Borde väl sätta igång.

Idag är en riktig toppendag känns det som. Först ska jag få klippa av håret, och färga det. Vad gör man inte för att göra sig representativ till lördagens bröllop? Sedan har jag och Anna bestämt oss för att ha en Susanne-dag. Nu kunde ju jag vara med i lördags trots allt, men det här blir supermysigt. Vill inte missa för allt i världen. :)

Jag har googlat frisyrer hela morgonen (Läs: De 10 minuterna jag har varit vaken) men har inte hittat någon. Så stackars frisören får tänka åt mig. Som vanligt :) Jag har ingen egen åsikt om mitt hår. Frisyren brukar hålla sig en vecka, sen är den kaputt för att håret har grott, eller släppt färgen. Men jag ger minsann inte upp :)

Nej... Om man skulle sleva i sig lite frukost. Undra om det ens finns frukost. Jag tvivlar på det faktiskt.

Favorit i repris, eller något helt annat?

        

         



Frisören imorgon alltså... What to do?
Hmmm...

Jag ser banne mig inte ens ut som jag på en enda av de här bilderna... :)

Nu får jag onda ögat på mig...

... Men jag skulle behöva ett funktionshinder. Alternativt vara 25 år.
Nu på en gång.
Hmmm....

Lunglös.

Barnmässan igår då. Första halvan var jag sååå kär i alla små söta barnen som sprang omkring överallt. Sen ju längre tiden gick, desto mer monsterlika blev de. Trötta och griniga. Små stackars knytt. Men lite söta är de ändå. Speciellt de som är så små att de bara ligger där och är söta. :)

Var ju meningen att jag skulle stå där att massera, men förutom mina kollegor masserade jag bara två stycken. Så... Jag stod och blåste upp och knöt balonger i 8 timmar istället. Ganska snurrig blir man efter ett tag. Det var inte så att vi hade en pump. Nej nej. Här kör vi old school. In med balongen i käften bara :) Har skavsår på två fingrar efter att ha kunit de jävlarna också :) Dagen gick ju hyfsat snabbt i alla fall. Ryktades att ute i verkligheten så sken solen. Det gjorde den inte i ett fönsterlöst Racketcenter.

Var meningen att jag skulle ha varit på fest i Karlskoga efteråt, men kände att det var ett större projekt än vad jag orkade med efter att ha stått på mässan en dag. Såg framför mig en stor påse godis och Robinson istället. Men icke. Jag hamnade på möhippa istället. En lugn men rolig tillställning. God mat. Till och med sushin var god. Heja hemmagjord sushi! En stjärna i kanten till Sofie.

Nu ska jag fortsätta äta min banan. Och sen ska jag äntligen få Robinson och godispåsen :)

Hurra!

Igår fick världens bästa och goaste vänner en liten dotter. Superglad för deras skull :) Hur söt och fin tös som helst. Och min ålderskris blev helt plötsligt värre. Jag ligger ordentligt i lä nu. Snart har alla knyten utom jag :) Hjälp! Gammal och förbrukad. Massor med grattiskramar till de lyckliga föräldrarna i alla fall :)

Nu var det slut på praktiken då. Bara Barn-mässan kvar imorgon. Fick ansiktsprodukter som tack. Välbehövligt. Slängde min rengöring imorse. Den har väl varit gammal det senaste halvåret typ. Luktade gammal disktrasa. Inte mumsigt. Men nu kan jag vara ren ett tag till. Känns ju bra :) Fick avsluta praktiken med att massera Pelle i The Hives. Iiiingen på salongen kände igen honom förrän han hade gått. Bra koll? Retuscherarna måste göra ett bra jobb med deras bilder. Han såg ut som en riktig nörd :) En artig sådan.

Let's Dance-final ikväll. Heja Magnus säger jag :)

Jag måste ha slagit i huvudet.

Helt plötsligt funderar jag hyfsat allvarligt på att starta eget. Sitter och knåpar budget, kollar billigaste ställena att införskaffa grejer på. Och allt annat sånt där som man kanske bör ha koll på. Ja jisses. Vad hände med "Nej men jag ska jobba i 70 år, och sen kanske eventuellt möjligtvis starta eget när jag är 100..." Ja ni... Hon flög sin kos hon. Jävla svikare. Nej... Det här är nog ett fall för mamma tror jag. Mamma vet ju alltid bäst. Så har det alltid varit, och så kommer det alltid att vara.

På måndag blir det att shoppa skor eller något. Jag köpte en rosa skapelse till klänning. Den marängifierar mig, men trycker in brösten på ett okey sätt. Det gör nästan att jag ser normal ut. Som en människa som bara har en enda storlek på kroppen. Och inte 3 eller 4 som jag har egentligen. Varför blir man inte propotionerlig? Vad är det som går snett egentligen? Det börjar ju så bra när man är liten. Eller ja.. Let's face it. Jag var ju så tjock att jag inte kunde sitta. Men ändå. Jag lärde ju mig det med med tiden. Uppenbarligen :)

Nähä... Dags att beväpna sig med kliterrulle och sen försöka hinna med en buss. Om inte annat kanske man kan ta första bästa vindpust neröver. Vad hände med våren, frågar jag mig.

Ehh... Va?



Massör eller masochist? Vad är det egentligen de söker?


En endaste liiiiten kvar.

Idag har jag fått mitt näst sista csn. Det minskar inte oron för min framtida ekonomi. Nästa utbetalning är på 5000. Det blir man inte fet på direkt. Det täcker ju knappt räkningarna. Hujedamig. Ja jo men jag kan nog tänka mig ett jobb. Panik panik panik. Jag fick en saftig lön på 200:- i alla fall. Fast för 3 timmars arbete får man väl vara nöjd antar jag.

Nog om det. Jag funderar om jag ska ner på stan och kolla efter klänning. Det känns ju som en rolig utgift. Får väl sälja den till någon efteråt. Jag kommer ju aldrig använda den igen i alla fall. Jag tror inte att jag har haft klänning sen studentbalen. Hmm... Nej det har jag nog faktiskt inte, Och det finns en anledning till det. Jag har ingen klänningskropp. Jag har sekreterarvader och, gud förbjude, tuttar också. Ja ni förstår. Det finns ju inga sånna klänningar.

Nej, nu skiter jag i det här. Jag är bitter och solen skiner. Säkert -20 ute. - 15 hemma hörde jag rykten om. Jag lyssnar ju på julmusik dagen till ära i alla fall.

Man blir ju snurrig.

Igår gick jag hem från Friskis efter att jag missat mitt pass. Bussjäveln var försenad så jag missade min biljett med två minuter. Irriterande ja. När jag kom till Kroppkärrbadet började det duggregna. När jag kom till kolonilotterna haglade det. När jag kom upp för backen till Krp så snöade det. Mysig promenad. Eller inte. Ingen träning alltså. Det är meningen att jag ska tillbringa sommaren i vassen tror jag. Förra sommaren var jag inte ens i vassen. Jag var bara hemma. Inomhus. Solskyddsfaktor 100 000 000 000 typ.

Älsk har precis visat mig den fantastiska funktionen Bank ID + Skatteverket. Jag hoppas innerligt att jag har ett jobb när skatten kommer tillbaka. Shoppingmånad så det heter duga! :) Ge mig. Ge mig. Ge mig! (Eller... Borde man spara? Nä?) Och så fick jag lite jobberbjudande idag. Sånt tackar man ju aldrig nej till. Det är väl liiite osäkert ännu. Men jag ser lite ljus i den becksvarta tunneln. Är det ett x 2000 på väg att spåra ur? Eller är det helt enkelt en fast inkomst och husköp jag skådar där borta? :) Hus hus hus hus!

Ja, men nej. Barnmässan i helgen people. Någon som ska dit? Klassisk massage hos mig [Aqua, fast jag :) ] vid någon stor scen någonstans. Lördag pratar vi då.

The Mentalist ropar på mig. Och marabouchokladen också.

Hämnd är min spontana tanke...

Väcktes i gryningen (Läs: 07.55) av ett sms där innebörden var "Jag har hållits vaken hela natten av katten." Okey. Efter det var ju jag också vaken. Helt i onödan. Hade planerat att sova halva dagen, och sen städa. Så Lisette. Jag kommer hämnas :) Men du är ju alltid vaken i alla fall. Tidigt som sent. Dumt :)

Annars har jag nog även lyckats hämnas på grannarna. Samtliga. Förra helgen vaknade jag 05.25 av att ett par grannar häll på att slå ihjäl varandra eller något. Gör gärna det. Så det blir lungt här. Men den ena verkar ju bara vara värre än den andra. Så kanske bäst att behålla eländet som redan bor här. De ovanpå som brukar roa sig med sina jävla Afrika-trummor har  förhoppningsvis också blivit lite plågade. Jag hoppas nämligen att alla har hört min (o)sköna stämma skråla till Rix Fm. Och de verkar ju inte ha jobb så... För de väsnas dygnet runt. Om jag gillar att bo här? Oooh ja. Just löööööööv Äckelparken.

Nu är lägenheten ren. Inte jag dock. Men hela dagen är ju kvar. Blir nog tv en stund innan dusch. Sen får vi se vad som händer. Träning kanske? Mycket möjligt. Behövligt om inte annat.

Total förvirring.

Arbetsdagen på Loka gick bra, men jag har definitivt varit jordens mest förvirrade människa idag. Som tur var var världens goaste tjej där och tog hand om mig. Svarade på mina två tusen frågor och visade mig runt. Var spännande att först ha en gyttjeinpakcning + massage och sen en ansiktsrengöring. Hur ofta har jag använt Kerstin Florian? Hmm... Aldrig. Förrän idag :) Men det gick ju bra det med. Tack Tällberg för improvisationssjälvförtroende.

Nu är jag trött, men kan inte sova. Störande. Är väl övertrött. Höll på att somna under en behandling. Måste det vara avslappningsmusik? Hårdrock? kanske vore något. Hard rock Spa :)

Vad händer ikväll då tro?

Ööööhhh.

Sååå trött är jag. En intensiv dag blev det. Roligt var det också. Det är därför jag gillar att jobba med sånt här. Man träffar en massa sköningar :) Jag känner mig inte så skön dock. Därför ska jag mickla ihop en sallad, och sen blir det sova. Ska upp 5.30 imorgon och bege mig till Grythyttan. Work work work. Stackars Älsket skjutsar hela hela tiden. Får dåligt samvete. Matade honom med pizza som ett litet Salvekvick på såren.

Nej nej. Sallad och sova. Imorgon är min första behandling gyttjeinpakcning. Oookey. Let's see... Nej. Aldrig gjort. Stackars kund :)

[Ingen rubrik]

Nu har Niagarafallet slutat rinna. Nu sitter det uppe i huvudet istället. Men det är i alla fall bättre :) Så helgens jobb ska nog gå så bra så :) Nervös för morgondagen på Loka, men snällaste Madde har ju fixat, så folk är förvarnade om att det kommer en nykomlig utan lokalsinne :)

Nu först ska dock jag och Kristina överleva en grabbkväll. Gubbkväll? :)

Nu till Konsum för att fixa lite ätbart. Och till Susanne och kidnappa lite alvedon.

En olycka kommer sällan ensam.

Halsen slutade klia i en sekunden, och i nästa förvandlades näsan till Niagarafallet. Nu är min näsa fylleröd och sårig. Fresh. Vem vill inte ha behandling av en sån fräshing? :) Försökte nyss med operation "tömma bihålorna". En halv flaska eucalyptus i badkaret. Men det var ju rätt lönlöst eftersom jag inte känner någon lukt. Katterna och sambon däremot lär väl bli höga.

Annars blev det en lång dag. Hem, trycka i sig en Billy's och iväg till grannen för Let's Dance och klänningsprovning. Båda klänningarna var prickiga. Bara en sån sak. Jag hatar prickigt. I den ena såg jag ut som Caroline af Ugglas. Med hennes gummistövlar hade det blivit på pricken likt. Fast jag kan ju inte sjunga... Åhh vänta! Det kan ju inte hon heller! I den andra klänningen såg jag ut som gammelmormor. Så nej. Jag måste köpa en klänning. Då har jag ju bara ett pyttelitet problem. Jag har inte sååå mycket tid :) För det kommer ta lång tid att hinna en klänning som jag får plats i, känner mig bekväm i och har råd med. Annars tar jag väl jeans då. Jag får väl vara den okristliga tuttmänniskan som inte kan klä sig då. Det är det eller inte alls.

Nu blir det sängen. Yes yes.

Klipulver i halsen!

Nu är inte halsen ont längre. Hela skallen är dock fylld med härligt segt snor. Mmmm. Blä. Det värsta just nu är att det kliar så jävla mycket i gommen. Dö dö dö dö. Sluta klia. JAg har kliat så mycket så jag har fått sår tror jag. Det var inge skönt att dricka apelsinjuice i alla fall :) Undra om man ska slå på stort och köpa en isglass på lunchen. Köra den riktigt jävla långt ner och rota runt. Aaaaahhh. Känns skönt att bara skriva det.

Nog om det. Jag vaknade av mig själv 7.30 pigg som en mört. Hur ofta händer det? Ytterst sällan måste jag ju erkänna. Jag drömde att jag och James Bond åkte bil, fast luftballong. Det var liksom en kombo. Vi trillade i vattnet till slut i alla fall. Men han släppte först! Jäkla vekling. Och han ska rädda världen....

JAg längtar efter att träna. Får väl vänta med det till på måndag antagligen. Gus vad bra det har gått med träningen. Toppen. Första veckan i alla fall. Alltid något. Jag kunde ju ha tränat nu också, men jag känner inte att jag behöver hjärtsäcksinflammation. Ja, jag är så klart övertygad om att jag kommer få det om jag tränar sjuk :)

Aaah knäckebröd var skönt i halsen. Mmm mmm mmm.

Långlång dag.

10.00-20.15 Let's call it a day. Det är minsann ett hårt liv att vara praktikant :) Men vad gör man inte för bra referenser. Kan ju hoppas att det blir tillräckligt mycket bra karma till slut för att det ska leda till ett jobb. Eller måste man bli buddist? Jag gör det. Jag konverterar. Från vaddå? Från Marie-ismen. En liten sekt bestående av mig själv. LillaMarie. Jag är gud och Murphy är satan. Och Marabou är frälsaren.

Jag undrar om jag ska ta mina sista slantar och köpa lunch imorgon. Eller om jag ska ta pyttipanna igen. Jag kommer snart se ut som en pyttipanna. Äsch. Pyttipanna blir det väl. Jag vet ju att jag är för snål. Eller nej... Men för fattig. Jag får väl diska mig till en lunch annars. Orka. Orkar ju inte ens diska min egen disk :) Varför är det alltid sååå mycket månad i slutet av pengarna? Slutet av pengarna infinner sig ca 24 timmar efter att de kommit in på kontot i mitt fall.

Nej hörrni. Nu ska jag återgå till chocolaten och Gordon Ramsey. Sen borde jag väl sova. Blir ingen kort dag imorgon heller. Sen jobba hela helgen. Både lördag och söndag. Och Älsk blir så klart lidande som alltid. Måste skjutsa mig överallt. Men jag tror att alla mår bra av en 20-milatripp till Grythyttan emellanåt. Det är ju trots allt till Hälsokällan i Bergslagen och allt det där :)


Men då.

Hade förhoppningar om att ett nytt Top Model-avsnitt skulle ligga ute på YouTube.
Men icke.
Kommer väl förhoppningsvis imorgon då.
Får väl göra det enda vettiga och sova istället.
:)

Uff.

Antingen vill jag vara frisk eller ordentligt sjuk, så man får vara hemma och kurera sig. Just nu är jag liiite förkyld. Liiite svullen och ond i halsen. Liiite huvudvärk. Knappast tillräckligt för att jag ska vara hemma från praktiken. Men det är tillräckligt för att jag ska känna mig rätt så vissen. Har precis sovit i 4 timmar. Välbehövligt gissar jag. Undra om jag kommer kunna sova inatt? Just nu sitter jag och dricker cola. Det kommer väl inte underlätta sovandet sen, men cola är sjukdricka för mig.

Måste bli frisk till helgen i alla fall. Har inte tid att vara sjuk då. Jobba jobba jobba. Pengar pengar pengar. Älsket får åka in och jobba, och skjutsa mig på samma gång, på söndag. Världens snällaste. Vad skulle jag göra utan? Är lite pirrigt att bara hoppa in och jobba på ett ställe där jag aldrig har satt min fot. Får åka dit i god tid så jag lär mig hitta lite :) Så jag inte går vilse med kunderna. Vore ju dumt :)

Jag har ett sjukligt chokladsug. IDag när jag skulle med bussen kände jag bara "MÅSTE HA CHOKLAD!". Men på Pressbyrån stod halva Karlstad och skulle lämna in spelkuponger. 4 minuter till bussen gick. Inte värt det. Fick vara utan choklad. Tur att jag hade lite hemma. Tur att jag somnade så jag inte bakade en kladdkaka :) Nu är jag nästan människa igen. Chocolate is the shit.

Framhäv... vad?



Jag tänkte mig det mittersta plagget här...
Vad är det utbuktningen ovanför midjan ska framhäva?
Ska man stoppa tuttarna, eller kärlekshandtagen där?
Gud så förvirrande.


Bild från Aftinbladet.

Det är åtminstone en clownfisk...

"Vilket djur är du"-quiz på FB.



Jag må va tråkigt, men åtminstone en tråkig clownfisk då :)
Och folk säger att jag aldrig ser det positiva i saker?
Hmpf!
:)



Lugnet före stormen?

Det börjar dra ihop sig till löning hörrni... Det märks inte bara på mitt övertrasserade konto, utan även på mängden bokningar. Blir några lugna dagar denna vecka, men sen smäller det till igen efter 25e :) Men ibland är det skönt när det är lugnt. Hann med att misshandla en stackars säljare idag. Han har väntat och väntat och väntat. Och äntligen hade jag tid. Moa ha ha. Jag gillar när folk skriker. Den lilla sadisten i mig kommer fram. Riktigt så illa kanske det inte är. Men det är ju roligt om det känns. Det är ju ingen avslappningsmassage :)

Annars så letar Älsket efter bil åt mig. Vad skulle jag göra utan honom? Kanske tar jag mig till Loka på söndag utan cykel :) Då återstår ju bara ett problem. Min fobi för motorvägar. Eller inte fobi. Så allvarligt är det inte. Mer skräck. Folk kör ju som om de hade stulit både bil och bensin. Jag däremot skulle ju aldrig orka ta om mitt körkort om jag blev av med det, så jag håller snällt hastigheten :) Motorvägsskräck är ju jobbigt när man bor här. Hemma funkar det ju. 15 mil till närmsta motorväg. Lagom det.  Där är man glad om vägen är asfalterad.

Mitt halsont kommer och går. Svullet. Känns som jag har tusen kilo slem att hosta upp, fast det finns inget där. Jobbigt. Jag vill träna. Träna träna träna. Gick i alla fall till stan och hem igen idag. Superlätt gick det. Solen gör såå himla mycket. En bra sak med Karlstad är att våren kommer tidigt. Men det kan ju bero på att det inte existerar någon vinter här. Älsket hävdar ju som bekant att Karlstad bara har en årstid; Vöst.

Dagen.

Pallrade mig iväg med åtminstone två CV idag. Alltid något. Eftersom de ringde från jobb i fredags, men jag missade samtelet så fick jag ringa upp idag. Och tänka sig. Jag får jobba nästa söndag. Då är frågan "Hur ska Marie ta sig dit?" Går ingen buss. Inget tåg. Har ingen bil. Men det löser sig :) Det gör det alltid. 9 mil är väl annars inte så långt att cykla? Fast jag har ju ingen cykel. Och blir det långt att cykla :)

Annars så har den där sjukan jag beställde tidigare i vintras infunnit sig. Men nu vill jag ju inte vara sjuk. Jag vill träna. Vågar ju inte träna med halsont. Bara dumt, bättre att bli frisk på riktigt först :) Men tråkigt är det. Skulle ju vara roligt att komma i kläderna snart :) Och bara därför köpte jag choklad idag. Ja jag vet. Säg inget :) Jag trodde jag hade feber. Då får man äta godis. Fast den gick över. Så nu äter jag ändå. För att det finns...



Hmm... Det händer inte så mycket roligt. Fick hjälp med en snabb och halvgenomtänkt uträkning idag att om jag ska starta eget, och vill ha lön, blir det ca 40 behandlingar a' 500:- per månad. Låter ju inte som en omöjlighet. Om man ser det så. Men jag är inte tillräckligt modig än :) Någon gång. Inte nu.

Två veckor kvar till Sunne. Omotiverad. Jag vill vara klar nu. Jag vill jobba! Jobba röven av mig och köpa hus. Värsta palatset. Ja just det.

Förresten. Någon har hängt i gardinen tror jag... Och det är inte jag. Stackars gardinstången.



Varenda jävla gång...

Röstskandaaaaal!
Igen.
Såklart.
Jag tycker det verkar vara ett under att vi ens lyckas få fram en vinnare så dåligt som röstningssystemet verkar vara...
Alltid är det tvåan som det krånglar för.
Bara.
Alla som röstade på Malena kom säkert fram varendaste liten gång.
Det är en kupp mot Caroline!
Aaaa...

Så måste det ju va.

Det finns lite rättvisa i världen.

Jag skickade min önskelista till tomten. En enda önskan. Att Caroline af Ugglas inte skulle till Moskva. Och tomten var snäll och gav mig det i tidig julklapp. Så nu blir jag väl utan klappar till jul. Men det gör inget. Var ju lite rädd där ett tag att det skulle gå illa... Men nej. Rätt låt vann måste jag säga. Och hur ofta kan man säga det? Typ aldrig. Nu kanske man vågar se ESC också :)

Vad händer resten av helgen då tro? Lägenheten ser ut att vara i behov av städning. Som alltid. Hur var det nu med avdrag för hushållsnära tjänster? Annars siktar jag nog på träning på söndagkvällen. Stationspass verkar ju lite läskigt. Å andra sidan är det roligt. Så jag får väl vara minst, klenast och mest bortkommen då. Någon gång måste ju vara den första liksom.

Gårdagens danspass var i alla fall grymt. Träningsvärk som attans i rumpan. Medelpasset däremot. Åhhh vad tråååkigt! Situps till förbannelse. Kanske borde instruktörerna tänka lite. Låta sig inspireras. Det finns andra magövningar än dessa töliga jävla situps i alla former och varianter. Har ni hört, så tokigt.... Men ja' e' inte bitter...

Promenad.

Nu blir det promenad ner till praktiken. En del är väldigt hängivna. Eller så är det fjäsk för att de ska inse att de inte kan leva utan mig..? :) Nej då. Blir ju bara 4 timmar. Och hade jag inte varit där så hade jag väl bara legat hemma  och sovit. Så är det.

Fick en ansiktsbehandling som hette duga igår i alla fall. Stundtals smärtsamt, men efteråt hur skönt som helst. Blir att shoppa nya produkter i ett rikare liv sedan. På tal om rik så ringde de från jobb igår. Tyvärr var jag och tränade så hon hade redan hunnit gå hem :/ Attans bananer. Jag hade ändå inte kunnat jobba idag, men det känns ju alltid bättre om de åtminstone får tag på en. Nu kommer de väl aldrig mer att ringa. Jävla skit.

Bil bil bil! Jag behöver en biiil!

Vad gillar ni den kombon?



Om det finns några serbisktalande masserande trädgårdsarbetare som läser den här bloggen
så är ju detta värsta chansen för er...
Själv stuper jag nog på trädgårdsarbetet.
Jag har en blomma.
En halvdöd fikus.
Serbiskan kanske också blir lite klurig i och för sig...
 Älvdalska?
Funkar det lika bra?


Ms Piggy.

That's me. När tränade jag sist? Med undantag av Bodaborg, som kan jämföras med tortyr, så har jag inte tränat sen i lördags. Dåligt! Hade träningskläder med mig idag, men slutade mellan två pass. Orkade inte vänta 75 minuter på att nästa pass skulle börja :/ Skräp skräp. Men imorgon blir det banne mig träna av. Och lördag. Och söndag. Och måndag. Ska jag våga visa mig i klänning på bröllop så kan jag ju inte se ut som en stoppad korv.

Och i äkta tjockkorvanda har jag bakat en kladdkaka. Som jag tänker ta med imorgon. Tanken var ju att jag skulle gå ner. Men verkar ju osmidigt att gå med en kladdkaka. Så det blir buss ner och gå hem istället. Gå hem är så jävla tråkigt. Biten mellan Kroppkärr och Krp... *ZzzzZzzzZZzzz*

Veterinären gick förresten bra. Jag ska också börja ta 380:-/5-minutersbehandling tror jag. Då ska jag köpa mig ett slott sen. Med ett stort garage till Älsk. Och många rum. Och relaxavdelning. Nej jag har inga krav på mitt framtida hus? Mitt drönhus ligger just nu i Karlskoga. Perfekt är det. Så... Det är väl ingen som kommer ge mig en miljon eller två gissar jag? Vore himla snällt annars... Älsk får såklart bo inne i slottet, och inte ute i garaget.

Nu blir det sängen. Lugn dag imorgon också. Och eftersom vi inte hann med ansiktsbehandlingen idag ,så blir den nog imorgon. Direkt på morgonen. Gissa om jag kommer vara pigg resten av dagen... :) Mja... Eller inte? :)


Jag är såå nervös!

Det känns nästan lite löjligt att åka in nu när det blivit sårskorpa på tassen... Men bättre åka in en gång för mycket, än en för lite. Jag är i alla fall så himla nervös. Vet inte vad jag är nervös för egentligen... Men det är jag i alla fall :) Har drömt mardrömmar hela natten :) Att tassen är helt söndertrasad och att det kommer kosta typ en halv miljon. Men troligen blir det väl bara "Det här är ingen fara. Tack och hej." 500 fattigare :)

Hmm... Undra vad man ska träna idag? Skivstång? Aerobics? Medelpass? Hmmm... Återstår att se. Beror ju lite på när jag får sluta. Orkar inte gå hem till Krp och sen tillbaka ner till Friskis. Det blir lite för jobbigt :) Räcker med att gå hem en gång. Ner får det bli buss, annars kommer jag ju knappt hinna in på praktiken innan jag ska hem igen.

Om man skulle försöka äta lite frukost kanske.

Nu blir det natta.

Dags att gå och sussa. Imorgon blir det att hamna på ruinens brant. Nädå. Blir väl bara en undersökning och tusen frågor från mig. Går väl snabbt som blixten för dem. Inga 10 000-kronorsoperationer i alla fall.

På praktiken verkar det bli en ganska lugn dag. Det ryktas om att jag ska få en ansiktsbehandling. Mmmm. Härligt härligt. Värre praktik kan man ha :) Älskar det där stället. Vill aldrig därifrån. Tror att jag ska tvinga mig på dem. Komma dit klockan 9 varje morgon resten av mitt liv, tills de tror att jag är anställd där. Ja... det låter ju som en idé :)

Sängen var det ja.

Godnatt!



Idag.

En helt vanlig dag. Trött, huvudvärk och lite allmänt seg. Men helgen är snart här. Igen. Sjukt. Var tar tiden vägen?

Luddekraken rör i alla fall på sig, även om han inte stödjer riktigt. Typ som att ni bryr er... Men ändå. Onödigt vetande är det bästa vetandet. Om man frågar mig. Om han överlevde ett brutet lårben hoppar jag att han överlever det här med. Med nu har han fått sandkokor under hakan också. Så tillbaka till min ständiga fråga... Är det tandproblem? Inte i foten, men som gör att han får sandklumpar under hakan. Det är då inget han har haft förut i alla fall. Ajja..

Arga snickaren ikväll. Lite choklad också tror jag. Det brukar bota huvudvärken. Jag har nämligen inga ipren hemma :)

Just my luck.

Eftersom någon av mina dumma katter igår satte en klo i Luddes tass blir det ett veterinärbesök idag. Mjaha... Då till problemen. Jag har 400:- på kontot och ingen bil. Blir ju superbra det här. Först alltså ringa mamma och böna och be om pengar. Sen försöka komma på om jag känner någon med bil. Knappast troligt. Men ändå. Åh skit skit skit skit. Jag ska fan sälja alla jävla djur.



Fick tid imorgon 11.20. Då kanske jag hinner skramla ihop både bil och pengar.

Men okey, Murphy... Leave me alone!

Ja jag är sannerligen född under Murphys stjärna. Men skam den som ger sig. Med lite tur kanske jag också kan knåpa ihop en pension till slut. Jag känner bara för att gnälla idag, igen. Jag är inte så deprimerad som jag låter. Man kan ju alltid bli hemmafru.

Ja men dåså... Åter till min favoritsida ams.se. Det hade faktiskt kommit ut en nytt jobb. Massör. I hufvudstaden. Var annars? Nej, men ja...

Bodaborg gick btw åt helvete.
Vi klarade en bana. EN bana på 2 timmar. Jag fick skulden. Okey. Jag är otränad. Och höjdrädd. Men det var banne mig inte jag på alla banor. Väldigt jämt fördelat vill jag nog påstå. Men jag är ju djurvän, och har inget emot svarta får. Jag är på igen. När som helst. Kanske inte imorgon. För jag kommer nog ha liiite träningsvärk imorgon.

Nej... Om man skulle leta upp lite meningslösa kurser på KAU kanske... Men först Project Runway. En del saker är viktigare än andra.

Night night!

Nu blir det sängen.
Ska följa med Älsket till Karlskoga imorgon.
Det är nämligen så att Bodaborg och fika står på schemat.
:)

Kommunikationsproblem.

Ibland är det så svårt att göra sig förstådd på Mc D

- En Mc Feast.
- En sån som är i vattnet?
- Ehh... Va? EN MC FEAST!
- Mc Fish? En sån som simmar i vattnet?
- E N  M C F E A S T!
- Jahaaa...


Nej tack. Jag vill inte ha en Mc Feast som har simmat i vattnet. De smakar ungefär så ändå :)


Blubb blubb!


Jobbelijobba.

Jobbat och slitit. Inga fler bokningar, så blev en avslappningamassage. Ganska så seg i huvudet efter det.
Försökte få med Sofie på stationspasset. Vet inte riktigt om jag vågar gå dit ensam. Känns lite läskigt....
Hon skulle tyvärr på bio... Så det är antingen ensam, eller inte alls.
Uppenbarligen behöver jag träna... Så... Kanske något annat pass...
Hmm...



Men vad fan...

Jag ska väl egentligen inte klaga... Jag fyllde min röstningskvot under Dansbandskampen, så jag har inte röstat en enda gång i Melodifestivalen. Men vem fan är det som röstar på af Ugglas? Ser ju fan ut som hon kommer direkt från Beckomberga när hon har sjukhusklänning och gummistövlar. Om af Ugglas vinner ska jag emigrera. Banne mig.

Annars var det ju en trevlig kväll. Jag har aldrig fått så många tjockispikar från någon, som inte är jag själv. Men då är det ju bekräftat att byxorna inte har krympt i tvätten i alla fall. Det var ju skönt. Så alles... Det är inget fel på tvättmaskinen. Däremot torktumlaren. En tröst kanske att det är gulligt att vara fet. Det passar mig. How sweet...

Jobba imorgon. Just nu är jag inte så sugen. Bara trött. Men ska ju bara göra en enda behandling så. Lär ju inte jobba ihjäl mig :) Kanske ska köra Stationspass imorgon. Om jag vågar :) Det är konstigt attjag saknar gymmet när jag inte har gymkort, men när jag har gymkort så vill jag helst slippa. Men jag har ju aldrig varit som man borde. Jag har alltid varit som jag blev.

Nä... Enough is enough. Jag har nog klagat klart för idag tror jag.

Nu är det lördag igen...

... å där satt jag å deppa. Tyckte allting verka meningslöst. Men just då ringde en rar liten flicka. Å mitt problem va löst.

Larz-Kristerz för er som inte hänger med :)

Idag är det ju lördag, och ännu en gång dags för Melodifestival. Andra chansen, vilket innebär att man måste genomlida Uggla-ylet ännu en gång. Jag funderar på om jag kanske skulle vara med nästa år. Jag sjunger också typ så falskt. Någon som har ett färdigskrivet bidrag åt mig kanske? Får fokusera extra mycket på det ätbara under den låten. Som om jag inte alltid har full fokus på det ätbara... Detaljer.

Försöker få ihop två av mina chinchillor. Men de vill inte riktigt förstå att de är som skapta för varandra. Istället är det som vilken krogkväll som helst. Mats tror att han bara kan ta för sig,. och bete sig hur som helst. Kerstin blir vansinnig och läser lusen av honom. Sedan flyger det hårtussar åt alla håll och kanter, och Mats går därifrån med svansen mellan benen. Denna saga verkar inte sluta med barnbidrag i alla fall.

  

Kärleksparet. Eller inte...

Nåja... Om man skulle äta lite kanske. Varma mackor. Igen. Både till frukost och middag. Jahaaa´rå. Funkar minsann. Å så blåbärspaj! Godis är hälsokost för själen. Glöm inte det ;)

Helg igen.

Då var det fredag igen då. 6 mars och alltså fyller Älsk år idag. Har moffat ost och kex och blåbärspaj till efterrätt. Mumsigt. Man kanske borde sluta äta när man är mätt dock. Inte inte fortsätta äta bara för att det är gott? :) Bara en tanke. Men det är ju som sagt sååå himla gott :) Idag kollade min handledare på mig vid lunchen och sa "Jasså, du dricker cola fast du är Hälsoterapeut." "Ja... Jag äter godis varje dag också. Det handlar inte om ifall jag ska äta godis idag... Utan om hur mycket godis jag ska äta." Ja just det. Vad tror folk egentligen. Att jag lever på saker jag inte kan uttala? Icke :)

Pallrade mig, mycket motvilligt, iväg och tränade idag i gen i alla fall. Det är ju alltid skönt efteråt. Men somnade direkt efter praktiken. Sen råkade jag stänga av alarmet, fast glömma och vakna. Så vaknade 10 minuter innan bussen skulle gå. Missade bussen. Blev ännu mer träningsovillig. Men masade mig til Uni och hoppade på en buss. ur det, för det var ett roligt pass. Så förhoppningsvis har jag förtjänat alla kex och blåbärspajen ^^

Imorgon blir det förhoppningsvis lite städat här hemma. Eller rättare sagt så måste det bli det innan lägenheten förvandlas till en sanitär olägenhet :) Men det är ju sååå tråkigt. Men men... Allt är inte alltid roligt heller :)  Söndag blir det någon timmes jobb.

Jag måste gå till optikern. Jag har fått en "Jag har inga glasögon"-rynka mellan ögonen. Mycket vackert. Får väl ta strykjärnet om jag ska få bort den ^^

Snart slut.

Bara 3½ vecka kvar på Aqua. Var tusan tar tiden vägen? Nyss satt jag och la patiens och räknade sekunder på förra praktikplatsen. Nu hinner jag inte ens dit innan jag ska hem igen. Totalt vansinnigt.

Jag sitter och funderar på hur jag ska övertyga mamma om att betala en klippning åt mig. Eller ja... Klippningen blir nog inte så svår... Men helst vill jag ha färg också. Och i storstaden är det ju något dyrare än hemma. Hemma går det på 720:- för både klipp och färg. Här gissar jag att det skulle gå på närmare 1400:- Dels för att mitt hår tydligen är mellanlångt, och dessutom är det mongo och färgen måste sitta i 3 timmar typ. Helst 7. Kan ju inte se ut hur som helst, så måste göra något snart. Ser för sjutton ut som ett råttfärgad polkagris. Hur aptitligt lät det?

Mjaha... Nätshoppa en klänning?

Å Skalman han är tlött! Och Marie å.

Till Anna: För sjutton, människa. Vad har du gjort? Jag kommer inte in på din blogg längre. Har du tagit bort den, eller? :) Och nej... Jag tror vi kör på brudklänning vi också. Det blir nog garanterat lättare än att hitta en annan klänning. Känns liiite klänning-off season faktiskt. I alla fall om man kolla ut.



Jävlar i hatten vad jag är trött. Känns som jag skulle kunna sova en hel evighet. Men nej då. Praktiken börjar 9.30, så det blir det inget av. IPL-behandlingar idag. Det blir spännande. JAg kommer väl vara räddare än kunden gissar jag. Det är sån häringa bleka pigmentfläckar/permanent hårborttagningsgrej-maskin. Glasklart. Används flitigt i Extreme Makeover. Inte husversionen alltså...

Mhm... Vad fan hände med våren?

Jag tänkte träna idag. Men nej. Jag får nog spara det tills imorgon. Handikappad!

Smärta i lilla muskeln.

Tränat idag igen. Mycket smärtsam upplevelse. Passet var över förväntan. Hade för mig att det skulle vara en dålig instruktör, men var ju hyfsad. Passet bara svischade förbi. Jag svischade inte lika mycket. Jag kved mest. För första gången på länge har jag hittat mina magmuskler. Var det så det kändes? :)

Det slog mig idag att jag borde ha något att ha på mig på brölloppet i april. Kanske borde jag inte se ut som Harald Hårfager heller... Och så borde jag köpa nya glasögon. Och så måste man ju ha skor till klänningseländet också. Jag gissar att jeans inte är att tänka på. Kanske borde jag eliminera big belly också. Undra om det funkar med dammsugaren.

Nu ska jag gosa ner mig i sängen med Project Runway, te och mörkchoklad. Och så var den träningen plus/minus noll :) Äsch. 70% choklad ju. Det är nästan godtagbart. Mycket antioxidanter... Kanske en i alla fall...

[Här skulle det ha varit en bild, men min dator är helt jävla störd så det blev ingen]

Tvättat och vikt.

Uppe med tuppen imorse och tvättade klockan 7. Duktigt tycker jag. Dessutom är allting vikt och inlagt i garderoben. Eller ja. Byrån. Vissa äger inte så mycket kläder att man behvöer viga ett helt rum åt dem... :) I alla fall så är själkva vikandet det tråkigaste med hela tvättningen. Igår vek jag kläderna som jag tvättade för två veckor sen... Lite skrynkliga, men det rätar väl ut sig så småningom. I värsta fall har jag ju ett alldeles språjlans strykjärn :)

Nu blir det springa genom duschen och mickla ihop massagebänken.

Ikväll börjar Project: Runway. Missa inte det.
Jag har sett halva säsongen redan... Men kommer inte ihåg ett skit, förutom att Suede vara så förbannat jävla apdryg. Yes ligger i lä vill jag lova.

Eko.

Ingen bloggar.
Tomt som gammalt godispapper i "bloggvärlden".

I och för sig har jag formaterat datorn, och än en gång glömt att spara favoriterna.
Så någon har säkert bloggat.
Jag har bara glömt vilka bloggar jag läste.
Då var de säkert inte så läsvärda heller :)
Går väl och sover istället så jag orkar tvätta imorgon.




Hur man roar en Marie.

Hos Sofia hittade jag ett lagom tidsfördriv :) Googla ditt namn + är. Alltså, i mitt fall, Marie är....?

And here are our votes...
Top 5.
Marie är tjuvletare. Vem åt upp den där 200-grams chokladkakan? Not me?
Marie är i minioritet - men säljer flest bilar. Ahlgrens I hope.
Marie är ju bara såååå söt!! Men inte ska väl jag...
Marie är bäst! Tell me something I don't know...
Marie är Sölvesborgs nya kyrkoherde. Maaa-hahahahahahaha! Agnostiker* ut i fingerspetsarna.

Det kom även upp "Prinsessan Marie". Men där var det ju inget är. Och om jag nu är prinsessa vill jag ha apanage! Gimmie gimmie gimmie :)


* Agnosticismen brukar numera ofta användas som beteckning för uppfattningen att det inte går att veta om det finns någon gud eller att få någon kunskap om densamma. Från Wikipedia.



Idag har varit en riktigt slö dag. Vasaloppet hela förmiddagen. Sen tog Älsket ett initiativ och dammsög, vilket gjorde att jag kände mig tvungen att byta sängkläder. Mycket mer aktiv än så har jag inte varit. Hade visioner om att pallra mig iväg och träna, men när jag vaknade imorse kändes det itne som ett alterantiv. Kunde inte ens bära en dricka på ICA utan att musklerna skrek av smärta :) Otränad AB.

Istället blev det popcorn, godis, blåbärskuddar, läsk, varma mackor, beasås med fläskfilé och hasselbackspotatis... Ja jag tycker vi stannar där :) Ätit och slappat idag alltså. Precis som det ska vara på [hälja]. Imorgon ska jag dock upp i gryningen och tvätta. Ledig från praktiken, så får väl sköta om boet istället :)

Mja... I förorten intet nytt :) På återskrivande.

RSS 2.0