Nästan packade och klara

Inte så mycket kvar nu. Lite kläder och sånt mest. Det som blir en utmaning är att få ut alla möbler först utan att bryta benen när man ska ta sig förbi alla lådor. De är verkligen överallt. På tok för litet här. Men känns som att vi kommer fylla 3an utan några som helst problem. :) Micke har hittat sitt nya drömhus också. I den här staden till och med. På Kroppkärr. Så vi överväger att köra flyttlasset dit istället. Knacka på och säga att vi tänker flytta in där. :) Det är ett väldigt fint hus :)

Idag blev det chinamat till middag. Köpte tre menyer. Blöhrk. De var inte direkt snåla med maten. Och verkligen inte snåla med frityrsmeten. Vi åt nästan upp hälften i alla fall. Nu återstår godispåsen, chipsen och dippen. Ska göra ett allvarligt försök att hålla mig vaken till tolvslaget. Förra året sov vi ju innan dess :P Illa.

Vissa har ju bakat kladdkaka och bjuder inte. Fyy. Får man verkligen göra så? Neeej. Det tror jag inte. Det bryter mot Maries Rikes Lag! Var tionde till mig. Så är det bara. Var tionde tugga alltså. Minst!!!

Nu ska jag socialisera med Älsket.

Gott nytt år!!!

Kommentarer
Postat av: Wysteriia

Gott nytt år! :)

2007-12-31 @ 19:03:26
URL: http://Wysteriia.blogg.se
Postat av: majgun

kladdkakan är slut! jag lovar att göra en om du hälsar på nån gång, å inget KÖPT som vissa andra bjuder på.=)

2008-01-01 @ 00:39:35
URL: http://majgun.bloggspace.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0