Gårdagen.

Jag hittade kläder till slut igår. Först körde jag med skjorta och väst till kjolen. Bit mistake! Såg ut som en jävla dalmas! Var bara knätofsarna som fattades. Hej, jag skulle på folkdans, men hamnade lite fel. Så såg det ut. Så nej... Usch! Slet en t-shit på måfå ur byrån istället. Det blev ju i alla fall bättre :) Vågade mig utanför dörren.

Strax innan 19 anlände vi till Pasha på Norrstrand där vi skulle äta. Alla droppade så småning om in och vi fick beställa maten. Sen var det bara att vänta. Och vi väntade. Och väntade. Och väntade. Och väntade... Och sen fick vi lite mer dricka. Och så väntade vi. Och så väntade vi lite till. Sen efterlyste vi maten. Ägaren kom och lovade att maten skulle komma snart. Och vi väntade. Och väntade. Och sen... Efter 1½ timme kom maten. Den var visserligen god, men jag hade blivit lika mätt av en tunnbrödsrulle på Kenneths. Som kompensation skulle de bjuda på efterrätt. Jag blev lycklig igen i alla fall, eftersom jag hela veckan hade suktat efter chokladtryffel. Sen insåg jag att vi inte ens fick välja efterrätt själva. Till slut kom en in något som såg ut som en margarinskiva med nötter och socker, och till det något som såg ut som en hårboll från avloppet. Det smakade ungefär så också... (Varsågod Pasha för matrecensionen. Det var så lite så.)


1. 2.
3. 4.

1. Karin börjar trötta på att vänta på maten.
2. Shishkebaben som visserligen var god, men den hade gärna fått komma en timme tidigare.
3. Jag och den friterade hårbollen (?)
4. Jag pimpade efterrätten med Bearnaisesås. Men inte ens det hjälpte. Så jag lämnade den åt sitt öde.

Inte förrän 21.30 kom vi ut från reastaurangen. Folk hade tappat sugen lite efter matmissödet och började droppa av. Vi andra fortsatte hem till Marlene för att försöka sparka igång partynerven igen. Efter årets tamaste "Jag har aldrig"-omgång kom vi igång ganska bra ett tag, men när det var dags för utgång var det endast tre tappra själar som kom iväg. Jag var inte en av dem. Den här gången heller. Men jag tyckte fortfarande att det var en trevlig kväll, och det blev en hel del skratt och galenskaper :) Som alltid när 07:orna är på G :)

Det här hittade Micke bredvid sig i sängen imorse. Stackars :)


Kommentarer
Postat av: lys

trodde att dte var utgångfrissen du visade jag, haha =)

2008-09-27 @ 20:00:25
URL: http://lisettefredrikaolsson.blogg.se/
Postat av: lys

och förresten, är det det här jag kan förvänta mej ?

2008-09-27 @ 20:01:03
URL: http://lisettefredrikaolsson.blogg.se/
Postat av: Marlene

Haha, snygg frill hörru=) Kul hade vi alla fall.. Men lite synd att folk droppade av.. som vanligt. Börjar bli van, jag o theresarna fick väl dansa för er skull också=) förrutom matmissödet så hade jag skoj- som vanligt! Ha en bra LIA!

2008-09-29 @ 01:03:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0