Köpes: Motivation.

Hallååå. Har någon sett en motivation gå förbi? Min har i alla fall försvunnit spårlöst. Allting känns så himla segt i skolan nu. Det börjar ordna sig med praktiken i alla fall. Blir två ställen i alla fall. Det var dumt det. Jag som ville vara på ett och samma :( Men men... Blir 7 + 5 istället. Så man hinner ju komma in i alla fall... Lagom tills man ska bort igen. Typiskt.

Var tok-tok-toookhungrig. Åt som en ännu tokigare tok. Och nu har jag sååå ont i stackars magen. Dags att införskaffa vetekudde? I think. Aj aj aj. Varför ska man vara så glupsk? :) På tal om mat... På tisdag ska vi laga mat i skolan på Kost-kursen. Gissa vilka som ska göra efterrätter? Just det. Me and my girls. Fantastic four. Får väl se om det blir något kvar till de andra :P Lovar inget.

Julebak i Karlskoga på fredag. Vi får väl se vad det blir av det :) Måste införskaffa lite burkar så jag har något att stoppa det i. Förutom munnen. Om jag ska vara där hela dagen lär vi hinna baka en del :P Och äta en hel del :)

Nu ska jag försöka få tag på den där grannen, och se om man kan våldgästa.
Herrå!

Kommentarer
Postat av: Suss

Är man degraderad till "den där grannen"!? det var det värsta... :)

2008-12-11 @ 00:32:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0