Duktiga vi!

05.30 ringde klockan imorse. Funderade ju allvarligt på om jag var dum i huvudet, eller bara allmänt knäpp. Spinning klockan 7 på morgonen. My god! Kände mig som en zombie när jag ragglade in på Friskis och mötte Linda. Men vi överlevde passet. Kände mig lätt illamående efteråt... Men såå skönt det var att vara färdigtränad sen. Underbart. Och så var det en bra ledare också. Så spinning kan det nog faktiskt bli fler gånger :)

Lugnt idag. HAr liksom redan gjort mitt för idag. Ska väl sitta här lite i alla fall. Ingen jobbar ju på fredagar i den här stan, så det kan ju droppa in någon stelis :) Det vet man aldrig. Och går jag hem så kommer det droppa in massvis med folk ;)

Idol ikväll hörrni. Go Erik*! Go Erik! Och Tove! :) Och imorgon är det körslaget! Heja Älvdalen! Heja Rosa kören! Ni röstar väl? Annars blir det inte nådigt för er. Då kommer det rosa Körslagsspöket och trakasserar er på natten. Det kan vara jag...


Nej men se där! En drop-in kund! :)

Kommentarer
Postat av: Peter

Man kan INTE se på körslaget när det är fotboll på tv...daaahhhh :)

2009-10-09 @ 14:22:55
Postat av: Marie

Fotboll är sååå tråkigt. De faller ju för fan av vinddraget. Mesar är de hela högen. Nej nej nej. Bättre att se på Älvdalingarna :)

2009-10-09 @ 16:19:46
URL: http://lillamarie.blogg.se/
Postat av: Anna

Du är så duktig! Önskar att detkunde smitta av sig lite ;)

2009-10-09 @ 19:36:37
Postat av: Linda

Ärligt! Duktiga va vi!!! Fram med godiset1

2009-10-09 @ 21:43:35
URL: http://lindaingvarsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0