efter kroppsmassagen.
Men jag ser fram emot att få knåda!

Fredags- och lördagsmys blir det också. Idol på fredag och bio på lördag. Blir ju inte bättre.
Sen är det julskyltning på söndag.
Mys mys mys.
Om det bara kunde bli lite snö tills dess också!



Jingle bells, jingle bells....

Jorden calling!

Hallå. Energin? Hör du mig? Nej... Tydligen inte. Senaste två dagarna har jag inte velat göra annat än att sooova. Vet inte vad det är för fel. Det visar sig väl framöver. Fick helt galen kramp i vaden inatt också. My god, så illa brukar det inte vara. Och jag säger brukar eftersom jag har haft det varje natt i typ 2 veckor nu. Lite drygt. Inte så skönt. Bara ena vaden också. Den är rätt mör nu. Eller öm kanske är ett bättre ord.

Herr Galen har fått skäll från våra lärare också. Jag trodde inte att vi hade såå mycket ångest för passet..? Men tydligen. Ryktet säger också att det är lärarna som klagat mest, eftersom vi typ sovit på deras lektioner efter fysen. Men konstigt att man somnar på avslappningen när man får madrass, täcke och kudde och går upp 5 på morgonen? Nej. Men men... Han skulle göra om upplägget i alla fall. Får väl se vad det blir istället då. Bara han får vara kvar som lärare. Han kanske inte är så pedagogisk, men han är jävligt bra på det han gör. Som sagt... Alla instruktörer framstår som mesar efter att man haft honom.

Imorgon ska jag på dansaerobics. Höhö. Jag som hade svårt att hålla koll på armbar och ben på den vanliga aerobicen. Får se hur det går :P Men roligt att göra något annat. Annars är det bara den jävla medel-jympan och alla de passen är lika. *Znark* Efter jul blir det i alla fall 2 aerobicpass och 2 step-passi veckan. Och tre yoga! Äntligen. Kanske man kan bli lite rörlig igen.

Nu ska jag lyssna på lite mer skräpig aerobic-musik. Förstår inte vad det är för människor som gör dehär skivorna. Man blir ju gråtfärdig så dåligt det är. :) Mat kanske man borde handla också? Ähum... Jo...


Skönt!

Vi fick ta tidiga bussen hem idag. Hur underbart som helst att vara hemma 14.00 istället för 16.00. Nu borde jag ju se till att göra något vettigt de två extra timmarna också. Hmm... Slappa framför tvn? Jag är helt täppt idag. Orkar egentligen ingenting. Lovar att min hjärna simmar omkring i världens snorhav just nu. Blääh. Kanske inte var så bra att träna igår... Men men. Det var ju bra. Skrev ihop mitt pass på bara 30 minuter. Ganska bra med tanke på att uppvärmningen tog två dagar? :)

De där människorna som ska ha våran lägenhet och gääärna ville ha den tidigare ville inte betala halva hyran. De ska inte in en minut tidigare då heller. Får väl skylla sig själva om de får bo här i tapetklistret sen då. Blir så trött på folk som alltid ska vela fram och tillbaka. Eller ja... De visste ju hela tiden att de ville ha den tidigare om de fick den iofs. Men hey... Jag betalar inte sååå gärna 11000 i dubbelhyra.

Nu ska jag ringa mammsen och avskriva julklappsönskan om underkläder, och ändra den till pengar. Igen.

Ajöken.

Grattis.

Huvudvärk, irriterad och svullen hals + förkylning och slemmig hosta. Trevligt värre, tycker jag. Precis vad jag har sett fram emot. Det här var inte min plan. Min plan var att bli sjuk först vid jul. Då har man i alla fall lite tid till att vara sjuk. Ajja... Får vara lite inbillningsfrisk ett tag då. Eller så kanske vi kan ta lite vinterkräksjuka på detta?

Aerobicen var hur rolig som helst. Men jag är helt trött i huvudet nu, och inte alls speciellt mycket klokare tror jag. Men jag ska i alla fall försöka börja på passet nu. Köra dansaerobics på torsdag också kanske. Även om jag hoppas att jag har mina 40 minuter då redan. Det går ju alltid att modifiera lite. Var värsta klassträffen på Friskis också. Hela tre stycken till hittade jag där. Roligt. En av dem var till och med på samma pass... Men det upptäckte jag ju inte förrän efteråt ^^ Blindstyre. Just ja... När Älsk hade hämtat mig och vi var på Shell och köpte halstabletter så kom jag på att jag hade glömt mina skor på Friskis. Mina vanliga skor alltså. Det var så vi hamnade på BK. I ren protest från den hungriga sambon :) Han tyckte jag borde ha senilsnöre på alla saker jag äger :P


Idag:
Frukost: 2 koppar te, 2 mackor
Lunch: 1 kycklingburgare, 2 hasselbackspotatisar, ett glas 7-up
Middag: Köttbullar och makaroner, 2 morötter, vatten
75 minuter Aerobic
Just nu: 1 cheeseburgare, 1 liten strips, 1 liten cola


Imorgon blir en sån här dryg dag då man önskar att man hade bil. Börjar 10.40. Åker 07.39 från F-höjd. Slutar 12.10. Missar med största sannolikhet 12.10-bussen och får då ta 14.50 tåget. Hemma tidigast 16.00. Det är vad jag kallar bra förbindelser.

Nu mera plugg! Tack och lov att K-masen är klar i alla fall!

Men sluta jävlas då.

På dagens schema står Kroppsmassage, Fysiska träningsaktiviteter och sen ett Aerobicspass på Friskis. Jag borde ha börjat plugga vid 9 ungefär... 1½ timme senare sitter jag här och bloggar, och har inte gjort något vettigt. Det här med planeringar funkar inte för mig. Eller så kanske det hade funkat om jag har skrivit upp dem? Det där kalenderna jag köpte ligger här någonstans, knappt använd.

Annars så fuckar sig halsen fortfarande. Idag är den dock rätt så svullen och gör ont :( Men Aerobics blir det ändå. Mitt mål (återigen det här med planering...) var att mitt pass skulle ha varit klart senast igår. Jag har inte ens en uppvärmning, styrkeövning eller ens en enda låt. Men det löser sig. Det är ju inte förrän vecka 49. Det är ju "bara" 47 nu.

På torsdag förmiddag ska man besöka vinterkräksjuka Torsby också. Jäkligt trevligt. Not. Kunde förmodligen inte ha tajmat det bättre. Men så är det. Det är ju obligatoriskt också. Vi ska sticka i finger. Hujeda mig. Jag har aldrig gjort det. Och nålar gör mig illamående. Spelar ingen roll om de är 2mm eller 2 meter.

Nej.... Jag har 30 kroppmassage-frågor kvar att göra. Får väl sätta igång, I guess.

Mums och mätt.

Jag skulle seriöst kunna leva på hasselbakspotatis och beranaisesås. Det är sååå grymt gott. Vi åt kycklingburgare till. De var också ganska goda. Men jag är ju en sucker för potatis så... Och sås. Mmm SÅÅÅÅÅS!


Ajaxdoft.

Äntligen är diskberget utrotat och dammråttorna bortjagade. Istället för damm och smuts luktar det Ajax. Underbart. Så himla skönt när det är gjort. Nu kan jag dessutom koncentrera mig på att plugga imorgon, istället för att störa mig på hur stökigt det är runt mig. Förhoppningsvis får jag massa saker gjorda :) Det skulle definitivt behövas.

Annars är jag trött. Inte kommit i säng före klockan 3 en enda dag den här helgen. Inte bra :) Och då har jag ändå bara varit hemma. Så kan det gå. Får väl igen det till slut.

Ryktet säger att det finns lite godis kvar... Och någon lär ju förbara sig över dem innan de blir gamla. Sååå...

Höres!


Bästa julklappen, och en påse nötter.

Bästa julklappen står nog mammsen för. Hittills i alla fall. Nämligen att jag får shoppa loss på Underverket när jag kommer hem. Ja tack! Det behövs. Kanske man får en något levande rygg, som inte behöver tränas konstant :) Men det kanske inte är meningen att man ska veta om sina julklappar. Men så fungerar det inte hos oss alltid. Ända sen jag var yttepytteliten har varit med och handlat mina julklappar tror jag :) Roligt ändå.

Annars lyssnar jag på Regina Lund nu. Måste säga att vissa låtar är okey, medan andra är helt värdelösa. Nästan så jag skulle kunna göra det bättre själv. Gud vad jag skriver vettiga saker idag känner jag. Förresten så addade ännu en nöt min msn idag. Jag förstår inte varför de dras till mig? Har jag någon magnet på mig?

"Hej!"
"Hej?"
"Hur mår du?"
"Bra. Var hittade du mig?"
"På lunar. Det okej?"
"Är det väl."
"Bra. Vad heter du?"
"Gissa tre gånger?"
"Va?"

Ehh... Hello, Stupid? För det första heter jag KillerLillaMARIE på Lunar. Och LillaMARIE på msn? Hur är det möjligt att man missar det? Men... Jag antar att det kan hända även den bäste. Eller... Nej. Det kan det faen inte. Min blocklista spricker väl snart.

En dag i Frossandets tecken.

Känns som om att skräpär i princip det enda som jag har ätit idag (And I love it!) . Eller ja... Jag åt ju faktiskt 2 mackor och te imorse. Sen bar det av på dop där det blev tårta, muffins, bulle, kaffe, godis... Och så vidare :) Hemma igen blev det godis och kex och ost. Nu har vi precis ätit smörgåstårta och lite mera godis. Här näst väntar grönsaker och dipp. Och kanske lite godis?

Försökte hitta lite träningsvideor till Aerobics på internet.
Men söker man på det får man mest upp porrfilmer. Var logiken i det ligger, det vet jag inte. Men men... På CDON får man till exempel upp Carmen Electras Aerobic striptease-videor. Kanske ska köra det med klassen? Vi har ju redan sett varandra så nära nakna man kan bli, utan att vara det, så... :) Nej då. Ska på ett pass på måndag. Sen blir det att hårdköra här i vardagsrummet. Eller hallen blir det väl, eftersom jag behvöer en spegel. Call on me-faktorn är hög.

Nää... Här blir det ju inget ätet.
Herrå!

Otippat?

Otippat att ännu en bra åkte ut ur Idol, medan de dåliga stannar kvar?

Nope. Inte det minste otippat.

En bra nyhet är i alla fall att Marabou Nonstop är jättegod!
Och så köpte jag en godispåse också.
Den ska jag äta nu.
Först te och macka med älsket.
Myyys!

Perfekt fredag, som en klok dam sa tidigare ikväll ;)

Att hålla löften,

Jag kommer med ganska stor sannolikhet att bojkotta Idol ikväll. Precis som utlovat. Kvällen tillbringas hemma hos Susanne. Skräll? :) Och vi har enats om Dobidoo (Eller hur fan det nu stavas.). Roligt. Annars brukar jag bli lätt schizofren av att zappa mellan 1:an och 4:an, men nu slipper man ju det :) Hur som helst så hoppas jag att Christoffer gör en skiva. Jag skulle till och med kunna tänka mig att köpa den skivan. Fast det är klart... Hur får man annars musik? *host*

Det ligger en Marabou NonStop på mitt bord nu. Ikväll ska det äntligen ske. Det stora smakprovet. Taaadaaammm! Sedan lovade MajGun mig choklad i julklapp. Hon är snäll hon. Förra julen fick jag också. Så mycket att det räckte jäääättelänge! :) Om det räcker länge för mig så är det mycket. Jag är en riktig candyrat.


Idiot?

Eller bara född utan hjärna? Någon addar msn. Jag brukar acceptera, eftersom det skulle kunna vara någon man känner. Oftast är det ju det. Idag var det tyvärr inte så. Istället kom det upp en visningsbild på en något photoshoppad snopp (Hoppas jag, annars var den bra vanskapt.).

Puckot: "Hej, ser du min bild?"
Jag: "Är du en hormonstinn fjortonåring, eller bara exhibionistisk? Svårt att säga vilket som skulle vara mest avtändande."
Puckot: "Haha. Vill du se mig i cam?"

Ehh ja... Köp dig en ordbok lilla vännen så att du kan slå upp ordet "avtändande". Det betyder inte "Jag vill ha dig. Nu nu nuuuuu!" Det är väl inte lätt att inte vara lika smart som mig. Jag fattar ju att alla inte kan vara det. Men det är allt bra sorgligt att se.

Annars så är tvätten snart klar. Sen blir det stan runt 12-tiden. Julklappsshoppiiing!!! Det är min shoppaholictid på året det. Jag älskar att köpa saker till andra ^^

Träna i eftermiddag kanske? Känner mig lite sugen. Faktiskt.

"Älsk... Kan vi åka till IKEA på lördag och köpa lussekatter?"
"Ska vi åka dit bara för att köpa lussekatter?"
"Jaaa...?"

Heeelg!

Äntligen är långhelgen här! Woohoo! Underbart. Veckan hae gått ganska snabbt ändå. Men alltid skönt med ledighet ju. Mycket plugg att göra då. Vad sägs som alla ben i hela kroppen + bålens muskler + leder och ligmanet på latin? Inget man lär sig på en pisskvart. Och jag borde dessvärre redan kunna det. Om nu kunden bryr sig om ifall man masserar quadriceps femoris eller främre lårmuskeln? Troligen inte. Men det kan väl vara nyttigt kanske.

Imorgon blir det ju ingen Idol heller. För det har jag lagt på hyllan. (Vi får väl se hur det går med det.) Tvättning blirdet klockan 7 i alla fall, och sen shopping på stan. Börja med julklapparna. Har beställt 1 och ska beställa 4 stycken till på onsdag. Julkänslan börjar infinna sig nu. Where's the god damn lussecats? Bara det som fattas nu. Och snön så klart... Den kom, och försvann lika snabbt igen. Men man kan ju inte få allt. Får hoppas det hinner bli lite snö hemma tills man åker hem. Så är livet frid och fröjd igen.

Annars har Anna fått äran att vara den första i vänskapskretsen att få en massage, utanför läxan. Nu är det liksom i princip safe. Nu borde inga missöden inträffa. :) Fick en väldigt kreativ tanke i duschen. Typ träningscenter + spa skulle man öppnat. Typ ett mini-Selma alltså. Men ryktet säger att det redan finns lite luddiga planer på det i den här stan. Men det var en fin, men ack så kort, tanke.

Jag är i alla fall hungrig. Min köttfärssås smakade uck. Vet inte vad som gick fel, men gott var det inte >_< Så jag åt några tacochips och drack ett glas mjölk. Hälsan själv. Det är jag det.

Sug och svälj!
Trevlig helg!

Utmaning och dumma tåg.

Blev utmanad. Trodde jag skulle slippa denna, men tydligen inte :P MajGun var skurken som utmanade mig.
 
Här är reglerna:

1.Länka till den person som utmanat dej.

2.Berätta 7 sanningar om dej själv.

3.Utmana 5 personer i slutet av ditt inlägg.

4.Lämna ett meddelande till dem du utmanat.

1. Jag kan äta en halvliter chokladpudding på under 15 minuter (Try me! ;) )
2. Jag är väldigt oekonomisk.
3. Jag avskyr att shoppa kläder (Om någon har missat det alltså.)
4. När jag var mindre och hade målat på mamma och pappas sovrumstapeter skyllde jag på våran new foundland, Rocky. (Av någon anledning trodde de inte på mig.)
5. Jag bet på mina tånaglar när jag var mindre. (Nu vet jag itne ens om det är fyskiskt möjligt längre. Jag tänker nog inte ta reda på det heller :) )
6. Jag hade min första fylla vid 18 års ålder.
7. Jag blev av med oskulden vid 14 års ålder (Det gäller att prioritera. ^^ )

Alla jag känner har typ redan gjort denna utmaning. Men om man vill får man göra den.


Annars så fick tåget "lokskada" idag när vi skulle åka hem från Sunne. Efter 30 minuter kom de på att de skulle sätta in bussar istället. De skulle komma en timme senare, alltså 17.30. Nej tack. Så kom det en ranglig rälsbuss från Torsby istället. Det har aldrig tagit så lång tid hem från Sunne. Gud va segt! Har aldrig varit med om värre. Varför kan inte sånt hända på morgonen istället när man ska till skolan? Är det du igen, Murphy? Kom hem 1½ timme senare än beräknat. Drygt.

Imorgon är sista skoldagen denna veckan. Sen blir det lång helg fredag-måndag,och sovmorgon på tisdag. Det innebär alltså att jag får sova ända till 06.00-06.30-tiden ungefär. Lyxigt värre. Sen ska vi ha den underbara processhandledningen. Sitta och bikta oss. Eller snarare bli praktiskt taget tvingade att berätta saker man inte vill, bara för att tiden ska gå. Eller något. Men jag och mina två Polare är ju de enda i hela klassen som inte gillar det. Så vi är skapligt nerröstade. Jag antar att det finns någon psykologisk anledning till det också. För man kan ju helt enkelt inte bara ogilla saker. Det går inte. Icke icke. Måste ligga ett trauma bakom det. Helt klart. (Och ja... Jag är ironisk.)

Har första julklappen här nu också! Gick snabbast. Beställde i förrgår och hade det idag. Inga Adlibirs-dagar där inte (Alltså ca. 5 Adlibrisdagar = 2 veckor i vanlig tid). Vad jag ska köpa till Älsket har jag fortfarande ingen aning om. Jobbigt det där. Men ett hett julklappstips är www.personligalmanacka.se Hur bra som helst tyckte jag! En sån ska jag ge till mig själv någon gång :)

Nu ska jag äta upp resten av kladdkakan. Sen sova. Mahahahaha. Åhh just ja. Jag skulle ju läsa ut en bok tills imorgon också. OCh göra en avslappning. Egentligen 2 men... Äcsh. "Fokusera på din andning i 20 minuter". Sånt blir jag bara rastlös av. Jag kör mest snabbisar jag. That's my style.

Herrå!


Skallebank.

Jag är inte helt säker... Men jag misstänker att Herr Galen håller på att undersöka hur mycket som krävs för att vi inte ska orka stå på benen längre. Det konstigaste är att när man är så slut så man inte orkar röra på sig, så får han en ändå att orka mycket mycket mer. Han är jävligt grym, helt enkelt. Tänk om alla instruktörer var så. Jäklar va vältränad man skulle vara :) Något att sträva efter. Idag körde vi i alla fall 1 timmes Body Pump, 1 timmes Body Combat och 1 Timmes spinning. Där emellan körde vi en massa teknikövningar. Spinningen där på slutet gjorde gott i alla fall. Blev skapligt pigg efter det, trots att man var som en död sill innan. Ont i rumpan dock. Cykla är nog det mest obekväma man kan göra :) Får införskaffa ett par blöjbyxor och köra spinning nu och då tror jag. Det var riktigt roligt. Men då kräver jag en lika bra instruktör. Annars är det bara slöseri med tid :) Han upplyste oss också om att han aldrig hade behövt peppa en grupp så mycket som han behövde peppa oss idag. Men hallå... Vi hade redan tränat 4 timmar innan. Konstigt? Nej :) Nu har jag dock grym huvudvärk. Lite vätskebrist kanske? Ändå har jag druckit 5 flaskor vatten. Well well...Intresseklubben antecknar frenetiskt. Pennan brinner. Flaggan i topp. Please, call CNN!

Nu har jag i alla fall snart ätit en halv kladdkaka. Väääldigt gott var det. När jag mötte grannen på väg upp från tvättstugan hade jag kladdkakssmet i halva ansiktet. Jo... Det är sant. Det är sånt som bara jag lyckas med. Det är nästan värre än att bli ertappad med fingrarna i kakburken. :)

Nä... Om man skulle göra en avslappning och sen sova? (Ta ett djuuupt andetag. Spänn vänster ben. Andas ut, och känn hur avslappningen sprider sig i kroppen.....) I know. Jag är skitbra. Ni ska höra mig in action. Låter precis lika drogad som de på avslappningsbanden ^^

På återskrivande, alles!
Ajöken!

Jag kan sova gott inatt.

Dagen D är slut. Uppvärmingen är avklarad. Det gick utan några större missöden. Jag var till och med i takt hela tiden. Fick lite beröm också, tänka sig. Dock blev det ju inte så mycket prat som det borde ha varit. Det får bli nästa gång. Nu tänker jag inte ta ett koreograferat steg till förrän på torsdag eller så. Då ska man börja snickra ihop nästa grej.

Mmm... Om man kanske skulle ta och fixa något ätbart kanske. Känns som det vore på sin plats. Huvudet är helt tomt på skrivbara saker nu. Dels för att spänningarna har släppt och dels för att det mest cirkulerar ätbara (Inte alltid så nyttiga) saker där just nu. Om någon undrar så förde jag kostdagboken i en vecka... Sen la jag ner. :) Kanske någon gång i framtiden.

Tonfisksallad nu. Mums!

Jag ser ljuset!

Jag kämpar på här. Kom nästan alldeles nyss på att jag skulle byta låt. Och jäklar. Vilken skillnad! Nu är det rätt takt och allt. Konstigt att det gick segt förut? Jag säger ju att jag inte är så musikalisk av mig. Jag tror att min mamma såg det tidigt. Det var därför hon aldrig skickade in min lapp till musikskolan. Kort och gott... Nu börjar jag se ljuset i tunneln. Och jag hoppas verkligen att det inte är tåget.

Den underbara musiken jag ska jympa till (Det låter verkligen skittöntigt.) är Daze - Superhero lover och Rednex - Cotton eye Joe. Ni ser ju. Det blir liksom inte bättre. Från början skulle det ha varit Vengaboys - Boom boom boom och Daze-låten. Men Vengaboys spelade ju bara fel, så de får faktiskt skylla sig själva att det blev ratade.


Tuffe-tuffe-tuffe-tåget går
ut i vida världen.
Den som 50-öre har
får följa med på färden?

Trevlig kväll, trots allt.

Jo... Det här med våga vägra Nöjes och Arena gick ju inte riktigt enligt planerna. Till slut hamnade vi faktiskt på Nöjes, om sanningen ska fram alltså. Anledningen till det var att L var där, och det var inte direkt igår man såg henne. Så efter att ha missat bussen och istället skaffat skjuts var det dags att ännu en gång äga schlagerbaren. Mest satt vi nog ner och dansade en och annan mystisk dans i soffan faktiskt. Det är verkligen en helt underskattad dansplats, om ni frågar mig :) Var lagom mycket folk ute, och inte allt för många fjortisar heller (Nej, fjortisar är inte folk.). Än en gång bevisade dock bartendrarna (?) att de inte är i närheten lika bra på att blanda drinkar som de är på Ankan. Min Baileys + Minttu + Mjölk smakade... Ja... Mjölk. Undra om han glömde själva alkoholen.

Efter Nöjes blev det, helt enligt traditionerna, ett välbehövligt Whopper Meal på BK. Smaskigt. Sen köa i 100 år innan vi fick tag på en taxi. Vittnen säger att jag, trots att jag inte var direkt full, inte var så smidig när jag kom hem klockan 4 imorse. Ooops. Man kan inte alltid lyckas.

Idag har jag brottats vidade med uppgiften. Jag gav upp till slut och gick hem till K. Vi slängde ihop varsin uppvärmning på rakordtid, och just i detta nu borde jag lära mig den. Men min hjärna är sååå seg. Den vill ingenting. Ska ta tag i det om ett tag. Så jobbigt att räkna, prata och röra sig samtidigt. Det här med att göra flera saker samtidigt har aldrig varit min grej. :)

Stress!

Då var det utgång då. OM jag får ihop min uppvärmning ska jag gå ut ikväll. Så lät det imorse. Hur tror ni det har gått då? Rätt gissat. Det har gått lika bra som små barn och trasiga klockor. Inte alls. Så morgondagen är räddad. Jag tror jag kör ett block i alla fall. Freestyle verkar ju inte gå så bra... 10 rörelser på bara 2½ minut. Hälften kvar med andra ord. *kräkas på*

Det blir en "lugn" kväll, med andra ord. Därför köpte jag 13%-igt vin, medan Anna köpte typ 6%-igt. Får väl se hur det går. I värsta fall får jag väl sjukanmäla mig måndag-onsdag :)

Inte en enda tvättid fanns det heller. Mina träningskläder luktar inte tårta. Får vä'l tvätta dem för hand imorgon. Stress stress stress.

Nu ska jag knalla iväg till Susanne. Får se var vi hamnar sen. Koriander var det tänkt, men där var det ju 23. Elakt. Våga vägra Nöjes och Arena i alla fall. Sen kan jag gå vart som.

Herrå! Vi ses i dimman.

(Jag har varit ute så ofta på sistone, så jag måste nog snart starta en party-kategori ^^)

Gah!

Då var jag igång med uppvärmningen då. Men ångesten är total. Milt uttryckt. Jag har typ 6 övningar, och jag lovar att de inte tar mer än en minut. Kan länga dem lite, men vem orkar göra samma övning i 300 år? Åhh, detta kommer ta hela livet att göra. Tänk att 5 minuter ska ta sån tid. Jag beundrar alla instruktörer. Det gör jag verkligen. Samtidigt håller jag just nu på att begrava min egen instruktörsdröm. Hälften av alla övningar jag hade tänkt mig från början får man antingen inte ha med i uppvärmningen, eller så passar de helt enkelt inte ihop med resten. Jisses. Ska det vara sååå svårt! Blir ett medelpass klockan 15 för lite inspiration. Det verkar onekligen behövas. Man kanske skulle ladda ner en träningsdvd? Skrev jag det? Köpa menade jag ju. Så klart.


Vet ni hur mycket godis det kommer gå åt innan jag är klar med det här?

Om jag hinner klart med mina 5 minutes of fame så blir det i alla fall utgång ikväll. Med mycket tur och tålamod, och lite mindre bloggande kanske jag hinner med det.

Ajöken.


Smärta i hjärteroten!

image24

Va fan är det för jävla människor som inte röstar på Christoffer, men som röstar på typ Daniel och Amanda?
Den ena har typ spasmer och den andra sjunger falskt.
Fyyy vad illa.
Jag ska inte titta mer på Idol i år.
Bojkott bojkott bojkott.

En ny chans.

Gick på Core idag. Kände att det var dags att ge det passet en ny chans. Men denna gången var det en annan instruktör. Tack och lov säger jag. Bra instruktioner och peppande :) Brände som attans i de stackars magmusklerna. Skönt som bara den. Hoppas att det känns imorgon också. Blir nog ett medelpass imorgon. Med Den Duktiga hoppas jag. Inte Den Lönnfete. Ytterligare en sak att jobba på innan man blir någon form av instruktör. Otränade instruktörer inger inget förtroende. Så är det med det. Enligt mig alltså :)

Måste börja fundera på hemtentan i Stressfysologi också. Både på den mentala och fysiologiska delen. Funderar på att skriva om målbilder och mental träning vid styrketräning på den mentala biten. Fysiska biten vet'e tusan alltså.

Annars så är det svinkallt i den här lägenheten. Så var det förra hösten också innan elementen behagade att sätta igång. Burr burr. Nästan så det hänger istappar i taket. Och så vill jag ha godis. Kanske skulle ta en tripp till Pressbyrån. Mmm... Det vore något det. Egentligen tror jag bara att det är okynnesätning på G. Kanske inte är sååå sugen innerst inne. Men vem bryr sig? ^^

Insikt.

På alla kort som jag är med på på Facebook är jag full. Illa illa :) Bra intryck? ^^ Jag fick dessutom en flashback från Anna-festen idag.

"Vad pluggar du nu då?"
"Jag läser till Hälsoterapeut."
"Jahaa... Är det därför du står här med en öl i varje hand?"

Hmm... Ja just det. Vem jag pratade med minns jag inte. Men ändå ^^ Jag festar inte så ofta... Men det är bara då som jag fastnar på bild :)


Opassande.

Blev en ofrivillig, men ack så välbehövlig, vilodag idag. Min vad gör så jävla ont. Det är bara högervaden också, och det känns inte som träningsvärk. Därför får den vila idag. Opassande att det kommer just nu. Halsen börjar ömma också. inget sånt. Jag vill inte köra passet någon annan gång. Jag vill köra det på måndag när alla andra kör, så att de glömmer det snabbt om det går på tok :) Självuppfyllande profetia: Eftersom jag tror att det kommer gå på tok, så kommer det att göra det också. Inte bra. Inte tänka så.

Vad ska man äta idag då? Varma mackor med tonfisk och tomat? Mums. Det var länge sen! Just nu sitter jag och knaprar choklad. Inte så värst bra. Men himla gott.

Vet ni vad dagens guldkorn är? DET ÄR HELG!

Det är över!

För denna vecka. Ingen mer fysträning på schemat. Skolschemat i alla fall. Imorgon, fredag, lördag och söndag ska jag till Friskis och inspireras. Jag hade, trodde jag, mitt uppvärmningsblock klart. Men nej. Sen sa Herr Galen "Så här får ni inte göra, och inte det och inte det och inte det". Och vips, så var det typ step touchen kvar. Jag misstänker att mina älskade vänner inte vill köra det i 5 minuter. Kan kanske bli liiite enformigt :) Men men... Jag är fast besluten att ro den här båten i land. Kanske till och med i takt till musiken. Får låna en skiva imorgon. Hoppas det är tydliga 1:or. Annars tar jag vilken låt som helst från datorn och kör till. Jag orkar inte komplicera det för mig själv första gången.

Idag fick vi lite beröm också. Han hade aldrig haft så hög närvaro tredje dagen på en utbildning förut. Eloge till oss. Men det var jääkligt kämpigt att ta sig upp imorse. Hujeda mig.

Nu blir det mat. Sen ska jag massera. Snark snark. En månad kvar till uppmassering. Hoppas att man sätter den! Det vore ett bekymmer mindre. :)

Smärta!

Jag kan inte beskriva med ord vilken jävla smärta jag känner i kroppen just nu. Ont i varenda muskel och blåsor på fötterna. 9 jävla timmar har vi tränat på två dagar. 3 igår och 6 idag. Mjaa... Det känns. Jag vill inte veta hur det kommer kännas imorgon. Just nu känns det typ som om att någon körde över mig med en ångvält, backade tillbaka över mig och sen körde framåt igen.

På måndag ska uppvärmningen vara klar, så helgen går väl åt till det. Måste hitta bra musik med tydliga 1:or och 8:or. Nej, jag fattar fortfarande inte det där. Idag gjorde vi uppvärmning i grupp, och jag tror jag var i otakt heeela tiden. Men det blir nog bra. Jag har inte sämst taktkänsla i alla fall. Men nästan.

Undra om man orkar köra Core imorgon? Ryggen och magen är nog de mest förskonade muskelgrupperna. Så de kanske kan behvöa en omgång... Det får vi väl just se. Efter att ha svettats en hel dag utan en chans att duscha känner man sig mindre fräsch.

Däcka i sängen låter ganska skönt tycker jag.
Godnatt!

1:or och 8:or och block...

Aaaah! Kaos i mitt huvud. Det finns en enda anledning till att jag inte vill bli gruppträningsinstruktör. Det är att jag inte kan det här med takter. Annars hade jag tyckt att det hade varit skitkul. Men takterna är ju tydligen ganska viktiga. Idag försökte vår kära galna lärare förklara det här med takter för oss. Majoriteten av klassen satt som fågelholkar. Jag var en fågelholk. Efter lunch trodde vi att vi skulle få köra ett pass med herr Galning. Men jaha ja... "NI ska köra uppvärmningen!". Ehh ja... Jag gjorde rörelser i inte allt för mycket otakt... Kanske? Övergångarna mellan rörelserna var ju knappast vackra... Och det bästa... På måndag ska vi ha fixat en uppvärmning. I takt, helst. Ja jävlar... Vecka 49 ska vi ha ett pass på minst 40 minuter. Wish me luck. Inte en enda sekund ska vi vara i gymmet. Buuuhuuu. Men ja... Efter typ en halvtimmes uppvärmning var det dags för Bodypump och det var inte tillåtet att någon gång ha mindre än 10 kg på stången. Det blir ganska tungt när tekniken suger knoge. Sen trodde vi att det var slut på pinan. Men nej... Då körde vi igång med Yoga och Pilates. Så... Det blev inge Friskis för min del idag. Kanske orkar mina tappra lemmar masa sig dit imorgon.

Om någon är skitbra på det här med 1:or och 8:or är denna person mycket välkommen att höra av sig. Kakor utlovas som belöning. Eller vad som helst. Bara jag får hjäääääälp!

Graviditetstest.

Haha. Det här är säkert 100 år gammalt, men jag är ju lite seg av mig. Enligt det här graviditetstestet kommer jag snart att få en pojke med rött hår och bruna ögon. Och vem är pappsen? Michael Jacksson. Ve och fasa. Blev liiite mycket att dricka den kvällen, eller? :)



image148
Kommentaren till bilden var: OMFG! We didn't even know that Michael Jackson had DNA compatible with Earth women. Don't blame us if your kid turns out to be a Smooth Criminal.

http://thepregnancytester.com/


The end.

Snart är helgen över. Igen. Jag längtar nästan efter Universitetet igen med två föreläsningar i veckan. Det vore väldigt skönt emellanåt. Men men... Det är ju roligt när man väl har släpat sig dit. Oftast i alla fall :) Denna veckan borde det bli det. Men de flesta har längtat som galningar efter träningsläran, och risken är väl att förväntningarna är skyhöga och att ingenting i världen kan leva upp till dem :) Den som lever får se. Att tillbringa tre heldagar på SPA tackar man ju inte nej till.

Nu ska jag i alla fall slänga mig i duschen, äta något och sen pipa iväg till Basungatan och massera med en klasskompis. Sen kommer hjärnan vara helt mosig resten av dagen. Ikväll ska jag kanske se Idol-reprisen om jag kommer ihåg. Jupp jupp...

Ha en bra dag.

Minne som en guldfisk.

De ringde från Rumpan för en timme sen ungefär och upplyste mig om att min jacka hängde kvar där. Konstigt tyckte jag, eftersom jag absolut inte hade något minne av att jag hade den på mig när jag gick dit. Jag var helt säker på att den var hos Anna. Se så fel man kan ha. Allting var kvar i jackan i alla fall, som tur va :) Älsk tycker bara att jag är väldigt pinsam. Och äcklig. :)

image147

Här är jag och min partypolare Barbie. Snodde bilden från hennes blogg.
Är vi inte tjusiga, så säg? :)

Nu är jag sjukt sugen på något riktigt onyttigt att äta.
Hittills har jag ätit en chokladboll och druckit ett enormt glas o'boy :)

Anna-fest + Marie + Janet = ?

Typ... Fjortisfylla kanske? Hinkade i mig mina öl på mindre än två timmar. Sen tyckte Janet att vi skulle kolla läget på Rumpan, där hon sen bjöd på en öl och en cider. Jaha... Så tyckte jag såklart att jag skulle bjuda tillbaka på en gång och begav mig mot Duett 5 för att hämta mitt kort. Och det var ungefär så långt jag kom. "Poff" sa det i mitt huvud så var raka linjer det sista jag kunde gå på. Gå över huvudtaget var praktiskt taget omöjligt. Så... Jag ringde Älsk (försökte i alla fall, men jag ringde väl typ 10 andra innan jag kom rätt) och sa att han fick hämta mig NU. Sen vandrade jag iväg med Lara-outfitten efter vägen. Jag pratade med någon, men jag minns varken vad de sa eller vad jag sa tillbaka. I bilen blev jag hysterisk över att jag hade tappat min pistol, men Älsk var vänlig nog att berätta att jag höll den i handen. Så kan det gå.

Fick en del komplimanger över kläderna. Kanske berodde på att jag typ inte hade några på mig? Men det var ju bra att folk såg vad det föreställde i alla fall. ^^

Vaknade imorse med sminket kvar. Typ kvar i alla fall. Mascaran satt på kinderna och resten på kudden eller utkletat lite här och var. Det som en gång varit en fläta var nu mera ett trassel som stod rakt ut. Supersöt var jag... Inte. Tack söta Anna för att du ringde till mig igår, även om jag inte hörde :)

Nu håller jag i alla fall på att tvätta. Det går fortfarande lite i sick-sack och snurrar som katten. Men det får gå. Det var jäkligt roligt igår (sålänge det varade) i alla fall Som det alltid är där :) Sen måste jag nog till Anna en sväng och hämta mitt liv. Typ min jacka, mina byxor, skor, nycklar och sånt :)

Emergency stop.

Idag har varit en konstig dag. Först kändes huvudet trött och kroppen pigg, och sedan vände det. Och sen har det hållit på så hela dagen. Har inte riktigt känt mig pigg överallt på en och samma gång. Strange. I alla fall sågick träningen bra. Tror att jag skaffade mig en fiende där bland maskinerna. Men va fan... Man behvöer väl inte ta upp hela jävla gymmet för lite armövningar. Biatch. Att springa på löpbandet gick ju himlans bra. Tills jag kom på att jag skulle flytta på armarna lite såatt jag inte kom åt nödstoppen. Det vore ju dumt... Vad händer då när jag flyttar armarna? Just det... Jag tryckte på nödstoppen. Löpbanden är inte sådiskreta med det heller. Puckovarning på den. Typiskt mig också :)

Provet idag gick också hyfsat. Vi gjorde grupp-prov. Det var himla roligt, och dessutom var min grupp helt okey. Ingen räkmacka där inte. Dumt bara att alla kunde samma saker, och kunde inte samma saker. Men det kunde garanterat gått sämre.

Nu ska jag rasta de små ulltussarna. Inte haft tid med något denna veckan. Välkommen helgen. Välkommen livet. Och nästa vecka börjar vi med Fysiska träningsaktiviteter! Äntligen! Men jag ser inte fram emot att göra ett jympapass. Taktkänsla... Vad är det?

RSS 2.0