Konkurs.

Personlig sådan.
Inom en snar framtid.
Det tror jag minsann.
Mitt konto blöder.
Fast inte pengar.
För det finns det inga.
Varför föddes man inte med en jävla silversked i munnen?

Tur att det är gratis att sitta inomhus i alla fall.


Have you ever seen the rain?

Jahapps. Några nya värmerekord som slagits eller? Någon sa att det eventuellt kan komma en liten skur på lördag. Då ska minsann jag vara ute och njuta. Så det så. Naken om det är så. Känns som det behvös lite regn. Jag tycker det är finare med gröna gräsmattor, än brunbrända. Och så blir luften så mumsig efter regnet. Mmm :) Och så kan man vara inne och städa med gott samvete. Nu får man ju dåligt samvete av att vara inne.

Inne har jag dock varit idag. Först sydde jag gardiner. Sen spelade jag på king.com, masade mig iväg till affären, städade åt mina lurviga kryp och sen lagade mat. Nu har jag sett Momma's boys, och funderar på att tjuvkika på hur det går... Om det finns på youtube.. Det borde det göra.

Glass vore gott. Idag med. Eller iskallt iste.

800 grader...

Minst! I lägenheten är det typ 900 grader. Äckligt. Sitter här klädd i ingenting och svettas ihjäl och undrar hur man egentligen ska bete sig. Ska nog köpa en pool och slänga ut på balkongen. Banne mig. En sån där med minst 6000 liter. I värsta fall brakar väl balkongen... Men då ska jag njuta i fulla drag av luftdraget på vägen ner. Mmmm!

Träning idag igen. Vi var lite fler idag. Hela 25 stycken. Igår var vi bara 4 =S Då kunde man inte gömma sig för instruktören minsann. Pinsamt var det, för ingen av oss 4 tappra själar orkade göra alla underliga armhävningar på korsan och tvärsan. Gjorde några tappra försök, men nej. Plattfall. Idag kunde man gömma sig lite bättre i alla fall :) Det är bra att träna i värmen. Dubbel effektivitet. Det gillar vi. Måttband gillar jag också. Midja -4 cm och vader -3. På varje alltså. Varför jag mäter vader av alla ställen är för att det troligtvis är mitt största komplex :) Så bort med dem.

Nu mitt i denna natt håller jag på med fläskfilé. Mamma tyckte att jag var helt från vettet. Jag med. Men så är det när man vaknar sent. Då blir allt försenat. Får väl vara vaken desto längre istället då :) Och spela spel... Mihihihihi.

Anna. Igår köpte jag lördagsgodis. Och det var gottgottigottgott. En tia i burken.

Och just nu önskar jag mig mest av allt obegränsat mycket glass!








Oplanerad shopping är bra shopping.

Blev en vända på stan idag då. Först till skatteverket och bli livrädd. Hujedamig. Det dröjer nog innan det blir egen företagare av mig. Siffror är inte min starka sida direkt :) Så... Vi lägger det på hyllan ett tag. Fattade inte hälften av vad hon sa. Hon fattade nog inte heller hälften av vad hon sa... Men hon var trevlig i alla fall :)

Ringde och väckte Anna i gryningen... Typ. Annas gryning i alla fall :) Tvingade henne upp ur sängen. Släpade in mig själv på Change för bikinishopping. Dyrt tänkte jag mig att det skulle bli. Men gjorde ett riktigt kap för ynka 100:- Vem hade trott det. Superfint och superbilligt. Me like! Köpte ett pat fiina matchande flipflop också. Dock är ju alla lika obekväma... Men bättre än svettiga jympadojjor. Eller pumps. Aaa just det.



Summertime.

Sitter här med en smarrig iskall knallrosa smoothie. Någon annan frukost orkar jag inte med. Tokvarmt i hela lägenheten. Jag tyckte det var perfekt när temperaturen låg runt 25 grader. Nu är det liite för varmt för min smak. Tyvärr :) Aldrig är jag nöjd. Jag skyller på att jag är  svensk. Eller bara ovanligt gnällig...

Igår släpade jag och Kristina oss ner till Kroppkärrsjön och solade. Jag gjorde ett tappert försök till att bada med kom inte längre än till fotknölarna. Fick dock riktigt snygga bikiniränder... Oooh ja. Vandrande hem upp för hela trekilometersbacken. Åt en banan. Gick neråt igen mot Friskis. Gymmade. Körde ett styrkepass. Och sen blev jag tack och lov hämtad av Älsk. Det var sjukt varmt inne på Friskis. Trodde jag skulle avlida under styrkepasset. 1-2 liter svettas man ut i normala fall tydligen. Typ 70 liter igår då.

Nu ska jag gå ner till Skatteverket och bli lite bildad. Eller nej.. Där ljög jag... Jag tar bussen ner.

Sola och bada med piña colada...

Blir snart en tur ner till Kroppkärrsjön med Kristina. Jag lär ju dock få dra på mig en t-shirt om jag ska överleva ännu en dag i solen. Och det vill jag ju. Lika bra att passa på medan den är framme lite :) Steka steka steka. Nej... Såklart sola ned förnuft... 8) Kanske ska ta och bre på solkrämen nu medan jag kommer ihåg det... Korta short idag. Försöka få bukt med den där schnygga bondbrännan. Den bättrar vi på igen när det är dags för höskörden. Hoppas att jag kan vara hemma då. Solk + motion = bra kombo. Hö är jobbigt. Men roligt.

Nä.. Skiva lite melon till matsäck, fylla vattenflaskor och sen iväääg!

See you later alligator tra la la laaa

Träningsvärk och bondbränna.

Äntligen blev det sommar! Whoppidoo! Gårdagen tillbringades på Skutberget med mina söta grannar. Tonfisksallad och kortspel i timmarna tre. Som ett brev på posten har jag babianrövröda axlar och shortsbränna. Benen tar ju 300 år att få ens liiite färgade. Så vad är oddsen att jag får bränna efter de längsta shortsen jag äger? Typiskt Marie-otur. Jag kunde ju kommit ihåg att smörja mig... Men nej. Icke. Grillad till tusen alltså.

Släpade även med stackars AnnaPanna på ett träningspass från helvetet. "Det är inte så jobbigt..." övertygade jag henne om. Nej nej... Jag höll på att dö. Och nu håller min rumpa på att trilla av. Mina lår ska vi inte tala om. Men det är ju trevligt att veta att man lever. Undra om man ska våga sig iväg på ett intensivpass imorgon efter gymmet... Kanske. Om jag orkar.

Jag fick en jäääkligt saftig lön den här månaden hörrni... 96:- ! Jag vet inte riktigt hur jag ska spendera allt detta... Förslag? Nästan en bio kanske? Någon som vill med på en nästan-bio? The Proposal förslagsvis. Någon som är sugen på att nästan-se den?



Ett lik mindre i cyberspace?

Eftersom jag och Anna nu ska försöka vara så hurtiga har jag återupplivat en gammal kompis... Min träningsdagbok på Piggelino. Kanske kanske kanske kan den få hålla sig vid liv ett tag nu :) Jag har fyllt i lite mål som jag ska försöka klara. Höhö. Mål är bra. Då kanske jag orkar hela vägen :) Ett par jeans hägrar där framme någonstans.

Skönt med träningskompis nu för tiden i alla fall. Även om jag har varit borta alldeles för mycket från Karlstad nu. Men efter denna vecka ska jag nog hålla mig hemma ett tag :) Blir lättare med träning så. Annars blir det bara gå. Och det är inte lika roligt :) Icke. Kan ju springa också, men det är definitivt inte roligt.

Idag shoppade jag nya ansiktsgrejer. På tal om något helt annat alltså... Mina är gamla som gatan. Hade andra också, men de smakade illa. Inte för att jag äter dem... Men det är bläh när man råkar slicka sig om munnen och det smakar diskmedel :) Skönt med nytt och fräscht i alla fall. Nu kan jag tvätta så mycket jag bara orkar :) Whoppidooo!

    

Mmmm Marängsviss!



Så här mumsigt åt jag och Lisette på Kaffestugan för en vecka sen.
Gott var det vill jag lova.
Lisette blev dock deprimerad över att jag inte kunde låta bli att äta innan hon hann fota ^^
Men man vill ju inte riskera att det blir gammalt?
Bilden är kidnappad härifrån

Just nu skulle jag kunna döda för en marängsviss.
Men jag och Anna försöker pakta igen.
En tia i en burk för varje onyttighet vi äter.
Sista augusti byter vi burkar :)

Jag förespråkar lördagsgodis, så Anna kommer nog tjäna ett par tior på det :)

Meningslösa månda'n är åter här...

... och jag säger farväl till ännu en helg.

Seg dag.
Det är mulet, och jag förväntas tvätta och städa och diska.
Boooring!
Det är ju skönt när det är gjort...
Men innan man har kommit så långt.
Uff!
Låste in nycklarna i tvättstugan också.
Sån där elektronisk grej så ingen annan ska komma in...
Smart Mary.
Var bara att gå ner till KBAB och skämmas för att man störde mitt i fikat.

Städa var det ja.
Vik hädan, dammråttor!




Gårdagens 'Vill ha'.

Dregglade lite över dessa på JC igår...
Men skulle förmodligen aldrig få för mig att köpa ett par jeans för 1000:- med dagens ekonomi :)


Killah.

Lite fina var de i alla fall.
Vågade dock inte prova.
Antingen hade det väl fattats 10 cm i midjan, eller så hade de suttit perfekt.
Vet inte vad som skulle varit värst...


Välkommen tillbaka, solen.

Soligt och fint.
Humöret är något bättre, dagen till ära.
Nu siktar jag på frukost.
Synd att jag inte hämtade balkongmöblerna hos Suss :(



#¤%¤%&//(&(&(

Jag är på så jävla dåligt humör.
Jag skulle kunna döda något.
GAH!
Fet, ful och fyrtio tjugotre


PMS
PMS
PMS

HA! Vilket jävla skämt!

Det existerar typ bara stuprörsjeans ute i affärerna. Eller skinnyjeans kanske det kallas. Stuprör är väl såååå 2007... Eller något. Hur som helst... Inte fan får mina vader plats där. Oh no! De enda jeansen jag överhuvudtaget fick plats i idag var en par skitfula bootcut jeans med jordens überfulaste fickor. Inget köp. Nej nej nej. Sen när måste jag ha 30 i jeans? 30!? och inte ens det gick. Nej nej nej. Det här går inte. Imorgon ska jag gå till Friskis, gymma, träna balanspass och gå hem. Jag har fan inte tid att vara sjuk. Jag måste sluta äta. Helt. Det här går ju inte. Kan ju fan inte gå naken. Usch.

Nämnde jag att jag har redig pms?
Det underlättar inte shoppingen. Blir inte på bättre humör direkt. Nixpix. Inte hittade jag några skor heller. Eländes elände. Men... Jag hittade 5 böcker på Myrorna. Säkert totalt jävla skitdåliga allihopa. Nu ska jag äta en riktigt fet och fettig krämbulle. Sen ska jag äta upp min chokladkaka. Sen ska jag typ lägga mig och dö. Fet, naken och lycklig.


En fet, men ack så söt, sjöko....


Shopping imorgon.

Imorgon ska jag ägna mig åt min absoluta favoritsysselsättning...
Shopping!


Oj vad jag ljuger.
Dåligt ljuger jag också.
Det finns nästan inget värre än shopping.
Tacka vet jag tandläkaren.
Jeans och skor ska jag försöka hitta.
De två absolut omöjligaste sakerna.
Usch!
Men men...
Varken jeans eller skor håller ihop längre, och skatten vill spenderas.


229.95:- på only.se

Beställer nog dessa om jag inte hittar något på stan.
Det är alldeles för ljusa egentligen.
Men det är åtminstone inte stuprör.


Ajsing bajsing lilla katt!

Amadeus hällde ut ett glas cola över sovrumstapeten.
Inte alls bra.
Det kommer bli dyrt att flytta ut härifrån.
Han har redan massakerat varadagsrumstapeten och halltapeten.
Ajsing bajsing!
:)




Hemma i Karlstad.

Nu är jag hemma igen. Dock håller jag på att svälta ihjäl, och kylskåpet är läskigt tomt. Inte ens en chokladbit går att skaka fram någonstans. Därför blir det att åka och handla ögonaböj.

Blir bara en snabbvisit hemma i Karlstad. På tisdag ska jag jobba i Tällberg igen. Och sen ska jag jobba hela midsommar också. Pengar pengar pengar. Jag tackar och tar emot. Dessutom är det ju roligt också. Hur bra som helst. Men det hade gärna fått ligga lite närmare. Och så ska jag ju fixa någonstans att sova också. Kan nog vara lite bra... Hotellet var überfullt över midsommar. Drygt. Blir ju lite drygt att pendla hemifrån. Det får lösa sig helt enkelt. Midsommarafton blir i Åsen i alla fall :)

Skulle avlämna ett paket hemmahemma innan jag åka hem. Men de har gjort om vägnamn och sånt hemma så jag hittade verkligen inte rätt postlåda. Hur jävla svårt kan det va? Hur kan Blablablavägen 34 ligga bredvid Blablablavägen 3 typ? Nej. Ologiskt. Jag får skicka paketet istället och hoppas att det kommer rätt då :) Får väl hoppas att Postisarna har kolla åtminstone. Vilket man ibland kan tvivla på.

Nu MAT!

Var fan är sommaren?! Jag har ju sommarlov!

Soligt.

Igår trodde jag att hotellet skulle trilla ner i Siljan. Så mycket regnade det. Idag har dock vädergudarna en något bättre dag verkar det som. Soligt, men inte direkt klarblå himmel. Men jag är nöjd ändå. Det är liksom inte så soligt inne på spa ändå :)

Undra vad man ska hitta på imorgon? Slutar 16. Det blir en sjukt lång kväll på hotellrummet. Men Rättvik är ju inte så überspännande heller. En pizza vore ju gott iofs. Eller en kycklingrulle med fetaost och blandad sås bara för gamla tiders skull. Fr er oupplysta gick det under namnet "Det vanliga" på Erkut under gymnasietiden. Det var tider det minsann. De borde väl ta studenten nu? Idag kanske?

Nä.. En macka kanske?

3 nights in Tällberg

Då var man i Tällberg då. Har varit ovanligt lugnt idag. Sjukt lugnt i helgen också verkar det som. Brukar vara tre terapeuter, men jag är ensam i helgen. Ytterligare en liiiten detalj bossen råkade utelämna. Att jag efter 5 månaders frånvaro ska sköta rulet själv :) Men det ska nog gå bra :)

Ensam på ett hotellrum med ett paket ballerinakakor. Mjaa.... Ballerinakakorna is (soon) no more! Fortfarande förkyyyld. Det är så jobbigt. Jobbigt att äta och andas. kanske är bra inför beach 2000 :) Fast... Ja... Kakor var det ja. Och Jag vet inte vad jag får äta heller. Så jag köpte mackor och skinkost som jag sitter på rummet och smyger med. Frukost tänker jag äta i alla fall :) massoR!

Fixk sova i hotellrum btw. De tyckte det var elakt att sätta mig i ett härbre. Så jag har värme, dusch, toalett och tv. Och min systers dator och bredband. Moa ha ha :)

Mår som en överkörd daggmask.

Vaknade imorse med halsont.
Jäkla AC.
Att jag aldrig lär mig från år till år.
Tror att jag börjar få lite feber också.
Huvudet händer inte riktigt med.
Men det är ju ingen nyhet.
















Dalarna imorgon.

Blir jobb torsdag-söndag, så imorgon bär det av hemåt till sköna Dalarna.
Måste öva på behandling på mamma och syster.
De vet inte om det ännu...
Men så blir det
:)



Jag ska bo i  ett härbre i 4 dagar.
Spökar säkerligen.
Ingen toalett fanns det heller.
Undra om det finns tv?

Eller kyl?
Får ringa och kolla imorgon.

Godnatt!


Morsgrisar är vi allihopa allihopa allihopa...

Ska pallra mig till sängen och se Momma's boys.
Så härligt tillgjort och iqbefriat.
Jag bara måste älska det
:)


Solen går upp över kåk och gränd.

Vilken underbar dag, hörrni. Fikade på stan med två klasskompisar. En kladdkaka från himlen och en iskall cola. Mmmm! Café Royal is the place to be :) Perfekt kladdig kladdkaka. Och en enorm bit var det också. Det tackar man ju inte nej till :) Shortsshopping på H&M blev det också. Ett par vanliga, och två par kortare. Röven hänger typ ut, men det känns tillåtet på sommaren. Annars springer man ju ändå i bikini. Den hänger inte mindre då liksom...

Sen har det inte blivit mycket gjort. Ringt arbetsförmedlingen, men de ringer inte upp. Ringt en miljon gånger. Var väl inget viktigt de ville då... Eller så har de avanmält mig bara för jag inte hörde att de ringde. Man vet aldrig :) Fixat musik till Nissen också. Så nu väntar jag bara på att få veta vilka dagar det blir jobb. Nackdelen med extrajobb är att man inte kan planera något. Ifall man blir inringd. Säger man nej så vet man ju inte ifall de ringer igen. Drygt. Yesbox.

Nej... Scrabble på king.com känns lockande. Beroende? Jag? :)
 

RSS 2.0