Klipulver i halsen!

Nu är inte halsen ont längre. Hela skallen är dock fylld med härligt segt snor. Mmmm. Blä. Det värsta just nu är att det kliar så jävla mycket i gommen. Dö dö dö dö. Sluta klia. JAg har kliat så mycket så jag har fått sår tror jag. Det var inge skönt att dricka apelsinjuice i alla fall :) Undra om man ska slå på stort och köpa en isglass på lunchen. Köra den riktigt jävla långt ner och rota runt. Aaaaahhh. Känns skönt att bara skriva det.

Nog om det. Jag vaknade av mig själv 7.30 pigg som en mört. Hur ofta händer det? Ytterst sällan måste jag ju erkänna. Jag drömde att jag och James Bond åkte bil, fast luftballong. Det var liksom en kombo. Vi trillade i vattnet till slut i alla fall. Men han släppte först! Jäkla vekling. Och han ska rädda världen....

JAg längtar efter att träna. Får väl vänta med det till på måndag antagligen. Gus vad bra det har gått med träningen. Toppen. Första veckan i alla fall. Alltid något. Jag kunde ju ha tränat nu också, men jag känner inte att jag behöver hjärtsäcksinflammation. Ja, jag är så klart övertygad om att jag kommer få det om jag tränar sjuk :)

Aaah knäckebröd var skönt i halsen. Mmm mmm mmm.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0