Hemma igen då.

Då var man hemma i Solstaden (?) igen då. Åkte från en 29,5 grader varm västkust, och kommer hem till åska och regn. Snacka om att byta ner sig. Jisses :) Vi har haft sjukt mycket tur med vädret. Klarblå himmel och olidligt varmt. Hotellfrukosten var helt okey, med vissa undantag... Inga wienerbröd, men däremot mögliga vindruvor. Yummy. Tur att det är frivilligt vad man väljer att äta.

På fredagen åkte vi in till Lysekil och gick på Havets hus. De hade massa fulingar i akvarier där. Jag är inge sugen på att bada i havet igen i alla fall :P Bläh. Ska slänga upp ett par bilder på några av snyggingarna så fort jag har fått in dem på datorn.

Vi hade planerat lite dåligt eftersom vi trodde att Havets hus skulle ta liiite mer än en timme att gå igenom. Så vi valde helt enkelt ett namn på en skylt och körde ditåt. Först kom vi till någon oljegrej. Typ övervakat område, och inte såå spännande. Ett riktigt bottennapp :P Inte gick det bättre därefter heller. Där fanns visserligen en glasskiosk, men inte mycket mera. Fick ringa Susanne typ hundra gånger för att få tips på roliga ställen :P Vi hittade i alla fall lite hällristningar och en slottsruin. Slottsruin låter ju väldigt spännande faktiskt... Tyvärr visade det sig vara två pyttesmå gräskullar som var "slottsruinen". My god vilken slöseri med tid.

Idag åkte vi först till Smögenbryggan och gick fram och tillbaka, bokstavligen. Kollade på båtar och människor. Spännande spännande. Sen var det äntligen dags för Nordens Ark :) Lyckades få syn på de flesta djuren tror jag, men en del hade gömt sig väldans väl. Typ tigrarna. Långt var det att gå i alla fall, men roligt. Nästa gång blir det kanske Järvzoo eller något :P Djurparkerna avverkas en efter en :)


Kommentarer
Postat av: Susanne

Ja ni är fanken i mig inte lätta att roa. och oljegrejen var Preemraff typ ett av skandinaviens största raffinaderi, varför smög ni inte in där? Har åkt guidad buss genom området en gång...

2008-07-08 @ 12:52:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0