Snark!

Helt genomtrött idag. Först hade jag huvudvärk från första sekunden jag klev in på gymmet och tills jag åkte hem. Den snälla zonterapeuten gav mig lite massage på eftermiddagen, och då släppte det faktiskt ett tag. Sen kom det tyvärr tillbaka dubbelt upp. Klarade knappt av att ta mig hem med lilla brummen. Såg knappt någonting heller, så höll på att klippa en gubbe på ett övergångsställe *Oops* Jag som alltid klagar på att folk inte stannar :P Ajja.. Vi överlevde ju båda två.

Nu har jag masserat i två timmar. Känner mig rätt så mosig. Kul att det känns att massagen utvecklas i alla fall. Folk känner faktiskt skillnad efteråt. Roligt roligt :) Precis roat mig med att klämma lite triggerpunkter. Men det känns som om att jag också är i stort behov av massage. Kommer att bli smärtsamt med första massagen efter den här tiden. Aj aj :)
 
Nu blir det sova. Har blivit så himla morgontrött nu när jag varit hemma. Får väl se hur det går att masa sig upp klockan 5 på måndag :P Spännande. Men av någon underlig anledning är det faktiskt lättare att gå upp 5 än 6 *Hmm*

image190


Kommentarer
Postat av: Anna

Aj då :/ Inget kul med sån huvudvärk. Hoppas att du mår bättre imorn! Kramar

2008-04-24 @ 22:36:38
URL: http://pinkcherryblossom.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0