Har ni röstat?

Annars är dörren där *pekar* Personligen röstade jag för 320 på en si så där.... 20 minuter kanske... Tur CSN kommer snart, för jag har bara 68 kronor kvar. Stackars kontot. Tur att det är uppehåll nästa lördag. Vi ska på 30-årskalas, och jag var lite orolig hur det skulle gå att kombinera med Dansbandskampen. Kanske inte ses som speciellt bra vett-och-etiektt att sitta och rösta som en tok medan man socialiserar. Eller inte socialiserar. Hur som haver så gick de ju vidare! Så grymma! Om man kan göra I love Europe lyssningsbar så klarar man allt. Och "E.T phone home" var ju så sött! :)

Igår var jag ju i alla fall ensam på spa. Gick ju ganska bra förutom ett felslag i kassan som jag blev helt hysterisk över. Hehe. Så är det när man inte fattar alla knappar. Tur att The Boss är en förstående människa :) Gick bra idag också. Men hektiskt. Äta? Vad då? Ska man det? Nää...

ParkSmart hade varit snälla och sopat min framruta när jag kom till Mora idag. Tackar ödmjukast... Ni såg lappen va? Mmm just det. Era jävlar! Och varför hade inte han bredvid mig fått böter? VA?! Han hade en gammal lapp! Jävla muppar. Hmpf.

Imorgon. Ledig dag. How wonderful! JAg borde egentligen åka till Blge. Lovade ju pappsen att jag skulle shoppa till honom. Men så blev det ju aldrig. OCh misstänker att imorgon blir enda ledig dagen innan det blir KArlstad igen. Mmm tål att tänkas på. Jag vill ju mest sova :)



Kommentarer
Postat av: iida

Självklart röstade man!

2008-11-22 @ 23:08:45
URL: http://gullgull.blogg.se/
Postat av: Snö

öppnar dörren och går

2008-11-22 @ 23:53:29
URL: http://snowman.webblogg.se/
Postat av: madeleine

INTE OKEJ mary att rösta så som du gör!! INTE OKEJ! dom är INTE bra!

2008-11-23 @ 18:26:15
URL: http://madeleinne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0