Längtar.

Imorgon står vår blivande lägenhet tom. Tänk om det hade blivit som det var tänkt från första början. Då hade det till och med hunnit bli lite julstämning i den nya lägenheten. Men nej... Vi får vackert vänta tills januari och bo i flyttkartonger över jul. Det kan ju också vara spännande. Läntar såå mycket efter att flytta från det här huset nu. Måttligt trött på folket ovanpå som väsnas i tid och otid.


VILL FLYTTA NU!

image169

Kommentarer
Postat av: Designa din blogg

Nu är jag hemma igen efter semestern.. och har redan lagt ut ett par nya tips på bloggen.. och fler är på gång, så kika in vettja och se om du hittar nåt intressant..=)

2007-12-09 @ 10:32:56
URL: http://designadinblogg.blogg.se
Postat av: Anonym

Vill du bloggtävla?
Bloggen sjukdom har startat en tävling där du kan vinna iPod, mp4spelare samt biobiljetter om du är sugen att tävla så klicka på denna angivna länk :) lycka till.
http://sjukdom.blogg.se/1197118686_jultvling_vinn_ipod_n.html

2007-12-09 @ 14:29:50
Postat av: Bella

hej gumman!! vart ligger nya lyan nu då?? o på tal om lya så funderar ja på om vi skulle ta en dejt i nästa vecka när je e hemma mellan onsdag-måndag för o hämta mina extranycklar hos dig :)kom på de igå att du fortfarande har dom. killarna börjar gnälla att ja inte lämnat dom nycklarna nu så de missar så mycke viktiga matcher eftersom de inte kommer åt min tv :P

2007-12-09 @ 17:54:27
URL: http://ballan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0