Nu ni, jävlar!

Nu har jag kommit in i det. Shopping-flowet (?). På tre dagar har jag bränt liiite för mycket pengar. Jag har i och för sig bara köpt sånt som jag verkligen behvöer. Men ändå. Jag har nog shoppat för ungefär 3500. Oopsy. Tur att CSN kommer imorgon. Kanske är bra om man har råd att betala veterinären på torsdag :) Vore dumt om de tog Märta i pant.

Vad har jag shoppat då? Två huvtröjor från Northbrook, en huvtröja från Adidas, en höstjacka från Everest, ett par jeans på Vero Moda, tre toppar från Gina, underkläder. Hmm... Ja det var nog det. Så ganska bra ändå. Faktiskt. Nu lär det dröja innan jag shoppar i alla fall. Möjligtvis behöver jag ett par skor. Mina läcker ganska mycket såg jag sist det regnade och jag hade gråa strumpor. Snyggt värre.

Igår var jag på bio med Jessica. Vi kikade på Arn. Hur bra som helst. Men jag grinade typ hela tiden. Marie-vänliga versioner, tack. Sen tände de lamporna i salongen innan jag hade grinat färdigt. Så får man inte göra. Människan bredvid kollade lite försräckt på mig när jag satt och snörvlade. Han som var på romantisk dejt med sin tösabit. Så sitter jag och snorar. Sorry.




Kommentarer
Postat av: Marlene

Haha.. Stackars kille som va på dejt med sin tjej o hamnande brevid dig=) nädå.. måste också se Arn så inga detaljer tack! =) Bäst å ladda upp med ett BigPack servetter innan då.. Jag är ju den där hyperkänsliga jag med..

2008-08-24 @ 23:40:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0