Spa-dag.

Det blev ingen kurs för mig och Annelie idag. Vi kände att vi inte litade tillräckligt på SJ för att våga oss iväg. Dit hade vi nog kommit... Men hem hade det nog varit lite värre... SJ funkar ju knappt som det ska på sommaren. Så med all den här snön hade vi väl fått skotta oss hem till Karlstad :)

Istället hade vi en liten egen spa-dag :) Fick världens underbaraste ansiktsbehandling av Annelie. Coffeeberry. Mmm! Luktar helt jävla underbart. Ville typ äta upp mig själv efteråt. Så himla skönt också. Eftersom det var hot stone vi skulle ha gått på idag, så fick vi ju vackert göra en hot stone-behandling ändå tyckte vi. Eller ja... Det var jag som gjorde den. Jag kan ju säga att jag var lite lätt förvirrad till en början, men sen blev det ordning på't! :) Banne mig! Gjorde dock en hot stone a'la Marie. Det bästa av det bästa liksom. Så klart. Det är ju så det ska va! :) Så ni vet ju var ni hittar den bästa massagen i stan *host*

 


Oh, happy day!

Jag undrar vart fan mänskligheten är på väg! Igår när vi var på 7/11 var det några jävla nötter som tankade fullt och stack utan att betala. Ehh ja. Falskskyltad bil såklart. Inte alls misstänksamt när bilen är igång när de tankar, och passageraren tankar medan föraren sitter kvar? Oj nej. Idag stjälande stolpskott på jobbet. Ärliga normala människor efterlyses? Vad händer? Har alla emigrerat, och kvar finns bara nötterna? Jag ser fram emot vad morgondagen har att erbjuda. Tror jag ska hålla mig undan banker och sånt. För säkerhets skull.

Gött att alla människor har fått lön i alla fall. Telefonen och bokningspärmen har gått varm. Underbart! Blir en rolig vecka med mycket att göra. Och så kurs på onsdag. Spännande, men skrämmande. Snöstrom ska det ju bli då också. Då känns det ju tryggt att man ska åka SJ. NOT! I april blir det nog mera kursande. Tejpning! Klipp å klistra! :)


Oh crap! Jag måste till Nordea och fixa kortläsaren imorgon :S

Älsk hittade en ny bil till mig...

Fin va...


Söndag.

Chips och cola till frukost.
Himla tur att det snöar ute, och att beach 2010 verkar dröja.

:)

Jobb jobb jobb.

Mest jobb nu för tiden. Roligt som attans! Så underbart att jobba som en normal människa :) Märks att folk får lön nu också, för nu händer det banne mig grejer! Tänk om jag bara kunde få den satans kassan också! Och ett konto på kortläsaren. Hör du det, Universum?

Stått i butiken idag. Känner mig fortfarande lite lätt förvirrad, but I'm gettin' there :) Och på onsdag blir det Scen Tao-kurs. Det blir spännande. Kombination av Hotstone och Shiatsu. Men det är ju rena rånet att åka tåg till Hufvudstaden. 900:- ! Vansinne!

Well well... Kvällen kommer bestå av chips, dipp och Robinson. Mmmm!

Weekend.

Så var helgen nästan över då. Snabbt som attans har det gått. Hämtade upp Lisette vid bussen på fredag eftermiddag. Då började det. Helgens matorgie. Herregud vad vi har ätit. Och ätit. Och ätit. Fascinerande faktiskt. På gränsen till äckligt. Fredagkvällen bjöd på Let's Dance (Rabies borde ha åkt ut!) och tacos. Lite godis också. Och te. Och chokladbollar. 

Och jag fick chokladbilar! Något som jag helt har missat :)

Lördag. Shopping var planerad, och så blev det också. Lisette var övertygad om att hon inte skulle hitta något... Men den kvinnan kan shoppa. Något i varenda affär tror jag bestämt. Jag shoppade också, fast jag inte borde. Underkläder (15 par trosor! För otroliga 47.50:-), och ett par alldeles för stora och för långa jeans. Men vad tusan. Jag får ju inte plats i mina andra jeans. Undra varför? Måste ha krympt i tvätten. Eller så växer jag fortfarande... I alla fall på bredden.

Vi var ju såklart tvungna att pausa lite i shoppingen också. 3-rätters på Kina tyckte vi lät som en bra idé. Det gick ju bra ända tills vi kom till höjdpunkten; efterrätten! ÄNTLIGEN en människa som vill äta efterrätt med mig! Första gången ever! Det var ju bara det att tanten kom fram till oss och tittade på mig "Vi har tyvärr ingen glass till dig." Sen tittade de på Lisette "Men vi har glass till dig." Jahaa... Tack som fan! Hmpf! Det blev efterrätt på Bakfickan istället. Och efter det Nöjesbutiken där vi köpte varsin Göttpöse! :) Skynda hem och se Twilight, äta tacos, godis, se Robinson och halva Sweeney Todd.



Idag fortsatte shoppingtokan med inköpen. Jag hittade också en del... Som jag vägrade prova, eftersom det är så hemskt om något passar och man inte har råd att köpa det :P Blev bara mat för min del... Vållullaj! Och sen...Hehe. Det här med efterrätter har gått sådär för oss... Jag beställde en blåbärspaj med vaniljsås...Och när människan kollade skeptiskt på pajen borde jag nog ha ändrat mig. Men nej då... Slutligen fick jag i alla fall en hel skål med vaniljsås, och i botten kunde man ana lite paj. Tror dock att det var hallon, för den var inte minsta blå. Lisette fick ingen paj. För de hade ingen vaniljsås kvar...

Nåja. Det var en himlans mysig helt i alla fall. Åhh vad jag längtar efter lön. Om ni bara visste.

Stackars.

Stackars alla er som har läst bloggen senaste dagarna.
Bara städning...
Kanske ska försöka bjuda på något roligare imorgon.
KASHK-bilder kanske.
Undra var kameran är...

Städmani.

Nu är det tredje kvällen i rad jag städar som en skållad råtta. Men nu är det ganska rent i alla fall. Så rent det  nu blir när hela lägenheten kryllar av djur :) Ska bara jaga moppen ett varv imorgon innan jag piper till jobbet. Allt detta för Lisettes skull. Nästan i alla fall. Sen tror jag det kan ha lite att göra med den otroliga mängd kaffe jag har börjat dricka. Är ju som en duracellkanin på kvällarna. Men ja... Som en klubbad säl fram till 19.00 ungefär.. :)

Jag har galna chokladcravings. Men tror att jag kanske ska försöka skippa det och välja tandborsten istället. Inte lika roligt. Inte lika gott. Någon gång till veckan börjar tydligen "mitt nya liv" också. Undra vilket i ordningen ;) Jajja... I den här takten dröjer det ju innan det blir beach-väder. Och ja... Marie + Sommar = osant. Om vi inte råkar spilla ganska mycket radar över hela jorden. Mmmm... Det vore drömmen! Nada insekter!


Hmm.. Nu sitter Älsket och kollar på bilbarnstolar. Undra om jag har missat något viktigt? :)

Lägga på ett kol, eller en väte, kanske.

Tänka sig att jag numera är oförmögen att komma upp ur sängen när klockan ringer. Snoozar en halvtimme. HALVTIMME! Galenskap kan man tycka. Fast på min mongotelefon är det ju bara tre snoozar. Det är galenskap det. Man hinner ju somna om ordentligt därmellan. Inte bra.

Dessutom var djuren helt galna imorse efter att Micke hade åkt.  Katterna krafsade typ hål på sovrumsdörren. När jag släppte in dem i sovrummet gjorde de kullerbyttor över huvudet på mig istället. Sen började någon chinchilla skaka galler. Trodde minst att Ludde hade brutit lårbenet igen. Som turärverkar alla hela och glada. Utom jag... Jag har inte vaknat än. Känns som jag itne ens har somnat än.

Dags att göra en tjuvrusning till bussen!

Onsdag.

Skönt med en helt vanlig vecka! Inga röda dagar som gör mig alldeles dagvill :) Geniet behärskar ju kaoset, men jag är ju bara jag. Man blir ju dum av socker sägs det, och det råkar ju vara min huvudföda. Så rutiner passar mig bra :)

En annan rutin som borde återupplivas är ju träningen. Kanske ska tvinga Lyset att gå hem från stan på fredag. Packa lätt! Vi ska gå en timme. Uppför! :) Sen har ju favvo-instruktören pass på söndagkväll. Kanske borde masa sig dit. Måste ju börja någonstans :)

Nä hörrni. Har tokstädat köket halva kvällen. Är dötrött av alla Ajax-ångor. Nu är det rent i alla fall. Om bara någon kunde bära ut alla sånna här tråkiga saker nu, som glasburkar, knäckta täckglas till terrariet, reklam, reklam, reklam, reklam...

Tror ni...

Tror ni att den nya stereojäveln funkar?
Svar: NEJ!

JAG BLIR GALEN!!!!

Tillåt mig hånle...

Artikel från dt.se

Det gör så ont i mig när folk smörjer sig med sånt här.

Ett snille som kommenterade artikeln tog verkligen priset.

"Det bästa är att smörja sig med vattenfritt vaselin".

Åh herregud.

Jag hoppas att han skämtar med mig.

Ren mineralolja = nada näring.

Jojo... Smärta i mitt hjärta.


Inga baciller kommer här fram, här fram...

Var helt övertygad om att en elak dagisbacill hade smittat mig med magsjuka igår. Men nej... Tydligen inte. Den ångrade sig nog. Väldigt skönt tycker jag. Roligare kan man ju faktiskt ha. Kanske var kebabtallriken som botade mig. Det tror jag :) Kebabsås für alles.

Himmel vad kort den här helgen kändes. Bara svischade förbi utan att jag hann göra någonting av det jag skulle. Får eventuellt finbesök till helgen så då blir det ju städa som en tok resten av veckan. Vill ju inte att någon stackare ska bli kvävd av en förvuxen dammråtta.

Nej, pallra sig till Siba nu och byta stereo. Den jag köpte suger skunk. Skivsnurret liksom överröstar musiken. Obra. Jag kan ju spela från mp3-spelaren, men vad är då vitsen med en hel stereo? Ne... 'Den som handlar billigt handlar dyrt', som min kära mor brukar säga. Så fick hon rätt igen. Attans. Får bli en Philips nu istället. Hoppas det blir liiite bättre i alla fall.


Det blir nog bra...Eller? :)

- Titta, vilket hus jag hittade!

- TVÅ MILJONER!!!

- Ja, det är stort garage. Och stor tomt. Så man kan bygga ett till stort garage.


- Jaha. Å var är stallet då?


- Stall? Jag ska inte ha nåt stall.


- Å jag ska inte ha nåt garage.


- Men jag vill inte ha häst.


- Å jag vill inte ha nån bil!


:)

HUS



Lite rutiner snart kanske.

Åhh, vad skönt med lite oröda dagar nu framöver. Kanske jag blir lite mindre dagvill också. Känns till exempel inte som fredag idag... Mer som tisdag. Men man borde väl inte klaga :) Är ju lite skönt att vara ledig ibland å, fast känns som jag inte varit annat på senaste tiden. Känns underbart med heltidsjobbande framöver. Slippa sitta här och pilla mig i naveln och spela mahjong ;)

Kanske borde gå och göra en kopp te, hämta en chokladkaka och plugga in lite produkter. Det är ju en hel djungel det dära. Har ju bra koll på en del märken, men de nya är lite förvirrande emellanåt :) Vore ju bra om man slapp tjuvkika så fort någon frågar ;) Det kommer! Kanske blir kurs den 27:e också. Hoppas! Hot Stone blir det då. Kan behövas en liten uppfräshning vad gäller det. Så får man lite mer variation också. Roligt! Har jag sagt att jag älskar mitt jobb? Jag älskar mitt jobb!


Lite kär.

Lite kär i den däringa vampyrserien.
Segkollar lite så det inte tar slut :)
Spännande värre.

Törnrosa var ett vackert barn...

Igår hade någon snott min tvättid när jag skulle tvätta mina handdukar. Känns ju sådär om folk ska behöva ligga  och frysa på bänken... Men i alla fall så tänkte jag vara duktig och tvätta innan jag gick till jobbet idag. Men vet ni? Istället för att vakna 06.45 så vaknade jag 10.12! Missat både tvättid och jobbet! Galet. Blev helt skogstokig. Vem sover så länge? Inte jag i vanliga fall. Inte utan att vakna någon gång där emellan i alla fall. Jisses. Duschade, klädde på mig, packade väskan och "fixade" (knappt borstade) håret på ungefär 10 minuter. 10.22 sprang jag ut till bussen.

Varit tokstressad hela dagen bara för det där. Helt sinnesförvirrad. Och när jag kom ner till jobbet... Surprise! "Vi ska ta kort till annonserna idag." Ehh, nej. Det tror jag inte. Tur som attsingen att Annso var fullbokad så hon inte hann med. himmel å pannkaka. Man kan ju inte göra guld av gråsten, men det behöver ju inte vara värre än vanligt i alla fall :)

Hade missat skicka in ett papper till kassamänniskorna också. FAN! Behöver min kassa! Det skulle underlätta något :)

 


Vinterkoma.

Åhh, vad det ska vara segt att gå upp på morgonen då.
Helt hemskt!
Det är liksom inte jobbigt att gå till jobbet, det är bara jobbigt att lämna sängen :)
Den är ju alltid så himlans skön precis när klockan ringer.
Sen är det ju så mycket röda dagar nu, så det blir ju ingen ordning på någonting.

Borde fixa klart bokföringen också.
Glömde dock köpa papper så jag kunde skriva ut det sista.
Åhhh, bläsch!

Jag tror jag går och sover istället.

Morgonstund har julmust i mun.

Här sitter jag minsann.
Glider runt i cyberspace, pimplar julmust och äter choklad.
En liten aptitretare innan frukost sådär... ;)

Imorgon hörrni...
Då släpar jag den där jädra massagebänken för sista gången.
Sen får den ett permanent boende i ett alldeles eget odelat rum.
Göttans!


Kom precis på att jag nog måste hälsa på mina bästisar på Skatteverket igen.
Råkade nog göra adressändringen från och med 1 april i stället för 4 januari.
Smart ass :/
Jajja.


Frukost!

Lisette-lista

Saker som jag har lyckats med under 2009, värda att nämnas:
1.
Tog examen och är utbildad Hälsoterapeut/instruktör.
2. Slog någon gång därefter mig i huvudet och startade eget företag.
3. Tro på mig själv, och är inte lika lätt att köra över längre. Hurray för mig. Sucks for you!
4. Ehh... Kört många mil i bil utan att dö :)
Vilket är värt att nämnas när man typ dör av skräck av tanken på att köra bil :)


Saker som jag vill göra 2010:
1.
Betala min räkningar själv. Dvs. kunna ta ut en lön :)
2. Läsa någon skojig kurs. Måste bara bestämma mig för en av alla roliga :S
3. Förlova mig (pik pik pik pik piiiiik)
4. Köpa ett hus. Eller i alla fall flytta från det här råtthålet.


Nej men det här var ju bra sorgligt. Får nog ta tag i mitt liv under 2010.Det ska jag banne mig göra.Försöka i alla fall ;) Jag får nog göra en annan lista. Baraför att....



1. Gjorde du något 2009 som du aldrig gjort förut? Startadeföretag. Scary!

2. Höll du några av dina nyårslöften?
I think not. Jag håller inte på med sånt längre :)

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar 2009?
Ja, typ...Alla. Utom jag.

4. Dog någon som stod dig nära?
Nej

5. Vilka länder besökte du?
Har hållit mig i Sverige i år också.

6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?
En ring på fingret och ett hus.

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
29 april. Examen!

8. Vad var din största framgång 2009?
Evigt tjat... Våga starta eget.

9. Största misstaget?
Inte lyssna på magkänslan.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Hmm.. Nix.

11. Bästa köpet?
Jadu...B&J?

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Förmodligen godis i år igen

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Examen för tusan! :)

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
Beyonce  - Halo, Lady Gaga - Pokerface

15. Var du gladare eller ledsnare 2009 jämfört med tidigare år?
Lika.

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Tränat... :)

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Segat

18. Hur tillbringade du julen?
Hemma i hos mammsen och pappsen

19. Blev du kär 2009?
Kärare.

20. Favoritprogram på TV?
Criminal Mins, 2½ men

21. Vad fick dig att må bra?
Älsk

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Nej, just nu har jag bara hyfsat omtyckta personer runt mig

23. Bästa boken du läste 2009?
Sookie Stackhouse-böckerna

24. Största musikaliska upptäckten?
Rise against, Donkeyboy, Melissa Horn

25. Något du önskade dig och fick?
Strumpor och vantar

26. Något du önskade dig men inte fick?
Näpp.

27. Årets bästa film?
Harry Potter, Stieg Larsson-filmerna.

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Umm... Jag tror faktiskt att jag jobbade i Tällberg.

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt 2009 ännu bättre?
Jajamen.

30. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
Obefintlig


Nudie!

Pallrade mig ut till Bergvik idag, duktig som jag var. Fort fort in på H&M för att göra slut på presentkortet. Ett par jeans stod myyycket högt upp på önskelistan. Men nej... H&M-jeans + Marie = osant. Helt totalt jävla osant. Vem har de sytt jeansen efter egentligen? Ser ju ut som helvete. Blev en skjortklänning i alla fall. Får väl ha den istället för byxor. Den går ju nedanför röven i alla fall. Än så länge. Snart kanske röven går nedanför. Det vet man aldrig.

In på Maxi och köpa en stooor godispåse som plåster på såren för att jeansen satt som bläh. Dessutom måste man ju lördagsmysa. Trots att Älsket jobbar. Mer mys till mig :) Eller godis :) Införskaffade en stero till massagerummet också. Så nu kan jag spela fiiint för alla som kommer. Vill man ha livemusik så kostar det extra.

Just ja! Köpte thermostrumpor till Älsket också.Senaste två veckor har han gått runt i mina knallrosa raggisar a la stl 36... Han har väl... 45 kanske. Kände att han nog kunde få ett par egna. Inte rosa dock. Får väl se om jag kan få tillbaka mina eller om de är socknappade för alltid.

Nu läsa. Dan Brown-boken är så sjukt bra så jag vill aldrig att den ska ta slut.

Choklaaaad!

Åhh vad jag vill ha choklad! Det är banne mig helt sjukt! Jag har typ druckit en liter o'boy, (Skojar inte!) och det hjälper inte! Nu skulle jag haft den där chokladen som Lisette och Hans kom med på juldagen. Men nej nej... Den glömde jag hemma. Hur kunde jag glömma chokladen! Katastrof!

Annars är jag helt inne i True Blood just nu. Helt underbar serie. Vad som stör migär att böckerna och serien är heeelt olika. Okey att det brukar vara lite olika. Men det här är ju helt knäppt. Nåja. Snart sett en säsong. Så har en hel underbar säsong kvar sen. Måtte trean komma illa kvickt. Får nog göra slag i saken och köpa Sookie Stackhouse-boxen. Aaa... Just det.

Bergvik imorgon. Köpa en stereo. Tror kunderna blir sådääär glada av att höra mig sjunga genom massagerna. Får nog skippa det. Synd att Älsket sover och inte kan följa med. Jag är ju inte så haj på det dära. Men men... Det ska nog gå finfint.

2010.

Ett bra år? Det hoppas jag. Förra året hände det ju enbart skit hela första veckan :/ Bättre år i år, tack.

Lugn nyårsafton. Hade True blood-maraton på greatstufftv.com :) Vad göra utan den sidan? Har dock drömt de allra snurrigaste drömmarna inatt. Måste vara alla dessa vampyrers fel :) Gick och la mig strax efter 23. Illa. Vaknade dock vid 00-slaget. Dels av raketerna, dels av att katterna var skräckslagna, och gjorde ett bra försök med att riva lägenheten. Så äre.

Ja, nä.Jag uppdaterade mest för Lysets skull. Hon kommer snart jaga mig med blåslampa.
Förhoppningsvis kommer snart ett roligare inlägg :)

RSS 2.0