Checklista.

Näsdukar? Japp. TVÅ paket.
Vätska med procent? Check!
Kamera? Två. Överflöd med batteri.
Nerver? Utanpå.
Tårar? Under kontroll. Just nu

Crocodile-Marie.

Jag höll mig såå länge idag. Jag trodde nästan att jag hade blivit en riktig hårding. Tuff brud i lyxförpackning liksom. Men jag satt ju där i mysbyxor. Och på eftermiddagen kom tårarna. Krokodiltårar som hette duga. Fast jag var inte ensam. Det är nog lite bra att gråta efter två år tillsammans :) Detta var ju dock bara uppvärmningen inför morgondagen. Då kommer jag grina från morgon till kväll. Måste nog dricka mycket så man inte får vätskebrist... ;)

Annars hade vi en mysig dag i Humletorp. Äventyrsbana, och vårt lag vann. Fast kan ju inte påstå att det var min förtjänst. Jag kastade ett bildäck, som missade målet. Men jag hejjade desto mer... :) Och vill man vinna så lär man ju toppa laget :) Sen fick vi übergod lunchbuffé med lax och färskpotatis. Mmmm!

Examen imorgon då. Ett kapitel avslutas, och ett nytt tar vid. Spännande, men skrämmande. Jag vet inte vad som händer. Och jag gillar faktiskt att ha mitt liv schemalagt. Känns tryggt och bra :) Men först blir det en sjukt rolig examensdag. 07.00 börjas det med champagnefrukost. Kommer Hälsoterapeuterna att krypa in i hörsalen? Den som lever får se. Kvällen avslutas med bowling, buffé och party party party. Och sen skulle jag visst klara av att åka buss i 5 timmar på torsdag? Petitess! :)

Tack för två underbara år alla söta!


Det går bra..? Nu? Snart?

Drog med mig Kristina ner på stan idag för shopping.
Hittade mina älskade Vero Moda-shorts.
Vad fan tänkte jag på när jag provade dem förut?
Jag fick ju för fan 4 lår!
Nåja...
Vi lyckades med System-shoppingen i alla fall.
Systemet kan man lita på!
:)

Hpnotiq
Söt, syrlig smak med inslag av passionsfrukt, limeskal och ananas.
Ser ju giftig ut... Men blir nog bra... :)




Dags att lägga ner?

Nu för tiden drömmer jag bara om att bli skjuten och eller sprängd. Kanske borde byta till 2½ men istället för Criminal Minds ett tag :) Det är väldigt jobbigt att springa omkring i drömmarnas värld hela tiden. Inte konstigt man är trött på morgonen :) Undra vad 2½ men ger för drömmar... Nej. Vi lämnar det tycker jag.

Fick ett mail idag. Hoppas hoppas hoppas att det är ett jobb på G. Säg att det finns ett ljus i tunneln. Snälla snälla snälla :) Liite pengar är aldrig fel. På tal om pengar så fick jag 900:- för en enda dag på loka. Oväntat. Dock tror jag inte att de hade dragit någon skatt. Vilket gör mig rädd. Jag är rädd för Skatteverket. Och jag antar att det är mig de kommer jaga efter för de där 300 kronorna. Men det blir väl nästa års äventyr :)

Undra om man ska gå en sväng på stan/Bergvik imorgon. Sällskap?

Suss: Jag tror jag skulle skämmas i den bilen faktiskt :P


Minnesanteckning.

Nästa gång jag går en utbildning ska jag grina lite mer, och plugga lite mindre.
Det verkar ju fungera alldeles ypperligt för alla andra.
Inte behvöer man göra ett skit heller.
Fan va gött.
Och här har man kämpat hela livet helt i onödan.

Räkmackeexpressen nästa!

4 kvar.

Idag blev sista redovisningen avklarad. Det är sannerligen svåprt att uttala latinska ord på engelska. Det blir lite svenglish a la latin. Inte vackert. Omöjligt att tyda. Jag hoppas bara att jag är godkänd, så att jag bara kan existera de sista dagarna :P Men jag är inte skoltrött...

Jag har hittat bilen!



Tänk er "LillaMarie" över hela sidan... Och ett "Du blev just omkörd av en tjej"-klistermärke. Stencoolt. Mhmm... Något att satsa på... Håller väl till Loka och tillbaka innan den trillar isär kanske :)

Criminal Minds, sen sova. Dr Reid, here I come!

Ouch!

Min rumpa är på väg att trilla av efter dagens pass.
Jisses.
Funderar på att stämma instruktören för sveda och värk.
Kommer bli en plåga imorgon runt 15-tiden.
Det är nämligen då träningsvärken slår till.
Preciiis innan man ska gå till tåget.




Kan det vara så?

Examenstjat till tusen i den här bloggen. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt. Det är det eller inget som gället. Krysset uppe i högerhörnet är användbart om det blir för drygt. 6 dagar. 3 dagar engelska, 2 dagar ledarskap, äventyr i humletorp och examen. EXAMEN! Kan det vara så att jag aldrig mer behöver vistas i en skolbänk? Tveksamt. Så fort jag har råd blir det nog någon form av vidareutbildning. Men inom den närmsta framtiden. Skolfri. Leva vuxenliv. Tjoho. Med räkningar på hög, CSN som ska betalas tillbaka, hyseriskt jobbletande, hussuktande... You name it!

Nåväl... Haft en mysig helg. Eller ja. En helg som alla andra. Criminal Minds, Robinson, godis och Älsk. Mysigt hur som helst. Jag gillar när allt är som vanligt. Sitter och inväntar träning nu. Tror det är den bra instruktören. Yäääh. Svett svett svett!

Klurar på att åka hem första helgen i maj. Frågan är om någon ska på markna'n eller om jag bara ska hänga hemma i skogen. Hmm hmm hmm. Får nog fråga Gävletösen om hon ska hemöver något. Vore trevligt att träffa henne och nytillskottet :) Annars är det ju rätt mysigt att bara träffa La Familia också. Faktiskt.

What to do.

Vad ska man göra med livet? På mammas order ser det ut som jag tar saken i egna händer och anställer mig själv. Jag ska sätta mig ner någon gång i ett kretivt moment och räkna. Både framlänges, baklänges, upp, ner, medgång, motgång. Sen ska jag gå till baken och vifta med ögonfransarna. Annars kan ni kanske hitta mig på en bänk i stadsparken inom en snar framtid. Jag kommer att sitta bakom en flaska vin. A-lagslyx. 

Nu blir det potatissallad och rostbiff. Sen Robinson. Med godis. Popcorn. Ostkrokar.

Solen skiner och det är vår!

Förlååt.

Jag trodde helt ärligt inte att någon kikade förbi här längre. Men jag har fått klagomål, så jag får väl skärpa mig. Försöka i alla fall :) Snart är jag ju fritidsforskare, så då har jag hela dagarna på mig att sitta här och skriva. Kanske till och med orkar göra något vettigt med eländet. Byta bakgrundsfärg eller något... Lovar dock inget :)

Nu för tiden pratar jag engelska, tänker engelska, sover engelska och bajsar engelska...
Typ. Vår engelsklärare är nämligen inte så haj på svenska, så... English all the time. Eller Svenglish i mitt, och många andras, fall. 6 skoldagar kvar. Egentligen 5 + examensdagen. Ska bli sååå underbart! Såvida jag inte får IG i engelskan. Då blir jag utan examen. Ohh så surt det skulle va. Hemska tanke.

Mjaha... Enda anledningen till att jag hänger här är för att jag letar jobb. 11 jobb sökta och inte ett ljud. Man kan ju bli deprimerad för mindre faktiskt. Nu ska jag söka jobb på min gamla praktikplats. Hemma. I dalarna. Så långt har det gått. 30 mil till jobbet. Enkel. Ingen ska kunna komma och säga att jag inte offrar mig. Jag gör banne mig vad som helst för pengar :)




Det är vår på riktigt nu!

Inga fler bakslag. Bara raka vägen mot sommaren. Det är varmt i pensionärskuvösen. Katterna ligger ute och steker i solen. Och jag... Jag sitter inne och pluggar. Gör affärsplan med tillhörande budget. Sååå himla underhållande. Men man ska väl lida under påsken har jag för mig. Jag körde fast på en gång... Vad fan ska företaget heta? Måste den första frågan vara den svåraste.

Ska se om jag kan lura ut älsket på en promenad sen. Lite d-vitamin skulle nog göra susen tror jag. Snart får man pallra sig ut till Mariebergsskogen och knalla runt. Kika på alla djuren som har vaknat. Mys. Vårtradition.

Åter till affärsplanen. Muskelknutans massage är tyvärr redan upptaget. Attans bananer.

Jordens jäkla huvudvärk.

Senaste dagarna har jag haft massa huvudvärk. Lite drygt. Känner mig helt handikappad. Vet liksom inte riktigt hur jag ska bete mig. Mina rörelse gör att det känns som huvudet ska explodera. Känner för att träna, men vi får väl se hur det blir med det. Är ju så dääär giuvande att träna när man typ inte kan röra sig utan att halvt dö ihjäl. Tråkigt. Måndagar är en bra träningsdag. 

Var uppe med tuppen och tvättade. Pigg till och med. Brukar annars sova mellan tvättarna, men inte idag. Det var nog för fint väder för det. Ändå har jag inte varit ute ännu. Skam! Kanske ragga promenadsällskap. Eller kanske bara ta en promenad med musik. Hmm... Huvudvärken avgör.

Ett alternativ istället för fysisk aktivitet är Criminal Minds och godiset jag köpte på Maxi. 39.95/kg. Rena rean! Stora påsar har de också. Så man inte ska tro att man köper något. Så råkade det bli ett kilo. Och Älsket äter ju inte godis. Too bad. Mer till mig :)

Tro om det blir guldfest på Torget på torsdag?
Jag håller tummarna för det i alla fall. Då blir det inge Sunne. Det kan jag garantera. Man får faktiskt prioritera vissa saker här i livet.


Jag är här.

Jag tänkte bara berätta att jag lever och andas. Ifall någon skulle tvivla :) Orkar inte sitta så mycket vid datorn nu för tiden. Mest beror det på att jag borde plugga om jag pallrar mig hit. Och det orkar jag inte. Så därför lägger jag mig framför tvn direkt jag kommer hem istället. Säkrast så :)

Nya frissen kommer bild på snart tror jag. Om jag fastnar på bild. Jag har ingen kamera. Telefonen då, men den lever ju sitt eget lilla Ericsson-liv. Och kameran på den suger ju dessutom. Men idag har jag lärt mig att det är coooooooooolt att fota med en o-bra kamera. Ni ser ju vilka jäkligt givande lektioner vid har. På två dagar har jag skrivit säkert en femtedels a4. Fikat desto mer. Undra om jag fortfarande kommer i klänningen jag köpte förra veckan? Annars får jag väl tvinna in mig i gladpack och springa en vända.

Ledig ända tills på tisdag nu. Ooooh va gött! Sen är det engelska. Urk. Ryktas om glosor. GLOSOR! Vem tycker att det är roligt?! Inte jag i alla fall.

Och förresten... Färjestad vann idag. Jag röstar för att det blir guldfest på torget i år.

Imorgon blir det träning för tårkanalerna. Bröllop! Ännu mera äta alltså. Hujedamig. Tur det är alkoholfritt så man är i träningstillstånd på söndagen :) Jag siktar på beachen och inte vassen i år tror jag. Trots allt. Kanske finns det en muskel eller två under allt det där mjuka värmeisolerande.



RSS 2.0