Mjaaa...

Seg dag idag. Seg vecka över huvudtaget. Känns som att det aldrig blir helg! Fick sluta tidigare idag i alla fall så att vi hann med tidiga tåget. Lillemor är allt en pärla hon. Hann i tid till medelpasset 16.30. Men shit... Jag vet inte jag... Inte känner jag mig så tränad direkt. Var lite för simpelt. Kanske får börja masa mig till Intensiv-passen. Synd bara att de är så sent. Man kan ju inte sova så nära efter träning. Man är ju speedad som en tomte då.

Håller fortfarande på att plugga till provet imorgon... Det ser ni väl? Jag pluggar som aldrig förr... Det blev lite förvirring i min hjärna när jag skulle läsa igenom anteckningarna. De som känner mig vet att jag skriver väldigt fult och slarvigt, men detta tog nog priset. Kunde inte komma fram till vad kukocyter var för blodceller. Efter en evighet konstaterade jag dock att det stod leukocyter. Så tokigt det kan bli i Maries värld.

Jag har fortfarande inte ätit upp Delicatobollarna. Hemskt av mig. Men jag har skärpt mig lite när jag har börjat skriva ner allt jag äter. Känns så jobbigt att se allt elände svart på vitt :) Mycket bra knep. Att jag inte har gjor det tidigare.

Nä.. Kukocyterna kallar.

Åhh, självdisciplin?

Kan man få beställa lite självdisciplin, eller? Så fort jag har satt mig med anatomihäftet kommer jag på något annat som måste göras. Prova fredags-utstyrseln, äta, hämta pennan vid datorn, registrera träningen på träningsdagboken, kolla datorn, kolla datorn, kolla datorn... Ja... Jag har helt enkelt inte mer förståelse för blodomloppen nu än vad jag hade igår. En sån himlans tur att det sköter sig själv, och att jag inte behvöer tänka på det annars. Då skulle jag ha kolat för länge sen. En bra sak är att vi har partenta på torsdag. Och om jag inte hade varit en sån fegis kunde jag bara ha glidit med på en gladpackad räkmacka. Men jag gillar inte räckmackeåkare... Så jag får väl ta och lära mig det här ändå *suck* Jag mötte i alla fall Karin på stan idag. Det är min partner i crime. Vi kollektivskolkade idag. Det är säkert inte alls genomskinligt? Nee då... Det gäller att prioritera. I alla fall så betyder ju det att jag inte är ensam om att smita lite från studierna. Skönt att det finns fler :)

Kom på en sak... Fredag blir en sjuuukt stressig dag. Jag vet inte hur jag ska hinna med mig själv. Jag ska massera, åka till Toys R Us och leta prylar, helst träna och någon gång ska jag hinna inhandla någon form av alkohol. Ja, det blir spännande. Helt klart.

Ska jag plugga nu då?

Lara Croft och jag.

Ja... Jag orkade inte vela längre angående maskeraden. Då hade det säkerligen slutat med att jag stannat hemma. Och hur kul är det att missa en Anna-fest? Inte alls kul, eftersom de alltid är så sjukt roliga. Så nu blir det alltså Lara Croft. Jag bestämde att även superhjältinnor behvöer gå till frisören, och alltså gör det inget att hennes hår är 7 mil längre än mitt egentligen. Så nu har jag inhandlat svarta minishorts. Hujeda mig. Lär få supa ner mig innan jag vågar visa mig. Men det blir nog bra. Tids nog blir alla så fulla så de inte bryr sig :) Synd att jag slarvade bort mina svarta gymhandskar. De hade kommit väl till pass nu. Istället blir det fingervantar. Nästan lika bra. Så har jag fått tag på en pistol också. Nu behövs bara ett hölster. Någon som har?


image146
Riktigt så snygg blir jag nog inte. Men Jolie är ju äckligt snygg. Svår att slå.

Tränade idag också. Gick väl okey, men kände mig helt seg. Så blev inget gymma efter medel-passet. Blev stan istället. Oj va mycket jag har pluggat hittills? Var ju visst det jag skulle använda den här dagen till. Hoppsan då.

Mat nu. Sen plugga?

Mitt nya liv... Igen.

Idag har jag börjat mitt nya liv igen. Undra hur många gånger jag har börjat ett nytt bättre liv egentligen? Och katter som bara har åtta. Stackars dem. Jag har avverkat minst 100 bara i år. Jag har snart börjat med kostdagbok. Jag börjar idag därför att jag inte har ätit något godis. Ännu. :) Man måste börja någonstans ju. Iofs hoppade jag över träningen idag. Men det var för en bra sak... Jag lovar.

Annars så tar jag mig friheten att drabbas av pluggsjuka imorgon. Beteendevetenskapen går ut på att göra en massa övningar som vi redan har gjort på Estetkursen. Fast någon slags light-version av dem. Så nej... Jag behöver plugga till provet på torsdag + stressgrejen och 1000 andra saker. Typ lite leder på latin och sånt annat elände. Hujeda mig. Vart ska allt få plats. På fusklappar?


Undra hur länge en förpackning öppnade delicatobollar håller sig? Vi öppnade dem i lördags. Börjar bli stressigt nu... Bara en?

Mästerkocken.

Jag och älsk har varit allmänt trötta på all mat ett tag nu... Så idag var det dags att sätta kökskunskaperna på prov. Köttfärspaj med sufflétak blev det. Och, jag vet inte om ni kommer tro det här nu... Men det blev till och med ätbart. Det är inte illa för att vara mig. Inga större missöden heller. Köpte en elvisp på Ica för att kunna göra sufflétaket. Men den verkar vara lite vimsig för när man ökar hastigheten så stänger den av sig. Klurigt. :)

Tränade idag också. När jag packade träningsväskan hittade jag en kvarglömd banan och blev pinsamt medveten om att jag inte hade tränat på länge. Ett under att bananen inte har mött oss i dörren. Bläh. Äckligt äckligt. Var ett snällt muskelberg på gymmet som gav mig lite tips. Tack och bock för det. Alla tips tages tacksamt emot. Sen höll jag på att dö i bänkpressen. Och inte en enda gång var det någon som frågade om jag använde 10/15/20/25-kilosvikterna som de ogenerat lånade från min maskin. Undra vad det berodde på? ^^ Imorgon blir det ett Puls-pass. Alltid lika spännande att se hur många låtar man klarar utan att slå knut på sig själv.

Nu blir det kuddbrottning. Klockan ringer 05.00. Usch.


Käääst.

Shit, vilken kass husdjursmässa. Den var ju knappt bättre än Karlstad. Större lokal iofs, vilekt var väldigt skönt. Men ja... Fanns inte mycket mer än katter och kaniner, och det var samma folk där som är i Karlstad. Nästa gång siktar jag på något lååååångt söderut. Hoppas på bättre lycka där. Inte ens värt inträdet. Illa illa. Men vi slapp komma hem med massa djur i alla fall. Även om det fanns en hel del katter och kaniner som hade fått följa med. Besvikelse.

En annan besvikelse var att Sam inte åkte hem igår. Vad är det för jävel som röstar på honom? Har han så jävla många kompisar. Usch. Något bra var ju att Amandra hängde löst. Hon är också skitdålig. Ännu en dålig sak var att Evelina åkte ut. Jag som tyckte att hon var bra igår. Men men... Life´s a bitch, and then you die.

Nu: Sova!

Partaj.

Idag hade vi förbesiktning. Den tog väl 5 minuter om man räknar generöst. Tur att det är så superschyssta bovärdar här :) Sen Granngården och Maxi innan frukost. Sen följde jag med Susanne till stan för att kika in på Partaj. De hade ju bara übersexiga kläder. Jag vågar inte visar mig i sånna kläder. I början av sommaen kanske. Men det midjemåttet är ju borta för länge sen, och det lär inte infinna sig innan fredag :) Tyvärr. Dock hade de en nunnedräkt som jag funderar stenhårt på. Med andra ord hittade jag ingenting där jag ville ha. BR hade ju bara vampyr/spöke/häxa och det är ju sååå dötråkigt. Kommer jag inte på något så får jag väl komma som jag är och säga att jag är Samantha Fox då... Men nu har ju håret typ växt ut. Attans nedrans. Svårt det här med maskerad.

Igår hade i alla fall jag, Anna och Susanne en toppenkväll. Firade Anna på Teacher's innan vi gick hem och spelade spel. Stackars Kalle fick vara i samma lag som mig igen. Det räknas som handikapp. Jag suger verkligen på spel. Såvida det inte är spel till 8-bitars, eller Worms. Då är jag svårslagen, banne mig. Men men... Man kan ju inte alltid vara bäst faktiskt :)

Imorgon bär det av till Örebro för Husdjursmässa. Det ska bli skojigt. Förhoppningsvis följer det inte med några djur hem :) Även om det lär bli svårt att motstå. Det är väl heklt enkelt bara att låta bli att ta med pengar in. Så var det löst... Fast det fungerade ju inte i Filipstad, eftersom vi åkte och tog ut pengar ^^ Hoppas man får träffa Karin också. Det var typ 2 år sen. Illa när vi bara bor ca. 10 mil ifrån varandra. Skärpning.

Egentligen borde jag vara i gymmet eller på ett styrkepass nu... Men nej... Jag sitter här och dricker kaffe och äter Delicatobollar. Jag undrar jag varför midjemåtter ständigt ökar. Jäkligt konstigt tycker jag... Choklad som är så näringsrikt och nyttigt.

Så många idioter det finns.

Det finns alldeles för många idioter på den här planeten. Det borde fan vara licens på alla hundar. Och nej... Jag inbillar mig inte att alla människor hade brytt sig om det och att det alltså inte hade hjälpt bla bla bla bla... Men NÅGOT måste ju hindra idioter från att skaffa hund? Idag när jag kom hem från stan gick jag förbi ett par med en jack russel. "Akta så han itne biter nu..." säger han till frugan som har hunden i ett långt koppel... Morr och tugg sa det, och så satt han i mitt lår. Härligt. Jag blev så förvånad så jag bara fortsatte gå. Men det verkade ju inte heller bry sig eftersom de inte sa ett ljud så. Om man VET att hunden biter... Borde man inte hålla den i liiite kortare koppel då åtminstone? Om hundet biter... Varför tar man inte bort den? De lär ju ha misslyckats ganska duktigt i den hunduppfostran. Kommer sluta med att den stackars hunden biter någon riktigt illa. Olämpliga hundägare... Nej, tack. Lär er något innan ni skaffar hund, för helvete. Och folk klagar på den eeelaaaakaaa ooondaaa Kamphundarna. Pfffft.... Kvittar vad det är för ras. Inse!

Annars slog det slint i mitt huvud idag. 1. Jag shoppade. 2. Det var inte ät- eller drickbart. 3. Det var lila, och det var inte en gammal FBK-matchtröja.

Varkar vara någon slags idiotdag idag.

Om 1½ timme kommer en nisse och ska kolla på lgh. Om någon bara kunde få den nu så jag slapp städa ihjäl mig.


Skönt.

Förhoppningsvis blir vi av med lägenheten tidigare :) Var ett par här och kollade nyss och de skulle tacka ja. Hoppas att de får den. De ville gärna ha den tidigare och det skulle väl spara oss en si så där 4000:-?  Tackar jag inte nej till. Ska hålla tummarna för dem nu :)

Nu är jag helt slut efter att ha panikstädat. Slängde ihop en hemtenta på 20 minuter... Den blir säkert jättebra ^^ "Lägg inte in någon prestation i det här nu..." Säger man så får man faktiskt skylla sig själv. Jag orkar inte göra mer än nödvändigt :)

Nu blir det maaat!


Jisses.

Man tycker ju att det borde gå i ett nafs att ordbajsa 1-2 sidor om hur jag som hälsoterapeut ska kunna höja kunders självkänsla... Men nej... Det går jävligt segt. Och dessutom är det sjukt dåligt skrivet. Jag blir nästan rädd för mig själv. Jag upptäckte att det finns något som kallas Ior-effekt i alla fall. Det får bli dagens lärdom. Nu ska jag plugga anatomi istället. Självkänslan kan ta sig någonstans.

Dåligt mår jag också. Inte har jag duschat heller... Det där är ett typexempel på Ior-effekt, gott folk.


Bra bartender

Ankan hade en jävligt bra bartender igår. Han kunde göra drinkar han. Han gjorde "en drink som är vad som helst men inte ett dugg söt" till mig. Och den var svingod! Smakade blodapelsin eller något... Det kanske bara var blodapelsin. ^^ Tyvärr hällde jag ut den i knät på mig själv 5 sekunder senare. Men det var gott så länge det varade. "En drink som är vad som helst men inte ett dugg söt" på Nöjes däremot... Det var nog bland det sötaste jag har smakat. Smakade päronsaft. Eww... Minus till honom.

Annars så är kylskåpet tomt och jag är hungrig. Får städa lite till innan jag pallrar mig iväg och handlar. Sen måste jag hinna plugga någon gång också. Men det är en världslig sak.

It ain't pretty...

I'm tellin' you.. It ain't pretty. Men nu är det i alla fall dags att åka. Att jag ser ut som den galne professorn som prostutiuerat sig och sen glömt att man inte ska bada med hårtorken är ett senare problem. Förhoppningsvis är det mörkt och alla är fulla och då är det ingen som tänker på det. Har jag sagt att hag hatar mitt hår förresten? Med den nya frisyren kan man välja på platt eller elektriskt. Bra va!

Nu ska vi se om problem är bra simmare eller inte. Mot dimmorna!

Osugen.

Jag är inge sugen på att festa idag egentligen. Men men... Så kan det vara ibland. Ska snart slänga i mig lite mat och sen försöka göra någonting åt det här utseendet. Kör stenhårt på "det vanliga" idag. SKönt att det är en ny klass så att de inte vet om det. Hann i alla fall in på Systemet. Handlade för den ofantliga summan 87 kronor. Ja jisses... En utekväll förstör en veckas träning... Om det var roligt att veta alltså.

Nej... Mat. Sen på med Snövit-fejset och lite kläder.


Jippie vad sugen jag är. Det här kommer att bli sjukt roligt.

Ha en bra kväll, alles.

Det ryktas...

...att det finns en prima lägenhet på F-höjd 24... Andra våningen... Såå schnygg är den. Sök den nuuu vet ja'.

image145
Bild från KBAB

Sugen.

Om en vän frågar om man vill köpa afrikanska pygméigelkottar... Säger man nej då? :) Haha. Jag vet en i det här hushållet som blev sugen i alla fall, och det var inte jag denna gången. Men var skulle de få plats då? Mja... Men söta är de. Skulle gärna ha sånna någon gång :)

 
image144

Åhh suck.

Testade nya träningsprogrammet idag. Första delen. Hmm... Kanske klarade alla 12 repetitioner på ungefär 3 av övningarna. Snacka om att dessa musklerna har dolt sig bra förut. Men nu är det slut på det. Comin' to get you. Att den där vältränade tjejen alltid ska vara där och träna just när jag är där. Det ger ju bara ännu mer dödsångest när gäddhänget fladdrar i otakt med rörelserna. Men men... Det blir nog stela dansrörelser på Ankan imorgon i alla fall ^^ Ska köra Del 2 imorgon innan utgången. Då blir det billig fylla. Höhö. Måste hinna till systemet också, så får väl gå upp i gryningen. Flirta med Susanne också om hon kan sminka mig. Orkar inte själv :) Lathet. Ja!

Vi håller på att fixa balkongen så eventuella intresserad ser att balkongen är liiite stor egentligen. Just nu är det bara kaos överallt. Jisses säger jag bara. Förbesiktning nästa fredag. Vill inte. Jag kommer få ägna dagarna åt skolan och kvällarna åt städning. Tjoho, va roligt. Men det löser sig. Det gör det alltid, på ett eller annat sätt. Så det så.

Mmm... Ikväll är det Idol. Heja Christoffer!

Sova.

Idag hade vi stressfysoiologi. Man skulle väl kunna säga att den gick ut på att klassen sov i 40 minuter på yogamattor medan läraren försökte gå igenom en avslappningsövning :) Ja... Jag tycker inte att den här utbildningen är så pjåkig. Känns lite drygt att skriva en uppgift om självkänsla, göra 40 instuderingsfrågor i anatomi och en hemtenta till på måndag dock. Blööh. Men det får man ta. Det kunde varit värre, och det känns ändå ganska slappt. ^^

Imorgon blir det träning och sen städa på balkongen. Så dags nu när vi ska flytta ut? Men det är mest för att besiktningsnissen ska se hur det ser ut. Åhh vore såå skönt att flytta NU! Inte i januari >_< Jag ville ju få plats med julgran. Eller åtminstone ljusstakar. Men nej... Inte det inte.

Jag vill ha ett extrajobb. Ge mig? Någon? En LIA-plats måste jag fixa också. Hela klassen har typ redan fixat så lär väl bara vara Thai-massagen på Krp som är kvar. >_<

Motiverad!

Hade ny uppföljning i gymmet idag. Var ju i februari sist så det var verkligen på tiden. Borde ha gjort det i maj egentligen. Skäms på mig. Vilket jag fick höra också :) Roligt i alla fall att få lite nya utmaningar. Det kommer defintivit att bli jobbigt. "Ska vi inte köra lite tyngre träning nu då?" Jag är inte den som är den. Tyngre it is!!!

Fick en rätt så otrevlig upplevelse i en ryggmaskin där man böjer sig framåt också; gravidmage? ^^ Dags att återuppta det sedan länge glömda nyårslöftet tror jag. Alltså inte hetsäta så jävla mycket godis :) Kostdagbok vore kanske en bra grej. Då ser jag ju verkligen hur illa det är :) Nå väl, gladast är jag i alla fall över de fria vikterna som börjar smyga sig in nu. Roligt. Lite nervös för den liggande bänkpressen dock. Får väl se hur många gånger jag får bli räddad ur den :) Skoj att leka med de stora grabbarna (och en och annan tjej). Jag är absolut mycket mer motiverad helt plötsligt.

Marie vill ha muskler!

Bra filmkväll!

Moulin Rouge och Dude, Where´s my car? går ikväll. Och jag ska upp klockan 5 så jag kan inte se en enda. Typiskt. Antingen är det ingenting bra alls på tv, eller så är allt bra samtidigt. Kvällens nöje får väl bli att läsa om hjärnsjukdomar då. Hitta hem kan man ju inte titta på för de där som är på katthemmet utanför Hufvudstaden. Den enda pratar skitjobbigt och den andra är skitjobbig. :)


Förresten måste jag bara meddela att ni aldrig ska äta Eldorados räksallad. Det var fan det äckligaste jag har ätit sedan Icas frysta räkor. Bläähäää. Tog ett smakprov och spottade tillbaka det i burken igen illa kvickt. Nu ligger den i soporna. Där kan den gott stanna. Fy fan.

Nu ska jag duscha. Massageolja överallt. Ser ut som jag inte har tvättat håret på 7 svåra år.

Tanken var ju bra i alla fall.

Hade ju tänkt gymma idag, och köra mage, rygg och biceps en sista gång med det här programmet innan jag byter. Men sen masserade L mig istället och vips så var jag alldeles för trött för att träna. Somnande som en stock på massagebänken :) Så varför träna när man inte är laddad? Då gör jag det ändå inte ordentligt ändå. Bättre jag äter och pluggar istället. :)
image141

Processhandledningen var väl... Tja... Okey. Jag är fortfarande inte typen som biktar mig för vem som helst. Men för en del kommer det nog vara superbra. En del grupper hade det tydligen riktigt känslosamt. Och lösningen på allt verkade vara kramar. Jag gillar kramar. Så klart. Men jag gillar inte kramar av vem som helst heller. Men men. :)

Ser fram emot helgen. Var lääänge sen det var utgång. Närmare bestämt i juli. Jag är banne mig en dålig student :)


Inget fan av kläder...

Och speciellt inte underkläder oftast. Det är ju en heelt onödig utgift. Men... Dessa hotpants får gärna landa i min byrålåda ^_^ Kroppen på första bilden skulle jag heller inte tacka nej till. Att vara den alltså, inte att ha den i byrålådan.

 

Från www.ingelita.se




Slut i huvudet.

No shit, tänker ni nu. Det gjorde i alla fall jag. Tvetydig rubrik :) Hade tänkt mig att köra dubbelt idag på Friskis och börja med gym och sen köra Puls. Men... Pulsen började tidigare än vad jag trodde så det fick bli det först. Och när det var slut var gymmet överbefolkat av spänninsar i tighta speedokalsonger, så jag gick hem istället. Nu är jag alltså slut i huvudet men inte i kroppen. Trist när det blir så. Känns som om att det inte gjorde någon nytta då ju.:/

Imorgon ska vi ha Processhandledning i skolan. Vad det går ut på vet jag inte ännu. Vi ska träffas i små grupper och diskutera. Imorgon tror jag vi ska diskutera hur vi har utvecklats sen vi började utbildningen. Inte så mycket, skulle jag vilja påstå. Förutom att jag äter jäkligt myket mer godis och vet hur man gör en avslappningsmassage. Jag tror att vår lärare förväntar sig att det ska bli värsta bikten, för vi blev tillsagda att det minsannvar sekretess i de där grupperna. Ehh... Jaha... Om jag behöver prata så pratar jag nog med mina nära vänner, och inte med folk i en grupp som jag har blivit ihoplottad med :) Faktiskt. Även om de såklart också är mina vänner.

Klassfesten på Glada Ankan närmar sig... Jag vet inte vad jag förväntar mig. Inte så mycket. Kan bero på att jag känner att jag egentligen inte har råd. Men men... Man får ju ställa upp. Blir mycket party här nu framöver. Mycket för mig alltså, som annars är ut en gång i halvåret. :) Klassfest, födelsedagsfest/maskerad och eventuellt en inflyttningsfest. *pust* Min lever kommer på en chock. Haha. Den är ju så otränad.

Nu ska jag läsa en bok. "Mannen som förväxlade sin hustru med en hatt". Det ni... Låter som något jag skulle kunna göra.


Ledig dag?

Jaha... Än så länge har jag tvättat och skrivit en hemtenta i Taktil massage. Snacka om aktiv. Nu ska jag äta frukost, sen massera och efter det träna. Är det en ledig dag det? Knappast :) Men det gör inget. Det känns bra med en sån dag idag.

Jag har eldat ljus som en galning i helgen. Luktar mandarin och jordgubb och gud vet allt här nu. Håller på att byta mot luktfria ljus ett tag nu. Dumt med huvudvärk :) Man blir gladare av ljus. Hösten känns mysigare då. I den här delen av landet är ju snö för myket att hoppas på verkar det som... Då är det bra att 100 värmleljus kostar typ en 10:a på IKEA.

Fukost nu!

Eureka! Jag har funnit det!

  
Gene Simmons vs. Määäry


Likheten är ju ta mig tusan slående! *kihihihihi*

Hahahahaha.

image136
Ett nakenmarsvin.
Visst är den fulsöt? :)

Teflonminne.

Igår bokade jag tvättid mellan 11-15. Jag har tänkt på det hela helgen nu för att jag inte ska glömma bort det. Idag messade min klasskompis:
"Har du något för dig imorgon vid 12-tiden, eller ska vi träffas och massera?"
"Nej jag har inget för mig, det går bra."

Åhhh... Jag är fan dement tror jag. :) Nu har jag ändrat tvättiden och får vackert pallra mig upp klockan 7 och tvätta. *Snark* Är huvudet dumt får kroppen lida :)

Jag är inne på marsvin nu förresten. Det hade nog varit bra att köpa en herrgård på en gång. Jag har snart fyllt den där trean också. *Mihihihih* Skäggagamer lutar det också mot... Jajja... Detaljer. Bara det inte är chinchillasand i hela köket så överlever jag :)

Jag borde egentligen plugga. Jag har en hemtenta, 45 instuderingsfrågor och en annan skrivuppgift att göra. + läsa en bok. Jajja... Göra saker i tid har ju aldrig varit min starka sida, men vad gör det om hundra år? (Utbildningens motto, bara så ni vet:) På riktigt alltså. )

Dressed for success?

Vad ska man spöka ut sig till på Halloween då?

Förslag hittills:

Någon rosa sjöjungfrudräkt som tillhör en 7-åring. Risken finns att jag spräcker kostymen med mina osmala höfter.

Pudelrockare. Med mitt platta hår? Mjaaa...

Samantha Fox. Ehh ja... Micke har fått för sig att vi är sjuukt lika sen jag klippte mig... Jag vet inte om jag är beredd att hålla med? Hon har definitivt snyggare ben i alla fall.


Ja, alltså... Jag ser då rakt inte vem som är vem? Vem är jag?

Big NO-NO som jag inte tänker köra på:
Djävulshorn/Shedevil.

Häxa.
Spöke.




Här ser ni förresten prov på min estetiska sida. Samt min kassa ironiska humor? Mat-tema hos mössen *höhö*



Och här är beviset för att jag faktiskt har lite gröna fingrar. Om ni kollar noga ser ni nog den lilla paprikan!




Nystädat.

Då var det städat och hyfsat fräscht här igen då. Jag själv känner mig allt annat än fräsch dock. Men men... Så kan det vara. Nu har jag bara en enda sak kvar att göra idag, hoppas jag, och det är att laga mat. Sen tänker jag gå över till Susanne och sätta mig och inte röra mig på ett tag. Inte klokt vilken humörsänkande effekt städning har. Kan någon göra lite forskning på det? Eller så kanske jag borde uppsöka hjärnskrynklaren. Det kanske är min traumatiska barndom.


Jag tror att jag dör ihjäl!

Vissa bostadsbolag verkar vara lite schizo... Jag nämner inga namn. Vi fick inte alls flytta in tidigare nu helt plötsligt. Trots att tanten betalar decemberhyran. Då måste vi också betala decemberhyra för den. Så nu får vi flytta in i januari och ha kvar det här äckliga råtthålet till februari. Aldrig kan det vara bra. HAde vi fått flytta in i decemer hade vi kanske klarat oss från dubbelhyra om någon förbarmat sig... Men nej nej. 11000 i hyra i januari kommer att sitta fint det. Jag hoppas tomten är generös.

100!

Mahahaha. Idag klarade jag äntligen 100 kg på benpressen. Jag förstår att intresseklubben antecknar frenetiskt nu. Men jag tyckte i alla fall att det var roligt. Verkar som att eftermiddagen är min bästa tid att träna. Även om det är segt innan jag väl är där :)

Imorgon tackar vi ja till lägenheten, så i mitten av december flyttar vi in i en 3:a. Härligt! Inga chinchillor i köket! Eventuellt leopardgeckos, men de dammar ju inte så förbannat i alla fall :)

Nu lär jag gräva ner mig i celler och hudflagor. Eventuellt läxförhör imorgon. Det är lite luddigt... Men bäst att vara på den säkra sidan antar jag. Även om Anatomi-kvinnan inte verkar vara lika farlig som Anatomi-mannen. :)

Humörsvängningarnas okrönta drottning.



I typ 2 sekunder var jag hur sugen som helst på att åka och träna ett stenhårt gympass.
Sen fittade mitt hår sig ungefär en halv sekund för länge, och nu vill jag inte göra någonting i ren protest.
Jag hatar mitt hår. Varför skulle jag klippa det?
Jag hatade det innan också men då gick det åtminstone att sätta upp det.
Åhhh, peabrain!

Orka orka orka!

INTE!


Snyggaste skorna på den här sidan jordklotet.

image131
image130

Är de inte snygga?! *host* :)
Jag vet att ni är jätteavundsjuka på mig nu.
Och mina ben ser otroligt smärta ut här tycker jag... Lovely... Höhö.

Back in Charlestown.

Japps. Då var man hemma i Karlstad igen då. Skönt. Var hur mycket folk som helst på bussen. Alla var tvungna att gräva över massagebänken också så det tog 7 svåra år att få fram den när jag skulle byta buss. Men jag kom ju med i alla fall. Uppenbarligen.

Så fort jag hade landat så bar det av för att kolla på lägenhet. Den var ljus och fin och massor med hål i väggarna. Vilket är bra. För då kan man sätta upp lite tavlor. Det kanske till och med kan kännas som om att man bor där? :) Fanns tyvärr inget bredbandsuttag i det tilltänkta datarummet men... Det är bara att dra kablar hejvilt det. Ljusgrönt sovrum dock... Kommer inte passa alls med det som står i sovrummet nu. Hujeda mig... Men matchning har ju aldrig varit min starka sida så... Vem bryr sig? :) Du får blunda när du är på besök, Susanne. Vill det sig väl kan vi börja flytta in 10 december. I värsta fall blir det två dubbelhyror a' 10 500:- Nej tack, säger min plånbok om det. Då bor jag nog hellre kvar i det här råtthålet. :)

Imorgon blir det att massera med klasskompisarna. Härligt. Då kommer jag bara ha 4 kvar att ge och 4 kvar att få för att fixa tentan. :) Men måste ju öva inför uppmasseringen så... Bara att hojta det :)

Höstens marknad avklarad.

Nu har jag trängts färdigt i Rättvik för ett halvår framöver. 11 par strumpor, 1 par knallrosa foppatofflor och massageoljor köpte jag. Inget tunnbröd och inget godis. Riktigt illa faktiskt. Såg ett par kändisar som inte såg mig (Eller så ignorerade de mig bara?) och sen var det kändisar som såg mig men inte vågade hälsa. Bah! Elakt värre tycker jag nog :) Träffade Linda, Tomas och Elvis också :) Måste åka upp till Gävle snart igen. Och de lovade att komma och hälsa på snart. Blir roligt det. Hoppas vi får en större lägenhet snart då så att de får plats :)

Köpte ju så klart munkar också. Inga äppelmunkar dock. Förstr inte varför man slutar göra de godaste munkarna? Idiotiskt. Jajja. :)

Imorgon blir det Karlstad igen. Konka massagebänk. Jobbigt, men sönt att komma hem till sin egen säng. Ikväll ska jag klippa av håret. Underbart!

Gött mos.

Idag har jag gjort fyra helkroppsmassager. Behöver jag säga att min hjärna är mosigare än vattnig potatismos? Jag kommer garanterat sova gott inatt :) Alla massager klarade dessutom 50-strecket, vilket känns väldigt bra. Kan jag bara lära mig att komma ihåg armstöden också så blir det ju toppen :)

Imorgon klockan 8 bär det av mot Rättvik för strumpshopping. Kanske en och annan äppelmunk och lite tunnbröd från Norrlandssnyggingen. Han är där varje år. Varje år måste man handla av honom. Och naturgodis. Icke att förglömma. Tur att jag har en mormor som tycker synd om sitt dementa barnbarn och donerar lite pengar :)

Nu ska jag ta hjärnan i handen och sova.

Att Anastacia åkte ut ikväll är förresten ett skämt. Är Evelina bra? Nej. Är Sam bra? Nej nej nej. Usch.

Sinnesförvirrad.

Jag tar verkligen priset.

Idag gick jag upp klockan 7 och städade lägenheten och packade. Vet ni hur svårt det är att få med sig en massagebänk? Det vet jag nu. Jag tror det dröjer innan jag gör om det *puh* Halv 10 stressade jag ner på stan och köpte massageolja och godis. Halv 11 åkte jag hem igen för att hämta mina saker och åka ner på stan igen. I dörren kommer jag på att jag skulle ha en rullgardin med mig hem också. Nöjd och glad staplar jag iväg med massagebänk och jätteväsa till bussen. När vi kommit till Kroppkärr kommer jag på det... Plånboken ligger kvar hemma i hallen!!!

Well... Jag är i dalarna med massagebänken, och plånboken ligger kvar i Karlstad. Det blir nog en billig hemmavistelse för min del :) Imorgon ska jag börja massera folk i alla fall. Det ser jag fram emot. :) Jag hittade en svindyr mandelolja för 100:- Den luktade inte ens. Besvikelse. Jag trodde att den skulle lukta lite i alla fall. Får köpa lavendel någonstans tror jag.

Nu ska jag sova. Hundhögen lär ju vakna vid 4-tiden imorgon. *snark* 4 chinchillor är ingenting jämfört med 5 hundar ska ni veta :) Galet

image129
Sötaste Kalle slappar i gräset

Avslutar dagen med en stöld.

Jag stal dessa från min gamla klasskompis Angelica. :) Avsluta dagen med en liststöld låter bra :)

Hur bor du: I en 2:a med sambo och 15 kräk.
Hur och vart vill du bo i framtiden: I ett stort fint hus. UTanför med centralt :)
Brukar du komma i tid: Absolut. Tidspessimist
Vad hade du i din mun senast: Mc Feast. Plusmeny såklart.
Har du bra kondition: Hyfsad, men det kan alltid bli bättre.
Hur lång är du: 158 cm över havet
Hur känner du dig just nu: Sömnig
Hur upplever du dig själv som person: Glad realist.
Vanligaste färg på dina kläder: Allt i gråskalan. Sen jag började umgås med Susanne har det börjar bli lite mer färger :)
Kan du laga mat: Det beror på vem du frågar tror jag, men jag svälter ju inte i alla fall
Vad jobbar du med/pluggar du: Pluggar till hälsoterapeut/instruktör.
Vad har du på dig: Svarta crockerjeans och rosa top från Vero Moda
Har du någon fobi: Djur med fler än fyra ben
Hade du en bra kväll igår: Ja det hade jag nog
Vilket är ditt senaste inköp: Chinchillasand
Din favoritdryck på morgonen: Earl Grey-te
Projekt just nu: Mja... Överleva att pendla till Sunne i två år? :)
Vilken tid gick du upp idag: 05.00
Kan du tänka dig att göra skönhetsoperationer i framtiden: Japp. Boobs off, typ...
Var fick du dina senaste pengar ifrån: CSN och 216:- tillbaka på skatten.
Har du sovit i din egen säng inatt: Ja, vad jag vet.
Vad hade du sönder senast: Ett glas när jag diskade 
Senaste alkoholintag: Hmm... När spelade jag spel hos Susanne sist? :) Det var nog i september.
Har du haft mörkt hår: Jag föddes väl med det typ... Annars har det varit svart två gånger också.
Är du morgonpigg: Verkligen inte.
Vem snackade du med senast: Min syster
Stjärntecken: Kräfta
Varm favoritdricka: Te
Alkoholhaltig favoritdricka: Helenas Hallon som jag fortfarande inte har någon aning om hur man gör. Tess, tell me! Du har ju ändå jobbat där! :)
Snällast denna vecka: Micke. Alltid snällast.
När gjorde du senast något riktigt dumt: Mja... Det var nog ett tag sen tror jag. Vad vet jag inte
När hånglade du senast: Nyss
Saknar du någon nu: Njae... Inte direkt.
Hur ofta loggar du in på Lunarstorm: En gång om dagen kanske
Gillar du dokumentärer: Japps
Vilka språk kan du prata: Svenska, engelska och så kan jag be om förlåtelse för att jag kom försent på tyska.
När fikade du senast: 2 gånger i skolan idag.
Vad ska man göra för att få dig irriterad: Jag klarar det bra själv såingen behvöer göra speciellt mycket.
Jag får ont i magen: Väldigt sällan
Senast sedda filmen: På smällen. Skitdålig. Se den inte.





PERSONLIGT 
Namn: 
Marie
Födelsedag: 10 juli
Hemstad: Älvdalen/Åsen
Ögonfärg: Bruna
Hårfärg: Brunett
Längd:  158 cm
Vikt: Det varierar mellan 57-60. Bara muskler såklart ;)
Högerhänt/vänsterhänt: Höger
Stjärntecken: Kräfta
Skostorlek: 36-37
Är dina föräldrar skilda: Nej
Rädslor: Massor med saker
Mest använda namn på msn: LillaMarie
 
FAVORIT 
Färg: Svart
Mat: Kinaaaa :)
Sport: Ishockey
Glass: Choklad
Godis: Choklad och lakrits
Affär: Mja... Stadium
Nummer: 5
Tuggummi:  Lakrits
Helgdag: Julafton
Årstid: Riktig vinter. När inga kryp lever *mahahaha*
Radiostation: Rix FM eller Nya City eller vad den heter.
Kroppsdel på motsatta könet: Händer!!!
 
VÄNNER OCH LIVET 
Vem av dina vänner är mest lik dig: Linda
Vem är mest högljudd: Jag tror inte någon är mer högljudd än någon annan.
Vem får dig att skratta mest: Alla. Annars skulle jag inte umgås med dem
Vem har du känt längst: Tess
Vem är blygast: Jag
När grät du mest: Hmm... Typ jämt? :)
Bästa känslan: Glädje
Värsta känslan: Sorg?
Vart vill du bo i framtiden: I Karlstad funkar
 
HAR DU NÅGONSIN 
Varit kär: Ja
Rymt hemifrån: Nej
Tänkt på självmord: Nej
Sovit utomhus: Ja
Spytt i skolan: Nej
Velat bli modell: Nej, verkligen inte.
Gjort något dumt som du skrattar åt i dag: Ja det har jag nog
Sett en död människa: Nej
Ätit sushi: Nej. Jag gillar inte rå fisk
Varit på scen: Ja
Retats: Ja
 
DU 
Svär: Ja
Sjunger bra: Nej
Duschar dagligen: Ja
Vill gå på högskola/universitet: Ja, tydligen
Vill gifta dig: Ja, kanske det.
Kommer överens med dina föräldrar: Ja
Gillar åska: Mysigt om man inte är ute mitt i det
Spelar något instrument: Nej, och det tackar nog grannarna för
Äger en ipod: Nej. Kärringen mot strömmen. Visst är jag väl cool?
Sover med gosedjur: Nej, om inte Micke räknas  
För dagbok: Bloggar ju?
Sjunger i duschen: Haha nej. Så lyhört här
 
THIS OR THAT 
Pepsi/cola: Cola
McDonald´s/Burger king: Mc D
Singeldate/gruppdate: Singel
Choklad/vanilj: Choklad
Jordgubbar/blåbär: Blåbär
Kött/vegetarian: Kött
Tv/film: Tv
Gitarr/trummor: Gitarr
Adidas/nike: Adidas
Kakor/paj: Paj
Blind/döv: Döv

KAN DU 
Gå ner i splitt
: Om jag får skära av lite senor och sånt kanske :)
Skriva med båda händerna: Ja, men det blir ju inte läsligt :)
Vissla: Ja
Blåsa en bubbla: Ja 
Rulla din tunga i en cirkel: Ja
Ha dina ögon i kors: Ja
Nudda näsan med tungan: Inte nästippen
Dansa: Alla kan väl det mer eller mindre bra?
Äta vad du vill utan att oroa dig: Hehe nej... Tack och lov för gymkort :)
 
VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN 
Du nuddade: Micke
Du pratade i telefon med: Syster
Du msn:ade med: Peter kanske. Eller Susanne?
Du kramade: Micke
Du skällde på: Jag skäller inte så mycket jag
Du sportade med: Ensam på gymmet igår.

SENAST DU 
Skrattade: Idag
Grät: Vet inte
Tuggade tuggummi: Idag
Drog ett skämt: Ingen aning
Sjöng en sång: Idag :)
 
VAR ÄR DU? 
Vad ser man utanför ditt fönster: Ett förråd
Lyssnar du på musik nu:  Nope
Vad har du på dig: Jeans och tröja
Vad är det på din musmatta: Använder ingen
 
TROR DU PÅ 
Liv på andra planeter: Nope
Mirakel: Ja
Kärlek vid första ögonkastet: Ja
Spöken: Nej
Tomten: Nej 
 
ÖVRIGT 
Hur många kuddar sover du med: 3
Dricker du mjölk: Ja! Godast!
Person du hatar mest: Jadu.. Jag ogillar många. Men hatar... Nej.
Vad borde man uppfinna: En Olivsked
Är du ett hälsofreak: HAha jaaa... Självklart! :)
Vilket är det värsta vädret: Slask


Jippie.

Typ i början av nästa vecka ska vi kolla på lägenhet. Roligt roligt. :) Minuset är att vi tyvärr har hunnit pallra oss in i oktober månad och att vi kan bli stående med dubbla hyror då. Inte coolt. Så om inte det går att lösa på något sätt så blir det no-no. Tråkigt nog. En 3:a skulle inte sitta helt fel faktiskt. *drömmande suck*

Undra om man ska äta något idag då? Inte ätit sen 2-fikat. En stor sockrig bulle. Just ja... En glass också. Jag har börjat ett nytt liv... Ett liv med mer socker än någonsin? :) Och idag lutar det mot snabbmat. Igen. Hopplöst att vara en Marie.

20:e ska vi ha klassfest. Det blir roligt. Se till att hålla sig i skinnet då. Iofs har jag inte kommit på när man ska hinna dricka. Tacobuffé på Ankan 19.00. Att börja vid 17.00 och vara full när man äter känns väl kanske konstigt. Kommer ju vara mätt på öl då. Då är ju hela buffégrejen onödig? Men att hinna dricka efter mat och innan utgång det blir nog jobbigt. Då blir det mycket dricka på lite tid :) Och jag har inte råd att pimpla ute. Så tät är jag inte :) Om jag inte säljer mig själv på torget innan såklart. Det är ju en idé.

Jag är "handla julklappar"-sugen.

Suck.

Beteendevetenskap är verkligen inte min grej. Jisses vilket sömnpiller. Tur det bara är en dag till. Annars hade jag nog blivit sjuk av tristess. Sen på onsdag blir det anatomi igen. Jippie! Älska lite konkret fakta och inte bara massa "Det finns inget rätt svar"-babbel. I've had enough of that. Speciellt eftersom just hon alltid har ett rätt svar i alla fall. Dubbelmoral it is.

Kaffeautomaten strejkade idag. Ve och fasa. Jorden höll på att gå under. En sån tur att vaktis fixade den till nästa fika *puh* Tvåkronorscappuccino måste man ha :) Smask! 

Jag har inte så mycket att säga. Jag har inte tid med något liv. Jag vaknar, åker till skolan, kommer hem, lagar mat och sover. Och sen börjar det om...

Strumpshopping i helgen i alla fall. Det blir skojigt. Kanske träffa en och annan gammal Rättvikare. Och massera massa massa hoppas jag. Mamma har lovat ut mig både till höger och vänster. Får se hur mycket som hinns.


Det känns konstigt när en människa försvinner bara så där. Även om han inte var en närstående så var han en släkting. Känns ändå tomt på något sätt. V.i.f. :/


RSS 2.0