Beslutsångest.

Jag ska skriva ett arbete i Anatomi. Frågan är bara om vad? Jag har begränsat mig till två ämnen nu, men det är ju fortfarande ett för mycket :) Ska det handla om hur man kan förebygga barnfetma, eller hur man kan förebygga Ortorexi? Hmm hmm. Båda är ju väldigt intressanta. Trodde att jag skulle kunna välja lättare genom att ta det som det fanns mest information om. Tyvärr fanns det tillräckligt med information om båda. Crap.

image249
Vore rätt skönt... Men å andra sidan får jag ju faktiskt inte betalt i vilket fall :)

Annat som måste fixas är att ringa Spa och kolla upp lite viktiga saker, samt skicka ett avtal till dem. Skolan är ju lika velig som alltid. Eller ja... Lärarna där åtminstone. Alla säger helt olika hela tiden. Lite frustrerande. Vet varken ut eller in till slut. Life´s a bitch, and then you die :)

Fick höra av M idag att sista gruppen vi hade igår,med andra ord när vi var som mest oseriösa, tyckte att vi var bäst. Mahahha. Vi som trodde att vi var dötrista. Vem kan motstå fem övertrötta charmtroll med noll koll? :P Imorgon blir det redovidning igen. Bläsch. "Hur uppfattar 80-talister som läser till lärare stress?" Typ... Blir säkert bra. Vi kör den spontana stilen. Antingen blir det görbra, eller så går det åt helvete. Men vad gör det om hundra år? :)

Jag borde kanske färga om håret innan anställningsintervjun? Är det någon som anställer någon med fläckigt hår? Chansen är rätt liten va?

Kommentarer
Postat av: lys

Barnfetma!

2008-02-27 @ 19:57:26
URL: http://lisettefredrikaolsson.bloggspace.se
Postat av: Wysteriia

Hahahaha nej ätbar är den inte ;)

2008-02-27 @ 22:14:14
URL: http://Wysteriia.blogg.se
Postat av: Wysteriia

Jag har faktiskt inte den blekaste om vart jag ska flytta :) Sthlm lockar mest men känns som jag flyttar väl dit jag får jobb? :)

2008-02-28 @ 11:16:26
URL: http://Wysteriia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0