Ännu en dag.

Snart har det gått tre veckor av mina dem i Mora. Tiden går så jävla fort! (Där lät jag som en gammal kärring...)Känns som om att jag har gjort allt och ingenting! Herregud. Snart bär det av till Tällberg istället. Ett nytt märke. Nya behandlingar. Mer förvirring. Som om att det behövs :) Men roligt ska det bli i alla fall.

07.30
- Ger du hästarna innan du åker?
- Ja.

07.40
- Jag lovar att inte glömma hästarna! *hehe*

16.10
- Glömde du hästarna?
- Fan. Jävlar.


Totalt förvirrad. Tur att de hade lite fettreserv att leva på. Men de lär inte förlåta mig i första taget. Stackars pållarna :) Om maten är fem minuter sen brukar det låta som om att hela jorden är på väg att gå under, så jag kan tänka mig vilket uppror det blev över tre timmar. Förlåt :)

Mmm... Vet ni... Top Model 11 är inte klart. Det fanns bara till avsnitt 7 på YouTube! :/ Vem bryr sig om världsvälten, när Marie har Top Model-abstinens! Jag fattar inte ens hur ett sånt hjärndött program kan vara så beroendeframkallande. Det enda som är roligt är dessutom plåtningarna. Så i princip är 40 minuter helt i onödan :) Som tur är såg jag att någon hade Top Model Australia. Så jag ska nog YouTuba lite nu. Åhh fan vilket bra verb! Märks ju att man kan det här med grammatik! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0