Grattis SJ...

Idag var tåget i tid hörrni! Men istället funkade inte biljettautomaten... Så jag hoppas den är fixad tills imorgon. Annars vet jag fan inte hur jag tar mig till Hallsberg :P Har liksom inte direkt överflödigt med pengar den här månaden, så det skulle suga skunk att behöva köpa ny biljett på tåget :(

Annars gick det bra idag. Masserade en människa utan fotleder. Det, mina vänner, var obehagligt. De liksom bara flaxade fram och tillbaka. Trodde jag bröt av dem flera gånger. Om man nu kan bryta något utan leder? Hmm... Läskigt var det. JAg som redan är lite rädd för fötter. Mina egna då iofs. Känns så sorgligt att ha gjort sista dagen. Men jag ska ju tillbaka och jobba i mellandagarna. Cashing! Kommer sakna alla tokiga sköningar i alla fall.

Nä.. Jag borde sova. Ska upp 6 imorgon och packa. Halv 9 går tåget till Borlänge. Och 12.30 är jag i Hallsberg. Om det inte ligger en snöflinga eller ett löv på rälsen dvs. Då lär jag väl vara i Hallsberg framåt natten. Det blir alltid värre framåt natten... Tra la la laa...

Nä det här går inte. Putsa gaddarna, sen sova.

Nykär!

Jag är förresten nykär.
Som tusan!
I vem då, undrar ni?
Inte vem.. Vad.
Att vaxa!
Det är så grymt roligt!
Kan vara så att sadisten i Marie börjar komma fram.
Moa ha ha haaa :)

Hejdå, mitt vinterland :(

Det spöregnar här. Spöregn i november är fan inte okey! Det borde förbjudas. Hörrudu, Gubben Höst. Ta ditt pick och pack och lämna över till Snömannen eller Tomten eller någon annan vintrig :( Vill ha min snö! Idag är första gången denna vinter jag ser en skoter också. Så dags nu när det spöregnar? Snacka bra tajming...

Masserade en tant idag som tyckte att jag "var ju lite atletisk". Iofs jämförde hon mig med den magraste på hela GH, så det hon egentligen sa var nog "Du är ju rätt kraftig". Hon menade definitivt inte "Du är ju så vältränad" i alla fall. Jag har haft två sånna där människor på två dagar nu som kommit med sånna tolkningsbara kommentarer. Ja ja ja... Jag SKA köpa ett nytt årskort på måndag. Jag lovar och svär. Heder och samvete. Mina sista slantar från sommarjobbet ska gå till ett nytt träningskort. Blir ni glada då?

På vägen hem kom jag på massa superviktiga saker som jag skulle skriva här... Men nu kommer jag inte på en enda. Attans att det är så svårt att skriva när man kör bil. Annars skulle jag skrivit ner alla superbra idéer. Men kraschrisken skulle defintivt öka då. Räckte med kombinationen blankis och spöregn :) Inte värt att utmana ödet för mycket.

Imorgon nya tag med praktiken. Nya nederlag. Höpp höpp.
Nu ska jag se om finalen av Top Model 11 har kommit ut på You Tube :)
Herrå!

Jag blir tokig.

Ska det vara så jävla svårt att få en jävla praktikplats?
Jag oooorkar inte vara i Dalarna igen.
ORKAR INTE!!!

Beslutsångest.

Ska man vara i Arvika? Jag kommer ju knappast att flytta till Arvika även om jag skulle få jobb där.Vad gör man i Arvika? Surfar runt hela dagarna på ett 56k-modem? Nej nej, det går inte. Och om man skulle hoppa in och extrajobba ibland så skulle det ju typ inte bli någonting, eftersom det kostar ju att masa röven upp dit också. Men... Vill jag vara i Karlstad och massera 8-17 i 3 månader? Får man ens göra något över huvudtaget? Uhhhm.... Klurigt är det. Vill ju ha spa. Men det verkar vara en omöjlighet just i Karlstad. Vi som är sååå eftertraktade, enligt skolan. Pyttsan... I typ Strömstad och på västkusten kanske. Men vad ska jag dit och göra då? Fiska krabbor?

Nej nu ringer jag. Snart har vi svaret. *Hajen-musik*



Blev det skaldsjurdtema i bloggen idag eller? Okey..Hajen kanske inte är ett skaldjur... Men typ... Vattenlevande i alla fall. Så sak samma. :)



Tidig julklapp.

Vad gör en gladare än tidiga julklappar? Inte sånna från ParkSmart eller Karlstad Energi, utan riktiga julklappar? Fick en present från praktikplatsen idag :) 500 på H&M. Thaaanks :) I love you I love you I love you I love you I loovee yoouuu :) Skojigt att få sånna saker en månad där man i princip redan ligger minus. Kan man ju ha lite skojigt i alla fall. Typ investera i ett par gosiga sockor, och en mössa? I think.

Två dagar kvar då. Känns... Roligt. Att komma hem till Karlstad. Men tråkigt också att praktiken har gått så himla snabbt. Ska ju bli supermysigt att träffa älsket och alla söta vänner igen i alla fall. Som Suss uttryckte det "Tur att du åkte till Dalarna och fick lite perspektiv på Karlstad." Haha. Ja. Så sant som det är sagt. Karlstad är nog faktiskt hemma nu. Det har verkligen känts nu när jag har varit här uppe så länge. Jag längtar ju faktiskt tillbaka. Massor! :)

Borde plugga som ett skållat troll. Kanske ska göra ett ryck med kosten i alla fall. Prov nästa vecka... På onsdag? Herrejävel! Hur mycket har jag engagerat mig i det? Inte alls. Ehhmm... Ansiktsmuskler på latin. Zzzzz :) Renskriva en massa skräp också. Oj oj oj. Behvöer inte vara sysslolös inte... :)

Sönderlyssnad :)



Volbeat - I only wanna be with you

Cookiemonster.

Det var förresten sånna här kakor jag bakade. Fast lite mer missbildade, och med mörkchoklad.


Bild från Denna blogg

It was not meant to be...

Jag har ju som sagt lite ångest nu. Inte så jävla lite faktiskt...Men ja... Jag var nere på den sista möjligheten. Det otroligt fula sjukhuslika spaet. Jag mailade. Vet ni vad de sa? "Tyvärr har vi redan fullt." Så jag är glad i själen,för egetnligen har jag ju försökt, och fått ett nej. Och jag slipper vara på ett ställe jag inte gillar. Men jag har ännu mer panik. Två nej, av två försök. Och inget ställe i K-d tar emot. För lite att göra, för få rum, osv. Och det blir ju inte bättre av att en krönikör i en tidining förra veckan skrev "Att ha en praktikant är som att vakta grannens lätt efterblivna hund..." Tack för att du underlättar för oss...

Vad nu då? Arvika eller Ekshärad... You tell me.

Praktikplatsångest.

Nu har jag mailat en praktikplats. Som jag helst inte vill vara på.
Men kanske var det därför jag mailade, och inte ringde.
Förhoppningsvis läser de inte mailen.
Men det var min sista utväg. Det brinner i knutarna nu.
I alla fall så glöder det lite...
Åtmintone så är det i Karlstad-trakten.

Godkänt?

Kakorna är typ slut. Så kanske blev de bara fula, och inte så äckliga. Och huvudsaken är väl att det blir ätbart :) Det behöver inte vara så jäkla vackert. Jag tyckte inte att de smakade så mycket. Men det är ju jag det. Jag har ätit lussedeg, kakor, lussebullar och typ allt annat än mat. Känner mig ovanligt deglik idag :) Men sånna dagar får man ha ibland (Jämt?).

Det har snöat massor. Åhh så mysigt det är. Har jordens julstämning. Men Karlstad Energi skickade en julklapp; Räkning på 2600... Så jag vet inte. Det där julpyntandet kommer nog aldrig att hamna i min fula äckliga skabbiga lilla vidriga lägenhet. Får ta dammråttorna och göra sånna där vättar av dem. Tjusigt. Gratis. Mmm.

Wish I had a job...

Nä... Om man skulle sova kanske. Borde plugga.. Men jag ska ju åka tåg med SJ på lördag, sådå lär jag väl få all tid i världen. Thank god att det är Tåg i Bergslagen mellan Blge och Hallsberg. De brukar vara ganska i tid i alla fall. Lite mer i tid i alla fall. Men att det är Sj till Blge och att jag har tio minuter tills Hallbergståget går oroar mig. Mycket.

Älsks städlogik...

"Jag städade lite. Såg på Amelia att det var dags. Hon var alldeles dammig i pälsen."


Bitchiga tokkatten.

Sveriges äckligaste kaka korad.

De håller just på att bli till i mitt kök.
Får hoppas att chokladen gör sitt, så att det blir någon smak
:)
De är inte bara äckliga, utan fula dessutom
:)

Bild komer förmodligen inte.
Dels för att jag inte tänker plåga er med det, dels för att jag inte vet om jag har något batteri.

Lusse Lelle...

Jag och mammsen håller på att baka lussebullar.
Hoppas att de blir goda.
Kall o'boy och lussebullar.
Mmmm!
:)

Saffranskakorna får väl vänta till helgen antar jag.
Jag orkar inte pallra mig iväg och handla.
Nej nej nej.
Inte idag :)

Först är älsk inte ledig över jul.
Sen är han ledig över jul.
Sen ärhan inte ledig över jul.
Men nej...
Vi har ju bara varit tillsammans i tre år och han har jobbat varje jul.
Varför bryta en vinnande trend?
Och om någon undrar...
Ja, jag är bitter :(

Extra ledigt.

The boss skickade ett sms och sa att jag fick vara ledig imorgon också.
Himlans snällt tycker jag.
Det är såå himla kul med praktik.
Samtidigt så suger det ju att gratisjobba.
Men what to do.
Snart är jag arbetslös istället ju :)
Inte mycket bättre.


Eventuellt ska jag baka saffranskakor imorgon.
Om mammsen skjutsar ner mig på byn.
Vi får väl se.
Sen ska jag fortsätta med kosttentan.
"Hur ser din tallriksmodell ut. Förklara och motivera."
Hehe...
Den frågan kan bli intressant...





Schizo, eller bara dålig svenska?

Sitter och roar mig med Larz Kristerz gästbok... Detta inlägg var oerhört underhållande:


Jag undrar ju så klart vilka "vi" är, eftersom det bara är hans liv? Är han schizo? Eller är det bara ett riktigt klantigt syftningsfel? :) Interpunktionen verkar ju också lite si så där... Istället för att sätta punkterna där de ska vara sätter han allihopa på samma ställe. I hopp om att det ska väga upp? :) Humor på hög nivå.
Sucker! :)



Har ni röstat?

Annars är dörren där *pekar* Personligen röstade jag för 320 på en si så där.... 20 minuter kanske... Tur CSN kommer snart, för jag har bara 68 kronor kvar. Stackars kontot. Tur att det är uppehåll nästa lördag. Vi ska på 30-årskalas, och jag var lite orolig hur det skulle gå att kombinera med Dansbandskampen. Kanske inte ses som speciellt bra vett-och-etiektt att sitta och rösta som en tok medan man socialiserar. Eller inte socialiserar. Hur som haver så gick de ju vidare! Så grymma! Om man kan göra I love Europe lyssningsbar så klarar man allt. Och "E.T phone home" var ju så sött! :)

Igår var jag ju i alla fall ensam på spa. Gick ju ganska bra förutom ett felslag i kassan som jag blev helt hysterisk över. Hehe. Så är det när man inte fattar alla knappar. Tur att The Boss är en förstående människa :) Gick bra idag också. Men hektiskt. Äta? Vad då? Ska man det? Nää...

ParkSmart hade varit snälla och sopat min framruta när jag kom till Mora idag. Tackar ödmjukast... Ni såg lappen va? Mmm just det. Era jävlar! Och varför hade inte han bredvid mig fått böter? VA?! Han hade en gammal lapp! Jävla muppar. Hmpf.

Imorgon. Ledig dag. How wonderful! JAg borde egentligen åka till Blge. Lovade ju pappsen att jag skulle shoppa till honom. Men så blev det ju aldrig. OCh misstänker att imorgon blir enda ledig dagen innan det blir KArlstad igen. Mmm tål att tänkas på. Jag vill ju mest sova :)



One night in Tällberg.

Ett helt dygn ensam i Tällberg.
Gud bevare mig väl.
Helt ensam på Spa.
De kommer bergis gå i konkurs efter att jag har skött kassan helt själv.
Höhö.
Jaja...
Gratis hotellfrukost som sagt...
Det tackar ju inte jag nej till.

Och polisen...
Om ni stoppar mig idag och ger mig böter för min trasiga lampa...
Då kommer jag förmodligen att bli galen.
Så låt bli mig.

Dags att tanka, köpa en stooor godispåse...
Och kanske lite mat.

God jul önskar ParkSmart...



Det är inte min dag idag heller hörrni...
Först var jag tvungen att stanna till 21-tåget. Bara det är ju en humörsänkare som heter duga. Dessutom var Sj-tåger som vanligt försenat-. Sj... Ta er i röven. Jag hatar er. Man borde fan ha betalt för att åka med er... Sen när jag kom till Mora hade jag fått 1000 underbara kronor i parkeringsböter. God jul typ... Ingen julgran i år heller. Och inga julgardiner. Och ingen katt. Och inget IKEA. Tell me varför det behvöer typ en miljon handikapplatser på ett och samma ställe? Why, oh why?

Jag tänkte först att det var synd om äckel-lapplisorna som är så äckliga och lågutbildade att de inte kan få ett vettigt jobb... Men sen insåg jag ju att det är jag som är äcklig och lågutbildad som inte ens kan läsa en skyltjävel. Svenskläraret, jaa.... Jag tänker aldrig mer köra bil. Bara så ni vet. Illa nog att jag inte ens kan köra bil. Men när man inte ens kan läsa skyltar är det ju bara att lägga ner. Imorgon tänker jag åka buss. Och på lördag kväll får pappa hämta mig,eftersom alla andra komme titta på Dansbandskampen. Och nästa vecka tänker jag fan i mig skaffa mig boende på annan ort. Närmare Tällberg. Det får bli helgens "Att göra".

Till Kalle.
Jag sparar inte inläggen som inte går att publicera eftersom idag är ju gårdagens inlägg såååå igååår. Som synes har jag nya saker att vara bitter över idag.

Nu tänker jag gå och dränka mig i duschen. Kanske att toaletten hade varit mer effektiv... Men det är så jävla kallt vatten där.

Imorgon ska jag vara ensam på spa med alla kunder, öppning och stängning. Låt oss hoppas att imorgon är en bättre dag. Jag tvivlar ju så in i helvete. Men det lär ju inte kunna bli värre? Tss... Klart det kan. Det kan alltid bli värre. Det är ju mig vi pratar om. Och ja jag vet att barnen i Afrika svälter, men det skiter jag i. Det är synd om mig med mina I-landsproblem.



%&%¤&/&¤%¤

Igår fungerade ju Blogg.se så in i helvete bra.
Inte.
Skrev universums längsta inlägg, men nej.
Gick ju så klart inte att publicera.
Jävla skitsida.



Gojsh! Vem är det som köör egentligen?

Alltså... SJ lär ju inte vara med i Mensa i alla fall. Det lär ju kräva åtminstone ett IQ på 7... Eller var det nu var det krävdes för att skala en banan och öppna en dörr... Tåget ska börja åka från Mora. Pling! Plong! Ersättningsbuss från Rättvik. Okey... Sen då? Efter Rättvik? Busschauffören visste inte. Han visste bara att han skulle till Rättvik. Okey...

I Rättvik... Vet ni vad som möter oss där? En långlånglååång rad med vagnar... Och just det. Nämde jag att det inte satt något lok där? Varken fram eller bak. Bra. Och vet ni en sak till... Det fanns liksom ingen som kunde köra loket på plats heller. Grattis SJ. Det lär ju typ vara en bra början. Ett lok, och någon som kan få det framåt..? Fick ringa min söta handledare igen. Och hon fick hämta mig igen. Stackars.

Halt som fan var det idag också. Moddigt som attans på morgonen. Spruttis flög som en vante mellan dikena. Nästan i alla fall. Som vanligt på vintern finns det ett bilspår mitt i vägen. Och när man sen ska krångla sig upp fdärifrån när man möter en bil så kan man hamna precis var som helst känns det som. På vägen hem var det i alla fall bara blankis. Jag föredrar det. Eller som vi kallar det här... Vinterväglag. I Stockholm kallas det snökaos. Inträffar ungefär runt jultid varje år. Varje år blir alla lika chockade... "What? Det kan ju inte snöa i år igen. Alla vet ju att vi är klimathotade. Det blir ingen mer snöööhöööö..." Typ... Lovar att det är så de tänker...

Bättre lycka med pendlingen imorgon? Pfffft... Lesson learned... Kolla alltid SJ.se innan du åker på morgonen. Tydligen ska alla fel stå där.... "Sorry... Vi har inget lok och ingen som kan köra det. Men vi jobbar på att lösa problemet..."

Höhö... Nattinatti!

Dags att bege sig...

Får väl snart ta och snigla mig iväg antar jag.
Blankis med tillhörande snö.
Vräker ner snö just precis nu.
Mysigt mysigt.
Kommer nog vara ett antal som gör kullerbyttor ner i diket idag.
Förhoppningsvis hör jag inte till dem :)



Första, andra, tredje...

Första julklappen är inhandlad.
Känner mig riktigt duktig.
En impulsgrej på kvällskvisten.
Hoppas bara den dyker upp på posten också.

:)

Hi hi hi hiii :)

Från DT:s Mupphyllan:
"Systembolaget drar ner på servicen i norra Dalarna.
Så bra att det lokalproducerade i alla fall vinner terräng någonstans."




Givande.

Gjort mycket idag känner jag.
Ätit bullar.
Sovit.
Läst.
Ätit mycket mera bullar.

Givande, I say.



Det är verkligen kolmörkt klockan 16 nu.
Massa snö behövs det.
Omedelbart bums!
Massa mysiga ljus också.
Kanske varm choklad med vispgrädde och lussebullar också...
Who's with me? :)

Bullbaket?

Mamma hade förresten redan klarat av bullbaket när jag vaknade.
Taskigt va? :)
Men då slapp jag jobbet.
Behövde bara äta :)
Blev kanelbullar och kubb.
Imorgon blir det lussebullar.
Mumsigt!


Jag måååste..!

En hemtenta i ledarskap.
Två hemtentor i kost.
Prov i ansiktsmassage, praktiskt och teoretiskt
Hemtenta om hudsjukdomar.

Fy fan. Jag måste verkligen ta tag i det här. Men jag orkar inte. Jag är så sjukt skoltrött! Vill bara ha mitt papper och ett jobb! Tjäna pengar istället för att låna pengar. Ge mig. Ge mig! Jag måste btw försöka ragga ett extrajobb också. Hur ska jag annars kunna betala hyra och mat och allt sånt där när jag inte får CSN längre. Panik. Ja ja ja. Får väl flytta hem till mamma och pappa då. Eller iiinte...

Måste måste måste...

Avslutar nog, för min egen skull, med att citera en underbar klasskamrat
"Det enda man måste här i livet är att dö. Allt annat väljer man."

Jag väljer att inte plugga just nu. En annan dag. Herregud... Jag har ju två veckor på mig...

Många inlägg blir det.

Jag gillar inte barnsäkra sladdosor. De är sega. Ska man vrida åt höger eller vänster? Det verkar variera. Och så gillar jag inte att våran älskade skrivade skriver av sig själv lite nu och då. Drygt. Speciellt för den stackaren som får dela rum med den. Nämligen moi! :) "Den stör väl inte så mycket..." Tala för er själva. Så nice när den börjar skriva mitt i nätterna och man fattar noll.

Imorgon ska jag engagera mig lite i LIA:n igen. Måste ju göra något vettigt med mitt liv. Pffffft. Gick ni på den lätta? Jag vågar inte ens köpa gymkort eftersom jag gissar att jag kommer ha 0 och nada i inkomst efter den 30 april :) Starta eget tycker min mor. Det tycker jag med. Så fort jag hittar 100 000 i madrassen så ska jag banne mig göra det. Undra om man kan lämna en önskan till tandfén. Hon brukar väl vara givmild har jag för mig :)

Bara 100 sidor kvar. Sen får jag äntligen läsa en deckare igen. Jag är inte i en chiclitt-period just nu. JAg var det när jag började läsa den här boken. Men nu... Nej... Tursten ska det vara :)

Bullar!

Jag och mamma ska baka bullar imorgon!
Mums!
Jag hoppas på lussebullar, men eventuellt blir det vanliga hederliga kanelbullar.
Det kvittar nästan.
Båda degarna är lika goda
;)


  

Älsket har fått en önskelista på julklappar också.
Mihihihihi.
Gäller att vara ute i tid.
Well...
Jag skickar inte önskelistan i augusti längre i alla fall.
Utvecklingen går framåt.


Åka pendelgolf...

Nu kom systeryster hem från någonstans. Säkert urskogen. Det är typ där hon brukar hänga. Fast i olika urskogar då. Måste ju fjäska för henne så jag får låna golfpärlan. Fick ju låna Volvo. Men nej... Små människor i stora bilar... Vad utstrålar det liksom? Storhetsvansinne? Mindervärdeskomplex? :) Föredrar den lilla bilen. Även om den är lika krocksäker som en skokartong. Vi har inga planer på att krocka ändå. Sakta går det också. Eller lagligt. Sakta alltså..? :)

Saknar Karlstad. Jepp jepp jepp. 13 dagar kvar. Tick. Tack. Tick. Tack. Saknar till och med den lilla skabbiga äckliga lägenheten. Men ommöblering blir det illa kvickt. Sen julgran. Och så har jag hittat julgardiner :) Supersöta. Undra om det funkar att ha i vardagsrummet? Lite tveksam... Hur fan kan man sätta upp gula tapeter? Påskgula? Åhh smärta i mitt hjärna. Men orka lägga VLU på den. Nej. Dessutom betalar vi redan hutlöst mycket pengar (Typ 40 kronor) i VLU för den redan. Vad de har gjort då vet jag inte? Fettfläckar på alla tapeter och mattmärken på alla golv... Och skåpluckorna trillar sönder. Hmm.. Hyresrätt is the shit. Icke. Åh ge mig ett hus! Någon? Finns ett fint i Forshaga. Ge mig bara 700 000 så bir jag glad. Hur mycket begärt är det egentligen? Nej, jag menar det.

29:e ska vi på 29+1-årskalas. Det är ju också ett sätt att se på saken :) Ålderkris kanske? Jag ska inte säga något. Jag har redan ålderskris. Och jag har ju några år kvar till 29+1-strecket. Hur ska de bli då? :)

Jag har inte så mycket för mig om ni undrar. Läser en halvkass bok som aldrig tar slut. Och nej... Jag kan inte lägga ifrån mig böcker halvlästa. Det går inte. Det är typ hädelse. Den kanske blir bra snart. Det jag egentligen skulle säga var att det är därför det kommer sånna här meningsfulla inlägg idag. Alla andra dagar har jag inga kommentarer om :)

True love.

Jag är kär.



Attans pannkakor att de är leveransklara mitt i praktiken :(

Det går ju inge bra heller.
Dumt dumt dumt.


Gött att vara ledig imorgon.
Blir att "jobba" lördag istället.


It's time...

Lär ju vara dags att ladda telefonkortet så man är redo förstår jag. Går ju inte att vara ute så där i sista sekund som förra lördagen. Kändes lite stressigt då :) Tror fan att hela älvdalen är tömt på folk. Hela bankaprkeringen var proppfull med folk som skulle iväg. De som inte får plats i bussarna tar bil. Tokar. Jag tokar bara hemma jag. Tillräckligt det :)

Igår var tåget försenat. Idag var det, hör och häpna, 15 minuter för tidigt. Hur ofta händer det? Inte så. Det kanske finns lite hopp för tågtrafiken i alla fall. Men igår var de inte värda mycket. Missade 19-tåget pga. supersmart bokning i spa. Fick vänta 2 timmar på 21-tåget. Jag känner alldeles för få världsbästa människor med bil i den där delen av landet. Och sen när klockan var 20.55 ropar de ut at tåget är liiite försenat och beräknas omma in 21.40. Mmm... Not so happy. Men vaddå... Jag var hemma 23, istället för 20. Typ samma. Har man inget liv så spelar det ju ingen roll om man spenderar fredagen i Borlänge, eller på Tällbergs station. Önskade ett tag att någon skulle komma och skjuta mig, så jag slapp dö av tristess. Man vill ju att det ska gå fort liksom. Men det finns inte ens klotter på den stationen... Och om de inte ens klottrar lär de väl inte skjuta folk heller. Så jag fick vackert vänta. Älsket erbjöd sig till och med att hämta mig. Och han den token var ju 4 timmar bort.

Nej... Man kanske skulle vara lite social. Och ragga rätt på en bil ifall det blir 24 mils-pendling kommande två veckorna. Exciting? Yes!




GLÖM NU INTE ATT RÖSTA PÅ LARZ KRISTERZ IKVÄLL!
099-230 02

Fredagen...

... kan kort och gott beskrivas som en total jävla skitdag.


Rumpdöden.

Idag har det varit ganska lugnt. En hel halvtimme hade vi ingenting att göra. Det är någon form av rekord för det där stället tror jag. Skulle räkna kassan idag. Självklart stämde det inte. Som tur var inte mitt fel :) Jag håller mig helst borta från sånt elände :) Nödvändigt ont antar jag.

Var med på styrkepass idag. L körde någon värsting rumpdödarövning. Kommer inte kunna gå imorgon. Och armarna... Hur ska det gå att massera? Typ bara massa klassiskt också. Hujedamig! "Nej det är så att du råkade nog boka en avslappningsmassage. Nej jag kan inte göra klassiskt istllet. Icke". Tror ni det funkar? Det tror inte jag. Tyvärr.

Vet ni? Det skedde nästan något revolutionerande på tåget hem. Var tokhungrig efter passet. Så tänkte äta choklad. Men! Kom på att jag hade ju en banan i väskan. Tadaaa! Så jag åt bananen. Valde liksom den framför chokladen. Tyvärr smakade den jympasko... så jag åt bara halva. Då var jag ju fortfarade hungrig. Så var tvungen att äta lite choklad. Men det var nära att jag inte gjorde det. Bara så vi net så innehåller 100 gram Marabou mjölkchoklad tillräckligt mycket folsyra för att täcka dagsbehovet. Så jag menar... Helt onyttigt kan det ju inte ha varit,

Nähä... Lysmasken och katten har somnar i sängen. Så det ser ut som jag får ta soffan :)

Förvirrat.

Idag har varit en mycket förvirrad dag. Helt snurrig har jag varit. Hjärnan har inte kopplat alls. Fick ringa en kund tre gånger innan boknigen blev rätt. Illa illa :) Bara för att allt skulle bli ännu snurrigare avslutade vi med ett aerobicstep-pass. Ett under att jag inte bröt något. Jag var överallt och ingenstans. Men träningsvärk blir det i alla fall. Det känner ju jag det.

Längtar till helg nu. Vill sova! Jag och Lysmasken kommer väl ha sjuk separationsångest förstår jag. Mn jag kommer ju på söndag igen och trängs i dubbelsängen. Och länsar kylen. Och frysen. Och godisskålen... Glömde jag något?

Om någon har en lägenhet över tar jag den gärna. Gärna skitfin, skitstor och skitbillig. Låter som en bra deal va? Call me :)

Jag vill ha cheeseburgare med extra saltgurka. Craviiings!!!! Mc D någon?

Hugh Heffner och kattvakt.

Lysmasken och E sitter här och skapar framtidspalner. De tänker flytta in i Playboy Mansion. Med motiveringen att de kan laga mat och att allting är äkta :) vi får väl se hur det går. Om jag sponsrade biljetterna dit skulle jag få ärva någon miljon lovade de. Snällt va? :)

Jag behvöer kattvakt i helgen. Bara så ni vet. *blink blink blink blink*


Nu har de gett upp Playboy Mansion... Nu ska de flytta in på Säter istället. Psykställe för dem som inte hänger med i svängarna.

Snart är Ben & Jerry slut. Måste köpa nyyy! :)

Jag har en plan!

Varken tajmad eller speciellt klar i någon detalj. Men en spagäst nämnde något som jag faktiskt fundilurade på för ett tag sen. Sen glömde jag bort det. Men nu... Klick! Måste bara kolla så att det är pendlingsbart. Jag tror att det ska vara det. Kan ju inte ta mer än någon timme. Jag kom fram till att jag inte kommer plla 9 timmar terapeutisk massage om dagen i 12 veckor. Så jag är liksom körd snart om jag inte kommer på något. Och känns lite elakt att lämna Älsk och djuren igen :) Så det blir ju i Värlandstrakten i alla fall. Hopefully.

Imorgon ska jag ringa och jaga lägenhet. Älsket har nada att säga till om. Jag önskar at jag fick behålla balkongen. För katternas skull. men annars finns det ju inte många plus med det dät jävla råtthålet. En väldans massa minus dock. Och jag har verkligen ingen lust att lägga på en massa VLU på den redan sjukt höga hyran. Överpris AB. Missade btw teletiden idag för att nåon jävel bestämde sig för att smita två minuter för tidigt från jobber. Skyller på UFOt som svarade först och kopplade mig till någon helt annanstans än lägenheter. Ehh... Jag måste prata m y c k e t  otydligt.

Och Kalle... Du skulle prova att vara tjej en dag och handla kläder. Det är omöjligt. På riktigt. Dessutom är det mycket PMS i den här lägenheten nu. Vilket iofs ger några cm extra på omkretsen. Men tar bort en del av humöret :P Skit samma. Godis it is. Och en macka. Och Ben & Jerrys. I typ den ordningen. eller exakt den ordningen.

Mina jobbarkompisar är avundsjuka på min snälla Kombo som lagar mat åt mig varje dag. Och Kombons vänner hatar mig för att jag snor henne så de inte kan umgås med henne. Tror de. Men jag gillar inte alla dem heller. Så det jämnar ut sig. Ha! Och just nu är Kombon kidnappad. Och hon har lämnat allt smaskigt obevakat. Ha ha ha haaa! :)

Herrå!


Home sweet home.

Eller så sweet det nu blir i Tjärna Ängar... Jag vet inte :) Men jag överlevde promenaden hem från tåget i alla fall. Alldeles ensam. Tidsrekord också. Hann nästan hem till Simon & Tomas. Missade 5 minuter. Men då gick jag ju förbi Hemköp innan också ^^

Gick fort idag också. Har redan gjort en vecka där. Helt sjukt. Ledig lördag-måndag sen. Lovely. ska få lära mig mer om produkterna snart också... Det är visionen åtmnstone. Iofs skulle jag ha gjort det förra veckan... So.. We'll see... :) Vet inte om jag ska orka träna eller inte... Hmm. Skillnad på att komma hem 20 och 22. Ajja... Klura klura klura.

Hann inte ringa praktik idag heller. Lär väl vara upptaget redan vid det här laget. Å andra sidan... Pallar jag att massera 9 timmar varje dag i 12 veckor? Det blir en jävla massa massager. Och ingenting annat. Annars får jag väl ringa Oscar. men lååångt bort. Fy fan. Ångest. Jepp jepp. Så många spa i Karlstad. Så få praktikplatser. Går fan inte ihop. Jävla apor.

Töligt töligt.

Shopping på Kupolen idag.
Mmm just det.
Inga jeans.
Den ladugårdsbreda röven fick inte plats.
Dumt.
Så vi åt på Mc D istället.
Satsar på BiB och Generous-avdelningen om ett tag.
Nu tänker jag äta upp mitt godis.
Ska äta mig i ett par byxor.
Eller en bh.
Man måste tydligen handla på Generous om man ska ha en bh större än c-kupa som inte är svart eller vit.
Och då har jag 25 cm att fixa på omkretsen.
+ 25 alltså.


Äta äta äta äta

Benen sover, Benen sover...

Fullt upp idag igen. Sista massagen satt jag typ på massagebänken och masserade. Då är det banne mig illa. Så jobbigt när folk somnar och börjar andas så där tungt också. Helt plötsligt bara andas man i deras takt och så vips... Snark! Nästan i alla fall :) Tvättat som en tok också. Tvättoholic :) ska linementa benen sen. Ont som tusan. synd om mig. Om ni inte förstår det alltså. Gratisjobba en lördag. Det är fan i mig slaveri det :)

Larz Kristerz gick vidare igen om någon missade det. Jag slog mitt rekord och röstade för 170 :) Illa. Lisette undrade om jag inte hade nåot bättre att lägga pengarna på. Joo.. Det har jag säkert. Men inte just nu :) Kupolen imorgon. Kanske hittar något roligt. Har hittat en skitbra julklapp till Älsk! Den är så perfekt så det finns inte :)

Ja just det... Lisette pratade i sömnen om hus i natt. Sen kittlade hon mig på benet med sina tår. Sen sparade hon mig på låret. Sen hade hon diverse andra saker för sig. Hon påstår att hon sov. Jag vet inte jag. sparken var säkert helt med flit :)

ringa praktik på måndag. Och kolla kurser. jag måste u ha en plan B. Synd att det kommer kosta apmycket pengar som jag inte har :) Speciellt inte som arbetslös.

Vad säga?

Alltså... Mitt liv är rätt meningslöst nu. Jag sover, vaknar, äter, åker till Tällberg, kommer hem, äter, sover. And so on... Lisette ser inte mycket av mig. Tydligen min nakna stora rumpa (henne egna ord) inatt. men ja... Inte mycket annat. Praktiken idag gick väl bra. Igen. Jag vet inte riktigt var gränsen mellan gratisarbetare och praktikant går... Jag klurar på det just nu. Ibland känns det som de örväntar sig att jag ska vara där varje helg. Icke. Glöm din dröm. Jag gör gärna helger för pengar. Men inte gratis.

Ringde praktik idag. Fick ingen. Tydligen hade inte preventivmedel kommit till den delen av sverige. Så en var mammaledig och därför tog de inte emot. häpp. Tråkigt då. Typ 2 timmar innan sa jag til en klasskompis att nej... ring det första stället jag tänkte vara på. Jag ringer ett annat istället. Jaha. Nu då? Nu har jag ingen jävla aning. Kommer aldrig få min examen. Kommer sitta i en stuga (förhoppningsvis) i skogen med 300 katter och äta mögliga skorpor. så kommer det blir. Jag känner det. Kommer aldrig få en praktikplats i K-d. eller jo. Kanske. Men en bra? Nej. Det existerar nog inga sånna.

Nu ska jag sova. Upp 7. "Praktik" 7-18. Sen Dansbandskampen! Glöm inte ladda telefonerna och rösta!

Nä du. Den gubben gick inte.

Idag hade jag första behandlingen halv 14. Jag är i Tällberg 13 med tåget. Det tar 20 minuter att gå upp till hotellet. Senast igår konstaterade vi att tågen är ju aldrig sena nu. Nu är det ju ingen snö. Ta mig fan. Tåget var sååå klaaart försenat. Började dagen med att ligga efter 20 minuter som jag fick försöka jobba in bäst det gick. Och det gick ju. Efter 18 fick jag äntligen äta och gå på toa. Tur man har vältränad partyblåsa säger jag bara. My god. Är det så här jag ska leva i 40 år sen? :) Galet.

Mmm just det. Höll på att bli en drunkningsolycka på vattenjympan. Trampa vatten toksnabbt och hålla upp händerna så högt man kunde över huvudet samtidigt. Herregud. Blubb blubb. :) Nu är det bara två dagar kvar. Sen får jag vara ledig på söndag. Måndag på't igen. Mmm så är'e. De menade på att jag skulle sova kvar mellan fredag och lördag. Ha! Icke. Då åker jag hellre upp till klockan 7 på morgonen istället. Här sovs inget över. Lisette ndrade om jag inte kunde sova över mellan lördag och söndag istället. Jag tror inte hon är så sugen på att se Dansbandskampen på Lördag. Hihih!

Saknar Karlstad! Hoppas allt är bra med er!

Nu sova.
Ajök!

Jag går av på mitten!

Alltså... Jag har en träningsvärk som inte är av denna värld! Dra åt.... va ont det gör. Mina magmuskler gör så ont, så det känns som jag ska gå av på mitten snart. Och idag när steppasset avslutades med pilates så... Ja... Det brände kan man väl milt uttryckt säga.

Imorgon ska jag göra tre behandlingar som jag aldrig har gjort förut. Hehe. Spännande. Får väl improvisera lite skulle jag tro :) Men det gör ju inget. huvudsaken är väl att det blir bra och kunden nöjd. Så det löser sig nog. Dock har de ingen dusch, så man får torka av scruben. Det blir spännande :)

Det är perfekt att ha Lysmasken som hemmafru. Matlåda i kylen varje dag. Hur bra som helst verkligen :) Idag hade hon dessutom köpt en reflex till mig. Sötaste Lyset :) Vad skulle jag ta mig till utan henne? Hon tröttnar nog snart och sparkar ut mig. Jag kommer närmare och närmare henne i sängen. Haha. Älsk brukar snällt påpeka att jag kanske inte behvöer kasta runt mig i sängen... Så han vet hur mycket Lisette lider just nu :)

Nä... Navy CIS och sen sova. Lång dag imorgon också. Undra om jag ska köra body toning eller vattenjympa *Hmm*

Aj aj aj.

Ja just det. Inte tränat på en månad. Idag core och vattenjympa. My ******* god! Kommer inte kunna röra mig imorgon! Och imorgon är det typ Aerobics och Body toning. Helt underbart... Hmm.. Skönt att röra på sig så klart. Men samtidigt så känns det som att... Ja... Det är ju inte främst det jag vill ha ut av praktiken. Får se hur det blir. Så där skoj att vara hemma 22. Även om jag har sovmorgon. Ajja. Life's a bitch. Mysigt ställe i alla fall. Helt klart,

Ska vara i Tällberg tisdag-lördag. Ledig söndag. Så är det. Booom ut i verkligheten :)

Jag har inte gjort något annat än LIA idag.. Så har inget vettigt att skriva egentligen :)
Natti natti!


Pirripirri.

Det är egentligen något starkt va?

Lite nervöst inför imorgon, även om det känns bättre nu än vad det gjorde igår. Ska dessutom vara med på två pass. Vattengympa och mage/rygg. Jag har inte tränat på en månad, och alla de där människorna ser sjukt tränade ut. Kanske för att alla är instruktörer? :) Kommer troligen vara i Tällberg mellan 13-21 på dagarna/kvällarna. Men ser fram emot det :) Imorgon skulle jag få en mjukstart med någon behandling och så.. Trevligt :)

Jag och Lysmasken gick runt på Kupolen idag också. Handlade två par byxor, tre toppar och två linnen. Nu ska jag väl kunna jobba och skita ner mig. jag kan ju se mig själv stå där med vit top och göra en ler- eller alginpackning. Ingen vacker syn inbillar jag mig :) Men men...

Herregud. Visa mig offentligt i bikini imorgon. Och ingen vass finns det att gömma sig i. Hujedamig. Kanske ska tejpa kärlekshandtagen... Nä... Tar en till godis istället.

Ajök!

Bra start på andra praktikperioden.

Har varit klurigt att få kontakt med det Spaet jag ska till nu. Men ringde imorse, och fick veta att jag fick vara ledig och ta det lite lugnt. Thanks :) Blir att sitta här tills Lisette slutar, och sen dra md henne på stan. Måste köpa arbetskläder. Bra framförhållning. Jag vet. Och jag som alltid har sån tur med klädshoppingen också. Great :) Dock sa hon att de hade lite sportiga kläder. Och det ger ju mig en bra ursäkt att shoppa loss på Stadium med gott samvete. Ihihihihi :)

Sovit i dubbelsängen med Lisette inatt. Tydligen så andades jag vääääldigt tungt. Sa ju det. Sa jag inte? jag förvarande :) Gav henne lov att sparka till mig. Men nej... Tydligen så är hon för snäll för det :)

Glömde tandkräm och hårborste hemma. Bra jobbat, Marie. Jag förstår att ni bryr er skitmycke. Lisette kanke glr det. eftersom jag snor både hennes tandkräm och hårborste. Men schhhh. Det vet hon inte :)

Helvetesgapet? :)

Jaha. Trots mammas tjat befinner jag mig nu Borlänge hos Lisette. Mamma övervägde nog att låsa in mig där ett tag, bara för att jag inte skulle komma hit :) jag menar... "Det var faktiskt kriiiismöte i Tjärna ängar idag! Visste jag inte det?" Nej... Och jag ser ite en enda krisgrupp här i lägenheten. Så... Det känns rätt lugnt. Däremot vet jag inte om jag hittar till tåget imorgn. Lisette har jour :) Dennis också i värsta fall. Haha. Never trust me när det kommer till lokalsinne.

Vet ni var vi har ätit? Kladdkaka. Lisette ringde Dennis som fatiskt bakade en kaka och kom över. Snällt. Först åt vi faktiskt mackor. Mmmm just det :) Och jag köpte sojabönor, och inte godis när vi var och handlade :) Duktigt! Nyttigt? Icke.

Praktik imorgon i Tällberg då. Jag vet inte om jag får mat. Jag vt inte om de har arbetskläder. Jag vet inte när jag börjar. Vet inte när jag slutar. Vet inte ens vart jag ska faktiskt. Men det får väl lösa sig imorgon. Jag ringde och pratade in ett meddelande som de raderade. Jag hade fått ett mail med ett telefonnummer som jag kunde ringa. Thanks... Bra framförhållning. Känns tryggt. Men jag är varmt välkommen i alla fall. Alltid något.

Nu blir det nog sängen. Trött som ett as!

Åhh, jag vet preciiis hur det är...

Jag tar också alltid på mig min boa innan jag ska gå och lägga mig...



Haléns



Baka baka liten kaka.

Mammsen hade varit och handlat.
Någonstans på vägen mellan byn och hem gick två ägg sönder.
Hur många ägg behvös det till en kladdkaka?
Två.
Alltså har jag en kladdkaka i ugnen nu.
Igen :)


 
Det var under pistolhot jag gjorde den.
Jag lovar!

:)

RSS 2.0