Ett lik mindre i cyberspace?

Eftersom jag och Anna nu ska försöka vara så hurtiga har jag återupplivat en gammal kompis... Min träningsdagbok på Piggelino. Kanske kanske kanske kan den få hålla sig vid liv ett tag nu :) Jag har fyllt i lite mål som jag ska försöka klara. Höhö. Mål är bra. Då kanske jag orkar hela vägen :) Ett par jeans hägrar där framme någonstans.

Skönt med träningskompis nu för tiden i alla fall. Även om jag har varit borta alldeles för mycket från Karlstad nu. Men efter denna vecka ska jag nog hålla mig hemma ett tag :) Blir lättare med träning så. Annars blir det bara gå. Och det är inte lika roligt :) Icke. Kan ju springa också, men det är definitivt inte roligt.

Idag shoppade jag nya ansiktsgrejer. På tal om något helt annat alltså... Mina är gamla som gatan. Hade andra också, men de smakade illa. Inte för att jag äter dem... Men det är bläh när man råkar slicka sig om munnen och det smakar diskmedel :) Skönt med nytt och fräscht i alla fall. Nu kan jag tvätta så mycket jag bara orkar :) Whoppidooo!

    

Kommentarer
Postat av: Anna

Nu är jag med där! Men jag hittar inte dig! Du får leta upp mig! på "annai" puss och glad midsommar!

2009-06-17 @ 00:30:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0