Varför är Karlstad så sorligt jävla värdelöst?

Karlstad anordnar idag Stadsloppet. Eller kanske skiter de egentligen i att anordna det? De slänger upp lite avspärrningar där de tycker att det känns bra, och sen reflekterar de inte mer över det. Att det jävla loppet tycks gå lite här och var över varenda jävla busslinje är inte som tycks störa dem som fixar loppet. Vaddååå.... Min buss var ju bara 45 minuter försenad. Herregud... Världslig sak ju...


Ska det vara så jävla svårt att:

- Sätta upp en liten lappjävel där det står att "Eftersom vi suger på att tänka så kommer bussarna gå ännu mindre efter busstidtabellen än vanligt pga det jävla Stadsloppet"

- Flytta loppet bort från busslinjen. Spring efter gångbanorna som ni är så jävla stolta över istället.

- Fixa tillfälliga busshållplatser.

Men vad vet jag... Jag är ju bara en bitter jävel som inte orkade gå hem från Friskis just idag. Jävligt dålig dag att vara lat på. Please Mora... Låna ut Vasaloppet ett endaste litet år till Karlstad. Det skulle vara så jävla roligt att se. Ett gott skratt förlänger ju tydligen livet, så efter det skulle jag fan leva till nästa årtusende. När allting blir kaos för att några tusen ska springa en eftermiddag, så skulle ju fan hela stan vara förlamad innan Kortvasan ens var över.

Förresten så gick det åt helvete att träna också.

Skitdag!

Kommentarer
Postat av: Wysteriia

förstår att du är irriterad! :P

2008-06-14 @ 20:40:05
URL: http://Wysteriiasblogg.se
Postat av: jaanet

hehehehehe ;) buss på dom jävlarna HA HA HA ..

2008-06-15 @ 13:58:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0