Inte så Friskis.

Igår. Helt plötsligt. Jag blev anfallen av mina gymhandskar. Värsta kamikazeattacken. Helt oprovocerad var den också. Förstår ni hur längesen det var jag tränade när till och med handskarna är rastlösa? Okey... Tusende gången gillt. 1 januari börjar mitt tusende nya liv ;) Typ... Träna regelbundet? Fast... En gång om året är ju också regelbundet... På sätt å vis :)

Varit på KASHK och jobbat idag. Massor med folk hela tiden. Så roligt. Och så lite massage. Finns inget roligare än nöjda kunder. Och hur kan de bli annat än nöjda liksom? Hallå? :) Svårt att få in alla dessaprodukter i dethär trångla lilla huvudet dock. Men det kommer väl!  Och jag har bestämt mig! Mitt rum ser inte ut som en trappuppgång på Kronoparken. Lite mysbelysning och massor med ljus fixade biffen minsann :)

Idag har jag även fått tummen ur och beställt en kassa. Wohoo! :) Hon lovade att den skulle vara den absolut enklaste. Det hoppas jag. Jag har fobi för sånna där saker. Knappfobi. Säkert! En knapp räcker alldeles utmärkt för mig. Kan någon fixa en sån kassa, tack? :)

Nu: Paradise Hotel, pinsamhetskudden och choklad!

Sunkig söndag :)

Jag och Älsket samlar inte direkt vuxenpoäng idag. Tänka sig... Inte idag heller :) Vaknade toksent, åt frukost (lunch?) i sängen, segade framför Alien 3. Jag sitter fortfarande i pyajamas, men har åtminstone lyckas släpa mig genom duschen :) Nu äter jag någon slags middag bestående av julmust och stenhårt godis.

På tal om godis! Vem kom på att ta chokladferrarisarna, och fylla dem med lakrits? Det smakar... Stjärt! Fy fan vad äckligt. Och dessutom åt jag typ tre stycken innan jag fattade varför de smakade så jävla äckligt. De brukar ju vara favoriten i godispåsen. De kolafyllda alltså. De får fan skriva tydligare på burkarna. Bläääh! *rysningar*

Vet ni.. Det snöar!

Hälja!

Fredag igen. Veckan har gått sjukt snabbt, men samtidigt släpat sig fram... Vi säger så här... Kvällarna har bara försvunnit med ett svisch! :) Så äre å va kvällsmänniska. Dvala hela dagarna, sen... När alla andra sover. Då börjar jag vakna till liv :)

Friska vindar nu hörrni. Hemma var det -30 grader. I Idre -36. Burr! Fy fan. Hästarna i kallstallet fick lov att ha täcke + att vattenhinkarna fryser. I stallet. Då är det kallt! Och det åker man frivilligt hem till :) Längtar efter lussekatter, lakritskola och mammas köttbullar! Ska defintivt äta ihjäl mig lite när jag åker hem. Om nom nom nom!

btw så måste jag verkligen på Rättviks marknad i vår. Jag pajjar typ ett par strumpor varje dag nu. Illa. Kommer ju snart se ut som ett av barnen från Frostmofjäll! Så kan vi inte ha det. Strumpshopping i maj alltså. Tur att man planerar i god tid... Men det är snart maj. Innan ni vet ordet av det.

Lite te & choklad? I think!


Nyårslöfte?


Hej mitt vinterland!

Åhh, jag tror nästan att jag drömmer. Det verkar ju som att det är vinter på riktigt. Äntligen! Men än är det ju en vecka kvar till jul, så än kan det ju komma vidriga varmgrader och förstöra allt :) Men hoppas inte. Så kanske man kan lura ut syster på en slädtur eller så när man är hem. Vore ju hur mysigt som helst! :) Gojsa ner sig i en släde med lite filtar och grejer. Mmm! Bjällerklang...

Annars då? Lugna puckar. Überlugna puckar! På måndag blir det i alla fall smygpremiär på KASHK. Det blir roligt. Äntligen får jag inviga rummet :) Hoppas det blir massvis med bokningar. Saknar Loka Brunn-stressen lite :)

Imorgon ska jag beställa en kassa och en kontrollbox. Wish me luck. Det kan jag behöva... Så roligt det här när alla på Skatteverket säger olika. För att inte tala om att alla på jobbet. Det finns lika många tolkningar av den härl agen som det finns människor på jorden. Helt stört. Och den sista på Skatteverket sa "Läs på hemsidan och plocka ut de delarna som du tycker passar dig". Oookey... Låter ju... Seriöst :)

Sova nu. Var sååå segt att ta sig upp imorse :/ Vinterkoma :) Jag önskar att jag levde på stenåldern. Då gick människorna bergis i ide.

Shampoo :)


Dags att prova nytt shampoo!

Luktar så jäkla gott att jag bara vill stå i duschen med det för resten av mitt liv.

Och när Marie bloggar om shampon...

Då vet vi att det bara är för att hon inte vill bli utan Lisettes julchoklad...

För då är botten verkligen nådd! :)


You are not alone...

Gräsänka i 2 dagar då.
Finns bara en sak att göra...
Köpa en jääävligt stor godispåse.
För med en godispåse är man aldrig ensam.

Mat?
Va?
Näh.
Onödigt.
Socker?
JA!

Snart ordnar det nog upp sig...

Idag när jag gick till bussen tänkte jag... "Fan...Går inte allt liiite för bra nu? I allmänhet? Nåja...Det ordnar väl snart upp sig och blir som vanligt igen". Och vet ni? Jag hade sååå jävla rätt. För nu är det precis lika bläääh som vanligt igen. Såklart att det ska vara konstant uppförsbacke. Ibland blir jag så trött. Why why why? Jag tror att jag är synsk. Eller så är det universum och jag som har kommit lite på kant med varandra. Vi missförstår varandra hela tiden. Jävla universum.

En bra sak är i alla fall att det blev städat idag. Jävligt skönt och välbehövligt. Hade det bara luktat Ajax också, och inte Grumme, så hade det nästan känts perfekt. Efter städningen blev det Anna-träff. Alldeles för längesen jag träffade henne :/ Vi är väldigt osynkade i våra jobb.aldrig lediga samtidigt verkar det som. Och ändå tycker jag att jag är ledig jämt. För ledig. Lat-ledig. Fick ju typ en chock igår av att jobba. Herregud. Diska i 6 timmar. Täckt med andra människors matrester. Om-nom-nom. The botten is nådd.... ;)

Imorgon åker Älsket till Karlskrona i tre dagar. Tråkigt!

Ja... Nu har jag nog gnällt färdigt för idag. Bitter? Vem? Jag?

Smarrigt!

Chokladdoppad lakritskola med havssalt

3 dl grädde
3 dl strösocker
1 dl sirap
1 msk kakao
½ påse turkisk peppar
2 tsk smör

250 g mörk choklad

Havssalt

Blanda socker, grädde, sirap, kakao och de krossade karamellerna i en kastrull. Koka upp under omrörning. Koka kraftigt till 117-120 grader eller tills smeten klarar kulprovet. Rör om då och då. Efteråt tar du av kastrullen från plattan och rör ner smöret. Klä en form, ca 20x20 cm, med smörpapper häll i smeten och låt det stelna.

Smält chokladen över vattenbad, skär kolan i lagom stora bitar och doppa i chokladen. Strö sedan över lite havssalt. OBS! Det ska max skilja 10 grader mellan kolan och chokladen när man doppar, annars smälter kolorna. Tro mig! :)


En bild säger mer än 1000 ord.

The Holiday, te och choklad innan JB kommer?

Jobb imorgon. Diska diska diska.

Va roligt!

;)


Jädra härmapor!

Aftonbladet 13 december 2009



Min blogg 7 februari 2008



Så jäkla efter. Kom med något nytt.
;)

*bööööööhhhhrp*

Varit i Karlskoga och skvallrat, ätit och socialiserat med Madde och Kristina. Fast vi är ju sjukt ouppdaterade, så... Vi skvallrade mest om gammalt skvaller. Återvinning kallas det :) Åt världens godaste plankstek, så nu är jag übermätt! Men.. Jag röstade ju för efterätt.  Ingen annan dock, och jag kunde ju inte äta efterrätt själv. Går inte. Kan inte sitta där själv och glufsa :) Godismagen fortfarande tom alltså. Matmagen proppis. Sikken tur att jag har julgodis i kylen! :)

Försökte kolla möjligheter att ta sig hem till jul. Kommer hem så jävla sent den 23e :( Men har fan i mig inte råd att tacka nej till jobb den 22a heller. GAH! Om jag hade pengar *tra la la la la la la la la la laaa* Om någon ska förbi Karlstad och vidare mot Älvdalen kvällen den 22a december, så glöm för fan inte att plocka upp mig! Det verkar ju bo så mycket Älvdalingar här så det är skrämmande. Kan inte någon liksom ta med mig. Gick ett tgå klockan 19.00 på kvällen den 22a. Då skulle jag vara i Mora 8.23 den 23e. Yiihaa! Hade varit ett alternativ om jag inte hade slutat jobb 18.45. Kan bli tajt.

Vad bli're imorgon då tro? Sova länge hoppas jag. Vore väldigt skönt. Den här vinterkoman är ju helt hopplös. Har inte varit pigg de senaste två månaderna tror jag :) Hopplöst.

Godis godis godis!

- K A S H K -

Snart flyttar jag :)

Bra bild, jag vet... Men det är för tillfället den enda bilden :)


Karlstad spa och hudklinik

Resultatinriktad hudvård & sköna spabehandlingar... Och så jag ;)


Salongen är supersnajsig och mysig, så kika in!
Södra kyrkogatan 6.
Runt hörnet vid Legends.

Man är inte äldre än man gör sig

- Vad kollar du på?
- Julkalendern.
- ...
- ...
- Hur gammal är du egentligen?
- Ehh.... Lagom?

bild


Jag dör ihjäl av skratt!

Om det här är på riktigt så tror jag att jag måste gå och dö av skratt :D

Skrev detta i ett inläggför hundra år sen:

"Radiotjänst är ute efter mig. I somras ringde de, för några veckor sen var de här och knackade på och nu har de ringt igen. Ska det vara så förbannat svårt att fatta att jag betalar den jävla tv-licensen? JAG BETALAR! Uppfattat? Ring inte, Kom inte hit. Då biter jag er. Drygjävlar. "Men vi har inget samboregister..." Men Och? Skriv det på en post-it-lapp då!"



Nu hade jag en kommentar:
Postat av:

Prova du bita mig så ska biter jag fan tillbaks.

/Radiotjänstanställd

Jag tror att jag dör. Snälla, säg att det är på riktigt! Jag ska nog göra en check på ip-numret bara för att. Ahahahahahahaha.

 


Ta mig tusan. Det var ett ip-nummer från Radiotjänst! :)

 


Feels good.

Det känns bra att ha fler läsare när man inte skriver ett ord, än när man bloggar frenetiskt...

:)

Nätt och jämt.

Joda, jag lever allt! :) Lisette hotade med att jag skulle bli utan julchoklad om jag inte bloggade! Det är väldigt elakt att ta till sånna knep tycker jag. För er som inte vet jobbar hennes morbror på Marabou. Jag har försökt adoptera honom, men det går sådär ;) Fatta vilket drömjobb! Marabou liksom. Uj uj uj va fet jag skulle va :)

Vaccinerade mig i månadags, vilket inte lär ha undgått någon. Jag känner mig fortfarande döende. Fryser ihjäl i ena sekunden, svettas ihjäl i nästa. Kan inte lyfta armen till axelhöjd ens, stel i nacken, yr, huvudvärk. Men ingen feber :) Tack tack tack för Ipren. Vad vore livet utan dig? Ett tips är att vara nyrakad under armarna innan man tar sprutan. För det är förbannat svårt att göra när man inte kan lyfta armen... Bara så ni vet.

Lucia i helgen och inte en snöflinga. Deprimerande värre. Och inte tog jag mig hem till snön i helgen heller :/ Hoppas det kommer massor med snö hemma till jul i alla fall. Och sen.. Den stora frågan. Ska jag sitta i Karlstad och ruttna över nyår, eller ska jag vara hemma? Hmm hmm hmm.

Japp. Intressepilar i ögat åt folket. Och intressesmurfen bjuder jag på.

 

 


RSS 2.0