Men schluuuta!

Jag tror att det är alla Sveriges telefonförsäljare mot mig idag. Världens telefonorgie! Sluta ring mig! Jag vill inte köpa något!!! Ni är sååå jävla dryga. Usch på er. Speciellt ni som ringer typ 100 gånger i veckan. Om ingen vill prata med er första gången, ja, då är det knappast troligt att någon vill prata med er de andra 99 gångerna heller. Svår matematik? Verkar så.

Annars så fick jag höra igår att jag är oambitiös. Varför? För att jag inte var på min helt fantastiska praktikskola när de hade Vårshow. "Eller så är det så att vissa är mer ambitiösa än andra...". Ja, det skulle man kunna tänka sig. Eller så är det helt enkelt bara så att vissa har bättre handledare än andra? Nej, så dum jag är. Självklart är jag den mest oambitiösa lärarstudenten ever. Jag bara suddar tavlor och bänkar, kopierar andras papper, hämtar pennor och sudd för att vissa är för lata för att göra det själva och möblerar klassrum eftersom vissa är för lata för det med. Skäms på mig. Ung är jag också. Usch! Skämmes ta mig faen, Marie!

På tal om det ska jag till VFU-handläggaren på torsdag, eftersom jag glömde det i måndags. Jag hoppas att de inte har tagit sommarlov ännu. För då får de det jävligt stressigt i höst med att flytta mig. Vid tillfällen som dessa önskar jag att jag hade pluggat på DU istället. Japp japp. Men då hade jag ju aldrig träffat älsk. Så allt har sina för- och nackdelar.

Nu åter till den fantastiska boken "Vad tror du på?".

image9
Arg som Duffy Duck

Kommentarer
Postat av: Anna

Men va? Vem påstod att du är oambitiös?

2007-06-12 @ 19:32:21
URL: http://pinkcherryblossom.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0