Laddad till tusen?

Klockan är snart 12. Vår plan var att gå upp senast 10 och börja packa. Men Älsk sover fortfarande :) Vi borde faktiskt ta och lägga på ett kol nu. Klockan 8 på onsdag hämtar vi lastbilen, så... :) Men det löser sig. Det gör det alltid.

Igår blev det en tidig morgon i alla fall. Pallrade mig iväg till Borlänge där Lisette och Dennis plockade upp mig. Sen var jag hundvakt till lilla Malwa hela eftermiddagen. Väldigt söt är hon. Även om hon kissade på vår hallmatta tre gånger. Och vi var ändå ute på massor med promenader :) Men när man är så liten så gör det inget. Så är man sötast ändå.

På kvällen blev det inget packat. Istället socialiserade jag med Anna, Suss och Johanna. Trevligt att umgås med folk igen. Som inte är familj. Hur ska jag överleva att bo hemma i 5 veckor i vår om jag får praktikplats? Efter 3-4 dagar hemma så hade jag fått nog redan :) Ajja... Senare problem. Får väl rymma till Karlstad på helgerna eller nåt.

Man kanske skulle förbarma sig över den sista chokladbollen som ingen tog igår. Det är det mest frukostliknande som finns här i lägenheten. Dags att handla? Svar; ja.

Kommentarer
Postat av: majgun

men...är inte bollen för gammal att äta idag?

2007-12-30 @ 17:02:10
URL: http://majgun.bloggspace.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0