Rix FM-festival

Nyss hemkommen från denna något överskattade Rix FM-festival. Tror att vi hörde en halv låt av Jääänet innan vi gick till Sibylla och tog en strips istället :) Med beasås såklart! Sen hörde vi några låtar av Lili & Sussie medan vi anvjöt våra strips utanför Tingvalla. Därefter drog vi vidare till Mc D för efterrätt. Glass med myyycket chokladsås :) Många 10:- i Anna-burken ikväll.

För att ta det hela i fel ordning kan jag berätta att vi försocialiserade lite på Duvkulla först med ölspelet. Där avnjöts en inte fullt lika god likör i hetstempo. Det gäller att hänga med i alla vattenfall och utdelade klunkar. Alltså... Arctitc Strawberry... Köp inte den! Bläääh! Luktar kiss och smakar bajs.

En tidig men väldigt trevlig kväll blev det. Jag tror det är ett tecken på att man börjar bli gammal när man är redo att åka hem vid 22 :) Men men... Det kändes som att Rix FM hade visat upp allt de hade, och vi var mätta och nöjda :) Nästa gång blir det Annas place. Jag, Anna och Jaanet. Kan ju bara bli lyckat!


Kommentarer
Postat av: jaanet

hahaha.. ja de var trevligt. Trots kisslikör i vattenfallet och bara en halv låt av Jäänet.. nästa fest ska denna Jänet sjunga minst en hel! =D Annas fest komemr bli så jäkla skoj! haha det är bäst vi förbereder oss nu och börjar sova extra i tid lixom.. så vi orkar! =D

2009-07-01 @ 23:38:10
URL: http://janeteklund.blogg.se/
Postat av: lys

tänker automatiskt på simhallen och ätande av strips när ajg lsäer det där=)

2009-07-02 @ 09:06:28
Postat av: Anna

JAMare blir det då! höhöhö ;)

Jag har varit på kalas så det blir några slantar i Marieburken med vill jag lova.

Varmt vatteeen!

2009-07-07 @ 00:14:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0