Ny mobil. Äntligen!

Åhh, jag tror inte min kropp gillar den här idén med örhängen så speciellt mycket. Det bara krånglar och krånglar.  Får väl se hur det ser ut om två veckor när örhängena ska bytas. Är det inte läkt då så får det banne mig vara. Orkar inte sova med alsolspriten hela livet :)

3 är ju lite roliga de å. För två veckor sedan fick jag iiinte byta mobil för jag hade alldeles för lång bindningstid kvar. Jaha ja. Vilka ringer idag? 3! Vad vill de? Höra om jag är nöjd med mobilen, eller om jag vill byta. Öhh..? Men men... Ny mobil blev det. Vad vet jag inte. Något med w i namnet. Men det fanns ju inte bara en sån såg jag :) Inte skulle den vara ljusrosa heller. Men jag har hittills bara sett ljusrosa rosa mobiler på deras hemsida. Och så var det den enda för 69:-/mån. B u l l s h i t :) De har ju hur många som helst. Det ser ju jag det! Nåja... Ny mobil. Äntliiigen! Så jag gillar honom lite ändå. Även om han säkert blåljög hela tiden. Trevlig var han å. Till skillnad från the muppet som inte vill ge mig någon mobil. Vilken säljare vill INTE sälja? Wierd!

Nu blir det Let's Dance. Måtte Rabies åka ut ikväll. Me do not like!



Den här är väl för fan ljusrosa!!!! :(


Kommentarer
Postat av: lisette

åååh, han ljög! ska vi gå in till honom och hälsa på nästa gång jag besöker stan ? =) telefonen du har på bilden, är den jag har fast gråa!

2010-02-06 @ 11:08:49
URL: http://myslys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0