Tjo vad det var livat...

Överallt förutom i Sunne igår? Kanske kanske kanske kan vi gå + - 0. Men då ska vi få in en jävla massa pengar idag :) Ajja. Bara jag slipper betala något så är jag glad. Men nästa gång tänker jag skolka med gott samvete. Igår var halva klassen borta. Det var ju inte direkt mycket att göra, men med tanke på att pengarna ska gå till klassen kan man ju visa sig där i 5 röda i alla fall. Bara min åsikt. Men jag orkar verkligen inte engagera mig längre. Jag var ansvarig för salarna och inte det verkade ju funka så.. Med lite tur slipper jag allt ansvar framöver :P Synd.

Nej... Tröttaste just nu. Var uppe klockan 5 och började vika tvätt. Det var inte så självmant som det låter. Det var snorvarmt i sovrummet och Amadeus stod utanför sovrumsdörren och jamade så gott han kunde. Så det var ju bara att masa sig upp. Och nu är jag trött. Men nu ska jag åka till Inte så sagolika Sunne igen. Först blir det nog Hemköp för lite matshopping. Igår blev det Mc Donalds i brist på annan mat. Satt där med våra fina Hälsoterapeuttröjor. Hrm... Bra reklam.

Igår kväll tog jag mitt första dopp också. Åkte med Susanne till Örsholmstjärn (?). Det var ganska varmt när man väl kom i vattnet. Men det är ju självplågeri att gå i. Brrr!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0