Busy weekend.

Fredag morgon satte jag ner min välskapta ända på ett sannerligen stenhårt rälsbussäte. Målet för dagen var Borlänge, Lisette, shopping och så klart äta äta äta. Det är vi micket bra på :) Tygskor, klänning, leggings, linne, godis, kycklingtallrik, tacotallrik och lite M&M.

Finskorna, samt en hjälpande tass.       Möhippeklänningen (Min alltså...) :)

Så såg fredagen ut. Fick även åka en röd bil som inte gick att öppna. Alldeles omöjlig var den. Vet inte om det var Karlstadfilter i dörren. Micke och Lisette kunde öppna i alla fall. Hur mycket teknik krävs det för att öppna en bildörr? :)

På lördag bar det av norrut mot Sandviken för en mysig möhippa för Linda. Tog en stund innan det kopplade för henne vad som var på G :) Hon trodde det var Tomas som skulle firas :) Kidnappade henne till Gävle sjukhus, därifrån gick vi och plockade upp två töser till, innan vi till sist hamnade på Spa Gamla Gefle för en make up.


1. Sjukhuset 2. Hämtade Paula vid Fnasket i plasket 3. Spa Gamla gefle 4. Färdigsminkad


Dagen fortsatte med mysig picknik i en underbar park. Jag kan varken uttala eller skriva det, men om någon gävlebo läser, så börjar det på B. Och låter som ballongerna :) Förutom übergod mat i överflöd blev det  husmorstest och husmorstips (samt tips för 'Den riktiga kvinnan').  Dessutom hade vi alla fått i uppdrag att köpa en present som symbloliserade hur vi kände Linda.1. Skååål! 2. Tips från syrran Emelie 3. Teoretiskt husmorsest med Paula.Praktiskt husmorstest. Slå i en spik, måla naglarna, sy i en knapp och knyt en slips
samtidigt som du tröstar ett barn. Lindas tid? 3.55 Klart godkänt!


Sista överraskningen; gör en lermodell av Tomas.

Även detta klarades med bravur :)


På kvällen fick även husfar göra husmorstestet. Godkända 4 minuter :)
Båda blev godkända av husmorsföreningen såklart ;)
Trevlig helg har det varit. Är dock helt slut! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0