Gott nytt år!

Gott nytt år på er allihopa!


Firar in det nya året med James Bond, pyjamas, godis.
En riktig partypingla känner jag mig som :P


Ska i alla fall bli skönt med ett nytt år...
För många omkring mig har 2008 varit ett riktigt skitår,
så jag hoppas verkligen 2009 blir ett riktigt kanonår!


Nyårslöfte? Typ komma i kläderna igen... :)




Jag blir sååå trött...

Det känns som att jag är en hundra år gammal bitterfitta. Fast jag egentligen bara är en 22-årig bitterfitta. Just i detta nu bitterfittar jag mig över alla äckliga barn som är ute och skjuter raketer. Varför idag? Åhhh! Vi firar att det är 30 december! Och igår firade vi att det var 29 december! Och i övermorgon firar vi att det är 1 januari!

Ingen skulle bli gladare än jag om de förbjöds. Stackars rädda kräk. Inte kräk-barnen alltså, utan typ hundar och annat. Och självklart sitter det lappar över hela bostadsområdet att de kan hålla sig i skogen eller på parkeringen, och att de vore snällt om de tog det lite lugnt osv. Den enda effekten det verkar ha haft är att de äckliga små barnen tycker att det är ännu roligare att skjuta raketer. Hur vore det med lite mer djurvett åt folket? Verkar onekligen behövas...

Jag hoppas ni fastnar på en raket, era nötter.

De där söta grannarna... :)

Det var inga blommor! Det var något tusen gånger bättre. Ett chokladogram! Var ju i upplösningstillstånd innan jag kom på att det var liiite märkligt att de trodde att jag bodde på söta grannarnas adress. Hmm... :) Men det var en söt överraskning. Även om jag nästan fick hjärtfel på köpet :) Choklad är nog bra för hjärtat, så det jämnar nog ut sig :P

       

Toksöta Anna gav mig också en superbra sak idag. Ännu en bakbok! Tjoho! :)



I nästa mening frågade hon om vi skulle lägga av med onyttigheter nästa år...
Så jag tror det var lite terror i det hela :P
Men jag är glad ändå :)

Jag har så söta goa vänner <3




I hate it!

De ringde nyss från Gullvivans Blommor. De har en leverans till mig. Okey, vad snällt. Det är bara det att jag blir lite skraj när någon skickar blommor. Och det är inte Älsket. Thank god var det någon som inte hade riktig koll på adressen. Så förhoppningsvis kommer ingen och mördar mig i alla fall :) Jag hatar verkligen sånt här. Otacksam kanske. Men jag vill gärna veta vem de är ifrån. Sen kanske jag kan tacka lite. Ytterst lite. Vem skickar blommor till mig bara så där? Ja.. Frågorna är många, men magen är hungrig. Så nu bliré frukost. Sen stan med Anna. Plånboken stannar hemma.



Onödigt vetande?

Tvinga i era barn frukost, annars kommer det att gå illa verkar det som.

"- De som är missnöjda med sina föräldrar, till exempel för att de inte lagar frukost, kan hitta ett sätt att ge utlopp för sin frustration genom sex, sade forskningsledaren Kunio Kitamura, Chef för Japans familjeplaneringsorganisation."

Kan inte barnen bre en macka själva, eller?

Jag är liiite avundsjuk.

Kanske borde jag visa mina egna julklappar...
Men Micke fick ju mycket finare :)
Så ni får se hans istället.
Förutom de sjukt snygga långisarna så fick han nämligen världens coolaste klockradio.
En sån där med gryningsljus.
Så kan man välja om man vill vakna av pip, fågelkvitter eller radio.

     

Jag är avund
sjuk! :)

Katastrof!

Det är inget Simon & Tomas!
Det är jävlaskitExtreme home makover.
Kvällen är förstörd.
PMSen blev precis hundra resor värre.

OJ vad jag har städat...

Eller så har jag inte det. Kan vara så att jag vek gårdagens tvätt, och sen däckade i soffan framför Top Model. Kan vara så. Behöver så klart inte vara så :) Om det var så att jag somnade i soffan, så vaknade jag av att en drömmande katt sprattlade som en tok ovanpå mig. Själv drömde jag att det bodde en mördare utanför min dörr. Det är nog den där döva tanten som alltid väntar med att gå ut ur lägenheten tills man själv har gått in i sin. Fast om jag var mördare så skulle ju jag inte heller vilja bli sedd.

Annars har jag varit på mellandagsrea med Suss. Köpte ingenting. Tur det. Mitt konto gråter blod, eller något. Det är defintivt inte pengar i alla fall. 4 månader kvar till arbetslösheten. Exakt 4 månader idag. Till examen. Alltså arbetslösheten. Hur som helst. Skickade alla papper, kjolar och andra saker till folk. Han den dryga på Pressbyrån tyckte att "Det var värst vad du shoppar loss..."  Ja, så är det när man inte orkar åka ner på stan och inhandla kuvert.
 
Funderar på om jag ska orka göra mat. Låter ju sjukt jobbigt. Skala potatis, koka potatis, lägga laxen i en form, hälla på creme fraishe. In i ungen. Vänta vänta vänta. Äta. Skitjobbigt. Verkligen. Men vore ju mumsigt att ha till Simon & Tomas. Eller en till smoothie? Gjorde på banan, mango, hallon och apelsinjuice. MMMMM.

Att handla...

*kik ner i varukorgen*

- Det ser ju lite för nyttigt ut det här...
- Ja... Det får vi ta och styra upp.


Kanske istället borde vara så att man tycker det är något positivt att det ser nyttigt ut? :) Nää.. Tydligen inte. Vi vägde upp nyttigheterna med chips, dipp och godis. Mumsigt blir det. Blir att titta på LoTR-filmen ikväll. OCh då lär jag ha massor att äta om jag ska orka hålla mig vaken. Den är inte bara lång, den är inte heller så bra :) Bara massa kriga. Men Viggo Mortensen skulle man ju kunna dö för. Mums!

Mellandagsrea är inget för mig!

Tanken var att den enda affären som skulle besökas under mellandagsrean var OnOff, och eventuellt ElGiganten. Men ja... Sen ringde mammsen och bad mig leta upp en kjol åt henne. Tack mamma. Fick ränna runt i varenda affär för att hitta en kjol. Det är väl inte direkt säsong för jeanskjolar nu känns det som.

Vad är det med mellandagsrea som gör att folk tar fram sina luddiga blinkande djävulshorn? Rea innebär ju bara att man köper saker bara för att de är billiga, och inte för att man egentligen behöver det. När man väl kommer hem vill man inte ens ha det på sig. Okey.. Kanske bara är jag som lyckas med det... Men ändå. Man behvöer ju inte direkt slå ner folk... Men jo. Tydligen :)

Nää... Gräva ner sig i sängen med någon bok kanske. Mja... Och godis! Nej... Jag har inte tröttnat på godis trots att det har varit jul. Mihihihih :) Choklad choklad choklad.


Meningslösa bilder från den 72 timmar långa paltkome-julen


På väg norrut kom vi ikapp detta:
Ett livs levande bevis på att i Karlstad saltas det på barmark...
Det ligger typ en snöflinga på vägen. Och den jääveln ska utrotas?


Hemma var det, som synes, lite mer snö.
Vi åkte till grannbyn för att spana in vem som var fullast på årets julfest...
Tomtarna..? Eller kuskarna? Det var nog dött lopp.




Micke fick årets snyggaste långisar av mig.
Någon som vågar säga emot? :)

>>>
Och jag fick A Piece of Cake!
Nu blir'e baka av.


Nikita - Kalle - Norton

Tikka

Hemma kryllar det ju av kräk, och här är några som lyckades vara still tillräckligt länge för att fastna på bild.
Och jag vill bara påpeka att jag inte försöker strypa hunden.


Tillbaka i regnstaden.

Ja då var julen över för den här gången. Jag och Älsk hade tydligen varit väldigt snälla, för vi fick med oss en bautastor kartong med klappar hem :) Min julhatande Älsk tyckte att vår jultradition var alldeles lagom. Lugn. Tacka fan för det. 72 timmar paltkoma, typ :) Det enda vi gör under jul är äter och sover. Efter julklapparna däckar alla i varsitt soffhörn. Sen äter man 14 gånger till.

Hann med att få lite julkänsla i alla fall. När vi kom ut ur Karlstad lyckades vi åka ikapp snön. Mysigt! Hemma hade det töat bort lite, men låg ändå 3-4 dm kvar. Så jag fick min vita jul. Thank god! En jul utan snö är ingen jul. Så det så. Aldrig en jul i Karlstad alltså :) Aldrig!





Trött!

Hela dagen har jag varit ute och flängt efter julklappar. Okey... I ärlighetens namn har jag väl mest köat med alla andra nötter som också har sparat julklappsköpen till sista dagen... Men det är ju skönt att se att man inte är ensam också.

Efter massa massa timmar åkte jag hem. Trodde att allting var klappat och klart för i år. Pffffft! Fick bege mig ut igen. Till Bergvik denna gång. Sprang runt som ett skållat troll, men hittade inte vad jag sökte. Sen gick jag in på Maxi. Där. Av alla ställen. Nästa år ska jag bara handla julklappar på Maxi. Love you :)

Trots alla klappar har jag noll julkänsla. Undra om det beror på att gräsmattorna är lika gröna som om det vore sommar? Eller på att solen sken, och det var supervarmt idag. Eller om det kanske beror på att pappa ringde här om dagen och undrade om det snöade... Och jag svarade att nej, tyvärr. Det spöregnar...

Imorgon blir det i alla fall off to winterland. Hoppas jag! Inte kan väl all den snön töa bort tills imorgon? Då gråter jag. Jag vill ju åka släde imorgon kväll.

Så här mysigt hade syster det här om dagen..



Bakbloggen?

Det är mest julebak i den här bloggen nu.
Vilken tur att jag har en USB-kabel till den här telefonen då, så att ni kan ta del av mina utsökta bakverk :)

Vi vet ju alla att man vill att det ska synas att det är hembakt.
Så när receptet säger "Lägg på smeten spetsigt" ,
så menar de  faktiskt att det ska ser ut som Mordor... och inte en sketen alpbacke.

     

Ja ja ja.. Inte världens snyggaste.
Men det blev sjukt gott med Wild Africa-likör i :)



Annars bor de två riktiga tomtar i den här lägenheten.
Och det är inte jag och Micke :)


   
Jag förstår om ni blir rädda... Det blir jag med. Men de är snälla när de sover :)

     
Suss raggade rätt på en klöspelare som Amadeus förälskade sig i


Amelia däremot prioriterade sin skönhetssömn...

I rest my case...

Suck my toe... Scotts.

Inget är som väntans tider...

Väntar på att biskvi-kletet ska stelna så att man kan klicka på det.
Just nu rinner det mest omkring.
Eftersom jag är en otålig bagare har jag ställt in det i kylen nu.
Lär väl blir stenhårt istället.
Men tror det blir bra till slut.
Kanske :)











Välbehövlig uppdatering i köksfönstret..?

Tomten, eller om det var ett blombud, kom med en juleklapp.

  

Tycker verkligen att en blomma var precis vad vi behövde...
Kan vara så att det är dags att skicka de andra till fikushimlen...





Det sades att kameran på den här mobilen skulle vara hyfsat bra.
Men i ärlighetens namn tycker jag att den suger skunk.
Och ja... Jag är lite bitter :)


Biltema-granen...

Biltema-granen står så grön och grann på balkongen.
Sha la la lalla sha la la lalla la lalla.

   
 
Klanka nu inte ner på bristen på glitter.
Eller på ljusnätet som bara når över halva granen.
Eller på det fläckvisa överflödet/underskottet av IKEA-kulor.
Det är tanken som räknas!

Hur som helst är den mycket naturtrogen.
Den barrar nämligen som vilken äkta gran som helst.


Jag vill baka!

Men jag orkar inte gå till Konsum på Äckelparken.
Dyrt och ofräscht så det skriker om det.
Äckligt äckligt äckligt.
Och Systemet har ju inte heller öppet gissar jag.
Och jag behöver en ingrediens därifrån.

Surt, sa räven.

Kim Kärnfalk är fortfarande lika bitter. Om inte ännu bittrare. Helst vill hon att röstningen görs om. Kära värld.
Tror att jag måste ringa och skrika och skälla för att jag inte heller kom fram...

http://www.expressen.se/noje/tvsajten/1.1410300/kim-karnfalk-svt-s-fel-att-inte-scotts-vann

Äh!

734:- stannade fakturan på tydligen.
Det var väl inget.
En fis i världsrymden :)
Jag trodde att det skulle vara mycket mycket myyycket värre :)

JAAAAAAAAAAAAAAAA!

LARZ-KRISTERZ VANN HELA JÄÄÄÄVLA SKITEN!
Åhhh vad dumt att jag inte kan vara i Älvdalen imorgon och ta emot dem :)
Hade varit sjukt kul.
Synd att jag inte har bil :)



Men det blir iiiinte roligt att öppna telefonräkningen nästa månad ;P
Och ni som grinar över att det inte gick att rösta på Scotts...
Det gick inte att rösta på LK heller... På det billiga numret.
Det dyra funkade dock alldeles utmärkt :P
Dessutom väntar väl ingen jävla vettig människa med att ringa tills bandet börjar spela.
Man börjar rösta när programmet börjar och slutar röstar när man inte kan rösta längre.
Suckers!

Åhh, vilket påhitt!

Jag blir så förbannad! :) Ikväll nollställs alla röster i Dansbandskampen inför sista låten. Har ni någon aning om hur min telefonräkning kommer att se ut nästa månad? Jag tror mig se ett fyrsiffrigt belopp... :) Det är verkligen inte snällt att göra så tycker jag. Men men. Det är ju bada Dansbandskampen-final en gång om året, thank god. Så det är ju bara att hänga i och rösta :)



Jag och Suss bakade ju igår igen.
Finfint blev det :) För det var väl ingen som trodde något annat? Blev polkagrisknäck och lakritsfudge med choklad och havssalt. Mumsfillibabba :) Gick faktiskt utan några större svårigheter. Det var ju i så fall det här med att koka något till en viss temperatur... Men vi smälte inget i alla fall :)

  



Bild 1 och 2 är Lakritsfudgen. Den är garanterat godare än vad den ser ut att vara :)
Nedanför ser ni den tjusiga polkagrisknäcken :) Supermumsig.


Marie tycker...

... att en del människor har alldeles för stora egon.

Marie och Suss, de små sockerbagarna..?

Igår skulle ju jag och Suss göra mintkyssar. Det blev blandade resultat kan man väl säga :) Första satsen gjorde vi precis allting fel. Alla ingredienser kom i helt fel ordning. Den kokades i närmare 5 minuter, istället för 10. Sen skulle smeten svalna, men den fick inte svalna tillräckligt länge. Så fick den svalna lite till... Vi hade egentligen redan dömt den smeten till döden, men. Vi klickade ut den i alla fall. Bara för att prova. Resultatet? Perfekta kyssar! Suss valde en något större storlek på sina. Kanske tänker de ta över världen? :)



I alla fall så konstaterade vi ju att vi bara var tvungna att göra en plåt till. Gör om, gör rätt, typ. Inte bara det... Vi tänkte göra rosa den här gången också... Hmm. Ja... Vad lärde vi oss av denna smet? Följ aldrig recept. Det går bara käpprätt åt helvete. Vi kokade smeten i 10 minuter.

Resultatet blev detta: En smält tupperware-sked :)

Vi hade i vår fina röda karamellfärg, och sen skulle ju smeten svalna. Karamellfärgen utlöste någon slags kemisk reaktion, för smeten började fräsa och pysa. Smeten valde helt enkelt att inte svalna heller, istället stelnade den till en stor hård klump... Det kan vara så att den blev 215 grader, istället för 115 som det stod i receptet. Men skriv inte att man ska koka i 10 minuter då ;P
Får det lov att vara en röd mintkyss? :)

Nu började det bli lite tajt på florsocker-fronten, men däremot hade vi sjukt mycket choklad kvar. Kan ju bero på att det blev dåligt med mintkyssar att klicka ut den på... Så vi bläddrade framåt i kokoboken och hittade "Recept för de små sockerbagarna". Underförstått "De som inte kan hantera de riktiga mintkyssarna"? Typ jag och Suss alltså :) Sagt och gjort. Det blev chokladkyssar med mintkristyr istället. Mycket lättare :)



Suss (t.v) orkade inte dutta kristyr till slut... Jag (t.h) har dock inget att skylla på :)



Jaja... Slutet gott. Allting gott. Det blev ju några kyssar att bjuda på i alla fall. :)


Tröttaste Marie

Somnade 20.00 igår. Riktigt illa. När vaknade jag då? Jo... 11.00 idag. Ganska illa faktiskt :) Men nu är jag i alla fall hyfsat pigg. Har städat upp lite i sovrummet. Det betyder alltså att jag har packat upp kläderna jag hade med hem under praktiken. Får fixa golven sen efter massagen. Fast då var det ju IKEA och mintkyssar. Just ja :) Som ni ser... Städningen blir ständigt bortprioriterad. Det finns ju så mycket annat roligt att göra :)

Nu ska jag springa genom duschen, och sen springa bort till Basungatan och massera. Åhh vad det kommer vara skönt och ont med massage :)

Jullov!

Äntligen jullov! Jag ska göra noll och ingenting i 19 dagar. Bannemig :) Sen ska jag börja fiska efter lite jobb tror jag :) Lite extrajobb i alla fall. Då skulle ju en bil underlätta. Älsk få¨r väl köpa en som jag får låna ibland :)

Kändes som en totalt meningslös dag idag. Fick tillbaka hemtentorna idag, (Jag hade frågetecken överallt i min, men vfick VG ändå. Som sagt... Gymnasienivå... Men jag klagar inte.) sen vet jag inte om vi gjorde något mer. Fort fort fort hem till stan och fika på T! Mumsigt :) Och nu när alla är samlade i krokarna så kan vi faktiskt umgås trots praktiken. Thank god :) Får ju lätt separationsånfgest annars.

Imorgon ska jag faktiskt städa. Och nej... Jag städar inte varje dag. Det är bara det att det brukar vara mycket snack och lite verkstad på städfronten. Men nu mår jag fan dåligt. Så imorgon får det blir lite mer verkstad :) Sen blir det nog mintkyssar och massage efter det. Massage blir det i alla fall. Ohhh ska bli så skönt! Det var hundra år sen :)

Måste köpa julklappar!

Omfg! Ont!

Vaxning idag alltså... Herrejävlar i hatten vad smärtsamt det var på sina ställen. Fötterna (Ja jag är en liten hobbit) var fan ondast. Kanske berodde det på att jag gjorde dem själv. Ingen annan kan röra mina fötter och samtidigt behålla alla tänder. Armhålan var inte heller så jävla skön. Det tog aslång tid, blödde och sved så in i helvete. Men nu är det borta. Ha!  Så gött. En annan skiiitsnygg sak är att vi råkade glömma bikinilinjen på ena sidan. Tur att det inte är så många som behvöer se den :) Jag är numera ytterst tveksam till att göra en brasiliansk vaxning i alla fall... Även om inget var värre än armhålan :)

Man kan ju tro att färgningen var smärtfri i alla fall, men nej. Ohhh. Ont ont ont med färg i ögat. Men vill man vara fin... Osv. Vet inte om det hjälpte så mycket. K brottades med mina ögonbryn i alla fall. Mihihihihihih. Helt naturella minsann. Men nu ser de nästan normala ut.

Jahapp... Fixa lite mat då kanske. Inget roligare än pyttipanna. Fan. Jag som har undvikit den sååå länge :/  :)

Sen tenta och Simon & Tomas... Men Suss... De gör faktiskt fula grejer nu. Jag håller med. De har aldrig varit sämre än nu.

Plugga plugga plugga...

Jaha... Det ryktas att en hemtenta ska in imorgon. Kanske borde börja med den då :) Tur den inte är speciellt stor. Sen ska en annan hemtenta in på tisdag. Också en liten plutt-tenta som tur är. Orkar verkligen itne engagera mig just nu. Jag vill bara ha jullov. Jullov och julmys.

Köpte supergoda lussebullar på Ica. Mmm... Kommer nog att bli ett beroende. Kanske borde baka egna istället. Men av det jag bakade i förrgår har jag ätit två kokostoppar. Det är det enda. Så snart kommer jag väl få slänga allt :) Riktigt illa! Så går det när älsket inte äter något. Och jag kan ju inte äta allt själv. Då kommer jag snart rulla väldigt fort fram.


Råkade visst skaffa 3 idag. Och en ny mobil. Jag hatar ju 3. Har lovat mig att aldrig skffa det. Dessutom vas det älsk som bara skulle in och kolla sin bindningstid. Vips så hade vi båda nya telefoner. Skumt. Jag tror det är sånt som betyder att man har råkat ut för en alldeles för bra försäljare. Blev en tjusig Sony Ericsson K770i i alla fall. Bra det. Tröttnat på min Nokia. Även om den fungerar finfint fortfarande.


Plugga var det ja... Tänk att det är så lätt att glömma bort



Let's get ready to rumble

Nu ska jag åka till Ikea och slåss.
Sen ska jag köpa Crocs Mammoth till pappsen i julklapp.
Wish me luck!

Finaaal!

Nästa lördag blir det Dansbandskampen-final! Och ingen vågar ha mindre än 500:- på kontantkortet. Då blir man inte ens inslappt i vardagsrummet. Banne mig. De ska minsann vinna. Att CC & Lee kom tillbaka vara ju lite läskigt... Men de har säkert snålare fans. Uppenbarligen, eftersom de redan har åkt ut en gång. Larz Kristerz for president!

Annars har vi faktiskt köpt en julgran idag! Det ni. Jag trodde faktiskt aldrig att det skulle hände. Iofs ligger den kvar i bilen. Och julstjärnorna ligger i hallen i Åhlénspåsen fortfarande. Men jag har i alla fall julpynt :) Det är det som räknas. Det blir en tur till Ikea imorgon för att fixa julgranspynt, och ström till stjärnorna.

Och just ja... Jag satte ju mig här för att göra klart powerpointpresentationen. Inte för att blogga. Mina vänner kommer väl snart att döda mig för att jag tar på mig saker som jag sen gör i sista minuten. Bra att den minst seriösa tar på sig det dödseriösa uppdraget. Dålig matematik. Men jag hade ju knappt godkänt i det heller, så... Tydligen inte de heller, eftersom de borde kunnat räkna ut att det skulle bli så här :P



Men tack, KBAB...

Köpte ju mina fina julstjärnor i tron om att det skulle bli sååå fint. Men för att de ska lysa behvös ju liksom ström. Ström får man från uttag. Sånna uttag finns i vardagsrummet till pluttfönstren, och i köket. Men i köket får man då välja mellan julstjärna eller kökslampa. Åhh drygt! Ville ju ha en i köket, och en i sovrummet :/ Nu hamnar en i varje pluttfönster istället. Blir ju inte lika bra :/ Blir så trött. Ska fan sätta mig och leta upp ett hus. Kan köpa ett hus för 700 000 och fortfarande bo billigare än vad vi gör här... Känns ju bra. Sen var det ju det yttepyttelilla problemet att man skulle få ett lån också...

Bakandet går ju sådär.
Allting är relativt. Ingen har dött och jag har inte behövt slänga något. Men min Rocky Road ser mer ut som en masskrock på Autobahn, och mina saffranskakor smulades sönder när jag försökte göra kakor. Till slut blev de en något fastare form, men hur de smakar får vi väl se... Kokostopparna däremot blev helt okey. Wee. 1 av 3. Det är ganska bra odds för att vara mig faktiskt...

Väntar på att Älsket ska komma hem. Väntar och väntar och väntar. Åhh vad jag väntar. Åhh vad det tar lång tid hem för honom. Säkert extra lång tid nu när det har kommit ett par snöflingor. Så vet ju alla att man defintivt inte kan köra över 20 km/h. För då dör man automatiskt. Vinterdäcken har man ju såklart inte på, eftersom det är så fula fälgar på dem. Och man vill ju inte åka runt med fula fälgar. Hellre sommardäck i december. För att det är så bra och praktiskt. Man ser ju cool ut i alla fall. Tills man ligger i diket och blir ihoppusslad. Men då blir man i alla fall ihoppusslad med flaggan i topp, och fina fäglar på bilen.

Jag råkade visst missa Idol-finalen.

Ojdå. Så det kan gå.

Jag som skulle köpa julklappar... Så blev det visst ett par stövlar, och underkläder, till mig. Det var ju inte riktigt planerat :) Men de var ju sköna. Och så passade de. Och jag fick på mig dem. Med byxorna nerstoppade. Det ni. Egentligen ska väl skaften typ sitta megalöst och på mig sitter de megatajt. Men va fan... Våld, vilja och vaselin.

Ska baka nu tänkte jag. Funderade på Rocky Road, men det fanns inga marshmallows på Konsum. Och sen funderade jag på saffranskakor. Men jag vet inte hur man mortlar saffran utan mortel? Hmm.. Så det kanske bara blir vanliga hederliga coccostoppar. Och det tycker jag ju knappt om :) Jag skulle ha köpt pepparkaksdeg istället. Attans, att jag inte kom på det när jag handlade :)

Det ser välsigt ljust ut i tunneln nu förresten. Det känns väldigt skönt. Såg himlans mörkt ut en sväng. Skönt att allting har en förmåga att lösa sig. I like that.

Logiskt eller?

"Nej tvyääärr. Vi tar inte emot praktikanter just nu. Vi har så mycket att göra."
Okey... Och jag gör allt som ni gör. Fast gratis?
Logik?

Jävla appraktik.

Mumsigt och mysigt.

Te och Lindts Raspberry Intense-choklad.
Mmmm!
Till det en bra film; Röd Drake.



Myspys i ensamheten
:)

Björnen sover, björnen sover...

Ojsan. Blev visst att sova lite länge som sagt.
Ställde alarmet på 19, men vaknade vid 21.30 när Suss ringde :)
Sitter uppe en sväng nu tills Älsket kommer hem.
Kan ju inte sova hela dagen heller...
:P
Någon måtta får det vara tycker jag.


Hade ju förresten fått två utmärkelser :)



Jag har fått en utmärkelse av: Lisso och en av  Lisette


Regler:
1. De som mottagit awarden ska lägga upp en bild på den.
2. Länka till den bloggen du fick den ifrån.
3 .Ge den vidare till sju andra bloggare & länka till deras sidor.
4. Lämna ett meddelande i deras bloggar, så de vet att de fått awarden.

Jag ger den vidare till
Wysteriia
Janet
Anna I
Anna H
Sofia B
Jessica Å
Angelica


Te kanske?


Skamvrån för Madde.

Madde den lilla tomten är sjuk! Jag hoppas det bara är redovisningssjukan, och inget allvarligt. Jag ville ju baka imorgon. Buhuu. Hade ju massa smaskigeheter att baka. Då går det ju inte att bli sjuk på detta viset. Ajjabajja.

Meningslös dag i skolan idag. Vi fick inte redovisa. Istället ska vi göra det på tisdag. Så Madde... Bara att friskförklara sig :) Tänkte passa på att göra en powerpoint när vi fick lite extra tid. Alla andra hade ju varit så amitiösa. Så man lär väl anstränga sig lite då :) Lite.

Ska nog gå och sova en stund. Sovit två timmar inatt. Somnade efter 3, och sen upp 5. Tog mig tio minuter att fatta hur jag skulle stänga av alarmet. Nä.. Vadå hjärndöd? Så känner att en tupplur, som nog mer kommer bli en björnlur (Ide alltså), vore på sin plats.

Alias.

Varit hos Suss och spelat Alias. Pulsen är snart nere vid det normala igen tror jag. My god! De som ska in i militären borde träna stresstålighet med det spelet. Jag är helt hypad (Hajpad?) Galet roligt var det! Synd att det bara är Suss av mina vänner som spelar spel. Annars hade jag lätt köpt det :)

Näh... Om man skulle ta tag i plugget och sen sova. Vi skulle kolla tillsatser i halvfabrikat i affärerna. Men jag har så mycket sånt hemma... Så jag behvöer ju inte gå i affärerna :) Illa kanske... Men jajja... :) Jag lever ju i alla fall. Nästa vecka kommer något som kollar antioxidanter/fria radikaler i kroppen och hälsar på. Jag tänker inte låta mig mätas. Då kommer de defentivit säga att jag borde vara död :)

Gonatt!

Köpes: Motivation.

Hallååå. Har någon sett en motivation gå förbi? Min har i alla fall försvunnit spårlöst. Allting känns så himla segt i skolan nu. Det börjar ordna sig med praktiken i alla fall. Blir två ställen i alla fall. Det var dumt det. Jag som ville vara på ett och samma :( Men men... Blir 7 + 5 istället. Så man hinner ju komma in i alla fall... Lagom tills man ska bort igen. Typiskt.

Var tok-tok-toookhungrig. Åt som en ännu tokigare tok. Och nu har jag sååå ont i stackars magen. Dags att införskaffa vetekudde? I think. Aj aj aj. Varför ska man vara så glupsk? :) På tal om mat... På tisdag ska vi laga mat i skolan på Kost-kursen. Gissa vilka som ska göra efterrätter? Just det. Me and my girls. Fantastic four. Får väl se om det blir något kvar till de andra :P Lovar inget.

Julebak i Karlskoga på fredag. Vi får väl se vad det blir av det :) Måste införskaffa lite burkar så jag har något att stoppa det i. Förutom munnen. Om jag ska vara där hela dagen lär vi hinna baka en del :P Och äta en hel del :)

Nu ska jag försöka få tag på den där grannen, och se om man kan våldgästa.
Herrå!

Svettigt värre.

Och nej, jag har inte tränat.
Däremot har jag ju inte rakat mig under armarna sen... Alldeles för länge sen.
Det beror på att jagska gå vaxningskurs på måndag .
Så nu svettas jag som en galning.
Jag hatar hår.
Det är äckligt.
Och uppenbarligen svettigt.
Ni skulle se mina ben!
Håret är typ 4 cm långt!
Borde det inte typ nötas ner av kläderna?


Ser ut som den här puddingen just nu, hårmässigt.

Ajajaj... Det bultar, och det bankar...

Ont ont ont gör det.
Förbannat ont.
Aj aj aj.

*suck*

Smita - smet - smetade

Åhh vilken fullkomligt helt jävla värdelös dag det har varit! Instuderingsfrågor till förbannelse! Det tar liksom aldrig slut. Sen toklånga raster. Så otroligt värdelöst så jag blir alldeles... Gråhårig. Jag och Co smet med tidiga tåget. Orka sitta där. "Nu tar vi en halvtimmes rast och sen återsamlas vi och avslutar". Nödigt? Lika bra att skita i återsamlingen och ta tåget. Ja. Lektionerna är lika effektiva som SJ-tågen. Efter en natt med typ två timmars sömn var jag lika sugen på skola som surströmming. Inte alls alltså...

Ringde praktik idag också. De är lite roliga. Känner ju mig inte direkt välkommen där om jag nu skulle få praktik, men det är ju i Karlstad i alla fall. "Alltså... Ja... Jag vet inte... Det är ju ganska många veckor, och du har ju aldrig varit hos mig förut...." Hur i hela friden ska de kunna ta emot någon praktikant om man måste ha varit där förut? :) Säg nej då bara? Men ska träffa henne imorgon i alla fall. Spännande.

Jaha... Och nu då? Skulle vilja sova en stund... Men då kommer jag inte kunna sova inatt. Igen. Så jag funderar på en megalåååång dusch istället. Supervarm. Är genomfrusen. Kommer snart att bli redigt sjuk tror jag. Men är lite mitt emellan bara. Inte pigg och inte sjuk. Drygt!

Grannarna ovanpå håller fan på att river hela huset tror jag.
Skönt att de flyttar snart. Sååå jävla skönt. Sen hoppas jag att det flyttar in något tystare människor. Jag låter som en gammal pensionär... Men det får gärna låta om människor. De behöver ju bara inte köra Singstar hela nätterna  7 dagar i veckan, eller försöka riva alltihopa. Eller springa runt på hälarna.

Nu ska jag sluta gnälla och duscha istället.
Ajöken!

Up yours!

Parkeringsbolaget menar att de minsann inte har fått några pengar från mig. Jag tror att de egentligen bara vill sätta dit mig. Jävla nötter. Stryk ska ni ha :( Med julgran, eftersom det inte finns något påskris. De var snälla nog att skjuta upp inkassot med 7 dagar i alla fall. Guuud vad snälla ni är...

Nä... Sova lite tror jag. Inte sovit så mycket den här helgen tror jag. Det känns inte så i alla fall. Hjärnan är trött, och kroppen är överaktiv. Jobbig känsla. Träning hade varit på sin plats tror jag. Men det enda som ska tränas nu är snarkmusklerna. Musculus Snarcialis...

Hon som inte har några pengar fortsätter att shoppa...

Shoppa shoppa shoppa... Men det blev i alla fall bara två julstjärnor. Sånna som hänger i fönstret alltså. Dags att köpa sånna nu när det ska plockas bort om två veckor... Dessutom måste jag ju köpa sladd och lampa, så de lär väl inte komma upp förrän nästa år någon gång. Så min jul får väl hålla på till påsk då, så det hinner sitta uppe ett tag :)

Pluggade på stadsbib idag också. Effektivt värre. Konstaterade att om kosten hade varit så himla lärorik så hade vi ju gått på den. Men eftersom inte ens mitt lilla samvete protesterade så förstår ni hur ogivande det är. Jag pallrar mig dit även om jag har 40 graders feber annars om det krävs. Men idag... Nej. Så jävla värdelöst. En hög med instuderingsfrågor, scanna texten i boken, gå hem. Ohhh. Så givande så jag blir alldeles till mig... Eller inte.

Jag vill baka! Och så måste jag handla. Men orkar inte. Glömde att jag skulle handla när jag var på stan. Och man kan väl inte ha chokladpudding som matlåda imorgon? Speciellt inte när man har kost med GI-freaket. Nja... Får klura på den. Finns ju pyttipanna i frysen. Men bläh! Åt btw mitt livs godaste kebabtallrik på Amigo idag. Och vilken portion. My god :)

Bzzzzzzzzzzz...

Så mycket som surrar i huvudet. 2000 tankar. 2000 frågor. Kaos kaos kaos.

Nu ska jag till Swedbank och kolla vem som fick mina parkeringsbötespengar egentligen.
Uppenbarligen inte till rätt OCR.
Och jag betalar inte gärna 2000.
Så bra var inte parkeringsplatsen.

Sen blir det biblioteket för kostplugg.
Vi gör en mass-skolk idag.
Fixa klart redovisnings-sjukan har vi.
Den smittar väldigt.

Frukost nu.


Kramelikram.

Precis hemkommen från kyrkan. Nej, ni läste inte fel. Jag har varit på dop. Det var helt okey. Lite sektkänsla i en del bitar, men så länge det är fritt så får folk gärna göra vad de vill för min del. Fick ju gratis fika så jag är nöjd :) Dessutom slapp jag ju pluggandet en stund till :) Tror att presenten blev bra också. Puh! Jag suger på sånt där. Tur att Jessica var med ^^

Mycket kramar denna helgen. Mysigt och välbehövligt. Mitt rosa fluff är på väg tillbaka. För att stanna hoppas jag. Det är så omysigt med ett ofluffigt liv. Nog med ludd...

Åter till kosten.

Jag hatar att plugga. Amen.

Förresten...

Larz Kristerz gick ju vidare idag igen! Hur bra som helst! Vilken tur att det bara är två program kvar. Kanske jag slipper hamna hos kronofogden... Blev inte så dyrt idag i alla fall. Känner att mitt konto kommer dö snart. Torka ut. Som mina blommor. Eller mina föredetta blommor.

...Vilket ParkSmart förresten verkar försöka ordna ändå. De har skickat påminnelse på min bot som går till inkasso om 8 dagar. Men era jävla mongon. Jag betalade den så fort jag kom hem. Up Yours! Ni ska få era lussebullar varma på måndag. Vänta ni bara. I have PMS and a gun... Ja. Typ i alla fall.

 




Long time since the last one... :)

Brukar du komma i tid: Nix. Gärna 30 minuter innan "I tid"...
Vad hade du i din mun senast: Coca cola
När mår du bra: Oftast.
När blev du fotad senast: Ingen aning. Förra klassfesten kanske.
Hur känner du dig nu: Alldeles matt.
Kan du laga mat: Allt är relativt. Jag kan laga mat... Sen om det smakar bra är en helt annan sak.
Vad pluggar du: Till Hälsoterapeut. Arbetslös från och med 29 april 2009. Så anställ mig ^^ I'm good!
Vad tycker du om fötter: Jag har inget emot fötter. Men om någon rör mina blir det blåtira.
Är du smart: Fråga Susanne hur det gick när jag skulle öppna sopkorgen på Subway...
Vad har du på dig: Vanliga kläder. Lyckades faktiskt ta mig ur pyjamasen idag också. Det trodde jag inte...
Är du aktiv i skolan: Jag går dit... Men mycket mer är det inte :) Om det inte är något praktiskt så klart.
Vad saknar du: Minusgrader. Jävla Karlstad.
När och varför grät du senast: Det var inte så längesen. Men orsaken tycker jag vi hoppar.
Var det pinsamt att svara på det: Nej? Jag gråter mest hela tiden.
Hade du en bra kväll igår: Ja det hade jag. Älsk, Jessica, pizza, godis, te, Idol och Fast & The Furious.
Din favoritdryck på morgonen: Te.
Vad ska du göra i sommar: Ja det beror alldeles på det.
Är du nöjd med ditt liv: Jo det finns väl de som har det värre skulle jag tro.
Vad vill du jobba som:  Jag vill jobba med människor. Helst inom spa/massage. Inom den närmsta framtiden i alla fall.
Har du tråkigt just nu: Njä... Jag kommer ha tråkigt sen när jag ska vika tvätten...
Vad gör livet värt att leva: Nära och kära. Och choklad.
Vad i livet ångrar du: Att jag alltid kommer på att fyndiga passande saker att säga typ två år senare.
Är du musikalisk: Jag kan trycka på Play. Räknas det?
Vad lyssnar du på för musik: Allt. Så länge man hör vad de sjunger.
Kategoriserar du dig själv i någon stil: Lantis
Är du bortskämd: Ja det är jag.
Är du trött: Konstant nu för tiden.
Vad gör du imorgon: Jag borde plugga, städa, diska, plugga mera... Men jag ska på dop. Och sen kommer jag nog fastna i soffan. Såå... Ja :)

Din första
Operation: Opererade ut en tand som satt i gommen. Smärtsamt, men en väldans bra diet :)
Första piercingen: Öron
Första bästa vän: Erika heter hon.
Första priset: Ehh.... Jo! Vi vann ju en tårttävling på gymnasiet! 1a utseende och 2a i smak. Hahaaa :) Jag kanske hittar en bild någon gång. Snygg var den i alla fall. Värd att visa upp. Lag Thårtläss. Mmm... :)
Första sporten du började på: Ridning tror jag.
Första husdjuret: Har alltid haft hundar och kaniner.
Första semestern: Oj... Till Uddevalla. Exotiskt va? Traumatiskt var det vill jag lova. Blev klippt i örat, min spjälsäng trillade isär... Ja. Så blev jag ju som jag blev också.
Första konserten: Lär väl vara någon Luciafest i Älvdalen.
Första kärleken: Riktiga eller första typ dagis? Johan får jag väl säga då.

Favoriter:
Filmer:  Komedier och tecknat. Eller psykoligiska thrillers.
Tvprogram: Inredningsprogram och polisserier. Och Top Model.
Musik: Har inga favoriter direkt. Larz Kristerz?
Drink: Helenas hallon. Men den existerar nog bara hemma. Och knappt det längre. Men god var den.
Kroppsdel (på kille): Händerna.
Sport: Ridning att utöva (på häst), hockey att titta på.
Plagg: Mysbyxor
Skola: Ja inte är det Broby Grafiska i alla fall.
Bok: Deckare och chiclitt just nu (Alltid?)

Just nu:
Äter du: Luft.
Dricker du: Luft
Ska du: Vika tvätt
Lyssnar du på: Älsks kärnkraftverk till dator
Väntar du : Tomten
Tittar du på: Datorn. Eller fredagens frukost som ligger kvar här bredvid.

Vad du föredrar (motsatta könet):
Läppar eller ögon: Läppar
Kramar eller kyssar: Kramar
Kortare eller längre: Längre! En kille under 158 skulle fan var jävligt avtändande.
Snygg mage eller snygga armar: Snygg helhet
Busig eller lydig: Busig. Lydig... My god. Vad är detta? Vill man dejta en hund eller?

Crash! Boom! Bang!

Min rosa fluffiga lilla värld har drabbats av en jordbävning som mätte minst 10.0 på Richterskalan.

Och dessutom kom jag på att det redan har gått en vecka.
Jag ska på dop imorgon.
Och jag har ingen present.
Stan, anyone?!

Mätt i magen!

En helkväll med sötaste Jessica.
Mycket godis.
Ännu mer te.
Och så massa massa massa pizza!

Och varför åkte Robin B ut ur Idol?

Glöm inte att rösta på Larz Kristerz imorgon!

Det är tur att det enda man måste är att dö.

Hade varit stressigt annars. "Måste" städa. "Måste" skriva hemtenta i kost (JA. Fortfarande. Jag har bara gjort halva första frågan). Göra klart redovisningen i kost. Göra arbetet i Ledarskap. Fixa praktikplats (Förhoppningsvis imorgon). Ja som ni ser. Jag inbillar mig att ikväll är en skön lugn kväll, för jag har inget annat att göra. Pyttsan! Egentligen har jag 2000 saker att göra. Men jag har fan i mig ingen motviation. Jag vill bara äta, sova och träna. Det enda jag gör just nu är äter.

Imorgon blir det en totalt meninglös dag. LIA-redovisning. Vaqrför ta det en vecka efter att vi har kommit tillbaka? Vi har pratat med varandra, och hört om praktikplatserna till leda. Finns en av 25 som har varit i England. Det är möjligtvis det som kan bli intressant. Och vet ni... Är man inte där blir man underkänd. Hallåå? Utpressning? Tidiga tåget it is!

Jag vet inte hur jag ska ha råd att rösta i Dansbandskampen den här månaden. Jag har 60:- kvar på kontot. Det är fan riktigt illa. Varför var Karlstad Energi tvungna att öka på våra räkningar med 2600 just den här månaden. Kunde de inte ha väntat till nästa?

Och förresten. Höjning av CSN!
Vilken lycka! Även om det säkert bara är lånet. Och så ska jag söka kurser till våren. Måsate ju ha något om man blir arbetslös. Svenska, Religion eller Idrottsvetenskap?

Så trött... Så trött...

Jag är så trött på skolan. Mest trött är jag över att jag inte hittar någon praktikplats. Fortfarande. Imorgon ska jag ringa 4 stycken. Nappar ingen så lägger jag mig på rälsen. That´s it! Så blir jag så trött på att människor tycker att de är så jävla mycket bättre än alla andra. Det finns vissa som faktiskt är bättre än alla andra. Jag inräknad såklart... Sen finns det de som bara är en liten hundskit på trottoarkanten. "Jag hade jobb innan du ens var född..." Ohhh suck my toe! Jag är säkert inte ens en hundskit på dennes trottoarkant. Men du är en vagel i mitt öga! Jävligt irriterande. Nu fick jag det sagt också. Skönt!

Jag skulle göra kosttentan idag... Idag igen? Men det verkar visst inte bli så. Jag har verkligen noll motivation. Åhh va drygt. Skitskola. Skitväder. Skitliv. Kanske ska dricka lite te istället. Det gör livet lite lättare. Förutom att man måste kissa mitt i natten.

Imorgon har vi uppmassering i ansiktsmassage. Herregud. Idag gick det ju verkligen inte så himla bra. Totalt ofokuserad. Får hoppas det går bättre imorgon. Teoriprovet gick nog bra i alla fall. Visar väl sig imorgon.

Jag lever än.

Bara så ni vet har jag inte dött. Jag har bara inte haft tid att sitta vid datorn något sen jag kom hem :) I lördags var alla tågen i tid. Kors i taket... Så jag kom till Karlstad utan problem. Det var i princip bara att äta, duscha och pallra sig iväg på 29+1-årskalas. Trevlig kväll, med många slaktade låtar a la guitarhero. Jag var för mesig för att våga prova, men skrattade rått åt alla som inte ens klarade att trycka på två knappar samtidigt :)

Igår var det Ikea, Alsters julmarknad och sedan glöggkväll hos Janet. Mysigt var det. Kollade på Kalle Anka-filmer om och om och om igen. Filmen gick säkert tre varv i alla fall :) Mysigt var det. Och mätt blev jag. Aladinask, glögg, pepparkakor, lussekatter och massa massa annat mumsigt hade hon bullat upp med :) Därför blev det mysbyxoir idag. Jag har råkat äta mig ur jeansen. På riktigt. Inget låtsasprat den här gången. Jag får inte på mig dem :)

Nu är det plugg som står på schemat egentligen. Men om 45 minuter är det ju Simon & Tomas... Och det kan man ju inte missa! :) Började en ny kurs idag... Försäljning. Hujedamig... Läraren: "Jag har verkligen fått sääälja miiig. för jag har minsaaaann varit både modell och personal shopper". Omfg... Rädda mig! Jag har dött och kommit till helvetet. Så imorgon ska vi sälja oss. Kyssar 10:- Samlag gratis!

RSS 2.0