Bah!

Hur understår folk sig att skippa L-K när de visas på tv? :) Skämmes! Och skämmes på Pauline-äcklet som inte kunde texen till Purple rain ens. Vad hade hon på scen att göra? Hon sjöng då inte vackört heller. Långt ifrån. Sätt munkavle på, stoppa i en låda och skicka till Nordpolen. Tack. Bra!


Jag är i alla fall i Karlstad igen. Skönt att vara hemma lite. Även om det bara blir lite mer än en vecka. Sen är det tillbaka till Älvdalen och Tällberg igen. Jag ska alltså ta mig genom Rättvik två gånger om dagen när Classic Car Week är i full gång. Wish me luck! Det kommer jag sannerligen att behöva. Vasaloppet är en barnlek i jämförelse. Tänk att det finns så mycket biltokar. Tänk att det kan finnas så mycket folk i lilla Rättvik. Tänk att jag är dum nog att pendla 24 mil om dagen. Det går jämt upp; lönen och bensinpengarna. En sån tur att det ibland finns tankkort att kidnappa. Moa ha ha ha.

Imorgon ska jag ta tag i mitt liv. Boka tid hos optikern och köpa nya träningsskor. Mina har nada dämpning kvar. Och att jag är blind är ju ingen hemlighet. Äntliiiigen!

Kommentarer
Postat av: Peter

Tur jag hade giltig orsak att missa L-K då...men jag hade nog "missat" det ändå om jag varit ledig :)

2009-07-17 @ 16:57:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0