Igår.

Jag hittade mig själv på Facebook. Jag tyckte att jag fick sno den bilden :P
Så här schnygga var vi, Jag och Suss.



Mitt hår är alldeles för jävla toklångt nu.
Dags att ringa 112-Sanna :)


Nu har jag fan jobbångest på riktigt.
Ihhhhhk!

Är inte sommarlovet slut snart?

Så får man inte säga. Jag vet det. Men jag såg precis höstens schema, och det ser så roligt ut. Fys, ansiktsbehandlingar, kost och ledarskap. Vill inte ha sommarlov längre. Jag vill träffa alla människor igen. Saknar dem faktiskt redan <3 Men så är det... Om bara ungefär 25 jobbpass till så är det skola igen. Okey... typ 22 då... Eftersom 3 av dem är första skolveckan. Intressesmurfen dansar av lycka... Typ.

Dagen efter finns det verkligen inget bätte än kall O'boy. Jag har snart druckit 1½ liter. Och nej, jag skojar inte. Det är sant. Och sååå jävla gott. Mummelimumma.

Snart är tvätten klar. Göttans. Kanske ska passa på att vika det som jag tvättade för en månad sen, och som fortfarande hänger på "tork"? :) Jag vet att jag är lat... Men jag står i alla fall för det :)

Partydjur på vift? :)

Var en trevlig kväll igår. Alldeles lagom var den. Lagom med alkohol. Lagom med folk. Lagom med dryga folk. Lagom med pengar spenderade. Förfestade på Norrstrand innan vi masade oss vidare till Blue Moon runt 00-snåret. Och vet ni? Jag kom in. Ha! Hur lätt som helst. Sen kan det ju diskuteras hur värt det var att läga pengar på inträde och garderob... Jag och Suss kilar ju stadigt och kanske inte får ut riktigt lika mycket av krogen som singelfolket :P Såå... Vi dansade 5 låtar i Schlagerbaren (Äcklig bartender btw.), sen ställde Suss Frågan, med stort F. "Ska vi gå och äta istället?"  Hell yeah! Jag hade nämligen gnällt halva kvällen över hur sjukt hungrig jag var. Så... Lyckan var gjord. Big Meal och beasås på Sibylla. Mmmm. Lovely!

Idag mår jag faktiskt inte ett endaste dugg dåligt, vilket är väldigt skönt. Håller till och med på att tvätta för fullt, och om det vill sig väl kanske jag till och med orkar städa. Det behövs i alla fall. Sen ska jag ha lite ångest över att jag jobbar Kväll imorgon 10-22 *Zzzz* Själv är jag också. Usch. Kommer vara sååå nervööös! Ska hålla kvar Dagen till sista sekund. Lämna mig inte! :)



Premiääär!

Idag ska Marie ta sig in på Blue Moon Bar. Vi får väl se hur det går. Jag köpte ju tyvärr inget linne med djuuup urringning. Får väl hålla mig städad, och hoppas att det hjälper att alla andra i sällskapet är över 23 :) Inga skor med klack hittade jag heller. Dumt dumt :) Men jag är ju så himla trevlig, så det borde ju inte vara några problem.

Varit på Bergvik och shoppat på förmiddagen. Kvällen till ära blir det megatajta jeansshorts och ett grönt otajt linne. Eftersom jag inte hittade några skor så blir det väl barfota :) Troligt. Då kommer alla ben vara knäckta när jag kommer hem. Folk med stilettklackar har en förkärlek för att gå på mig. Inte så jätteskönt faktiskt.

Visste ni förresten att jag har världens sötaste vän? :) Det är så. Ingen är så söt som hon. Hon skickar söta vykort hela tiden, och igår fick jag en brev-avi. Vet ni vad det var i? En stor burk med pingvingodisar! Det godaste godiset som finns! Hon kan hon <3

Jag bakade aftereight-muffins igår. Smeten var sååå sjukt god.
Men muffinsarna smakade ju ingenting :( Hur tråkigt som helst. Och jag gräddade dem jättekort tid :( Mysko. Ajja... Ju mindre skräp jag äter, desto bättre. Efter 1:a juli har jag och Anna en inte äta godis-pakt. Fram till jul ska vi hålla det *gulp* Men nödvändigt. Jag har nog ätit snabbmat minst varannan dag den här månaden. Och ibland flera gånger per dag :P Så... Det är ett under att jag inte rullar fram ;)

Nu ska jag och Älsket till Karlskoga och kolla på fina bilar.
Ajöken!


Zzzz...

Att säga att jag är trött är en underdrift. Vilken jävla förstadag alltså. Det kunde ju helt klart varit bättre... Men så är det :) Får hoppas det blir bättre imorgon. Och framför allt på måndag när jag jobbar kväll *gulp* Nervöst värre. Kommer räkna sekunderna tills natten kommer :) Livrädd för att försova mig var jag också, så har kollat klockan var 5:e minut hela natten tror jag. Drygt drygt. Hoppas jag kan sova inatt i alla fall *hrm*

I alla fall så fick jag lön den här månaden. Bra bra. Myyycket mer pengar än förväntat, och sånt är ju alltid trevligt. Sen kan jag ju inte påstå att jag blev rik för det :) Men ändå...

Nej... Orka. Däckar nog i sängen inom en snar framtid.

*gääääsp*

Äta bör man...

...Och Marie kommer dö i förtid :)

Senaste två dagarnas matsedel är följande:
Tisdag: California chicken burger på Max, Choclate dream på Mc D, Chokladpudding till kvällsmat.
Onsdag: Två mackor till frukost, tre omgångar glass + jordgubbar, latte + chokladmuffin, sushi (det räknas knappt. Återkommer), cheesburgare på Mc D, en chocolate dream, en till cheeseburgare. Några godisar hos Susanne.

Ja alltså... Jag provade ju sushi idag för första gången. Anna sa att jag skulle beställa en av varje av de minst äckliga... Men jag skulle ju såklart vara skitcool och beställde två extra. Dubletter visserligen, men ändå. Först skrattade kassa-tanten åt min beställning. Sen kom de med en soppa som Anna sa var jättegod. Den skulle tydligen drickas först.

Soppa.

- Ehh... Ja... Den var ju... Jättegod... *äckelmin* Smakade typ hästfoder...

Smakade en avocado

- Eh... Mmmm... Den var ju godare i alla fall...

En omelett.

- USch... Den smakar plast.


En räka (Nu har jag gett upp att ens försöka låtsas att det är gott).

- Ewww... *äckligaste äckelminen*

En lax.

- Mja... Den var ju minst äcklig i alla fall... (Man ska sluta på topp!)

Kort och gott... Inget för mig. Men Anna hade roligt åt mitt berömda minspel. Jag är en usel lögnare eftersom jag inte kan kontrollera mina miner. Ajja... Man kan ju inte vara bra på allt. Anna fick adoptera mina sushisar... Jag åt i alla fall två hela. Räkan och laxen gnagde jag lite i hörnet på. Men det dröjer nog förbannat länge innan jag ger mig in på det där igen. Av alla mina vänner (Jag har så sjuuukt många...) har en sagt att sushi är fan inget att hänga i granen. Och jag är verkligen beredd att hålla med den personen. Ni alla andra... Ni har fel :) Så är'e. I'll stick with Mc D!

Annars så finns hoppet om den försvunna lönen kvar. Tydligen får man lön 27e och inte 25e som de påstod på Introdagarna. Eller så hörde jag det jag ville höra... Det kan vara så också. Lita aldrig på Maries hörsel. Eller uppfattningsförmåga... Anna sa att man blir dum av fett och socker... Så jag ligger nog jävligt risigt till faktiskt :P

Nu ska jag sova.


*jobbångest*

Where the hell is my money?!

Borde jag inte ha fått en lapp så jag kan hämta ut mina pengar idag, eller? Jo det borde jag. Har jag fått det? Nej. Ska det behöva ta mer än en månad eller? Nej.. Jag tror att hon som skulle lämna min lapp sket i det. Hon skrev den på sin egen timrapport istället. Jag är övertygad. "En fattig student... Hennes 15 timmar snor jag. Moa ha ha ha!" Jag blir jävligt bitter om hon inte lämnade in den. Det är fanimej jag mot världen. Tur att jag fyller år snart då (Pik till alla). Mamma, jag vill ha pengar. Hälsa släkten det.

Ska snart ner på stan med Anna. Varit en nyttig dag idag... Tre portioner glass med jordgubbar, sen en chokladmuffin med chokladmousse + latte på Mat & Muffins. Ja just det... Tränat? Nej det har jag fortfarande inte gjort.

Latmask? Check.
Trånga jeans? Check.
Bikinikropp? Njet.
Dagens sockerbehov fyllt? Check check check.


Ack, du heliga onsdag...

Project Runway och Pussycat Dolls.
En kväll som gjord för (mer) chokladpudding.
Jag tänker bänka mig i soffan och inte flytta på mig i första taget.

Så det så.









Först Personalmöte.  Hoppas man får fika ^^

Jag kanske bara är tondöv, eller nåt...

Natacha Peyre har tydligen blivit framröstad (nerröstad?) till att ha gjort en sjukt dålig cover av AC/DC's TNT. Jag blev ju jättenyfiken och var tvungen att lyssna... Och damn vilken basröst hon har alltså. Det låter verkligen inte som Natacha. Kan man verkligen beskylla henne speciellt mycket för den låten? Egentligen? Hon säger ju typ 3 meningar i hela låten. Och jag menar verkligen säger... För sjunger gör hon då rakt inte... Ajja... Inte mycket att bli upprörd över. Jag tycker bara att den manliga delen av duon borde ha fått större skuld.



Nu ska jag gå och sova och vakna upp till en alldeles fantastisk arbetsdag.
Tjohoo.

Kom igen, BSM! Skynda på!

Inatt har jag drömt mardrömmar igen. Jag drömde att jag hade 35 rätt på certifieringsprovet, och alla klarade det förutom jag. Jag grät och skrek och hatade alla lärare. Det roliga var att det var svenskläraren från Universitetet som fick ut för det. Vet inte var hon kom in i bilden... Men men... Kanske något ilsket mot henne i mitt undermedvetna :) I alla fall så är jag rätt så nervös. Vill ha det där jävla brevet nu. Vill veta. Är jag massör på riktigt, eller bara på låtsas? :)

Har kikat fram en praktikplats som jag skulle vilja vara på också. Hoppas hoppas hoppas att de tar emot. Jag vill så gärna. Annars blir det nog Mora för hela slanten. Var mysigt där. Jag gillar små ställen. Ska aldrig jobba på typ Selma eller något. Inget för mig det :)

Varit på Bergvik med Anna också... Vi började med en burgare på Max. Han fattade inte vad Anna sa som hon fick fel. OCh jag sa att jag ville ha precis samma så jag fick också fel. Så han fick göra en ny. Stackars. Han som var så snäll och trevlig. Sen blev det efterrätt på Mc Donalds. Chocolate Dream people... Mmmm. Smaskigt värre! Prova den. Annars går ni miste om något.

Däremellan fick vi för oiss att prova bikinisar. Hittade två stycken som var helt okej. På Kappahl av alla ställen. Jisses. Tantpoäng där nästan :) På HM provade jag en väldigt... Intressant bikini. Det var bröst överallt till slut. Förutom där det skulle vara då såklart. Illa såg det ut i alla fall :) Men jag tröstar mig med att jag personligen tycker att väldigt få passar i den sortens överdel. Men jag är väl såklart bara otroligt avundsjuk. Så är det ju alltid när man har en åsikt om något som alla inte håller med om :P


Inget för mig i alla fall...

Bläsch.

Fattar inte varför jag får så sjukt mycket huvudvärk när jag är på jobbet. Det känns verkligen som att mitt huvud håller på att explodera. Aj aj aj. Inte så skönt. Vätskebrist kanske... Mycket möjligt. Blir ju lätt att man inte dricker när man typ aldrig får äta :) Jajja... Världslig sak.

Annars då... En ledig dag kvar... Sen börjar allvaret. Jag vill egentligen bara ha en sommar utan något vettigt att göra. Vi struntar i att jag bara haft 3 jobbsomrar och 2 pluggsomrar tycker jag. Slappsomrar är ändå det bästa. Men det blir ju gött i höst i alla fall när pengarna kommer. Mmm positivt tänkande var det ja... Eventuellt får jag ju VG i den kursen då så kanske  borde praktisera det lite mera :P Yeah right... Ni gick inte på den lätta va. Tänkte väl det.

Vad ska man hitta på helgen vecka 27 tro? Förslag mottages tacksamt. Borås av alla ställen är det som diskuteras just nu. Inte hela helgen då... Men en dag. Jag vill gå till djurparken. Otippat.

Mmm så är'e. Jag har rätt tråkigt annars. Ätit Riesen och chokladpudding... Hmm när tränade jag senast... Det kommer jag inte ihåg. Förra måndagen kanske... Bra Marie. Gymmet imorgon. Inga undanflykter.

E4 takes me home...

Jag tror att det var den i alla fall. Eller så var det inte den... Jag vet inte ens om vi åkte så speciellt mycket motorväg. Men hem kom vi. Till slut. Det tog ca 1½ timme att ta sig från Öland in till Kalmar... Vad kan det vara... 2½ mil eller så... :) Supersakta och inte så himla säkert tog vi oss till fastlandet i alla fall. Varit en skön helg annars. Mest slappat och ätit, men vi hann även med lite sigthseeing. Det roligaste på hela resan var gården där det fanns massa dromedarer och lamadjur. Coolt.

Imorgon ska jag gå bredvid. Uuuusch vad sugen jag är alltså. Tänk positivt Marie. Du blir rik. Nåja... Inte skitrik, men studentrik. Jag kanske har råd att betala mina skulder och köpa en 49,50-tröja på H&M. Och en glass. Annarsa prioriterar jag glassen. Så det är bara att le och gå och jobba. Dessutom så kommer jag säkert få hela 200:- extra eller något för en dag jag inte visste att jag skulle ha betalt för. Se... De kan blåsa mig på hur mycket pengar som helst. Jag fattar inget ändå :)

Nä... Gå och roa katterna lite kanske. De har haft så tråkigt att de har läst Strindberg till och med. Då fattar ni hur tråkigt de har haft. Stackars tissetassar.

 

Öland!

Imorgon bär det av mot Öland. Ska bli skönt att komma bort från Karlstad ett tag :) Snällaste Anna matar alla mina kräk trots att hon jobbar natt. Ängel är vad hon är :) Lovar att leka midsommar med dig så ofta du vill som tack :) Spännande att se den nya sommarstugan som Mickes papps har köpt också. Kanske ska ta med kameran och dokumentera. Om jag kommer ihåg den alltså.

Annars var ju Introdag 1 jäkligt seg. Men men... Imorgon är det "bara" till klockan 16. Så jobbigt att sitta och lyssna i massa timmar i en sal där syret räcker i max fem minuter :) Min arbetsplats var inte så bra på de olika arbetsteknikerna heller tydligen :P Men jaja... Tur att vi kommer och styr upp lite då ;)

Hittade precis något mysigt i kylväskan också. Kanske var det botemedlet mot Aids... Men jag tog aldrig reda på det. Det luktade inte tårta. Ludet var det också... Så det fick en halv flaska Ajax på sig. Nu luktar hela lägenheten nystädat. Önsketänkande. Ska försöka diska och dammsuga imorgon i alla fall. Så inte stackars Anna blir jagad av dammråttorna. De är snart lika stora som mig.

Mmm just det... Sova var det ja.
Godnatt!


Bondbränna.

Skulle ha gått bredvid idag på PA. Först fick jag inte, sen fick jag. Men där emellan fick jag förfrågan om att följa med till Mariebergsskogen, så jag valde det istället. Orkar inte med dålig information och krångel. Jag har sommarlov från det nu. Får gå bredvid nästa vecka istället, trots att det bara är vikarier då.

Var mysigt i Mariebergsskogen i alla fall. Var där från 11-15 typ. Har en riktigt snygg bondbränna nu :) Ovanpå den tidigare bondbrännan. Såå fint så. Ser ut som en tvättbjörn i ansiktet också. Solbrända kinder och näsa. Sweetie! :)

Ser dåligt ut på djurvaktsfronten förresten. Får väl se om det blir något midsommarfirande på Öland eller ej. Just nu ser det ju onekligen mörkt ut :(

Mmm... Har lika mycket intressant att skriva om som vanligt. Blir ännu mer ointressant nu när hjärnan är lagom sovmosig. Blääh.

En elgrill från OBH Nordica...

Ehh ja...
Vi köpte en grill.
Den skulle vara hälsosam eftersom det fanns en platta där allt fett samlades.


Den lilla fettplattan.

Och typ tre droppar fett...

Var det allt?


Nope...


Men typ allt?

Enligt OBH Nordica måste det ju typ vara allt.
Och det som ligger på tallriken är allt det hälsosamma...


Do not buy this shit.
Det smakade inte ens grillat.
Det smakade...
Plast.

Min middag blev lättsaltade chips och en wieneråtta.


Lite tur ska man allt ha.

Tur att det är skola imorgon.
Så man kan sova tidigt med gott samvete


Inte så Hälsoterapeutig...

Dagens frukost: En chokladmuffin och en kopp kaffe. Jag ser verkligen hur Anna Skipper vrider sig i plågor. Jag kommer nog brinna för alltid i MatHitler-helvetet :) Vi köpte fyra wieneråttor också... Men muffinen (Lät som något snuskigt finskt.. Säger man muffinen?) var sjukt mättande. I typ två sekunder i alla fall. Nu är jag hungrig igen. Men orka.

Vi köpe en grill på ElGiganten. Så det blir invigning sen. Hoppas att det smakar bra och grillat, även om det bara är en elgrill. Som sagt så skulle jag gärna försöka röka ut elefanterna som bor ovanpå... Men det skulle nog inte vara superpoppis. Så... Elgrill alltså.




En muffin. Två muffins. Den muffinen. De muffinsen.

Inte lätt med grammatiken alla gånger...

Marie Muffinen.
Mihihihihi.
Oh yes... I'm bored!

Häpp...

Uttråkad som få.
Finns bara ett botemedel.
Sova.


* b o r i n g *

Varför är Karlstad så sorligt jävla värdelöst?

Karlstad anordnar idag Stadsloppet. Eller kanske skiter de egentligen i att anordna det? De slänger upp lite avspärrningar där de tycker att det känns bra, och sen reflekterar de inte mer över det. Att det jävla loppet tycks gå lite här och var över varenda jävla busslinje är inte som tycks störa dem som fixar loppet. Vaddååå.... Min buss var ju bara 45 minuter försenad. Herregud... Världslig sak ju...


Ska det vara så jävla svårt att:

- Sätta upp en liten lappjävel där det står att "Eftersom vi suger på att tänka så kommer bussarna gå ännu mindre efter busstidtabellen än vanligt pga det jävla Stadsloppet"

- Flytta loppet bort från busslinjen. Spring efter gångbanorna som ni är så jävla stolta över istället.

- Fixa tillfälliga busshållplatser.

Men vad vet jag... Jag är ju bara en bitter jävel som inte orkade gå hem från Friskis just idag. Jävligt dålig dag att vara lat på. Please Mora... Låna ut Vasaloppet ett endaste litet år till Karlstad. Det skulle vara så jävla roligt att se. Ett gott skratt förlänger ju tydligen livet, så efter det skulle jag fan leva till nästa årtusende. När allting blir kaos för att några tusen ska springa en eftermiddag, så skulle ju fan hela stan vara förlamad innan Kortvasan ens var över.

Förresten så gick det åt helvete att träna också.

Skitdag!

Slappare än slappast.

Aaah vad det är skönt att inte behöva göra någonting! Känner mig såå himla slapp :) Igår läste jag typ hela dagen när jag kom hem, helt utan dåligt samvete. Hur underbart är inte det :) Försökte läsa idag också, men slocknade som ett ljus direkt jag la mig. Liiite trött kanske.

Var hos KO och bytte massage idag också. Fick chokladolja på mig. Mumma! Nu tänker inte jag duscha mer :P Välbehövligt med massage dock. Hela mina rumpa verkar vara en knuta :) Där alla spänningar hamnade alltså. Jag som tippade på att de skulle sitta i nacken. Så tokigt det kan bli.

Vad göra nu då? Jag börjar piggna till efter middagssovandet, men Älsk ska ju upp i ottan och måste sova tidigt. Tråååk!




Läs den om ni inte har gjort det!!!
Och alla andra hennes böcker om ni har missat dem
:)



Efterlysning.

*blink blink*

Jag behöver en djurvakt

*blink blink*


20-22 juni




Tänk va jätteskönt mitt sooommarlov ska bli...

I made it! Nu kan jag packa undan anatomiprämen! Tjohoo! Jag mådde illa, skakade, fick blackout, vände på allting. Men jag klarade det. Med galans klarade vi det tydligen till och med. Vi firade med en glass på macken efteråt. Puh! Nu tänker jag ta sommarlov. Ska pallra mig iväg till soffan med godispåsen och en bok. En vanlig bok. En rolig bok. Göttans!!!


Imorgon ska vi grilla och leka med Lillemor. Hur skoj som helst :)

Hur svensk är Du?

Snodde en lista från Bella. Igen :) Snart sätter hon väl klickskydd för att försvåra stölderna :P

[ ] Ditt efternamn slutar på ...son, lund, gren, holm
[ x ] Du vet någon som har samma förnamn som du [Bara i byn finns det ju typ 4 familjer med samma så...]
[ x ] Du vet någon utanför din släkt som har samma efternamn som dig
[ x ] I din familj är ni 2 barn
[ ] Du bor i villa Inte längre
[ ] Du bor i en tätort (tror jag) Stad tror jag att detta kallas. Wihoo.
[ x ] Dina föräldrar är mellan 35 och 50 år gamla
[ x ] Dina föräldrar har gift sig
[ ] Din pappa är yngre än din mamma
[ x ] Din familj har en Volvo Två till och med. V70 och 245. Uj va svenskt :P
[ ] Din pappa heter Lars
[ ] Din mamma heter Anna
[ ] Du har blåa ögon
[ x ] Du har tillgång till Internet hemma
[ x ] Du har egen mobil
[ x ] Du har ett eget rum Både hemmahemma och här :)
[ x ] Du har varit i Danmark
[ x ] Du har varit i Norge
[ ] Du har varit på Gotland Inte ännu. Kanske ska tvinga dit älsk i sommar? :)
[ x ] Du vet vilken av vänern o vättern som är störst Ja faktiskt.
[ x ] Du vet vad värnern o vättern är för något Finns det folk som inte vet det?
[ ] Din familj har en husvagn
[ x ] Du känner någon som har husvagn
[ ] Ingen av dina föräldrar röker eller snusar
[ ] Du har ingen släkt som kommer från andra länder
[ x ] Du idrottar minst 2 gånger i veckan Jag gör mitt bästa... :)
[ x ] Du har husdjur En hel hög
[ x ] Du får månadspeng Ja CSN är då fan inte mer än en månadspeng...
[ ] De flesta i din familj är blåögda
[ x ] Du äter McDonald´s Yes, I do
[ x ] Du följer en serie på TV Lite för många för mitt eget bästa
[ x ] Du är kär
[ ] Du är född i mars, april, augusti, juni eller december
[ ] Du är blond Psykiskt kanske, men inte fysiskt

20 av 34 kryss. Det är inte så farligt ändå :) Men en liten svennebanan är jag nog minsann. Trevligt :)

Nu får det vara bra

Nog pluggat för denna gång. Majoriteten har klarat sig hittills tydligen. Så det är väl bara att hoppas på det bästa :) Känns som att jag har kläm på det mesta nu i alla fall. Jag och KO var såå duktiga idag. Pluggade som skållade troll från 10-14. Dessutom hade hon med sig himmelska chokladmuffins. Annat än mina rinniga det :P

Blev en spontanpizza med Anna idag. Gott var det. Blev proppmättast. Ändå åt jag bara en barnpizza. Nästan. Orkade inte ens det. Dålig pizzaätare :) Bättre godisätare dock. Efter de här veckorna får jag nog lugna mig lite. Annars kommer jag att rulla fram. På riktigt. Kan räkna till åtminstone 5 tomma påsar som ligger lite överallt här hemma nu :) Illa. Men rund är en form så god som någon... Faktiskt :) Liiite mer att älska liksom.


Wish me luck! Av BSM certifierad massör? Missa inte den spännande upplösningen...

Ouch.

Idag bet jag mig i tungan när jag åt tacosallad.
Det är verkligen inte lätt att vara glupsk.
Bet mig så långt bak att det gör ont ända ner i halsen.
Värsta Kizz-tungan kan man tro att jag har.
Men jag lyckas med allt.

Man måste ha plåster på såren när man gör illa sig.
Så jag och K köpte glass.
Men vi åt upp den innan vi kom till skolan.
För alla bara spekar oss :P
Smygätning tillsammans m a o.
Trevligt med sällskap i alla väder :)


Nu försöker jag bjuda in mig och Anna till Suss.

Men hon vill inte svara.
Det betyder nog nej.
:)


Ni vet den där känslan...

När man kommer ut ur tentasalen och bara känner att det gick så förbannat bra! Ler från öra till öra och är lyckligast i hela förbannade världen. Sen... När alla andra droppar ut ur salen... En efter en. Och börjar älta alla svar från början till slut. Då känns det helt enkelt inte så jävla bra längre. Så äre. Jag tyckte att det var hur lugnt som helst  när det var okey med 35 fel. Men redan nu är jag väl uppe i typ 55 fel. Så...

 Bye bye certifiering. Hej hej jävligt mycket plugg i sommar. Hej då pengarna.

Det som ändå är mest fascinerande är att det som står i vårt kompendie inte överrensstämde med alternativen till frågorna. Jävligt spännande faktiskt. Synd att man inte fick göra egna rutor. Det är typ som att säga att Sveriges flagga är blå. Fast den är gul och blå. Så var alternativen. Men shit the same. Jag får väl bli lärare eller jobba Mc D istället.

Dagens lektion: Positivt tänkande

Istället för att tänka: "Varför är jag så trött?" ska man tänka "Varför är jag så pigg?"

Alltså...
 "Varför kan jag allting så bra?"



Mmm... Jag gick nästan på det...


En sak som jag inte fattar är följande:
Hjärnan fattar inte negationer.
När jag tänker att jag inte ska äta godis tror hjärnan att jag ska äta godis.
Men...
När jag tänker att jag är skitdålig, fattar den helt plötsligt.

Ja se... Jag blir då aldrig klok på det här.

Jisses.

Helt plötsligt fick min hjärna för sig att hamstrings satt på framsidan.
Nu går det ju enbart utför med det här...
Kanske borde sluta plugga innan huvudet sitter i knäskålen, eller något annat spännande...



Jag har btw börjat inreda vår lägenhet nu...
Tyckte det var dags för någonting på väggarna.
Typ.
Fina va?
Jag har alltid sagt att jag har ett öga för inredning...


  

GAH!

Igår kändes allting så jävla bra. Det kändes som om att jag hade bra koll på det mesta som står på de där jävla sidorna.
Idag är allting som bortblåst. Jag fattar ingenting. Helt tomt i skallen. Så jävla drygt. Kommer gå åt helvete det här. Om någon har ett par tusen över i höst kan ni ju skänka dem till mig så jag har råd med omproven.

Nu ska jag återgå till min bok och min godispåse.
Choklad är botemedlet mot allt.
Speciellt ångest.


Helt dött.

Ingen i hela världen som bloggar.
Bara jag.
Men det ska jag sluta med nu.
Blir middag på Ikea och bad.
Öhmm... Det är något jag har glömt....
Ja just det...

Plugga...

Dopp i grytan.

Blev ännu ett kvällsdopp. Tycker det är en bra tradition :) Återigen i Örsholmstjärn, utan frågetecken :P Det var lite kyligt, fast ändå varmt. Lite mittemellan då kanske. Det gick att vara i ett tag i alla fall. Och allt som är varmare än Österdalälven är ju varmt så... Jag borde väl inte klaga :)

Studierna går fortfarande framåt. Lite bakåt också. Jag borde egentligen låsa in mig. Ibland när folk pratar om allt de kan och inte kan blir jag bara mer förvirrad än vad jag redan är. Sånt är så jävla drygt. Åhh jävlar i himmelen vad jag bävar för nästa vecka när alla ska diskutera certifieringsprovet, vilka frågor de fick, vad de svarade, vilka stretcher de fick, vilka hjärnsläpp de fick, vem fäster var? Åhhh jag är redan knäpp på det och det har inte ens hänt ännu. Jag ska göra mitt, och sen stoppa öronproppar i öronen. Sen ska jag invänta brevet. Så äre!

Haha. Ni har verkligen läst det här ältandet i ett halvår snart. Gud va gött ni ska tycka att det är när det är över :P

Nä... Det ryktas att det finns en godispåse på micron. Och godis blir gammalt fort. Det vet alla. Dessutom behvöer man lite underhudsfett när man ska bada. Så man inte fryser. Och så kan man spänna ut magen istället för dra in den. Bara säga att man är gravid. Alla tycker att gravidmagar är fint. Do that!

 


"Undra om någon ska ha den där sista biten?"


Värmeslag!

Shit vad varmt det är. Håller ju på att rinna bort. Lägenheten är som en bastu. Minst. Blir ju inte bättre av den inglasade balkongen. Vågar ju inte öppna fönstren där ute heller ifall katterna får för sig att testa fritt fall. Vore ju lite dumt. Nog för att de är förjävligt dryga, men vill ju ha dem kvar ändå. :)

Var på Krp och pluggade fram till lunch. Det känns ganska bra nu, men inte perfekt. sen lurade jag iväg stackars Kristina ner till Kroppkärr för att bada. Varmt som bara den i vattnet ju. Lite för mycket kryp för min smak bara. Usch usch. Gick en kringelkrokig väg hem för att studera alla fina hus som finns där neråt. Råkade hamna vid Statoils glassfrys. Så kan det gå :)

Annars är min höft helt konstig. Jag kan göra alla konstiga rörelser med den. Jag kan gå uppför och nedför trappor och i alla backar, men på plan mark gör det asont att gå. Nu haltar jag  tack och lov inte lika mycket längre. Illa att bli krympling innan man har fyllt 22 ens.

Snart börjar man jobba också... Hå hå ja ja. Blir roligt det.

Tjo vad det var livat...

Överallt förutom i Sunne igår? Kanske kanske kanske kan vi gå + - 0. Men då ska vi få in en jävla massa pengar idag :) Ajja. Bara jag slipper betala något så är jag glad. Men nästa gång tänker jag skolka med gott samvete. Igår var halva klassen borta. Det var ju inte direkt mycket att göra, men med tanke på att pengarna ska gå till klassen kan man ju visa sig där i 5 röda i alla fall. Bara min åsikt. Men jag orkar verkligen inte engagera mig längre. Jag var ansvarig för salarna och inte det verkade ju funka så.. Med lite tur slipper jag allt ansvar framöver :P Synd.

Nej... Tröttaste just nu. Var uppe klockan 5 och började vika tvätt. Det var inte så självmant som det låter. Det var snorvarmt i sovrummet och Amadeus stod utanför sovrumsdörren och jamade så gott han kunde. Så det var ju bara att masa sig upp. Och nu är jag trött. Men nu ska jag åka till Inte så sagolika Sunne igen. Först blir det nog Hemköp för lite matshopping. Igår blev det Mc Donalds i brist på annan mat. Satt där med våra fina Hälsoterapeuttröjor. Hrm... Bra reklam.

Igår kväll tog jag mitt första dopp också. Åkte med Susanne till Örsholmstjärn (?). Det var ganska varmt när man väl kom i vattnet. Men det är ju självplågeri att gå i. Brrr!

Saddo-farbror på gymmet.

Observera att detta inte är en sexnovell :)

Gymmandet idag var ju... Intressant. Jag låg som bäst och höll på med bänkpressen. Tyckte jag var skiiitstark så skulle ju vara duktig, och inte mesigt tjejig, och lägga på lite till. Jag brukar intala mig själv att folk på gymmet är fullt upptagna med sitt, så de skiter i vad jag har för mig. Det räknar inte repetitioner, och de kollar inte helt enkelt. Men joho då.

"Du fuskar!"
"Ehh.. Va?"
"Du fuskar! Längre ner. Ännu längre. Ännu längre"

Nu låter det ungefär som om att jag gör rörelser som är typ 3 cm... Men jag stannar i brösthöjd. Som Gymmänniskan sa åt mig att göra. Men nej... Tydligen ska jag ännu längre ner. Helst kila fast stången mellan revbenen ordentligt. Och sen vända.

"Det är ju lite jobbigare för tjejer som har bröst så klart..."
Nähää? No shit...
"Men du har ju en bra teknik annars i alla fall"

Man får väl vara glad för det lilla. Bra teknik. Men tydligen så fuskar jag uselt. Jag var i alla fall stendöd i armar och bröst efter den där människan. För ni tror väl inte han lät mig vara efter den tillrättavisningen? Nä nä nä.

"En till! En till! Två Till! Längre ner!"

Roligt. Sen hade jag ju bara 6 övningar kvar på överkroppen. Jublande död... Axlarna har jag sugig teknik på också. Det vet jag redan. Så när jag såg att han kom skyndade jag mig att byta övning. HA HA! Jag hade fan inte överlevt annars. Men men... Jag skulle uppenbarligen behöva en PT. Någon som kan donera en miljon eller så? Kronor alltså. Inte PT:ar. Det skulle bli liite jobbigt. Men han njöt säkert... Saddo-Farbrorn. För han var defintivt närmare 60. Minst.

Nu kan det ju låta som om att jag inte gillar när folk påpekar mina fel. Men faktiskt så gör jag det. Det är ju bara bra. Det behövs tydligen också :P Och det lät dröja innan jag tappar tekniken på den övningen igen. Jag blir glad av att folk som kan vågar säga till folk som mig, som inte kan. Mindre idrottsskador åt folket!

Nu ska jag plugga i någon timme till. Sen sova.

Hälsodagar på BrobyGrafiska måndag (16-20) och tisdag (13-21).
Välkomna välkomna.
Snorbilliga behandlingar och goda bullar.
Kanske en del nyttiga mackor också.



Mystiskt sug.

Så fort jag lämnar sovrummet och anatomipärmen så sugs jag liksom in i datarummet. Jag vet inte vad det beror på... Mystiskt är det i alla fall. Jag har ju inte tid att sitta här. Jag får vara glad om jag ens har tid att äta och sova.

Träna har jag i alla fall bestämt att jag har tid med. Blir att gå dit och hem också. Klockan är inte ens 12 och jag har redan hunnit mer en Mer, godis och en glass. Anna har iofs lovat att hon ska bada i vassen med mig i sommar om det nu blir så illa att jag inte vågar visa migg offentligt i bikini :) Snällt tycker jag. Bada ensam är ju faktiskt skittråkigt! Men jäkligt gött skulle det vara med ett bad i alla fall. Susanne! Kom hem!


image290

Jag kan så sjuuukt lite av allt jag borde kunna :(

RSS 2.0