Lugnet före stormen?

Det börjar dra ihop sig till löning hörrni... Det märks inte bara på mitt övertrasserade konto, utan även på mängden bokningar. Blir några lugna dagar denna vecka, men sen smäller det till igen efter 25e :) Men ibland är det skönt när det är lugnt. Hann med att misshandla en stackars säljare idag. Han har väntat och väntat och väntat. Och äntligen hade jag tid. Moa ha ha. Jag gillar när folk skriker. Den lilla sadisten i mig kommer fram. Riktigt så illa kanske det inte är. Men det är ju roligt om det känns. Det är ju ingen avslappningsmassage :)

Annars så letar Älsket efter bil åt mig. Vad skulle jag göra utan honom? Kanske tar jag mig till Loka på söndag utan cykel :) Då återstår ju bara ett problem. Min fobi för motorvägar. Eller inte fobi. Så allvarligt är det inte. Mer skräck. Folk kör ju som om de hade stulit både bil och bensin. Jag däremot skulle ju aldrig orka ta om mitt körkort om jag blev av med det, så jag håller snällt hastigheten :) Motorvägsskräck är ju jobbigt när man bor här. Hemma funkar det ju. 15 mil till närmsta motorväg. Lagom det.  Där är man glad om vägen är asfalterad.

Mitt halsont kommer och går. Svullet. Känns som jag har tusen kilo slem att hosta upp, fast det finns inget där. Jobbigt. Jag vill träna. Träna träna träna. Gick i alla fall till stan och hem igen idag. Superlätt gick det. Solen gör såå himla mycket. En bra sak med Karlstad är att våren kommer tidigt. Men det kan ju bero på att det inte existerar någon vinter här. Älsket hävdar ju som bekant att Karlstad bara har en årstid; Vöst.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0